Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Ki után kémkedik Orbán?
  2011-11-29 20:32:29, kedd
 
  2011.11.29. 05:06
Ki után kémkedik Orbán?

Új Nagy Testvért hozna létre Orbán Viktor. Talán mert nem tudja - vagy nagyon is tudja - hogy a személyes ex tanácsadója - Boross Péter - jóvoltából soha rendesen fel nem tárt ügynöklisták, a Nyírfa és UD ügyek országában minimum visszatetszést kelt, ha megfigyelésről és adatgyűjtésről beszélünk. Azok után pláne, hogy Orbán kiherélte az ombudsmani rendszert, megalkotta az új adatvédelmi törvényt, és létrehozta a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságot, mondván majd ők megvédik maguktól a mi adatainkat, jól.

A hatóság még fel sem állt, de az már kiderült, hogy Kedves Vezetőnk sajátjaként kívánja felhasználni személyes adatainkat. A NIBEK néven létrehozandó - nem Nem Igazán Bízunk az Emberek Közelségében, hanem Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ - szervezet az országban fellelhető minden adatállományhoz hozzáférne külső segítség nélkül. Nem pöcsölnének holmi kérvényezéssel, frászt. Egy pillanat alatt komplett profilt állíthatnak fel fogászati röntgentől interneten vett szado mazo szetten keresztül a legutóbbi adóbevallásig.

Bennem fölmerül a kérdés: mire kíváncsiak vajon ennyire? Viktor nyugtalanul ébred és nyűgös egész nap, ha nem tudja biztosan, Lendvai Ildikó tangát vagy tundrát választott az aznapi szettjéhez?
Felőrli a bizonytalanság a napjait, ha nem lesz képben Gyurcsány aktuális egészségi állapotáról?
Vagy csak jó lenne rajtakapni Schiffer Andrást egy kis huncutkodáson, és kompromittálni a szexuális segédeszköz áruház ajtajában, lehetőleg az MTI Hírcentrum kamerái előtt?
Persze nyilván ránk is kíváncsiak, ezért van egy alternatív javaslatom: hagyjuk ezt a nagytesósdit a fenébe. Legyen egy Magyar Faszbúk közösségi portál, ahol minden állampolgárnak legyen oldala. Ott aztán mindenki közölheti a napi programját, egészségi állapotát, pénzügyi költéseit, pártszimpátiáját, hogy ne kelljen ezt se keresni. Például:

7:00 Felébredtem. Azt álmodtam Selmeczi Gabriella egy kiflivéggel üldözte kijafasztomit, mert annyira twitterezett, hogy elfelejtett visszalépni az állami nyugdíjrendszerbe két csipogás között. Most meg a megmentésért könyörög.

7:30 Lefőtt a kávé, a vérnyomásom 130/80, rám jött a szarás.

7:40 Egy akkorát szartam, mint egy vimes doboz, meg két kisebbet, amitől ág formája lett, úgy nézett ki mint narancsfa torzó a tűzvihar után.

7:50 A kocsiban hallgattam a Kossuthot, de a rogánanti szájából az ingatlanadó száraznak tűnt. Iszol te rendesen édesöcsém? Kisnaccságnak mondjad, amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is, úgyhogy szaporázza.

8:10 Beértem az irodába. A hírportálokon nem találtam utalást az IMF ismételt picsánrúgásáról. Vérnyomásom 140/90

12:00 Ebédre sós csipszet ettem energiaitallal, elszívtam hozzá két szál cigit. Tudatosan étkezem, étrendemmel hozzá kívánok járulni az államháztartás bevételi oldalához.

16:00 Hazafelé bementem tankolni. Mióta dízellel járok extra örömforrás ez is. Még hogy Isten az autót benzinesnek teremtette, így a dízel Isten ellen való vétek, a gázos meg út a megbocsátás felé....pfff....Igaz magyar gázolajat tankol, azzal segíti a Haza felvirágzását!

18:00 Átnéztem az online bankomban a számlaforgalmat, és kiszaladt egy mijabüdöspicsabazmegakurvanénikéteket a tranzakciós díjakban áthárított bankadó láttán. A hangerőért a fülelő hangtechnikustól elnézést kérek.

21:00 Néztem a Való Világot és feljegyeztem: 24 bazmeg, 5 faszom és 4 faszombazmeg hangzott el, amiről bejelentést tettem a Nemzeti Szalacsi Forródróton.

22:00 Mióta van pornóadó azóta ilyenkor keresztény konzervatív pornót nézünk. Most is egy apácát dugtak vadul egy asztalon misszionárius pózban. Mondtam is az asszonynak, mámma alaptörvény asztalosat játszunk. Rádobtam egy lepedőt a dohányzóasztalra, az asszonyt összekentem a gyerek temperájával, így mindjárt egy festményt is összehoztunk.

24:00 Eldúdoltam a Himnuszt és arra gondoltam, remélem szijjártópetinek nem esett baja, mert hetek óta karbantartása alatt van. Kicsit sajnáltam még Kusza Szem főnököt, majd álomba sírtam magam.

Mennyivel egyszerűbb lenne így, nemde? Semmi felhajtás, osonás, megfigyelés, adatvadászat, nem kellenek kémek és besúgók, mindenki állampolgári kötelességként megtenné ezt az apróságot önként. Nem kellenek ilyen példamondatok, hogy az állam ezeket úgyis tudja, meg csak az fél akinek rejtegetnivalója van. Nem kell a magyarázkodás, hogy minek nektek szélesebb jogkör ilyen téren, mint a világ tetszőlegesen választott országai bármelyikének, a diktatúrákat kivéve. Nem kell külön adatvédelmi biztos, mert csak szükségtelen aggályokkal terhelné az alkotmánybíróságot. Ki kell tárni a kapukat a szabad adatáramlás előtt.

Különben sose ér ide a keleti szél Türkmenisztán felől.


http://varanus.blog.hu/2011/11/29/ki_utan_kemkedik_orban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb illegális kütyük
  2011-11-29 20:27:47, kedd
 
  Újabb illegális kütyük


http://www.hocipo.hu/images/stories/content/2011/21_szam/2011-21-kamu2.jpg

"Atomot csak végső esetben használnék, nem vagyok én állat! De fontos emberek vagyunk, akik az országért dolgoznak. Gyorsan kell fontos helyekre elérnünk, ezért van szükségünk ezekre az eszközökre... De még csak egyszer használtam egy Scud rakétát, amikor az M0-son dugóba kerültem " - nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő képviselő.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Városházi megrendelések a fide
  2011-11-29 20:27:23, kedd
 
  Városházi megrendelések a fideszes törzskocsmának
2011, november 29 - 19:46


Fénykorában 11 millió forinttal is tartozott a Murphy's Pub üzemeltetője a pécsi önkormányzatnak. Cserébe a város mérhetetlen türelemmel viseltetett, és jócskán juttatott a cégnek az önkormányzati, vagy inkább polgármesteri megrendelésekből.

Aki városnak csak a politikai, és nem az éjszakai életével foglalkozik, az a Murphy's Pub-ot a közelmúlt választásainak helyi fideszes bástyájaként ismerheti: a jobboldali párt rendre itt, a város alighanem legjobb helyén lévő intézményében ünnepelte választási győzelmeit.

Ennek fényében lesz igazán érthető, hogy míg vannak olyan ivók, amelyeket jóval csekélyebb tartozásért is bezárás fenyegetett, a Murphy's lassan, de biztosan 11 milliós tartozást tudott felhalmozni 2011 nyaráig. A pártörülésnek helyet adó egység még felszólításból is a puhábbik fajtát kapta. A Páva Zsolt polgármester által szignált 2011 februári levél úgy fogalmaz: "Továbbá kérem, hogy szíveskedjék áttekinteni a bérleti díjból származó elmaradásait ... és intézkedni ezen tartozás Önkormányzat felé történő kiegyenlítéséről, annak érdekében, hogy ezen pénzösszeg jogi úton történő behajtására ne kerülhessen sor".

A pub annak ellenére kapott ilyen dörgedelemnek semmiképpen sem nevezhető levelet, hogy tartozásai már jó ideje halmozódtak. Már 2010 márciusában meghaladta az összeg a 10 millió forintot, de egy évvel korábban is közel 1,4 millió volt az üzemeltető sara.

Egy másik polgármesteri levél arról biztosítja az üzemeltetőt, hogy annak aláírója a díjcsökkentésen felül - amelyet az EKF munkák nyomán kapott a cég - lehetőséget lát egyhavi bérleti díj, akkor közel 1,4 millió forint elengedésére.

A pub az előző városvezetés alatt sem számított üldözöttnek. Egy 2008-as tárgyalás emlékeztetőjéből kiderül, hogy egy szakvélemény szerint a finoman szólva is előkelő helyen lévő egység bérleti díja havonta csaknem kétmillió forint lehetne piaci alapon. A cég képviselője maga is elismerte, hogy "a többi kiadott önkormányzati ingatlanhoz képest" valóban alacsony áron bérli az épületet. A megbeszélésen elhangzott az is, hogy az épületen a Murphy's Pub-bal osztozó multinacionális gyorsétterem fizette a bérleti díj kétharmadát, az ivó pedig csak a fennmaradó részt. Az önkormányzat végül megemelte a díjat, drasztikusan, de így is csak a szakértő által megállapított összeg felére.

A fideszes önkormányzat nem csak türelmes volt az őket választásonként vendégül látó helynek, de még hálás is. Legalábbis erről tanúskodnak a Pécsi STOP birtokába került utalványok kisebb-nagyobb összegekről. A megrendelők alapján a Murphy's Pub biztosított egyebek mellett munkavacsorákat 25-27 ezer forintért, amikor országgyűlési képviselő, vagy az akkor még csak fővárosi főpolgármester-jelölt Tarlós érkezett Pécs polgármesteréhez. Ötvenezres tétel volt egy finn delegáció, a Pán Európai Unió ülése, német befektetők megebedéltetése. Az utalványok sora végtelen, Páva Zsolt aláírásával munkaebédek, delegációk, és német befektetők sorjáztak - ők a gazdasági hírek ismeretében leginkább ebédelni jártak Pécsre, BMW gyár azóta se épült. A szerényebb számlák 10 ezer körül mozognak, a drágábbak a 100-140 ezret is elérik. A számlák tisztes paksamétát tesznek ki annak ellenére, hogy az első 2009-ben, Páva Zsolt polgármesterré választása után keletkezett.


pecsistop.hu - barikad.hu


http://barikad.hu/v%C3%A1rosh%C3%A1zi_megrendel%C3%A9sek_fideszes_t%C3%B6rzskocsm %C3%A1nak-20111129
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyomurúságunk valós okai
  2011-11-29 20:05:27, kedd
 
  Nyomurúságunk valós okai




A Független Szabad Európa című hetilap internetes oldalán olvashatjuk, hogy a világ eladósodottsága a bankok összehangolt maffiatevékenységéből adódik . Atilla jobban fogalmaz az alábbi oldalon, érthetően vezeti le eladósodottságunk valódi okait .

http://szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=heti_tema_2011_11_07_ _DhMY


Olyan kelepcében vergődik a világ, amelyből csak egységesen lehet kivergődni . Nagyon nehéz lesz mégis, mert a véleményformáló médiabirodalom ennek az erőnek a kezében van, amelyet megszereztek az utóbbi évszázad folyamán . Amit leírnak, vagy levetítenek, arról a külső szemlélő azt gondolná, hogy valós helyzetet ábrázol, de nem így van, mert ez a monstrum csak a saját érdekében tájékoztat !


Amikor a pénzpiacokat beindították a Bank of England megalapítása után 1694-ben, ez a láthatatlansága mögé búvó bankár dinasztia felvásárol minden értékesítésre váró ingatlant, ipari létesítményt, politikusokat, hadsereget, királyokat, diktátorokat, mindent a kedve szerint . Jól láthatjuk az elmúlt évszázad történéseiből, hogy mire képes ez az arctalan birodalom . Két borzalmas világháborút hozott ránk, majd egy olyan hatalmi monopóliumot győzelme során, amibe belegebed az emberiség 99%-a .


Nem csak mi magyarok vagyunk ebben a képtelen helyzetben már szinte félezer éve, amióta törökkel szövetkezve Európa ellen indult, legyőzni saját magát, amiből később rettentően meggazdagodott . Még a tatárokat is ellenünk biztatták, azaz Európa ellen, de ők is fennakadtak rajtunk, ahogyan a Római Birodalom végzetét is Atilla hunjai okozták .


Isten Ostorának lépnie kell megint ! A Kárpátmedence anyaölszerű védettsége megcsappant az utóbbi 90 évben, mert ellenünk uszították azokat a népeket, akik menedéket leltek mellettünk a nagyobb csatározások idején . Őket használta fel ez a láthatatlanságban tetszelgő világbirodalom ellenünk . Országot kaptak a tótok, nagyok lehettek (bár csak területileg) az oláhok, átjöhettek termőföldjeinkre a rácok, közelebb jöttek a horvátok, de még Ukrajna is kapott valamit a testünkből a volt Szovjetunió jogán .


Kicsik lettünk, de tisztán látunk még mindig, s Európa bukik ha ellenünk fordul megint, amikor lépnie kellene a játékpénzek megállítása végett . Megint mi leszünk azok kik lépni fognak, tőlünk várják az aljasok, hogy kaparjuk ki számukra a gesztenyét, mindig csak mi hozzuk az áldozatokat . Gondolják általunk megint csak gyarapodhatnak, pedig ha velünk végeztek ezek, akkor ők következnek . Mindenki a magyarság véréből ered Európában ! Mi vagyunk az európai ember őse, legalább is írásunk erre enged következtetni . Minden jeles nyelvész tudja ezt a világon, csak a mi hazaáruló akadémikusaink nem . Elképesztő az az aljasság amit megengednek velünk szemben a Magyar Tudományos Akadémia emberei !


Nem maradt más hátra, csak egy visszahívható politikusgárda, amelyik végrehajtja egyemberként azt a programot, amely megszabadít bennünket az adósságcsapdától . Izlandnak sikerült . Nem beszélnek róla azóta sem . Félnek a következményeitől .


Európa dugába dőlni készül éppen . Már a németek sem érezhetik biztonságban magukat, pedig a világ legmagasabb szintű iparával rendelkeznek, de a felhígult lakosság kevertsége romba dönteni látszik őket . Ez az ezerkarú polipszerű daganat az emberiség testén olyan méretesre duzzadt, hogy kiszorítja belőle a lelkét . Egyedül csak ők gyarapodhatnak a termelő munkából, mégis egyre nagyobb hadsereget állítanak ki ellenünk a saját pénzünkön . Nem engedhetnek a gyeplőn, mert akkor úgy járnak mint 56-ban Magyarországon, hiszen a legkisebb enyhítés a végüket jelentené . Úgy végeznék, mint az ávósok felismert csapata . Néhány nap alatt helyre állt a rend, föld alá bújtak a patkányok .


Az oroszokat uszították ránk akkor, most kit fognak ? A NATO-t ? Mindig a saját szövetségesünk aláz meg bennünket, s a nyugat hallgat közben . Sok mozgásteret nem hagytak eddig, most sincs több . Vagy összefogunk e bankrendszer ellen, és túléli velünk együtt a fehér ember, vagy kipusztulunk lassan a világból ! Az utóbbi félszáz év alatt elképesztő méretű világvárosok nőttek ki a földből . Ezek a rákszerű képződmények felemésztették földünk nyersanyag készletét, amelyet pótolni egyre nehezebb, főleg akkor, amikor már rátették a kezeiket ezek a tolvajok .


Kezükben a gabona piac . Ezzel válságot idézhetnek elő . Egyszerűen alkoholt készítenek belőle s eltűnik vele a kenyér ! Pornográfiával a jövendő kor erkölcseit rontják, mivel a hormonfelesleggel bíró fiatalok ösztönszerűen horogra kerülnek . Mire rájönnének hibáikra, már az ördög kezébe kerültek . Isten nevében hirdet igét Lucifer, a bukott angyal . Kiválasztottságára hivatkozik, miközben istentelen dolgokat művel . Mindannyian keressük egymást . Nem érdemes kommunistázni, zsidózni, fasisztázni, gyűlölködni, hiszen mindannyian áldozatok vagyunk ! Ennek a rákos képződménynek 95%-a zsidó származású, a zsidók nagy része is ugyanolyan áldozat mint mi, csak nem merik elfogadni helyzetértékelésünket .


Nincs hátra sok idő . Maya kalendáriumokra hivatkoznak egyesek, azokra a régi jövendölésekre, amelyek a világ végét hirdetik . Pontosan 2012 december 21-re jósolják, de szerintem bedől ez jóval hamarabb mint gondolnánk, úgy világosságra kerültek romboló parazitáink mint még soha . Valakinek lépnie kell ! Új pénzek sorát kell létrehozni, amivel működni tud zavarmentesen a világ . Régi pénzeket és az aranyat ne használja többé senki, így kapzsi kufárjaink pánikba esnek . Meglátjuk majd akkor, hogy kik gyűjtögettek ellenünk .


Mindenki azonos összeggel indul majd, termelőmunkája árát megkapja az államtól, amelyik nem sanyargat, hanem szolgál, mint idáig is tennie kellett volna . Egyenlő nyugdíjat azoknak, kik bevétel híján rászorulnak . Nincsenek kiemelt nyugdíjak !


Egy társadalomban forgó pénz nagysága szabályozandó, elkerülné a jelen helyzet képtelenségét is ezzel . Közgazdászaink felelőssége beindítani ezt az új pénzrendszert, ami nem gyarapít, hanem szolgálja a társadalmát . Miután megszűnik a tőzsde, véget ér a spekuláció, munka nélküli pénznyerekedés, belső információk általi előnyszerzés . Nagyobb vállalatokat államosítani kell ugyanúgy, ahogyan korábban tette ez a vérszipó társaság . Akinek otthonánál több lakóingatlanja van, azt is a közösbe tenni . Nemzetünk legjobbjai vezessék minden területen a stratégailag fontos, kiemelt intézményeinket . Nemzetközi politikusokra, hazaárulókra nem lesz többet szükség .


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A tyúk és a tojás ül az pszich
  2011-11-29 20:01:08, kedd
 
  A tyúk és a tojás ül az pszichológiai rendelő várótermében.
Nyílik az ajtó, kijön az asszisztensnő, rájuk néz.
- Melyikük volt előbb?
- ...elmész a picsába.......!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Spekulánsok diktatúrája?
  2011-11-29 19:59:21, kedd
 
 

Spekulánsok diktatúrája?




A cionista televízió-csatornák úgynevezett hírműsoraiba gyakran hívnak meg közgazdászokat, politikusokat, pénzügyi elemzőket (többnyire ugyanazokat a szélhámosokat), akik általában elismerik: valóban zajlott és zajlik ,,spekulációs támadás" a forint és általában Magyarország ellen. Ami azonban - teszik hozzá - ,,elkerülhetetlen". Lassan az lesz az ember benyomása, hogy az úgynevezett spekulánsok ténykedése mindennapjaink velejárója. Olyasmi, mint a bűnözés vagy a prostitúció, amelyekkel ,,együtt kell élnünk". Akkor is, ha mi, egyszerű magyarok, belegebedünk.



Persze nem csak mi, hanem lassan Európa összes népe kárvallottja lesz a spekulánsok akciózásának. Hiszen ezek a misztikus lények már megtámadták Görögországot, Olaszországot, Írországot, a 90-es évek vége felé kapott tőlük rendesen néhány délkelet-ázsiai ország és Oroszország is és talán lassan nincsen olyan állam a földön, melynek valutáját ne érte volna valamikor ,,spekulációs támadás".


De hát hogyan lehetséges, hogy a világ népei képtelenek lefogni az állítólagos spekulánsok kezét? Miért tűrik ezt a képtelen machinációt a nyomorba és kétségbeesésbe kergetett milliók? Mert azt még csak-csak meg tudom érteni, hogy a televízió-stúdiókba behívott sztár ,,pénzügyi elemzők", politikusok és közgazdászok, maguk is a spekulánsok pénzügyi kocsányán lógnak, vagyis az ő fegyverhordozóik, ügynökeik, netán spekulánsok maguk is. És nincsen egyetlen olyan közéleti személyiség sem, aki ki merné mondani: amennyiben tényleg igaz, hogy a ,,spekuláció" a jelenlegi világgazdasági rendszer nélkülözhetetlen ,,kelléke", akkor az egész globális világrend egy katasztrófa, amelynek vagy sürgősen hátat kell fordítani, vagy pedig a megdöntésén munkálkodni. Mert akkor tényleg az a helyzet, hogy bűnözők és élősködők irányítják a szent ,,pénzügyi piacokat" - mely esetben haladéktalanul meg kell tagadni mindenféle együttműködést ezzel a maffiával.


Megjegyzem, egyébként súlyos erkölcsi következményei vannak annak, ha a ,,spekulációt" valamiféle természetes vagy szükségszerű viselkedésmódnak állítjuk be. Végtére is a spekuláns egy csaló, aki a különféle árfolyammozgások manipulálásával - vagyis csalással - tesz szert hatalmas nyereségre, milliók elszegényedése árán. Mármost, ha ezt a fajta élősködést és bűnözést elkerülhetetlennek nyilvánítjuk, akkor egyetlen szót sem szólhatunk, ha az iskolában a gyerekeink ugyancsak manipulációba kezdenek, mondjuk a dolgozatíráskor - vagyis puskáznak -, ha a vállalkozó nem ad számlát és nem fizeti be az adóját, ha az üzletben az eladó súlyosan és rendszeresen becsap minket és ha a családtagok is gátlás nélkül hazudoznak egymásnak. A spekulánsok piedesztálra emelése, vagy legalábbis bűncselekményeik mentegetése tovább rombolja az egyébként is borzalmasan alacsony szintre süllyedt társadalmi morált, melynek következménye a közösségek teljes szétesése lesz.


De nem csak az ,,gyanús", hogy az állítólagos spekulánsok csalásai ellen a fél világ tehetetlen, hanem az is, hogy soha, egyetlen alkalommal sem mutat be a média egyetlen egy ilyen spekulánst sem. Még az Olümposz isteneit sem vette körül olyasfajta misztikus titokzatosság, mint a mi életünket megkeserítő spekulánsok hadát. A nálunk csak nyomokban létező tényfeltáró újságírás, és egyáltalán a ,,negyedik hatalmi ágnak" hazudott média legteljesebb szégyenére, soha, egyetlen egy úgynevezett spekulánst nem állítanak a mikrofonok elé. Kik ezek az emberek? Milyen nemzetek fiai? Honnan, miféle társadalmi csoportokból érkeztek? Egy külön kasztot képeznek a társadalmon belül, vagy pedig bárkiből, aki némi szorgalommal és nagy adag gátlástalansággal van megáldva, lehet spekuláns? És vajon a spekulánsok csak saját meggazdagodásukra törnek, vagy valakik állnak mögöttük is? Miféle érdekeket szolgálnak? Csak a saját zsebüket tömködik, vagy pedig jelentős összegeket utalnak a megbízóiknak is? És ha léteznek azok a megbízók, akkor kik is ők? Ezek lennének azok a kérdések, amelyeket a médiának sürgősen fel kellene vetni, és alapos boncolgatásukba belekezdeni, mindenféle lényegtelen és unalmas téma tárgyalgatása helyett.


Természetesen a felvetett kérdések költőiek, és csupán a pénzügyi oligarchia szoros irányítása alatt álló médiumok propagandaszólamainak keretei között értelmezhetők. Másképpen fogalmazva: az imént felsorolt kérdéseknek egyáltalán a felmerülése is cáfolata az egész hazug világképnek, melyet a fejünkbe a média révén elültetni szándékoznak. Ha ugyanis igaz lenne mindaz a képtelenség, amivel etetnek bennünket, akkor azt kellene gondolnunk, a spekulánsok csak a saját zsebükre dolgozó, kicsit pénzéhes (amúgy különben jó fej) fickók, akik időnként a saját szakállukra ,,betámadnak" egy-egy országot, de jön azután a jóságos IMF és a Világbank, amelyek okos tanácsaikkal megsegítik a bajba jutott népeket. Mindez teljes képtelenség, és tényleg súlyos szellemi eltompultságban kell léteznie annak, aki ezt a hülyeséget elhiszi. (Sajnos sok millió ember él szerte a nagyvilágban ilyen szellemi eltompultságban, elsősorban a globális agymosó kampány következtében.)


A valóság ugyanis természetesen az, hogy az úgynevezett spekulánsok ténylegesen egy zárt kasztot alkotnak, és persze sok pénzt keresnek, viszont a mögöttük álló, és őket irányító pénzügyi oligarchia utasításait hajtják végre. Hogy a feudális korból vett terminológiával éljek: létezik ma is egyfajta hűbéri lánc, melyben a hűbéres a spekuláns, a hűbérúr pedig a bankár kaszt egyik tagja. Ő szintén olümposzi magasságokban székel, vagy annál is magasabban - és ami elkeserítő, a tulajdonukban álló médiumok révén azt akarják elhitetni a tömegekkel, hogy ez az egész bankároligarchia, vagy pénzügyi oligarchia - nevezzük bárhogy - valójában nem is létezik. Legfeljebb ,,pénzügyi befektetőkről", meg ,,pénzpiacokról" hallunk a hivatalos propagandakiadványokban és propagandaműsorokban. Mert hát ugyan ki emelhetne kifogást egy ,,befektető" ellen, aki olyan jóságos, hogy idehozza fáradságos úton megkeresett pénzét, és a ,,befektetésével" ,,munkahelyeket teremt"? Mi lenne velünk nélkülük? Ki ,,finanszírozna" minket? - sugallja a teljesen hamis aggodalmakat a pénzarisztokrácia szoros pórázán tartott média. És ugyan miért haragudna a ,,pénzpiacokra" az egyszeri tévénéző polgár, amikor ő maga is gyakran kijár a valóságos piacra élelmiszert vásárolni? Még talán az is eszébe jut, hogy miféle galád, fasiszta-rasszista szélsőséges alak lehet az, aki a ,,pénzpiacokat" meg a jóságos ,,befektetőket" bántani meri?


A spekulánsok tehát a megbízóik, vagyis a nyugati világ uralkodó elitjének utasításai alapján ,,támadnak meg" országokat, manipulálnak az árfolyamokkal, és követnek el más, valóságos bűncselekményeket. A cél pedig nem más, minthogy a nyugati birodalom minden egyes tartományára - és a függésben álló csatlós államokra - csatlakoztatott pénzügyi szivattyú rendületlenül pumpálja a dolgozó tömegek kemény munkájával megtermelt milliókat az oligarchia számára. Ezeknek az irdatlan összegeknek egy kisebb része természetesen az uralkodó elit tagjai, valamint kiszolgálóik és hűbéreseik luxuséletmódjának fenntartására megy el. A nagyobbik részt azonban - nehezen felderíthető csatornákon keresztül - a saját hatalmuk megerősítését szolgáló belbiztonsági intézkedésekre, és a birodalom hegemóniájának útjában álló független államok elleni katonai akciókra és háborúkra költik. Ne legyenek kétségeink: szinte felfoghatatlan, horribilis összegekről van szó! Majdhogynem bizonyossággal állítható továbbá, hogy a kiépített kizsákmányoló mechanizmus legfőbb haszonélvezője Izrael állama - ami elég világosan mutatja a nyugati világ felett uralmat gyakorló pénzügyi oligarchia faji összetételét.


Amikor tehát a feldühödött népet némiképpen lecsendesíteni szándékozó politikusok a spekulánsokat szidják, valójában hülyeségükből fakadóan, vagy tudatosan, de elterelik a figyelmet a lényegről, és ezzel a magát láthatatlanná tenni igyekvő pénzhatalom kezére játszanak. Érdekes egyébként ez a rejtőzködés a világbirodalmi elit részéről: régebben ugyanis az arisztokraták, az uralkodók (legyenek azok fáraók vagy keresztény királyok) kifejezetten büszkélkedtek a hatalmukkal, és egyáltalán nem kívántak elrejtőzni. A mostani arisztokraták"sötétben bujkálása" két okra vezethető vissza: egyrészt a felvilágosodás korában felszított, és a szocialista mozgalmak által is tovább éltetett plebejus érzelmek jelenlétére (habár a média, többek közt a gazdag emberek sztárolásával is, igyekszik elnyomni ezeket az érzelmeket) , másrészt pedig az oligarchia faji összetételére. A zsidók ugyanis nem szeretik, ha kiderül, milyen befolyásos szerepet játszanak egy-egy társadalomban, nehogy az elnyomott és kizsigerelt nép egy napon ellenük forduljon. (Habár az utóbbi időben ezen a téren is változás figyelhető meg, mert az elit és a járszalagjukon csüngő kollaboráns rétegek egyre több tagja meri nyíltan felvállalni zsidóságát. Nyilván azért, mert biztonságban érzik magukat.)


Ha létezne független értelmiség, annak az lenne a feladata, hogy lerántsa a leplet a nyugati világot uraló pénzügyi elit gátlástalan manipulációiról, hazudozásairól, és uralmának fenntartása, sőt kiterjesztése érdekében kidolgozott félelmetes terveiről. Az értelmiség legnagyobb részét azonban a spekulánsokhoz és a bábállamok kormányaihoz és elitjeihez hasonlóan pénzen megvásárolták (habár az értelmiség a modern hűbéri lánc legalján foglal helyet, messze a spekulánsok alatt, de hát nekik még így is jó), így igen csak nehézkesen tud kibontakozni egy 21. századi ,,felvilágosító mozgalom". Melynek azonban mégis csak meg kellene születnie, mert ha a jelenlegi globális pénzügyi diktatúra fennmarad, borzalmas háborúkra, évtizedekig elhúzódó válságra kell berendezkednünk. Hosszabb távon pedig a magyar nemzet, sőt a nyugati civilizáció bukása is biztosra vehető.


Perge Ottó




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor a fideszes komcsi komcs
  2011-11-29 19:54:41, kedd
 
  Amikor a fideszes komcsi komcsizza az MSZP-t (+videó)

2011.11.21. 12:33


Egy biztos, ha ez a törvényjavaslat átmegy és tényleg megszavazzák a parlamenti képviselők, hogy egy diktatúra bűneiért egy ma működő demokratikus párt felelős, akkor én az AB-hez fogok fordulni. Egy, mert ez a kollektív. generációkon átnyúló bűnösség elve lenne. És ennek ma már más a kicsengése. Kettő. Nem egy közösséget kell felelősé tenni, hanem egyéneket. Ugye, Kövér elvtárs, Matolcsy elvtárs, Kerényi elvtárs vagy Pozsgai elvtárs? Mert, hogy a Fideszben ma már több a volt MSZMP-s KISZ-es vezető beosztásban, mint az MSZP-ben. Hopá...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=usWljZ8xNIw


És ezek a megtisztult kommunista urak szeretnének egy másik politikai csoport megbélyegezni. Hát lehet, hogy nem is a kommunista az undorító alak, ... hanem a fideszes kommunista.

Mert, hogy itt a Piroslapon is írtunk, közöltünk le dokumentumokat kettő közepes súlyú fideszesről, akik egykor büszkén építették a diktatúrát... Az egyik Czira Szabolcs, aki az MSZMP-ben Alapszervi Infó. felelős volt... (magyarul besúgó:)), A másik Tóth Imre Sarkad polgármestere... aki anno szívesen játszott komcsi hopmestert... Na az előbb említett két úr semmiért nem felelős, mert ma már a Fideszben építi a népfrontot.



Persze ez a törvény nem arról szól, hogy a valódi MSZMP-sek esetleges bűnőségét kimondják... mert, hogy őket aztán mindenűt lehet keresni, de gyakorlatilag az MSZP-ben pont nem. Ez a törvény arról szól, hogy a Fidesz legfőbb riválisát meg tudja bélyegezni. Kicsinyes. Ja és hogyha a felelősöknél tartunk, vizsgáljuk már meg ki a felelős azért, hogy a Szovjet csapatok bevonultak Magyarországra?

Ha, úgy hoznának ilyen törvényt, hogy maguknál egyetlen egy MSZMP-s nem ül, akkor sem értenék egyet az ilyen típusú megbélyegzéssel... de úgy, hogy hemzsegnek maguknál az ex-komcsik következik a kérdés: mikor távolítják el őket a Fideszből? Mikor vonják esetleg őket felelősségre? A válasz egyértelmű: soha. Pedig aztán ők is MSZMP-sek és attól mert ma Fideszesek még...



Kedves Fidesz urak!

Mi lenne, ha ez ilyen típusú bohóckodások helyet másfél év után, most már végre elkezdenének kormányozni? Erre aztán szerintem senki nem kíváncsi. Viszont a valódi társadalmi problémákról nagyon kevés szó esik. Értem én, hogy fontos, hogy ki legyen mondva, hogy Önök a makulátlan erő... de 2014-ben akkor is le lesznek váltva... hiába: trükkök százaival nem lehet elfedni a kormányzás hiányát és a politikai impotenciát. Nem ezt várjuk maguktól sem. Minden ilyen lépéssel azt az érzést erősítik, hogy a politikai elit messzire került a társadalomtól... Jelzem ez nem hungaricum... ilyen volt már más országokban is... hát csúnya pofára esés lett a vége!

http://piroslapok.blog.hu/2011/11/21/amikor_a_fideszes_komcsi_komcsizza_az_mszp_t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
gyengülő forint
  2011-11-29 19:52:07, kedd
 
  gyengülő forint

http://i43.tinypic.com/2qwforl.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nevezzék meg az iráni külügymi
  2011-11-29 19:48:52, kedd
 
  Nevezzék meg az iráni külügyminiszter kitiltásának felelőseit!
2011, november 29 - 15:38

A magyar külügy az iráni külügyminiszter gépének hazánk légteréből történő kitiltásával csak tovább feszítette az amúgy sem túlságosan nyugodt nemzetközi helyzetet.

Az iráni külügyminiszter repülőgépének hazánk légteréből történő kitiltásának felelőseinek megnevezését követelte a kormánytól Németh Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője kedd délutáni sajtótájékoztatóján.

A honatya emlékeztetett arra, hogy hétfőn a magyar hatóságok a külügyminisztériummal együttműködve kitiltották hazánk légteréből az iráni külügyminiszter repülőgépét. Az iráni politikus egy hollandiai nemzetközi konferenciára tartott, amelyen a kémiai és vegyi fegyverek betiltása volt a téma, sajnos a magyar engedélymegtagadás miatt a részvételt le kellett mondania. - tette hozzá.

A képviselő kiemelte: minden európai uniós ország engedélyezte a repülőgép áthaladását, csak hazánk nem tette meg ezt, amit Német Zsolt elfogadhatatlanak tart.

A Jobbik politikusa a felelősök megnevezését követelte. Választ vár arra, hogy személyesen kit terhel felelősség ezért a diplomáciai incidensért.

Németh Zsolt kiemelte: a magyar külügy csak a NATO és az euro-atlantista érdekeket tartja szem előt. Hozzátette: döntésükkel nem mozdították elő az Irán körül kialakult nemzetközi konfliktus békés megoldását, és fölöslegesen vállaltak egy diplomáciai konfliktust.

A képviselő kitért a múlt évben az izraeli kémrepülőgépek engedély nélküli hazánk légterében végrehajtott felderítő repülésére. Ezzel kapcsolatban leszögezte: míg az iráni külügyminiszter repülőgépének kitiltásakor rendkívül határozottak voltak a magyar hatóságok, addig az izraeli kémrepülőgépek légtérhasználatakor már korántsem volt tapasztalható ilyen kemény fellépés. Az akkori kormánypártok ígértet tettek a felelősök felkutatására és megnevezésére, ez meg is történt, de ezután nem történt semmi - tette hozzá.

J.F.

barikad.hu

http://barikad.hu/nevezz%C3%A9k_meg_az_ir%C3%A1ni_k%C3%BCl%C3%BCgyminiszter_kitil t%C3%A1s%C3%A1nak_felel%C5%91seit-20111129
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor és a Magyar Tenge
  2011-11-29 19:47:05, kedd
 
  Orbán Viktor és a Magyar Tenger kalózai


2011.11.27. 10:58


Visított a fűrész, sírt a Viktor, de nem volt mit tenni, a túlélés egyetlen útja volt.

http://entellektuel.freeblog.hu/files/2011/11/orbanmatolcsykaloz.jpeg


A gyorsnaszád megtépázva ringatózott a Potomac folyó öblében. Hosszú, kacskaringós út vezetett ide a Fűzfői-öböl hajdan nitrogénes szagú kikötőjéből. Itt szentelték fel ugyanis anno - ortodox szertartás szerint - a kis csanakot, melyet Viktor végül 2010-ben vett át korábbi tulajdonosától (illetéket persze nem fizetve), és azonnal átkeresztelte az új szertartás szerint: ikonok százai úszkáltak az öböl vizein, és pátriárkák menekültek csapatostul a mólón. Átfestette az egész hajót, de annyira, hogy nem csak a kormány, de a kompasz, a hajószakács, a mentőcsónak, a fékek, és ellensúlyok, de még az utolsó vécéülőke is narancssárga lett.

Az Ezüsthajó gyorsnaszád azonnal új vitorlát bontott, és keleti szelek szárnyán - régi magyar reflexek alapján - próbálta megsarcolni a nyugat-európai kereskedőhajókat. Mítoszok szerint a strasbourgi csatában egy pár gyors hadmozdulattal megtépázott egy pár hatalmas, birodalmi csatahajtót.

Viktort otthon sokszor látták sötét kis provinciális kocsmákban amint bepólyált szent jobbjában pálinkát tartva iszogatott. Gyakran dicsekedett azzal, hogy pár kokit és sallert sikerült kilőni a nyugati hadihajókra. De mások azt mondják, hogy csúnyán odacsattant a hatalmas oldalukhoz. Amikor pedig megpróbáltak megcsáklyázni egy ilyen csatahajót, akkor a közelharcban megsérült az a bizonyos jobb keze, akit ő maga csak Gyuri néven becézgetett. Petit, a papagájt meg azóta is karbantartják.

Egyébként régi sérülését akkor szerezte, amikor egy másik hajó kapitányával, Ferivel egy koronán veszekedtek, és a civakodás hevében belefejelt. Azóta baloldalra nem lát.

A magyarok kalandozásai néven elhíresült hadjáratában állítólag szabadságharcot folytatott a hatalmas, multinacionális anyahajók ellen, de a világtenger egyre több vizén lett persona non grata. Sok kikötőből kitiltották, sok parti őrség volt már a nyomában. Kénytelen volt a nyílt vizekre menekülni, ahol viszont az idő viszontagságainak, és a tőzsdecápák támadásainak volt kitéve.

Végül Viktor, kényszerből, mégis a Chesapeake öbölbe menekült. Fehér zászlók alatt vitorlázott be a világ legjobban védett tengeri kikötőjébe. Erősen ráalkonyodott már a hajóra. Ráadásul a szent jobb is elfertőződött. A hajón végül lázadás tört ki, mert Gyuri olyan büdös volt már, hogy a legénység is követelte, hogy szabaduljon meg tőle.

A lenyugvó nap véresen ereszkedett alá a Potomac folyóba, mintegy aláfestvén az elkövetkező műtét hangulatát. Viktort a hajóorvos lekötözte, belenyomtak egy teljes üveg törkölypálinkát, egy másikat pedig kikészítettek fertőtlenítésre. A fűrész kíméletlenül vágott bele a szent jobba, régi, dakota mondás szerint: ahol minősítenek, ott hullik a forgács. Visított a fűrész, sírt a Viktor, de nem volt mit tenni, a túlélés egyetlen útja volt.

Hát, ilyen csúfos véget ért a "legnagyobb" kalandozó magyar, az Ezüsthajó gyorsnaszád unortodox története. Unokáinknak is el fogjuk mesélni, hogy tanuljanak belőle.

http://piroslapok.blog.hu/2011/11/27/orban_viktor_es_a_magyar_tenger_kalozai
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2011.10 2011. November 2011.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 612 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 269
  • e Hét: 2529
  • e Hónap: 19322
  • e Év: 152239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.