Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Az identitástudatról
  2011-07-02 23:58:24, szombat
 
  Az identitástudatról - Szent Gyöngy tanításai






Az identitástudatról - Szent Gyöngy tanításai


Szent Gyöngy vagyok, üdvözöllek benneteket. Gyermekek, mind, kik itt vagytok a Földön, fénylő, igaz lelkek, s hatalmas szellemek. Ezt kell tudatosítsátok, s identitásotokat magatokban megtaláljátok.

Minden út bennetek kezdődik, ezt meg kell értsétek. Egy Csillag vagytok - egy Gyöngy - a teremtésben. Ez az ékkő, miről Urunk, Jézus beszélt nektek: a Kincs, mit magatokban kell keresnetek.


Szent gyöngyötök, csillagotok, miről nevemet ÉN is kaptam, mert fényem, s tisztaságom ily isteni, ily töretlen, ily fényes és igaz. De ez az ERŐ mindannyiótokban ott van. Mind fénylő csillagok s gyöngyök vagytok a Teremtésben.

Értsétek meg, míg magatokban ezt meg nem találjátok, körülöttetek hogyan is láthatnátok.

A legfontosabb ebben az időben, hogy identitásotokat magatokban megleljétek.


Először azt, hogy kik is VAGYTOK, s kik nem. Nektek kell eldöntenetek. Ezért kaptátok a kettősség erejét, a viszonyítás lehetőségét.

Gyermekek, nektek könnyebb felismernetek, hogy kik nem vagytok, mint azt, hogy kik vagytok, mert ilyen emberi beállítottságotok. A nemet hamarabb észreveszitek, s az igent, bár ott van bennetek, s körülöttetek, elkerüli figyelmetek.


Ezért önmagatokra most fokozottan figyeljetek, mert identitásotok az, ami TI VAGYTOK, s nem az, ami ti nem.

Ezt keressétek, mi az, ami szívetek szavával EGYező, mi az, ami a szeretet fényében megMUTATkozó. Találjátok meg önmagatokban azt, akik VAGYtok. Nézzetek mélyen MAGatokba, s Kincseteket lássátok meg szikrázni szívetekben, szívetek szent közepében, mert az a Kapu MAGatokhoz, az igaz, isteni Fénybe.


Identitásotok: MAGa ISTEN! Isteni Valótok!


Érezzétek, több vagytok, mint amit magatokról gondoltok. Sokkal többek vagytok, mint amit elképzelni mertek! Hát szárnyaljatok, s ne féljetek, mert minden, mit magatokról elhinni nem mertek: igaz az!

Hatalmas teremtő lelkek, szellemek vagytok a Fényben! Minden, mi körülöttetek van, a ti teremtésetek, ezt ÉRTsétek! Atyátok ereje van BENNetek, s mindenben. Ő nyilvánul meg a Fényben - s ti FÉNY VAGYTOK! Magatokat a Fényben találjátok! Identitásotokat a Fényben keressétek, s lássátok meg, mi az, ami VAGYtok szívetek erejében!


Először ismerjétek fel isteni mivoltotokat, s ha azt megtaláltátok, akkor, csak akkor legyen, hogy emberségeteket is meglátjátok!

Figyeljetek testeteken belülre s érezzétek, kitölt BENNeteket egy FÉNY, mi túllép testetek határain: bennetek rezeg, de körülöttetek is ott VAN.


Testetek ebből a Fényből épül fel! Nem korlátozza igaz lényetek, mert az bárhol s bármiben lehet.

Ha így, identitásotokat meglátjátok, akkor megértitek és elfogadjátok, hogy miért vagytok ITT - MOST ebben az emberi testben. Így látjátok meg igaz Emberségetek - isteni voltotok - ekkor lehettek nők vagy férfiak, anyák vagy apák, gyermekek, barátok, vagy Nemzetetek tagjai, világotok lakói.

De addig, míg magatokat a Fényben fel nem ismeritek, s Kincseteket gyöngyként szívetekben nem melengetitek, addig hiába várjátok, hogy tartozzatok valahova, mert bár tartozni akartok, hontalanok vagytok, mert saját MAGatoktól elszakadtok!


Ha MAGatokhoz hozzácsatlakoztok a Fényben, s Önmagatokat elismeritek Isten Erejében, Istent BENNetek s mindenben meglátjátok: akkor lesz igaz Identitásotok.

MAGatokból indulva ki, fogadjátok el emberi létetek, s a Földön Szeretetet lesz: már ITT VAN, csak észre kell vennetek. Mert a Szeretet bennetek van, s csak ha kiENGEDitek, akkor öleli át a Földet - a Föld egy gyönyörű Gyöngy lesz, az egész szikrázóan FÉNYes, s így Isten magához emeli, szíve fölött magát ezzel ékesíti.


Drága gyermekek, identitásotokat keressétek! Minél többször érzékeljétek magatokban ezt az Energiát s Fényt, mi ti VAGYtok BENNetek s körülöttetek, mi túlmutat testi valótokon, környezeteteken.

Érzékeljétek BENNetek bizsergés, energia és szeretet formájában, s vetítsétek magatok köré, hogy határtalanul LÉTezhessetek és minden másban felismerjetek!


Szent Gyöngy szóltam, ki veletek s bennetek vagyok a Fényben. Hívjatok és segítek! Megmutatom nektek Gyöngyötöket szívetekben, ha elcsendesedtek és belülre figyeltek.


Ismerjétek meg MAGatokat - ISTENben!


Áldás veletek, Fény BENNetek!


ÁMEN

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
0 komment , kategória:  Atya, Jézus és Mária üzenetei  
Üzenet Mihály arkangyaltól
  2011-07-02 23:54:38, szombat
 
  Üzenet Mihály arkangyaltól





Mihály arkangyal üzenete


Üdvözöllek benneteket, Mihály arkangyal vagyok. Az égi Fény nevében szólok hozzátok.

Gyermekek, áldottak vagytok mind, s védelem alatt álltok, ha ezt ti is akarjátok. A Fény mindig körülölel benneteket, de a ti választásotok, hogy mit fogadtok el. Amit beengedtek önmagatokba, s mit részetekké tesztek, az lesz a ti életetek. Azt tapasztaljátok meg, szívetekben irányít benneteket: legyen az fény vagy sötét, mind a ti részetek, mert a tapasztalás az, mi a ti hitetek s akaratotok, s az, mit magatokról ti gondoltok.

Minden TI VAGYTOK, ezt kell megértsétek. Minden lehetőség ott van bennetek, csak vele élnetek kell.

Gyermekek! Erősek és hatalmasak vagytok, Fényből, Szeretetből teremtett benneteket, mindannyiunkat, Atyátok, ki mindannyiunk Atyja, a Szeretet Fénye, ott ragyog mindenben igaz erejével.

Gyermekek, ahhoz, hogy lépjetek s feladatotokat megoldjátok, ezt a Szeretetet és Fényt kell magatokban lássátok. Ez ad nektek erőt és szent védelmet mindenhez, ez az, mi átemel minden félelmen. A Fény megvilágít, s értelmeteket szent Tudatotokkal telíti meg, s nem a gondolatok, de az isteni Létezés, mi irányít benneteket ekkor.

Próbáljátok meg, nincs mit veszítenetek, csak az Életeteket és a Szabadságotokat nyerhetitek meg vele, ha tudatotokat átitatjátok a Fénnyel, s az isteni Tudásra nyittok szívetek erejével.

Gyermekek, nagy út állt előttetek s ti ráléptetek, haladtok rajta. Már a vége felé jártok, s nem messze a Kapu, beléphettek Otthonotokba, mert ott vár, csak érjetek el odáig.

Mindig az utolsó szakasz a legnehezebb, mert elfárad addigra már a ti lelketek. De most a Fényből erőt vehettek, s újult lelkesedéssel, boldog vágyakozással léphettek Isten Akaratával.

Gyermekek, áldott lelkek a Földön! Felemelkedésetek itt van, közel.

Bennetek már megtörtént! Emlékeztek rá, ha szívvel magatokba tekintetek, csak ezt az emlékezést kell előhozzátok, és újra megÉLnetek.

Nehézségek lesznek, de ezt ti is tudjátok. De hittel, szeretettel mindent kiállhattok. Segítség van körülöttetek, csak kérjetek, és a széthúzásnak itt most ne engedjetek!

Legyetek EGYségben és Szeretetben, segítsétek EGYmást Isten Nevében! Ha így EGYként szeretettel, Fényben léptek, áldott lesz minden szent lépéstek.

Együtt, csak EGYütt érkezhettek a célhoz a SZERETETben, hát fogjatok össze és ne higgyetek el minden ámítást, csalárdságot, hazug szavakat, mert szívetekben a Szeretet ott VAN.

A SZERETET nevét ha kimondjátok, SZERETET lesz mindig, miben jártok.

Drága gyermekek, a Fénybe tekintsetek, s körülöttetek bármi is történik, ne arra figyeljetek! Hanem a Belső Hangban Istent kövessétek, és így LÉTezzetek és haladjatok, tegyetek a Szeretet Erejében!

Felemelkedésetek maga a SZERETET! Ezt értsétek!

Isten veletek, védelmem és áldásom rajtatok, ha kéritek.

Tudjátok: ÍGY VAN ez!

Ámen

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok, angyalos történetek  
Uriel üzenete a Fény Gyermekei
  2011-07-02 23:50:31, szombat
 
  Uriel üzenete a Fény Gyermekeihez





Uriel arkangyal üzenete a Fény gyermekeihez


Isteni gyermekek, figyeljetek szavamra! Uriel jöttem el hozzátok, és itt vagyok veletek s bennetek mindig, Isten szent Nevében, Szeretettel és Fénnyel. Isten Tüzét hozom el nektek, mi ott ég bennetek, tisztít benneteket, ha elengeditek mindazt a gátat, ellenállást és görcsöt, mivel éltek. Életetek nem lehet teljes, ha magatokban falakat építetek. Isteni gyermekek vagytok, a Fény szülöttei, nagy mesterek és tanítók, értsétek meg! De ezt a minőséget magatokból elő nem hozhatjátok, míg tisztátalannak érzitek magatokat, és fátylakkal, ruhákkal, köpönyegekkel, álcákkal takarjátok el fényeteket, még önmagatok elől is.


Uriel vagyok! Isten tüzét hordozom kezemben, s mit megérintek vele, a Tisztaság ereje járja át, és eléget minden álságot és sötétséget.


Isteni gyermekek! Tanítótok vagyok! Atyám küldött, hogy a Felemelkedésben benneteket segítselek, s Fénytudatotokat megvilágítsam, azzal a Fénnyel, mit hordozok Magamban, Isten szent Nevében. Drága gyermekek, nincs mit halogatnotok, mert időtök maga a Jelen, a pillanat Egésze, mi az Öröklét Szent és Igaz Fénye. Ezért mit halogattok, hazugság az, mert a halogatás nem a pillanatban él, hanem időt vetít maga köré, s a haladást lelassítja, megállítja. Mert Mindenek ereje maga a mozgás, a változás, a fejlődés a Tökéletes felé, a Teljesség felé, az EGY felé.

A Mindenség, ez mi részetek, s ezt kell magatokban kiteljesítenetek.
Drága gyermekek, figyelmezzetek szavamra!


Csodálatos időszak következik, de előtte kemény próbák jönnek, és sok erő megállítani kíván benneteket. Ezért a feladatok megszaporodnak, s a próbák van, hogy nehézzé válnak. Megpróbálják szívetek, érzéseitek, fizikai, testi létetek. Megpróbálják minden érzékszerveteket becsapni, s titeket sötétbe állítani. De el ne feledjétek, FÉNY VAGYTOK! S ha ezt a Fényt magatokban meglátjátok és előhívjátok, megvilágítja a sötétséget, feltárul az isteni Igazság: SZERETETBEN minden más!

Meglátjátok, Fényetek segít benneteket, csak el ne keseredjetek, s be ne gubózzatok önmagatok sötét mélyébe, mert onnan kitörnötök nehezebb, mint gondoljátok. Lehúz a mélység, s olyan erők ejtenek foglyul benneteket, mitől szabadulni csak Isteni Kegyelemben lehet.


Gyermekek! Félnetek nem kell semmitől, mert ott van a Fény Szívetek Lángjában, a krisztusi Szeretet: Isten Tüze, melyet ha kértek, körétek s belétek helyezek. Nem kell mást mondanotok, csak szólítanotok Engem:
- URIEL arkangyal, kérlek téged Isten szent Nevében! Az Ő Tüzét hozd el nékem, ültesd belém s körém, hogy világítson meg Engem, s Utamon a Fényben Krisztussal vezessen!


Ha így szóltok hozzám, Én megvilágítalak benneteket és a krisztusi utat megmutatom nektek, hol vár Uratok, kitárva felétek karját, hogy Együtt a Fényben, Isten akaratában haladj tovább utadon, tanulásod útján.


Ezért gyermekek, figyeljetek magatokra, s magatok köré! Lássátok meg mindig a Fényt, bármi történjen veletek, bármilyen próba vagy nehézség áll előttetek, azt ha Fénnyel nézitek, s megvilágítjátok: a megoldás ott lesz benne és tisztán meglátjátok.

A nehézség csak annyi, ha elkeseredtek, s a próbáktól megijedtek. De ha Szeretet s Fény van szívetekben, azzal Éltek, a próbát is megköszönitek, s megoldjátok könnyen, szeretettel. El ne keseredjetek, s ne engedjétek, hogy bármi lehúzzon benneteket. Emlékezzetek arra, hogy a Fény Gyermekei Vagytok! Isten Tüze lobog Bennetek! Szeretet a Létetek! Megváltásotok az Öröklét, Krisztus nevében, ki átadta Magát a Teremtésben!

Drága gyermekek! Legyen bennetek Hit, Remény és Szeretet - s e hármas EGYség belétek hívja a Szentlélek erejét, ha mondjátok: FÉNY!


Mikor e szót kimondjátok, a Fény megtalál bennetek, s bárhol legyen is, felviláglik: Reményt, Hitet és Szeretetet gyújt bennetek.

FÉNY VAGYTOK! Fény van mindig Veletek!

Uriel Vagyok és Isten Tüzét hoztam el nektek! Világítsa meg Szívetek s értelmetek! Lássátok, mindaz mi veletek történik, az Igazság próbája, miben hitetek nyilvánul meg, szeretetetek erejével, az isteni Akarat teljességével.


Fényben Éljetek, s Fény lesz Létetek!

Ámen

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai orsolya
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok, angyalos történetek  
Angyali üzenet
  2011-07-02 21:21:06, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Angyali üzenet a mai napra
  2011-07-02 19:48:55, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenetek  
Szeretetben elt. hétvégét!
  2011-07-02 18:45:52, szombat
 
  Kedves Barátaimnak, kedves Látogatóimnak

Szép estét!
és







(Szeretettel meghívlak, nézz be ide, - ha tetszik regisztrálj és legyél a társunk: www.kassakkiado.hu Lélek-Világ lap - Fórum)

Link

Nézz be ide is, megéri:

Link
 
 
0 komment , kategória:  Hétvégét  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2011.06 2011. Július 2011.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 144 db bejegyzés
e év: 2798 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 675
  • e Hét: 5256
  • e Hónap: 19161
  • e Év: 148868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.