Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Igaza van Kertész Ákosnak...
  2011-09-04 04:53:15, vasárnap
 
  Igaza van Kertész Ákosnak, amikor azt kürtöli világgá, hogy: "a magyar genetikusan alattvaló..."

Itt van a bizonyítéka annak, hogy Képíró Sándort bíróság elé lehetett citálni el nem követett bűnökért is, miközben, agyonhallgatják a bolsevista eszmék jegyében elkövetett népirtás bűneit és bűnelkövetőit még mindig beszavazhatják a hatalomba.

Elhallgatták 1990-ben, hogy be kellett volna jelenteni Magyarország fizetőképtelenségét, ha nem kiáltják ki hirtelen, hogy Magyarország Köztársaság és nem tűzik ki az első szabadnak hazudott választásokat!

Igen, lett újratemetés 1989-ben, miközben a hóhérok kiárusíthatták az 1945 után - a nép nevében - elrablott vagyonokat másodszor is a társadalmi tulajdonnak nevezett állami tulajdonú gyárakat, üzemeket... - a magát kommunistának és szocilaistának hazudók - többnyire saját magánvagyonaikat gyarapítandó... Így lettek az újszociáldemokraták milliárdosok, miközben a RABSZOLGA-SORBAN tartott magyar népre (munkás-parasztság) hivatkozva gyakorolhatták továbbra is a már kapitalistának mondott hatalmat...


ÉPPEN EZÉRT, SZÜKSÉG LETT VOLNA egy rabszolgafelszabadító program megvalósítására


A RABSZOLGA-FELSZABADÍTÁS PROGRAMJÁRA azért (lett volna) van szükség, mert Magyarországon 1945 után, de leginkább 1956 utáni megtorlással egyfajta modern-kori rabszolgatartó társadalom kiépülését és fenntartását kellett és kell napjainkban is a magyarságnak elszenvednie.

Kit is tekinthetünk rabszolgának az elmúlt hatvannégy évben?

Modern rabszolga: társadalmi tulajdonként kezelt, neki életét és utódait tekintve is kiszolgáltatott, ,,minden joggal fölruházott", de azzal élni nem-tudó, kizsákmányolt dolgozó. Az ókori rabszolgát úgy adták-vették a rabszolgapiacon, mint egy ,,beszélő-szerszámot". Modernnek nevezett korunkban - kitermelték a ,,nem-beszélő"-változatot, amit (akit) úgy adnak-vesznek a munkaerőpiacon, mint a termelésben résztvevő termelőeszközt.

Az ókori és a modern rabszolga sem ismerhette és ismerheti genealógiai (származási) múltját, családi történetét, vagyis: magántörténelmét.
Egy ország történelme, pedig az azt alkotó népesség személyiségeinek magán-történelmének az összessége, vagyis a NEMZET TÖRTÉNELME.


Nem csak rabszolga-felszabadításra van szükség, hanem a felszabadítottak ÚJRAHONOSÍTÁSÁRA is. Erre azért van szükség, mert a saját hazájában számkivetettként tengődőknek alanyi jogon jár minden, ami egy menedékjogot kapó idegennek!!!
(Meg kell kérdezni az 1956-os emigráns magyarokat, hogy és milyen módon segített nekik az őket befogadó ország? Nyílván mindent megkaptak, amire szükségük volt ahhoz, hogy meg tudjanak élni és sikeres életpályát tudjanak maguknak új hazájukban kialakítani! Hiszen ezeknek az emigránsoknak nem volt semmilyük a puszta életükön kívül. Hogyan lehetséges az, hogy mégis sikeresen megtanulták a befogadó ország nyelvét és valamilyen szakterületen munkálkodva hamarosan saját vállalkozásukat felvirágoztathatták és még munkaalkalmat is teremthettek a befogadó ország állampolgárai számára? 1990 után, pedig elsőként jöttek ,,haza"; ,,itthon" pedig sorra befuccsoltak - és a mai napig nem értik, hogy miért? Azt ugyanis nehéz elképzelni a demokráciához szokott nemzetállamhoz tartozó polgároknak, hogy valakit a saját hazájában üldözzenek és évtizedeken keresztül negatívan megkülönböztessenek (diszkrimináljanak) nemzeti hovatartozás-tudata, hazaszeretete miatt! Ezeket a belső emigrációra kényszerülő nehézsorsúakat és utódaikat újra kell honosítani, méghozzá oly módon, ahogy a politikai menekülteket szokás a befogadó államokban!


A rabszolgaság kialakulása (helyzetelemzés)

A jó helyzetelemzés olyan, mint a betegről készült diagnózis. Csakis, egy pontos, minden társadalmi rétegre és jelenségre kiterjedő ,,látlelet" elkészítése lehet az alapja a legmegfelelőbb ,,gyógymódnak": népjóléti programnak.

Azért írok az emberi gyógyításban használatos kifejezéseket, mert akármilyen szempontok szerint vizsgálom a mai Magyarország és a benne élők helyzetét azt látom, hogy Magyarország ,,BETEG"!

Beteg, mert beteggé tették a benne élőket a folyamatos hazudozással és a kontraszelekciós elnyomással, kizsákmányolással.
Mikor is kezdődött az a folyamat, ami - szerintem - valódi előkészítője volt az 1990-es fordulatnak, amikor is megtörténhetett volna a rabszolga-felszabadítása a magyar népnek?

Mostanában teljesen feledésbe merült az 1968-as év, amikor ifjú közgazdászok egy csoportja kidolgozta az új gazdasági mechanizmus nevezetű programot, melynek a lényege egy sajátlagos piacgazdaság kiépítése lett volna. Tehát, 1968-ban, az új gazdasági mechanizmussal kezdődött...


Az 1968-as új gazdasági mechanizmus - ,,gebinben"

Erről a korszakról azért kell részletesen írni, mert az akkori ifjú munkavállalók 2009-10-től kezdődően fognak tömegesen nyugdíjba menni... Csakhogy, pont mostanra ismét kimerítette a hatalom az államkasszát és nem fog tudni nyugdíjat fizetni ennek a generációnak, amelyik valójában az (magán)élete, egészsége árán dolgozott éjjel és nappal, miközben éjjel és nappal hazudtak nekik a mindenkor hatalmon lévők!

Le kell szögeznünk, hogy az 1990-es hatalomváltás gazdasági előkészítése Magyarországon, valójában az 1968-as, az un. ,,Új gazdasági mechanizmus"-sal kezdődött! Ugyanis, már akkor, az 1960-as években kiderült - itt Magyarországon legalább is - hogy a bolsevik mintára kiépített un. szocialistának mondott gazdaság nem működőképes.
Kiderült - a magukat kommunistának nevezők számára is, hogy az egypárti (MSZMP) diktatúrával nem lehet piacgazdaságot kiépíteni. Merthogy az ,,Új gazdasági mechanizmus"-nak az lett volna a lényege, hogy lazítson a mindenre és mindenkire rátelepedő pártirányítás kontraszelekcióján.

Csakhogy, Kádár ,,atyuskának" ki kellett utaznia a ,,Nagytestvírhez" a Szovjetunióba, hogy ,,áldását" kérje erre az új gazdasági módira.
Természetesen, a nagytestvír hallani sem akart erről az egészről, ezért Kádár János és küldöttsége vert seregként kullogott haza Magyarországra.

Kádár, viszont nagyon jól tudta, hogy mekkora csődben van az ország, hiszen már hamarosan a DOLGOZÓ NÉP BÉRÉT is attól a ,,rothadó"-nak hazudott kapitalista nyugattól fölvett KÖLCSÖNÖKBŐL kell fizetni.
Ezért, kacsintott egyet, amúgy kádárosan és azt mondta, hogy akkor csináljátok meg ,,elvtársak", fiúk és lányok ,,gebinben".
,,Én behunyom az egyik szememet, ti meg dolgozhattok" inatok szakadtáig, meg az első infarktusig teljes biztonsággal...

Nosza, a döglődő TSZ-ek kiosztottak a TSZ-tagok között némi háztáji földet, pontosabban, a sajátjából visszakapott valamennyit (használatba) meg állatállományt, hogy mindenki gazdálkodjon rajta úgy, ahogy tud!
Merthogy az egybeszántott óriási TSZ-földeken termelt Micsurin-,,nemesítésű" gabona egy-az egyben ment, - mint valami provinciáról - a Szovjetúnióba.
A magyar földművesek, vagyis, az akkori személyi besorolás szerint: ,,PARASZT"-ok, megművelték azt a kicsi földet a legjobb tudásuk szerint.
Belefogtak a fóliázásba is, és olyan sikerrel termesztették a primőr paprikát, paradicsomot, meg minden mást, hogy ellátták vele nemcsak hazánkat, hanem Nyugat-Európát is.
Az akkor telepített (és azóta elöregedett) szabolcsi almások ontották a finom, zamatos magyar almát - az őszibarackosok és szilvások úgyszintén - a közben létrehozott tartósító üzemekbe és a piacokra. Világhíressé vált az ekkor beindított szeszfőzdék cseresznye- barack és szilva pálinkája. Szőlészetek sikerrel gyártották a magyar találmányú, alkoholmentes szőlőlét, aminek a Traubisoda nevet adták.

http://209.85.129.104/searchq=cache:AMeub9M7CzgJ:
www.traubi.hu/download.html+Traubi&hl=hu&ct=clnk&cd=2&gl=hu

A szerződéses háztájiban dolgozók szépen gyarapodtak anyagilag és ők voltak azok a vidéki parasztok, akik látástól-vakulásig dolgozva elsőként vehettek maguknak Trabant- és Wartburg gépkocsit, majd Zsigulit...

Miért kellett napi 16-20 órát dolgozniuk?

Azért, mert a TSZ-tagságukkal együtt járt, hogy ledolgozzák a TSZ-ben a napi kötelező nyolc órát és csak az azon túli munkával tudták megművelni (a család leszázalékolt- rokkant- idős-nyugdíjas, valamint sokszor kiskorú gyermekei segítségével) a háztáji gazdaságot.
Az állattartásra szerződött háztáji tehenészetek sertés- és baromfi tenyésztésre, pedig szintén az egész hazai húsipar számíthatott.

,,Tudományosnak" tartott munkák erről az alábbi linkek egyikén olvasható:

http://209.85.135.104/search?q=cache:S59LrlYqV08J:epa.oszk.hu/
00700/00775/00056/2003_07_10.html+H%C3%A1zt%C3%A1ji+
f%C3%B6ldm%C5%B1vel%C3%A9s&hl=hu&ct=clnk&cd=1&gl=hu

A HÁZTÁJI TERMESZTÉS- ÉS TENYÉSZTÉS témaköreiben még számos, más tudományosnak tartott munkák találhatók az interneten.

Azonban, azért nem tartom ezek behatóbb tanulmányozását szükségesnek, mert egyik sem szól arról a nagyon fontos EMBERI TÉNYEZŐRŐL (sem jogi értelemben, sem emberi erőforrás tekintetében, sem az EMBERI ÖN- és TÁRSADALMI KIZSÁKMÁNYOLTSÁGÁNAK módjairól és következményeiről) amellyel egy egész nemzedék az életével, az elkótya-vetyélt ifjúságával és egészségével fizetett.

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kakastoll
  2011-09-04 04:38:49, vasárnap
 
  KAKASTOLL

Képíró Sándor emlékére


Acélos kék-fekete a kakastoll
- bárki erről hamisat mond -
a kardbojt ma is tisztán díszlik,
ahogy a tiszt az égből rátekint.
Hazugok rácsa aggot kerít,
igazak arcára libben szemfödél....
De jaj neked, ki vádat kovácsol!,
és részeggé szédíti a hírmondót.
Egy nép csak az igazságból él,
Nem penészes idegen kenyér
mi ma a tarisznyánkba bújhat,
hanem büszkén hirdeti a múltat,
morzsái aranyban mind hófehér!

Bosszú lihegése élteti vádlót.
Nem nézik szavakból mi a való.
Addig süvítik nyálas átkuk,
míg józan is elhiszi bambán,
talárnak vak-talányos árnyékában
üvöltöznek hazugsághalmazok -
vonaglanak vért követelvén
csontos ujjuk végnek meredély.
Röhög, és röfög, mást nem tud.
Azt hiszi balga ennyi ma elég,
bárkit feledés sarába mártani,
álnok hasznot kamattal hajtani.

Acélos kék-fekete a kakastoll
a büszke, újfaragású fejfán.
Önmaga elől hóhér menekülne,
nyelné újra puszta rőt homokját,
hisz megtette, mire esküdött,
mielőtt a pokolból közénk szökött.
Öntött hát világhódító aranyborjút,
hogy csipkebokor ma neki nem szólt.
Kell neki világ összes hatalma,
csaló hiteléből nyomorjármot,
tüzes korbácsot lendít ártatlanokra.

Acélos kék-fekete a kakastoll
A kardbojt ma is tisztán díszlik.
Hantok alól is halljad hóhér:
Lucifer köt ma alkut fejedért!


Ferencváros, 2011. szeptember 3.

Lengyel Károly
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Képíró Sándor emlékére
  2011-09-04 04:35:40, vasárnap
 
  Kedves Magyarjaim!

Elnezest, hogy ekezet nelkuli klaviaturan irok, de itt csak ilyen van.

Megrazo hirt kaptam: Ma, 2011. szeptember 3-án, nem sokkal délelőtt 9 óra után Képíró Sándor magyar királyi csendőrszázados visszaadta lelkét Megváltójának, a budai Irgalmasrendi Kórházban.

Az eletet lerovidito birosagi targyalasok stressze nelkul, egy ideig meg biztosan kozottunk maradt volna a szazados ur! Am elete utolso perceig szolgalta a magyarsagot es az isteni igazsagot, mert batran szembe nezett a vadloival, s lealazta batorsagaval a hazug szemforgatokat!!
A temetese legyen nema es fegyelmezett tiltakozas a parazitak terrorszeru agymosasa ellen, s váljon a Szent Korona husegeseinek erositojeve!
Ha a temetes 11-ike elott lenne, akkor a Lovagrend tagjait kerem arra, hogy a nevemben is imadkozzanak es vigyenek egy szal viragot!

Honfiui szeretettel: Bene Gabor S.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél azoknak...
  2011-09-04 04:29:07, vasárnap
 
  Gavallér János

Kegyet gyakorló nép a magyar

Nyílt levél azoknak


Simor András, a MNB elnöke, 2008-ban határozott véleményének adott hangot, miszerint:
,,Nem kell megmenteni a devizahiteleseket, hadd tanulják meg, hogy nincsen ingyenebéd."


Kertész Ákos (Imre) Kossuth díjas író:

"A magyar genetikusan alattvaló."
,,a magyar a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni."


Vajon hányan vannak, akik, ahonnan esznek, oda piszkítanak? Vajon hányan vannak és kik, milyen emberek azok, akik arcul köpik országukat? És ez az ország mindezidáig megbocsátott, eltartott, etetett, hizlalt, sok-sok önhibáján kívül, parazita-egzisztenciát!

Urak, ott a döntéshozó padsorokban, tegyék szívükre a kezüket, s ha szívük azt diktálja, mészárolják le nemzetük, de ha szorult önökbe érzés, emberség és egy cseppnyi magyar hit,
akkor védjék meg nemzetük! Urak, itt mindenki tapos, rúg, kihasznál, becsap, lélekben kifoszt, és önök még most is, - mint mindig- a koncon rágódnak! Urak, késő lesz majd a megalázott, agyongyötört néptől várni az áldozatot - ha majd mögöttetek senki se áll-, késő lesz majd a tükörbe nézni, esküdözni és szépen szólni! Urak, ez volna, itt a földön, az igazság lelkének hazája, itt mindenki mindenkiért felelős, még értük is, akik arcul köpik, akik önhibájukon kívül felsőbbrendű tudattal élnek, fajokban, kasztokban gondolkodnak és lefölözik az ország eredményeit! Urak, kelet és nyugat belénk törli sáros bakancsát, és a bűnük mind itt marad, ránk szárad mocskuk és bennünket hibáztatnak! Urak, itt mindent szabad?

Nem megtört tékozló fiúk hajtják fejüket a Kárpátok koszorújára, hanem a portyázó hiénák rágják testünket, ezek ,,született trójai falovak", bölcsőjük felett nem énekelt harmóniát Mária.
Mint Attila Rómának, bocsássunk meg nekik, de ne egyék e haza kenyerét, éljenek ott, ahol szívük boldog és felejtsék el ,,anyanyelvüket"! Mert egy féreg is halálra rágja belül a fát, kihal, kiszárad minden ág, ha a természetes határokon túl is tűr az ország!

S ti, bennünket bíráló parazita-egzisztenciák, még nem tanultátok meg azt se, hogy a gazda állat halálával, kihal az élősködő is! Hát rúgjatok, köpjetek, átkozzatok, mi őrizni fogjuk az életet és visszaadjuk szabadságotokat - mint Káin-, Édentől keletre keressétek lelketek!

2011. 09. 03.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyar genetikusan alattvaló
  2011-09-04 04:01:07, vasárnap
 
  Tisztelettel kérem e levelem megjelentetését az Amerikai Magyar Népszava, a Gondola hasábjain, és ha erre lehetőség van, a Polgári Hírszemle levelei között.

(Nyílt levél Kertész Imrének)

Igen Tisztelt Kertész Ákos (Imre) Úr!


Érdeklődéssel olvastam Bartus László főszerkesztő úr lapjában, a new yorki Amerikai Magyar Népszavában megjelent eszmefuttatását a magyar népről. Világért sem vitatkoznék politikai érveivel, lenyűgöző érvelésével.


Mint genetikus azonban kénytelen vagyok felhívni szíves figyelmét néhány nyelvi és szakmai tévedésére. Tisztelettel kérem, hogy ezt ne vegye kötözködésnek, csupán a genetikus szakember megnyilatkozásának. Annál is inkább, mert az a kis pontatlanság, amire fel szeretném hívni szíves figyelmét, nemcsak a genetika tudományok mai állásának tételeivel nem egyezik, de sajnos, a magyar nyelvet is sérti, amit egy Nobel díjas írótól elég nehéz elfogadni.


Az inkriminált mondat a következő:
"Az Amerikai Népszavában hétfőn megjelent nyílt levélben Kertész Ákos úgy fogalmaz:
"a magyar genetikusan alattvaló."


Ezzel a mondattal a következő problémáim vannak.


1. A genetikus az értelmező szótár szerint a genetikával foglalkozó tudós. Példaképp említeném csekélységemet. Én például diplomám tanúsága szerint genetikus vagyok.


2. A "genetikus" szó nem melléknév, hanem főnév. Egy foglalkozás megnevezése. Következésképpen nem lehet belőle határozószót varázsolni: Ilyen szó, hogy "genetikusan" - a magyar nyelvben nincs.


3. Ha az értelmetlen "genetikusan" szót mellőzük is, a mondat értelmét tovább zavarja az "alattvaló" szó. Így ugyanis a mondat így szól: "A magyar alattvaló". Nem derül ki, hogy kinek az alattvalója. A genetikushoz hasonlóan az alattvaló is egy foglalkozás megnevezése.


4. Ha esetleg Kertész Ákos Nobel díjas írónk az alattvaló szó helyett az alávaló minősítő jelzőt gondolta, és csak a nyelve botlott, akkor ennek megfelelően lenne célszerű korrigálnia mondatát, mert egy Nobel díjas írótól mégiscsak jogos elvárás, hogy - bármilyen alávalónak is minősíti a magyart - azért anyanyelvén ki tudja magát fejezni.


5. Ha esetleg Kertész Ákos Nobel díjas írónk a kissé suk-sükösre sikeredett "genetikus" szót a "genetikailag" szóra cserélné, az alattvaló szót pedig alávaló szóra, akkor a mondat a formális logika szabályai szerint értelmet nyerne. Ebben az esetben azonban - és ez már nem nyelvhelyességi, hanem genetikai szakmai probléma - olyan hifejezést használna, ami nem létezik. merülne fel. A: genetikailag alávaló - ilyen kifejezést sem a genetika, sem a magyar nyelv nem ismer.


6. Ha esetleg Kertész Ákos Nobel díjas írónk az alattvaló szó helyett az alacsonyabb rendű szót kívánja használni, akkor nem a genetika, hanem a nácik által kidolgozott eugenika "tudományából" kellene ezt a szót kölcsönözze, amit bionyára nem szívesen tenne.


7. A genetika tudományához ugyanis az eugénikának semmi köze nincs. Az eugénika tagadja, hogy az emberi lények - homo sapiens - egységes fajt alkotnának. Azt tartja, hogy vannak magasabb rendű és alacsonyabb endű fajok a homo sapiens-en belül. E "tudomány" a szellemében semmisítették meg a szerintük "alávaló" emberek millióit. Csakhogy az eugenika nem tudomány, hanem áltudomány.


8. Ha tehát esetleg Kertész Ákos Nobel díjas írónk a magyart ilyen alávaló és kiirtandó fajnak, vagy rassznak tartja, akkor ezzel álláspontja óhatatlanul azonosul a fajelmélet híveinek nézeteivel.


Megjegyzem, egy másik írónak, Kertész Ákos (Imre) Csurka István nevű írótársának voltam olyan bátor 1992-ben hasonló tévedése miatt a Magyar Nemzetben elmagyarázni, hogy a genetika területén bizonyos hiányosságokkal rendelkezik. Meg is hívtam a genetika órámra az ELÉ-re, ahová sajnos - bizonyára halaszthatatlan egyéb teendői miatt - nem jött el. Csurka azt állította, hogy egy embercsoport, - nevezetesen a zsidóság - génjeibe beépült a pénzimádat és minden ezzel kapcsolatos hamisság. Ez körülbelül akkora badarság, mint a magyarok "alattvalóságának" leszögezése Kertész Ákos részéről. Úgy látszik - Ady után szabadon - "Csurkának, Kertésznek egy a hangja", ha genetikáról van szó, s ez a hang leginkább csak a szamárüvöltésre emlékezteti amagamfajta alávaló genetikus alattvalót.


Persze ha abból indulunk ki, mint Bartus Elvtárs, az Amerikai Magyar Népszava főszerkesztője, akinek véleménye szerint az írói szabadság azt jelenti, hogy egy írónak le lehet írni mindenféle marhaságot, akkor ezt az érvet én illő tisztelettel elfogadom. Azt azonban az igényeim közül hadd szabadjon fenntartanom, hogy egy kétszeres József Attila díjas, Kossuth díjas és irodalmi Nobel díjas magyar író - a kutyafáját - azért legalább magyarul ki tudja magát fejezni, s ne írjon el olyan blődséget, hogy:
"a magyar genetikusan alattvaló."


Dr. Habil Fodor András genetikus,
kutató professzor, tud. főmunkatárs,
Alattvaló,
A magyar Tudományos Akadémia
Köztestületi Tagja


Keszthely, 2011. szeptember 2.
 
 
3 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2011.08 2011. Szeptember 2011.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 32 db bejegyzés
e év: 399 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 96
  • e Hét: 719
  • e Hónap: 3845
  • e Év: 35575
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.