Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
Apa, anya és a kislányuk ülnek
  2011-12-20 22:29:18, kedd
 
  Apa, anya és a kislányuk ülnek a fűrdőkádban.
- Papa, mikor lesz nekem is olyan a két lábam között, mint neked?
- Majd ha anyád kimegy.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Te kérted, hogy vegyék el
  2011-12-20 22:26:19, kedd
 
  Te kérted, hogy vegyék el

bastya | 2011-12-19 14:28:01

Néhány napja, a magánnyugdíjpénztárakról (manyup) szóló írásomban szinte biztosra vettem, hogy vagy Szijjártó Péter vagy Giró-Szász Attila elő fog állni valami iszonytatóan döbbenetes magyarázattal, hogy miért is kellett a manyup pénzeket elvenni.

Akkor még arra gondoltam, hogy a mindenki számára kötelező áldozatvállalásra fognak hivatkozni, vagy arra, hogy most kell a magyar egység, mikor Európa a miniszterelnök fejét követeli. Azonban arra, amit Giró-Szász mondott, még álmomban sem gondoltam.

A korányszóvivő ugyanis azt bírta mondani a manyup-pénzek lenyúlásával kapcsolatban, hogy ezt nem ők akarták, hanem a tagok döntöttek így. Egészen pontosan ezt mondta: ,,Sem korábban, sem a jövőben nem a kormány vette el ezeket a forrásokat, hanem a magán-nyugdíjpénztári tagok döntöttek arról". Remélem, mindenki érti, hogy miről van szó. A kormánynak esze ágában sem volt erre a pénzre rátennie a kezét, de hát a nemzet, az az istenadta követelte, hogy vegyék el a nyugdíjra félretett pénzeiket, hogy a gyorsnaszádba egy kis naftát lehessen tölteni, nehogy az a szényen érjen minket, hogy az Európa nevű hajó előzése közben megakadjunk. Ezt nyilván úgy okoskodták ki, mármint ezt a tagok döntöttek dolgot, hogy megnézték, hogy idén mennyi pénz folyt be a magánpénztárakba, és mikor látták, hogy alig valamicske, rögtön ki is fundálták, hogy a tagok nem akarnak itten befizetni. Igaz, hogy nem is utalhatták oda úgy, ahogy eddig tették, mert azt a fajta befizetést az állam felfüggesztette, de ez most részletkérdés.

Akik még az idén januárban visszaléptek (önként és dalolva), azok tagjai lehettek a nagy állami nyugdíjrendszernek, azonban a maradók esetében ez még nem ilyen biztos. Azt még a kormány át fogja gondolni, mert hát valami büntetésnek csak kell lennie, hogy ilyen kis csökönyösek voltak, és képesek lettek volna az adósságelleni szent harcot feláldozni egy jövőbeni nyugdíj miatt, amelyet lehet, hogy meg sem érnek. Szóval lássuk be, hogy ez tényleg elég kisstílű dolog volt a maradóktól, és a kétharmad most bizonyára súlyos büntetést követel. De majd ezt is elmondja a Gíró-Szász-Szijjártó-páros.

http://magyarcitrom.postr.hu/te-kerted-hogy-vegyek-el
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vissza a kommunizmusba
  2011-12-20 22:20:27, kedd
 
  Vissza a kommunizmusba

bastya | 2011-12-16 10:25:50


A kormány döntött, és ez a döntés azt jelenti, hogy a magánnyugdíjpénztárak (manyup) sorsa végleg megpecsételődött, ugyanis egy törvényjavaslat szerint a nyugdíjjárulék mostantól az államot illeti meg, és senki nem fizetheti azt be a magánpénztáraknak. Ahogy Orbán Viktor fogalmazott: "Amit az államnak be kell fizetni, azt mostantól az államnak kell befizetni, nem lehet majd máshová"

A kormány rátette a kezét a magánnyugdíj-vagyonra, mégpedig azért, mert a jövő évi költségvetés még az elfogadása előtt összeomlott, és a keletkező 200-300 milliárdos lyukat valamivel be kell tömni. Erre pedig tökéletesen alkalmas a manyup pénze. Ez tulajdonképpen annyit tesz, hogy az idei évben még maradók vagyona is állami kezelésbe kerül, onnantól kezdve pedig a pénz mozgása követhetetlen. A kormány ezzel a döntésével elrabolta a jövőt a jelen megmentéséért. Hogy ez hogyan illeszkedik a ,,ne az emberekkel fizettessék meg!"-politikába, azt majd Orbán Viktor, Giró-Szász András és Szijjártó Péter elmagyarázza.

A kormány a túlélésért küzd, hiszen saját elhibázott gazdaságpolitikájának és hatalmi gőgjének a csapdájában szenved. Ha az érdeke úgy kívánja, hát elvesz bárkitől bármit, csak hogy tíz perccel tovább fent tudja tartani az a látszatot, hogy az ország dolgai rendben haladnak, és hogy megnyugtassa a híveit, hogy a kormány a helyén van, és hogy ha ezt az évet túléljük, akkor meredeken elindulunk fölfelé. Csak azt nem mondja meg, hogyan is fog ez történni. Hiszen lassan már nem lesz mit államosítani, az emberek pedig a tűrésküszöbük végénél tartanak. Néha magam is elcsodálkozom, hogy van még, aki hisz bennük.

Most pedig el lehet morfondírozni azon, hogy vajon mi lesz a következő? Ha mégsem mennek olyan jól a dolgok, akkor majd rátenyerelnek a bankvagyonra, és zárolják egy bizonyos összeg felett a számlákat, és kölcsönveszik még tíz percnyi életért? Meddig mehet el egy kormány, és mikor jön az, hogy valaki feláll, és azt mondja, hogy elég, és ne tovább? Mert a jövőnk már elrabolva, így hát mást már nem nagyon lehet tenni, mint a jelent is elzálogosítani. És most megkérdezem én is a Véleményvezérrel együtt, hogy nem pont ezért zavartátok el a kommunistákat?


http://magyarcitrom.postr.hu/vissza-a-kommunizmusba
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
747 ezres fizetés sem elég jó
  2011-12-20 22:17:59, kedd
 
  747 ezres fizetés sem elég jó

bastya | 2011-12-15 10:05:57


Szépen lassan azért kiderül, hogy mennyi is lesz a képviselők bére, mert azt már korábban is tudni lehetett, hogy bizony sokan keveslik a számukra juttatandó 747 ezer forintos bért.

Szeptemberben Lázár János benyújtott egy javaslatot a képviselői bérek rendezésével kapcsolatban. Már akkor számítani lehetett arra, hogy bizony ez nem fog tetszeni a parlament tagjainak, és így is lett. Ahogy ez lenni szokott, rögtön el is kezdték puhítani a javaslatot. A képviselők javadalmazásával foglalkozó albizottság nem enged a bizottsági pótlékokból, a benzinpénzből, sőt, még az ingyenes tömegközlekedésből sem. Lázár János azonban nem vette figyelembe az albizottság módosításait, és az eredeti koncepció szerint nyújtotta be a javaslatát, amellyel ugyan sokan sok pénzt veszítenek, de legalább átláthatóbb lesz a javadalmazás. A parlamenti ülésen pedig meg is magyarázta, hogy méirt gondolja úgy, hogy ez a javaslat megállná a helyét.

Természetesen ebbe nem nyugodott bele Tasó László fideszes országgyűlési képviselő, Nyíradony polgármestere, akinek Lázár módosítója nyomán az 1 042 391 bruttó forintos képviselői jövedelme(és akkor még nem számoltam ide a több, mint 400 ezer forintos polgármesteri fizetését) mintegy 30%-kal csökkenne. Ezért aztán azt találta ki, hogy legyen üzemanyagkártya, amely két rendszámra szólna, és nem csak a képviselő, hanem a munkatársa is használhatná, valamint kidolgozott egy választókerületi pótlékot is, amely szintén növelné az elég alacsonyan megállapított képviselői juttatást.

Magam részéről úgy vélem, hogy Lázár János javaslata a képviselői javadalmazás tekintetében egy olyan irányba megy, amelyre azt lehet mondani, hogy jó irány. Azonban arra is jó ez a beadvány, hogy láthassuk, hogy a képviselők, akik robot módjára szavazzák meg a különböző adóemeléseket, extraadókat, és bármit, amire azt mondják nekik, hogy szavazd meg, most, hogy az ő pénzükről van szó, hirtelen önálló személyiségekké válnak, akik akár még a harcot is vállalják a saját frakciójukkal és kormányukkal, csak hogy a saját kis pénzük megmaradjon. Roppant kisstílű, gyomorforgató, hogy mennyire nem érzik és nem értik azt, ami ma Magyarországon történik, és fogalmuk sincs arról, hogyan is élnek az emberek. Döbbenetes, hogy amikor családok a fennmaradásukért küzdenek, akkor Tasó úr úgy gondolja, hogy neki az 1,1 millió (747 ezer + képviselői javadalmazás) nem elég, és csökönyösen ragaszkodik az 1,4 millióhoz. Úgy látszik, hogy fogalmuk sincs arról, hogy milyen jó dolguk van. És nem csak most, hogy ott ülnek, hanem ha már nem lesznek ott, akkor is. Mert ők már megcsinálták a szerencséjüket. Csak hát nem ezért vannak ott, és nem erre kaptak felhatalmazást. Még ha ők ezt így is gondolják.

http://magyarcitrom.postr.hu/747-ezres-fizetes-sem-eleg-jo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár reformtervei a következő
  2011-12-20 22:09:48, kedd
 
  Lázár reformtervei a következő évekre

Orbán Viktor, 2007: "Van még egy tanulsága az Alkotmánybíróság döntésének. Mégpedig az, hogy egy demokráciában általában a demokratáknak van igazuk. Egy demokráciában nem képzelhető el, hogy a kormány a saját programját egyetlen lehetséges útnak minősítse."

Lázár János, 2010: "A jogállam megszilárdulásával az alkotmánybíráskodás ilyen széles jogköre mára indokolatlanná vált."

Lázár János, 2011: "A szavazófülkékben végrehajtott forradalom megszilárdulásával a népszavazás ilyen széles jogköre mára indokolatlanná vált."

Lázár János, 2012: "A médiahatóság megszilárdulásával a sajtó ilyen széles jogköre mára indokolatlanná vált."

Lázár János, 2013: "A Fidesz megszilárdulásával az ellenzék ilyen széles jogköre mára indokolatlanná vált."

Lázár János, 2014: "A Nemzeti Együttműködés megszilárdulásával az országgyűlési választás ilyen széles jogköre mára indokolatlanná vált."

És, hagyjuk?

(Gulyásdemokrácia blog)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Parlamentben szexképeket néz
  2011-12-20 21:53:33, kedd
 
  2011-12-20. 18:21
A Parlamentben szexképeket nézegető fideszes mentelmi jogának felfüggesztését kérték


Horváth ZsoltHorváth Zsolt fideszes országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését javasolja az Országgyűlésnek a parlament mentelmi bizottsága.
Az ügy közvádas - tájékoztatta Rubovszky György, a testület kereszténydemokrata elnöke kedden az újságírókat a bizottság ülése után. A bizottsági elnök nyilatkozata szerint Horváth Zsolt esetében egyhangú döntés született, mentelmi jogát zugírászat miatt, közvádas ügyben kérte ki az legfőbb ügyész.
Horváth Zsolt a mentelmi bizottsághoz eljuttatott nyilatkozatában azt állította, hogy az ügyészség által megfogalmazott vád ténybeli tévedéseket tartalmaz, ő ilyen cselekményt nem követett el. Ezért kérte a bizottságot, hogy mentelmi jogát függesszék fel, így minél előbb kiderülhet az igazság. A parlament pénteken dönt a mentelmi jog felfüggesztéséről.
Horváth egy korábbi (2009-es) esete: pucér nőt kukkolt a Parlamentben
Egy meztelen nő pózolt hétfőn a parlamenti ülés alatt Horváth Zsolt, a Fidesz veszprémi képviselője laptopján. Sőt amint lejjebb görgette a honlapot, egy félmeztelen férfi fotóját is látni lehetett.



A Blikk rákérdezett a képviselőnél, miért nézegetett munkaidőben a szolgálati laptopján olyan oldalakat, ahol pucér nőket mutogatnak.
- Meztelen nő? - kérdezett vissza elcsodálkozva Horváth Zsolt. - Veszprémi lévén, egy megyei oldalt szoktam olvasni, azon belül is a fórumokat. Innen tudom, hogy mi a véleményük rólam a választóknak. Itt néha szerepelnek bájaikat mutogató nők is. Ez a látvány amúgy csak élőben érdekel - magyarázta a nős, egygyermekes apuka.
(MTI - Vehír - Blikk nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/89750/#ixzz1h6u8w47w
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viktor a kokizivatarban
  2011-12-20 20:19:42, kedd
 
  2011.12.17. 05:41
Viktor a kokizivatarban


Nem tudom láttunk-e valaha ekkora fejetlenséget kormánykörökben, mint tegnap. Az IMF váratlan elrohanása olyan volt, mint mikor Viktor befingik a kormányszaunába: recsegős is, büdös is, de a döbbent csend után egyszerre kezdi mindenki magyarázni, hogy miért képtelenség a Felséges Farból felharsanó recsegős szonáta. A magyarázatok pedig olyan szürreálisra sikeredtek, hogy én elsőre nem bírtam eldönteni, ezek most segíteni akarnak, vagy direkt ássák Orbán politikai sírját. Ami tulajdonképpen győzelem, mert lassan nem csak a renoméja hever romokban.

A kitört balhé után csöndben és értetlenül ücsörgő képviselőkkel, és az egészről a sajtóból értesülő Szijjártó Péterrel is Olli Rehn uniós biztos szóvivője volt kénytelen közölni, hogy na helló, mi álltunk fel és hagytunk ott benneteket, mint ebadó elől menekülő kisnyugdíjas kerekerdő szélén a Bobi kutyát. Fellegi első megdöbbenésében mondott egy minimum kétértelmű "Csak előfeltételek nélkül folytatjuk a tárgyalást" majd jött az ügyeletes kormányjópofa, és egy határozott lendülettel kijelölte Orbán sírhelyét:

,,vannak, akik nem Budapesten akarnak karácsonyozni, ezt a magam részéről megértem" - mondta Lázár János, és még hozzátette: úgyis mi tartozunk nekik pénzzel, ha másért nem a tartozást behajtani úgyis visszajönnek.

Végülis igen, ha listát írunk a Mikulásnak 10-15 milliárd eurósat, akkor minimum parasztnak is lenni kell mellé, mert a végén európai polgárnak néznek minket disznópásztor helyett. De minek ez a kirakatkuruc mentalitás a nem-talán-igen-talán után, ha gyorsan sietve levesszük napirendről a jegybanktörvényt, és az ügyeletes szájkaratés Rogán Antal igyekszik utólag biztosítani Brüsszelt, hogy mi aztán figyelembe vesszük az EKB kritikáit és azokat beillesztjük a jegybanktörvénybe, detélleg, nehari meg minden. Lehet, hogy én nem vagyok elég unortodox, de ezt akkor sem értem: ha tisztában vagyunk vele mekkora szükségünk van az Unióra és a Valutaalap pénzére, akkor miért nem lehet koki és saller kikövetelése nélkül megtárgyalni amit úgyis muszáj? Miért kell megteremteni a helyzetet a Brüsszelben is bizonyára létező kerényista képzőművész szakkör számára, hogy megfesthessék a dicsőséges pillanatot mikor öltés kerül Kedves Vezetőnk szájára?
Ungarische vircsaft, mi? Ahogy az igazmondás mellőzése is, kb. mert arra egyszerűen képtelenek vagyunk. Ők meg már ott tartanak, hogy többet járnak a parlament.hu-ra a legfrissebb törvényszövegeinkért, mint az aktuális oldalszerkesztők. Gondolom jót röhögött Viviane Reding is Navra Bubu magyarázkodó levelén, különösen a SkiccPali független a hatalmi ágaktól részen. Ekkora figyelem mellett nyilván nem emlékszik Reding asszony, hogy maga Viktor a felséges szájával mondta alig pár hónapja - augusztusban - hogy Paját nem különálló hatalmi ágnak, hanem lecsószakácsnak és íródeáknak tartja.

Délutánra aztán Amerika is felébredt, és beindult az óceánon átívelő koki cunami. Thomas O. Melia bejelentkezett egy újabb kijafaszozásra dajcstomihoz, majd Kim Lane Scheppele beszélt arról, hogy Magyarország már nem nyugati típusú demokrácia, és tizenhárom kongresszusi képviselő fordult nyílt levélben Kedves Vezetőnkhöz, hogy jó napot kívánok, az önök egyházügyi törvénye hagy némi kívánnivalót maga után, ezért felebaráti tisztelettel tessenek már csinálni vele valamit, lehetőleg mostazonnal. Köszipuszi, láv, világbéke. Ez leginkább azért kínos, mert a többségében republikánus képviselőket még jóízűen lekommunistázni se lehet. Az egyházügyi törvényünket egyébként éppen kivonták a forgalomból, mert az Alkotmánybíróság kitörölte a csipát a szeméből, és kaszálni készült. Ha már a nyugdíjtörvénnyel nem történik semmi, és a közvélemény egésze éppen vádlón rájuk mutogat, akkor legalább ezzel és a médiaalkotmánnyal történjen valami.

A furcsaság az, hogy a várható döntés valahogy kiszivárgott az Alkotmánybíróságról.

Az meg nem fordult senki fejében, hogy Stumpfi, Balsai, Pokol és a többiek versenyt futottak a telefonért amivel súgni lehetett a kormánykoalíciónak, ugye? Mert ez itt elő nem fordulhat. Tényleg. Istenuccse. Én a legvadabbul szárnyaló képzeletemmel is csak azt tudom elképzelni a tegnapi nap után, hogy bár Viktor kokiktól nőtt púpjait otthon Lévai Anikó próbálja lenyomkodni hideg vassal, sarat remekül álló hűbéresei összekacsintanak cinkosan: na mi van öcsém?! Kemények voltunk ma is, mint a fagyott kutya lába!Az európai mazochisták kontinenstalálkozója mikor lesz, srácok?

http://varanus.blog.hu/2011/12/17/viktor_a_kokizivatarban#c15273760
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán törvényesség látszatát i
  2011-12-20 20:16:50, kedd
 
  2011.12.20. 05:39
Orbán törvényesség látszatát is kerülő törvényei


Ha kis késéssel is, de megjött a Mikulás. Szemügyre véve a puttonyát olyan érzése van az embernek, hogy él is meg nem is, hozott is ajándékot a kiglancolt gumicsimmába meg nem is, szóval olyan, mintha nekünk már csak erre a kismagyar zombimikulásra futná.
Ettől függetlenül ne becsüljük alá a mikulásunk csomagját, hisz végzett elég rendes kaszálást a sokat vitatott Orbán törvények között. De túl se becsüljük, mert aki látott már alapjogi chartát annak nagyjából világos: semmi radikális nem történt, mindössze összefésülték ezzel a hazai törvénygyár selejtjeit. Arról nem is beszélve, hogy ami a legtöbb magyar választásra jogosult kisgyerek kívánságlistáján szerepelt, - manyup - arról továbbra sem sikerült szólni egy mukkot sem.

Örvendjünk, hogy kiherélték a médiatörvényt, ami immár az írott sajtóra nem vonatkozik. Kiradírozták a büntetőtörvénykönyvből a poltpéteri ügyészség szabad bíróságválasztását, az ügyvédtelenséget és az őrizetbevétel 120 órás szabályát. Az egyházügyi törvényt ugyan súgás alapján még pénteken visszavonták, de azt is elkaszálták, tuti ami fix. Az biztos, hogy az orbáni törvénygyártó futószalag fekete napja lett a tegnapi. Úgy pláne, hogy a Mikulás tett egy gesztust is: a kétnapos ülés félidejében kidobták a már meghozott döntéseket, hogy ne legyen alkalma a kormánynak a súgók segítségére támaszkodva visszavonni azokat is. A döntések kiegészítéseit olvasva ötletünk nincs kik lehetnek a súgók. Nyilván nem azok a kedves és derék jómunkásemberek, - Pokol és Balsai - akik különvéleményben üzentek Orbánnak, nemmivóttunk tekintetes Gazda Úr. Szomorú, hogy a pártmunkások miatt ott tart egy alkotmánybíróság, hogy saját tagjai miatt kényszerül trükközésre. Az meg továbbra is szánalmas, hogy akkor sem szólalnak meg manyup ügyben, mikor a rablógazdaság éppen megszavazza, hogy igényt tart az apróra is. Sebaj, ha ti nem akkor majd mi elrendezzük ezt magunknak. Nyilván jót fog ez tenni Orbán renoméja mellett a tiéteknek is, de majdcsak feldolgozzátok valahogy. Legfeljebb Giró-Szász András a szája helyére műtött ánuszformán kierőlködik egy - se a múltban, se a jövőben nem a kormányahibást - és ezzel el is lesz intézve minden.

Ahogy gondolom Giró-Szász lesz hivatott kommentálni a fekete nap koronáját is, a levelet amiben maga Barroso táncoltatja az EU bolondját. Igazi cukiság lesz ez is, mert Mindig Illetékes Trubadúr Péter már éjjel elsusogta az MTI-nek: oppardon, ő mostan nem illetékes, nincs felhatalmazva, meg amúgy sincs fején alvás közben a csörgősipka, az üres fejét meg hiába rázogatja, abból nem peregnek maguktól a hülyemagyarázat panelek. Barroso egyébként abszolút udvariasan megkérte Kedves Vezetőnket:

,,Erőteljesen azt tanácsolnám önnek, vonjon vissza két, a parlament előtt lévő sarkalatos törvényt"
Írhatta volna, hogy az Uniónak mostanában marhára elege van a koldusokból. Vagy azt, az Uniónak marhára elege van az arrogáns koldusokból. Esetleg azt, az Uniónak marhára elege van a különutas, unortodox, autokrata, aláírt szerződésekre magasról tevő arrogáns koldusokból.

Vagy írhatta volna egyszerűen: nesze bazmeg, ezt hozta a Jézuska, Lázár Jankónak csókpuszi.

De nem írta. Helyette tanácsol. Elkerülendő, hogy magunkra maradjunk mikor a nagyszerűek jóvoltából már foszlik seggünkön a gatya, hogy a vállalt szerződéseink szerint törvénytelen törvényeket hozzunk a jegybankról és a pénzügyi stabilitásról . Ő maga figyelmezteti Viktorunkat, felesleges az erőlködés és izmozás, ha meg is szavazza a droid sereg a törvényeket azokon mindenképpen változtatni kell. Azért a levél végére csak elhelyezett egy övalattit is Viktoron:

,,Egyetértek önnel abban, hogy figyelembe kell vennünk a szélesebb kontextust, az európai pénzügyi rendszer turbulenciáit. Magyarország pénzügyi és gazdasági gondjai azonban elsősorban belpolitikai döntésekre és intézkedésekre vezethetők vissza."

Ilyen elegáns tökön rúgást azért nem mindennap látni ezt lássuk be. Belegondolni se merek milyet kapott volna Kedves Vezetőnk, ha a levél megírásának pillanatában már megalkották volna a legfrissebb bravúros költségvetési módosítást, amiben háromféle bevételi-kiadási főszámpárt fogadtak el. Aztán az egészet kukázták, és elfogadtak egy negyedik számpárt. Hiába no, ahol olyan gazdasági potentátok ülnek a költségvetési bizottságban, mint a szocializmus pénzügyein szocializálódott Nyikos László, és a matolcsysta matekszakon narancsdiplomát szerzett Szijjártó Péter - akik egy bevásárlócetlit se biztosan tudnak összeadni - ott ne csodálkozzunk semmin. Azon különösen ne, hogy a törvényeinkből ilyen sok bizonyul alkalmatlan-törvénytelennek itthon és Európában, és ekkora a gazdasági impotencia.

Szomorú, hogy az örökké tartó hazugság országában bízni egyedül abban lehet, a "karvalytőke" fogja normális irányba szorítani az Orbán kormányt. Az is, hogy sokakban reális lehetőségként fölmerül, Orbán kilépteti az országot az Unióból - esetleg kidobnak ők maguktól - pedig a realitás az, ha ez megtörténik nagyjából fél óra alatt halunk éhen a csúcsra járó államadósság nehézkes finanszírozásának köszönhetően. Hiába esküdtünk örök barátságot a kommunista Kínának, hiába homokoztunk az arabokkal a sivatagban, valahogy az Unió és a Valutaalap az egyetlen, aki hajlandó velünk egyáltalán pénzről beszélni. Ráadásul Matolcsy megkapta a maga háborúját az IMF-től, ami nem könnyít a helyzetünkön.

Kim Lane Scheppele amerikai alkotmányjogi szakértő mondta a napokban, Magyarország már nem nyugati értelemben vett demokrácia, de még nem is diktatúra. Ezt a köztes állapotot pedig sem mi választók, se a nyugati finanszírozóink nem nézik már sokáig jó szemmel. Ideje lenne meghallani és megfogadni valamelyik kéretlen tanácsot a sok közül. Mert Berlusconi is elhitte, hogy, aztán meg kapott egy levelet ő is, amiből rájött: óh, dehogy.


http://varanus.blog.hu/2011/12/20/orban_torvenyesseg_latszatat_is_kerulo_torvenye i
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nyugi doki!
  2011-12-20 20:04:31, kedd
 
  Nyugi doki!

Egy fickónak piszkosul fájt a torka, el is ment az orvoshoz.A doki megvizsgálta, majd ezt mondta:

-Önnek súlyos gondja van a nyelőcsövével.Be kell vezetnünk a fenekén át a végbelébe egy csövet, így adagolva a gyógyszert.És minden ételt is csak úgy tudunk a gyomrába jutatni, mivel önnek nem szabad semmit sem nyelnie.Két hét múlva jöjjön be kontrollra.
Emberünk el is jön az idő elteltével.Csakhogy a segge jobbra-balra mozog.Az orvos furán néz.
-Üljön le kérem!
A srác leül, de a feneke továbbra is mozog összevissza.Az orvos már nem bírja tovább:

-Mondja, minden rendben? Miért csinálja ezt a fenekével?
-Á, nyugi doktor úr, csak rágózóm!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Bemegy a cigány a fagyizóba és
  2011-12-20 19:14:28, kedd
 
  Bemegy a cigány a fagyizóba és kérdezi a skinhead fagylaltost:Schöller van?
Nincs
Hát Carte D'or?Az sincs.
Akkor mi van? Magnum-felel a kopasz mosolyogva.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 13 
2011.11 2011. December 2012.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 443 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 174
  • e Hét: 5926
  • e Hónap: 9671
  • e Év: 163167
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.