Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Kína másodszorra nem mentheti
  2011-08-09 22:34:41, kedd
 
  Reuters: Kína másodszorra nem mentheti meg a világgazdaságot
Tue, 2011/08/09 - 16:44


Kína szerepéről a válságban közölt elemzést a Reuters.

Az írás szerint Kína a 2008-as gazdaságösztönzés után nem lesz képes még egyszer a "globális megmentő" szerepének betöltésére, mivel kimerítette eszközeit az első körben. Kína 2008-ban kamatcsökkentéssel adott lökést a gazdaságnak, amely az egész világon éreztette kedvező hatását, ugyanakkor az infláció elszabadulásával járt.

A keddi adatok szerint 6,5 százalékra ugrott a kínai áremelkedés üteme, amely miatt a kínai jegybank legalább egyszer még kamatot fog emelni idén a piaci várakozások szerint. A magas infláció megakadályozza az újabb élénkítést, vagyis másodszorra nem lehet Kína a világgazdaság motorja annak ellenére, hogy alacsony az eladósodottság és magas a devizatartalékok szintje.

(Origo, Reuters)

http://szentkoronaradio.com/kulfold/2011_08_09_reuters-kina-masodszorra-nem-menth eti-meg-a-vilaggazdasagot?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campa ign=Feed%3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nem létező politikai stabili
  2011-08-09 22:30:48, kedd
 
  A nem létező politikai stabilitás - Erőlködnek a közvélemény kutatók


Rendszeresen jelennek meg a közvélemény kutató cégek jelentései a jelenlegi politikai helyzetről és a kormányzat támogatottságáról. A felmérők megállás nélkül, szilárdan bizonygatják a politikai stabilitást a közelmúlt időszakaihoz viszonyítva. Mi kényszeríti a hatalom szereplőit arra, hogy egymást túllicitálva hangoztassák, minden rendben van?

Hogy erre választ adjunk, először is meg kell értenünk azt, amire korábban már utaltunk, hogy egy-egy ilyen felmérést végző vállalkozás hogyan működik, milyen munkamódszereket és eszköztárakat alkalmaz. Munkatársaink között szociológus és politológus végzettségű bajtársakat is felsorakoztatunk, ezért meglehetősen jó áttekintéssel rendelkezünk ezen a téren. Elmondhatjuk, hogy az úgynevezett kutatási eredmények sok esetben egyszerűen egy íróasztal mellett, megrendelésre születnek meg, a szabadkőműves hatalom mindenkori igényét messzemenően kiszolgálva. Amikor arról beszélnek, hogy egy-két ezer fős reprezentatívnak mondott minta alapján ilyen és olyan megállapításokat tesznek, arról tudni kell, hogy az egyenlő a semmivel. Nem csak reprezentatívnak nem tekinthető, hanem sok esetben a kimutatást készítő személy az általa is ismert megkérdezetteknek csak annyit mond, ,,hogy ha kérdezi valaki, akkor mondja, hogy beszéltünk..."

Így már érthető, hogy a politikai megrendelésre elkészített kimutatások, elemzések mögött valódi tartalom alig van, viszont mindig ügyelnek arra, hogy az őket eltartó, de jelenleg még regnáló rendszer kereteit stabilnak, a liberális demokráciát és a rá felépített pártokrácia intézményét megkérdőjelezhetetlennek mutassák be, a kereteken kívüli szférát pedig nem létezőként jelenítik meg, illetve nem annak nevezik, ami (például a rendszert elutasítók automatikusan a ,,bizonytalanok" vagy ,,nem szavazók", ,,nem tudja" kategóriába kerülnek.).

Azt is tudnia kell mindenkinek, hogy az ilyen, nyilvánosságnak szánt ,,gyors munkákon" kívül készülnek valóban mélyreható és részletes - akár településekre lebontott -, ezért ténylegesen reprezentatívnak számító felmérések és kutatások, több esetben nemzetközi és EU együttműködés keretében is, de ezek teljes egészében soha nem kerülhetnek a nyilvánosság elé, a fősodratú sajtó nem is ír róluk, és ezekbe csak a beavatottak szűk köre nyerhet betekintést. A beavatottak pedig a kormányok mögött álló tanácsadók, kutatók, stratégák, a titkosszolgálatok képviselői, és az ezekből a személyekből létrehozott állandó vagy időszakos ,,munkacsoportok". Ők azok, akik mindig tudják, hogy valóban mi a helyzet, pestiesen szólva 'képben vannak'. (Több ilyen személyről is van tudomásunk, és akadt olyan is, aki visszautasította az együttműködést.)

Visszatérve a feltett kérdésre megérthetjük, hogy ha fontossá vált számukra a stabilitás bizonygatása, akkor a stabilitás valójában nem létezik, de annak látszatát mindenképpen fent kívánják tartani, éppen azért, mert ők pontosan tudják mi a valóság. Látják a nemzetközi folyamatokat, tudják, hogy a világméretű változások kellős közepében járunk, a gazdasági katasztrófát pedig már eltitkolni is fölösleges, hiszen a vízcsapból is az összeomlás, a pánikhangulat és a válságtanácskozások híre árad. Ebben a helyzetben legalább a politikai stabilitás illúzióját meg kell őrizniük, mert ha az is semmivé válik, akkor annak beláthatatlan következményei lesznek számukra - mint ahogyan lesz is.

Ezért fontos, hogy legitimitásuk legendáját hangsúlyozva, a politikai stabilitás képét jelenítsék meg a közvélemény azon része számára, amelyik még egyáltalán fogékony valamennyire erre. Nos, itt ezen a ponton kapna jelentőséget az a törekvésünk, amelyet évek óta hangoztatunk, hogy ,,Ne szavazz!" Ugyanis, ha a tavalyi választáson még az ötven százalékot sem érte volna el a részvételi arány, akkor már ez az eszköz sem lenne a kezükben, hogy stabilitást hazudjanak! Egy-két évvel ezelőtt ezt a üzenetünket a társadalom nagyobbik része nem értette meg, ezért, aki akkor elment és bármelyik pártra szavazott, cselekményével a rendszer haldoklását hosszabbította meg - ezt jó, ha nem felejtik el a Jobbik szavazói sem... Ezért mondtuk akkor, hogy az embereknek időre van szükségük, még legalább egy-két évre... Arra vonatkozóan, hogy mit hoz a jövő, pontos jóslásokba nem bocsátkozunk, mivel nem vagyunk jósok, de - ahogy hosszú évek óta - látjuk a folyamatokat és a várható következményeket. Az is nyilvánvaló, hogy a társadalmunk jelentős része szívesen megszabadulna már a húsz éve (lényegében 1945 óta) garázdálkodó teljes hatalmi elittől, megoldásokat vár, és egy olyan államvezetést szeretne, amely kivezető utat talál ebből a kilátástalan helyzetből. A Mozgalmunk által kidolgozott program képes ezt a történelmi küldetést magvalósítani, ami a megfelelő időben bemutatásra kerül majd, de addig is tudomására hozzuk mindenkinek, hogy a könnyű út nem létezik.

Ha a változás nem az úgynevezett demokrácia keretei és szabályai szerint következik ez be, akkor hogyan másképpen? Úgy, hogy rendkívüli időkben rendkívüliek a megoldások is. Erre vonatkozóan elmondhatunk egy történetet. Ez év elején több más térségbeli országhoz hasonlóan zavargások, majd felkelés robbant ki Líbiában. A nyugati hatalmak a mai napig nem tudják kezelni az ottani helyzetet, de történt valami, amit mi precedens értékűnek tekinthetünk. A felkelők csoportjai, amelyek katonai és politikai értelemben egyszerűen egy szervezetlen csürhének számítanak - és akkor ez egy enyhe kifejezés - létrehoztak egy bizottságot, amely a képviseletüket próbálta ellátni a külvilág felé. Ebben a meglehetősen vegyes összetételű bizottságban helyet kaptak a felkelők oldalára átállt korábbi katonai és politikai tisztviselők és a lázadók 'tárgyalóképes' képviselői. Egyetlen óriási problémája volt ennek a bizottságnak, mégpedig az, hogy nemzetközileg senki nem ismerte el legitimnek, semmilyen bejegyzett, vagy hivatalos szervezet nem állt mögöttük - nem is állhatott, hiszen Kadhafi azonnal végzett volna velük, ha korábban ilyennel próbálkoznak - és a nyugati fogalmak szerint még csak demokratikusnak sem tekinthetőek, mert a kutya sem szavazott rájuk. Ezt a zavaros hátterű bandát a Nyugat - az Egyesült Államokkal az élen - csupán a politikai érdekei miatt fél éven belül elfogadta Líbia legitim kormányzatának. Nem mondható, hogy ez egy egyszerű történet volt, mert a kölcsönös bizalmatlanság miatt hetekig-hónapokig tartott, amíg egyáltalán tárgyalni tudtak egymással. A brit külügyminisztérium helyszínre küldött képviselőjét a különleges erők hat állig felfegyverzett katonájával együtt egyszerűen letartóztatták a lázadók, amikor a helikopterük leszállt Líbiában, majd a felkelők által Londonba küldött tárgyalókat nem fogadták megfelelő szinten, de az ilyen kezdeti nehézségek után, egyeztetések, tárgyalások, találkozók következtek, melyeknek eredménye az lett, hogy fél év alatt ez a szedett-vedett társaság Líbia legitim vezetője lett - legalábbis a Nyugat számára. Ráadásul ez a precedens, ebben az évben történt, és nem a távoli múltban.

Nos, a világban ennyit számítanak a demokratikus elvek és ennyit a valódi - katonai jellegű - erő, a nagyhatalmak politikai érdekei, na és természetesen a közvélemény kutatók "eredményei"... Magyarország miért lenne kivétel?

Újszászi István - Jövőnk.info
2011. augusztus 08.

http://jovonk.info/2011/08/08/nem-letezo-politikai-stabilitas-erolkodnek-kozvelem eny-kutatok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mozgolódás a radikális oldalon
  2011-08-09 22:05:43, kedd
 
  Mozgolódás a radikális oldalon Bővebben a mai Magyar Hírlapban

Egykori jobbikosok szervezik a Főnix Mozgalmat
Több, a Jobbikot elhagyó párttag a Magyar Főnix Mozgalomban folytatja a politizálást - mondták lapunk volt jobbikos forrásai. A mozgalmat az a Bíber József Tibor vezeti, aki korábban a parlamentbe jutott párt alelnöke volt.
Szerinte a jelenlegi Jobbikkal szemben ők képviselik hitelesen azokat az alapelveket és célokat, amelyekért eredetileg a Jobbik létrejött.

Az utóbbi hónapokban több helyi jobbikos pártszervezet feloszlott, ám a volt tagok közül sokan nem hagytak fel a politizálással, hanem a parlamenti pártnál radikálisabb hangot megütő Magyar Főnix Mozgalmat választották. Az új szervezetet a Jobbikból korábban kilépett vagy kizárt tagok, vezetők alapították. Az új párt elnöke az egykori MIÉP-es, majd Jobbik-alelnök Bíber József Tibor. Szerinte a Jobbik a tavalyi választások után ,,politikai prostituálttá" vált. Úgy tudjuk, több feloszlatott megyei Jobbik-szervezetből és az egykori Magyar Gárdából is csatlakoztak a Magyar Főnix Mozgalomhoz.

Bíber József Tibor lapunknak megerősítette információinkat. Elmondta, a mozgalmat a Jobbikban politizáló, abban csalódott emberek hozták létre. ,,Mi az eredeti, ősi jobbikos célokat és politikát képviseljük, amelytől a Jobbik mára eltávolodott" - fogalmazott Bíber. Hozzátette, erős vidéki jobbikos szervezetek tagjai, így pél­dául a kecskeméti, gyöngyösi vagy kaposvári csoportok is ,,átálltak" hozzájuk. Felvetésünkre, hogy miért is csalódtak a Jobbikban, elmondta, a tagság belülről tapasztalta, hogy a párt nem olyan, amilyennek mutatja magát, szerinte a szavazóbázisával éppen ellentétes célokért küzdenek a parlamentben. Mint magyarázta, a Jobbik csak a cigánytémát erőlteti, úgy, hogy az hamarosan polgárháborúhoz vezethet. Szerinte egyébként a ,,cigánybűnözés" fogalmát a Jobbik alelnökeként még ő hozta be a köztudatba, de ezt nem a polgárháború élezésével, hanem egy valódi, megoldásokat adó cigányprogram elfogadásával lehet kivédeni. Mint folytatta, a Magyar Főnix Mozgalom munkacsoportjai már dolgoznak ezen a programon.

Bíber József Tibor arról is beszélt lapunknak, hogy tervezik: 2014-ben elindulnak a választásokon, jelenleg pedig a pártépítéssel foglalkoznak. Hangsúlyozta azt is, a Magyar Főnix Mozgalom nem a Jobbikból kikopottak gyűjtőpártja kíván lenni, hanem hangsúlyozottan önálló nemzeti radikális erőként határozza meg magát.


Pindroch Tamás

http://www.magyarhirlap.hu/belfold/mozgolodas_a_radikalis_oldalon.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A brit rendőrség már nem alkal
  2011-08-09 21:51:58, kedd
 
  A brit rendőrség már nem alkalmas a rend fenntartására


Az Egyesült Királyság miniszterelnöke, David Cameron a sürgősségi tanácskozások után kijelentette, mindent megtesznek azért, hogy a rendet helyreállítsák Londonban. Arra figyelmeztetett mindenkit, hogy a rendőrség kemény fellépést fog alkalmazni a rendbontók ellen, és az eljárások során minden, a rendbontásokban részt vevőt automatikusan bűnözőként kezelnek. A londoni zavargásokban eddig több százan sérültek meg, és a mai nap megtörtént az első haláleset. A miniszterelnök azt is bejelentette, hogy nem 6000, hanem 16000 rendőrt csoportosítanak át London utcáira.

A brit parlament tagjait hazahívják nyaralásaikból egy rendkívüli gyűlésre, mert a lázongások egyre több városra terjednek át. Az utcákon folyamatosak az összecsapások, autók százait és rengeteg boltot gyújtottak fel. A határozottabb fellépésen kívül Cameron bejelentése azt akarja ellensúlyozni, ami az eddigi rendbontásokból kitűnik: hogy a rendőrség alkalmatlan a rend fenntartására. A közelmúltban a brit rendőrség szervezetében több hullámban is több ezres leépítések történtek, pedig egyrételművé vált: egyszerűen nincs elég rendőr a rendfenntartáshoz. Ahogy az rengeteg, a rendbontásokról készült videófelvételen is látható, a csőcselék szerveződik, sokszor csak játszanak a kiküldött rendőrökkel, kirakatok bezúzásával csalogatják a rendőrök kisebb csoportjait, hogy aztán molotov-koktéllal kísérve egyszerre több oldalról támadjanak rájuk.

A sebesült fiatalt kifosztja a "segítőkész" csőcselék (megoldás: 7,62)

Cameron ígérgetése a rend fenntartásáról alaptalan, az eddigi átcsoportosítások is a rendbontások terjedését idézték elő, és ha vidékről vonják ki és a városokba összpontosítják a rendőri erőket, a kialakult kaotikus helyzet a függetlenedési törekvésekkel együtt hatva könnyen az Egyesült Királyság széthullásához vezethet.

Bebizonyosodott, hogy a brit rendőrség létszámban nem elég a helyzet kezeléséhez, és a főleg bevándorlókból álló csőcselék (London lakosságának igen nagy része bevándorló) jelenleg szinte akármit megtehet a tisztességes, munkából hazafelé tartó emberekkel.

A bevándorló néger az utcán veszi el az őslakos ruháját - ez az európai jövő?

Fotó: Dailymail

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2011. augusztus 09.

http://jovonk.info/2011/08/09/brit-rendorseg-mar-nem-alkalmas-rend-fenntartasara
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
273 forint fölé ugrott a frank
  2011-08-09 21:50:01, kedd
 
  273 forint fölé ugrott a frank az amerikai Fed bejelentésére
barikad.hu

2011, augusztus 9 - 21:22


A svájci frank forint árfolyama meghaladta a 273 forintot kedd este azt követően, hogy az amerikai jegybank szerepét betöltő Fed monetáris tanácsa nyilvánosságra hozta kamatdöntő üléséről tájékoztató közleményét.

A frank jegyzése nem sokkal fél kilenc után 273,45 forint volt azt követően, hogy a kamatdöntés előtt még 264,75 forinton történt az alpesi deviza jegyzése. Kilenc óra után már valamivel alacsonyabb árfolyamon, 270,37 forinton jegyezték a frankot.

Reggel még 252,84 forinton jegyezték a svájci frankot. Nap közben azonban egymást követték az árfolyamcsúcsok, a frank forint árfolyama szorosan követte az euró frank jegyzésének csökkenését.

Az euró frank árfolyama minden eddiginél közelebb került a paritásos szinthez, kedden nem sokkal este fél kilenc után 1,0071 frankra, új történelmi mélypontra süllyedt a közös valuta jegyzése. Reggel még 1,08 frank feletti árfolyamra is volt példa.

Az előző év végén még 222,76 forinton jegyezték az alpesi valutát. Idei mélypontján, 198,89 forinton április 6-án járt a frank/forint árfolyam. Az utóbb öt évben a leggyengébb 2008. július 18-án volt a frank, akkor 140,62 forinton jegyezték.

A magyar fizetőeszköz alig változott a többi nemzetközi devizához képest. Az eurót 275,70 forinton, az amerikai dollárt 193,34 forinton, míg a japán jent 251,50 forinton jegyezték nem sokkal kilenc óra után.



MTI - barikad.hu


http://www.barikad.hu/az_amerikai_fed_bejelent%C3%A9s%C3%A9re_273_forint_f%C3%B6l %C3%A9_ugrott_frank-20110809
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fiam! Anyád már megint ugyanaz
  2011-08-09 21:05:14, kedd
 
  - Fiam! Anyád már megint ugyanazt főzte! Menj és mondd meg neki, hogy a szakácskönyvben több fejezet is van!
- Megmondtam!
- És mit mondott?
- Azt, hogy a kámaszutrában is!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A Geszti nevezetű liberális ce
  2011-08-09 21:00:23, kedd
 
  A Geszti nevezetű liberális celeb kimondta: ez egy rasszista ország ( kommentárokkal)

2011. augusztus 09. 09:25
Kiss Péter - Hunhír.info

tetuhintasok.jpgGeszti celebbel készített interjút az egyik liberális hírportál. A túlfuttatott egykori Mézga Aladár szépen elő is adja magát a nagy nemzeti ömlengése során, de a végén ki is bújik belőle a kisördög. Amit addig mondott, és már hajlamosak lennénk el is fogadni, egyből hiteltelenné válik a libából nem lesz szalonna szellemében. A kis Geszti szerint ugyanis Magyarország bezárkózó, rasszista ország. Így hát csak azt tudjuk neki tanácsolni, amit a diktátor vezetett be a köztudatba: el lehet menni. S mennyivel szerencsésebb ő, mint egy átlag magyar. Neki van hova, ahol tárt karokkal várják.

A nemzeti vágtával mi volt a célod? Sokan úgy értelmezik ezt a rendezvényt, hogy meg szeretted volna változtatni azt a rendszerváltás óta berögzült képet, hogy csak az vallhatja magát igazán magyarnak, aki a konzervatív vonalhoz tartozik.

Jó lenne a politika minden vírusa nélkül megélni azt, hogy ide tartozol. És igen, számos tevékenységemet lehet ennek a jelzőrakétájaként értelmezni. A nemzeti vágtát azért hoztam létre annak idején, hogy legyen egy nagy magyar fesztivál, ami legalább akkora, mint mondjuk a Sziget, de a magyar tradicionális értékekről szól, modern módon. Azt akartam, hogy a magyar jelképeket kulturális módon vegyük birtokunkba, és ne engedjük, hogy a pártok martalékává váljanak. Azokban a nyugati országokban, ahol nincs vita azon, ki számít az adott ország polgárának, és ki nem, ott ezek a dolgok így mennek. De nálunk ezek a próbálkozások még mindig demagóg, ostoba vitákat generálnak különböző kocsmák pultjainál.

Amiket csinálok, azok mindig magukért beszélnek, akár szeretik őket, akár nem. Abszolút nyomon követhető, hogy például a Magyarország dalt miért írtam, és miért éppen Oláh Ibolya énekelte. Ennek zenei oldala is volt, mert az ő hangja passzolt a dalhoz, de volt benne egy olyan üzenet is, hogy helló, mi mind magyarok vagyunk. Igen, annak idején egy sokkal nyitottabb, sokkal toleránsabb, a nyugati értékekre sokkal befogadóbb országba eszméltem rá a kilencvenes években. Amikor elkezdtem működni, akkor egy ilyen országot láttam magam körül. Igen, aztán kinyílt lassan az emberek szeme. Egyre többen jöttek rá, hogy szó nincs itt rendszerváltásról, a magyar értékek alapján felépített országról, csupán csillagváltásról, meg a tankok helyett a bankok uralmáról. No meg pozitív diszkriminációról, meg csak nekünk volt sorstragédiánk szemléletről.

Bármilyen furcsa, a dalaim valóban az én életemről szólnak valamilyen módon, ezért azt gondolom, hogy nagyon hitelesek. A régi dalaimban is ugyanezt érzem. Például az 1993-ban megírt Helyi terminátor című dal most sokkal-sokkal aktuálisabb. Nem gondoltam volna, hogy az akkori csírából kinőve egy ilyen kirekesztő közélet alakul ki, hogy Magyarország ennyire bezárkózó, rasszista országgá válik. Mitől rasszista és kirekesztő? Ha a nyugati szemléletet tükrözné, ha megint a liberálisok uralhatnának mindent, akkor nem az lenne, ugye? Nem értjük ezt a Geszti gyereket. Az ő kezükben van minden a rockzenétől a szórakoztatóiparon keresztül a médiumokig, aztán csak siránkoznak, meg rettegnek. Közben meg odavágnak ezerrel annak az országnak, ahol élnek. Aztán reszketnek, hogy nő az antiszemitizmus, meg a rasszizmus.

Hozzászóláshoz

tsorba - 2011.08.09. 19:03
Péter, tényleg jó szívvel mondom, nem kéne ekkora arccal lenni. Erre és eddig mindig rábasztál. És a saját fajtársaid nyomtak eddig is és mindég a seggük alá. Próbálkoztál sok mindennel és nem ment. Ez se fog. Ez a karikásostoros, stüncimatyóhímzés - ez nagyon átlátszó. A magyar nem ez. A buta és a konzumáló magyarok között - lehet sikerélményed - elérsz ideig-óráig eredményeket, aztán leállítanak. Nem a magyarok, azok röhögnek. A fajtársak, azért mert a magyarok röhögnek. És még egy tanács. Ezzel a lopomotív szellemi gyökerű alkotómunkával is fel kéne hagyni tán. Azt mondod dalokat írsz. Nem kéne magad ennyire nevetségessé tenni. A Nagy VágtaMűsorod után menj szépen be potyázni valamelyik boros pavilonba - mint tavaly - és úgy rendesen szopikázd le magad, az való neked. Egészségedre!


antjud - 2011.08.09. 17:38
Zs.....gennyláda vágtázz a nemzetedhez Izraelbe!!!!

csuka - 2011.08.09. 15:50
Csak egy apró megjegyzés:
Ember nem sz..k arra az asztalra, amelyikről eszik!


bbking - 2011.08.09. 11:48
Ha jól tudom, ez az "aladár" protekcióval jutott mindenhova apja segítségével. Vagyis ő csak ne beszéljen rasszizmusról, mert pont ő az, aki a magyarokat kirekeszti, amióta csipkerózsika álmát alussza.

"Nem gondoltam volna, hogy az akkori csírából kinőve egy ilyen kirekesztő közélet alakul ki"

Én meg nem gondoltam volna, hogy egy kis ilyen-olyan szereplésért a múltban annyira kell talpat nyalni az eurokomformitásnak és a libsi sz@rkeverőknek, hogy még a saját országát is ledegradálja. Amelyik a kereszténységnek a legtöbb szentet adta. Amelyiket kifosztották a vagyonából, amelyiknek területének 2/3-át ellopták, amelyiknek a lakosságát irtották, amelyiknek az ellopott területeken a vagyonait, földjét, vízét és a többi természeti kincseit elkobozták és élősködnek rajtuk a mai napig, amelyik annak idején megvédte a "nyugatot" a keleti támadóktól, cserébe kapott tótot, rácot és a többit a fejére, amelyik befogadóbb volt a külföldi népekkel szemben mint bármely más nemzet, amelyikre rá próbálják erőltetni az antiszemitizmust és rasszizmust lakossága lelki megcsonkításán keresztül (tv2, rtlklubb stb). És még sorolhatnám, sokezer oldallal megtelt könyvnyi oka volna annak még, ami miatt ennek az aladárnak inkább magába kellene fordulnia és elgondolkodni azon, hogy ha ennyire nem tetszik neki, akkor hallgassa meg a közvetett főnökét és menjen el, mert "el lehet innen menni"..


bellumbellus - 2011.08.09. 11:40
Tehàt ô is csak a "jòt" akarja!
Persze azt fôleg magànak ... (C-R)


georg1945 - 2011.08.09. 11:30
Az ilyen belső ellenséget el kell zavarni!


georg1945 - 2011.08.09. 11:30
Ha erre a gesztire ránézek, hányinger és fosás jön rám.
Kíméljen meg jelenlétével .


georg1945 - 2011.08.09. 11:28
A Gesztit már várja a közönsége Izraelben!
Menjen innen ebből a rasszista, fasiszta országból!
Ez nem az ő országa!
M e n j e n ! ! !


dr. bubó - 2011.08.09. 10:52
"Abszolút nyomon követhető, hogy például a Magyarország dalt miért írtam..."
Nem azt akartad mondani geszti hogy miért loptad? Az a szám koppintás egy az egyben...


Náci bácsi - 2011.08.09. 10:29
És ez még mind semmi.Ha egy hétköznapi halandó kapcsolatba kerül vele,olyan zsidó gőg van benne,hogy inkább ott hagyja.Többek között az ilyenekért utáljuk a fajtáját.A nemzeti vágtával kapcsolatban meg az a véleményem,hogy ló.aszt érdekelte a "nagy magyarság",egy dolog lebegett a szeme előtt,a pénz.


Pál Béla - 2011.08.09. 10:22
Geszti Kula!

Egy olyan országban, ahol tűrik és milliókkal támogatják , hogy ez a szinvonal alatti senki rfolyamatosan szerepeljen, nem gondolom, hogy rasszizmus lenne!
...bár volna rá igény....

Pál Béla
motoros - 2011.08.09. 10:05
Ne bántsd a magyart, mert pórul jársz!


jakabaa - 2011.08.09. 09:47
t. HH:
helyesen....."az ő reszkető kezeikben van minden pénz és arany, ennek folytán a média......stb...."

márcsak a tisztánlátás kedvéért.....
A lényeg pedig az volt, hogy nehogy már holmi kisgazdapárt vagy vitézszövetség csináljon itten "NEMZETI VÁGTÁT".


Darázs - 2011.08.09. 09:40
geszti, gusztustalan vagy!

Darázs - 2011.08.09. 09:39
A tetű, nálunk idegen zsidók ilyenek. De valóban, miért nem mennek már haza? Ezek a tetűk oda tojnak, ahol esznek!


Egyébként is rasszista a jó édes anyja!


Javorszarvas - 2011.08.09. 09:39
"Ha nem tudsz valamit elnyomni, állj az élére" ...


http://hunhir.info/?pid=hirek&id=43950
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egész Nagy-Britannia lángba bo
  2011-08-09 12:43:47, kedd
 
  Egész Nagy-Britannia lángba borul? - Képekkel és videókkal
barikad.hu

2011, augusztus 9 - 11:51

Friss hírek
Vezércikk

Három napja tartanak a zavargások Londonban. Az angol miniszterelnök nyaralását megszakítva visszatért a fővárosba, hogy részt vegyen a kormány rendkívüli ülésén.

Felgyújtott épületek, kirabolt üzletek, sí-maszkos, molotov-koktélos fiatalok, bandákba verődött csuklyások uralkodnak harmadik napja Londonban. A rendőrség - annak ellenére, hogy 1700 fős erősítéssel vannak kint az utcákon - nem tudja rendezni a helyzetet az incidensek számának növekedése és a zavargások terjedése miatt.

http://www.youtube.com/watch?v=F5A1DGvtVrA&feature=player_embedded


http://barikad.hu/eg%C3%A9sz_nagy-britannia_l%C3%A1ngba_borul_%E2%80%93_k%C3%A9pe kkel_%C3%A9s_vide%C3%B3kkal-20110809
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Izrael-lobbi nyaraltatja az
  2011-08-09 12:41:49, kedd
 
  Az Izrael-lobbi nyaraltatja az amerikai képviselőket
barikad.hu

2011, augusztus 9 - 10:55


SajtószemleNEMZETKÖZI SAJTÓSZEMLE

2011-08-09





DAILY MAIL

dailyamail.co.uk

A brit lap internetes portálján olvasható cikk szerint az idén az amerikai képviselőház tagjainak egy ötöde Izraelben nyaral az AIPAC nevű amerikai lobbi pénzén. E szervezet az Egyesült Államok legbefolyásosabb Izrael-barát lobbicsoportja. 55 republikánus és 26 demokrata képviselő közül többen most első ízben járnak majd Izraelben.


http://barikad.hu/az_izrael-lobbi_nyaraltatja_az_amerikai_k%C3%A9pvisel%C5%91ket- 20110809
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zuhannak a tőzsdék
  2011-08-09 12:40:11, kedd
 
  Zuhannak a tőzsdék
barikad.hu

2011, augusztus 9 - 11:37


Tőzsde pánikKözel két százalékos csökkenéssel tizenegy havi mélypontra esett a mintegy hatezer globális részvényt magában foglaló tőzsdeindex, az MSCI World Index kedden délelőtt.

Az indexben szereplő vállalatok mutatója több mint 20 százalékkal csökkent május óta, amikor hároméves csúcson állt.

Röviddel 11 óra után a londoni FTSE100 index 3,76 százalékos, a frankfurti Xetra-DAX 5,39 százalékos, a párizsi börze CAC mutatója 3,47 százalékos veszteségen állt. Ugyanekkor a tengerentúlon a DJIA határidős jegyzése 1,17 százalékos mínuszt mutatott, a New York-i értéktőzsde nyitása előtt mintegy négy órával.

MTI - barikad.hu


http://barikad.hu/zuhannak_t%C5%91zsd%C3%A9k-20110809
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2011.07 2011. Augusztus 2011.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 204 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3598
  • e Hét: 9330
  • e Hónap: 20441
  • e Év: 173937
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.