Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Agymosás vagy vallásszabadság?
  2011-11-27 21:34:41, vasárnap
 
 

2011-11-27. 15:09
Agymosás vagy vallásszabadság?


Témánknak különleges aktualitást ad, hogy a Fidesz-kormányzat nemrég abszurd és hibbant módon egyházi státuszt biztosított a ,,Hit gyülekezete" fantázianevű cionista szektának, mely aktus mellesleg komoly pénzügyi szubvencióval jár. (Értsd: Adóforintjainkból reklámozzák a terrorállam Izraelt, és antiszemitáznak le minket.)

Mint korábbi tanulmányaimban többször fejtegettem, a szemita eredetű monoteista vallások istenképe, híveitől kizárólagos imádatot követelő szellem, mely - a ,,bűnös népek" időnkénti kiirtására való parancsain túlmenően - választott népe megtizedelésével torolja meg más (vagy nem létező) istenek tiszteletét, az úgynevezett bálványimádást. Az agresszív, féltékeny hatalomféltés egyértelmű jellemzője - a Krisztus által meghirdetett igazi Atya ellen fellázadt - bukott angyaloknak, s vezérüknek, Lucifernek. Sajnos az egyháztörténelem során a Sátánnak Jézus számtalan hívét is sikerült félrevezetnie, ezért a keresztények többsége még ma is fél az individuális istenkereséstől, amit szerintük Isten ellenséges lázadásként értékel, és szigorúan büntet.
Jézus atyaképe egészen más: az általa küldött jó Pásztor nem fenyegeti, vagy bünteti eltévedt bárányait, hanem fáradhatatlan türelemmel kínálja fel segítségét, hogy megmentse őket az önpusztítástól. Krisztus Atyja nem támad haragra, ha valaki szimpatizál Buddha, Lao Ce, vagy Zarathusztra tanításaival, legfeljebb igyekszik a tévelygő keresőket szelíden ráébreszteni, hogy van ennél tökéletesebb út is. S ha önhibájukon kívül ezt nem képesek belátni, tudatlan jó szándékukat értékelve, mégis megnyitja előttük az üdvösséghez vezető tisztítótűz szűk kapuit.
Másfél évezred alatt a kereszténység sajnos lényegesen eltávolodott az eredeti Jézusi ideáktól. A kereszt és a kard násza egész Európában újra szemitizálta a kereszténységet, mely nálunk például specifikusan abban nyilvánult meg, hogy az Ázsiából magunkkal hozott magyar ősvallást is tűzzel-vassal irtotta az egyház, noha mi a természet erőit nem bálványként imádtuk, csupán - mint Isten által javunkra teremtett princípiumokat - tiszteltük. A nyugatról érkező, kockafejű hittérítők ezt másképp látták, és ez az oka annak, hogy oly kevés ősemlékünk maradt fenn szellemi gyökereinkről. Ám a Szentlélek mégis újraszülte az egyházban az ősi, jézusi értékeket, elsősorban olyan szentek életén keresztül, mint Assziszi Szt. Ferenc, (napfivér + holdnővér = ősmagyar megváltó napszimbólum + Babba Mária) vagy az önfeláldozó szeret által boldog Árpádházi Szt. Erzsébet. Ugyanis bármennyire az antikrisztusi, tekintélyalapú uralkodás struktúrája épült ki az intézményben, csírájában mindvégig megmaradt az újjászületés iránti isteni fogékonyság, s tudvalevő, hogy a lélek ott fúj, ahol akar.
A felvilágosodás (valójában lesötétedés), és a szekularizáció végül egyre szűkebb korlátok közé szorította a katolikus egyház szellemi befolyását, valamint politikai-gazdasági-pénzügyi hatalmát. Ám ,,ahol elhatalmasodik a bűn, kiárad a kegyelem": A kényszerből hatalmát vesztett egyháznak az új helyzet lehetőséget teremtett a lelki újjászületésre, eztán már csak tagjainak és vezetőinek lelkiismeretén múlik, hogy az esélyt szabadságuk révén kihasználják-e, avagy sem. A racionalizmus azonban a liberalizmus által ígért vallásszabadság helyett sokkal keményebb lelki terrort hozott, mert a végső időkben a totális világhatalmat magához ragadó ördögnek sikerült a tömegekbe hipnotizálnia, hogy rögeszmés vallásos megszállottságát totális vallásszabadságnak élje meg. Igazi ,,zsidókereszténységgel" állunk tehát szemben: Mára a lelkiismereti szabadság - úgymond - ,,klónozhatóvá" vált.
Ne feledjük a krisztusi és az antikrisztusi hatalom közti alapvető különbség lényegét, melyet Jézus élete és tanítása oly világossá és egyértelművé tett számunkra! (,,Őrizkedjetek a hamis prófétáktól, akik juhok bőrébe jönnek hozzátok, de belül ragadozó farkasok. Gyümölcseikről ismeritek meg őket. Vajon a tövisről szednek-e szőlőt, vagy a bojtorjánról fügét? Ekképpen minden jó fa jó gyümölcsöt terem, a romlott fa pedig rossz gyümölcsöt. Nem teremhet rossz fa jó gyümölcsöt, romlott fa sem teremhet jó gyümölcsöt. Minden fát, mely nem terem jó gyümölcsöt, kivágnak, és tűzre vetnek. Azért gyümölcseikről ismeritek meg őket. Nem mind, aki ezt mondja nekem: Uram! Uram! - megy be a mennyek országába; hanem aki cselekszi mennyei Atyám akaratát. Sokan mondják majd nekem ama napon: Uram! Uram! - nem a te nevedben prófétáltunk-e, űztünk-e ki ördögöket; és nem cselekedtünk-e sok hatalmas dolgot? És akkor azt mondom majd nekik: Sosem ismertelek titeket; távozzatok tőlem, ti gonosztevők!" /Máté 7; 15-23/.
De lássuk csak, mik azok a rossz, illetve jó gyümölcsök? Mi Lucifer, s mi az Atya akarata, melynek gyakorlati megvalósítását számon kéri majd hívein? ,,A hús gyümölcsei nyilvánvalóak, s ilyenfélék: paráznaság, tisztátalanság, kicsapongás bálványimádás, varázslás, ellenségeskedés, civakodás, féltékenység, indulatoskodás, veszekedések, meghasonlás, versengések, irigykedés, részegeskedés, torkoskodás és az ezekhez hasonlók. Akik ilyesmiket tesznek - mindenkor mondtam nektek - Isten országát nem fogják örökölni. A Szentléleknek gyümölcse ellenben: szeretet, öröm, békesség, hosszútűrés, jóságosság, derekasság, hű hit, szelídség, önuralom. Az ilyenek ellen nincs törvény. /Galata 5; 19-26/ Ezek után ítélje meg ki-ki maga, hogy a cionista rablógyilkosokat áldó, s a radikális jobboldalt átkozó Hit gyülekezete a kettő közül mely gyümölcsöket termi inkább. /Lásd: Lukács 9;54-55/
Mikor Isten Fiát a nép királlyá akarja koronázni, egyszerűen elmenekül. Nem holmi álszerénységből teszi ezt, hanem tudja, hogy ez Sátán kísértésének újra felbukkanása, melyet a pusztában már hallott egyszer: ,,Neked adom a föld minden királyságát, ha leborulva imádsz engem." Jézus kétféle uralomról, hatalomról tud: A mennyeiről, és az evilágiról. A jó pásztor megtagadta a ,,koronát", Dávid király, Mohamed, Savonarola, Kálvin vele szemben elfogadták. A mennyei uralom nem ismeri még az ellenségeivel szembeni erőszakot sem, és tekintélye azon alapul, hogy ténylegesen mindenkit szolgál. A lábmosásra való felhívás azt jelenti, hogy aki mások szellemi vezetője akar lenni, annak elsősorban szolidaritást kell gyakorolnia bajbajutott embertársaival szemben, gyakorlati segítséget nyújtva nekik. (,,Éheztem, és ennem adtatok; szomjaztam, és innom adtatok; vándor voltam, és befogadtatok; mezítelen voltam, és felruháztatok; szomorú voltam, és megvigasztaltatok; börtönben voltam, és meglátogattatok". /Máté 25, 34-36/.) Mindez nem csupán része kell, hogy legyen egy egyházi vezető programjának; hanem ennek ellenkezőjét egyben ki is kell zárnia: Az erőszak, a parancsolgatás, a megfigyeltetés, a vak engedelmesség elvárása a gyülekezettől, a kizárással fenyegető zsarolás, vagy a hipnotikus befolyásolás sohasem lehet Isten szándéka.
Egyesek szerint nehéz határt vonni egy próféta alkatú személyiség tömegeket lenyűgöző szellemi hatása, és a szuverenitást korlátozó tömeghipnózis között. Azonban az igaz prófétát épp az különbözteti meg a hamistól, hogy tudatában van az egység Isten által kijelölt határainak. A teremtés folyamán a Szeretet a sokszínűséget tette a természet egyik legfontosabb alapelvévé, melynek gazdagító és egyensúlyt fenntartó funkciója van a történelmi fejlődésben! Természetesen az életnek vannak egységes alapelvei is, mellyel szembe fordulva az öngyilkos pusztulás következik be. De emellett mégis mindig meg kell maradnia az egyéni sokszínűségnek is, mert ennek hiánya éppúgy a pusztuláshoz vezet! Érvényes ez a szellemi, a vallási élet területén is: Az igaz vezető tisztában van ezzel, ezért a közös elvekre való tanítással egyidejűleg folytonosan buzdítja a híveket az önálló gondolkodásra, személyes lelkiismeretük önálló építésére.
A sátán minden isteni jelenséget igyekszik utánzással meghamisítani, melynek elsődleges célja, hogy magát istennek hazudja. Másodlagos célja viszont az, hogy mikor az emberek rájönnek a csalásra, zavarodott óvatosságból elvessék az isteni eredetit is! Ezzel a gonosz eléri célját, az ember ignorálja egyben isten kegyelmi adományait is! Akit nem vezet a Szentlélek, annak számára emberileg szinte lehetetlen az igazgyöngy és a hamisítvány megkülönböztetése egymástól. Ám az Isten ilyen nehézségekben sem hagyja magára az őszintén kereső embert, megtanít rá, hogy mi a titka, s módja a kísértés elleni eredményes küzdelemnek.
A Vatikán által legitimált katolikus karizmatikus mozgalom összejövetelein, egy oda betévedő laikus hasonló külső jeleket tapasztalhat, mint a Hit gyülekezetének rendezvényein. Átszellemült arcú, rajongó, ujjongó, magukról szinte megfeledkezett hívek énekelnek halandzsanyelveken, tapsikolnak, esetleg táncra perdülve is áldják Istent. A felületes szemlélő számára egy ilyen látvány benyomása meghökkentően hasonló lehet ahhoz, ami Németh Sándorék egy-egy rendezvényén tapasztalható. Mi tehát akkor a különbség? A válasz igen egyszerű: Először is remélhetőleg egyetlen katolikus (karizmatikus) egyházi vezető sem fogja a híveket soha arra buzdítani, hogy dicsőítsenek egy terror-államot, vagy hogy fogjanak fegyvert Izrael oldalán! Azután a katolikus egyházból nem történtek kiszakadások a mozgalom miatt. A hit gyülekezete ellenben rövid idő alatt hasadt számos, egymással ellenségeskedő újabb csoportra. Végezetül a katolikus mozgalomban lényeges alapelem az egyének kreativitásának támogatása; egyidejűleg annak a közösség általi meggátlása, hogy egy olyan diktátori hajlamokkal megvert alak, mint Németh, lelki terror alatt tartson egy egész gyülekezetet.
Persze vannak a hitgyüliseknél sokkal sátánibb, gigantikusabb, kártékonyabb globális- multinacionális szekták is. Ezek közül talán a legveszélyesebb a Ron Hubbard amerikai őrült, félbe maradt képzettségű pszichológus által alapított Szcientológia Egyház. (Az agylágyulás nem vicc: egész beteg elméletét egy kóros ,,science fiction" ötletbetörésére alapozta, mely szerint x-milliárd évvel ezelőtt egy démon a földre zárta az emberi lelkeket, akiket majd ő, mint próféta, kiszabadít a szcientológia vallás segítségével.) Érdemes elolvasni olyan könyveket, megnézni olyan dokumentumfilmeket, melyeket kiszabadult egykori szektatagok írtak. Olyan terrorszervezetről van szó, mely ellenfeleivel szemben semmilyen módszertől nem riad vissza, s belső struktúrája kísértetiesen hasonlít a legsötétebb sztálini rendszerre. Ingyenes teszttel és pszichoterápiával indítják a taghalászatot (agit-prop), majd mikor a kezdeti pozitív eredményektől fellelkesült páciens kezdi elveszíteni józanságát, aláíratják vele, hogy bármi történik ezután, ahhoz ő előre önként hozzájárul. Majd hazugságvizsgáló géppel vallatva feltérképezik erkölcsi életét, hogy később, menekülési kísérlet-, vagy ellenállás esetén zsarolni lehessen. Miután a szekta a gyóntatás során egyben feltérképezte az új tag (és családja) anyagi hátterét is, megkezdődik a pénzszivattyúzás. Ez abból áll, hogy egyre drágább szemináriumokat végeztetnek el vele, a végső megvilágosodás reményében. Ha elfogyott a pénz, egyszerűen csicskáztatni kezdik, ahogy az a cigánybűnözőknél szokás. Még inkvizíciójuk (vallatás, káder-akták, pszicho-terror) sőt büntetőtáboraik is vannak. A gyerekeket meg úgy neveli a szekta, akár Huxley ,,Szép új világ" c. utópisztikus regényében: Előbb-utóbb játékot nélkülöző, fanatikus, apró robotokká válnak.
A fundamentalista keresztény szekták esetében egyébként mindenütt hasonló jelenségeket tapasztalhatunk. A vezető tudatosan, avagy tudat alatt, csakhamar despotává torzul, és a tan (Biblia) egyértelmű objektivitására hivatkozva vallás-teológiai diktatúrát vezet be, amint ez világosan látszik a szakértők elemzései alapján. A hívők többsége saját alávetettségét a hipnózis hatására saját, ,,Szentlélek általi" önkéntes korlátozásának éli meg, egyesek azonban - még épségben maradt lelkiismeret morzsáik sugallatára - fellázadnak. Előbbieknek szembesülniük kell az ítélet napján azzal a ténnyel, hogy mindenkinek személyesen kell megállnia Isten előtt, /Róma 14;12/ s nem hivatkozhat rá, hogy vezetői hibás parancsait derék, hűséges engedelmességből hajtotta végre. Senki sem hordhatja mások zsebében saját lelkiismeretét! Utóbbiakat viszont az elhagyott szekta kemény, bosszúálló büntetése várja, egészen családok, korábbi barátságok gyűlölködő kettéhasadásáig, vagy a mártírium egyéb formáiig. (Fenyegetések, zsarolások, rágalmazások.)
A lelki terrort gyakorló szekták az esetleges hatósági számonkérések elől - cinikus módon - rendszerint a vallásszabadságot biztosító liberális törvények védelme mögé bújnak, noha a gyülekezet tagságának erős szabad akarati korlátozottságát néhány egyszerű pszichológia teszttel nyilvánvalóan igazolni lehetne. A fanatikus megszállottság bizonyos határokon túl drogfüggőséghez hasonlatos lelkiállapotot és teljes döntésképtelenséget okoz. A legnagyobb veszély azonban az, hogy az Ószövetséget teljes egészében Istentől ihletettnek tekintő biblikus fundamentalizmus legitimnek tekinti az erőszakot, vagyis bármikor kész Isten nevében ölni. Márpedig épp itt válik kérdésessé a vallásszabadság határa: Mennyiben lehettek legitimek a történelemben erkölcsileg az egyes vallásháborúk? Akár a keresztes háborúk, akár az oszmán invázió, akár a hat napos háború?
A Hit gyülekezete jelenleg azért jelent Magyarország számára komoly nemzetbiztonsági kockázatot, mert mérget vehetünk rá: A nyilvánvalóan Moszad ügynököktől hemzsegő társulat élén, egy Izrael és Irán között esetleg kirobbanó katonai konfliktus esetén Németh Sándor feltételezhetően magyar önkéntesek toborzásába kezd majd Izrael oldalán, mely felett a perzsák biztosan nem fognak szemet hunyni.

Tarnóczy Szabolcs

További részletek: http://kuruc.info/r/9/88636/#ixzz1ewDqC57M

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A MEIN KAMPFRÓL KESEREG A CIoN
  2011-11-27 19:35:16, vasárnap
 
  NOVEMBER 26 - OLVASSUNK MEIN KAMPFOT
A MEIN KAMPFRÓL KESEREG A CIONRÁDIÓ

2015-ben lejár a világ egyik legbotrányosabb könyve, a Mein Kampf szerzői joga, eltelik ugyanis az a hetven év, amely a szabályok szerint a szerző halálától számítódik. Négy éven belül bárki bárhol kiadhatja a könyvet, ezért már most megkezdődött a vita arról, hogyan lehet és hogyan kell kezelni a kialakuló helyzetet. Egyesek betiltanák, mások bőséges magyarázatokkal látnák el a kiadást, külön gondolva az iskolásokra - hangzott el a Kossuth Rádió Kihívás című adásában. A francia Le Figaro című napilapban egy teljes oldalas vitacikk jelent a témáról, ennek nyomán kereste meg a Kossuth Rádió a kérdés egyik legtekintélyesebb francia szakértőjét, Annette Wieviorka történészt, a Francia Tudományos Kutatási Központ (CNRS) kutatási igazgatóját. ,,A nagyközönség már most is hozzáfér a Mein Kampfhoz, a francia kiadása megtalálható az interneten. Vagyis az, akinek kedve van hozzá, hogy elolvassa, nagyon könnyen megteheti" - szögezte le a kutató. ,,Persze az nem ugyanaz, ha az interneten olvassuk, vagy ha megvásárolhatjuk bármilyen könyvesboltban, a pályaudvarokon és repülőtereken. Vagyis csakugyan új jelenségről lesz szó" - tette hozzá, megjegyezve: ,,a tankönyvekben már most is vannak belőle részletek, vagyis szerintem nem fog provokálni. Nem lesz egy új antiszemitizmus bibliája. Mindenesetre Franciaországban nem." A kérdésre, hogy lesznek-e új viták, a történész kijelentette: ,,Többféle kiadó létezik. Lesznek, amelyek elutasítják a kiadását, lesznek, amelyek pénzt akarnak keresni rajta, kiadják, és lesznek olyanok is, amelyek 'kritikai apparátussal' fogják ellátni. ,,Ezt a művet - ha lehet egyáltalán műről beszélni - Hitler másokkal együtt írta. Például Rudof Hess-szel, aki nagyon közel állt hozzá, és akivel együtt volt börtönben az 1923-as sörpuccs után. Ez egy betegesen bőbeszédű írás, mely egyszerre önéletrajzi, és egy ideológia igenlése. Ez a keverék alkotja az írást, amelyben Hitler elmeséli az életét, és azt, ahogy szeretné, ha azt mások látnák." A felvetésre, hogy ha a kiadás 2015-től szabaddá válik, lesz-e változás a közönség összetételében, a fogadtatásában, Annette Wieviorka úgy válaszolt: nem hiszi, hogy a kiadás változást hozhat. ,,Vannak bizonyos írások - például Goebbels naplója - amelyek az utóbbi időkben felkeltették a nácizmus iránt érdeklődők figyelmét. Azok, akik érdeklődnek a nácizmus iránt, nácik írásait olvassák. De azt nem mondhatjuk, hogy ez nagy hatással volna az olvasóközönségre" - mutatott rá. A Történelemtanárok Egyletének elnöke szerint nem áll elő alapvetően más helyzet azzal, ha a Mein Kampfot még a mostaninál is könnyebben lehet majd beszerezni. Miklósi László megjegyezte: ,,nem kell túlságosan sokáig kutakodni utána a neten." Ha azonban valóban könnyű lesz hozzájutni, az alkalmat adhat arra, hogy beszéljünk róla - tette hozzá. Miklósi László kiemelte: a nemzeti szocializmusról nem a huszadik század oktatásakor kell elkezdeni tanítani, hanem már a történelemtanítás egészének folyamatából kell következzen: mire a diákok eljutnak eddig az időszakig, addigra számos ismerettel kell rendelkezzenek. ,,Például a békés együttéléssel kapcsolatban. Alig esik szó ugyanis a történelemtanításban arról, hogy a különböző kultúrák, vagy a magyarországi kisebbségek miként éltek egymással békében. Kevésbé beszélünk arról, mi az, ami megsemmisült, amit elpusztítottak. A hangsúlybeli hiányokat feltétlenül pótolni kell". A Történelemtanárok Egyletének elnöke ugyanakkor rámutatott: nincsenek szőnyeg alatt a kérdések a magyarországi iskolákban az antiszemitizmussal, főként pedig a cigánysággal, vagy bármifajta kisebbséggel kapcsolatban. ,,Jelen van az intolerancia, a cigányellenesség, az idegengyűlölet számos válfaja. Több kutatás megerősíti, hogy a tapasztalatok nem esetlegesek. A kérdés az, hogy mit kezdenek a helyzettel a tanárok" - tette fel a kérdést a Kossuth Rádióban Miklósi László.

(MR, részlet)
Bejegyezte: glaborka dátum: 21:22

http://elhallgatotthirek-hungariannews.blogspot.com/2011/11/november-26-olvassunk -mein-kampfot.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összeesküvésből valóság lett -
  2011-11-27 18:59:37, vasárnap
 
 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség

2011. november 27., vasárnap vilaghelyzete.blog

Összeesküvés-elméletből nagyon hamar valóság lett! Ezreket tartóztatnak le, mert tiltakoznak a koorporáló cégek és bankok kizsákmányolása ellen..., "halálos könnygázzal" lövik szét a tüntetőket Egyiptomban..., Európa hamarosan utcára vonul...Az USA viszont lép...


Jövő héten szavaz az amerikai szenátus arról a titokban elkészült törvényjavaslatról, mely lehetővé teszi ezután, hogy a hadsereg állampolgárokat internálhasson mindenféle vádemelés vagy tárgyalás nélkül.
A tervezet a mostani és mindenkori elnöknek jogot ad arra, hogy az USA teljes területén - mintha harcmező ("battlefield") lenne hadsereget vegyen igénybe és civileket - akár saját kertjükben letartóztathassanak mindenféle előzetes eljárás nélkül. (írja a washingtoni választási iroda egyik képviselője).
Ha minden igaz, hétfőn döntenek arról az un. Nemzetvédelmi Felhatalmazási törvényjavaslatról, mely törvénybe mondja a határozatlan idejű fogva tartást, mely a Patriot Act és 9/11 után eddig csak terroristagyanús személyekre volt alkalmazható. Ezután bárkire.
Most már csak a mesevilágban élők nem fogadják el, hogy mire is kellett az USA-nak a 9/11 támadássorozat saját maga ellen. Látjuk az USA háborúit és világháborús készülődését és látjuk hogyan vette el a szabadságjogokat és mire készül még belföldön.

Nem, ez nem valami összeesküvés-elmélet, hanem a jelen !
Lehet, hogy eddig az volt, de a szemünk láttára válik valósággá, amiről Alex Jones beszél folyamatosan az Infowars.com-on és amiről nyáron írt a Világ Helyzete.

A forgatókönyvről már többször is írtunk... Legyen szó az "Angol-Szász Misszió"-ról vagy a szabadság felszámolásáról, ami most zajlik.
Az a 800 FEMA internáló tábor, ami az utóbbi pár évben épült, nem céltalanul, hanem igenis okkal készült, ha elszabadul a helyzet.
(FEMACamp - American Locdown teljes 86 perces film)
(USA = Police State - Rendőrállam a 21.Században)
+POLICE STATE 4: RISE OF FEMA full film 2h:20min
Sőt ha megnézzük a jelenlegi világpolitikai lejtmenetet, a hirtelen ellenséggé váló Kelet... oroszok, kínaiak internálása is azonnal megkezdődhet ezekbe a táborokba, ahogy megtették már ezt a japánokkal is. Csak most sokkal nagyobb méretekben gondolkodnak az Irányítók.
("FEMA koncentrációs táborok készen" dokumentum)

Szintén mai hír, hogy brit külügyi szakértők is arra figyelmeztették James Cameron-t, hogy lázongásokra kell felkészülni hamarosan az EU-ban is - Főleg Olaszországban és Spanyolországban először, amikor összeomlik az Euró....A kormányuk azon alapozva tervez, hogy az Euró összeomlása már nem "igen vagy nem", hanem "mikor" kérdése. "Az a mi érdekünk, hogy kijátszanak minden időt, amit lehet, mert annál több időnk marad felkészülni" - mondta a miniszter.


Ezzel párhuzamosan zajlik az európai államok szuverenitása feletti hatalomátvétel.
És ahogy írják: "Bankárok ragadták meg Európát...a Goldman Sachs vette át".

Szemernyi kétségünk sincs már efelől, hiszen nyíltan csinálják. Mindegy, hogy olasz, görög vagy magyar miniszterelnökről van szó. Elég csak a mostani Moody's leminősítésre gondolni, mely Warren Buffet milliárdos befektetési vállalata egyébként. Mi pedig egy zseton vagyunk a nagy "Illuminopoly" táblán, amin forintgyengítéssel milliárdos hasznokat lehet realizálni naponta... Lengyelország felminősítésre számított mellesleg, mert olyan jók a mutatói, de ők is le lettek degradálva...
Cél a nemzetállamok megölése és a nemzeti érdekek felszámolása! Semmi nem véletlenül történik!

Nagyon jól tudják az adott ország közvéleményét is manipulálni. Mindenhol ezt tapasztaljuk...: összeroppantják, a gazdaságokat adóssággal, meggyengítik valutákat spekulációkkal /az amúgy is (deviza)hiteleket nyögő nemzeteknek ez a méreginjekció/ és az elégedetlen tömegek elégedetlenségeként - akiknek fogalmuk sincs a háttérben zajló folyamatokról - a saját polgárok viszik majd be a kegyelemdöfést az általuk megválasztott kormányoknak.

A problémamegoldás már automatikus: azt a választ adják majd, hogy külső segítségre van szükség, aki pont valami uniós biztos vagy világbanki vezér lesz természetesen.
"Szépen lassan" ők állnak majd az államok élén, az elégedetlenkedő embereket a hadsereggé formálódó rendőrség fogja világszerte egy elnyomó rendszer gépezeteként beterelni a VILÁGKORMÁNY irányítása alatt álló államba, ahol mindenki engedelmeskedik, nincs nemzet, nincs készpénz, nincs vallás és hamarosan család sem. Mindenki megkapja a kis RFID azonosító chipjét a bőre alá, melyek gyártása már most is zajlik VeriChip néven...

De nem kell izgulni, ez nem fog már mindenkire vonatkozni és nem is érint mindenkit!
Csak azt a maradék kb.1 milliárd embert.....amit célul tűztek ki a Georgia-i Tanúköveken...akik túlélik AZT, aminek előkészítése szintén a szemünk előtt zajlik!

Ja, hogy hová tűnik a 6milliárd ??? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.... Bár Ők amúgy is 500milliót írtak azokra a kövekre, úgyhogy még örüljünk...
És bocsánat, ha kicsit cinikus voltam...











 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Európai lázadásoktól félnek a
  2011-11-27 18:35:26, vasárnap
 
 
Európai lázadásoktól
félnek a britek

Külföld: 2011-11-27. 11:18
http://kuruc.info/r/4/88627/


Az eurózónában található brit nagykövetségek utasítást kaptak a londoni külügyminisztériumtól, hogy készítsenek terveket az ott élő britek átsegítésére az euró összeomlásán és az ezt kísérő tüntetési hullámokon - írja a Telegraph.

A lap arról ír, hogy miközben Olaszország egyre nehezebben jut hitelhez, Spanyolország pedig egy nemzetközi mentőcsomag igénybevételén gondolkozik, Nagy-Britannia miniszterei egyre valószínűbb forgatókönyvnek tartják, hogy megtörténik a korábban elképzelhetetlen, és felbomlik az eurózóna.

A minisztériumok ezért felkészülnek a legrosszabbra, és úgy kalkulálnak, hogy csak idő kérdése a közös európai pénz megszűnése.

A külügyminisztérium ezért adott nemrég utasítást arra a nagykövetségeknek, hogy kezdjék meg a felkészülést a legrosszabb eshetőségekre, így a görögországihoz hasonló folyamatos tüntetésekre és általános társadalmi elégedetlenségre is.

Emellett a diplomatáknak arra is fel kell készíteniük az eurózónában lakó több tízezer brit állampolgárt, hogy egy esetleges pénzügyi összeomlás elérhetetlenné teheti a bankszámláikat, így könnyen készpénz nélkül maradhatnak.

(Index)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Közlekedési adó és dugódíj, k
  2011-11-27 18:27:41, vasárnap
 
 
Közlekedési
adó és dugódíj,
különben a BKV csődbe megy

2011/11/26 - 13:40
http://www.szentkoronaradio.com/belfold/2011_11_26_kozlekedesi-ado-es-dugodij-kul onben-a-bkv-csodbe-megy

Tarlós István szerint csak az újabb népnyúzás mentheti meg a csődtől a mutyiközpontot.

Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester szerint a BKV januárban csődbe megy, veszélybe kerülhet több közlekedési beruházás - így a 4-es metró is -, ha nem változtatnak a finanszírozási rendszeren. A főpolgármester szombati rendkívüli sajtótájékoztatóján megköszönte Orbán Viktor miniszterelnöknek, hogy a kormány megadta a BKV-nak a kért ötmilliárd forintos támogatást. Hangsúlyozta ugyanakkor, hogy Budapestnek "forrásteremtési lehetőségre" van szüksége: újra tárgyalni kell a közlekedési adó és a dugódíj bevezetéséről.

(MTI)

***

További tarolási javaslatok a főváros költségvetéséhez, tételenkénti névszerinti szavazással:
pislogási adó, / lépésszámláló kötelező használatával lépésszám adó, a járókelők lábbeliének az útburkolaton ejtett kopása utáni jövedéki adóval, / szellentési adó, / WC lehúzása utáni alkalmankénti adó, / kommunikációs adó a kimondott szavak száma után, nyilvánosság előtt kimondva plusz jövedéki adóval, / autók kerékfordulatának száma utáni adó, .....
és ha mindezt a fülkényi fővárosi 2/3 elfogadja, nekik külön elvonási tüneteket okozó teljes vagyon megvonási adó szavazási tételenként emelkedő 1:1 közmunkaévekkel. Borítékolható, a szavazás napjára beteget jelentenének.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elbocsátási hullám elé nézünk?
  2011-11-27 18:27:04, vasárnap
 
 
Elbocsátási hullám
elé nézünk?

2011, november 27 - 11:47

http://barikad.hu/elbocs%C3%A1t%C3%A1si_hull%C3%A1m_el%C3%A9_n%C3%A9z%C3%BCnk-201 11127


Félő, hogy vissza fogjuk még sírni az idei, őszi foglakoztatási adatokat, még úgyis, ha tudjuk, hogy ezekben a kormányzat által büszkén emlegetett közfoglalkoztatási trükkök is beleszámítanak - írja Bertha Szílvia, a Jobbik országgyűlési képviselője mai közleményében.

Az viszont már most biztonsággal kijelenthető - hacsak valamilyen csoda nem történik -, jövőre még a statisztikai trükkök százaival sem lehet majd a munkanélküliség számait jobbá tenni, sőt erősen félő, hogy a jövő évi adatok megközelítik az 1993-ban mért mélypontot tette hozzá.

Mire alapozható mindez? Például a készülő törvények tartalmára. A költségvetési törvény számaiból, a kiszivárgott információk alapján - amelyekben már elkészült ,,halállistákról" is szólnak - több ezres, a költségvetési szférát érintő leépítés várható írja a politikus.

A köznevelésről és szakképzésről szóló törvényből és erősen tagadott háttértanulmányaiból akár tízezer pedagógus elbocsátásának rémképe rajzolódik ki. Az új Munkatörvénykönyvet sem azért írta meg a ,,teszkós" jogászcsapat, hogy a multi láncoknál még több ember dolgozhasson. Sőt, ellenkezőleg. A gazdasági válság, a lakosság jövedelmének központi elvonása nem kíméli a vendéglátást sem, a hotel-és egyéb szálláshelyek vezetői szintén jelentős létszámcsökkentésben gondolkodnak. Ezzel összefüggésben a rendkívül népszerű és elsősorban a kiskereskedelemben és a fizető vendéglátásban felhasznált étkezési utalványok értékének csökkentése további munkaerő leépítést fog maga után vonni - írja Bertha.

A képviselő szerint leépítést terveznek a gyógyszergyártók is, nemcsak a gazdasági válság, hanem a kormány egészségügyi, ezen belül a gyógyszerkasszát érintő döntései miatt. Az építőiparnak már csak pár hónapra maradt munkája, az új lakásépítés leállt, ezen a kormány- eléggé minimális - új állami támogatási rendszere mit sem segít. Az építőipar összeomlása egyéb ágazatokban is elbocsátási hullámmal járhat.

A kormány lökésszerű, valójában csak saját elbaltázott adópolitikájának kompenzálásaként végrehajtott minimálbéremelésének is sok ,,áldozata" lesz. Különböző felmérések szerint a munkaerő-kölcsönző cégek harmadánál terveznek jövőre létszámleépítést, ami szintén több ezer embert érinthet. A minimálbér másfélszeresére emelt járulékalap és a bérkompenzáció egy kutatás szerint a cégek nagy részénél kivágta a biztosítékot. Annyira, hogy a válaszadó cégek 16%-a, amely igen jelentős szám, szintén elbocsátásokban gondolkozik.

S, hogy ne irigyeljük annyira a pénzügyi szektorban dolgozó honfitársainkat sem, a bankok jelentős számú fiók-és ügyfélszolgálati iroda bezárást tervezik. Reméljük, lesz lehetőség az elhibázott gazdaságpolitika leváltásával a hullámtörőket még időben felállítani - írja mai közleményében Berha Szílvia.

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán: A népnek joga van elke
  2011-11-27 18:26:19, vasárnap
 
 
Orbán:
A népnek joga van elkergetni a kormányt

2011/11/27 - 13:15
http://www.szentkoronaradio.com/belfold/2011_11_27_orban-a-nepnek-joga-van-elkerg etni-a-kormanyt


A Szent Korona Rádió videói egyre szélesebb körben terjednek az internetes oldalakon. Ezúttal az általunk sosem kedvelt 168 óra tette közé emlékeztetőül Orbán Viktor beszédét, amelyet legfőképp miniszterelnökünk figyelmébe ajánlunk.

Jogunk van elkergetni a kormányt!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uchjTewczN4

(Szent Korona Rádió)

Related Links
A 168 óra cikke

Ő maga mondta! Majd nem tette!! Békésen jaffabégetett az ország eladósításához!!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ránk köszönt-e a "magyar tavas
  2011-11-27 18:00:47, vasárnap
 
  Rabok legyünk, vagy szabadok? - Ránk köszönt-e a "magyar tavasz"?




Hogy belebukik-e Orbán Viktor és az általa vezetett Fidesz-kormány az egyre súlyosabbnak látszó ,,pénzügyi válságba" - melynek hátterében a cionista világbirodalmi elit hatalomkoncentrációs törekvései állnak - egyelőre még nem lehet tudni. Azonban annyi egészen biztosan kijelenthető: az Orbán-kabinet súlyos kutyaszorítóban van.
A Fidesz mostani vesszőfutása egyáltalán nem derült égből villámcsapásként érkezett. Számítani lehetett rá. A fideszeseken a bibliai mondás igazsága teljesedik be: ,,nem lehet egyszerre szolgálni két úrnak". Én magam már egy korábbi írásomban is rámutattam: a Fidesz vezetésén belül létezik ugyan egy nemzeti irányzat, amely azonban célkitűzéseit a ,,szélsőséges módszerek" kerülésével, ,,fű alatt" kívánja végrehajtani, úgy, hogy óvatosan lavírozgat a globális pénzhatalom Szküllája és a magyar nemzeti érdekek Kharübdisze között. Orbán Viktor és köre azt hitte - teljesen tévesen -, hogy a világbirodalmat irányító cionista oligarchiával szemben lehetséges ,,engedményeket kicsikarni". A miniszterelnök persze nem pusztán engedményekről beszélt, hanem ,,szabadságharcról" - de hát miképpen gondolta a Fidesz-vezér, hogy kétkulacsossággal, félszívvel harcolva meg lehet vívni egy szabadságharcot? Ha valaki nekikezd egy igazi ,,szabadságharcnak", akkor ott már nincs helye a trükközésnek, az óvatoskodásnak, a lavírozgatásnak. Nincs helye az önző számítgatásoknak. Teljes erőből és teljes szível küzdeni kell!
Teljes erőbedobással küzdeni a jelenlegi helyzetben pedig nem jelenthet mást, mint a teljes szakítást a ,,nemzetközi pénzügyi rendszernek" nevezett világbirodalmi elittel. Haladéktalanul meg kell tagadni a felvett adósságok visszafizetését, arra hivatkozva, hogy a hitelt nyújtó ,,pénzintézetek" valójában rosszhiszeműen adták a kölcsönöket, mert minden módon - különböző pénzügyi manőverek és spekulációk révén - akadályozzák a hitelek visszafizetését, sőt, valójában abban érdekeltek, hogy az idők végezetéig adósrabszolgaságban tartsák Magyarországot. Vajon ha egyértelműen bizonyítható, hogy a hitelt nyújtó fél a kölcsön felvevőjét félrevezeti, és különféle akciókat hajt végre ellene, akadályozván a tisztességes törlesztést, akkor nem jogos-e a visszafizetés megtagadása? Haladéktalanul ki kell lépni az IMF-ből és a Világbankból, határozottan le kell leplezni végre az úgynevezett ,,hitelminősítők" szélhámoskodásait és a magyar nemzet elleni bűncselekményeit. Az államcsőd persze aligha lenne elkerülhető, de legalább megadatna a lehetőség, hogy Magyarország visszanyerje végre pénzügyi függetlenségét, és teljesen új alapokon kezdje meg az építkezést!
Lehetséges, hogy a magyar lázadás esetén sokan követnék a példát a cionista világbirodalom tartományai közül. Ha most a kormány ismételten megfutamodik, és a fideszes ,,politikai-gazdasági elit" saját maradék hatalmának biztosítását fontosabbnak érzi, mint a magyar nemzet hosszú távú érdekeinek felvállalását, akkor most már tényleg lét és nemlét kérdése lesz, hogy ki merünk-e menni végre az utcára? A legkevésbé sem túlzás kijelenteni: gyermekeink jövője, a magyar nemzet fennmaradása múlik azon, hogy lesz-e bátorságunk sztrájkok és tüntetések szervezésével vagy távozásra, vagy pedig a magyar nemzet érdekek felvállalására bírni a kormányzatot? A helyzet némiképpen emlékeztet az 1956 előtti állapotokra, amikor is a tömegek egy az orosz birodalmat addig kiszolgáló politikus - Nagy Imre - vezetésével felálló kormánytól várták a szabadság és a függetlenség kivívását. Orbán Viktornak a mostani ,,válság" az utolsó esélye arra, hogy eldöntse: a magyarság mellett vagy pedig a világbirodalom gyarmatosító erői mellett foglal-e állást. Lesz magyar újjászületés? Ránk köszönt-e vajon a ,,magyar tavasz"?
Perge Ottó

http://www.kuruc.info/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jud Süss, mint a Fidesz-agyt
  2011-11-27 09:57:41, vasárnap
 
  2011-11-26. 13:37
A Jud Süss, mint a Fidesz-agytröszt ötletgazdája


A következő évet illetően a tisztességes magyar polgári társadalom több tortúrára számíthat, mint bármikor a megelőző évtizedek során, beleértve a kádári vészkorszak sötét esztendeit is. Ne legyenek illúzióink: olyan sarcoltatás veszi kezdetét 2012-ben, amilyenre még a rémes emlékű Gyurcsány-Bajnai-Veres triumvirátus sem vetemedett korábban.
Nem elég, hogy az ún. bankadó jelentős hányadát már eddig is az ügyfelekre és a szerencsétlen devizahitelesekre hárították át a pénzintézetek, ám amennyiben az Európai Unió főhatalmasságai úgy döntenek, miszerint ezen adó kormány általi kivetése korábban úgymond jogellenes volt (vajon miért is?), s ezen összeget Orbánéknak vissza kell fizetniük, ez esetben szemernyi kétségünk nem lehet, hogy mi, állampolgárok leszünk azok, akik ezt az irdatlan pénzmennyiséget visszajuttatjuk az államkassza lyukas fenekű trezorjába. Aztán jön majd az ingatlanadó, baleseti adó és a Jóisten a megmondhatója, még miféle taksát ötlenek ki és hajtanak be a magyar társadalmon, feltéve, ha az nem száll végre szembe tönkretevőivel, egzisztenciális, sőt immár biológiai ellehetetlenítőivel, likvidátoraival.
S íme, egy újabb financiális agyrém: az útadó. Ez persze, már nagyon is benne volt a levegőben. Hiszen miért is csak az útpályahálózat használatáért kellene a szerencsétlen magyarnak díjat lerónia? A az útsarc-tervezet szerint ugyanis minden autós számára kötelezővé tennék az eddig autópálya-matricának nevezett tanúsítvány megvásárlását, amelyet kötelező jelleggel használniuk kellene ezentúl minden főútvonalon, netán bármely közúton. Természetesen az eddigi, éves díj összegét ,,nagylelkűen" leszállítanák 40 ezer forintról 20 ezerre, ám amit ezzel elveszítenek a réven, az busásan visszatérülne a vámon. Hiszen eddig az éves matricát az autóstársadalom töredéke vásárolta csak meg, a teherfuvarozók s az állandóan úton lévő vállalkozók, ezentúl azonban a közúton közlekedők gyakorlatilag 100 %-a rákényszerülne erre. Mutatják ezt a beszédes számok, az előzetes számítások is: az autópálya-matricák árából a költségvetésbe eddig befolyó éves 20 milliárd forint jó háromszorosára, 66 milliárdra nőne 2012-től.
Nos, ötleteink, elképzeléseink lehetnek arról, vajon miért éppen most állott elő ezzel a fenomenális koncepcióval a ,,nemzeti-keresztény" kormánykoalíció. A magunk részéről ez úton szeretnénk egy egészen eredeti hipotézissel előhozakodni a rejtvény megfejtését illetően. Szerény véleményünk szerint a magyarázat abban keresendő, hogy a politikai korrektség és szalonképesség játékszabályainak és látszatának megőrzésére módfelett kínosan ügyelő kormány egyszerűen nem akart és nem mert ezidáig az antiszemitizmus és a nemzetiszocializmus soha le nem mosható és elévülő vádjának gyanújába keveredni.
Miről is van szó? A polkorrekt média és agytröszt által démonizált és indexre helyezett, Veit Harlan által 1940-ben a Harmadik Birodalomban forgatott Jud Süss című filmben ábrázolt helyzet kísérteties rokonságot mutat a mai magyarországi közállapotokkal. A történelmileg hitelesen ábrázolt események Württemberg tartományban játszódnak az 1730-as években, Karl Alexander herceg uralkodásának időszakában. Az ország gazdag, fejedelme viszont szegény, az államkincstár pedig kong az ürességtől. Az új uralkodónak viszont luxuskiadásai fedezésére pénzre, sok pénzre van, pontosabban lenne szüksége, mi több a hatályos alkotmány felrúgásával saját személyi testőrséget is szeretne felállíttatni a maga számára. Kérjük tisztelt olvasóinkat, hogy ezen a ponton semmiképp ne támadjanak gondolataikban holmi eretnek képzettársítások a mai magyarországi TEK, illetőleg a felállítandó NIBEK vonatkozásában. Nos, nincs mit tennie, Karl Alexander hitelért országa leggazdagabb uzsorásához, a zsidó Joseph Oppenheimerhez folyamodik, aki nagylelkűen folyósítja is számára a kért kölcsönösszeget, illetve ékszereket. A herceg legnagyobb csodálkozására a zsidó első lépésben mindössze Württemberg minősíthetetlen állapotban lévő útjainak ,,koncesszióját" kéri tőle cserébe 10 esztendőre, azzal az ígérettel, hogy rendbehozatja, felújíttatja majd azokat. Nos, innentől kezdve a derék württembergiek megtudják, mit is jelent a 18. századi ,,IMF-hitel" áldása a mindennapjaikban. Minden városkapunál, hídnál, révnél, útelágazásnál, fogadónál és fánál útdíjat kell sarcként fizetniük. A szentül ígért útrekonstrukciós munkálatok pedig valamilyen fatális, a világgazdasági recesszió okozta véletlen folytán elmaradnak. Végezetül az állam is, a herceg is, az alattvalók is teljesen tönkremennek egzisztenciálisan, tragédiák sújtják a kis német államocskát, egyedül Oppenheimer, a hitelező jár jól minden vonatkozásban, de ő nagyon.
Nos, úgy gondoljuk, minthogy kísérteties hasonlóság mutatkozik az 1733. évi württembergi, valamint a 2011. évi magyarországi gazdasági és politikai helyzet között, hogy Matolcsyék az útadó ötletét Harlantól kölcsönözték. Mindebből arra a teljesen logikus következtetésre juthatunk, hogy titokban a jelenlegi kormányzat prominens figurái náci filmeket néznek otthon vagy zártkörű frakcióvetítéseken. Ejnye, ejnye! A ,,szükség törvényt bont" elve alapján azonban jónak látták a Jud Süss ezen motívumát a mai hazai viszonyokra átplántálva alkalmazni, s úgy vélték, vannak a filmnek követendő, hasznosítható, sőt megszívlelendő mozzanatai is. Fájó szívvel kell azonban tudomásul vennünk, hogy a jelek szerint aligha nézték végig a jeles mozifilmet. Annak befejezése ugyanis az, hogy Stuttgartban kirobban a forradalom, a vulkanikus erővel kitörő népharag pedig elsöpri a korabeli ,,IMF-uralmat" és végezetül Oppenheimert felakasztják.
Lipusz Zsolt - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/7/88593/#ixzz1etVfkHpL
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a beszéd!!!
  2011-11-27 09:36:24, vasárnap
 
  Irán megtámadja a NATO törökországi rakétavédelmi rendszerét, ha veszély fenyegeti Izrael, vagy az Egyesül...


Kegyes Csilla, az MTI tudósítója jelenti:


Irán megtámadja a NATO törökországi rakétavédelmi rendszerét, ha veszély fenyegeti Izrael, vagy az Egyesült Államok részéről - közölte az orosz RIA Novosztyi hírügynökség Amir Ali Hajizadeh, az Iszlám Forradalmi Gárda légügyi-és űregységeinek parancsnokának bejelentését.

Az iráni katonai egység parancsnokának kijelentését a Mehr iráni hírügynökség tette közzé. Amir Ali Hajizadeh eszerint azzal fenyegetőzött, hogy "amennyiben veszély áll fönn, készen állunk csapást mérni a NATO-ra Törökországban, majd más régiókra is.

Hozzátette, hogy az USA és Izrael Iránnal kapcsolatos politikája kényszerítette Teheránt arra, hogy áttekintse védelmi politikáját és ezentúl "fenyegetésre fenyegetéssel fog válaszolni".

A RIA Novosztyi emlékeztet rá, hogy az idén szeptemberben Ankara és Washington szerződést írt alá az európai rakétavédelmi rendszer keretében egy radarállomás létesítésére Törökország területén, a dél-keleti Kurecik város közelében.

A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség vezérigazgatójának legutóbbi jelentése szerint Irán 2003 óta foglalkozik atomfegyver előálításával. A NAÜ jelentésének nyilvánosságra kerülését, november 8-t követően a szervezet határozatban szólította fel Teheránt, hogy engedje be szakembereit nukleáris objektumaiba és az együttműködés aktívabbá tételét szorgalmazta. Ezt követően az Egyesült Államok és Franciaország az Iránnal szembeni büntetőintézkedések bővítésére hívott föl. Ilyen lépéseket tett Nagy-Britannia kormánya is.


Forrás: MTI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2011.10 2011. November 2011.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 612 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2011
  • e Hét: 5113
  • e Hónap: 16224
  • e Év: 169720
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.