Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Pofon Pintérnek: délelőtt 10 ó
  2011-04-15 20:34:00, péntek
 
  2011-04-15. 19:58
Pofon Pintérnek: délelőtt 10 óta háromezer aláírás gyűlt össze a polgárőrökért


Délelőtt tíz óra óta 3000 aláírást gyűjtöttek össze azért, hogy a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai a településen maradhassanak. Pénteken több százan kísérték utolsó útjára a hajdúhadházi temetőben pénteken azt az idős asszonyt, aki hétfőn vesztette életét januári bántalmazása következményeként; cigány támadói brutálisan összeverték és kirabolták.
A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai ezzel az esettel is indokolták, hogy kéthetes járőrözésbe kezdtek a Hajdú-Bihar megyei településen. A temetésen mintegy harminc fekete formaruhás polgárőr is részt vett. Az alakzat élén ott állt Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Rubi Gergely jobbikos országgyűlési képviselő, a Szebb Jövőért Egyesület tagja. Két polgárőr koszorút helyezett el a bűncselekmény áldozatává vált idős asszony sírján.
A temetés során incidens nem történt. Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítója a szertartás idején egy távolabbi parkolóban rendőrségi kisbuszt és járőrkocsit látott tele egyenruhásokkal. A temetés után Vona Gábor autóba ült, és elhagyta a települést.
A Szebb Jövőért Egyesület járőrözése tovább folytatódik. Rubi Gergely a Hírszerzőnek azt mondta: az egyesület tagjai elszántak, és az állami terror ellenére folytatják akciósorozatukat. Délelőtt 10 óra óta a 12 000 lakosú városban 3000 aláírást gyűjtöttek össze azért, hogy a közbiztonság szavatolása érdekében a Szebb Jövőért Egyesület polgárőrei Hajdúhadházon maradhassanak.

(Hírszerző - MTI nyomán)

http://kuruc.info/r/2/77640/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
kidobta a fideszes polgármeste
  2011-04-15 20:30:45, péntek
 
  2011-04-15. 18:08
Hajdúhadház: kidobta a fideszes polgármester az önkormányzati vendégházból a polgárőröket



Pintér Sándor belügyminiszter azonnal mondjon le, mert tájékozatlan és alkalmatlan - egyebek mellett ez áll abban a közleményben, amelyet Rubi Gergely jobbikos képviselő pénteki sajtótájékoztatóján ismertetett Hajdúhadházon.
A településen hétfő óta járőröző Szebb Jövőért Polgárőr Egyesületet irányító Rubi Gergely elmondta: a polgárőrök folyamatos vegzálásnak vannak kitéve. Szerinte a belügyminiszternek hiányosak az ismeretei, amikor arra hivatkozik: az egyesület tagjai jogszabályt sértenek a járőrözéssel. Eddig 290 alkalommal igazoltatták a Hajdúhadházon - illetve a szomszédos Tégláson és Bocskaikertben is - járőröző feketeruhásokat a rendőrök, de egyszer sem indult ellenük szabálysértési eljárás. Ebből a képviselő arra következtet: nem sértenek jogszabályt a szolgálattal.
Azzal viszont - tette hozzá Rubi Gergely -, hogy a belügyminiszter távozásra szólította fel a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjait, köztük a negyven helybéli egyenruhást is, magát tette nemkívánatos személlyé Hajdúhadházon Pintér Sándor. A belügyminisztert ezért lemondásra szólította fel a jobbikos képviselő. "Mondjon le, és azonnal adja át a helyét alkalmas személynek" - fogalmazott a honatya. A Független Hírügynökség kérdésére, hogy kit lát alkalmasnak a belügyminiszteri posztra, Rubi Gergely azt felelte: "Például magamat." Majd hozzátette: "Lenhardt Balázst, Apáti Istvánt, és sorolhatnám, az egész Jobbik-frakció alkalmas a feladatra."
A Független Hírügynökség kérdésére elmondta azt is: már kiürítették Hajdúhadházon az önkormányzati vendégházat, miután Csáfordi Dénes fideszes polgármester visszavonta a kérelmükre korábban kiadott engedélyt. Rubi Gergely korábban azt kérte a polgármestertől, hadd vegye bérbe az üresen álló önkormányzati vendégházat politikustársai számára. A polgármester ezt előbb engedélyezte, majd, miután egyre több jelzés érkezett a városházára, hogy a szálláshelyen a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület tagjai vannak, pénteken visszavonta az engedélyt, és a szálláshely elhagyására kérte a vendégeket.
(FH)
Rubi Gergely közleménye:
Felszólítjuk Pintér Sándor belügyminisztert, hogy nevezze meg azokat a jogszabályokat, amelyeket szerinte megsértett a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület és tagsága!
Amennyiben megnevezésre kerülnek az állítólagos szabálytalanságok, azonnali hatállyal intézkedünk azok megszüntetése iránt.
Adjon magyarázatot arra, hogy amennyiben nincs szükség Hajdúhadházon a Polgárőr Egyesület jelenlétére, akkor mi indokolja, hogy ebben a térségben állítólag belügyminiszteri utasításra jelentős rendőri erőket vonnak-vontak össze, és mibe kerül ez az adófizetőknek?
Adjon magyarázatot arra, hogy a Magyar Köztársaságban egy belügyminiszter belső utasításaival mióta írhat felül hatályos törvényeket, közöttük az alkotmányban rögzített szabad mozgás és a tartózkodási hely szabad megválasztásának jogát (58.§)? Főképpen nem korlátozhatja a tevékenységet jogalap nélkül, félelemre való hivatkozással, amit sem bizonyítani, sem pedig mérni nem tudnak.
Az alábbiakra hívjuk fel belügyminiszter úr figyelmét, bár belügyminiszterként tudnia kellene:
A Magyar Köztársaság jogállam, a hatalmi ágak egymástól elkülönülnek.
A Magyar Köztársaság belügyminisztere nem elöljárója egyetlen polgárőr egyesületnek sem.
Az alkotmány és az egyesülési törvény szerint Magyarországon mindenkinek joga van szervezeteket létrehozni, azokhoz csatlakozni.
A polgárőrségről szóló törvény (és semmilyen más jogszabály) nem zárja ki, hogy egyidejűleg több polgárőr egyesület működjön, tevékenykedjen akár egy településen belül.
A polgárőr egyesület törvényes működésének feltétele a bíróság általi nyilvántartásba vétel, amely jelen esetben jogerősen megtörtént.
A polgárőrségről szóló törvény alapján a polgárőr közfeladatot ellátó személy, ennélfogva kiemelt büntetőjogi védelem illeti meg.
A rendőrségi törvény alapján a rendőr(ség)önkényesen nem tehet, amit akar, amire nincs hatásköre.
A polgárőrök sorozatos igazoltatásával, tevékenységük esetleges erőhatalommal való megakadályozásával a belügyminiszter vezetésével a rendőrség többszörös törvénysértést követ el.
,,Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni." Alkotmány, 2. §. (3) bekezdés
Ez a tilalom a rendőrségre is vonatkozik: tevékenysége nem irányulhat a hatalom erőszakos gyakorlására! Amennyiben a belügyminiszter utasítására a rendőrség beavatkozik a törvényesen létrehozott és működő polgárőr egyesület bármilyen tevékenységébe addig, amíg annak ellenkezője nem bizonyított, a belügyminiszter túllépi hatáskörét, hatalmával visszaélve bűncselekményt követ el, hivatalára alkalmatlan!

Rubi Gergely
országgyűlési képviselő


http://kuruc.info/r/2/77634/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Holo-hétvége végre újra
  2011-04-15 20:19:06, péntek
 
  Eljött, amire úgy vágytunk: Holo-hétvége végre újra
2011. április 15. 10:04
Hunhír.info

holo-karikatura.jpgA győri zsinagógánál Hende Csaba honvédelmi miniszter mond beszédet. Mivel az emléknap, április 16-a az idén szombatra esik, a zsidó vallás előírásaira való tekintettel nem aznap, hanem ma és vasárnap tartanak több programot. Amint arról beszámoltunk, az Élet Menete természetesen a keresztények ünnepét, a vasárnapot választotta masírozására.

Az emléknap alkalmából a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Győrben és Ácson is rendez megemlékezést. Utóbbi településen Papp-Váry Borbála, kormányzati kommunikációért felelős helyettes államtitkár is elhelyezi a megemlékezés koszorúját.

A budapesti Holokauszt Emlékközpont központi rendezvényén Ormos Mária történész mond beszédet. A mécsesgyújtás előtt az áldozatok emlékfalánál Iványi Gábor metodista lelkész, a Wesley János Lelkészképző Főiskola rektora és Fekete László, a Dohány utcai zsinagóga főkántora mond gyászimát. A Páva utcai intézmény szombaton meghosszabbított nyitva tartással várja a megemlékezőket, s kiállításai ezen a napon ingyenesen látogathatóak.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=39982
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magukon is kezdhetnék a nyugdí
  2011-04-15 20:03:18, péntek
 
  Magukon is kezdhetnék a nyugdíjazást

- 2011.04.15. 10:31

A Fidesz a meglévők mellé egy újabb frontot nyitott meg, most éppen a bírók kerültek a célkeresztbe. A lázongó rendvédelmisek mellé most jöhetnek a lázongó bírók is, lassan bezárul a kör ...

És mindezt sikerült egy mondattal elérniük:

http://m.blog.hu/va/vastagbor/image/2011/04/b%C3%ADr%C3%B3k.jpg


Magyarul a bírók 70 éves korhatár helyett 62 éves korukig dolgozhatnak. Ez összesen 268 bírót érint, a bírói kar 10%-át.
Tényleg csak érdekesség, hogy az Alkotmányba semmilyen más szakma nyugdíjkorhatára nincs beleírva, csak a bíróké.

"Érthetetlen az is, hogy miért érdemes a bírák nyugdíjkorhatára arra, hogy az Alaptörvény rendelkezzen róla. Egyetlen válasz kínálkozik, hogy ez a demokratikus jogállam alapelveivel ellentétes jogalkotás ne legyen megtámadható az Alkotmánybíróság előtt." - írták a bírósági vezetők.

Indoklást nem nagyon fűztek ehhez a lépéshez, az Indexnek annyit árultak el, hogy az egyik ok az "erőforrások jobb kihasználása, mivel egy távozó, a jövedelemlétra tetejéhez közel álló bíró béréért két, nagy teherbírású fiatalt lehet alkalmazni. A másik ok pedig a magyar bírósági rendszer "vízfejűsége": a Legfelsőbb Bíróság túl nagy, és arányaiban ott dolgozik a legtöbb, a nyugdíjkorhatárhoz közelítő bíró (88 bíróból 26)."

Így az az érdekes helyzet fog előállni, hogy 268 ember szeretne dolgozni, de szó szerint kirakják őket, mehetnek nyugdíjba isten hírével.

Nos, el lehet képzelni, ezek az emberek milyen motiváltan mennek ma meg holnap meg holnapután dolgozni.

De ha már a kedves képviselők eldöntik, hogy egy bíró csak 62 éves koráig dolgozhat, akkor miért nem magukon kezdik a szabályozást?

Nem kell a nyugdíjkorhatáron felül dolgozni, el lehet menni nyugdíjba, pecázni az unokákkal, "adják át a helyet a nagy teherbírású fiataloknak".

Csak néhány példa:
Pintér Sándor belügyminiszter 63 éves.
Martonyi János külügyminiszter 67 éves.
Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter 72 éves.
Schmitt Pál álamfő 69 éves.

Képviselők:
Básthy Tamás (KDNP) 68 éves.
Harrach Péter (KDNP) 64 éves.
Hoffman Rózsa (KDNP) 63 éves.
Lanczendorfer Erzsébet (KDNP) 69 éves.
Latorcai János (KDNP) 67 éves.
Rubovszky György (KDNP) 67 éves.
Salamon László (KDNP) 64 éves.
Varga László (KDNP) 75 éves.

Wittner Mária (Fidesz) 74 éves.
Turi-Kovács Béla (Fidesz) 76 éves.
Lezsák Sándor (Fidesz) 62 éves.
Kontur Pál (Fidesz) 62 éves.
Kerényi János (Fidesz) 66 éves.
Fónagy János (Fidesz) 69 éves.

+1:
A fenti módosító javaslat szerzője, Balsai István 64 éves.

Vajon mit szólnának, ha 2012 január 1-tól "kirúgnák" őket a Parlamentből és mehetnének nyugdíjba?


http://vastagbor.blog.hu/2011/04/15/magukon_kezdhetnek_a_nyugdijazast
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nap videója: Orbán Viktorka
  2011-04-15 20:00:33, péntek
 
  A nap videója: Orbán Viktorka - Amikor én még kissrác voltam..

http://szebbjovo.hu/node/7451
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horvátországot sokkolta Gotovi
  2011-04-15 19:51:54, péntek
 
  Horvátországot sokkolta Gotovina büntetése
2011. április 15. 16:02
Hunhír.info

A horvát kormányfő "elfogadhatatlannak" nevezte azt, hogy huszonnégy évre ítélte pénteken a volt horvát tábornokot a szerbek elleni bűncselekmények miatt a hágai Nemzetközi Törvényszék.

A főváros központjában hatalmas kivetítőkről lehetett követni a hágai ítélet kihirdetését, amely után a sokezres tömeg spontán tüntetésbe kezdett, az embereket sokkolta a szerintük katasztrófával felérő ítélet.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=40008

****************

A nemzeti öntudatot ilyen módon is megpróbálja gyengíteni a világhatalom. Más kérdés, hogy a horvátoknál ez nem fog összejönni. Amúgy meg ez jogi nonszensz, hiszen a szerb megszállók kiűzése nem etnikai tisztogatás. De ha pedig az, akkor mi van? Háború volt, a horvátok védték a hazájukat, ezért ennyit kapni barbárság. Álszent szemét dolog most odavágni, bezzeg amikor dúlt a háború, nem segítettek a horvátoknak az agresszió ellen. És a felvidéki kitelepítésekkel, az erdélyi városok 60-as évekbeli román betelepítésével mi a helyzet, Hága? 1974-ben Cipruson a török invázió miatt 300 ezer görög menekült a déli országrészbe. És akkor még nem szóltam a földjükről elűzött palesztinokról... Hánynom kell, sajnos nem először és nem utoljára.
Azt hiszem, nem lett mos népszeűbb az EU a horvátoknál... GOTOVINA AZÉRT IS HŐS!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy képzeletbeli hajdúhadházi
  2011-04-15 19:50:02, péntek
 
  Egy képzeletbeli hajdúhadházi kisfiú levele Pintér Sándornak
2011. április 15. - 07:31

Kedves Sanyi bácsi!

Nagyon tetszik nekem Sanyi bácsi eltököltsége, hogy szeretett városomban, Hajdúhadházon rendet akar csinálni. A múltkor is azok a nagyfiúk kölcsönkérték a bicajomat, aztán nem akarták visszaadni. Amikor meg szóltam nekik, megvertek. Anyukám azt mondta, ne bánkódjak, mert két hét múlva vissza fogom kapni. Azóta már a hó is leesett, meg már a nagyapa megmetszette a fákat a kertben. Alig várom a húsvéti nyuszit, hátha az visszahozza.

A Peti barátom mesélte, hogy a nagymamájának egyik éjszaka segíteni mentek a városszéliek. A kertből kivágták és összeszedték a fákat. Azt mondták, azért, hogy a nagymama nehogy elessen bennük a sötétben. A biciklijét is elvitték, mert hogy úgyse tud már ráülni. A kamrából is elvitték a krumplit, meg sok mindent, mert azt hitték, hogy oda érkezett az élelem segélyük.

Apukám szokta mesélni, hogy miket beszélnek az utcán azok, akik még ki mernek menni azután, hogy a nap lemegy. A kutyák állandóan ugatnak, a polgármester szerint a falusi turizmusnak köszönhető a sok arra járó ember. Azt is mondta, hogy valami begyűjtés van már megint, mert arany ékszereket vesznek el az utcákon járóktól.

Tessék elképzelni Sanyi bácsi, a szomszéd néni azt mondta, hogy a templomba járás veszélyes dolog. Bár a hittanon ezt még nem hallottam, de a közelben levő kocsma előtt, ahol málnaszörpöt is lehet kapni, láttam egy fekvő embert, akinek a száján hab jött ki. A nagyapával sétáltam, ő erősen fogta a kezemet és elhúzott onnan. Azt mondta utána, hogy az az ember sok sört ivott, és hogy a habját nem tudta lenyelni.

Az Isti barátom pedig, akinek rendőr a papája azt mondta, hogy sörösüveggel vágták el a torkát. Ezt már nem értettem, pedig apukám is szereti a sört, de nem szokott véres lenni.

Sanyi bácsi, tessék elképzelni, idegen emberek érkeztek a városba, mindegyik fekete munkaruhában. Tegnapelőtt már nem ugattak a kutyák éjjel, talán mert nyugodtan aludtak. Ezt mondták a társaim is az iskolában, akik eddig inkább szaladva jöttek az órákra, és együtt. Azok a feketeruhás bácsik csinálhattak valamit, hogy nem kell félni attól, hogy nálam fiatalabb gyerekek csapatostul masírozva erővel elvegyenek valamit tőlem, meg az öreg néniktől, bácsiktól.

Ezt nagyon köszönöm Sanyi bácsinak.

Azt szeretném kérni, hogy ne vigye el innen ezeket a feketeruhás bácsikat, mert ők nagyon aranyosak és barátságosak mindenkihez. Anyukám azt mondta nekik, hogy a nyugalmat hozták nekünk, de ezt én még nem értem.

Már esteledik, de még kimegyek focizni a játszótérre, mert a többiek hívtak, és azt mondták, hogy most nem jönnek a városszéliek elvenni a labdánkat.

Csókolom, Gyuli

S.A. - barikad.hu

http://szebbjovo.hu/node/7468
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A likudista kéthetes rendcsin
  2011-04-15 19:36:42, péntek
 
  Somogy megyéből is üzentek az impotens Fidesznek


A likudista kéthetes rendcsinálási demagógia és semmittevés gyümölcsei ott is beértek.
Fri, 2011/04/15 - 18:49


Somogy megye eddig a béke szigetének tűnhetett Magyarország észak-keleti, polgárháborús feszültségeket idéző részéhez képest. Ez az illúzió szertefoszlani látszik. Az elmúlt napok eseményei aggodalommal töltenek el minden felelős állampolgárt.

Embertársaikat puszta zsákmányállatnak tekintő bűnöző hordalények támadják meg és rombolják módszeres aljassággal eddigi nyugodt életüket.

A Jobbik követeli a hatalom birtokosaitól, hogy fejezzék be a mellébeszélést, s ha kell, drasztikus eszközökkel óvják meg Somogy megye békés polgárainak biztonságát! Kijelentjük, hogy semmiféle toleranciát nem tanúsítunk a magukból kivetkőzött, az emberi együttélés legelemibb szabályait is semmibe vevő bűnözőkkel szemben. Horthy Miklós budapesti bevonulásakor elhangzott szavait tekintjük irányadónak, mikor a katonáira utalva kijelentette: "Az ő kezük immár készen áll a testvéri kézfogásra, de - ha elkerülhetetlen lenne - felkészült büntető ökölcsapásra is."

Ander Balázs, a somogyi közgyűlés jobbikos képviselője
Kiss Tamás, a kaposvári közgyűlés jobbikos képviselője

(Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_04_15_somogy-megyebol-is-uzentek-az-impo tens-fidesznek?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A +atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A büszke cigány… –
  2011-04-15 09:04:17, péntek
 
  A büszke cigány... - képzelt levél


Posted on 2011/04/12

Most olvastam: Balog Zoltán képviselő megtárgyalta az egyházakkal a cigányság beilleszkedésének problémáit.

Itt az egyik hozzászólás, és sajnos mind igaz! Olvasd, csaje, more!

“Há dik mán..nincs munkaviszonyom és nem hordok 1,5 kilónál könnyebb aranyláncot, pedig segílyből élek immáron évtizedek óta.

Büszkén terrorizálom és rabolom ki a diáktársaimat és verem szét a tanáraimat, a négy általánost mégis csak 10-15 év alatt tudtam elvégezni.

Büszke vagyok arra is, hogy írni és olvasni ugyan nem tudok és a szókincsem is csak pár tucat keverék-szóból áll, mégis vállalkozói bizonyítványom van a hatóságoktól.

Büszke vagyok arra is, hogy bár a KRESZ-könyvet elolvasni sem tudom és autóvezetést sem oktattak nekem soha, analfabéta létemre, mégis “szereztem" magamnak jogosítványt.

Kizárólag csak nagy Mercivel, meg nagy-BMW-vel járok a segílyért, mégis minden magyar, tőlem félti a szaros kis vagyonkáját...

Büszke vagyok, hogy minden szobrot, fémet és kábelt el tudok lopni, mégsem találnak meg a rendőrök, pedig amikor leégetem a vezetékekről a szigetelést, kilométerekről is látni lehet a fekete füstjét.

Büszke vagyok arra is, hogy Miskolcon az Avas lakótelepről már minden létező ajtót, ablakot, liftajtót eladtam, a lakásokat lelaktam, minden parkettát, linóleumot és korlátot szétszedtem, elvittem.

Mégsem értik meg a magyarok, hogy miért mégis a folyosóra meg a liftbe járunk szarni...

Nem értem, hogy miért van az, hogy bár minden gazda az “én kertemet" műveli, mégis árammal védekeznek, amikor a termésért megyek.

Büszke vagyok arra is, hogy az idióta magyar törvényalkotók az -íróasztaluk mellől- engem védenek, nem pedig a tulajdonost.

Büszke vagyok arra is, hogy amíg Amerikában bárkinek -aki büntetlen előéletű- lehet fegyvere, addig Magyarországon, csak nekünk, a bűnözőknek lehet.

Büszke vagyok arra is, hogy bár minden magyar felfegyverzett bűnözőt jól ismer a hatóság, mégis a kisnyugdíjast motozzák meg, hogy nincs-e titokban tojás nála.

Büszke vagyok arra is, hogy beszerelheted a legdrágább riasztót az autódba, én mégis be tudom dobni az ablakát egy féltéglával.

Büszkén, a világ létező legprimitívebb nyelvét beszélem, de mégis értitek, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, hogy: “ázs összes rohádék mázsár ázs mind rásszistá".

Büszke vagyok arra is, hogy ha külföldre megyek lopni, rabolni, akkor egész Európa tudja, hogy megint egy magyar volt a tettes!

Büszke vagyok arra is, hogy az idióta magyar politikusok és bíróságok összekeverik az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Ha kimondom a varázsszót" rájuk, hogy rasszisták, akkor nem mernek megbüntetni.

Ha a tárgyalótermet megtölti a haragos famíliám, a bíró összeszarja magát és rögtön felment minden vádpont alól, pedig hát még meg se vertük...

Büszkén, kizárólag falkában, negyvened magammal és öt-tíz autóval járok késekkel és szamurájkardokkal állig felfegyverkezve, mégis a magyart Suzukist basztatja a rendőr az égőkészlete miatt.

Büszke vagyok arra is, hogy ha véletlenül BKV-val közlekedek, az ellenőr hozzám sem mer szólni. Ha meg mer, akkor egyszerűen kidobom a járműből, mert megtámadott.

Büszke vagyok, hogy ha megtetszik a lakásod, vagy a házad, ötvenen körbeállunk és te “önként" aláírod, hogy nekem eladtad és a pínzt átvetted. A korrupt közjegyző, meg a tetű ügyvéd ezt nyomban hitelesíti is. Téged meg a rendőrök lecsuknak, ha a lakásmaffiát mered felemlegetni.

Büszke vagyok arra, hogy a magyar nők a legszebbek és akármelyiket haza is vihetem, megbecsteleníthetem, széttrancsírozhatom, még sem mernek megtalálni a rendőrök, még ha az ajtóig vezetnek is a vérnyomok.

Büszke vagyok arra is, hogy nyugodtan büntetlenül megölhetem, majd meggyalázhatom a tisztességben megöregedett 80 éves nénikéket a saját portájukon, hogy azután röhögve elvigyem a két üveg lekvárjukat.

Büszke vagyok, mert bárkit büntetlenül kirabolhatok és megölhetek, mivel a kisebbségi képviselők, megvédenek majd az áldozattól. Még azt is bebizonyítják, hogy az áldozat támadta meg az állig felfegyverkezett 400 tagú famíliámat és még mielőtt öngyilkos lett és hátba szúrta, meg fejbe rugdosta saját magát, még előtte gyorsan szétverte a saját Suzukiját is a bent ülő kislányai szeme láttára.

Büszkén gondolok anyámra, az összes apámra és a több tucat nagyapámra.

Büszke vagyok a meghatározhatatlan létszámú, de hasonló vezetéknevű féltestvéreimre, akiknek a keresztnevei, mind a Dallasból való.

Büszke vagyok arra is, hogy már majd' mindegyik kiskorú féltestvéremet felcsináltam és ezt ki is jelentem délutánonként a Maónikasóban. (Ami a neten visszanézhető!)

Büszke vagyok arra is, hogy a csóró magyar családok nem mernek szegénységükben gyereket vállalni, de az enyéimet mégis kénytelenek eltartani.

Büszke vagyok arra, is hogy ha a magyar kisvállalkozó nem adja önként oda az államnak minden pénzét, akkor egyszerűen kifacsarja belőle az APEH és átutal belőle néhány milliárdot nekünk is, minden évben.

Büszke vagyok arra is, hogy minket még soha nem vett észre az APEH, bármennyire is megpróbáljuk a létező legrikítóbbra festeni a házainkat.

Büszke vagyok arra is, hogy nem mer észrevenni a rendőrség sem (vagy pedig összeszarták magukat és bezárkóztak a siófoki rendőr őrsön), amikor pl. fényes nappal, vagy 300-an erőt demonstrálva és felfegyverkezve, végig vonultunk Siófok főutcáján, mert nem fizettek eleget az éttermesek, hogy megvédjük őket saját magunktól.

Büszke vagyok arra is, hogy ez még a YouTube-on is megnézhető. Büszke vagyok arra is, hogy az egyetlen “ellenfelet", a Magyar Gárdát sikerült betiltatni a korrupt magyar bírósággal, hogy ne tudják megvédeni tőlünk majd a vidéki lakosságot.

...hja és arra is büszke vagyok, hogy akár mit is követünk el, a rendőr, vagy a félhülye riporter a Kék fényben, vagy a Híradóban, mindig “úriembernek" titulál minket.

Azért mégiscsak másképpen hangzik, hogy pl. a nyugdíjas néninek erőszak közben kinyomta a szemeit és levágta a lábait az “úriember". (...akinek a származását nem mondhatjuk be, csak annyit lehet tudni, hogy a botokkal felfegyverkezett nagy létszámú és analfabéta “úriemberekből" álló családja, elzavarta a kiérkező rendőröket...)

Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló.

Enyingen, Olaszliszkán a nyóckerben és már a fél országban is mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai.

Magyarország, én így szeretlek és benépesítelek!...

Magyar honfitársaink! Tényleg Gipsyland-ben (netán Romaorszgában - Romalandben) akartok élni Magyarország helyett? (NIF)

Forrás: Magyarok Közössége (Küldő: Boros Ferenc)

Nemzeti InternetFigyelő

A büszke cigány... - képzelt levél
Posted on 2011/04/12 by Híradmin

Most olvastam: Balog Zoltán képviselő megtárgyalta az egyházakkal a cigányság beilleszkedésének problémáit.

Itt az egyik hozzászólás, és sajnos mind igaz! Olvasd, csaje, more!

“Há dik mán..nincs munkaviszonyom és nem hordok 1,5 kilónál könnyebb aranyláncot, pedig segílyből élek immáron évtizedek óta.

Büszkén terrorizálom és rabolom ki a diáktársaimat és verem szét a tanáraimat, a négy általánost mégis csak 10-15 év alatt tudtam elvégezni.

Büszke vagyok arra is, hogy írni és olvasni ugyan nem tudok és a szókincsem is csak pár tucat keverék-szóból áll, mégis vállalkozói bizonyítványom van a hatóságoktól.

Büszke vagyok arra is, hogy bár a KRESZ-könyvet elolvasni sem tudom és autóvezetést sem oktattak nekem soha, analfabéta létemre, mégis “szereztem" magamnak jogosítványt.

Kizárólag csak nagy Mercivel, meg nagy-BMW-vel járok a segílyért, mégis minden magyar, tőlem félti a szaros kis vagyonkáját...

Büszke vagyok, hogy minden szobrot, fémet és kábelt el tudok lopni, mégsem találnak meg a rendőrök, pedig amikor leégetem a vezetékekről a szigetelést, kilométerekről is látni lehet a fekete füstjét.

Büszke vagyok arra is, hogy Miskolcon az Avas lakótelepről már minden létező ajtót, ablakot, liftajtót eladtam, a lakásokat lelaktam, minden parkettát, linóleumot és korlátot szétszedtem, elvittem.

Mégsem értik meg a magyarok, hogy miért mégis a folyosóra meg a liftbe járunk szarni...

Nem értem, hogy miért van az, hogy bár minden gazda az “én kertemet" műveli, mégis árammal védekeznek, amikor a termésért megyek.

Büszke vagyok arra is, hogy az idióta magyar törvényalkotók az -íróasztaluk mellől- engem védenek, nem pedig a tulajdonost.

Büszke vagyok arra is, hogy amíg Amerikában bárkinek -aki büntetlen előéletű- lehet fegyvere, addig Magyarországon, csak nekünk, a bűnözőknek lehet.

Büszke vagyok arra is, hogy bár minden magyar felfegyverzett bűnözőt jól ismer a hatóság, mégis a kisnyugdíjast motozzák meg, hogy nincs-e titokban tojás nála.

Büszke vagyok arra is, hogy beszerelheted a legdrágább riasztót az autódba, én mégis be tudom dobni az ablakát egy féltéglával.

Büszkén, a világ létező legprimitívebb nyelvét beszélem, de mégis értitek, hogy mire gondolok, amikor azt mondom, hogy: “ázs összes rohádék mázsár ázs mind rásszistá".

Büszke vagyok arra is, hogy ha külföldre megyek lopni, rabolni, akkor egész Európa tudja, hogy megint egy magyar volt a tettes!

Büszke vagyok arra is, hogy az idióta magyar politikusok és bíróságok összekeverik az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Ha kimondom a varázsszót" rájuk, hogy rasszisták, akkor nem mernek megbüntetni.

Ha a tárgyalótermet megtölti a haragos famíliám, a bíró összeszarja magát és rögtön felment minden vádpont alól, pedig hát még meg se vertük...

Büszkén, kizárólag falkában, negyvened magammal és öt-tíz autóval járok késekkel és szamurájkardokkal állig felfegyverkezve, mégis a magyart Suzukist basztatja a rendőr az égőkészlete miatt.

Büszke vagyok arra is, hogy ha véletlenül BKV-val közlekedek, az ellenőr hozzám sem mer szólni. Ha meg mer, akkor egyszerűen kidobom a járműből, mert megtámadott.

Büszke vagyok, hogy ha megtetszik a lakásod, vagy a házad, ötvenen körbeállunk és te “önként" aláírod, hogy nekem eladtad és a pínzt átvetted. A korrupt közjegyző, meg a tetű ügyvéd ezt nyomban hitelesíti is. Téged meg a rendőrök lecsuknak, ha a lakásmaffiát mered felemlegetni.

Büszke vagyok arra, hogy a magyar nők a legszebbek és akármelyiket haza is vihetem, megbecsteleníthetem, széttrancsírozhatom, még sem mernek megtalálni a rendőrök, még ha az ajtóig vezetnek is a vérnyomok.

Büszke vagyok arra is, hogy nyugodtan büntetlenül megölhetem, majd meggyalázhatom a tisztességben megöregedett 80 éves nénikéket a saját portájukon, hogy azután röhögve elvigyem a két üveg lekvárjukat.

Büszke vagyok, mert bárkit büntetlenül kirabolhatok és megölhetek, mivel a kisebbségi képviselők, megvédenek majd az áldozattól. Még azt is bebizonyítják, hogy az áldozat támadta meg az állig felfegyverkezett 400 tagú famíliámat és még mielőtt öngyilkos lett és hátba szúrta, meg fejbe rugdosta saját magát, még előtte gyorsan szétverte a saját Suzukiját is a bent ülő kislányai szeme láttára.

Büszkén gondolok anyámra, az összes apámra és a több tucat nagyapámra.

Büszke vagyok a meghatározhatatlan létszámú, de hasonló vezetéknevű féltestvéreimre, akiknek a keresztnevei, mind a Dallasból való.

Büszke vagyok arra is, hogy már majd' mindegyik kiskorú féltestvéremet felcsináltam és ezt ki is jelentem délutánonként a Maónikasóban. (Ami a neten visszanézhető!)

Büszke vagyok arra is, hogy a csóró magyar családok nem mernek szegénységükben gyereket vállalni, de az enyéimet mégis kénytelenek eltartani.

Büszke vagyok arra, is hogy ha a magyar kisvállalkozó nem adja önként oda az államnak minden pénzét, akkor egyszerűen kifacsarja belőle az APEH és átutal belőle néhány milliárdot nekünk is, minden évben.

Büszke vagyok arra is, hogy minket még soha nem vett észre az APEH, bármennyire is megpróbáljuk a létező legrikítóbbra festeni a házainkat.

Büszke vagyok arra is, hogy nem mer észrevenni a rendőrség sem (vagy pedig összeszarták magukat és bezárkóztak a siófoki rendőr őrsön), amikor pl. fényes nappal, vagy 300-an erőt demonstrálva és felfegyverkezve, végig vonultunk Siófok főutcáján, mert nem fizettek eleget az éttermesek, hogy megvédjük őket saját magunktól.

Büszke vagyok arra is, hogy ez még a YouTube-on is megnézhető. Büszke vagyok arra is, hogy az egyetlen “ellenfelet", a Magyar Gárdát sikerült betiltatni a korrupt magyar bírósággal, hogy ne tudják megvédeni tőlünk majd a vidéki lakosságot.

...hja és arra is büszke vagyok, hogy akár mit is követünk el, a rendőr, vagy a félhülye riporter a Kék fényben, vagy a Híradóban, mindig “úriembernek" titulál minket.

Azért mégiscsak másképpen hangzik, hogy pl. a nyugdíjas néninek erőszak közben kinyomta a szemeit és levágta a lábait az “úriember". (...akinek a származását nem mondhatjuk be, csak annyit lehet tudni, hogy a botokkal felfegyverkezett nagy létszámú és analfabéta “úriemberekből" álló családja, elzavarta a kiérkező rendőröket...)

Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló.

Enyingen, Olaszliszkán a nyóckerben és már a fél országban is mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai.

Magyarország, én így szeretlek és benépesítelek!...

Magyar honfitársaink! Tényleg Gipsyland-ben (netán Romaorszgában - Romalandben) akartok élni Magyarország helyett? (NIF)

Forrás: Magyarok Közössége (Küldő: Boros Ferenc)

Nemzeti InternetFigyelő


http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/04/12/a-buszke-cigany-%E2%80%93-kepzelt -level/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ugyanannyit keresünk, de többe
  2011-04-15 09:01:59, péntek
 
  Ugyanannyit keresünk, de többet fizetünk

2011. április 14. csütörtök, 20:10


A rezsiköltségek emelkedtek, ám a bérek maradtak a régiben az elmúlt tíz év során. Egyre súlyosabb terhet ró tehát a lakosságra a számlák kifizetése. Takarékoskodni is lehetne, de a rezsidíjak befagyasztása mindezt megakadályozza.

Egyes közszolgáltatások ára az inflációt meghaladva duplájára, sőt triplájára is emelkedett az elmúlt évtizedben, és mivel a bérek nem követték, a KSH felmérése szerint mindenből kevesebbet lehet vásárolni ugyanannyi pénzért, mint évekkel ezelőtt. A mindenkor vásárolható mennyiség energia- és víz/csatornaszolgáltatás egységárainak változása beszédes. A teljes munkaidőben foglalkoztatottak a nettó jövedelmükből 2003 januárjában 3200 kW áramot tudtak volna vásárolni, míg 2011-ben már csak 2860-at. A gázfogyasztás is hasonló adatokat mutat. Ugyanezen időszakot tekintve 2000 köbméterről 1060-ra csökkent a megvásárolható mennyiség. A vízdíj is 10%-os különbséget mutat: 490 és 400 köbméter a két határérték. Ezek a terhek a közeljövőben várhatóan nem fognak csökkenni, ugyanis az energiahordozók nem lesznek olcsóbbak, viszont a bérek sem fognak emelkedni. Rezsibefagyasztással akarnak segíteni a helyzeten, hogy a fizetésképtelenné vált családok gazdasága áttekinthetővé váljon.

Bencsik János energiaügyi államtitkár szerint a mai energiafelhasználás - főként a fűtés - pazarló és átláthatatlan, ezért hatósági árat kívánnak bevezetni, és a kötelező áramátvételi rendszert is gyökeresen meg akarják változtatni. Eddig a nemzetközi devizapiachoz, az energiaárakhoz igazodva számították ki a díjakat, de a befagyasztással fix áras lenne a gáz, a távhő, az áram és egyéb közüzemi díjak is. Ezzel olcsóbbá válna minden szolgáltatás - a felszínen.

Ezzel ugyanis csupán azt érnék el, hogy a szolgáltatóknak hiányuk keletkezne, amit kompenzálni kell. Ezt a veszteséget pedig saját zsebből kellene állniuk. Vagyis a valós piaci ár és a hazai fix ár között a különbözet megvan, és ezt vagy az állami költségvetésre vagy pedig az önkormányzatokra kellene ráterhelni. A szakértők szerint az olcsóság illúziója óriási veszteségeket halmozhat fel, ugyanis hosszú távon ez az állapot fenntarthatatlan, és a végén mindenképpen a lakosság fogja kifizetni a hiányt.


http://www.bombahir.hu/hirek/ugyanannyit-keresunk-de-tobbet-fizetunk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 210
  • e Hét: 549
  • e Hónap: 4294
  • e Év: 157790
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.