Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
Lovas István: Simor ebédjei
  2011-09-05 22:46:38, hétfő
 
  2011-09-05. 08:22
Lovas István: Simor ebédjei


Simor AndrásSimor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke 2008-ban, helyettese, Király Júlia tavaly jelentette ki, hogy nem kell segítség a devizahiteleseknek. Az utóbbi ráadásul még az Otthonvédelmi Monitoring Bizottság egyik irányítója, ami nagyjából annyit tesz, mintha egy cápát rendelnének ki a kishalak védelmére.
Mint a WikiLeaks-re a napokban feltett, budapesti keltezésű amerikai nagyköveti jelentésből kiderült, Simor a devizahitelesekkel kapcsolatban még kijelentette az amerikai nagykövetnek, számukra nincs ingyenebéd.
E két, a neoliberális, hayekista (Friedrich Hayek osztrák neoliberális közgazdász elavult dogmáit követőket hívják így), az SZDSZ ideológiáját szőröstül-bőröstül magáévá tett bankvezér nem véletlenül importált most is Amerikából kifejezést. Az ingyen ebéd kifejezés 1870 körül honosodott meg amerikai kocsmákban, ahová ,,ingyenebédre" (free lunch) invitálták a vendégeket azzal a feltétellel, hogy isznak is egy pohárral, miközben a kocsmáros tudta, a becsalogatottak ritkán állnak meg egy pohárnál, majd sokan törzsvendégek is lesznek.
Ezek az SZDSZ szellemiségét bálványként imádó bankárok - és egyéb véleményformálók - közös jellemzője, hogy éppen ők élnek az állam csöcsén, miközben a szociális ellátásból azt a pénzt, amit nem ők és barátaik kapnak, ,,ingyenebédnek" nevezik, és kis államot prédikálnak. Simor és Király nemrégiben még havonta az adófizetők zsebéből kivett sokmilliós juttatásukból ebédeltek azon ritka alkalmakkor, amikor nekik kellett állni a számlát, vagyis azt nem az általuk megvetett adófizetők ,,dobták össze".
Jó lenne nekik feltenni a kérdést, hogy ha a bankok által lépre csalt és egyoldalú szerződésmódosításaikkal extraprofitra szert tevő bankok áldozatainak nincs ingyenebéd, vajon támogatják-e azt, hogy az Európai Unió milliárdokkal stafírozza ki a rossz spekulációk miatt bajba jutott bankokat, azaz ők ingyen halálra zabálhassák magukat adófizetői pénzeken.
Vagy - hogy a választók által a történelem legrosszabb szagú bugyrába hajított SZDSZ-eseknek oly kedves témát pendítsünk meg - támogatják-e az ,,ingyenebéd" azon formáját, amelyet notóriusan munkakerülők kapnak segély formájában?
Hogy mi lenne e két emberrel, ha a népharagnak szabad folyását lehetne engedni, sejtjük. Annak minimális következménye az lenne, hogy legalább ők ketten soha többé nem ehetnének ebédet, de vacsorát sem ingyen az adófizetők pénzéből.

Lovas István - MN Képeslap

http://kuruc.info/r/7/84541/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csehszlovákiában járt a Kárpát
  2011-09-05 22:44:23, hétfő
 
  Csehszlovákiában járt a Kárpátok Géniusza, bizonyos Ceausescu Nicolai. Kikövetelte: a Tátrában medvét akar lőni!

Nagy bajban volt a baráti csehszlovák párt- és állami vezetés. Már nem éltek medvék a Tátrában, néha Lengyelföldről elkóborolt egy-egy példány, de az nem a Tátra új Géniusza elé fog cammogni...

A protokollfőnök nem hiába kapta a sörrevalót: megoldotta a kérdést! Egy vándorcirkusztól vásárolt egy kiérdemesült macit, s azt terelgették a "szakemberek" a magaslesen ücsörgő általános géniusz elé.

Igen ám, de az egyik vadőr a kerékpárját elrejtette a bokorban, a napfény megcsillant a vázon, a mi medvénk észrevette, odacammogott, felpattant a biciklire, s elkerekezett ellenkező irányba... Az utána eresztett lövéseket a mutatvány részének tekintette...
(A cirkuszi medve történetét érdemes lenne filmre vinni. Egy ilyen csúcsra járatható szatíra tud a legtöbbet közölni a diktátorok és szolgáik világáról. Az őrült előkészületeket, a természetellenes feszültséget, a "Géniusz" minden rezdülését leső nyaloncok szolgaiságát nem igen értik a mai fiatalok...)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyílt levél Efraim Zuroff-hoz
  2011-09-05 22:27:38, hétfő
 
  Nyílt levél Efraim Zuroff-hoz Képíró Sándor pszichológusától
Mon, 2011/08/29 - 09:32


Képíró Sándor bácsi felmentése után Szöőr Anna levelet írt a jeruzsálemi üldözési mániás zsidók főkolomposához, melyet az alábbiakban közlünk.

Efraim Zuroff Úr!

Feltételezem, hogy Ön, aki a XX. sz-i történelemben és emberi jogi kérdésekben egyaránt tájékozott, nem a napokban, dr. Képíró Sándor pszichológusaként ismerte meg a nevemet. Bizonyára emlékszik arra a világszerte indulatot kiváltó esemény sorozatra, amikor 2008-ban, az akkor általam vezetett Október 23. Bizottság Alapítvány a Barankovics István Izraelita Műhely Egyesülettel állított emléktáblákat, szerte a világon, a kommunizmus áldozatai emlékére.

Márványtábláinkon különös tekintettel emlékeztünk meg azokról zsidóüldözést elszenvedett emberekről, akik végül a kommunizmus áldozataivá váltak.

Ezzel, a mind a konzervatív, mind a liberális oldalból indulatokat kiváltó kezdeményezésemmel a kettős mérce ellen emeltem fel szavam, hiszen az Európa Tanács Parlamenti Közgyűlésének 1481/2006-os “A totalitárius kommunista rezsimek által elkövetett bűnök nemzetközi elítélésének szükségessége" c. határozata szerint a nemzeti szocializmus és a kommunizmus bűntetteit egyenlően kell meg- azaz elítélnünk...

Zuroff Úr!

A kérdésem - nem költői - Önhöz : Mikorra tervezi felkutatni a jeruzsálemi Wiesenthal Központ azokat a kommunista bűnelkövetőket, akik a zsidó származású embereket kommunista haláltáborokba hurcolták, vagy az 1956-os Forradalom és Szabadságharc-ban résztvevő zsidókat kivégeztették, börtönbe vetették, majd később, a szocializmus idején a vallásosságuk, vagy a polgári mivoltuk miatt anyagilag és egzisztenciálisan ellehetetlenítették?

Könnyebb dolguk lenne Önöknek, ha a jövőben inkább kommunista, mint nácivadászok lennének, hiszen a kommunista bűnelkövetők közül többen élnek még, mint az Ön által üldözött ,- vélt vagy valós - második világháborús bűnösök.

Dr. Képíró Sándor pszichológusaként, általa feloldva a titoktartási kötelezettségem alól, - bátran kijelenthetem Önnek, hogy az ügyfelem ártatlan. A hosszú távú memória ébrentartása végett az 1942-es újvidéki razzia minden részletét együtt idéztük fel, csaknem hetven év távlatából, így szakmai és emberi becsületemmel kijelenthetem, hogy nincs egyetlen olyan esemény sem, amelynél Képírónál őszintétlen megnyilvánulást tapasztaltam volna. Mi, pszichológusok a hazugság számtalan jelét , úgy mint a bakit, elszólást, következetlenséget könnyen felismerjük, így én Képíró Sándornak nem csak a lelki mentora voltam és vagyok, hanem maga az élő lelkiismerete.

Az Ön lelke, Zuroff úr, azonban ne legyen nyugodt! Ön azért hurcoltatott meg, kényszerített bíróság elé egy majd százesztendős embert, mert a sírból nem hozathatott elő valódi bűnelkövetőket. Ön a kollektív bűnösség elvét gyakorolta, amikor koholt vádak alapján felelősségre vonatott egy ártatlan embert, akit ezzel fizikailag csaknem teljesen tönkre tett. A lelke egészségét az Istenhite és a makacs akaratereje, élni akarása mentette meg. Az a tudat éltette, hogy a független magyar bíróságot nem a jeruzsálemi Wiesenthal Központ, de nem is a mindenkori kormány, hanem,- ha Ön számára ez naívnak is tűnik- de az igazság vezérli.

Van fogalma Önnek arról, mit érezhetett a 97 éves ember, amikor a katonai bíróságon hetente kétszer a vádlottak padján ülve hallgatta a “hideg napok" véres eseményeit, úgy, hogy Ő maga csendőr századosként az újvidéki razzia során embereket mentett meg?

Átérzi, hogy mit élt át az Ön által gerjesztett, hisztérikus meghurcoltatás során a Képíró család, akik 1996-ban jószívvel engedték el Argentínából szülőhazájába az Édesapjukat, mert belátták, hogy számára Magyarországon kívül nincs élet ?

Kívánom Önnek, hogy a jövőben, tudjon a katonai bíróság tárgyalótermében kinyilvánítottnál, jóval nagyobb méltósággal veszíteni és fejezze be a megélhetési koncepciós perek gyártását!

Törődjön bele abba, hogy Magyarország nem Izrael Állam gyarmata és kezdje el legalább ekkora lelkesedéssel, de sokkal alaposabb tudással, a még mindig, magas nyugdíjból, igen jól élő kommunista bűnelkövetők felkutatását!

Ha Önnek, Jeruzsálemben, az úgy jobban testhez álló, akkor, tegye mindezt a kommunizmus izraelita áldozatainak emlékéért.

Csak nem attól fél, hogy kiderül, hogy zsidó zsidót is ölt?

dr. Szöőr Anna
pszichológus-jogász

(Szent Korona Rádió)


http://szentkoronaradio.com/publicisztika/2011_08_29_nyilt-level-efraim-zuroff-ho z-kepiro-sandor-pszichologusatol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az angol királynő
  2011-09-05 21:47:04, hétfő
 
  Az angol királynő éppen a canterbury-i érseknek mutatta meg a királyi istállót, mikor az egyik csődör akkorát szellentett, amit már nem lehetett szó nélkül hagyni.
- Ó Istenem - szólt a királynő - Ez roppant kellemetlen. Szörnyen sajnálom. Kérem bocsásson meg!
- Ugyan, ugyan, igazan semmi gond - így az érsek.
Majd pár pillanat múlva:
- Bár először azt hittem, hogy a ló volt az.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Hamburgeradó
  2011-09-05 21:40:30, hétfő
 
  Hölgyem, uram, kérem álljanak meg, ott nem mehetnek ki!

- Elnézést, de ezen az ajtón jöttünk be, megettük a hamburgerünket, ezért szeretnék menni a dolgunkra és ahogy látom, csak ez az egy ajtó nyílik az utcára.

- Ez így van, de az étterem kijárata az a másik ajtó ott jobbra.

- De az egy edzőterembe nyílik!

- A legújabb alkotmánymódosítás alapján aki gyorsétteremben eszik, annak a kezemben lévő táblázat alapján kiszámolt gyakorlatokat el kell végeznie az étteremhez kapcsolt sportkomplexumban.

- Alkotmánymódosítás? Mindketten az ELTE jogi karán tanítunk, amikor 16.30-kor eljöttünk ilyen még nem volt az Alkotmányban.

- 16.30? Az lehet. Lázár János és Rogán Antal 16.35-kor nyújtotta be a törvényjavaslatot az alkotmánymódosításról, a "Hülye hamburgerzabálók saját magukkal szembeni védelméről az emberek érdekében" címmel. Ezt a Parlament, széleskörű szakmai egyeztetés, általános és részletes vita után, 16.45-kor el is fogadta, köztársasági elnök úr, persze alapos megfontolás után, 16.55-kor aláírta, 17 órakor hatályba is lépett. Mos pedig 17 óra 3 perc van ugye...

- Akkor most át kell mennünk az edzőterembe?

- Így van. Ön mit fogyasztott, uram?

- Big Mac, nagy krumpli, nagy kóla.

- Ajjaj... Az 10 km futópad, 100 fekvőtámasz és 100 felülés. A hölgy mit fogyasztott?

- Csirkeszendvics, Fanta.

- Milyen Fanta?

- Narancsos.

- Jó, azért kedvezmény jár. Akkor 30 perc sámán aerobik lesz.

- Mi lesz, ha megtagadjuk?

- Nem mondtam? Ezzel kiiratkoznak a Nemzeti Egészségi Együttmozgás Rendszeréből, ami 17 óra óta bűncselekmény, ezért rendőrt kell hívjak.

- De a férjemnek tegnap meghúzódott a háta, nekem meg kitörte a cipő a lábam. Nem oldhatnánk meg másképp?

- Na, adjanak öt kilót és tűnés!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi van, Fidesz, először konzul
  2011-09-05 21:34:35, hétfő
 
  Leesett a Kertész- tantusz, bocs Talmud, L.Simonnál

2011. szeptember 05. 14:59
Hunhír.info

Elfogadhatatlannak és menthetetlennek tartja a parlament kulturális és sajtóbizottságának fideszes elnöke Kertész Ákos írónak az Amerikai Népszavában megjelent nyílt levelében foglaltakat. L. Simon László szerint Kertész Ákos átlépett egy határt.

Mint a Hunhír.info a magyarországi médiumok közül elsőként hírül adta, Kertész Ákos egyebek mellett azt írta, hogy a magyar genetikusan alattvaló. Illetve azt is írta: ma már a második világháború borzalmaiért, a holokausztért egyedül a magyar a felelős.

L. Simon László megdöbbenéssel olvasta Kertész Ákos sorait. Úgy fogalmazott: "Azt, hogy a levélben megfogalmazottak teljességgel elfogadhatatlanok és menthetetlenek, nem kell különösebben bizonygatni, hiszen nem az eredeti szövegkörnyezetükből kiragadott, manipulált idézetekről van szó. Az ügy ráadásul nemcsak azért szomorú, mert a szerző kollektív ítéletet mond a magyarság felett, ezzel vélhetőleg szándékosan felkorbácsolva az indulatokat, hanem azért is, mert ezt ismert íróként teszi, nem számolva azzal, hogy tettével alááshatja a kultúra képviselőinek tekintélyét".legfeljebb a zsidó kultúra bizonyos képviselőinek tekintélyét. Azt meg már nem kell jobban aláásni, hiszen ott van, a pöcegödörben, három réteg disznóürülék alatt. Amit a magyar disznó szart oda - erről is beszélt Kertész.

Pedig éppen arra lenne szükség - folytatja a politikus -, hogy a nemzeti kultúra a jelenleginél jóval nagyobb figyelmet kapjon mind a szélesebb közvélemény, mind a döntéshozók részéről, "és lehetőleg ne az ilyen szélsőséges megnyilvánulások miatt".

Hunhír.info kommentár:
Mi van, Fidesz, először konzultáltatok a főnökökkel, hogy mit sz
abad reagálni, és mit nem. Elég későn esett le a tantusz, vagy inkább a Talmud.


Hozzászólás

Ahol a kultúra politikai feje a hájas zsidó Szőcs, és ahol egy ilyen hasonszőrű L. Simon a másik főkultúrházas, ott egy Kossuth díjas(!) genyazsidó kertészbeszólás teljesen logikus.
Na de miért nem boldogítják ezek a jött-mentek a kibuc népét odalent délen? Ki lehet kérem vándorolni Izraelbe a testvérekhez!


Fusti - 2011.09.05. 19:19
Mama:arra gondolsz, hogy a háttérhatalom dobja a zsidókat s keres magának más népet t akit aga elé tolhat, vagy arra, hogy a háttér hatalom is bukik?


Mama - 2011.09.05. 19:13
Idegesek a "kiválasztottak", mert kezd leáldozni a napjuk.


Lidércfény - 2011.09.05. 17:52
Zsidók a szabadságról a cion bölcseiben:

"A szabadság gondolatát ma lehetetlen megvalósítani, mert senki sem tudja, miként használja mérséklettel. Elegendő egy népet bizonyos időre önkormányzatnak átengedni, hogy szervezetlen csőcselékké változzék. Ettől a pillanattól kezdve belső egyenetlenség keletkezik, ez csakhamar osztályharccá fejlődik, minek következtében az államok romba dőlnek és hatalmuk többé nem nagyobb, mint egy rakás hamué."


bellumbellus - 2011.09.05. 17:30
Egy ujjabb cionista szuperprovokàciò ez az egész.

Kivàncsi lennék, hogy mit kaszàlt le kà ezért a hànyàsàért a fôrendezôktôl?

Megint arra utaznak, hogy esetleg valaki jòl pofàncsapja kà-t, és ùgy okuk legyen a förtelmes vinnyogàsra, mutogatàsra meg fôleg kàrtérìtés követelésekre.

A amerikai népszava, azért mert az Magyarul ùgy van nevezve, még olyan messze van a Magyaroktòl, egész pontosan, mint Makò - jeruzsàlemtôl.
Szerintem ott, az amarikai székhàzukba csak metszettek mehetnek be és ki!

Biztos vagyok benne. hogy nàluk még a WS-s néni is csak megmetszett lehet.

Mikor lesz valakiben annyi kuràzsi, hogyha lehetôsége lenne rà, akkor ezeknek a biboldòknak megtiltja végre, hogy "nép szabadsàgnak" nevezzék mocskos lapjukat?

Hogy miért piszkàlòdnak ezek mindenhol és minden àron valami "szabadsàggal" fogalommal?

Ti biboldòk annyire degeneràltak vagytok, hogy a ti szàtokbòl ez a szò "szabadsàg" szinte màr Isten kàromlàsnak szàmìt! (C-R)


Nyelvköszörűs - 2011.09.05. 16:45
Ha Kertész, akkor fröcsögő magyargyűlölő, ha Népszara, akkor meg szennylap. Ennyi.


Kukutyin - 2011.09.05. 15:42
Még az is hozzákívánkozik: ha ezt egy keresztény ember nyilatkozta volna a Sátán népéről, akkor a világ több vezető újságjában vezércikk lenne, hogy dúl az antiszemétizmus....


Lidércfény - 2011.09.05. 15:40
Állítólag a Lánchíd rádió egész nap erről beszélt. Tehát már többen tudnak róla, mint kéne, ezért muszáj volt valamit hablatyolni a fideszes uraknak.





http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=44856
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Budaházy a Jobbikról, Fideszrő
  2011-09-05 21:24:46, hétfő
 
  Budaházy a Jobbikról, Fideszről, az óvatos kurucról és a körömi cigány takarítónőről

2011. szeptember 05. 08:20
Hunhír.info

budahazy_gyorgy.jpgParlamenti bizottságot hoztak létre a Magyar Sziget ellen: Elképesztő, hogy mire van idejük az adófizetők pénzén ezeknek a léhűtőknek. Persze nem is az a lényeg, hogy ki mit mondott vagy mit árult ott, hanem hogy szeretnék valahogy ezt a pártoktól nem függő hazafias rendezvényt felszámolni már régóta.

Döbbenetes, de a hozzám eljutó hírek alapján úgy érzem, hogy szinte fullasztóbb a liberális légkör, mint régen, már a kuruc.info is óvatoskodik. Mert való igaz, hogy teljesen felesleges ,,tetves zsidózni" meg hasonlók, na de pont a kuruc akad fent ilyesmiken? Egyébként meg Tyirityánt legfeljebb a ,,tetvesezés" miatt lehetne lebunkózni, mert egyébként a kurucon megjelent (idézett) mondataival nem uszított gyilkosságra. Egyszerűen vizionált egy háborús helyzetet (ami mondjuk eléggé elrugaszkodott judeofób fantáziálás, mert annak minimális esélye sincs, hogy itt az izraeli hadsereg harckocsikkal hadműveleteket folytasson), és feltette a kérdést, hogy ilyen helyzetben lesz-e a magyaroknak bátorsága gyilkolni, ahogy őket gyilkolják. Ennyi. Ehhez képest a tv-ben csak a gondolat végi kérdést ismételgetik, míg Stadler asszony - valóban konkrét - gyilkosságra uszítása csak úgy jelenik meg, hogy ,,velem beszél Gyurcsány lelövéséről". Egyébként meg Stadler is ,,tetvesezett". Sajnos úgy látom a média manapság még demagógabb és egyoldalúbb, mint eddig bármikor.

Semjén Zsolt a nemzet közjogi egyesítését az állampolgárság megadásában látja és megjegyezte, hogy István sokkal hasznosabb volt, mint Koppány: Amikor mi meg akartunk emlékezni 1 perces néma felállással a trianoni gyalázatról, akkor a Fideszesek kivonultak. Amikor mi magyar állampolgárságot követeltünk a határon túliaknak, akkor a Fideszesek ,,a nemzet közjogi egyesítését" a magyar igazolványban látták megvalósulni. Most is ahelyett, hogy Trianon revízióját követelnék (megjegyzem, hogy a Jobbik is kussol ez ügyben), az állampolgársággal már befejezettnek vélik az egyesítést. Folyamatosan 10 év lemaradásban vannak. Már több mint egy éve kormányoznak, de még nem nagyon kérték számon a környező utódállamok közelmúltbéli gazságait. Tényleg, mi van a 2008. novemberi dunaszerdahelyi rendőrattakkal? Nagy a csend róla (megjegyzem a Jobbik háza táján is)! Sajnos ma is megy a megalkuvás. ,,István-Koppány, hasznos-haszontalan" kérdésben inkább nem írok semmit, nem akarok vitákat provokálni. De afelől nem sok kétségem van, hogy Semjén számára is 1000-ben kezdődik népünk történelme.

Juhász Oszkár (Jobbik) lett a polgármester Gyöngyöspatán: Itt a válasz a médiahazudozásra, ,,cigányüldözésre", ,,egyenruhás bűnözés" agymenésre. Jó kis pofon a Fidesznek. Sok szerencsét és kitartást az új polgármesternek.

Köztársasági érdemkeresztet kapott egy körömi cigány takarítónő: Na, ez az, amit én soha nem fogok megkapni, mert hát ,,nem érdemlem meg", ugye. Na, mindegy, nem is kell. Viszont egy jó takarítónőre, aki kitakarítja a politikai elit szemét részét (lehetőleg az országból is), nagy igény lenne, persze az ilyennek már nyilván nem járna érdemkereszt a szemetektől.

A németek fel voltak háborodva, hogy a szegedi kajak-kenu világbajnokságon a ,,Deutschland, Deutschland über alles"-t játszották le a szervezők: Hogy ezek a németek semminek nem tudnak örülni! Menjenek a fenébe!

Az ügyészség szabadlábra helyezte azt a három gyújtogatót, akik nyolc házat gyújtottak fel, mert ,,szerették nézni a tüzet": Azt mondták, nem kell tartani esetükben a bűnismétléstől (,,tűzszeretet" ide vagy oda) és a szökéstől sem. Én meg Kóka teraszán 1 db 2 l-es kólás üveggel eloltott 2 cm-es lángokért meg egy sarudi üdülőtelek előkertjében a tulajdonos állítása szerint is fellelhetetlen égésnyomokért ülök a bűnismétlés és a szökés veszélyére hivatkozva, ráadásul ezek általam való elkövetését semmi nem bizonyítja. Mondhatnánk, ez már vicc, ha nem az életemről és a családom, gyerekeim lelki rombolásáról lenne szó. Elképesztő!

Budaházy György


http://hunhir.info/?pid=hirek&id=44837
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Női kapocs a Jáksó-bizniszben
  2011-09-05 21:19:32, hétfő
 
  Női kapocs a Jáksó-bizniszben

Habony Árpád a Fideszben Orbán Viktor egyik legbelsőbb bizalmi embere, emberi sorosok, karrierek múlnak döntésein, mondatain. A Fideszben nem túlzottan kedvelik, ám annál jobban tartanak tőle. Innentől kezdve egyértelmű, hogy akárki nem vásárolhat céget Habonyék köreiből.

Keresd a nőt!

Itt jön a képbe Kaminsky Fanni. A hölgy korábban Orbán Viktor bulvármegjelenéseit koordinálta, most sem került távol a miniszterelnöktől, jelenleg a kormányfő Facebook-oldalát szerkeszti. Kaminsky korábban Jáksó László barátnője volt, ez több bulvárújságban is megjelent, sőt szakításuk után is jóban maradtak. Kaminsky később feleségül ment Habony Árpádhoz, akitől azóta elvált, ám Fideszben betöltött pozíciója is jelzi, hogy a munkakapcsolat és a bizalom valamilyen szinten megmaradhatott köztük.

Kaminsky lehetett a kapocs (nem a Kapócs Zsóka, Habony jelenlegi barátnője, akivel Rogán Antal polgármester születésnapján ismerkedett meg. - a szerk.) a két férfi esetében, a bizalmi viszony kialakulásánál.

http://www.barikad.hu/n%C5%91i_kapocs_j%C3%A1ks%C3%B3-bizniszben-20110901
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Népi demokráciát a vadászattal
  2011-09-05 20:53:33, hétfő
 
  Népi demokráciát a vadászattal párosítani!

"Semjén: a népi demokrácia fontos területe a vadászbarátság "
S ezt a miniszterelnök-helyettes mondja!

A "népnek" annyi köze volt a vadászathoz mindig, mint amennyi halnak a biciklihez!

Illetve, hajtók mindig kellettek, s ők a "nép"!


***************************


Semjén erősítené a vadászbarátságot

Forrás: MTI | 2011. szeptember 03. szombat 13:25 |


Semjén Zsolt közös magyar-szlovák-cseh vadászati és vadvédelmi kongresszust javasol.

Semjén Zsolt azt javasolja, hogy 2013-ban Magyarország, Szlovákia és Csehország együtt rendezze meg a Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács 60. kongresszusát.

Ezt a miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke szombaton telefonon nyilatkozta az MTI-nek. Semjén Zsolt Selmecbányán az országos szlovák vadásznapok vendége. A kereszténydemokrata politikus a "népi demokrácia" fontos területének nevezte a szlovák-magyar vadászbarátságot és vadászati együttműködést.

Közlése szerint azt javasolta, hogy a nemzetközi vadászati és vadvédelmi tanács 60. kongresszusát együtt rendezze meg 2013-ban Magyarország, Szlovákia és Csehország a közös közép-európai vadászati hagyományokra való tekintettel.

A rendezvényen részt vett Ivan Gasparovic szlovák államfő, Berényi József, a felvidéki Magyar Koalíció Pártja elnöke és Simon Zsolt szlovák mezőgazdasági miniszter.

A Nemzetközi Vadászati és Vadvédelmi Tanács saját magát politikailag független, non-profit tanácsadó testületként határozza meg. Kormányok és természetvédő szervezetek munkáját segíti a természeti erőforrások megőrzésében és fenntartható használatuk biztosításában.








http://www.hirado.hu/Hirek/2011/09/03/13/Semjen_erositene_a_vadaszbaratsagot_.asp x
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
SZABÓ DEZSŐ˝ INTELMEI A MAGYAr
  2011-09-05 20:40:45, hétfő
 
  SZABÓ DEZSŐ˝ INTELMEI A MAGYARSÁGHOZ

Az alábbi szövegek a VIRRADAT vezércikkeiként jelentek meg 1921-ben.



,,A történelem e tragikus, nehéz építésében csak egy faj nem vett részt: a zsidó. És egyetlen liberálisom, nézz most körül Budapesten, ha ugyan erre a ténykedésre vannak szervei egy liberálisnak.

Nézd: pompás villák borítják a Svábhegyet, a Rózsadombot, a Hűvösvölgyet. Kiké ezek a villák? Zsidóké.

Nézd, ragyogó paloták nyomják a Duna part, a Lipótváros, a Terézváros, a Körutak földjét. Kiké ezek a paloták? Zsidóké.

Nézd: óriás bankokba, hatalmas részvénytársaságokba, s a fertelmes börzébe folyik össze a magyarság minden termése: a paraszt vetése, a munkás napi verejtéke, a magyar agyvelő gondolata. Kiké ezek a bankok, kiké ezek a részvénytársaságok, kiké a börze? Zsidóké.

Nézd, gazdag üzletekben, zsúfolt csarnokokban és tarka ószeren, nyűtt tárházakban és dugott lebujokban halmozzák hatalommá, győzhetetlen jövővé mindazt, amit az ember ezer szükségéből lehet kisajtolni. Kiké az üzletek, a csarnokok, az ószerek, a nyílt tárházak és a dugott lebujok? Zsidóké.

Nézd, jól fűtött színházakban, fülledt orfeumokban, fényes bárokban, kabarékban, parkokban, mozikban, bordélyokban terem pénzt és hatalmat a lélek szomjúsága s a test zabálása. Kiké a színházak, az orfeumok, a bárok, a kabarék, a jardinek, a mozik, kiké a bordélyok? Zsidóké.

Nézd, a könyvkiadó vállalatokban, könyvkereskedésekben, műkereskedésekben teremt pénzt, hatalmat, jövőt a magyar agyvelő, a magyar szépség. Kiké a kiadóvállalatok, a könyvkereskedések, a műkereskedések? Zsidóké.

Nézd, nyomtatott lapokban termel történetalkotó, országhódító hatalmat az, hogy szabad szavakkal mérgezni, gyilkolni, keríteni, fertőzni. Kiké ezek a nyomtatott lapok? Zsidóké.

Nézd meg a budapesti kereskedelmi közvetítőket, ügyvédeket, orvosokat, magánmérnököket, szabadpályásokat, nézz meg minden pályát, hol fölényes a munka és korlátlan a pénz. Kiket találsz ott nyolcvan, kilencven, százpercentes túlnyomóságban? Zsidókat."

,,Az utolsó 5060 év történelme kiáltó illusztrációja állításaimnak. A győzelmes zsidóság elfoglalja a lélekgyúrás minden műhelyét: a sajtót, az irodalmat, a könyvkereskedést, a könyvkiadást, a katedrát, a színházat és a mozit. És megszületik a világ legtürelmetlenebb lelki formája: a szabadgondolkodó. A szabadgondolkodó, aki ,,természettudományos", ,,racionális" ,,egyetemes emberi", de aki eltipor minden tudományt, rációt, minden emberit, ami nem segít előre, vagy akadályozza a zsidó faj világuralmi törekvéseit. Szuggesztív szavakat termel: reakciós, klerikális, elfogult, nacionalista stb. Ezekkel a szuggesztív szavakkal, roppant szolidaritásával s világtőkéjével irgalmatlanul eltipor minden ellentmondást és ellentmondót."

,,Az emberiséget csak faján keresztül szolgálhatja az ember, s a magyarságra minden összekeveredés a zsidósággal biztos halált jelent. Teljes szétválás, abszolút külön szervezkedés: ez az egyetlen reálpolitika. Mi befogadtuk testvérként őket, mi hittünk bennük, mi liberálisok voltunk, mi velük akartunk haladni az örök emberi ideálok megvalósulására. Ők megtaposták testvériségünket, leöklözték hitünk, eltiportak minden liberalizmust velünk szemben, megtagadták ezeket az ideálokat."

,,A zsidóság a legkomolyabb, a legvégzetesebb ellenség, a zsidókérdés a magyarság élet-halál kérdése, mely belekapcsolódik a magyar élet, a magyar jövő minden mozzanatába. Viccet csinálni ebből a kérdésből, lekicsinyelni ezt az ellenséget és ezt a veszélyt: csak hülyék vagy megfizetett gonoszok tehetik."

,,A zsidó sajtó úgy, ahogy van, különböző arcával, vörös, fehér, nemzeti színű vagy színtelen frázisaival, nagyszerű szerve e céltudatos faj hódításának, s én nem tudok jobbat kívánni, mint hogy nekünk küzdelmében olyan céltudatos, céltudatosságában olyan egységes sajtónk legyen, mint amilyen a zsidóságnak a maga sajtója."


Front
2007. december-2008. január

http://szittya.com/new_page_92.htm
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2011.08 2011. Szeptember 2011.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 568 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 397
  • e Hét: 736
  • e Hónap: 4481
  • e Év: 157977
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.