Belépés
dundulino.blog.xfree.hu
Az élet szép, vagy tudni kell széppé tenni! Demeter Zsuzsanna
1976.10.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
ultrahangos zsírbontás 1 alk.
  2011-01-16 00:02:04, vasárnap
 
  Elmentem, nagyon izgultam, hiszen borzasztó valamiről szinte semmit sem tudni és megpróbálni. Gatyó le, és mérés. Na a centitől nem voltam elájulva, 98 a csípő méret. Oké. Akkor felfeküdtem egy "ágyra" És beindult a gépezet.
Először átlátszó zselés trutyit raktak a kezelendő területre, jó hideg volt és valami kis tompa dologgal kezdte
a fiatal hölgy eldolgozni. A hangja nagyon idegesítő volt. Ez volt az ultrahang. 10 percig tologatta a combomon, majd jött a második kütyü, ezzel törik meg a zsírsejteket . Ezt már sokkal erősebben csinálta. Nem mondom hogy fájt, de kellemetlen volt. De ki ne ismerné azt a mondást, hogy a szépségért szenvedni kell. Oké. + fázis, amikor piskóta alakú dolgok kerültek a kezelendő területre, azaz a combomra, majd egy tépőzáras szalag segítségével odaerősítette. ebből vörös fény világította meg a bőrömet, ami segít bekerülni a zsíroknak, méreganyagoknak a nyirokrendszerbe,de ehhez még hozzájött a kis "áramütés" Amivel stimulálták az izomzatot. Na az első stimulálásnál, majdnem leestem az ágyról. Persze tudni kell, hogy nagyon érzékenyen reagálok az ilyesfajta dolgokra, úgyhogy valószínű, m,ást ez annyira nem hatja meg, és simán nem is tűnik fel neki.
Akkor a hölgy betakart, ami nagyon kedves dolog, hiszen a közel fél óra alatt, már kicsit lehül az ember teste.
És amíg ezek a piskóták dolgoztak, behúzta a függönyt és ott hagyott, hogy pihenjek. Igazán kellemes volt, leszámítva az izomstimulálást. Aztán mikor sípolt a műszer, feljött, letörölgetett és újra alőkerült a mérőszalag. Sajnos az én esetemben nem ment le cm. De másnap már 1 cm -el kevesebb volt a körtérfogatom :-)
Napi 2- 2,5 liter folyadékot, teát, vizet javasolnak, mert csak így ürül ki a szervezetből a felgyülemlett méreg anyag.
És a májvédő teát javasolják , ami a fejfájás megelőzésére is jó. Nekem nem fájt a fejem, de néhány mérges pattanás jött ki a kezemen és a lábamon.
Heti egy alkalmat javasolnak, de 4 napot mindenképpen, hogy távozzon a szervezetből az amit beledolgoznak.
Hogy lesz e folytatás? Az árak még kedvezménnyel is igen magasak. Nem írok semmit, hiszen a neten már mindennek utána lehet nézni. Nos, nem kevés. Viszont mivel mindig ötletelek, biztosan ki fogom találni hogyan tovább.
Már néztem egy olyan kezelést is ami nem csak egy helyre koncentálódik, hanem az egész testfelületre, és a fülakkupunktúra is tervbe van véve. Majd meglátjuk.
Most egyelőre beindítottam a tornát. Turbo jam. a you tube-n lehet utána nézni, és az e-bay-en lehet megvásárolni. Nagyon hatásos dolog. Szép hétvégét mindenkinek. Érdemes kihasználni ezt a kellemes időjárást!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ultrahangos zsírlebontás....?
  2011-01-10 22:20:30, hétfő
 
  Holnap megyek és kipróbálom, remélem nem lesz ultra Hangos :-) Sokat olvastam róla és csodákat regélnek, rátaláltam egy nagyon kedvező próba alkalomra, így vettem a bátorságot és bejelentkeztem.
Másnap már hívtak is, és időpontot egyeztettünk. Izgatott vagyok és nagyon kíváncsi. Persze az első alkalom is hoz valamilyen eredményt, de nem szabad egytől hasra esni. Meglátjuk milyen. Semmit nem tudok konkrétan, hogy milyen időközönként lehet vagy ajánlott visszamenni, csak hogy rengeteg folyadékot kell bevinni, na nem a kozmetikába, vagy szépségszalonba, hanem a szervezetbe :-)
Egy órás dolog. Mit fogok csinálni egy óra alatt?
És ha kellemetlen lesz, lesz ott valaki? Szóval mindenféle kering a fejemben. Lehetetlen kilökni bármilyen gondolatot is belőle .
Hát várok izgatottan, hogy milyen lesz, és mennyire lehet reménykedni a csodákban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy jó dal születik?
  2011-01-07 23:04:16, péntek
 
  Mindig van valami a fejünkben. Mindenkinek. Van mikor felszínre kerül és sláger lesz, van mikor előtör ugyanúgy eltűnik, mert nem történik vele semmi, de ha van a közelben egy diktafon, vagy egy papír hogy a dallamot, vagy csak az akkordokat vagy akár a szöveget lejegyezzük, hát rajta....
Sokszor voltam úgy, természetesen a fürdőszobában, hogy: Na ezt a dallamot nem felejtem el, hiszen annyira kézenfekvő, tuti...és utána semmi :-(
De van, hogy kapok egy jó szöveget és lehetetlen más dallamot énekelni rá csak azt ami jön, és sokszor jön és arat a gyerekeknél.
Így van ez a kis kakassal is, ami remélhetőleg holnap, holnapután már a youtubee-n lesz, vagy a kis királyfival, ami már stúdió kész, csak fel kell rá énekelni a dallamot és a vokált és mehet az új cd-re vagy a youtubee-ra :-)
Néztem, a csokoládé nagyon aratott, na de a kéményseprő dalt is sokan meghallgatták :-)
Egy jó dalhoz kell az ihlet, egy hangszer vagy diktafon, vagy csupán egy papír, ceruza. És csak lenni és érezni amit hoz a tér, az idő vagy a sors.
Mint a tánc, húz a ritmus, mozgatja minden porcikánkat. A fülünk is kívánja a hangokat,összerakja és érzi, érti.
Amikor a stúdióban énekelünk, vagy a vokállal játszunk,mindig próbálom összerakni a fejemben a sávokat, és nem ésszel kell tudni, hanem az egészet érezni. A lelki fülemben ott van. Fura de mindig van ott egy dal, egy hang egy hangszer. És jó az egészet hallani úgy, hogy csönd van körülöttem, mégis egy kis láthatatlan cd lejátszó pörgeti a lemezt :-)
Ált. iskolás voltam mikor tanultam szólmizálni. Nem volt vele semmi gond, és ha ránéztem a kottára már tudtam a dallamot. A hegedű tanárom azt mondta hogy halljam a lelki fülemmel, hallomm hogy hamis? hogy tiszta? Mert ott nem F hanem Fisz van.....Mi a F van?
Eltelt egy kis idő és most nagyon hálás vagyok annak hogy a zene bennem él és velem mozog.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
egy igazán jó este...
  2011-01-03 22:24:58, hétfő
 
  Egy nyugodt este azzal kezdődik, hogy simán elalszik 3 gyermekem. Ma még mesére sem volt szükségük.
Ez a nap olyan nyugodt volt. Közösen főztünk a párommal, gyerkőcök megnéztek egy rajzfilmet. Aztán közös ebéd, rendrakás,kis délutáni ejtőzés,és ment ki-ki dolgára, feladatát intézte. Este,megnyugodott a ház.
Zimba is lefeküdt odalenn, Benő is behúzódott a házába, és elaludtak a pöttömkéim. Mit is kezdhetnék e töméntelen idővel? Milyen jó dolog is a pohár, meg az üveg amiben szállítható és tartható minden féle nedű, mi szem, szájnak ingere. Mondjuk egy könnyű kis édes pezsgő igazán megszépíti ezt az estét. Na jó bevallom, csak egy fél üveg,...volt, mert már csak a pohárban van néhány kellemes kortyocska. Ez nem is pezsgő, inkább gyümölcslé. Szeretem ezt a gyümölcsös ízt,de ezt csak így egymagában jó iddogálni.
Ellazít és megnyugtatja szívem, lelkem minden kis zugát.
Aztán ugye itt van ez a határtalan internet hálózat, amin jó pár órát lehet szörfözgetni. ki hogy van vele, ki tv nézéssel tölti az estét, ki leül a gép elé és......
Anno bizony nem volt internet, legalábbis nálunk. Már nem is emlékeznék mit csináltunk, ha nem kötném azt az időszakot szeretteimhez. Nagymamámmal karácsony előtti estéken lázasan készítettük a házi csiga tésztát, süteményeket. Vagy mamám kötögetett a "pamulyaggal" Kedvenc gyermek kori szavam és én a földön ülve szórakoztam a szakajtóban lévő fonalakkal, néztük a fekete-fehér tv adást...amikor volt,vagy a Nőklapját, fürge ujjakat böngésztem. Vagy épp beszélgettünk. Ha jó idő volt bizony sokáig kint voltunk és nem nagyon kapcsoltuk a világítást hiába. Milyen nyugodt esték voltak, és gondtalanok. most akkor gondtalan egy este ha van némi nedű a pohárban,hiszen ez a rohanás, rengeteg tenni való, és pénz hajhászás..nem jó...senkinek...vagy van aki megszokta?
Nekem szerencsére szakaszosak az időszakjaim, van hogy meg sem állok, és van mikor lelassulok és lassul körülöttem minden.
Mint MA! Ma este fogtam kis üvegem és egy poharat, és feljöttem kicsit keresgélni, nem nagy sikerrel. Keresem az ihletet, a jó dolgokat, de ma nem ezek akadtak a képernyőmre, viszont éreztem hogy a torkom felforrósították a buborékok és látom, hogy elolvadt a tetőablakról a hó, bár az ég szürke de már jó kilátni.
Kedvenc játékaimon is túl vagyok és az e-mail-eket is megnéztem már, úgyhogy csak vagyok. Milyen régen vagyogattam már csak így. Milyen jó csak lenni. Gondok? Eltörpül minden.
CSak a jó dolgok járnak a fejemben, régi emlékek és hangok, képek.
Elgondolkodtam hogy miért is jó nekem itt, és jó e nekik vagy épp neki, Robinak. Válások hegye halmozódik mindenhol. Miért? Panaszkodnak egymásra az emberek....Nálunk lesz ilyen? Tulajdonképpen nem tudom elképzelni egyikőnkről sem, de ki tudja, minden kapu nyitható és csukható, minden érzés változhat vagy eltűnhet....és a gondolatok sokasága.....Én jl érzem magam így itt. Ha valami probléma felmerülne benne,vagy elmondja vagy változtat helyzetén. Mindig történik valami és zajlik az élet, Megváltoztathatatlan dolgok történnek, de mi határozzuk meg hogyan éljük meg a történéseket és hogyan reagálunk.
Heves vérmérsékletű embernek ismertem meg magam, ugyanakkor becsületességre törekvő, őszinte érzelmeit kimutat és olykor bizonyos dolgokban mérsékelten gátlástalan. Ez mit jelent? Hát nem érdekel sok helyzetben a külvilág reagálása,hogyan táncolok, énekelek, mozgok, öltözök....és van véleményem. Bár sokszor lehet nem jó vélemény, de az enyém, és pont azért vélemény mert én érzem úgy nem más van rám hatással.
Ez az este csak az enyém. Nem kell hogy itt legyen valaki mellettem és beszéljen hozzám, vagy hívjon vagy bármi. Nem kell gondolnom másra csak az estére és a habzó borra, ami lassan már nem is buborékos csak édes. És itt van ez a klaviatúra, ami fekete.Nagyon szeretem mert kiemelkednek a világos betűk és gyorsan megtalálják ujjaim.
Szóval ez egy igazán jó este. Mert minden tökéletes, a pezsgő, a világítás, egy kis gömb sólámpával, a halk zene és és a kényelmes székem. Kellemes estét hát mindenkinek .
Egészségemre!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új év, új élet?
  2011-01-03 00:25:31, hétfő
 
  Új év kezdődött. Vártam mit hoznak az első órák, első napok....Pozitívan álltam mindenhez. Hihetetlen hogy mennyire jól ébredtem pár órácska alvás után, hiszen a szilveszteri "munka" után bizony még egy kicsit kellett mulatni,táncolni. Hogy mi is a mulatozás? Szerintem mindenkinek más, amivel ki tudja engedni a beleszorult gőzt és feszültséget. Későn értünk egy helyre ahol reméltem tudunk táncolni kicsit. Egy kedves barátnőnk jött éppen ki, hogy ő már hazamegy, de épp ránk gondolt és ....bementünk. Sok ismerős volt ott, jó volt látni a régi ismerős arcokat. A tánc nagyon jó a lelkemnek. Minden porcikámat átjárja a ritmus. Nem is tudok másra figyelni, csak a zenére. Persze igyekszem a külvilággal is tartani a kapcsolatot.
Szóval nagyon élveztem. Aztán fura dolog történt. Egy srác odajött, letérdelt és kezet csókolva bocsánatot kért tőlem egy régi dologért. Nem tudtam ki ő, vagy csak tényleg régen volt,vagy...? Nem tudom,de kedves volt a tekintete. Persze már nem vagyok olyan mint régen, és családom van, és férjem akit imádok :-) És szerencsémre velem volt. Aztán csak táncoltunk, táncoltam...és amikor már csak a dübörgést hallottam és nem a ritmust éreztem hogy elég volt. Hazavittük Orsit és kicsit nosztalgiáztunk. Csak a pizza és a kóla hiányzott :-) Hihetetlen hogy repülnek az évek. Tulajdonképpen nem érzem magam annyi idősnek amennyi vagyok, a tudatom megragadt egy szinten, de nem bánom, gondolom sokan vannak így. Viszont tény hogy ebben az évben még egy évvel idősebb leszek. Újabb év telt el! Hogy elszaladt, hiszen még nemrég a kertben füvesítettünk és fürödtünk...és akkor elkezdődött egy új év. És hirtelen minden jól indult, és boldogság tölt el.
Hogy lehetek ilyen boldog? Miért nem él így minden ember a földön? Miért kell annyi viszály és probléma? Mert az ember azt gondolja így jó élni?!?
Én mindig arra vágytam hogy boldog lehessek félelem nélkül. Ez akkora ajándék. Vágyok dolgokra és érzelmekre és arra hogy csodáljon akit szeretek. Hogy mit? Mindegy csak szeressen feltétel nélkül. És megtalált az az ember aki mellett minden álmom valóra válik.
És most egy új lehetőség nyílik meg ebben az évben. Bár fura dolgot olvastam valahol, hogy a 2011-es év az elengedés éve. Hirtelen rossz dolgok jutottak az eszembe, de rájöttem minden úgy történik ahogy történnie kell , és én mindent megteszek hogy jól történjenek körülöttem a dolgok.
Az év első két napja pihenéssel telt, szerintem ez rendjén is van, aztán jönnek a napi feladatok és újra már benne leszünk mindenben, bár januárban minden olyan lassan indul el.
Hideg van, de már csak 2 hónap a hideg télből és újra lehet kertészkedni. Már a kis tulipán is kivirágzott az ablakban. Gyönyörű. Kedvet is kaptam hozzá és már előkerestem néhány fűszernövény magot, holnap kis balkonládákba ültetek és teszem a konyha ablakba. Szeretem mikor előbújnak és növekednek. Szeretem a növényeket. És persze az állatokat is.
Benő végre használja a házát, hiszen igen hidegek vannak éjszakánként. Vadi és Bátor szépen kikerekedtek és gyönyörű fényes a bundájuk. Jött egy új lakó, a kis Zimba-Zimboníta. Kislány és fekete, hatalmas nagy zöld szemekkel mered a világra. Imádom mert lökött és szeret játszani. Ma délután együtt aludtunk,jó volt hallgatni a dorombolását :-) Ma fürdött először életében, nagyon meg volt lepődve, de a hajszárítót nem szerette. Viszont nem sértődött meg, szárítás után már dorombolt.
Szép volt ez a nap is, és a tegnap is.... Hát ilyen az én boldog új évem :-)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2010.12 2011. Január 2011.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 83 db bejegyzés
Összes: 1815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 39
  • e Hét: 445
  • e Hónap: 920
  • e Év: 86263
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2018 TVN.HU Kft.