Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
Egy rendőr őrnagy levele Orbán
  2011-04-07 20:12:57, csütörtök
 
  Egy rendőr őrnagy levele Orbán Viktornak - Kommentár nélkül


A sajtó egy részét bejárták a Bajusz Ferenc rendőr őrnagy leveléről szóló cikkek. Nálunk az egészet kommentár nélkül olvashatják.

"Tisztelt" Miniszterelnök Úr!

Jó lenne ha felébredne és kicsit körbenézne, valamint abbahagyná a ködösítést!!! Pont olyan semmirekellő mint az elődei voltak, akiket annyit pocskondiázott! Mit papol itt közbiztonságról??? A sok birka meg beveszi, csak nekik nincs rálátásuk a dolgokra.

Méghogy kiemelt támogatás a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatában! Valójában mindenkitől elvonás, csak a kedvenc terrolelhárítási legényeinek jut minden, ami szemnek szájnak ingere. Amennyiben az időm engedi, majd megválaszolom azt a kedves levelet, amit küldött a semmiségi törvénnyel kapcsolatban.

Bár tudom, hogy valamelyik segg-, avagy talpnyalója fogja elolvasni, és nem is meri átadni Önnek, de reménykedem, hogy valahogy eljutnak a soraim Önhöz. Ha esetleg nem mondták Önnek, a Rendőrség éppen a bányászbéka segge alól tekint fel a valóságra.


Sok rendőrt zavar, hogy az Orbánt és Schmittet is őrző TEK legalább 15 milliós luxuskocsikat kapott a "bűnözés ellen", miközben a rendőr őrmesterek is alig havi 80-100 ezret keresnek. (Kép: Blikk)

Mint azt az egyetlen valamirevaló tábornok le merte írni, a végeken nincs pénz semmire (értsd: papír, WC papír, tolmács, szakértő) a maga által létrehozott TEK nevű semmirekellő társaság meg Q7-es Audikkal furikázik! VÉRLÁZÍTÓ amit művelnek!!

A helyi szerveknél az őrmesterek 80-100 ezer forintot keresnek (ebből éljen meg a sok megélhetési politikus mint a Lázár haverja) amiért elvárják, hogy friss, fitt, művelt, pihent és mindig hadrafogható legyen.

A TEK-nél pedig ugyanezen őrmester annyit keres, mint a helyi szervnél egy alezredes alosztályvezető. Közben pedig SEMMIT NEM CSINÁLNAK!!! Ne feledje, ezek az emberek közülünk mentek oda és elmesélik, hogy egész nap sportolás, uszoda, lézengés a program. Hiába akarják befogni a szájukat, hogy mennyire titkos a tevékenységük!!! VICC!

Na ez a magyar közbiztonság !

Bajusz Ferenc r. őrnagy

http://egyenlito.blog.hu/2011/04/06/egy_rendor_ornagy_levele_orban_viktornak_komm entar_nelkul
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magasabb ingatlanadót és megsz
  2011-04-07 19:39:10, csütörtök
 
  Magasabb ingatlanadót és megszorításokat szeretne az OECD
barikad.hu
2011, április 7 - 16:11

Klasszikus neokonzervatív dolgozatban fogalmazta meg ajánlásait az OECD a magyar kormányzat számára. A szervezet általában adócsökkentést, ugyanakkor magasabb ingatlan adót javasol.
Cikk Front kép - 280x185:

Több ajánlást is megfogalmazott a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) a magyar kormány számára, közte azt, hogy tovább kell csökkenteni a társadalombiztosítási járulékot, az adócsökkentést pedig inkább a kiadások visszaszorítása, a bázis kiszélesítése és magasabb ingatlanadók alkalmazása révén kell finanszírozni.

A csütörtökön nyilvánosságra hozott "Út a növekedéshez" című OECD-tanulmány ajánlásokat tesz az idősebbek továbbfoglalkoztatására, a vállalkozásokat érintő szabályozások egyszerűsítésére, a munkajövedelmeket terhelő adók csökkentésére, az oktatási rendszer eredményességének javítására és az állami szektor hatékonyságának növelésére.

Az OECD szerint jövedelemsemleges módon, az állami költségvetés fenntarthatóságának veszélyeztetése nélkül kell tovább csökkenteni a tb-járulékokat. A közelmúltban végrehajtott adócsökkentéseket inkább a kiadások visszaszorítása, a bázis kiszélesítése és magasabb ingatlanadók alkalmazása révén kell finanszírozni, nem pedig az egyes szektorokra kivetett egyszeri, torzító hatású adókból, illetve a nyugdíjrendszer második kötelező tőkefedezeti pillérének eltávolítása révén.

A jelentés szerint Magyarországon az egyszemélyes és az egykeresős háztartásokat terhelő átlagos adóék mértéke az OECD viszonylatában a legmagasabbak közé tartozik. Ez ösztönzi az adóelkerülést és a feketemunkát, csökkenti a munkaerő-kihasználást. Az adóék arányszám, amely megmutatja, hogy a teljes munkaerőköltségnek összesen hány százalékát vonja el az állam különböző adók és járulékok formájában.

A tanulmány felsorolja, hogy 2009-ben jelentősen csökkentették a munkáltató által fizetendő társadalombiztosítási járulékokat. 2009-ben és 2010-ben csökkentették a személyi jövedelemadó-kulcsokat, az idén lépett életbe az egykulcsos, 16 százalékos személyi jövedelemadó, illetve a gyermekes családokat megillető adókedvezmény.

A vállalkozásokat érintő szabályozásokkal kapcsolatban az OECD szerint egyszerűsíteni kell a piacra való belépés és az onnan való kilépés jogszabályi feltételeit, és enyhíteni kell a szabályozást a kiskereskedelem és a szakszolgáltatások terén. Tovább kell csökkenteni az árszabályozást a hálózati iparágakban. A szervezet szerint el kell távolítani minden maradék akadályt a telekommunikációs szolgáltatók közötti szabad választás lehetőségének útjából.

A tanulmány megjegyzi, hogy az energiaszektorban a vertikálisan integrált tevékenységek erőteljesebb szétválasztása és az árliberalizáció megtörtént. Privatizálták a Magyar Államvasutak teherszállítási szegmensét.

Az OECD szerint Magyarországon az idősebb munkavállalók számára túlságosan könnyen elérhető rokkantsági járadékok csökkentik az idősebb munkavállalók foglalkoztatási rátáját. A szervezet úgy véli, hogy az idősebb munkavállalók munkaerőpiaci részvételét a továbbfoglalkoztatást terhelő implicit adókulcsok további csökkentése, valamint a korkedvezményes nyugdíjprogramok fokozatos megszüntetése révén kell ösztönözni, többek között a rokkantsági járadékra való jogosultság feltételeinek szigorításával - a megmaradt képességek hasznosítását és a rehabilitációt állítva előtérbe.

A szervezet a megtett intézkedéseket illetően megjegyezte, hogy 2012-től kezdődően a törvényes nyugdíjkorhatár fokozatosan 65 évre emelkedik. Megszigorították a korkedvezményes nyugdíjba vonulásra és a rokkantsági járadékra való jogosultság feltételeit.

Az OECD úgy látja, Magyarországon nem történt meg a közigazgatás reformja. Gyenge a helyi önkormányzatok közötti együttműködés. A szervezet szerint növelni kell a szolgáltatások költséghatékonyságát. Több ösztönzőt kell biztosítani az önkormányzatok számára a méretgazdaságosság kiaknázásához.

A jelentés megjegyzi, hogy a közigazgatásban csökkentették a létszámot és a költségeket. Törvényeket hoztak a kormányhivatalok elszámoltathatóságának növelésére, valamint az építési hatósági eljárások egyszerűsítésére.

A szervezet szerint a korai specializáció és az, hogy nem kielégítő a tanárok egész életen át tartó képzése, aláássa a középiskolai oktatás eredményességét, a felsőoktatás finanszírozása pedig nem hatékony. A megtett intézkedések között megemlítik, hogy folytatódott a gyakorlati szakképzést a térségi szakképző központokra és a vállalkozásokra építő szakpolitikai irányzat.

Az OECD szerint növelni kell a romák részvételét az iskola előtti oktatásban, későbbi életkorra kell kitolni a specializációt, és erősíteni kell a tanárképzést. Erősíteni kell a szakképzést is, mégpedig úgy, hogy a képzési szerkezetet jobban össze kell hangolni a munkaerőpiaci igényekkel. A felsőoktatásban tandíjat kell bevezetni, folytatni kell a jelenlegi jövedelemfüggő hitelkonstrukciók továbbfejlesztését, és a gyenge teljesítményt nyújtó felsőoktatási intézményeknek adott támogatás feltételéül kell szabni a gyors teljesítményjavulást.

MTI - barikad.hu


http://barikad.hu/magasabb_ingatlanad%C3%B3t_%C3%A9s_megszor%C3%ADt%C3%A1sokat_sz eretne_az_oecd-20110407
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kínos: Orbánéknak még ez sem s
  2011-04-07 19:20:56, csütörtök
 
  Kínos: Orbánéknak még ez sem sikerült
Az államháztartás első negyedévi hiánya 742,1 milliárd forint

MTI
- uzlet@hetivalasz.hu
2011.04.07. - 18:35


Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számított - első negyedévi hiánya 742,1 milliárd forint, az éves előirányzat 108 százaléka volt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Márciusban az államháztartás 182,4 milliárd forint deficittel zárt. Ezen belül a központi költségvetés 157,3 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 23 milliárd forint, az elkülönített állami pénzalapok 2,1 milliárd forint hiányt mutattak. Az államháztartási hiánya tavaly márciusban 259,3 milliárd forintra rúgott. 2010-ben az államháztartás központi alrendszerének első negyedévi deficitje 609,9 milliárd forint volt, ez az éves hiány 70,1 százalékának felelt meg.

A Nemzetgazdasági Minisztérium előrejelzése szerint az államháztartás pénzügyi mérlegében a második negyedévben további 469 milliárd forintos hiány halmozódik fel, ugyanakkor a harmadik és negyedik negyedévben egyaránt többlet várható, rendre 221 milliárd, illetve 303 milliárd forint - így teljesülhet a 2011-re tervezett 687,4 milliárd forintos éves hiánycél.


http://hetivalasz.hu/uzlet/tobbletet-varnak-36823/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Katyn: ez a mese lassan véget
  2011-04-07 19:16:44, csütörtök
 
  2011-04-07. 18:16
Katyn: ez a mese lassan véget ér, marad még a holokamu legendája

Oroszország újabb 11 kötetnyi iratmásolatot adott át a lengyel félnek a katinyi (Katyn) mészárlásról csütörtökön Moszkvában. A mostani dokumentumokkal együtt Moszkva már 148 kötetnyi, korábban titkosított anyagot adott át a lengyel félnek a két ország közötti jogsegély-egyezmény keretében.
1940-ben 20-22 ezer lengyel foglyot öltek meg a Szmolenszk melletti katinyi erdőben és másutt. A Szovjetunió évtizedekig nem ismerte el, hogy a belügy emberei gyilkolták le a lengyeleket, és a németekre igyekezett hárítani a felelőséget. A Szovjetunió széthullása után a katonai ügyészség nyomozni kezdett, de 2004-ben lezárta az ügyet. Orosz jogvédők az Interfaxnak elmondták: a nyomozás anyaga 183 kötetből áll, ezek közül 36 a mai napig titkos, egy szigorúan titkos, a lengyel fél azonban ezeket megkapta már. A kötetek jelentős része a kutatók számára nem hozzáférhető sem Oroszországban, sem Lengyelországban.
Az orosz jogvédők szerint az ügy jogilag kizárólag a történtek politikai bűncselekménnyé nyilvánításával és a megölt lengyelek mindegyikének név szerinti rehabilitálásával zárható le. Szergej Frigyinszkij legfőbb katonai ügyész azonban tavaly nyáron kijelentette: nem lát okot arra, hogy a megölteket a politikai megtorlások áldozatainak minősítsék és rehabilitálják. Az orosz állami duma (a parlament alsóháza) azonban tavaly év végén nyilatkozatban ismerte el, hogy a lengyel foglyokat közvetlenül Sztálin és más szovjet vezetők utasítására gyilkolták le.
(MTI)


http://kuruc.info/r/4/77208/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Máris baleseteztek a több tízm
  2011-04-07 19:11:34, csütörtök
 
  2011-04-07. 10:35
Máris baleseteztek a több tízmilliós Q7-essel a "terrorlegények" - majd az adónkból megjavítják

Gyakorlatozás közben, a Zách utcai bázison törték össze a Q7-es luxus Audit a Terrorelhárító Központ (TEK) munkatársai. A múlt héten vásárolt járművel tolatás közben csapódtak neki egy villanyoszlopnak, az autó baloldala sérült meg - adja hírül a Független Hírügynökség.
Korábban írtuk: Kisebb közlekedési balesetet szenvedett a Terrorelhárító Központ (TEK) egyik múlt héten vásárolt luxusautója. A Független Hírügynökség információi szerint a több milliós jármű oldala tört össze, a javítás százezrekbe is kerülhet (ennyiből egy mentőautó egy hónapig eljár, de az OMSZ-nek lassan benzinre sincs pénze ezek miatt).

Erre van pénz(ünk)

A baleset részleteiről a Független Hírügynökség írásban kérdezte a Belügyminisztériumot, de válasz eddig nem érkezett, így nem tudni, hogy a jármű balesete a terrorelhárítók bázisán vagy közúton történt-e.
Mint ismeretes, a múlt héten több Audi Q7 típusú luxusautót is kapott a Terrorelhárítási Központ (TEK) a ,,veszélyes bűnözők elleni harchoz". Az új szuperautók - amelyek darabja listaáron 15 és 40 millió forint közötti összegbe kerül - a hét elején érkeztek meg az egyik legnagyobb magyar autókereskedő cég budai telepére.
(Blikk nyomán)


http://kuruc.info/r/2/77178/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy kis lekrám
  2011-04-07 19:10:43, csütörtök
 
  Egy kis lekrám
2011.03.15. 12:26




A maroz család diáktanácsa meghallván az idők szavát az alábbiak szerint óhajtana profitálni a Nagy Nemzeti Hájpból:


Szolgáltatás nettó ár
Biodíszlet, alapáron 2000 forint/óra
Ha végig állni kell alapár + 25%
Hozott rekvizitumok beszerzési ár + 40% felár
Tapsolás 150 forint/darab
Felárak darabonként
hosszan tartó 30 forint
ütemes 40 forint
szűnni nemakaró 60 forint
a három együtt (csak hatos csomagban rendelhető!) 110 forint + egy tubus kézápoló krém
Tapsolás Schmitt Pálnak 1500 forint/alkalom (ha nevetni is szabad rajta, akkor ingyenes)
Tapsolás Matolcsynak 20000, azaz húszezer forint
Buksisímogatás eltűrése 300 forint/alkalom + a fertőtlenítés költsége
Éneklés 120 forint/20 másodperc, minden megkezdett 20 másodperces egységet kiszámlázunk!
Az egésznek az utólagos letagadása végösszeg + 200% felár

http://orulunkvincent.blog.hu/2011/03/15/egy_kis_lekram#c13147706

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Módosul a dohányzást korlátozó
  2011-04-07 19:07:34, csütörtök
 
  Módosul a dohányzást korlátozó törvény


2011. április 5., kedd

Nyelvi és értelmezési viták után módosul a zárt terű vendéglátóegységekre vonatkozó törvény: a dohányzás tilos, cigarettázni viszont lehet majd.

(Képünkön: A magyar tiltó feliratokat kis kiegészítésekkel könnyen lehet majd javítani, de az angol kiírások valószínűleg továbbra is a zakójuk levételére készteti majd a férfiakat.)

A tervezet szerint szivarozni és pipázni tilos lesz, de azokon a helyeken ahol erre van lehetőség dohányzó asztalokat különítenek el, valószínűleg egy paravánnal elválasztva. A cigarettázás azonban továbbra is szabad lesz, megkötések nélkül.

Ám ha a vendéglátóegység úgy dönt, hogy teljesen kitiltja a füstölgőket az üzlet területéről akkor havonta fix bírságot kell fizetnie. Hogy mennyit, azt a hamarosan elkészülő, dohánygyárakat védő törvény szabja majd meg különböző tényezők alapján (a hely mérete, asztalok és pincérek száma, stb.)

A Magyar Szivar és Pipa Liga üdvözölte a döntést.


http://hircsarda.blog.hu/2011/04/05/modosul_a_dohanyzast_korlatozo_torveny
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Létszámleépítéssel a gyermekvé
  2011-04-07 19:04:48, csütörtök
 
  Létszámleépítéssel a gyermekvédelemért


Egy egészen új és sajátos berendezkedési forma bontakozik ki a keresztény konzervatív kormány család és gyermekvédelmi harcában. A módszer forradalmi, mondhatjuk nyugodtan, radikálisan új, eddig még nem élt vele senki: ők - egészen pontosan a fővárosi önkormányzat - létszámleépítéssel gondolják megvédeni a gyerekeket.

Igen, sajnos nem tévedés, a fővárosi közgyűlés ( gittegylet szigorúan kisbetű ) tegnap döntött 73 gyermek és ifjúságvédelmi álláshely felszámolásáról. Vagyis a küzdelem nevében nem feltöltjük az üres álláshelyeket emberi erőforrással, hanem megszüntetjük nem csak ezeket, hanem mellé még 12 jelenleg aktívat is. Gondolom a koncepció az, hogy mindjárt jön Annusmaris, és majd ember helyett korhatárkarikával megvédi a gyerekeket. Ezzel nagyjából meg is érkeztünk oda, hogy a kiskorút oltalmazzuk az online pornótól, de élő prédának meghagyjuk verekedő szülei, rosszabb esetben pedofil családtagjai számára.

Csak én nem hallom egyik gyermekvédelmi apostolt sem sikítani ebben a pillanatban? Hol van mondjuk Pálffy István, aki eddig másról sem beszélt, mint a családok védelméről? Most, mikor valóban ott kellene álldigálni karba tett kézzel, agresszív kismalac módra pislogva Tarlósra és a közgyűlésre - mi van Töki?! Mivanmivanmivan??!! - ahogy Schifferrel tették a parlamentben, most van eltűnve és bedugulva?

Az utóbbi időkben sorozatban előforduló gyermekbántalmazási esetek egyikénél sem mulasztották el az illetékesek megemlíteni:

,,A gyermekvédelmi törvény életbe lépése óta soha nem álltak rendelkezésre azok a tárgyi, anyagi, személyi erőforrások, amelyek a törvény végrehajtásához szükségesek. Komoly szakemberhiánnyal küzd a gyermekvédelem, nagyon magas a fluktuáció."

Tehát a helyzet megoldása az, hogy a most sem kielégítően felszerelt és hiányos létszámú szervezetet tovább erősítjük a fluktuációt túlélt, dolgozni tudó és akarók létszámleépítésével. Zseniális. Soha eszembe nem jutott volna, hogy attól lesz egy hiányos anyagi és személyi feltételekkel küzdő ágazat sikeres, ha tőkeinjekció helyett pénzt vonunk el tőle, és ha létszámbetöltés helyett további dolgozókat teszünk utcára. Ez már a vegytiszta matolcsyzmus, a világot lenyűgöző üzleti modell átültetése a társadalmi életbe.

A keresztény-konzervatív kormánynak és városvezetésnek nem sül rá a pofájára a bőr, mikor legközelebb gyermekvédelemről papolva erektálnak saját nagyszerűségükben fürödve? Szavazati jog járjon a gyerekek után, de normális feltételek között működő védelmi szolgálat az ne legyen.

Valami azt súgja, a jövő nemzedéke a saját bőrén fogja megtapasztalni hamarosan, milyen érzés, ha a kormány védelme és gondoskodása csak a szavazati jogáig terjed, onnantól viszont magának kell a saját kárán tanulva leszart, nagykorú magyar állampolgárrá válnia.


http://varanus.blog.hu/2011/04/07/letszamleepitessel_a_gyermekvedelemert
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Valahol Európában
  2011-04-07 18:59:18, csütörtök
 
  Valahol Európában


Orbán Viktor tegnap csuda dolgokról beszélt napirend előttijében. Komolyan, szinte a sírás fojtogatott a meghatottságtól, hogy nekünk milyen keménytökű faszagyerek a főnökünk. Ő sokadszorra is vállalja az áldozatot, hogy hülyét csináljon magából csakis a mi szórakoztatásunk miatt, mi, a hálátlanok meg nem értékeljük se a szellemi nagyságát, se a zavarosabbnál zavarosabb költői képeit igazán. Pedig ez a mi Viktorunk néha irodalmi magasságokba emelkedik. Ha néhány évtizeddel hamarabb születik, a tegnapi beszéde okán Sólem Áléchem biztosan róla mintázza Tevje, a tejesember alakját. Akinek élete egy tragédiahalom, mégis mindenre tud egy bölcs mondást a Dakota Szentírásból, ha mégsem akkor meg kitalál magának egyet."A soros elnökség feladata Magyarország új helyének kijelölése a válság utáni Európában",- mondta, és lássuk be igaza van. Úgy néz ki ez a törekvés menni fog, ebben nem lesz se baki, se egyéb előre nem látható kudarc. Már amennyiben Magyarország helye a vulgárisan káromkodva csiripelő félhülyék között van, valahol eldugva az Európa Parlament oldalszárnyában, a wifi lefedettség határa és a klotyó között.

"Csak annak az országnak van erre esélye, ami nem ijed meg senkitől, nem hunyászkodik meg senki előtt" - mondta, és ismét csak egyetérteni tudok. Ő nem ijed meg a saját árnyékától a felcsúti napsütésben itthon, kint meg nem fordítunk le semmit a médiatörvény óta, amiért aztán meg kéne hunyászkodni. De a fülkeforradalmi hevület közben beálló pauzában jóváhagyást kérünk a Velencei Bizottságtól, tuti ami fix.

Növelni kellene az ország külpolitikai súlyát - mondja, pedig kívánság nem teljesült még ilyen gyorsan: dajcstomi máris történelmet írva csiripelte be magát az összeurópai káromkodástörténelembe. Mielőtt félreértés lesz: nem az a bajom, hogy dajcstomi nem kifejezetten a szolid, keresztény-konzervatív úri fiúk modorában szórakoztatja magát és a közönségét, hanem, hogy az EU elnökség félidejében nagyjából ez az egyetlen, ami meghatározza Magyarország külpolitikai súlyát."Nehéz idők jönnek" - mondja Viktor, és ha arra gondolunk, hogy a súlynöveléshez túl kell majd szárnyalnia valakinek dajcstomit, akkor ismét csak egyetérteni lehet vele.

http://varanus.blog.hu/2011/04/05/valahol_europaban_1961
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
VALÓ VILÁg
  2011-04-07 18:55:49, csütörtök
 
  VALÓ VILÁG
BKV TOLVAJOK HOL VANNAK?
VÁRJUK ORBÁN VIKTOR VÁLASZÁT
A BKV LOVAGOKRÓL

A kis beszédhibás jakhec a BKV élén megint előjött valami ordító hülyeséggel. Kitalálnak valamilyen drága elektromos jegyet........Ez kell mostanság a legjobban? Amikor a buszok teljesen le vannak robbanva....Amikor a ALSTON metrókocsikra kidobták a milliárdokat és se kocsik, se metró, hanem csak pereskedés van a franciákkal....Úgy látszik ezek a BKV-s férgek nem utaznak a saját járataikon és fogalmuk sincs arról, hogy mit kell eltűrnie az utasoknak, a nem is olcsó jegyekért. Ezek megint csak fölöslegesen költekeznek, mert úgy gondolják, az állam a fejőstehén és az eddig ellopott BKV százmilliárdokat majd újból pótolja az állam....Mint ahogy húsz éve ezt a bűnszövetkezeti módszert folytatják. Ja és azt monta még a kis jakhec, aki viszont nagyon beszédhibás, hogy több milliárdot bliccelnek az utasok, ezért van minden veszteségük.....Csak azt felejtette ki, hogy mennyit loptak el a főnökök? És a többi naplopó? Akiknek csak íróasztalokat gyártottak, mint pl. Hagyó elvtárs sajtósa, aki be se járt a munkahelyére, csak a fizetést kapta. Mint pl. a BKV kommunikációs fősztálya! Egy egész főosztály a semmittevésre! Mindenféle ócska trükkökkel szórják kétmarokkal a közpénzeket. Tényleg! A szakállas hazudozó az Állami Számvevőszéknél mit is állapított meg annak idején a BKV-nál? Vagy a BKV-t véletlenül nem is vizsgálták? Az 5-ös buszra ami régebben jó volt, mostanság rá sem lehet ismerni, mert lepukkant régi buszok járnak azon a vonalon is. Siralmas. A koszos ablakokon ki sem látnak az utasok és a kanyarokban arra kell vigyázni, hogy a gyomrunk tartalma ki ne forduljon vagy nehogy elharapjuk a nyelvünket a zükkenők miatt. Csuklós buszok.. A 2-es metró szovjet kocsijait már csak rozsda tartja össze..Hív a HÉV? Vár a MÁV? A Zorbánnak kellene utazni vonaton, mondjuk, a Déliből Dunaújvárosig és vissza. S akkor látná, hogy mi a való világ. (olvasónktól) Kép: Vitézy Dávid, Hagyó Miklós, Demszky Gábor, Tarlós István, Kocsis István, Székelyné Pásztor Erzsébet, Steiner Pál, Antal Attila

Kép: a francia ALSTON kocsik "elszálltak", csak a veszteség maradt
Kép: Kocsis István, a BKV jelenlegi vezérigazgatója Csótánnyal
Kép: Demszky-Hagyó, egyelőre csak Hagyó van letartóztatva
Kép: Antal Attila a BKV korábbi vezérigazgatója Hagyóval szórakozik a BKV ellenőrök karszalagjával
Kép: Tarlós elvtárs profilja teljesen zsinagógaképes
Kép: Steiner elvtársról (MSZP) se feledkezzünk meg, mintha Steiner nevét Karinthynál is olvastuk volna
Kép: Székelyné Pásztor Erszébet még mindig a kommunikációs főosztály igazgatója....kommunikációs főosztály ennél a bűnöző cégnél...


A BKV-S BŰNÖZŐKRŐL MÁR 2006-BAN IS TUDTAK


A BKV egyik belső ellenőre már 2006-ban levélben tájékoztatta Demszky Gábor (SZDSZ) főpolgármestert, hogy a cégnél "lopnak, csalnak, sikkasztanak". A belső ellenőr levelében az állt, hogy évente több milliárd forintot törvénytelenül, esetenként fiktív számlák alapján fizet ki a BKV, továbbá már évek óta lopnak, csalnak, sikkasztanak, fiktív számlákat fogadnak be, és ehhez kapcsolódóan csalnak az áfával, szja-val, tb-vel.A Főpolgármesteri Hivatal azonban azzal utasította el a panaszt, hogy a belső ellenőr nem írt konkrétumokat, így nem is válaszoltak a revizornak, és az általa kért személyes találkozó sem jött létre Demszky Gáborral.

http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/2011/04/aprilis-7-bkv-valo-vi lag.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 28 
2011.03 2011. április 2011.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 411
  • e Hét: 3513
  • e Hónap: 14624
  • e Év: 168120
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.