Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
Bankrablók rontanak be egy ban
  2011-05-15 21:46:56, vasárnap
 
  Bankrablók rontanak be egy bankba.
Nagy a riadalom, a raglók fegyverekkel fenyegetőznek, az összes banki alkalmazottat és az ügyfeleket is felszólítják, hogy vetkőzzenek le, és hasaljanak a padlóra.
Jucika, a szőke recepciós lány leveszi az összes ruháját, és hanyatt dobja magát a földön.
Erre odasúgja neki az egyik kolléga:
- Fordulj hasra, Juci! Ez nem céges buli, hanem bankrablás!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Két férfi odalép egy nőhöz a b
  2011-05-15 21:37:03, vasárnap
 
  Két férfi odalép egy nőhöz a buliban:

- Szerintem mi hárman egy izgalmas, vad, közös szexuális kalandba
fogunk keveredni, mondja az egyik.

- Szerintem is -- mondja a másik.

- Szerintem nem! -- tiltakozik a lány.

- Sajnálom... a kétharmad az kétharmad...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Efraim Zuroff rajtunk tartja a
  2011-05-15 21:03:40, vasárnap
 
  Efraim Zuroff rajtunk tartja a szemét
2011. május 12. 08:13
Falusy Márton - Hunhír.info

zuroff.jpgEfraim Zuroff nyilatkozatot adott az Independent című angol lapnak. A hírhedt nácivadássszal, a dr. Képíró Sándor elleni bosszúper ötletadójával készült terjedelmes beszélgetés a lap keddi számában jelent meg, az alábbiakban ezt ismertetjük. Az Independent cikkének első mondatában olvassuk: Zuroff addig kutatja a bűnösöket, amíg az utolsó is meg nem hal. Szép küldetés, nemes életcél. Ahogy az is, hogy mostantól rajtunk kívánja tartani a szemét, nehogy átírjuk a történelmet, nehogy megpróbáljuk az ún. ,,holocaust"-ért való felelősséget levetni magunkról. Ha tehát véget ér dr. Képíró Sándor koncepciós pere, akkor is rajtunk tartja a szemét Zuroff főzsidó. Hogyan szabadulhatnánk meg tőle?

Az interjúból megtudjuk, hogy a kis Efraimot sokkal jobban érdekelte a kosárlabda, mint az ún. ,,holocaust". Dehogy készült ő nácivadásznak! ,,New Yorkban felnövekedve egyetlen vágyam az volt, hogy én lehessek az NBA első ortodox zsidó játékosa" - meséli az 1948-ban született Zuroff. De minden megváltozott, amikor kitört az 1967-es arab-izraeli háború. A fiatal Efraim odahaza ücsörgött, egyik kezében a New York Times, másik kezében egy térkép s egy grafikon a Közel-Keletről. Ez utóbbi azt mutatta, hogy az arab ,,ellenségek" számban messze felülmúlják a cionista terrorállamot. A helyzet reménytelennek látszott: ,,Az volt az ösztönös reakcióm, hogy egy újabb holokauszt készül, bár alig tudtam valamit a holokausztról azon kívül, hogy megtörtént" - emlékezik a zsidaj.

Az 1967-es ,,hatnapos háború" a zsidó identitást és az ún. ,,holocaustot" új megvilágításba helyezte Zuroff számára. A kosarazást odahagyva nemsokára megkezdte tanulmányait New York zsidó egyetemén, majd tanulmányait a jeruzsálemi egyetemen folytatta. Izraelbe költözött, csatlakozott a Simon Wiesenthal Központhoz, s az eltelt időben számos könyvet publikált: ma Zuroff a náci népirtás egyik legnagyobb szakértője a világon az Independent szerint.

Az elmúlt néhány nap - olvassuk a lapban - Zuroff pályájának egyik csúcspontja: Budapesten jelen volt annak a pernek a kezdetén, amelynek vádlottja a 97 éves Képíró Sándor rendőrtiszt (sic!), akit azzal vádolnak, hogy Újvidéken 1942-ben 1200 szerb, zsidó és cigány lakost ölt meg (sic!). Zuroff szerint Képíró bírósági pere ,,valószínűleg az utolsó náci ügy Kelet-Európában".

Csütörtökön a müncheni bíróság vélhetően már ítéletet mond a másik ügyben, a 91 éves Ivan Demjanjuk perében. Zuroff szerint Demjanjuk ,,nem egy Heinrich Himmler, de a gépezet része volt. Ezek nélkül az emberek nélkül a holokauszt nem történhetett volna meg olyan mértékben, ahogy a valóságban megtörtént."

Az Independent írásából megtudjuk, hogy a 2002-ben Zuroff által meghirdetett ,,Utolsó esély" akció sikeres volt: több mint száz náci háborús bűnösre hívták fel az illetékes ügyészek figyelmét, s az elmúlt évtizedben 89 bírósági eljárás indult. Tavaly pedig világszerte 852 vizsgálat indult meg nácigyanús személyek ellen.

Zuroff különösen a német bírósági gyakorlatot dicséri: a németek ugyanis szakmányban állítanak bíróság elé mindenkit, akire Zuroff rámutat.

A negatív példa Zuroff mércéje szerint - Ausztria. Efraimunk fölháborodva meséli, hogy a sógoroknál az elmúlt több mint három évtizedben egyetlen náci sem került bíróság elé, pedig Zuroffék szállítanák a delikvenseket. Példaként említi Erna Wallisch esetét, aki egy haláltáborban volt őr, s állítólag maga is bevallotta, hogy zsidó foglyokat kísért a gázkamrába. Mégsem indult ellene eljárás, mert az osztrák igazságügyi miniszter kifejtette: csupán ,,népirtásban való passzív bűnrészesség" róható Wallisch terhére, az osztrák törvények szerint viszont ezért nem lehet eljárást indítani ellene.

Zuroff szerint az osztrákoknál a politikai akarat teljes hiányáról beszélhetünk, aminek az a fajta gondolkodás a magyarázata - ami sok osztrákra jellemző -, miszerint Ausztria volt Hitler első áldozata.

Zuroff azt is bevallja, hogy a sok-sok siker ellenére néhány ,,nagy hal" kicsúszott a kezéből. Ilyen ,,nagy hal" volt a ,,haláldoktor"-nak nevezett Aribert Heim, aki borzalmas kísérleteket folytatott a foglyokon Mauthausenben: többek között érzéstelenítés nélkül távolította el a kiszemelt áldozatok veséjét. Heim a háború után előbb Nyugat-Németországban dolgozott orvosként, majd külföldre szökött. Rendszeresen érkeztek hírek arról, hogy hol látták felbukkanni, végül 2008-ban Zuroff azzal a meggyőződéssel utazott Dél-Amerikába, hogy néhány héten belül elkapja Heimet. Hiába üldözte a ,,haláldoktort" hosszú évekig, Zuroff kudarcot vallott: a sikertelen dél-amerikai kiruccanás után néhány hónappal a New York Times azt írta, hogy Heim Kairóban halt meg 1992-ben,

,,Bizonyos értelemben Heim volt a legnagyobb bukásom" - mondja Zuroff, aki szerint kudarcának oka: a ,,haláldoktor" a német titkosszolgálatnak dolgozott. - ,,Erre nincs konkrét bizonyítékom, de úgy érzem, szimaton nem csal meg, vagyis a titkosszolgálati kapcsolat miatt nem indult Heim ellen eljárás."

Zuroff azt állítja - olvassuk tovább az Independentben -, hogy a kisebb náci háborús bűnösök százai, sőt talán ezrei vannak még szabadlábon, s többségüket valószínűleg soha nem fogják bíróság elé állítani.

,,Lassan kifutunk az időből, ezért most vagy soha. Voltaképpen már a meccs hosszabbításában járunk" - sajnálkozik Zuroff.

A lap felteszi a kérdést: a világ utolsó nácivadásza - náci felhozatal hiányában - hamarosan leteheti a fegyvert? Nem. Zuroff úgy gondolja, a jövőben sem marad munka nélkül.

Efraimunk manapság elsősorban Kelet-Európára figyel, a térség országain tartja a szemét. A főzsidó szerint az egész térségben - Lengyelország kivételével - a történelem újraírása van terítéken azzal a céllal, hogy ezek az országok elmismásolják az ún. ,,holocaustban" betöltött szerepüket. Ennek a folyamatnak fontos része, hogy megpróbálnak egyenlőségjelet tenni a náci népirtás és a szovjet elnyomás közé. ,,Az érvelés a következő" - magyarázza Zuroff. - ,,Ha a kommunizmus egyenlő a nácizmussal, akkor a kommunisták is elkövettek népirtást, így a zsidók, akik között sok kommunista volt, szintén népirtást követtek el. Ha a zsidók népirtásban bűnösök, akkor miért háborgatnak minket a sorainkból kikerülő gyilkosokkal? Ha mindenki bűnös, akkor senki sem bűnös."

Zuroff azt tartja jelenleg legfontosabb feladatának, hogy fölvegye a harcot ez ellen az érv ellen, mert a kelet-európai országok ily módon akarnak elmenekülni az ún. ,,holocaust"-ért való felelősségük elől. A három balti államról azt mondja: a felelősség alóli kibújásban ők a legbűnösebbek (Magyarországról külön nem esik szó).

Végül Zuroff elmeséli, hogy milyen ,,misztikus értelme" van annak a hivatásának, hogy évtizedek óta az ún. ,,holocaust"-ról akarja elmondani az igazságot. ,,Efraimnak hívnak, a nagyapám választotta ezt a keresztnevet, mert egy olyan embert hívtak így, akit egész családjával megöltek egy koncentrációs táborban. Az eredeti Efraim kiváló Talmud-tudós volt - ellentétben velem."

Az Independent cikkének első mondatában olvassuk: Zuroff addig kutatja a bűnösöket, amíg az utolsó is meg nem hal. Szép küldetés, nemes életcél. Ahogy az is, hogy mostantól rajtunk kívánja tartani a szemét, nehogy átírjuk a történelmet, nehogy megpróbáljuk az ún. ,,holocaust"-ért való felelősséget levetni magunkról. Ha tehát véget ér dr. Képíró Sándor koncepciós pere, akkor is rajtunk tartja a szemét Zuroff főzsidó. Hogyan szabadulhatnánk meg tőle?


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=40853
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tolvajok bosszantják a vonatoz
  2011-05-15 20:37:42, vasárnap
 
  Tolvajok bosszantják a vonatozókat

2011.05.15 17:44 órakor feltéve


Tolvajok bosszantják a vonatozókatTolvajok bosszantják a vonatozókat
Nyíregyháza - Expressz gyorsasággal elszaporodtak a sínek mentén is a kábellopások.


Társadalmi problémával áll szemben a vasúttársaság (is), amelyet nem néznek ölbe tett kézzel az illetékesek.
- Január elsejétől május 3-ig Szabolcs-Szatmár-Beregben 4 esetben, 522 200 forint értékben történt kábelrongálás, 10 esetben, 1 399 100 forint értékben okoztak kárt kábellopással, 2 esetben, 3 720 000 értékben pedig váltóalkatrész-lopás okozott komoly problémát a mindennapi munkában - vont megyei mérleget a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatósága, majd áttért a megyeszékhelyre: - Konkrétan Nyíregyházán 3 625 000 forintos kárérték keletkezett a váltóalkatrészek eltulajdonításával, összesen 25 darab váltógörgőt loptak el. A sorompó optika rongálással 3 esetben 486 200 forint kárérték történt.

- Ezen eseményekből is látszik, hogy nemcsak a kábellopások, hanem egyéb vasútianyag-lopások, rongálások is megjelennek a megyében - sőt, az egész országban. Ezek mindegyike befolyásolhatja a vonatok menetrendszerű közlekedését, a vonatbiztonságot, ezért szakembereink az esemény felfedezése után azonnal a helyszínre sietnek, és pótolják az eltulajdonított alkatrészeket vagy megjavítják a megrongált optikákat. A társaság igyekszik mindent megtenni a tettesek elfogásáért, ezért a veszélyeztetett területeken térfigyelő kamerákkal, megerősített vasútbiztonsági őrséggel van jelen, a nyílt pályaszakaszokon pedig olyan kábelvágás-érzékelőket telepítettünk ki, amelyek jelzik, ha egy kábelt a lopás miatt elvágnak. Ezek segítenek abban, hogy a biztonsági őrök és a rendőrök minél gyorsabban a helyszínre tudjanak érni. Reméljük, akik a lopásra "szakosodottak" nem érzik úgy, hogy sínen vannak - tájékoztatott Smidt Norbert, a MÁV Zrt. területi kommunikációs vezetője. KM-LTL


Pest kétes elsősége

Az elmúlt esztendőben 40 esetben sikerült fémlopás közben beavatkozni, ennek nyomán 75 személyt értek tetten. A legtöbb kábellopást Pest megyében követik el, ahol országos viszonylatban az esetek 13 százalékában okoztak kárt.


http://www.szon.hu/nyiregyhaza/tolvajok-bosszantjak-a-vonatozokat/news-20110515-0 5443100
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fogtündér milliárdja
  2011-05-15 20:31:40, vasárnap
 
  A fogtündér milliárdja


Ha én Bátorfi Béla lennék, mindenképpen fogászati turizmust szeretnék szervezni Magyarországon. Pláne, ha én alakítottam volna meg a Fidesz első alapszervezetét a fogorvosi karon. Így ugyanis biztosan csurran-cseppen valami a költségvetésből is. Tettem már eleget a hazáért, hiszen én ápolom szeretett vezérünk a miniszterelnök és családja fogait.
Mármost, ez szerintem megér egymilliárdot. Pláne, ha belegondolunk, hogy nem is rossz az ötlet, és mennyi fejlődési lehetőséget rejt magában. A teljes magyar egészségügy turisztikai kérdéssé válhat: ott van például az Orbán-klán nőgyógyásza, aki szervezhetné hazánkban a nőgyógyászati-turizmust (vigyázat, csak abortuszmentesen, mert ha a KDNP berág és kilép a koalícióból, oda a kétharmad!). Viktor Vezér urológusa szintén turisztikai látványosság lehetne - elvégre ő nem csak átvitt értelemben látogatja rendszeresen a Főnöki Hátsót, tehát végképp nem maradhat ki a buliból. Szeretném tudni, hogy az ideggyógyászati turizmust ki szervezi majd? Netán egy osztrák klinika, ahol a rossznyelvek szerint időnként pátyolgatják a Főnököt, példéul: amikor hivatalosan Bulgáriában van, pedig nem?

Az egészségügynek egyébként is szüksége lenne a turizmusra. Most, hogy a kormány folyamatosan teremti a munkahelyeket, egyre több lesz a munkanélküli. Mivel nekik csak addig lesz társadalombiztosításuk, amíg segélyt kapnak, utána pedig nem tudnak majd fizetni az orvosért, valamiből el kell majd tartani a kórházakat. Erre lenne megoldás az Egészségügyi Turisztikai Hivatal létrehozása. A vezetője lehetne mondjuk Orbán valamelyik barátja, netán Dr. Szalay ,,Webkettő" Péter, esetleg a Vitézy család valamely tagja. Igaz, tartok tőle, hogy a teljeskörű egészségügyi turizmus Magyarországon egyet jelentene a katasztrófaturizmussal.


Őt nem Bátorfi doktor kezelte

Visszatérve a fogászati turizmus kérdésére, a kormány helyébenén merészen továbbmennék. Mindenkinek, aki hazánkban kezeltetné a fogát, állampolgárságot és választójogot adnék, hiszen, aki meg tudja fizetni a kezelés díját, az biztosan nem fordul majd segélyért az államhoz. És ezzel megszülethet az első fogászati turizmus-reklám is: ,,Legyen magyar! Mintha a fogát húznák!"

Félre a tréfával, továbbra is úgy gondolom, hogy az alapötlet jó. A szocializmus is jó gondolat volt, csak a kivitelezésbe csúszott némi hiba. Az egyik az volt, hogy a Vezérek barátai kapták a pozíciókat. Meg a milliárdokat.

http://egyenlito.blog.hu/2011/05/13/a_fogtunder_milliardja
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Apám elvesztettem a szüzesség
  2011-05-15 20:04:40, vasárnap
 
  Apám elvesztettem a szüzességem!
- Gyere, ülj le mellém, és ennek örömére igyunk meg egy kupicával!
- Hát leülni még nem tudok.

Csernobili Piroska összejön a farkassal.
Elkezd pPiroska vetköőzni, megszólal a farkas:
- Te Piroska! Neked három melled van!!!
Piroska: - Ha nem tetszik, bekaphatod a faszomat!

Buzi haldoklik, az örökösök körbeveszik, sirdogálnak. PAp elkezdi feladni az utolsó kenetet, közben prédikál, és véletlen egy kis szellentéses galambocskát elereszt.
Buzi kinyitkja a szemét, Szip szip... Ki beszél itt szerelemről?

Katonaságnál az ezredes behívja a századost!
- Százados! Van egy buzi a körletben! Ha megtalálja, kap egy hét eltávot!
- Nem lehetne inkább egy puszit?

Kamionos felszed egy apácát a kamionjába. Nagyon csinos apáca, beindul a fantázia, megállnak egy kies részen, bokorba bevonszolja az apácát, jól megkeféli.
Visszafülnek a kamionba, mennek, majd megszólal a kamionos lelkiimerete!
- Ne haragudjon anyám, de annyira csinos volt, és én még apácával sosem csinákltam, annyira felizgatott, ne haragudjon érte, az ösztöneim rákényszerítettek!
- Ne is panaszkodj fiam! Mi szegény buzik is rá vagyunk kényszerítve, hoyg apácaruhába öltözzünk...

Sztori ugynaaz. Kamionos meglát egy apácát, odamegy hozzá, fels zeretné szedni,de elküldi a francba. Bemegy egy kocsmába, szomorkodik. megkérdi a csaapos. Miért szomorkodik?
- Hát tudod, volt egy gyönyörű apáca, midnent megadnék, hogy apácával keféljek, emrt oylat még nem csináltam.
- Hát ez nagyon egyszerű. Beöltözöl Jézusnak. Ugye az apácák Jézus jegyesei. Kiosonsz hajnalba az út mellé, az apácák ott a feszületnél szoktak imátkozni. Mikor imádkozni látod az apácát, előbújsz, és mivel te vagy Jézus, és ők a jegyesei, kényetelenek lesznek veled házaséletet élni.
- Jaj de jó, megyek is!
Hát tényleg kamionos beöltözik Jézusnak, elbújik. Jön ám az apáca hajnalban. Előbújik, és megkeféli az apácát.
Miközben hátulról folyik az akció, elneveti magát a kamionos:
- Hahá anyám én nem vagyok Jézus, hanem a kamionos!
- Hahá fiam, én nem vagyok apáca, hanem én vagyok a csapos a kocsmából!

- Apám ez a Feri buzi!
- Honnan veszed?
- Olyan sz...rízű a f...sza!

- Mi az kád közepén egy kupac szar?
- Buziknál abortusz.

Buzik fürdenek, és afarkukkal kardoznak. Az egyik hírtelen megfordul: Most már leszúrhatsz!

- Miért jó Ludas Matyit leszopni? Mert háromszor adja vissza!

ÖReg buzi páros otthon, este ágyban:
- Gyere, szopjál le!
- Most nem érek rá! Verd ki, majd reggel megiszom!

Mi az? Ritka négy betűs női név?
- Béla

Rendőrök leszopják egymást. Egyikük a végén megkérdi:
-Te mi most buzik vagyunk?
Szerintem nem, csak kvittek!

Rendőrök lmennek kupiba. MAdám kinyitja az ajtót.
- Mit szeretnétek.
- Dugni szeretnénk mindketten.
- Mennyi pénzetek van?
- 2000 Ft-unk van.
- Annyiért szopjátok le egymást!

Negyedóra múlva kopogtatnak.
Madám:- Na mi van, visszakötettek?
- Igen, megvolt, hoztuk a kétezer Ft-ot.

Új pap kerül a plébániára. Gyóntatni kezd. Osztja a penitenciákat. MAjd a fiatal asszonyka jön gyónni.
- Mi a bűnöd lányom?
- Leszoptam a postást atyám!
Pap gondolkodik, hogy ezért milyen büntetést szabjon ki, majd gondolkodás helyett kiszól a sekrestyésnek.
- Fiam mi jár egy szopásért?
- Adjon egy ezrest, a régi pap is annyot adott!

- Két sperma úszik a Szajnában. Egyik kiköpött francia.Másik kivert magyar.

Miért rugták ki a buzi biztonsági őrt a spermabankból?
Mert munkaidőben ivott

Hogyan kártyázik a buzi? kiteszi a tökét a makkra!

Jaj borzasztó, én nekem félméteres péniszem - panaszkodik egyik buzi a másiknak - és ez akadályoz a munkámban.
Az hát csak előnyödre válnék nem?
Na de én nőimitátor vagyok!

Két fazon megy az őserdőbe. Az egyiket megmarja egy kígyó, pont a farkán. A másik segítséget két URH-n. A segítségkérés azt modnja. Semmi baj, ki kell szívni a sérült testrészből a mérget!
A megsérült kérdi: - Mit mondtak a rádión?
- Azt, hogy meg fogsz dögleni!

Vadász elmegy az erdőbe. Meglát egy böhöm nagy medvét. Ráemeli a pusktá, és le akarja lőni. Csütörtököt mond a puska. Odamegy a medve a rémült vadászhoz. Nah medve, most le fogsz szopni. Másnap a vadász bosszút akar állni. Visz egy gépfegyvert. Meglátja a medvét, ráfogja, megint nem működik. Medve megint odamegy. Nah vadász ma is le fogsz szépen szopni. Harmadnap egy páncélöklöt visza vadász. Megint meglátja a medvét,. megint nem sikerül lelőni. A medve odamegy. Te vadász! Te most vadászni jársz az erdőbe vagy szopni???

Mi a különbség az éresebész és homokos között?
- Az érsebész az erek között szelektál, a buzi pedig a szelek között erektál.

Kohn maga veri a farkát?
Nem! De megérdemelné!

Kovács meghal. Lemegy a pokolba. Az ördög fogaja. Figyelj nem is rossz idelenn. Szeretsz zabálni? Nah látod hétfőn addig zabálnuk, amíg tudunk finomabnál finomabb kajákat. És piáztál életedben? Igen? Nah a keddet is szeretni fogod! Legmárkásabb piákat iszunk, ameddig bírjuk. Cigiztél életedben? Szerdán cigi, pipa, szivar, midnen mennyiségben. Kábitószereztél életedben? Igen? Csütörtökön heroin, kokain, fű, midnen mennyiségben? Figyelj, és buzi voltál előző életedben? Nem? Húúú, akkor a péntek nem a te napos lesz.

süket buzi a barátjához. Te figyelj, ha éjszaka szeretkezni akarsz húzzál kettőt a farkamon, és akkor felkelek. Ha nem akarsz szeretkezni, akkor meg 32-t....-

Iván elmegy a kupiba, és élményeit meséli a társainak.
- Képzeljétek, egyszercsak bejön egy gyönyörű nő, és lenti tejszínhabbal a farkam, és beszórja kakóval, majd cucorkákkal és csokireszelékkel, és tesz a tetejére egy cseresznyét...
- És utána leszopott?
- A fenét, olyan gusztusos volt, leszoptam én magamnak.


Két buzi utazik a repülőn. Az egyik megkívánja a másikat:
- Te, mi lenne, ha kefélnénk?
- Megőrültél? Itt a repülőn? Olyan kínos lenne. Mindenki minket
nézne.
- Dehogy! A kutya nem figyel ránk. Ezt nézd!
Feláll a helyéről és megkérdezi az utasokat:
- Van valakinek ceruzája?
Senki sem reagál. Alszanak, olvasnak, bámulnak maguk elé az utasok.
- Tényleg nem figyelnek ránk.
Ezzel aztán jól egymásnak esnek. Később az utasok már szállnak ki,
amikor is a stewardess látja, hogy egy idős bácsika csupa hányás.
Lehányta a zakóját, az ingét, még a nadrágját is.
- Bácsi, miért nem szólt, adtunk volna zacskót!
- Nem mertem szólni, mert előttem pár sorral egy másik utas csak egy
ceruzát kért, és úgy seggbe kúrták, hogy csak na!

Nyuszikának aranyere van, elmegy az orvoshoz. Amikor a vizsgálat után visszamegy az erdőbe, a társai kíváncsian kérdezik, hogy mi volt.
- Hát a doki azt mondta, hogy toljam le a gatyámat, azután hajoljak előre. Majd bal kézzel megfogta a vállam, a jobbal meg turkálni kezdett a seggemben... Nem. Jobb kézzel fogta a vállam, és bal kézzel... Nem... Két kézzel fogta a vállam... A kurva életbe!

Meleg srác megy a paphoz gyónni, de előtte még feltesz egy kérdést:
- Atyám, lehet-e mise előtt dugni?
- Hát, ha nem vagyunk hangosak...

Ismertem egy olyan csúnya fiút, hogy mikor a fényképét e-mailben elküldte, felismerte az antivírus.

Elmegy a szexuálpszichológushoz egy férfi:
- Doktor úr, én konzervgyárban dolgozom, és minden reggel ellenállhatatlan késztetésem támad, hogy bedugjam a farkamat az uborkaszeletelőbe!
- Ne tegye a világért sem! - mondja az orvos, és felír egy nyugtatót azzal, hogy munkába menés előtt vegye be.
A férfi másnap visszajön:
- Doktor úr! Ma még nagyobb vágyam támadt, hogy bedugjam a farkam az uborkaszeletelőbe, hiába vettem be a gyógyszert!
- Csak nehogy megtegye! Itt egy erősebb nyugtató!
Következő nap megint visszajön a férfi, ugyanazt mondja, de a doki még erősebb nyugtatót ad neki. Következő nap újra jelentkezik:
- Doktor úr! Nem bírtam tovább! Ma reggel bedugtam a farkam az uborkaszeletelőbe!
- Egek! És mi történt?
- Engem kirúgtak, az uborkaszeletelő meg kapott egy fegyelmit.

Jack és Joe baromira le akarják inni magukat, de csupán egy dollárjuk van. Jack kitalálja, vegyenek belőle egy hot-dogot, amiből a virslit a gatyájába teszi, és a megbeszéltek szerint cselekednek.
Belépnek a kocsmába, isznak egy csomót, majd amikor fizetésre kerülne a sor, Jack kigombolja a sliccét, előveszi a virslit és Joe letérdelve szopogatja.
A kocsmáros erre azonnal kidobja őket, fizetés nélkül.
Annyira beválik a trükk, hogy egymás után keresik fel a kocsmákat. A hetedik után azt mondja Joe:
- Te, én már nagyon unom, hogy mindig le kell térdelnem!
- Te panaszkodsz? A negyedik kocsmában elvesztettem a virslit!

Rendőrök oktatáson vannak. A logikáról tartanak előadást.
- Tizedes! Elmagyarázom magának, mi a logika. Van otthon akváriuma?
- Van.
- Tehát, ha van akváriuma, akkor maga szereti a természetet, ha szereti a természetet, akkor szeret kirándulni, kirándulni pedig a családjával szokott az ember, és ha van családja, felesége, gyerekei, akkor maga nem buzi.
- Ez tényleg így van!
Másnap találkozik a haverjával:
- Te, Jóska! Elmagyarázom neked, hogy mi a logika! Van neked akváriumod?
- Nincs.
- Akkor te buzi vagy!

Megy az erdész az erdőben és kiabálást hall.
- Segítség!!!
Odasiet, hát látja, hogy egy krapek meztelenül van a fához kötözve.
- Segítsen, erdész úr! Két buzi erre járt, megkötöztek és megerőszakoltak!
Erre az erdész letolja a gatyáját:
- Hát, öcsém, ma nincs szerencséd!!!

Jó röhögést!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Görögország nem kér a globaliz
  2011-05-15 19:08:44, vasárnap
 
  Görögország nem kér a globalizációból

Miközben a hatalom igyekszik elfedni, tompítani az Európai Unió összeomlására utaló jeleket, újból általános sztrájk és tüntetések bénították meg Görögországot, a rendőrség könnygázzal oszlatta a tömeget Athénban.

A munkavállalók a kormány újabb megszorításai ellen tiltakoztak, miközben elterjedt a hír, hogy Athénnak a tavalyi 110 milliárd eurós nemzetközi hitel után újabb, 60 milliárdos kölcsönt folyósítanak. Több tízezren vonultak fel Athénban a két legnagyobb szakszervezet felhívására, az egyenruhásokat Molotov-koktélokkal dobálták meg. Egy nap alatt a rendszer teljes gépezete megbénult, a sztrájk miatt zárva tartott minden állami intézmény, a kórházakban csak ügyeletet tartottak, az iskolákban pedig tanítási szünetet rendeltek el. Megbénult a tengeri és vonatközlekedés, és a légi irányítók is munkabeszüntetést hirdettek. A belföldi járatok nagy részét törölték, és a tömegközlekedés működésképtelenné vált.

Görögországban ugyanazok a probléma gazdasági vonatkozású tünetei, mint a teljes, hanyatlóban lévő nyugati rendszer valamennyi országában. A fizetések és a nyugdíjak csökkennek, az adók növekednek, a munkanélküliség az elmúlt években drasztikus növekedésnek indult (jelenleg 15% körül mozog) és a kormány újabb és újabb megszorításokat hirdet, miközben az államadósság pedig a lakosság által megtermelhető javak másfélszeresét teszi ki.

Tipikusan a gazdaság zsugorodására utaló jelek ezek, ami egy bizonyos idő elteltével nem lesz képes fenntartani a jelenlegi méretű népességet. Még a megélhetési viszonyok romlása a lakosság problémája, de mikor a folyamat meghaladja a kritikus pontot, a kibontakozó éhséglázadások láncreakciószerű változást indítanak be az unió gépezetében.

Jelenleg az EU döntéshozói rosszabbnál rosszabb döntéseket hoznak, még a vég előtt is makacsul ragaszkodnak az összemosott Európa ideológiájához. Azzal a megoldási javaslattal, hogy Görögország esetleg lépjen ki az euróövezetből, csak az unió rendszerében maradó tagállamok szenvedését nyújtanák el, mert Görögország magárahagyásával a felszabaduló források miatt hónapokkal is elnyújthatták volna a láncreakció kezdetét. Ez esetben a gazdaság zsugorodása megnyilvánult volna az Európai Unió politikai rendszerének zsugorodásában is, ami a kudarc nyílt beismerése lenne.

Ezzel párhuzamosan egyre felerősödnek azok a hangok, amelyek az európai gazdaság és politika erős központosítását követelik, miközben nem veszik észre, hogy az ezirányba tett erőfeszítések voltak azok, amik a jelenlegi helyzetet előidézték. A problémák makacs letagadása pedig elvezet majd oda, hogy a népek visszaveszik azt, ami az övéké volt - és a tömeg csak addig kezelhető ily könnyedén, ameddig az emberek egyesével vannak megfélemlítve.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2011. május 12.

http://jovonk.info/2011/05/12/gorogorszag-nem-ker-globalizaciobol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem láttam hatgyermekes zsidó
  2011-05-15 18:08:14, vasárnap
 
  ,,Nem láttam hatgyermekes zsidó családot éjszaka dideregni a ligeti padon", avagy Sértő Kálmán leszámolása a cionista irodalmi diktatúrával

2011. május 15. 16:41
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

serto-kalman-fiala_250.jpgSértő Kálmán (1910-1941) - Erdélyi József és Sinka István mellett huszadik századi nemzeti költészetünk mindmáig egyik legelhallgatottabb alakja - kivételes emberi-költői nagyságról tett tanúbizonyságot, amikor 1938-ban véglegesen leszámolt addigi pártfogóival, magával a cionista irodalmi diktatúrával, örök példát mutatva arra, hogy mit jelent a költő, az író számára a népe iránti szeretet, igazság, hűség és becsület. (A képen balról Sértő Kálmán, jobbról Fiala Ferenc)

1938-ra végleg betelt számára a pohár, nem tűrte tovább, hogy a marxista ,,Társadalmunk" folyóirat főszerkesztője, Klár Zoltán sajtóhatalma ,,polgári" szalonok és színpadok árvalányhajas kalapban táncoló, bőgatyába beöltöztetett falusi bohócaként, ripacsaként lejárassa. Velük való szakításának és így igazi énje megtalálásának történetét egyik legjobb barátja, a szintén költő Gellért Vilmos írta meg leghitelesebben róla szóló regényes életrajzában. Eszerint ez akkor következett be, amikor az ,,Összetartás" című hetilap egyik rikkancsa megismertette a főszerkesztőjével, Fiala Ferenccel, 1938 május végén.

,,Ha úgy érzi, hogy ebben a harcban velünk tud tartani, akkor álljon mellénk"

»Azzal állított be Fiala Ferenchez, hogy örökre elhagyja azt, amiben élt, mert a magyarságnak, a népnek akarja áldozni életét.
- Tudják ugye, hogy ki vagyok? - kérdezte .
- Hogyne tudnánk! - válaszolta Fiala.
- Azt is tudják, ugye, hogy a Társadalmunkba írtam, meg a többi zsidó lapba.
- Mindent tudunk, de ez nem bűn, nemzetiszocialisták nem születnek, hanem lesznek. Ha úgy érzi, hogy ebben a harcban velünk tud tartani becsülettel, akkor álljon mellénk és dolgozzék velünk.
Sértő itta a szavakat, Fiala nyers, odavetett mondatait, amelyekben nem a szín, hanem a közvetlenség és az őszinteség volt az erő. Fialában nem volt semmi abból, amit ,,körüludvarlásnak" érzett eddig a költő. Nem volt semmi hízelgő szava hozzá, mint ott, ahol eddig forgott s ahol csak édeskés dicséretekkel halmozták. Új volt ez a hang és becsületesen tiszta.
- Áldja meg az Isten érte, hogy idefogadnak. Itt maradok, katonájuk leszek, egyszerű szürke katona, aki csak dolgozni akar.
Az elhatározást kézfogással pecsételték meg és Sértő engedélyt kért arra, hogy másnap visszajöhessen, szeretne írni valamit.
- Miről akar írni?
- Megtámadom egy cikkben a Klárt, megérdemli, hogy...
- Ezt nem írja meg - mondta Fiala - legalábbis nálunk nem. Ez személyes ügy, ilyesmit nem intézünk el a lapon keresztül. Magának lehet baja Klárral, intézze el vele személyesen, a lapban mi mást várunk magától. Hozzon verset, szívesen közöljük. Talán van is magánál.
- Nincs, de holnapra hozok.
Fiala közben már utalványt állított ki.: ,,Sértő Kálmánnak egy versért húsz pengő."
- Van pénze? - kérdezte Fiala.
- Nincs!
- Menjen a pénztárhoz és vegye fel a versért járó honoráriumot, de holnapra itt legyen a kézirat.
Másnap meg is jelent az ,,Összetartásnál" Sértő. Vitte a verset. Átadta és megbeszélte Fialával, hogy a legközelebbi száma cikket ír. Megírja, hogy miért szakított eddigi környezetével, miért jött át a szélsőjobboldalra.

A szóban forgó cikkel el is készült, és a lap 1938. június 5-i számában jelent meg ,,Köpönyegfordítás" címmel.

,,Végre elérkezettnek látom az időt, hogy letépjem magamról a szolgaság láncát"

»Otthagyok csapot-papot és harminc heti- és napilapot, hogy rímben fejezzem ki magamat, de végre elérkezettnek látom az időt, hogy letépjem magamról a szolgaság láncát, amit a zsidók az írásaimra úgy-ahogy megfizetve rám raktak.

Ha az ,,Összetartás" olvasóinak egy része nem ismerne, úgy kötelességemnek tartom, hogy röviden bemutassam magamat. Képzeljenek el szemük elé egy magas, sovány, igen kopott ruhás fiatalembert, aki minden szenvedése mellett sikert aratott az életben.

Még tizenhét éves sem voltam, amikor beálltam katonának. Négy évig ettem a komisz kenyeret. Szabad időmben olvastam és verseket írtam. Mikor leszereltem, kopott ruhában, pénztelenül mentem haza az édesanyámhoz. Csak a sok drága könyvet vittem, amit összevásároltam. Másnap újra elbúcsúztam régen nem látott édesanyámtól. Egy darab kenyérrel és ezerötszáz verssel nekivágtam a 380 kilométeres útnak, hogy Pestre érkezve szelíden megkérdezzem az emberektől, hogy három és fél évig nem hiába koptattam-e a ceruzát? A feleletet két napon belül megkaptam a zsidóktól. Pestre gyaloglásom után két nap múlva egész oldalakon hozták a zsidó újságok verseimet.

Úgy szórták elém a pénzt, mint a szibériai szél a hódarát. Még túlfűtött fejemhez sem kaphattam, amikor már szabad bejárásom volt a színházi öltözőkbe és lokálokba, ahol az utóbbi helyen a meztelenség látványának voltam megdöbbent szemtanúja. Később mindenhez hozzászoktam. Megszoktam a zsidó simogatást, a pénzt. Megszoktam, hogy a drágább mozikban, színházakban, kávéházakban, éjszakai mulatóhelyeken, nagykereskedésekben, bankokban, cukrászdákban és sörözőkben csak zsidókat lássak. Azt is megszoktam, hogy a Teleki téren tartózkodó kubikusok között ne lássak zsidót. Amerre mentem, mindenütt keresztény ember húzta a kocsit, a csupán pénzt cipelő zsidó handlé után. De nem láttam zsidót sem aszfaltot fejteni, se kátrányt főzni. Nem láttam zsidó kéményseprőt, utcaseprőt, és ami a legfőbb: nem láttam hat gyermekes zsidó családot éjszaka dideregni a ligeti padon. Zsidót csak főszerkesztőnek, bankárnak, színigazgatónak, kereskedőnek láttam, akik láncszerű összeköttetésük révén mindig el tudták érni, hogy gyengítsék, sorvasszák, idő előtt megöregítsék a magyart!

Öt évvel ezelőtt, amikor egy kiborotvált zsidó társaságában végigsétáltam a Rumbach ,,sugárúton", kalauzomtól megkérdeztem, hogy ki az a sok bársonykalapos ember, akiknek lenyírt szakállából meg lehetne tömni háromszáz szalmazsákot?

Már akkor is kétkedve fogadtam, hogy ,,ezek zsidók, de azért magyarok"

- Ezek zsidók, de azért magyarok - kaptam a feleletet. Már akkor is kétkedve fogadtam vezetőm részéről ezt a valóban mindent elpalástolni akaró megállapítást, mert én Somogyban és Baranyában nem ilyen kaftánban járó szakállas honfiakat láttam. Lassanként meg kellett szoknom, hogy a pesti negyvenezer kocsma főnökei között alig láttam egy százalék keresztény tulajdonost. Mert a kocsmába is a zsidók űztek. Felöltöztettek és telegyömöszölték pénzzel a zsebemet, hogy Ady Endre sorsára juttassanak.

Most, amikor örökre búcsút mondok a szélső baloldalnak, óriási hídnak érzem magam, amely átível szabad karcsúsággal a szélső jobboldalra. Nevezzék ezt az öntudatos pálfordulást köpönyegforgatásnak a baloldalon, én nem törődöm vele. A juhász is kifordítja a subáját, ha a puszta ege alatt zuhogni kezd az eső, és én a jégzuhogást nem a magam feje, hanem a magyarságé felett érzem ropogva pattogni. Sasszemekkel, oroszlánordítással mondom, hogy óriási belső revízióra van szükség ebben az országban, ahol az ,,üzletnek rendületlenül légy híve óh zsidó"-t félmillió ember dúdolja a főbb gócpontokban és a falusi boltok pultjai mögött.«

Amint Gellért Vilmos a krónikás hitelességével feljegyezte, ,,ez a cikk szinte megmozdította az egész ,,magyar" sajtót", ugyanis ,,bombaként hatott, különösen a régi Lipótvárosban". Klár Zoltán folyóirata ,,horkant fel a legélesebben: ennek a lapnak kötelessége volt mindent elkövetni, hogy Sértőt nevetségessé, komolytalanná, hitvánnyá tegye. Az a közönség, amely vígan habzsolta ennek a lapnak sajátosan zsidó ízű tálalását s amely nem is olyan régen még a táborában tudta Sértőt, mint munkatársát, meghökkent, szinte belebetegedett. Az egyik zsidó munkatárs tolla alól minősíthetetlenül durva cikk jelent meg 1938. június 10-én: »Most aztán jaj a zsidóknak: Sértő Kálmán nyilas lett!« Csaknem minden bekezdés azt kiáltotta, hogy »bitang ember vagy, Sértő Kálmán!«"

Így vált Sértő Kálmán, Adynál összehasonlíthatatlanul következetesebben a ,,zsidó boly" megbolygatójává, a magyar föld szerelmesévé, örök példát mutatva arra, hogy mit jelent a költő, az író számára a népe iránti szeretet, igazság, hűség és becsület.


http://hunhir.info/?pid=hirek&id=40940
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Férfi barcohba:
  2011-05-15 17:53:36, vasárnap
 
  Férfi barcohba:

1. - Gondoltam valamit.
- Sör?
- Nem.
- Punci?
- Az.

2. - Na, megint gondoltam valamit.
- Punci?
- Az.

3. - Na, megint gondoltam valamit.
- Az?
- Az.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Csak a Fidesz!
  2011-05-15 17:49:49, vasárnap
 
  Csak a Fidesz!
Ferenczi Gábor, 2011. május 15., 16:53

Végre Hunvald is szabadlábon. Szerencsére Gyurcsány Ferencet sem kellett rács mögé juttatni... Megúsztuk elszámoltatás nélkül, az ugye nekünk sem lett volna jó, hisz buktunk volna mi is... Viszont sikerült a hazafiakat - egyetértésben a "demokratákkal", az MSZP-vel és az LMP-vel egy kicsit befenyíteni, és ez a fő! Ráadásul jobban keresünk, mint 4 éve! - mondhatják elégedetten a Fidesz vezetői.

Véget ért a "fülkeforradalom", most jöhetnek a már szokásosnak mondható megszorítások. Természetesen, ahogy az volt az MSZP-SZDSZ kormányok alatt is, a magyar nép a hibás az ország gazdasági helyzetéért, így nekünk, magyaroknak, a kiválasztottak rabszolgáinak vissza kell fizetni busásan a hiteleket, mert ugye mi vettük fel azokat! Meg egyáltalán, bűnhödnünk kell azért, mert magyarok vagyunk, és útban vagyunk az országhódítóknak... Különösen azokkal kell mihamarabb leszámolni, akik ezt szóvá merik tenni...

Éljen Orbán Viktor, mert ahogy ígérte, megvédte a magyar földet, éljen Lázár János és az S8-as Audi, éljen Németh Zsolt, mert "oly sok a hasonlóságunk a zsidókkal", éljen Pintér Sándor, mert oly nagy lett a rend két hét alatt, éljen L. Simon László, a kulturális bizottság elnöke, a kiváló költő-politikus, mert versei nélkül tudatlanok maradnánk, még azt sem tudnánk, hogy "behugyozott a disznó, mielőtt megperzselték" , éljen Szőcs Géza, mert Alföldi Roberta tovább melegedhet a Nemzeti Színházban, éljen a Terrorelhárító Központ, mert 20 milliárdból jó sok embert lehet megfigyelni, éljen Pokorni Zoltán, mert megszünteti a balneológia tanszéket, de integrálja az SNI-s gyerekeket a normálisak közé, és a kis ujját sem mozdítja az oktatásügyért!

Éljen Simon Peresz, aki hajlandó felvárásolni ezt a lepusztult országot, éljen a Nagy Testvér, éljen a Fidesz-Likud, éljen, éljen és éljen a Fidesz, és a fideszes kétharmad! Éljen az EU, éljen a NATO, és éljen, éljen Izrael!



Ami még hátra van: a szabadságok, a táppénz, a rokkantnyugdíjak lecsökkentése, újabb hitelfelvétel, a magyar földek kiárusítása, a mezőgazdaság tönkretételének befejezése, az iskola- és óvodabezárások folytatása, a Hit Gyülekezete történelmi egyházzá avatása, mert hisz "oly sok a hasonlóságunk a zsidókkal..."

Jó volt az első év! Csak így tovább! Éljen, csak a Fidesz!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 31 
2011.04 2011. Május 2011.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 371 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1734
  • e Hét: 7466
  • e Hónap: 18577
  • e Év: 172073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.