Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2025: Hobo: Semjén Zsolt javas
  2011-04-13 20:42:28, szerda
 
  2025: Hobo: Semjén Zsolt javasolt Kossuth-díjra


Fordulatokban gazdag, különleges életének számos eddig nem ismert részletét lebbenti fel Földes László, alias Hobo, a magyar könnyűzene élő legendája, aki nyolcvanadik életévének betöltése alkalmából lapunknak, a Nemzeti Théma Extrának exkluzív interjúsorozatot adott. A művész a beszélgetések hosszú során elárulja, milyen kapcsolatban volt Faludy Györggyel és annak a mai napig bájos feleségével, Faludy Fannyval - aki Karafiáth Orsolyával hamarosan közös kötetet ad ki -, beszél arról is, milyen érzése volt kommunista családból származó lázadónak lenni a vérvörös és a puhuló diktatúra éveiben. Elmeséli, Allen Ginsberggel volt-e jobb üvölteni, vagy Szomjas Györggyel kutyulni, mesél Viszockijról, József Attiláról és arról, hogyan ismerte meg az akkor éppen kapolcsi javasasszonynak öltözött Mártha Istvánt.

A lapunkban holnaptól megjelentő sorozat legnagyobb érdekessége azonban egy 14 évvel ezelőtti történetről szól. Hobo elárulja, amit akkor még ő sem tudott: hogyan, milyen körülmények között kapta meg - áskálódó ellenzéki úgynevezett kritikusokat meglepő módon - a hazánkat üdvözítő jólétre szenderítő jólétbe emelő nemzeti elkötelezettségű Kormányunktól a Kossuth-díjat. Ebből a beszélgetésből egy részlet, kedvcsinálónak:

"- Akkoriban épp ott tartottunk, hogy a Hobo Blues Band elvégezte, amire létrehoztuk. A veteránokkal összekaptuk magunkat, egymás szemébe nézve, őszintén, mint a Tobacco Roadon vagy a Kőbányai úton, megmondtuk: kár az áltatásért, látszatból, nosztalgiából nincs tovább. Nem akartunk újra és újra elbúcsúzni, csak egyszer, de örökre. Ezzel én ki is szálltam az egészből, gondoltam, erőnléti edzéseket tartottam, hogy régi álmomat teljesítve, Morrison-kötetekkel a fejemen egyensúlyozva végiggyalogoljak a Route 66-en.

- A micsodán?

- A hatvanhatos úton.

- Ja igen, ahol álltál dideregve, az árokparton ülve, nyáréjszakán, ugye?

A művész itt kiborult, rövid időre, hangsúlyozottan rövid időre szünetet és inni kért, majd folytatódott a beszélgetés.

- Szóval készültem a nagy lelki megtisztulásra, hogy tábortüzek mellett énekeljek ősi indián balladákat, ahogy azt gyerekkoromban is mindig. És akkor jött egy levél, hogy menjek el ide és ide, és ha nem gond, legalább tiszta legyen rajtam a farmer. Hát, ekkor kaptam a Kossuth-díjat. És tudod mi a nagy poén, barátom? Amit még nem mondtam el senkinek?

- Micsoda?

- Hogy én, az öreg, szakadt rocker, aki mindig lázadtam, egy szelíd, szolid, tiszteletreméltó keresztény úriember javaslatára lettem Kossuth-díjas. Ezt csak tavaly tudtam meg én is, amikor a Vadászat megjelenésének negyvenedik évfordulója volt, hogy az a Semjén nevű kereszténydemokrata fickó, az javasolt a kitüntetésre. És épp a Vadászat miatt, állítólag nagyon tetszett neki az a lemez, különösen a Vadászok bevonulása és a Vadászat alapelvei. Igaz, ahogy azóta gondolkodom ezen, és amit erről a fickóról hallottam, valamit félreérthetett."


http://holnapiujsag.blog.hu/2011/04/10/2025_hobo_semjen_zsolt_javasolt_kossuth_di jra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Százmilliókból kreáltak álláso
  2011-04-13 20:37:34, szerda
 
  Százmilliókból kreáltak állásokat a fideszes kádereknek a BKK-nál
barikad.hu
2011, április 13 - 15:50


Az önkormányzati választások előtti félelmeik beigazolódtak, sőt, bizonyos tekintetben Tarlós Istvánék még ,,rá is tettek ezekre egy lapáttal" - szögezte le Staudt Gábor.
Cikk Front kép - 280x185:

Staudt GáborAz önkormányzati választások előtti félelmeik beigazolódtak, sőt, bizonyos tekintetben Tarlós Istvánék még ,,rá is tettek ezekre egy lapáttal" - fogalmazott szerdai sajtótájékoztatóján Staudt Gábor.

Határozottan elutasítja a privatizáció minden formáját a Jobbik a BKK-val kapcsolatban - szögezte le a politikus. A Jobbik budapesti elnöke elmondta: pártja fővárosi progframjában mát tavaly ősszel is az állt, hogy BKK-t egyben kell tartani és át kell világítani. a buszpark megújítását pedig lízingeléssel, vagy bérléssel kell megoldani.

Szavai szerint a Jobbik szakértői arra jutottak, hogy időben és anyagiakban is lényegesen hatékonyabbnak bizonyulna, ha a jelenlegi, bizonyos járatokat magáncégeknek kiszervező gyakorlat helyett a közlekedési vállalat buszokat lízingelne, vagy flottát bérelne.

Kérdésre válaszolva Staudt Gábor elmondta: a Jobbik azt szeretné, ha a járműveket lehetőség szerint magyar gyártóktól lízingelnék, vagy bérelnék, ezzel is hozzájárulva a magyar ipar fellendítéséhez.

Az újonnan létrehozott BKK lényegében kizárólag vezetőkből álló állományával kapcsolatos sajtóhírekre reagálva Staudt elfogadhatatlannak nevezte azt a gyakorlatot, hogy Budapesti Közlekedési Központ 39 vezető beosztású munkatársat foglalkoztat, akik az elmúlt négy és fél hónapban közel 80 millió forintnyi fizetést vettek fel. Az általuk leadott beszámolókban számos esetben még korábbról átvett projekteket tudtak csak felmutatni, látható eredményeket nem - mutatott rá a politikus.

Ha ennyi szakértő és osztályvezető van a cégnél, akkor igazán elvárható volna tőlük, hogy vizsgálják meg a buszpark megújításának takarékosabb módjait - fogalmazott a képviselő. Ezt egyébként a szakszervezet már megtette, és az ő számításaik szerint lízingeléssel mintegy 50 millió forintot lehetne megspórolni - emlékeztetett Staudt.

A fővárosi Jobbik vezetője úgy véli, az önkormányzati választások előtti félelmeik beigazolódtak, sőt, bizonyos tekintetben Tarlós Istvánék még ,,rá is tettek ezekre egy lapáttal". Azt ugyanis még mi sem vártuk volna, hogy a régi káderek - például Kocsis István BKV-vezető -helyben hagyása mellett még saját embereik számára is kiépítenek egy több százmillió forintnyi közpénzt felőrlő rendszert - fogalmazott a politikus.

barikad.hu


http://barikad.hu/sz%C3%A1zmilli%C3%B3kb%C3%B3l_kre%C3%A1ltak_%C3%A1ll%C3%A1sokat _fideszes_k%C3%A1dereknek_bkk-n%C3%A1l-20110413
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán: Magyarország jó befekte
  2011-04-13 20:32:08, szerda
 
  Orbán: Magyarország jó befektetési lehetőséget kínál

Áruljátok már el nekem, miért kell nekünk a GM (General Motors) nevű céget támogatni 5,5 milliárd forinttal? Ezért kapunk kb. 800 munkahelyet és 1700 beszállítót? Tehát testvérek között is 2,2 millió forint egy munkahely megteremtése. Ez az un. nagy befektetés? Gondolom adunk egy jó nagy parcellát ingyen a magyar termőföldből, és megdobjuk a céget 5,5 milliárd forinttal. Emlékeztek még a Hangkokra, amikor Kóka gurította a gumiabroncsot? És Orbán mit gurít? Ugyanazt amit Kóka, a magyar forintokat ki az országból. Mert a Fidesz nemcsak a termelői egységeket támogatja, hanem a multi kereskedelmi láncokat is, kiszorítva a magyar kistermelőt, a magyar kiskereskedőt a piacról.
300.000 munkahelyről beszél Matolcsy a következő 3 évre. Gondolom 300.000 megszűnik és helyette lesz 300.000 új. Lesznek cigány munkahelyek, de hogy dolgozni ki fog, nem tudom?
Egyébként gyakran eszembe jut a következő: a multik hány cigányt alkalmaznak?



Orbán: Magyarország jó befektetési lehetőséget kínál + képek
2011. április 12., 12:38 MTI-fidesz.hu

Lerakták az Opel új motorgyárának alapkövét Szentgotthárdon kedden, ezzel megkezdődik az Opel 500 millió eurós beruházásának építkezése, amely 2012 végére készül el. A beruházás 5,5 milliárd forint állami támogatásban részesül. Az eseményen készült képgaléria megtekinthető itt.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mindent Makovecz építhet majd
  2011-04-13 20:11:43, szerda
 
  Mindent Makovecz építhet majd


2011. április 12., kedd

A közös jövőt, az emberek közti bizalmat, valamint az összes LEGO-játékot is Makovecz Imre magánakadémiájának tagjai építhetik.

Az 1992-ben alakult Magyar Művészeti Akadémia köztestületté alakulása után megkapna az országban minden művészeti feladatot - így a különféle nagy költségvetésű felújítások mellett a babaházak összerakását, a kártyavárak és a kölcsönös tisztelet felépítését, de ők vennék át a death metál és a tini r'n'b üzemeltetését is. A Szijjártó Péter által ismertetett tervezetből az is kiderül, hogy első feladatként már magát a tervezetet is az MMA tagja, Finta József írta, Makovecz pedig a papír oldalán található nemzeti formájú tépkedésekért felelős.

Új fejlemény az ügyben, hogy kormányközeli forrásunk szerint az MTA és a SzIMA is bekerülhet az alkotmányba, igaz, némi üröm az örömben, hogy a jelenlegi állás szerint ,,az MTA és a SzIMA egy szar" szövegezésel. Információink szerint az MTA tagjai már meg is kezdték vidéki haknik lekötését, állítólag a Kémiai Tudományok Osztályán többen is tehetségesek a mulatós zene és a néptánc terén.

Megpróbáltuk elérni Makovecz Imrét, hogy nyilatkozzon nekünk az MMA nevében, ám ő jelenleg Fluorral tárgyal arról, hogy a jövőben a két kicsi LEGO-t is az MMA állítaná össze.


http://hircsarda.blog.hu/2011/04/12/mindent_makovecz_epithet_majd
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kétharmados ígéretek és tett
  2011-04-13 20:05:13, szerda
 
  A kétharmados ígéretek és tettek


http://www.youtube.com/watch?v=sH6WfR3Mlaw&feature=player_embedded
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kormányátalakítás jöhet az uni
  2011-04-13 19:07:16, szerda
 
  Kormányátalakítás jöhet az uniós elnökségünk végén?
2011. április 13. - 02:50

Mindenképpen szükség lenne egy önálló pénzügyminisztériumra egy olyan miniszterrel, aki csak a féket nyomja, és nincsenek fejlesztési feladatai - hangsúlyozta Csaba László közgazdász az Inforádióban.

Szoros együttműködésre van szükség a Magyar Nemzeti Bank és a Nemzetgazdasági Minisztérium között. Mindenképpen olyan helyzetet kell teremteni, ahol egy hangon beszélnek a nemzetgazdaság legfontosabb ügyeiről - jelentette ki Csaba László.

A közgazdász úgy gondolja, hogy az uniós elnökség lejárta után lehetséges a kormányátalakítás, hiszen akadnak olyanok, akik rövidebb időre vállalták a megbízatást. Szerinte ez jó alkalom lehet a kormányzati szerkezet újragondolására. Az országnak mindenképpen szüksége lenne egy pénzügyminisztériumra egy olyan miniszterrel, egy "gonosz emberrel", aki csak a féket nyomja és nincsenek fejlesztési feladatai. Erre ugyanis ott van a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium - jegyezte meg.

Csaba László kifejtette: ha létrejönne egy erőteljesebben a pénzügyi szempontokra koncentráló, nagyobb fokú kormányzati koordinációt végző pénzügyminisztérium, az biztosan eredményesebben hozhatná össze az együttműködést a tárcák, illetve a Magyar Nemzeti Bank, valamint a külvilág között. Ez elkerülhetővé tenne olyan melléfogásokat, amelyek a kormányzás első hónapjaiban megfigyelhetők voltak. Így egyaránt javulhatna a kommunikáció a külfölddel és a belfölddel is, kiszámíthatóbbá válna a kormány politikája. Ez egyébként a kabinetnek és az országnak is elsőszámú érdeke - fűzte hozzá az egyetemi tanár.

Forrás: VG.hu

http://szebbjovo.hu/node/7444
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy egész lakótelep retteg Feh
  2011-04-13 18:53:59, szerda
 
  2011-04-13. 13:19
Egy egész lakótelep retteg Fehérvárott a cigóktól



Az ITTENI cikkünkben már foglalkoztunk a cigányok székesfehérvári terrorjával, valamint azzal, hogy mennyi pénzt öltünk a lakhatásukba. Teljesen feleslegesen, ugyanis, mint mindig, ezek a csak külsőleg emberszabású, ugyanakkor szellemileg még a patkányok szintjét sem elérő (lásd EZT), a vérfertőzés, belterjesség miatt súlyosan degenerált génállományú, gyilkos söpredék mindent tönkretesz, amit kap tőlünk.

Az alábbi cikk tovább árnyalja a képet. Kiderül belőle, hogy 2006-ban építették a lakásokat, másfél millárdból(!). Amely közpénzt sokkal normálisabban is fel lehetett volna használni - például az orvosi ellátásra, az iskolarendszerre költeni. De nem, olyanra nem ,,pazarlunk", csak a feneketlen kútba öntjük milliárdszámra a pénzünket, holott jól tudjuk, cigányra egy fityinget nem szabad költeni. (Jól tudja mindezt az összes többi nép és azok kormányai - nem csoda, hogy kivétel nélkül minden másik országból elüldözik, kitiltják ezeket a tetveket, vagy egyenesen irtják...) Hiszen, ahogy az alábbi, kapcsolódó idézet végéből is kiderül, pár év alatt úgy leamortizáltak, tönkretettek mindent a cigányok, hogy az építkezéseket, felújításokat valószínűleg kezdhetik elölről:

,,A területen 200 önkormányzati lakás van, az önkormányzatnak másfél milliárd forintjába került a 2006-ban befejeződött beruházás, de a helyhatóság illetékese attól tart, hogy mire kifizetik az építkezésre felvett kölcsönt, újrakezdhetik a munkát."

Megint megkérdezzük: miért nem járható út az általunk immár többször is javasolt (legutóbb ITT) orosz/ukrán/indiai, EU által finanszírozott, pár évtizedig szóló földbérlet, amin - szintén EU-s pénzből - falvakat, jól berendezett (plazmatévé, hadd örüljenek a rohadékok) házakat emelnénk a cigóknak, ahova szabad elhatározásukból, az igencsak bekeményítendő börtönök, kényszemunkatáborok, Tent City-k, az újra bevezetendő halálbüntetés elől, az EU-s állampolgárság feladásával távozhatnának? A nem túl gazdag ukránokat biztosan meg lehet puhítani pár tízmilliárd euróval, amit azért az EU erre a célra össze tud dobni. Mindez végérvényesen rendezné a cigánykérdést: minden bűnözőcigány elmenekülne Cigányországba, tudván, ha marad, akkor neki nagyon rossz lesz a kőkemény börtönökben. Pár év alatt megtérülne a befektetés - arról nem is szólva, hogy megmaradnánk, nem irtanának ki ezek a rongyok (pedig mennyire, de mennyire tervezik!).



Egy egész lakótelep retteg Fehérváron
Őrök vigyázzák Székesfehérváron azt a lakótelepet, ahol csak szociális bérlakások vannak. Az ott lakók egy része tör-zúz és félelemben tartja a többieket.

Székesfehérváron az önkormányzati tulajdonú Mura utcai házak belső tereit néhányan összetévesztik a dühöngővel, úgy viselkednek, mint a ketrecharcosok az utolsó roham előtt: a falakat összefirkálják, az álmennyezet letépik, a postaládákat felfeszítik, de arra is volt példa, hogy a korlátot ürülékkel kenték be, és gyakori, hogy a családok késsel kergetik egymást.

A lakók semmit nem tudnak, nem látnak, nem hallanak, bezárkóznak, mert félnek, még a gyerekeket sem engedik ki sehova. Az ajtót nem merik kinyitni, mert a résbe valaki rögtön beteheti a lábát, és visz mindent, amit ér. Azt mondják, egy pillanatra sem szabad őrizetlenül hagyni semmit, mert rögtön mindennek lába kél, ami mozdítható, eltűnik a szánkó, a bicikli, a bútor.

A területen 200 önkormányzati lakás van, az önkormányzatnak másfél milliárd forintjába került a 2006-ban befejeződött beruházás, de a helyhatóság illetékese attól tart, hogy mire kifizetik az építkezésre felvett kölcsönt, újrakezdhetik a munkát.

Az önkormányzat, amely egyébként az energiaszámlák nagy részét is a szociális alapból fizeti, április 1-jétől egy őrző-védő céggel figyelteti 24 órában a területet, ami éves szinten 18 millió forintjába kerül, és megpróbál élni azzal a március 1-jén megnyílt lehetőséggel, hogy fenntartóként évente tíz alkalommal ellenőrizheti, rendben tarják-e a lakásokat a bérlők, ha pedig azt tapasztalja, hogy nem, kezdeményezheti a bérleti viszony megszüntetését.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=39929
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elfelejtették a japánok a R
  2011-04-13 18:41:48, szerda
 
 
Elfelejtették a japánok a ,,jelzőkövek" üzenetét

Az évszázadokkal korábban élt japánok figyelmeztető köveket emeltek a jövőnek, de mégis elfelejtették őket.
Wed, 2011/04/13 - 18:14



A földrengés és szökőár pusztította ország északi részén sok helyütt olyan kövek állnak, amelyek a cunami-veszélyre hívják fel a figyelmet. Több száz éves sziklavésetek ezek, amelyeket az akkor élt emberek készítettek. Az, hogy nem vettek róluk tudomást, nem lepte meg a katasztrófa-kutatókat.

A japán katasztrófát követően mindenki azon a véleményen volt, hogy a tragédiára semmi sem figyelmeztetett. Legalább 12.000 ember vesztette életét az óriási hullámok között, több ezren eltűntek, Japán északi részén egész falvak semmisültek meg. Úgy tűnik, hogy eddig észre sem vett kövek az út mellett figyelmeztethettek volna a veszélyre. Az eső már sokat koptatott rajtuk, és helyenként a fű is benőtte őket, valószínűleg a helyi lakosok el is felejtették létezésüket.

Meglepő mondatokat véstek ezekbe a kőtömbökbe: ,,Emlékezzetek a cunami pusztítására. Ne építkezzetek ezen pont alatt", olvasható. Vagy: ,,a magasan fekvő területek jelentik az utódok békéjét és harmóniáját." ,,Ha földrengés jön, vigyázz a cunamira". Ezek az elődök figyelmeztetései, akik már átéltek néhány katasztrófát.

Az egyik kőtömb Kesennuma közelében található: ,,légy állandóan felkészülve a hirtelen érkező cunamikra. Dönts az élet mellett, ahelyett, hogy a tulajdonodat és az értéktárgyaidat választanád." A 70 éves Tetsuko Takahashi ismerte a figyelmeztetést és rémülten figyelte a magaslaton található házából a város többi részén a katasztrófa pusztítását. Először erősen rengett a föld, majd később jöttek a cunamik. ,,A rengés után az emberek visszamentek a házaikba, hogy kihozzák az értéktárgyaikat", nyilatkozta az AP hírügynökségnek Takahashi. Ez éppen ellentétben állt a figyelmeztetéssel. ,,Az embereket elsodorták a hullámok", mesélte az idős hölgy.

Családja generációk óta a környéken él, de azok, akik a régi cunamikról mesélni tudnának, már régen halottak. Ő is csak egy kisebbre emlékszik, ami 1960-ban történt. A veszélyekre való emlékezés az idő múlásával egyre halványul és a köveket is lassan mindenki elfelejtette. Natori városában egy játszótéren egy két méter magas emlékmű áll: ,,ha reng a föld, vigyázzatok a szökőár miatt" áll rajta nagy betűkkel. Ennek ellenére a március 11-i rengés után Natori lakosai a munkahelyeikről a partra mentek, hogy megnézzék a házaik állapotát. 820 holttestet találtak meg a városban, többeket a fák koronái között. Rajtuk kívül összesen 1.000 fő tűnt el.

A japánok közönye a korábbi tapasztalatok iránt nem nevezhető egyedinek, állítja Fumihiko Imamura katasztrófakutató a Tohoku Egyetemről Sendaiból. Átlagosan három generáció, míg az emberek elfelejtik a történteket. Azok, akik átéltek egy katasztrófát mesélnek a gyerekeiknek és unokáiknak arról, de a negyedik generáció emlékei már homályosak.

Az oktatás segítséget jelent a felejtés ellen. Aneyoshiban a legtöbb ember a kövek által jelzett magasság fölé építkezett. ,,Mindenki ismeri itt a köveket", meséli a tizenkét éves Yuto Kimura, ,,átvettük őket az iskolában". Március 11-én mielőtt a cunami megérkezett, a falut lezárták és a magaslatokra menekültek.

(spiegel, cbsnewws, boj, ap)

http://szentkoronaradio.com/ittechtudomany/2011_04_13_elfelejtettek-a-japanok-a-j elzokovek%E2%80%9D-uzenetet?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_cam paign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen% 29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Idézet:
  2011-04-13 18:24:24, szerda
 
  Idézet:

A kormány nem akar rendet, íme, néhány indok. Mert ha rend lenne:

-akkor a szavazótáboruk 70%-a visszaköltözne Indiába.
...
-megszűnne az aranytojást tojó tyúk (roma integráció, milliárdok, satöbbi).

-a maradék népnek nem kéne többé rettegnie, végre biztonságban érezné magát, és lenne ideje olvasni majd gondolkozni,

-ennek következtében elkezdenének kínos kérdéseket föltenni.

-válasz híján pedig megszületne az egység az emberek között, majd a felismerés, hogy bármilyen kormányt a nép leválthat, együttes erővel, ha az kizsákmányoló módon működik.

-és mikor ez megtörtént, végre rájönnénk mit is jelent együtt magyarnak lenni Magyarországon.

-megugrana a gazdaság, rájönne a nép az erejére, és visszavenne mindent amit eddig eladtak.

-fölöslegessé válna az uniós tagságunk.

-az IMF elvesztene egy jól jövedelmező rabszolgát.

-a többi ország pedig látva ezeket bátorságra kapna és szintén saját lábra állna.

-ezután pedig többé semmilyen kártevő nem tehetné be a lábát a kormányzásba, főleg nem etióp-izraeli-amerikai-orosz négyes ötös hatos állampolgárok tömkelege.

:) A naivitás félretéve is, ez mind be fog következni, hiszen a folyamat már elindult. Az a kérdés, hogy évszázadok, vagy évtizedek alatt valósul meg vajon?

A Fidesz pedig megy a süllyesztőbe. Nem azért, mert nem jobbikosok, hanem mert lopnak, csalnak, alattomoskodnak és hazudnak ők is, pozíciójukat csupán pénzkereseti forrásnak tekintik, semmilyen lelkiismereti kötődésük nincs Magyarországgal és a magyar néppel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így hazudozik Orbán Viktor
  2011-04-13 18:22:12, szerda
 
  Így hazudozik Orbán Viktor

Az EU és az Európai Zsidó kongresszus előtt hason csúszkáló hazaárulónak fontosabbak a külföldi gazdái, mint a népe.
Wed, 2011/04/13 - 17:40


Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP minősített hazaárulást eredményező hazudozásáról készült e kisfilm. Az EU és az Európai Zsidó kongresszus előtt hason csúszkáló hazaárulónak fontosabbak a külföldi gazdái, mint a szavazói és a saját népe.

Az öszödi böszme mintájára íme az alcsútdobozi böszme. Amit elkövetett ő és a pártja, az legalább akkora, ha nem nagyobb bűn a nemzet ellen, mint amit az elődje csinált pár éve.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sH6WfR3Mlaw


http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_04_13_igy-hazudozik-orban-viktor?utm_sou rce=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28 Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1304
  • e Hét: 2791
  • e Hónap: 13902
  • e Év: 167398
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.