Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
SkiccPali és a strandkorlát
  2011-04-12 22:02:59, kedd
 
  SkiccPali és a strandkorlát


Szeretem, ha a Nemzet Trollja beszédet mond. Szórakoztat, mert minden szaván érezni mennyire komolyan veszi a hűségesküt. Na nem azt, amit nekünk tett hangosan, hanem amit Orbán Viktornak a választások előtt a felcsúti pajta mélyén, a bennfentes sarokban sutyorogva.

Tegnapi beszédét egy mondatba is sűríthetnénk: az ellenzék legitimációs deficitbe taszítja a vérverítékkel iPadba pötyögött mineknevezzemet, úgyhogy rogyjon rájuk az a magasságos kurva ég. De, ha ezt tennénk átugranánk azt a költői képet, amivel SkiccPali alátámasztotta igazát.

Kapaszkodó kell, kedves Magyarország, kapaszkodó, amire rámarkolhat minden egyes állampolgár, ha kifelé inalna a jóléti állam habzsi-pancsi medencéjéből, mert észrevette, hogy a mellette fürdőző szomszédja szükségleteit sem odakint végzi így szánsájn idején. Kell a biztonságos strandkorlát, mert a rákötözött pántlikát fényes szelek fújják, és mert jól mutat rajta a kivénhedt, minden rendszerrel kompatibilis sportoló szertorna gyakorlatok közben.Dehogy tagadjuk meg támadjuk ezt, kedves Pál. Inkább a hiányérzettel küzdünk, mert Orbán Viktor bokájába kapaszkodás közben ismét csak arról felejtettél el szót ejteni, ami tulajdonképpen a dolgod lenne: a nemzeti egység megőrzéséről, és az alkotmányosságot csorbító intézkedésekről. Kirohantál, mint Zrínyi, mert az ellenzék nem bólogat ütemesen és egyszerre a választók 53%-át ( legfrissebb közvéleménykutatások szerint 38% ) képviselő kormánypárt vármegyés agymenéseihez, de egy mukkot nem szóltál arról a 47%-ról, akik szerint ez nincs így jól.

Szerinted elég volna távlatos és fennkölt dolgokkal foglalkozni, a realista marhaságok, mint az Alkotmánybíróság jogainak fűrészelése sokadlagos. Arra kéred az ellenzéket, hogy "tiszteljék meg az ország lakóságát [sic!] azzal, hogy részt vesznek a vitában". Az ország lakossága meg arra kér téged, hogy a narancsköd alól kilátszó majdnem feléről is vegyél tudomást. Csinálj úgy, mintha léteznénk, és neked, a nemzeti egység őrzőjének dolgod lenne szót emelni értünk is. Néha. Vagy legalább egyszer.

Akkor - talán - nem kellene az agyi zsákutcában totyorogva a strandkorlátba kapaszkodni, hanem egyenes derékkal sétálhatnál a bícsen is.

http://varanus.blog.hu/2011/04/12/skiccpali_es_a_strandkorlat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kőtáblákon lesz az Alkotmány
  2011-04-12 21:59:30, kedd
 
  Kőtáblákon lesz az Alkotmány


2011. április 12., kedd

Számos módosító javaslat vár még megvitatásra, de Orbán Viktor úgy szeretné, hogy a végső szöveg 10 parancsolatból álljon és kőtáblán lépjen hatályba.

Az Alkotmány végső, 10 pontos változata kettő kőtáblára lesz vésve, amelyekkel Orbán Viktor a Gellért-hegyről fog alászállni, hogy megszavaztassa a parlamenttel. (Az alászállás miatt a Ferihegy jobb lett volna, de sajnos azt túl hamar átnevezték. ,,Meggondolatlanok voltunk" - kommentálta Szijjártó Péter.)

Ezután a Miniszterelnök az új alkotmányt saját karjaiban fogja körbehordozni egy nyári országjáró turné során, és minden olyan helyre kifüggeszti, ahol a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata korábban kint lógott, és ahol van legalább 12-es dübel a falban.

A kőtábla azért is megbízhatóbb adathordozó mint a papír vagy az elektronikus formátumok, mert az ókori civilizációk által bizonyítottan évezredekig megőrzi az állagát, így az 1949-es, régi alkotmányhoz képest az új, 2011-es alkotmány akár 6011-ig is hatályban maradhat - természetesen jelenlegi formájában, hiszen nem lenne szép, ha utólag vésnének bele bármilyen módosítást.

Mivel az új kőtáblák az örökkévalóságnak szólnak, a Fidesz őszintén reméli, hogy a köztársasági elnök az aláírás és kihirdetés során nem fog helyesírási hibát véteni a nevében.


http://hircsarda.blog.hu/2011/04/12/kotablakon_lesz_az_alkotmany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
POLGÁRMESTEr ASSZONY! ELÉG HÜL
  2011-04-12 21:54:26, kedd
 
  POLGÁRMESTER ASSZONY! ELÉG HÜLYÉNEK TETSZIK LENNI!




Tétényi Éva bízik a kormányban

2011. április 12. kedd, 19:11


Az esztergomi polgármester a sajtónak elmondta, abban bízik, hogy látványos hétvégi akciója után, amikor is gyalogosan vitt levelet a kormánynak városából, rövidesen megkezdődhet az egyeztetés.

A polgármester elmondta, nem számít arra, hogy azonnal párbeszéd indul majd, de valamilyen formában a kormánynak végre tudomásul kell vennie a problémás esztergomi helyzetet, azt többé már nem lehet nem tudomásul venni.

Tétényi azt szeretné elérni, ha Esztergomban feloszlatnák az önkormányzati képviselőtestületet, amelynek fideszes többsége a választások óta nem hajlandó együttműködni a polgármesterrel. Ez ügyben a politikus már négyszer is írt levelet Orbán Viktorhoz - aki egyébként a város díszpolgára -, ám választ egyszer sem kapott.

A városvezető elmondása szerint a munkáját akadályozó testület nem szavazott meg elegendő pénzt a kötelező önkormányzati feladatokra az idei költségvetésben, így nyárra sok önkormányzati intézmény működésképtelenné válhat. Tétényi szerint a kormány szakmai segítségére is szükségük lenne az adósságrendezési eljárás miatt, amelyet még ő maga kezdeményezett novemberben.

Az eljárást a polgármester azért kezdeményezte, mert nem volt hajlandó végrehajtani a fideszes többségű képviselőtestület határozatát, amely szerint a lejárt adósságokat további hitelekből kellett volna fedeznie.


http://www.bombahir.hu/videk/tetenyi-eva-bizik-a-kormanyban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kossuth tér: kordon helyett mo
  2011-04-12 21:35:52, kedd
 
  Kossuth tér: kordon helyett most kiállítás
Szerző: zero
- 2011.04.12. 11:01

2010. július 12-én a Magyar Országgyűlés "Együtt-lét. Hagyományos kultúrák együttélése a Kárpát-medencében" címmel nemzetközi fotópályázatot hirdetett meg. Pályázni a határokon túl élő magyar kisebbségeknek a többi kisebbséggel és a többségi népcsoporttal való együttéléséről, valamint a Magyarországon élő kisebbségek, nemzetiségek életéről készült képekkel lehetett 2010. november 30-ig.

A díjazott a képeket februárban Brüsszelben, az Európai Parlament épületében állították ki, Magyarországon pedig ... nos, nálunk a kiállítás helyszíne a Kossuth tér. A képek és a díjazottak.

Semmi extra, "sajtófotó-kiállítás light", csak amíg a Magyar Sajtófotó kiállítás helyszíne a Magyar Nemzeti Múzeum, addig ennek a Kossuth tér. A kiállítás március 21-től augusztus 1-ig foglalja el a Kossuth teret. És miért érdekes mindez?

"A legalapvetőbb európai szabadságjogok, a gyülekezési és véleménynyilvánítás szabadságának érvényesülése a demokrácia és a jogállamiság garanciája. A mindennapi politikai szabadságunkról szólnak ezek a jogok, melyek következetes kiállást igényelnek mindenkor, amikor csorbítják őket. Ezért kell következetesen kiállnunk a Kossuth tér szabaddá tétele mellett." - Fidesz, 2007.02.02.


Nos, a Kossuth tér nem csak egy "tér", hanem az a tér, ahol lehet tüntetni demonstrálni a kormány ellen. Az, hogy ez különleges, szimbolikus jelentőségű tér pontosan tudja minden fideszes képviselő, hiszen még arra is képesek voltak a tér "felszabadításáért", hogy életükben először megismerkedjenek olyan varázslatos eszközökkel, mint a csavarkulcs, amikor 2007-ben lebontották a kordont a Kossuth téren. Akkor persze más volt a felállás, a gaz Gyurcsány vette el a Kossuth teret a Zemberek elől, amit Orbánék visszaadtak az imádott népnek, most meg ...

Most pedig március 21-én, pont azon a napon, mikor az Országgyűlésben elindult az új Alkotmány részletes vitája, lefoglalták a Kossuth teret ennek a kiállításnak.

"A Kossuth tér rendőrségi lezárása azt eredményezte, hogy a gyülekezés és a véleménynyilvánítás alkotmányos joga az Országgyűlés épülete előtt megszűnt. Ezen a téren két köztársaságot kiáltottak ki, itt emlékeztek a gyilkos sortüzek áldozataira, és két történelmi személyiségünk emlékműve áll. Ma viszont nem lehet emlékezni, nem lehet demonstrálni." - Répássy Róbert, 2007.02.12.


Ugyanis a kiállítás miatt területfoglalási engedély a Kossuth térre nem adható ki, zseniális módon kordonok helyett egy kiállítással sikerül megakadályozni, hogy ott tüntetés legyen 130 napon keresztül, egészen augusztus 1-ig.

Az egyik díjazott fotós, Dvornik Gábor kérdésünkre elmondta, hogy meglepte őket, hogy a Kossuth térre tervezték a kiállítást, hiszen lett volna alkalmasabb hely, pl. a Várban, vagy a Hősök terén, Felvonulási tér valamelyik részén. Dvornik szerint a Kossuth teret már januárban mondták, igaz, akkor csak 1 hónapos kiállítást említettek...

Mellékszál:
A díjátadó ünnepélyes körülmények között januárban volt az Országgyűlésben, a nyertesek oklevelet kaptak, megy egy borítékot, amiben .... semmit sem találtak. A verseny ugyanis 10 ezer euró díjazású volt, de a pénz nem volt a borítékban. Dvornik végül márciusban nyílt levelet írt a szervezőknek, mivel folyamatosan azzal hitegették, hogy a következő héten / hónapban megkapják a nyert összeget. A március végén azt a hírt kapták, hogy befagyasztották az Együttlét pályázat számláját, de talán április 20-a után tudnak fizetni. Dvornik vasárnap azt írta, hogy "Ma (2011.04.09.) felhívott Sárdi Péter, a Külügyi Hivatal vezetője. Elnézést kért és megígérte, szerdáig utalnak. Úgy legyen, kár, hogy ilyen mizéria kellett az egészhez. (Stop.hu, Vastagbőr stb. meg egyáltalán, ilyen nyílt levél).
Én nem erről szeretnék elhíresülni...A díjazottak nevében is köszönöm szépen mindenkinek a támogatást!"

Tehát ott tartottunk, hogy nem lehet demonstrálni a Kossuth téren. Hétvégén a nagy EU-s szakszervezetis tüntetés pont ezért volt a Hősök terén, április 15-én az "Egymillión a magyar sajtószabadságért" FB-csoport kénytelen lesz az Alkotmány utcában tüntetni, április 16-án a a nagy rendvédelmi tüntetés a Hősök terén lesz, április 17-én az LMP a Vörösmarty téren tüntet, mivel kért, de nem kapott területfoglalási engedélyt a Kossuth térre ...

"A kordonbontás becsületbeli ügy volt. 1989-ben megfogadtuk, ha megfosztanak minket a gyülekezési és szólásszabadságunktól, akkor először fölemeljük a szavunkat, s ha ez sem segít, akkor cselekszünk. Ehhez tartottuk magunkat a kordon lebontásával is." - Orbán Viktor, 2007.03.03.


Nálam egy picit kilógott a lóláb ezzel a monstre, 130 napos kiállítással kapcsolatban (még az ARC óriásplakát-kiállítás is csak 3 hétig tart), így levelet írtam az Országgyűlési Hivatalnak:


Tisztelet Országgyűlés Sajtószolgálat!

Szeretném megkérdezni, hogy

1. Pontosan ki szervezte ezt a fotókiállítást, melyik osztály, részleg?

2. Ki találta ki, hogy a fotókiállításnak a Kossuth tér adjon helyt március 21-től augusztus 1-ig?
Mikor a jelenlegi kormánypártok egyik fő kampányígérete volt, hogy visszaadja a Kossuth teret az embereknek, de a fotókiállítás miatt nem lehet az egyik alkotmányos jogunkat, a gyülekezési jogunkat gyakorolni a Kossuth téren?

3. A szervezők szerint ez hogy egyeztethető össze? Nem lehetett más helyszínt találni egy ilyen fotókiállásnak? Fel sem merült más helyszín?
Az állampolgárok szemszögéből, akik szeretnének tüntetni a Kossuth téren, de ezt nem tehetik meg, nincs különbség a tekintetben, hogy a kordonok miatt (MSZP-kormány) vagy fotókiállítás miatt (Fidesz-kormány) nem tüntethetnek.

Főleg, mivel a kiállítás megnyitásának napján kezdődött meg az Alkotmány-tervezet vitája a Parlamentben.

Várom szíves válaszukat
Vastagbőr blog"


A választ azonban nem emailen kaptam meg, hanem egy hivatalos sajtóközlemény formájában:


"Tisztelt Szerkesztőség!

Az elmúlt időszakban több szerkesztőség kért felvilágosítást az Országgyűlés Sajtószolgálatától az ,,Együtt-lét" fotókiállítás Kossuth téri megrendezéséről annak kapcsán, hogy a kiállítás helyfoglalása miatt nem lehet demonstrációkat rendezni a parlament előtti téren.

A 2011-es magyar EU-elnökség kulturális koncepcióját, illetve a Magyarországon rendezendő programokat - köztük az Országgyűlés Hivatala által rendezett ,,Együtt-lét" fotópályázatot és kiállítást - az EU- elnökségi munkacsoport hagyta jóvá még 2009 őszén. (A munkacsoportot az előző parlament öt frakciója hozta létre annak érdekében, hogy az Országgyűlés figyelemmel kísérje az elnökséggel kapcsolatos felkészülést.)
Ezt követően az Országgyűlés Hivatala területhasználati megállapodást kötött a Fővárosi Önkormányzattal 2010. szeptemberében, mely szerint 2011. március 17. és 2011. augusztus 1. között az Önkormányzat használatba adja az Országház előtti teret nemzetközi fotókiállítás megrendezése céljából.

Az ,,Együtt-lét" kiállítás a magyar EU-elnökség egyik kiemelt rendezvénye: célja, hogy méltó módon mutassa be a Kárpát-medencében élő közösségek egyedülálló kulturális értékeit és azok hagyományos együttélését. A nemzetközi fotópályázatra több, mint 4600 kép érkezett a világ minden tájáról: a legjobbnak ítélt pályaművek tekinthetők meg a Kossuth téri kiállításon, melyet megnyitása óta naponta több százan tekintenek meg."


A politikai kapcsolataim száma a zéró felé közelít (hála az égnek!), de nem akartam ennyiben hagyni a dolgot, így kerestem egy parlamenti képviselőt. Az LMP-s Vágó Gábornak van blog.hu-s blogja, írtam neki, válaszolt, jó fej srác, megdumáltuk a helyzetet, mivel hasonló volt a véleményünk. Az egésznek pedig az lett a végkifejlete, hogy az LMP szervez és meghív mindenkit egy "spontán" kiállítás-megtekintésre április 14-én csütörtök délután 3 órakor a Kossuth térre:


"Jelenleg egy kiállításnak álcázott kordon van a Kossuth téren. Egy évszázada az az a hely, ahol az emberek kiállnak a szabadságukért a hatalommal szemben. Azok után, hogy Orbán Viktor a saját kezével bontott ugyanott le egy kordont, a kiállítás miatt most egyetlen tüntetése se lehet tartani a Kossuth téren. Menjünk el a kordon-kiállításra együtt, és adjuk vissza egy kiállításnézés keretében a tér eredeti funkcióját!"


Sajnos elég rossz ez az időpont, pedig nem sokon múlik, hogy ez legyen az "Első LMP-Vastagbőr flashmob" :-)))

"A kordonnal lezárt Kossuth tér Európa szégyene ...ez nem az országgyűlés parkolója, hanem az ország főtere." - Rogán Antal, 2007.03.19.


De aki ráér, menjen el, nézze meg "spontán" a kiállítást, én tegnap este megnéztem, mutatom is, hogy mit láttam.

"Úgy kell politizálni, hogy ne legyen szükség kordonra a Parlament előtt." - Lázár János, 2007.09.11.


A Kossuth tér déli, füves részét körbekerítette a Főkert, mivel éppen most van a gyepápolási időszak. Biztos csak véletlen egybeesés ... Magán téren van a kiállítás és a parkoló, tele gyönyörű fekete Audikkal meg sofőrökkel, nagyüzem volt a Parlamentben. Az északi részen, a Kossuth szobor előtti gyepes részen pedig a rendvédelmisek felhúztak egy sátrat, mivel a szombati nagy tüntetésükig éjjel-nappal tüntetni fognak, minden nap más ágazat. Amúgy nagyon elkeseredettek, és nagyon elszántak, de ugye a rendvédelmisek nem sztrájkolhatnak, csak demonstrálhatnak, de csak ha éppen szabadnapjuk és a Belügyminisztérium nem kavar be.

Kérdésemre az egyik szervező elárulta, hogy arra a kis részre megkapták a rendőrségtől a területfoglalási engedélyt, igaz, az első nap, hétfőn megjelent a Főkert, hogy nekik pont azt a részt kellene felásniuk ... hjajj, ez a tavasz nagyon bekavar, sok a kertészeti munka, és mindez a Kossuth térre koncentrálódik.

"Nyolc év kellett ahhoz, hogy ne legyen kordon az ország háza és a nemzet között, ami elzárja a különféle világnézetű és származású embereket attól, hogy közel kerüljenek a Szent Koronához." -

Schmitt Pál, 2010.05.29.


http://vastagbor.blog.hu/2011/04/12/kossuth_ter_kiallitas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cionisták afganisztáni szolg
  2011-04-12 21:34:43, kedd
 
  2011-04-12. 12:32
A cionisták afganisztáni szolgálásának folytatására kapott parancsot a kormány

Reklám

A kabuli nemzetközi repülőteret fél éven keresztül sikeresen vezette az Afganisztánba vezényelt magyar katonai kontingens, így a NATO illetékes parancsnokságától újabb, ezúttal egy évre szóló felkérést kapott Magyarország - jelentette be boldogan Hende Csaba.
"Bízom benne, hogy ezzel a sikeres küldetéssel közelebb kerültünk a békéhez" - mondta a honvédelmi miniszter a Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisán tartott ünnepségen (de arra nem tért ki, hogyan segítené elő a békét a repülőtér-igazgatás), ahol a 2010. október 1-jétől a kabuli nemzetközi repülőtéren szolgálatot teljesítő 80 fős állományt fogadták.
A miniszter az MTI kérdésére elmondta: a kabuli nemzetközi repülőtér vezetésére szóló újabb egyéves - a jövő évre szóló - felkérésről a kormány fog dönteni. Hende Csaba hangsúlyozta: a nemzetközi biztonsági közreműködő erő (ISAF) kötelékében szolgáló katonák tevékenységének költségeit mindig a küldő ország fedezi.
(MTI nyomán)


http://kuruc.info/r/2/77448/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az EU és Izrael különleges vis
  2011-04-12 21:07:05, kedd
 
  2011-04-12. 20:01
Az EU és Izrael különleges viszonyáról konferenciázgatnak a cionistákkal a fideszesek



A Kidma Zsidó Diákszervezet az Európai Unió Tanácsának magyar elnöksége idején szeretné felhívni a magyar közvélemény és a zsidó közösség figyelmét az EU és Izrael különleges kapcsolataira. Ennek érdekében a Kidma 2011. április 14-én, csütörtökön 17 órától félnapos konferenciát szervez a témában az Izraeli Kulturális Intézetben (Bp. VI.. ker., Paulay E. Utca 1.) - olvasható a Mazsihisz honlapján.
Az eseményen felszólal 17:00-18:30 között:


http://w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/euizr110512.jpg
Aliza Bin-Noun, Izrael nagykövete (Izrael és az Európai Unió kapcsolatai)
Hóvári János globális ügyekért felelős helyettes államtitkár, volt Tel Aviv-i nagykövet (A magyar elnökség és az észak-afrikai, valamint a közel-keleti változások)
Balázs Péter volt külügyminiszter, az Európai Bizottság első magyar tagja, a regionális politikáért felelős biztos, CEU Center For European Enlargement Studies (Izrael - egy európai állam Európán kívül, az EU bővítésének hatásai Izraelre)
A konferencián 18:45 és 21:00 óra között előadást tartanak
Prof. Schöpflin György európai parlamenti képviselő (Fidesz) és Jean Monnet Professzor, University of London: Kontextusok: Európa? Földközi-tenger? Nyugat-Ázsia?
Kiss Álmos Péter MA, MBA, katonai szakértő (Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem): Az Európai Unió és Izrael biztonságpolitikai kapcsolatai, valamint az egyes tagállamok és Izrael katonai együttműködései
Ferwagner Péter Ákos PhD., adjunktus, Szegedi Egyetem, Újkori Egyetemes Történeti és Mediterrán Tanulmányok Tanszék: Az EU és Izrael politikai kapcsolatai
dr. Balázs Gábor filozófiatörténész: Az európai nacionalizmus és kozmopolitizmus hatása a cionista politikai kultúrára
Az előadók névsora egyelőre még nem teljes, abban természetesen lehetnek még változások.
A konferencia teljes programja hamarosan felkerül www.kidma.hu internetes oldalra, biztonsági okokból előzetes jelentkezés a feltétele a részvételnek. Online jelentkezés, ide kattintva lehetséges.
Amennyiben kérdése van, vagy szeretne önkéntesként segíteni, akkor szívesen állnak rendelkezésére (06 305353253, info@kidma.hu).
Az esemény támogatói:
Magyarországi Cionista Szövetség, Izraeli Kulturális Intézet.



http://kuruc.info/r/26/77471/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit tettél Fidesz?
  2011-04-12 20:12:25, kedd
 
  Mit tettél Fidesz?

2011/04/12 by Nifadmin

Látszik, hogy jön a jobb idő, melegszik már napközben. A ,,fiatal" demokraták pedig öregszenek, nehezükre esik elviselni a meleget. Főleg, ha ez a pszichés állapot azzal jár együtt, hogy meg kell mutatkoznia a liberális gyökérnek.

Annak a kozmopolita eredettségnek, ami nem képes elviselni mások igazát, s minden körülmények között eurohízlalt gazdái érdekeit képviseli. Megmutatkozott ez egy mai szavazáskor.
Undor! Fertő!
Mondjátok, egykori ifjak, mi kell ahhoz, hogy magyarul gondolkodjatok? Mi kell ahhoz, hogy a szavazóitok érdekeit képviseljétek?
Megmondom! Némi vértöbblet egy intim testrészbe! Ahhoz azonban kevesek vagytok, mint a macisajtban a brummogás. Kevesek! Értitek?
Van fogalmatok arról, hogy ezzel elvesztettétek a szavazóitok jelentős részét?
Kit érdekel az EU? Kit érdekel, hogy ti mennyire akarjátok az EU ülepét nyelvelni? Szégyentelenek! Hazaárulók, utolsó gazember módjára cselekedtetek idegen érdekeknek engedve! Erre nincs mentség! Soha nem is lesz! Soha!

Nem erre adtak felhatalmazást a szavazók! Jobban tennétek, ha eltűnnétek, valahová messzire. A magyar törvényhozás soha nem kapott a magyar néptől arra felhatalmazást, hogy a termőföldet és az ivóvizet áruvá tehesse idegenek számára. Mindenki aki eddig ezen munkálkodott, és aki ennél a szavazásnál a magyar termőföld és ivóvízkészlet védelme ellen szavazott, a hazaárulás minősített tettét valósította meg.
Erre nincs mentség! Soha nem is lesz! Soha!
Hazugság, hogy majd egyéb törvényekkel meg lehet védeni az értékeinket, az életterünket. Ez egészen egyszerűen nem igaz! Felháborítóan szemforgató gombnyomás volt ez. Megtettétek!
Egyáltalán felfogtátok, hogy mit tettetek? Lisszabon mindennél előrébb való? Kit érdekel?! Kit érdekel, amikor a magyar paraszt abban bízott, hogy ha egy nemzetinek hazudott kormány kerül ennek a szerencsétlen országnak az élére, majd az rendet tesz. Nem ez történt. Az történt, hogy semmi nem változott a pártjelvényeken kívül. Esetleg nagyobb vehemenciával távolították el a nem-fideszes embereket, ha kiderült róluk, hogy nem-fideszes. Félreértés ne legyen nem az mszp-szdsz rablócsürhére gondolok! Ó nem!

Mindenki más, és csak fideszes lehet vezető.
Tudjátok mit barátocskáim? 21 évvel ezelőtt, amikor boldogult Beke Kata azt mondta, hogy ,,Jézusom nyertünk!", na akkor kellett volna elküldeni minimálbéren kapálni az összes mszmp-s mszp-s párttagot. Akik addig társadalmi hereként nyomorba hajszolták az országot, dolgozzanak meg a kenyerükért - legalább életük alkonyán.
Senkinek nem volt mersze leszámolni a múlttal, mert amikor Antall a miniszterelnöki esküje után fogadta a hosszú, fekete kabátos kalapos küldötteket, világosan értésére adta a pénzügyi háttérhatalom képviselet az elvárásokat. Később le is írta a pimasz, hogy magyarból elég hat, esetleg hét millió. És hozzátette az állatja, hogy darab. És Antall nem mutatott nekik ajtót!

Ott kezdődött, tudjátok? Ti meg folytatjátok a libikókának álcázott egy gyökerű nemzetámítást! Mit képzeltek magatokról? Bármit meg lehet tenni a magyar emberekkel?
Nem! Ezt nem! Ez a vég! És nem a vég kezdete. Ennél lejjebb nincs! Ennyire hányingerkeltő még nem volt kormányzat. Hazudott a táncos bohóc, tébolyult vigyorral, habzó pofával gumibotoztatott, de még az a börtönérett sem vágott a szemünkbe ilyet. Felfogtátok? Nem kívánom vissza, dehogy! Csak hogy érzékeljétek a tragikus párhuzamot.
Az is hazugság, hogy nem lehet másképpen tenni! De lehet. És akinek nem tetszik, el is lehet menni! Hogy az iménti negatív klasszikust idézzem. Például nektek is!!!
Hogy néztek holnap reggel tükörbe? Van még tükör az otthonotokban? Eladtam a magyar életteret, jaj de jó? Ettől erősebbnek érzed magad, hogy mégis az akaratod bárki ellenében keresztülvered a paragrafusok tekervényei között?

Szégyen, és gyalázat! Minden eddigi szavatok elszállt a semmibe. Aki eddig hitt nektek, erősen gondolkodóba zuhant, hogy kik vagytok? Mi ez itt, álarcosbál? Hogy mindenféle pántlikázott maszkot öltve belopjátok ugyanazt a levitézlett eszmerendszert a magyar törvényhozásba, amiről harsányan üvöltöttétek a fülkében fogant, és tudottan keserűség által született kétharmadot?

Csend van. Nagyon csend. Halljátok? Az ámulat és a megalázottság csendje. Nincs a világon annyi és akkor ülep, amit ki ne tisztítsatok egy marék euróért. Ezüst euróért. Pontosabban harminc darabért! Igaza volt Kövérnek. Kerítsetek egy szeget, egy kalapácsot és egy méretes kenderfonatot magatoknak.

Ferencváros, 2011. április 11.

Lengyel Károly

Nemzeti InternetFigyelő

http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/04/12/mit-tettel-fidesz/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kétharmad belerúgott a magya
  2011-04-12 20:10:27, kedd
 
  A kétharmad belerúgott a magyarságba - kikérhetik maguknak, ez akkor is hazaárulás


2011/04/12
A termőföld és a vízkészlet idegen kézbe adása a hazaárulás minősített esete

A Jobbik módosító javaslata az alaptörvényben rögzítette volna, hogy “a termőföld és az ivóvízkészlet kizárólag magyar állami vagy helyi önkormányzati tulajdonban, illetve magyar természetes személy tulajdonában lehet". A Jobbik módosító javaslatát már a bizottságban sem támogatták az álnemzeti kormánypártok, ezért a Jobbik név szerinti szavazást kezdeményezett.

A név szerinti szavazáson azonban a liberális kormánypárti képviselők kivétel nélkül elutasították a nemzet megmaradása szempontjából elengedhetetlen kezdeményezésünket. Ahogyan nem a Jobbik, hanem a Fidesz padsoraiban foglalnak helyet olyan álláshalmozó képviselők, akik polgármesterként izraeli befektetőknek árusítottak ki értékes, felszín alatti vízkészlettel rendelkező földterületeket (például Tiszasziget). A Jobbik, mint az Országgyűlés egyetlen nemzeti érdekeket képviselő ereje megmagyarázhatatlan nemzetellenes cselekedetnek tartja a fülkeforradalmi kormánypártok magatartását. Javaslatunk elfogadása nem jelentette volna az Európai Unióból történő azonnali kilépésünket, ám az is tény: a magyar föld és a lassan háborúkat kiváltó vízkincs védelmét sokkal fontosabbnak tartjuk uniós tagságunknál.

Kíváncsian várjuk, hogy mindezek után hogyan néznek majd a fideszes képviselők a választóik szemébe.

Dúró Dóra és Sneider Tamás, a Jobbik országgyűlési képviselői

Nemzeti InternetFigyelő


http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/04/12/a-ketharmad-belerugott-a-magyarsa gba-kikerhetik-maguknak-ez-akkor-is-hazaarulas/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
80 millió közpénz Orbán rokoná
  2011-04-12 20:00:42, kedd
 
 
80 millió közpénz Orbán rokonának és baráti körének


Beosztott nincs, csak főnökök és óriási lenyúlás.

Tue, 2011/04/12 - 19:11
Havi 1.6 millió a kis fideszes buzi juttatásaHavi 1.6 millió a kis fideszes buzi juttatása

Kétkezi dolgozókat még nem foglalkoztatnak, de már öt igazgató kap fizetést a Budapesti Közlekedési Központtól (BKK). A többi 39 munkatárs mindegyike is valamilyen vezetői munkakörben tevékenykedik.

November közepétől március végéig, azaz 4.5 hónap alatt 77.6 millió forintot fizettek ki a munkabérükre és más személyi kiadásaikra. A Fővárosi Közgyűlés legutóbbi ülésén pedig további 250 millió forintot szavaztak meg a BKK-nak. A BKK-t azért hozták létre, hogy olcsóbban és hatékonyabban szervezze meg a budapesti tömegközlekedést, mint azt a BKV tette eddig.

A vezetők szintjén a BKK eddig legalábbis túltett elődjén. Városházi források úgy fogalmaztak, hogy a BKK-nál nem létezik főosztályvezetőnél alacsonyabb beosztás. A társaság kommunikációs irodája szerint azonban ez csak átmeneti állapot, hiszen a vezetők feladata, hogy kialakítsák az intézmény szerkezetét.

"A Társaság szervezetfejlesztése a felülről lefelé építkezés elvét követi, amely szerint először a szervezeti egységek vezetői pozíciói kerülnek betöltésre, és ezt követik az alacsonyabb szintű munkakörök" - írta válaszlevelében a sajtóosztály.

A tervek szerint valamikor majd 1450-en fognak dolgozni, akiknek háromnegyede jegyellenőr, forgalomirányító és közútfenntartó lesz. Hogy eddig mivel foglalatoskodtak a BKK vezetői, azt hosszasan sorolja a közgyűlés által elfogadott beszámoló. Ám az itt feltüntetett beruházások szinte mindegyikébe még a BKK megalakulása előtt belefogott a fővárosi önkormányzat valamelyik cége vagy a Főpolgármesteri Hivatal ügyosztálya. Például az 1-es és 3-as villamosok fejlesztése, villamosok és trolik vásárlása, a 42-es villamos meghosszabbítása vagy épp a bicikliutak bővítése évek óta napirendben van a közgyűlésben.

Sőt, a BKK beszámolójába olyan dolgok is bekerültek, amelyek már egy ideje elkészültek, például a Szabadság híd felújítása, a délbudai tehermentesítő út harmadik szakaszának kiépítése vagy épp a szentendrei HÉV felújításának hatástanulmánya - olvasható ki a dokumentumból.

(Kuruc.info)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_04_12_80-millio-kozpenz-orban-rokonanak- es-barati-korenek?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed %3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 904
  • e Hét: 4668
  • e Hónap: 8413
  • e Év: 161909
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.