Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Csak "húszezer idióta" akarja
  2011-06-23 21:43:39, csütörtök
 
  : 2011-06-23. 13:38
Csak "húszezer idióta" akarja visszavenni Erdélyt a bukaresti "magyar" nagykövet szerint


Aki idiótázza a hazánk újraegyesítéséért
küzdőket


Magyarország mára tudomásul vette, hogy elveszítette a hétszáz éves harcot Románia ellen, Erdély visszavételét pedig már csupán "húszezer idióta" tartja elképzelhetőnek - idézi a bukaresti magyar nagykövetet egy bukaresti lap. Füzes Oszkár nagykövet az interjúban arról beszélt, Romániának autonómiát kellene adnia az országban élő magyaroknak.
"Húszezer magyarországi idiótát leszámítva, senki sem gondol arra, hogy visszavehetjük Erdélyt vagy Erdély egy részét" - jelentette ki a ziare.com román internetes oldal szerint Magyarország bukaresti nagykövete. Füzes Oszkár a lapnak adott interjúban kitért arra, hogy a két ország között hétszáz évig nem volt baráti viszony, a magyaroknak "nagyon-nagyon nehéz" volt elismerni, hogy elveszítették az Erdélyért folyó harcot, de tudomásul vették ezt, Magyarország pedig "már százszor elismerte, hogy nincs többé területi követelése".
A nagykövet szerint Romániának autonómiát (személyi, kulturális és területi függetlenséget) kellene biztosítania az országban élő magyaroknak, mivel ez lenne a legegészségesebb kompromisszum az állam szuverenitása és a kisebbségek jogai között. Füzes a lap szerint azt mondta, csupán "rossz vicc", hogy a "romániai" magyarok elszakíthatnák az ország egy részét. Sőt azt is hozzátette: e közösség tagjai "lojálisak Románia iránt". "Ez az ő országuk, hazájuk, és ehhez lojálisak" - mondta Füzes Oszkár.
A lap szerint Füzes Oszkár aggasztónak mondta a romániai magyar-, illetve Magyarország-ellenességet, szerinte ez alapvetően belpolitikai indíttatású. Hozzátette: meggyőződése, hogy a magyar kártya kijátszásának mind kevesebb hatása van, ettől pedig ez a jelenség is vissza fog szorulni, a románok és a magyarok ugyanis "mind jobban megértik egymást".


(Origó nyomán)

http://kuruc.info/r/2/81001/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem meglepő, megmondták
  2011-06-23 21:28:01, csütörtök
 
  Nem meglepő, megmondták
Szerző: laspalmas
- 2011.06.23. 09:35

Múlt kedden vezető hír volt, hogy "Hurrá, mégsem 3 hónapig jár majd csak a munkanélküli segély álláskeresési járadék".

Azért örült ennek annyira mindenki, mert a március elején bemutatott Széll Kálmán-terv, és az arra épülő, Brüsszelnek leadott konvergenciaprogram is azt tartalmazta, hogy az álláskeresési támogatás jelenlegi 270 napos időszakát mindössze 3 hónapra rövidítik le (és ezzel párhuzamosan beindítják a mkfn közmunkaprogramot), mert ezzel 42,9 milliárd forintot spórol az állam. Persze a csökkentés miatt rengeteg támadást és kritikát kellett elviselnie az ország "sereghajtóból éllovassá" változtatásán munkálkodó meg nem értett szakembereknek...

Aztán a Pintér Sándor belügyminiszter által benyújtott törvényjavaslat mégsem ezt, hanem azt tartalmazta, hogy az ÁJ folyósításának leghosszabb időtartama 180 nap.

A látszólagos ellentmondást természetesen "megmagyarázta" az NGM egy közleményben:


"Az a törvényjavaslat, amely szerint hat hónapban maximalizálná a kormány az álláskeresési járadékot, maximálisan megfelel a Széll Kálmán Tervben elvárt megtakarításnak és teljesíti azt az elvárást is, hogy az álláskeresési járadék időtartama átlagosan 3 hónap alá csökkenjen.

Ennek nem mond ellent - sem költségvetési oldalról, sem az ellátás paraméterei szempontjából - az, hogy azok, akik hosszú ideig, legalább öt évig folyamatosan legálisan dolgoztak, hosszabb ellátási időre legyenek jogosultak, mint azok, akik adott esetben mindössze néhány hónap foglalkoztatás után veszítik el az állásukat. A javaslat ezáltal összességében a munka becsületének visszaállítását, a legális munkavégzésre ösztönzést is szolgálja"



Persze kiderült, hogy most is, mint már annyiszor, csak szemfényvesztés történt, és hopp, az utolsó pillanatban mégiscsak megcsinálják, amiről eredetileg beszéltek.

A szokásos módon.

Tegnap Czira Szabolcs képviselő az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottságának tagjaként a délutáni ülésen benyújtott egy egyéni módosító javaslatot, miszerint az ÁJ folyósításának leghosszabb időtartama 180 HELYETT 90 nap.

Czira úr egyébként sok más politikushoz hasonlóan hosszú-hosszú évekig keményen dolgozott a magánszférában, mielőtt emberek életéről döntést hozó pozícióba került. Ja nem is, csak hülyéskedtem.

Az indoklása a jobbikosokéval ellentétben neki minden, csak nem vicces.

http://m.blog.hu/va/vastagbor/image/2011/06/allask_j.jpg

Természetesen bizottságbéli párttársai megszavazták a javaslatot. Köszönjük!

Most már csak a munkahelyek hiányoznak, kérjük azokat is....

http://vastagbor.blog.hu/2011/06/23/nem_meglepo_megmondtak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Iskolába jár a cigány
  2011-06-23 21:26:44, csütörtök
 
  Iskolába jár a cigány



Cigány hazajön az iskolából és megkérdi az apját:

- Hát ídesapám! Olvasásból azírt vagyok jeles, mert cigány vagyok?

- Nem kisfiam! Az azért van, mert jól olvasol.

Másnap hazajön a gyerek és azt kérdezi:

- Hát ídesapám! Nyelvtanból azírt vagyok jeles, mert cigány vagyok?

- Nem kisfiam, az azért van, mert jó vagy nyelvtanból.

Harmadnap hazajön a gyerek és azt kérdezi:

- Hát ídesapám! Az, hogy nekem 20 centis faszom van, az osztálytársaimnak meg csak 10, az azírt van, mert cigány vagyok?

- Nem édes fiam, az azért van mert a többiek 9 évesek, te meg 25.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Apák és fiúk
  2011-06-23 21:26:02, csütörtök
 
  Apák és fiúk


Ugye nem bünhődhetnek apáik vétkeiért a fiúk ? Persze, nem tehetnek róla, mondja a körmös Bauer fia, aki ha tehetné ugyúgy körmölne mint apukája . Pokornyi sem tehet arról, hogy édesapja besúgó volt, másnéven hazaáruló . Sok zsidóból lett magyar lett hazaáruló a mi értékrendünk szerint, de ha megkérdeznénk tőlük kinek mi a hazája, akkor meglepődnénk a válaszon .

Amikor egy nép szétszóródottságban is megmaradt egységes identitásúnak, akkor annak a népnek a kötődéseit nem szabad megkérdőjelezni, mint ahogyan a magyarokat sem lehet egyszerűen lesöpörni az asztalról, hiába a trianoni országrontás . Ha egy kínait látunk a körúton és sült lizsát leklámoz, akkor megértjük, mert látjuk, hogy kínai és megbocsátjuk neki, hogy nem tudja kigörgetni az ,,r" betűt . Viszont ha valaki raccsolni kezd körülöttünk és kioktat közben, akkor arra felfigyelünk rossz tapasztalatunk alapján .

Mit tehettek a Romanov gyerekek arról, hogy ezüstkanállal etették őket gyermekkorukban ? Miért állították falhoz őket ? És a többi meggyilkolt cáratyuskát sem véletlenül likvidálták a gyilkosaik . Ezeket a gyilkosokat viszont soha sem büntették meg az érdemeik szerint ! Miért kellett hátbalőni gyáván a regnáló miniszterelnökünket Tisza Istvánt ? Hogyan halhatott meg ágyban párnák között Rákosi, akit odatemettek nagy pofátlanul elénk Farkasrétre . Eleinte emberi ürüléket kentek szarkofágjára, ami egy picike urna formájában éktelenkedett, majd eltették máshová, már név nélkül, de ott is megtalálták, és szétverték a márvány lapocskát .

Miért van elkülönített zsidó temető az alsó és a felső temetőrész között a hegyen ? Ha már van, és elkülönítik a magyarokat a zsidóktól, akkor miért nem ássák el ott a gyilkos zsidaját ? Érdemes áttekinteni a rácsos kerítésen, a gondozatlan sírok láttán megmutatkozik a két kultúra közti különbség . Hiába készítenek hatalmas összegért márvány obeliszket az elhunyt számára, amikor többé nem látogatják . Ezért van az talán, hogy az elmagyarosodott zsidók észrevétlenül közénk keverik a megrövidített szeretteiket a többiek közé, mert valami szeretetszerű érzés költözött a szivükbe .

Miért élnek szegénységben még mindig a bebörtönzött 56-os hősök, a rangjuktól megfosztott Horthy katonák ? És miért lehetnek milliárdosok a rendszerváltó hóhérok fiai-leányai mind ? Apáik bűneiért feleltették a mi fiainkat, de az ő fiaik büntetlenek maradhattak mind az első nagy háború után, a patkányforradalom után, sőt a második világégés után is, még a rendszerváltásnak nevezett szélhámosság után is . Kinek az érdeke ? Kik ezek az aljas gyilkosok ?

S ha már a körmös Bauernál tartunk, aki kifejezett örömmel ráncigálta le fogóval az emberek körmeit, hasonlóképpen a többi szadista gyilkoshoz, miként lehet fia meghatározó személyiség még mindig, egy kétharmados fülkeforradalom után ? És ha Pokornyi a liberális gyökereihez hű maradt, akkor miért nem távozott az SZDSZ bukásakor ? Visszamaradt az ifjúsági tagozat ördögi vigyora, ennek az ügynökfiúnak a képén, aki sértődöttsége ellenére itt maradt, és tovább rombolja a magyarság oktatási rendszerét . Apák és fiak bűne azonos, mert ugyanazt a neveltetést kapták mindketten, ugyanazt a vörös világterrort szolgálják tovább, mint apáik .

Hasonlóan látom a világot mint édesapám látta, erkölcseit tőle örököltem . Erősen visszafogottan beszélt a kérdéses rendszer diktatúrájában . Ki sem mondhatta a magyar ember azt, hogy kommunista-zsidó megszállás alatt van az ország ! És még ma sem mondhatja ki a farkasról, hogy farkas, mert akkor megbüntetik a malacokat . A kereszténység élet-halálharcát vívta a magyarság a németekkel és az olaszokkal együtt a második világháborúban . Erről beszélni sem szabad nekünk veszteseknek, mert a győztesek média birodalmát irányító zsidó pénzoligarchia így határozott .

Miként figyelmeztessünk a halálos veszedelemre ? Elrabolták hazánk újságjait, televíziócsatornáit, internetszolgáltatóit a kábeltv-t is üzemeltető kozmopoliták . Miként törölheti egyoldalúan az UPC analógcsomagjából az ECHOTV-t ? Rengetegen fordultak a T-komhoz digitális csomag megváltásákor emiatt . Ez is egy módszer fellépni a nyíltan magyarellenes cégek ellen ! Bár tudott dolog az is, hogy a T-kom is ugyanabban a kézben van, mint a rossznevű UPC, de tegyük meg a váltást, a saját érdekünkben .

Mesterséges holdak, műbolygók százai kémkednek az űrből felénk, minden mozdulásunkat árgus szemmel figyelik a véleménynyilvánítási terror ellenőrzői, a megmondó embereket irányító társaság ügynökei, a titkos társaságokat működtető hatalmi társulások . Ezeknek fiai unokái is mind ellenünk fognak dolgozni, mert erre van pénz mindig . Hárommillió koldus országa lettünk rövid 20 év alatt, de előtte 45 évig elhitették velünk, hogy dolgozunk, van munkánk, mert dolgoznia kellett mindannyiunknak fölösleges munkahelyeken, mert a működésben volt a nyugalom .

Végetért a kommunizmus, vagy minek nevezzük Kádár diktatúráját ? De ugyanazok az arcok tekintenek reánk gyűlölettel, mint akik munkásőr egyenruhában feszítettek, dobtáras gitárral a hátukon hősködtek ellenünk . Igen, ezek valóban megfélemlítően hatottak az ÁVÓ-sok kegyetlenkedései után . Nem a Magyar Gárda az ellenség, hanem a nemzetköziek spanyol polgárháborújában edzett apák gyermekei, unokái . Ezek sohasem fognak megváltozni, mert ezt a nevelést kapták . Kétláb rossz, négyláb jó, mindenki egyenlő, de azért vannak egyenlőbbek is kis hazánkban, és azok nem a magyarok .

George Orwell bemutatott nekünk egy világképet 1948-ban, aminek azt a címet adta, hogy 1984 . Ez a mű megelőzte korát, megalkotta azt a társadalomképet, amelyet nekünk szántak azok, akikre az írónak rálátása volt . Nem véletlen, hogy ebben az évben fordult el a nürnbergi boszorkányperek egyik nagyreménységű jogásza is, aki visszavonult, és két év alatt megírta az Impérium című könyvét, ami miatt elitélték és rövid idő alatt életét vesztette amerikai börtönében Francis Parker Jockey .

Veszélyes ellenféllel állunk szemben immár 234 éve, vagy akár mondhatnánk, hogy 5000 éve . Mindannyian az ellenségei vagyunk, mégha nem is tudunk róla ennek a fausti világképnek . Tudatosan készülnek megsemmisítésünkre ezek a hontalan világpolgárok . Kezükben olyan szörnyű romboló fegyverrel, mint a nemzetközi média tudatmódosító arzenálja . Tehát apák és fiúk ugyanazok ma is, mint voltak néhány száz évvel ezelőtt, amikor a feudum még valóban értéket jelentett .


VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2011.05 2011. Június 2011.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 350 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 286
  • e Hét: 6018
  • e Hónap: 17129
  • e Év: 170625
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.