Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 39 
Nincs új a nap alatt.
  2011-11-30 11:40:29, szerda
 
  Nincs új a nap alatt.

Súlyos hiba volt a MÁV - Cargó privatizációja.

Nem szeretném említeni, de én ezt már akkor meg írtam.

Van egy vállalat MÁV ami áll személy szállításból, és áll teher szállításból.

Amennyiben a hasznot termelő részt / teherszállítást / privatizálom, az egyértelmű, hogy a fent maradó személy szállítás veszteségessé válik.
Főleg hazánkban ahol az utazok nagy része ingyen vagy kedvezményesen utazhat, sőt még a külföldiek is.

Ami már magában is igazságtalanság.

Például a nyugdíjasokra gondolok, mert van olyan nyugdíjas aki kap 100 ezer forintos nyugdíjat és kedvezményesen vagy ingyen utazhat,, de van olyan aktív aki szintén ennyi fizetést kap, és mégsem utazhat kedvezményesen, vagy ingyen.

Ez vonatkozik a BKV, is, de minden tömeg közlekedésre.

Persze aki kedvezményesen vagy ingyen utazik valójában az sem utazik ingyen, mert az állam súlyos pénzt fizet az aktívak adójából azért, hogy más ingyen utazhasson.

Igazságtalan mert az sem rendelkezik nagyobb bevétellel akinek fizetnie kell azért hogy utazhasson.

Az aki teljes értékű jegyet vásárol azért, hogy utazzon valójába azok utazását is fedezi akik ingyen utazhatnak.
Ezért drága a menetjegy, bérlet, mert más is abból utazzuk ingyen.

Visszatérve a teherszállítás privatizációra, ez is azért történt mert ebből az üzletből is hatalmas haszonra tettek szert az MSZP politikusok, mert először őket vásárolta meg az a kizsákmányoló külföldi akinek még így is megérte meg vásárolni a MÁV teherszállítását.

Ez minden privatizációnál így történt az MSZP hazaáruló tolvaj csürhe hatalma alatt.
Így adták el hazánkat amiből ők is szép haszonra tettek szert.

Ma ennek isszuk a levét.

Itt állunk egy lyukas gatyába, IMF hitelért kuncsorogva, miközben MSZP politikusok milliárdossá váltak az állami tulajdon eladásából.

Tőlünk meg az adó hatóság, a külföldi kizsákmányoló bankok, még a lyukas gatyánkat is elrabolja.

Ezt hozta a demokrácia, hogy politikusaink szétlopták az országot,

Most meg azt kiabálják nincs ingyen ebéd, igaz te hazaáruló hazug?

Pedig ami neked ma van az mind az ingyen ebédből keletkezett, úgy hogy kihasználtad, használtátok a törvényeink gyengeségét.

Gerinctelen vér-szívok vagyis piócák vagytok.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezek mit gondolnak magukról?
  2011-11-29 08:25:05, kedd
 
  Ezek mit gondolnak magukról?

Megsértődtek a bankok , mert a kormány olyan törvényt alkotott, hogy a munka adók, 7, 5 millió Ft - tal segíthetik a vég törlesztéssel élni szándékozó adóst.

Mit képzelnek a külföldi kizsákmányoló bankok?

Szerintem a választásokon nem bankokra szavazunk, és nem azért, hogy a bankok határozzák meg, hogy mit tehet avagy mit nem egy demokratikusan megválasztott párt, kormány.

Amelyik banknak nem felel meg a demokrácia, nyugodtan haza mehet.

A mindenkori kormány érdeke, feladata az ország, és a választok gyarapodásának elősegítése.

De és amennyiben a jövedelmünk 70% - át törlesztésre költjük nem tudunk vásárolni ami csökkenti a belső fogyasztást, ami csökkenti a honi gazdasági fejlődést, ami a kormány bevételére is kihatással van.

Azért is áll a gazdasági fejlődés mert a lakosság nagyrészt képtelen vásárolni, mert minden pénzét a külföldi kizsákmányoló bankok rabolják el.

Amikor egy család a 10 bevételéből 7- et a törlesztésre költ az állam pont a 7- nek 27%- os ÁFÁ tartalmától esik el.
Mivel a fogyasztás csökken a deviza hitelek növekedése miatt, ez a munka helyek csökkenését is jelenti, mert a fogyasztás csökkenése miatt nincs szükség annyi munka vállalóra sem.

Mert ha egy fogyasztó 5db zsemlye helyet csak 2db-ot vásárol akkor kevesebb munkája van a péknek, így nincs annyi pékre szükség.

Egy bank feladata nem a kizsákmányolás, hanem a gazdaság a fejlődésének az elősegítése, hazánkban a bankok pont az ellenkezőjét csinálják mint ami a feladatuk volna, és nem segítik a gazdaság fejlődését hanem inkább gátolják.

És ezek mellet még olyanba is bele szolnak amire egyáltalán nincsenek felhatalmazva, mert az emberek nem bankokra szavaznak a választásokon hanem pártra.

Ma nem a hazaáruló MSZP van hatalmon,és amelyik banknak ez nem tetszik menjen haza és zsákmányolja ki saját honfitársait.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Töröcskei István figyelmébe.
  2011-11-28 11:09:43, hétfő
 
  Töröcskei István figyelmébe.

Az államadósság kezelő központ vagyis az ÁKK vezér igazgatójaként a te fizetéseddel engem sem érdekelne az IMF erőszakos kizsákmányoló viselkedése.

Én is azt hangoztatnám legyünk jóba a kizsákmányolókkal, mert engem úgy sem érintene.

Csak tudod ebben az országban vannak fiatalabbak is mind te, akik most szeretnének ingatlanhoz jutni, családot alapítani, gyermekeket vállalni.
De mivel az IMF megszorításokat vár el azoktól akik a te szavaddal élve "jóba" vannak vele, a honi a fizetésből a honi fiatalság nem tudd, képtelen családot alapítani, gyermeket vállalni, mert tudod a gyermek vállalás feltétele az , hogy legyen hol lakni, legyen munka hely, legyen mit enni, legyen pénz kifizetni a fűtést, de ruha is kellene az új jövevénynek.

Az IMF elvárásai, diktátumai, vagyis a megszorítások ezeket kizárják.

Nem úgy van mindenki mind te is, hogy már csak múltad van, és azért érdekelne az is, hogy milyen múltad.
Én értem, és nem bántásnak szánom de a te kor-osztályodat már nem érdekli mi lesz a jövő, és azért adjátok el a fiatalok jövőjét azzal, hogy hitelt halmoztok fel, gondolva majd a mai fiatalok megfizetik azt, hogy mi ma jól éljünk.

De tudod te kinek a nyakába varod azt, hogy ma jól élhess, a fiadat, unokádat hajtod rabszolga sorsba, mert az IMF ma kilóra vesz meg bennünket.

Egy örök életre rabszolgaságba taszítjátok a jövő nemzedékét, ha ma elköltitek a jövőbe megteremtett pénzt.

Ejnye bejnye amikor az ember és általában akinek van mit a tejbe aprítania csak az orráig lát.
Vagy te már annyit szereztél, hogy a gyermeked unokád, jövője is biztosítva van?

És ha igen azt, hogy csináltad?
Vagy az első millióról ne kérdezünk ugye?

Ne a jelent, a te érdeked tartsd csak szem előtt, mert te már múlt vagy.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Saját magának okoz válságot
  2011-11-28 09:30:14, hétfő
 
  Saját magának okoz válságot, az ember.

Nem is értem, mire fel a minősíttetés, a válság gerjesztése?

Úgy érzékelem, hogy a válság az az emberiség néhány % - nak az érdeke.

Ezek azok az emberek akik munka nélkül szeretnének jól élni.

Az ember saját magát hozza nehéz helyezettbe, és gerjeszti a válságot, mert valójában semmi oka annak, hogy válság legyen.

Nem fogytak el a nyersanyagok, nincs túltermelés, nem volt globális katasztrófa, sőt egyre többen éheznek, vagyis volna kereslet az árukra, ami azt jelenti, hogy volna lehetőség a termelésre, ami munka helyeket teremtene, de az emberiség néhány % - a azon munkálkodik, hogy minél nehezebb helyezettbe sodorjon országokat.

Azt felejtik el azok akik ma a válságot gerjesztik, hogy ez egy bizonyos idő után kezelhetetlené válik, és akkor őket is elfogja érni.

Már Anglia ma készűl ara mert előre tekint, hogy bedől az euró.

Amit ma világszerte művelnek a politikusok, hogy megszorítás, megszorítást követ az pont az ellenkező hatást váltja ki mint amire szánják.

Elvileg a bankok, a hitel minősítők gerjesztik a válságot azzal, hogy egy kiszemelt országról rém híreket kezdenek terjeszteni, ami valóban válságot idéz elő, mert a rém hír terjesztése, olyan helyezettbe hozza azt az országot, hogy kénytelen megszorításokat hozni, ami valódi válságot okoz, mert pénzt von ki a gazdaságból.

Vagyis egy patt helyezett keletkezik ami a rém hír terjesztésével indul.

VÁLSÁG: rém hír, következménye le minősítés, következménye megszorítás, következménye munka hely csökkenés, következménye vásárló erő csökkenés, következménye munka hely még jobba-ni csökkenése, következménye állami bevétel csökkenés, következménye eladósodás, következménye VÁLSÁG.

Vagyis hasonlíthatnám ara a mikor a kutya kergeti a farkát.

Mindeközben az egyszerű emberek joga csökkenek,kizsákmányolt - tá, kiszolgáltatottá válnak, egyre több szegény ember jön létre, egyre több gyerek éhezik, családok válnak hajléktalanná, egyre többen menekülnek öngyilkosságba.

Amelyik ország ezt felismeri és próbál ellene tenni, a bank adó bevezetésével, a multik megadóztatásával, az igazságtalanság felszámolásával, mint például a magán nyugdíj intézménye volt, az ellen gazdasági támadás indul, ebben a cipőben járunk ma mi.

És akkor jön egy milliárdos Bokros és ismét az emberek kizsákmányolását sürgeti, hangoztatja, pedig ő is tudja a megszorítások tovább gerjesztik a válságot.
Mégis ezeknek a típusú embereknek lesz igazuk, mert őket nem sújtja már a megszorítás, mert össze lopták már magukat.

Érdekes pont azok követelik a megszorításokat, azt hogy hitelt vegyünk fel a jövő nemzedék kontójára, akiket már nem érint. Ilyenek Gyurcsány, Bokros, stb, meg azok a kivénhedt média szereplők akiknek már csak múltjuk van, és már mindenük meg van, persze, hogy, hogy szerezték, az is megérne egy misét.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem mond csődöt az euró.
  2011-11-27 08:54:10, vasárnap
 
  Nem mond csődöt az euró.

Nem mond csődöt az euró állítja Olli Rehn az Európai Bizottság pénzügyi biztosa.

Igen tudjuk ismerjük, a szoba lányokat is meg lehet erőszakolni felelősségre vonás nélkül.
És hányan fognak bele dögleni, például hazánkba, vagy Görögországba, hogy egy életképtelen dolgot erőszakkal életbe tartanak?

Persze persze értem én, nem a ti fajtátok szenvedi meg a kizsákmányolást mert ti már rég össze loptátok magatokat.

Európa szerte a kisember szenvedi meg amit csináltok, vagyis, hogy hülyék vagytok mindenhez, vagy csak a saját zsebeiteket tömitek, az éhező gyerekek, a fázó öregek, a hajléktalanná váló családok azok nektek nem számítanak.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mesterházy beteg.
  2011-11-26 15:52:10, szombat
 
  Mesterházy beteg.

"Le kell vágni Orbán jobb kezét." mondod te Attila.

Szerintem, szerintünk, nektek kellett volna a hazugot, a liba tolvajt, elzavarni eltiltani az ország vezetésétől.

Lassan írom, hogy te is fel fogd, semmi oka a jelenlegi kormány tagoknak az aggodalomra.
Nem ők a felelősek azért ami ma történik, ez mind nektek köszönhető, EU, IMF, hitel minősítők azért állnak bosszút rajtunk, mert próbáltunk megőrizni függetlenségünket.

Tudod, már nem érdekel ha szegény leszek, vagy hajléktalan, de a gerincem az egyenes marad, a tiéd is az Attila, vagy van egyáltalán gerinced, neked és a hazaáruló tolvaj társaidnak?

Figyelj maradjak szegény de legyek ember ami rólatok nem mondható el, itt nem az a lényeg hogy ki mit is csinál saját hazájáért a külföld szemébe, hanem az, hogy mennyire nyal ahogy ti csináltátok a kizsákmányolóknak.

Ti kiszolgáltattátok, eladtátok hazánkat a 8 éves hatalmatok alatt, most a kizsákmányolók persze, hogy háborognak, hogy olyan kormányunk van aki a NEMZETI érdeket tartja szem előtt.

Hitelből kormányozni a hülye is tud ahogy ti csináltátok, megvásároltátok a nyugdíjasokat, hogy rátok szavazzanak, most annak isszuk a levét.

Egyszerűen fogalmazva tolvajok és hazaárulok vagytok.
Soha nem foglalkoztatok az ország jövőjével, csak loptatok, csaltatok, hazudtatok, és elkúrtátok, de nem kicsit nagyon.

Nektek végetek mind a botnak ti már csak múlt vagytok a DK - val együtt.

Én elhiszem, hogy nehéz megemészteni, hogy vége a rablásnak amit 8 éven keresztül műveltetek.
Inkább szolgáltassátok vissza azt amit elraboltatok tőlünk, amivel megvásároltak a külföldiek benneteket, utána lehet, hogy tükörbe tudtok nézni.
Talán a lelkiismeretetek is jobb lesz, ha egyáltalán van nektek olyan.

Tegnap is az hallom a hazugtól, "nincs ingyen ebéd" azt elhiszem, hogy ezt mondja, mert ő már megszedte magát a mi tulajdonunkból.

Kihasználva a törvényeink gyengeségét, hisz te is tudod ebből vált milliárdossá.
Így már könnyen jelenti ki " nincs ingyen ebéd"

Ugye tudod hol volna a helyetek hazaárulás miatt?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amerika leigázást folytat.
  2011-11-25 12:35:21, péntek
 
  Amerika leigázást folytat.

Van olyan ország akit fegyverrel igáz le a demokrácia nevébe ami nem jelent mást mint kizsákmányolás.
Van olyan ország mint például mi akit gazdaságilag tesz tönkre a demokrácia nevébe.

Az milyen demokrácia ahol emberek ingatlanait rabolják el a kizsákmányoló bankok?
Az milyen demokrácia ahol gyerekek éheznek, idős emberek fagynak meg saját házukba mert nem tudják fizetni a gáz, villany árát?

Meglehet b........ i azt a demokráciát ahol emberek, gyerekek, éheznek családok válhatnak hajléktalanná.

Inkább ne legyen demokrácia, de legyen mit ennünk.
Inkább ne legyen demokrácia, de legyen hol laknunk.
Nem kell az a demokrácia ahol a külföldi ingyenélő bankok diktálnak , kizsákmányolnak.
Nem kell az a demokrácia ahol a politikusok lophatnak, csalhatnak, hazudhatnak, elkúrhatnak, nőket erőszakolhatnak meg, és mindezt büntetlenül.

Az Amerikai fajta demokrácia az egyenlő a kizsákmányolással.

Amerika, az IMF, az UNIO, a hitel minősítők, azért büntetnek bennünket, mert próbáltunk megőrizni függetlenségünket.

Nem biztos, hogy nekünk ere a demokráciára van szükségünk, és jó volna ha egyik külföldi ország sem szólna bele a belügyeinkbe, mert ezt mi sem tesszük.

Amit ma tesz Amerika, az IMF, az UNIO, a hitel minősítők az mind azért van mert félnek attól , hogy más országok is követik amit mi teszünk, és nekik azzal végük volna.

Nem a jelenlegi honi kormány a felelős mindazért ami ma történik, hanem az elmúlt 8 év MSZP hazaáruló kormányai.

Amerika világszerte próbál leigázni országokat a demokrácia nevében amivel súlyos kárt okoz a valódi demokráciának.
A valódi demokrácia nem szólhat a kizsákmányolásról.Mi is váltotta ki, hogy fő ellenségé váltunk?
Hogy mertünk megtenni azt, hogy a külföldi kizsákmányoló bankokat ellenőrzünk, hogy betartják e a honi törvényeket?Nem elég egy ország problémája amit a külföldi Amerikai bankok idéztek elő, még az UISA - is a vérünket szívja.
És mindezért az elmulat 8 év MSZP kormányok a felelősek, akinek tagjainak a börtönben volna a helyük, hazaárulással vádolva.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leminősítés Moody's
  2011-11-25 08:38:27, péntek
 
  Leminősítés Moody's

Tudták, hogy kezdeményeztünk az IMF- el a tárgyalásokat, és azért, hogy ne tudjunk egyenlő partnerként tárgyalást folytatni gyorsan megtörtént a leminősítés.

Ez is azt bizonyítja amit már többször írtam, valójában csinálhatunk mi bármit ezek a mocskos kizsákmányolók úgyis azt tesznek ami nekik tetszik.

Az IMF fel való tárgyalás bejelentéstől számítva ennyi időre volt szüksége a Moody's - nak és az IMF - nek, hogy megbeszéljék, hogy rontani kell hazánk tárgyalási esélyeit, mert még a végén olyan hitel kérési lehetőséggel mer előállni Magyarország ami nem jelentené azt, hogy adósság csapdába kergethetik.

Egyszerűen tudomásul kell vennünk a hazug hazaáruló Gyurcsány Ferenc egy életre kizsákmányolhatóvá tette hazánkat amikor olyan pozícióba szaladt az IMF - hez hitelért, hogy teljesen ki voltunk szolgáltatva, és mindent bevállalt a hitelért cserébe.

Ott kaptak vészemet az IMF és az UNIO azóta folyamatos támadás éri hazánkat irányukból.
Úgy ahogy Görögországot, Olaszországot, Írországot, Portugáliát is.

Felismerte az IMF - UNIO , hogy valójába milyen lehetősége van ara, hogy országokat ara kényszerítse, hogy az ő politikai elképzeléseit végrehajtsa.

Ami annyiból áll , hogy az állampolgáraikat, sanyargassák ezek a nemzetek, mert ha ezt nem teszi meg az adott kormány akkor Búcsút inthet hatalmának, ahogy Görögországba, és Olaszországba is történt.
Ami azt jelenti, hogy bankárok kezére játsszák az országot, akik vér szívóként támadnak saját nemzetükre.

Az senkit sem érdekel, hogy egy demokráciában valójába választások útján kerülhet hatalomra valaki, itt meg a választókat kijátszva saját embereit állítja országok élére az IMF és az UNIO.

Akik úgy ugrálnak , ahogy ők fütyülnek ilyen volt nálunk a gyurcsány, de a liba tolvaj is.

Ez a két ember valójába egy báb volt az IMF és az UNIO kiszolgálója, ezért szerette őket a két kizsákmányoló szervezet.

Vagyis az IMF nek és az UNIO - nak mindig szüksége van hazaárulókra azért, hogy elérjék céljaikat.
A cél az az, hogy rabszolgaságra ítéljék azon országok állampolgárait akik hitelért fordulnak hozzájuk.

Tulajdonképpen ez gerjeszti a válságot.
Ez tudatos kizsákmányolás, ami előbb vagy utóbb hatalmas problémát fog okozni Európában,

Remélem a nép majd felelősségre vonja azokat akik ma vezetik, diktátumokat szabnak Európába. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Király Péter állat orvos eb ad
  2011-11-24 17:14:07, csütörtök
 
  Király Péter állat orvos eb adó.

Angolszász országokban mondod te ezt ahol 5 szőr több a fizetés mind itthon, nem 27 % - os az ÁFA.
Állat tartási kultúráról beszélsz, ez maga a vicc, az eb tartó kulturálatlan a te megközelítésed szerint.

Tudod a politikusaink kulturáltságát jobban meg kérdőjelezném , mint az eb tartókét.

Amíg a politikusaink alkotmány asztalra, giccs festményekre több 10 milliót költenek nincs joguk eb adót bevezetni.

Valójában nem is az eb adó mértéke kérdőjelezhető meg hanem, hanem az egyéb adók, csípsz, , áfa, dízel olaj, stb.

Mer az eb adó még elfogadható volna, ha közben nem vezetnének be új adókat, vagy nem emelnék az ÁFÁ- t.
Aki már gyermekének sem tud enni adni az biztos, hogy nem fog eb adót fizetni ha az ingyenélő politikusok cigánykereket vettnek akkor sem.
Azért, hogy az MSZP tolvaj csürhének is tessen írhatom úgy is, hogy ha politikusaink roma kereket vettnek akkor sem fizetek kutya adót.

Nem hasonlítható össze egy normális országgal sem hazánk, mert ami itt folyik azok egyedi dolgok, és nem is érti Európa.
Például olyanba dönt , és ítél el bennünket Európa mint a vörös csillag használata, persze aki ítélkezett az sosem élt szocializmusban.

Addig senki és semmibe sem hasonlíthat minket máshoz, és nem lehetnek azonos elvárások velünk szemben amíg teljesen mások az életfenntartáshoz szükséges feltételek nyugaton.

Szokták volt mondani mert a piac, de a feltételek nem ugyan azok, ez olyan mintha egy vak meg egy látó ember olvasási versenyt rendezne.
Nekem egyértelmű ki győzne, remélem neked is?

A eb adó következménye a rengeteg szabadon kószáló eb országunkban. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eltusolás.
  2011-11-24 07:47:54, csütörtök
 
  Eltusolás.

Kartell: CIB, Erste, MKB, OTP, UniCredit, Raiffeisen. Fundamenta Lakáskassza.

A bankok érezve, hogy szorul a hurok a nyakuk körül, kezdeményezően lépnek fel a deviza hitelesek megsegítésére, hogy az állam tusolja el azt, hogy valójában kizsákmányolták, kizsákmányolják a lakosságot.

Most, hogy az ellenőrző szervek fényt derítenek, bűneikre azt hajtogatják, hogy hát megállapodás született a bankok és a kormány között a deviza hitelesek problémájának megoldására.

Ezek után ha én ellenállok a kilakoltatásnak és véletlen pofán vágom azt a végrehajtott, vagy rendőrt akik a kizsákmányolok érdekébe lépnek fel ellenem, én bűnt követek el?

Engem börtönnel büntetnek,?

És azt a bankot amelyik bűnt követett el a lakossággal szembe, azt is börtönre ítélik?
Vagy azt a végrehajtót rendőrt aki tudja, hogy bűncselekmény , törvénytelen az amit képviselnek egy kilakoltatás során, azt is börtönre ítélik a közeljövőben?

Vagy ezek ellen a népnek kell fellépni és igazságot szolgáltatni?

Maga a deviza hitel szerződés is bűncselekmény, és így érvénytelen, én amikor ellen állok egy bűncselekményt próbálok meg hiúsítani ami állampolgári kötelességem, vagyis mindenki magára vessen abba az esetbe, ha megpróbálja kiszolgálni a bűnöző bankokat, lehet az rendőr, végrehajtó, de akár az atyaúristen is.

Amennyiben a végén mégis csak én válok benőzővé azért mert védtem a saját tulajdonom, és engem csuknak le már az sem érdekel, mert legalább lesz fedél a fejem felet.Minden hazai állampolgár aki a honfitársai ellen lép fel, hogy kiszolgálja a külföldi kizsákmányoló, bűnöző bankokat egy hazaárulónak tekinthető, ami még a gyermekei életét is végig fogja kísérni egész élete során.

Megállítható volna a kilakoltatás, ha nem volna olyan hazaáruló aki végrehajtsa a kizsákmányoló bankok utasításait.
Vajon mit érezhet az a végrehajtó, rendőr, de akár a rakodó, vagy a teherautó sofőr, aki megjelenésével öngyilkosságba kergeti honfitársát?

Nem lehet, hogy azok a benőzők akik végrehajtják a benőző bankok utasításait?
Milyen állampolgár az aki olyan lakást, házat vásárol amihez vér tapad?
Hogy tud egy ilyen házban élni az a vevő aki közrejátszik abba, hogy családok földönfutóvá válhatnak?
Lehet, hogy kiközösítést érdemel aki olyan ingatlant vásárol amit a bankok másoktól raboltak el?

Amennyiben politikusaink nem hajlandóak igazságot tenni előbb utóbb a nép megteszi.
Akkor viszont isten mentsen azoknak akik részt vettek ezekbe a dolgokba.

Mert egyszer azért csak megjön az emberek esze és leállítják ezt a törvénytelenséget, amit a bankok követnek el, a rendőrség, a végrehajtók, a rakodók, és a teherautó sofőr közreműködésével.

Mert ha ezek nem vesznek részt a kilakoltatásba, már meg is állt a kilakoltatás.
Csak összefogva lehet gátat szabni kizsákmányolásunknak.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 39 
2011.10 2011. November 2011.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 1 db bejegyzés
e hónap: 39 db bejegyzés
e év: 299 db bejegyzés
Összes: 3135 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 186
  • e Hét: 1262
  • e Hónap: 7462
  • e Év: 42290
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.