2011-06-09 20:43:27, csütörtök
|
|
|
Borzas sajtos pogácsa
Tészta :
50 dkg liszt
3 dl tejföl
2 tojássárgája, só
25 dkg margarin
Krém:
1/2 l tej
2 tojás, só
8 dkg liszt, 8 dkg reszelt sajt
8 dkg margarin
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk és 1 órát pihentetjük, vékonyra kinyújtjuk, pogácsát
szaggatunk belőle. Tojássárgájával megkenjük, sütjük.A krémhez a margarin kivételével mindent
összekeverünk és sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a margarint és simára dolgozzuk. A
krémet 2 pogácsa közé kenjük úgy, hogy kicsit ki is folyjon közülük, és reszelt sajtban megforgatjuk |
|
|
0 komment
, kategória: receptek |
|
|
|