Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Hogy tudod a szexen lemérni, h
  2011-12-04 13:46:18, vasárnap
 
  Hogy tudod a szexen lemérni, hogy már megöregedtél?
- Ha felül vagy, szédülsz. Ha alul vagy, fulladsz. Ha oldalt vagy, nem látod a tv-t.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A Vatikán is Világkormányt és
  2011-12-04 13:37:46, vasárnap
 
 
A Vatikán is Világkormányt és Világbankot akar?

Tudom, sokan észre sem vették, de a héten egy nagyon fontos és sokat mondó kijelentést tett maga a Pápa és a Vatikán a gazdasági válsággal és a kibontakozó tüntetésekkel kapcsolatban.
"Egy globális hatóságra és egy központi Világbankra van szükség a válság kezeléséhez!"


Na mi a fene? Csak nem kimutatja lassan a Vatikán is, melyik oldalon áll. Pont ott, ahol évszázadok óta.

Az lenne a megoldás, hogy még tovább központosítjuk a már amúgy is teljesen korrupt, egy szűk kör kezében lévő bankrendszert és behúzzuk a Föld lakosságát egy Rotschild tulajdonú Világbank alá, hogy továbbra is ők hozzák meg a döntéseket az emberek és nemzetek feje felett?

Semmilyen problémát és pláne válságot nem lehet azon a szinten megoldani, ahol az létrejött.
Pláne nem azok kezébe adni a megoldást, akik az egészet okozták és okozzák!

"A világ amit teremtettünk a gondolkodásunk eredménye; nem lehet megváltoztatni gondolkodásunk megváltoztatása nélkül." (Albert Einstein) "A problémákat nem lehet megoldani éppen azon a szinten, ahol létrehoztuk őket. A problémák kezelésére tudati váltásra, más nézőpontra van szükség. A problémákat gyakran nem megoldani, hanem meghaladni lehet."


És egy nagyon sokat mondó idézet, hogy tudjuk mit is akarnak ezek az erők:
Az alábbi sorok szerzője, Albert Pike (1809-1891). Amerikai (déli) tábornok, és ahogy a képből is kiderül 33-as fokozatú szabadkőműves, Illuminati vezető.

"A harmadik háborút oly módon kell elvégezni, hogy az iszlám (mohamedán arab világ) és a politikai cionizmus (Izrael és csatlósai) kölcsönösen elpusztítsák egymást!"

"A szabadjára engedett nihilisták és ateisták segítségével olyan félelmetes társadalmi kataklizmát provokálunk, amely szörnyűségében meg fogja mutatni a nemzeteknek az abszolút ateizmus, a barbárság, és a legvéresebb felfordulás hatékonyságát.
A polgárok ekkor mindenütt rákényszerülnek, hogy védelmezzék önmagukat a forradalmárok kisebbsége ellen, és meg fogják semmisíteni a civilizáció lerombolóit.
A többség, amelynek istenhívő szelleme ettől kezdve iránytű nélkül marad, kiábrándul a kereszténységből.
Ezek a kiábrándult keresztények - vágyódva egy ideálért, de nem tudva hová forduljanak imádatukkal - el fogják fogadni az igazi fényt a tiszta luciferi doktrina egyetemes megnyilvánulásán keresztül, amely ekkor végre széles körben ismertté válik.
Ez a megvilágosodás annak az általános mozgalomnak lesz az eredménye, amely a kereszténység és az ateizmus lerombolását vagy elpusztítását fogja követni, amelyek egyidejűleg lesznek legyőzve és megsemmisítve."


Bármily meglepő, de a szabadkőművesek legfelsőbb szintjének istene Lucifer, maga a Sátán. hozzá imádkoznak. Így már érthető mit keresnek a Bohém erdőben az USA elnökei és titkos társaságok tagjai egy olyan szertartáson, ahol emberáldozatot mutatnak be egy bagoly, Moloch előtt.

Egy idézet Albert Pike művéből:
"Lucifer, the Light-bearer! Strange and mysterious name to give to the Spirit of Darkness! Lucifer, the Son of the Morning! Is it he who bears the Light, and with its splendors intolerable, blinds feeble, sensual, or selfish souls? Doubt it not!"
[Albert Pike, Morals and Dogma of the Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry, p. 321, 19th Degree of Grand Pontiff; Red Emphasis added]

vilaghelyzete.blog

- Ábrahám! 25éves vagy, itt az ideje, hogy megnősülj, és valami állást
keressek neked.

- Ki jönne hozzám, hát én nem nagyon ismerek senkit. - mondja a fia.
- Mit szólnál a Bill Gates lányához? - kérdi az öreg.
- Nem lenne rossz...

Elballag az öreg Bill Gateshez, és azt mondja neki:
- Helló Bill! Mit szólnál hozzá, ha a fiam elvenné a lányodat feleségül?
- Miért venné? Ki a te fiad? - kérdezi Gates.
- Hát ő az Amerikai Nemzeti Bank elnökhelyettese. - feleli az öreg.
- Hát, lehet róla szó....

Elballag az öreg az Amerikai Nemzeti Bank elnökéhez, és mondja neki:
- Nem venné fel a fiamat ide a bankba alelnöknek?
- Miért venném? Ki a maga fia? - kérdezi az elnök.
- Hát nem tudja? Ő a Bill Gates veje.......
- Hát, lehet róla szó....


*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dr. Bene Gábor S.: Adventi gon
  2011-12-04 11:33:23, vasárnap
 
  Dr. Bene Gábor S.: Adventi gondolat

2011. december 04. vasárnap

Esendő az ember. Advent várakozását többnyire arra használjuk, hogy pénzen vásároljuk meg a szeretetet. Az egyik bevásárlóközpontból rohanunk a másikba és kevéske pénzünket (vagy a hitelt!) arra fordítjuk, hogy - valójában - támogatjuk a pénzhatalmát, amely rafinált módszerekkel igyekszik elhitetni velünk a fogyasztói társadalom jelmondatát: annyit érsz, amennyit költesz! Esendőek vagyunk.

Ha át is látunk a globalista szitán, akkor sem tudunk ellenállani, mert könyörög a gyermek egy divatos cipőért vagy kabátért, s eszünkbe jut a saját gyerekkorunk. Eszünkbe jut a Vörös Október Ruhagyár kínálata, ott a Centrum Áruházak ruhaosztályán és a fiatalságunk iránti nosztalgiaérzés mellett, hirtelen megjelenik egy keserédes öröm, hogy mostanában már mindent lehet kapni és az asszonyt is meg kell lepni egy szép táskával, s ráadásul, láttunk néhány ,,olcsó és praktikus dolgot" magunknak is.

Pedig már a tudatalattinkban motoszkál egy gondolat, hogy az adventi várakozásnak másról kellene szólnia és nem a vásárlásról, az ellehetetlenítő hitelfelvételről, hanem az igazi szeretetről, a megváltás öröméről és nem a kimerülő pénztárcáról. Nem arra gondolok, hogy a szükséges holmikat ne vásároljuk meg, de nem mindegy az: mit, hol és hogyan? Bizony nem mindegy, mert a perezi felvásárlás is csupán az eladósodásunknak köszönhető. Mert ma minden arra megy ki, hogy ne csak az állam vergődjön az adósság csapdájában, hanem mi magunk is! A reklám a fogyasztói társadalom leghatalmasabb és számunkra a legkárosabb fegyvere. A médiában a pénzháttérhatalom minden eszközzel megtéveszteni igyekszik bennünket és a tudatformálás - szinte észrevétlen - módszereivel felülírja az agyunkban a valóságot! Teszi mindezt úgy, hogy mindent megszüntet: ami természetes és magyar, de mindent támogat: ami tőlünk idegen és természetellenes vagy művi.

Esendő az ember. Szinte észre sem veszi, hogy a séma azonos minden területen. Akár az egészséges, kiváló beltartalmi értékű magyar mezőgazdasági termékekre és a vele szembe állított, külföldről behozott olcsó és többnyire hitvány minőségű, sőt akár mérgező (agrárgyári) termékekre gondolunk, akár a ,,kultúra" területén beáramló zenei szemét áll szemben pl. az ősi erőt és tisztaságot hordozó népdalainkkal, akár nyugatról importált divatokra, vagy a házassági szokásokra gondolunk. A sort a végtelenségig folytathatnám, de most, eljött az ideje az adventi gondolkodásnak. Meddig esendő az ember, ha magyar? Meddig tarthat a fenntarthatatlan? Meddig hagyjuk, hogy az agyunkban felülírják a megélt valóságot?

Esendő az ember, de meddig tűrjük még a tűrhetetlent?
Minden választókerületben lakik minimum egy országgyűlési képviselő. Ha valóban demokráciában élünk, akkor ott kell, hogy tüntessünk - ha kell naponta - a házuk, vagy villájuk előtt! Ott kell, hogy megérezzék: átléptek egy határt, amit se baloldali- se jobboldali nem fog eltűrni és sikoltani fog, hogy: ELÉG VOLT! Nem szórakozásból sikoltunk, nem unalmunkba jöttünk az utcára. Ami most történik az már tűrhetetlen, az már billiószoros megalázása a képviselet fogalmának. Sajnos, úgy látszik, elfelejtették Petőfi sorait: ,,bár fölül a gálya, s alul a víznek árja, azért a víz az úr!" Eszükbe kell juttatni. Ez a dolgunk, mert mi képviseljük magunkat! Csak mi és csak összefogással!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az öreg székely a lakodalomban
  2011-12-04 10:49:50, vasárnap
 
  Az öreg székely a lakodalomban kimegy vizelni. Mellette ott könnyít magán a fiatal plébános is, aki az új párt összeadta. Az öreg átnéz, majd odaszól:
- Plebános úr, nem cserélünk szerszámot?
- Miért, Jóska bátyám? - kérdi a pap.
- Hát csak azért, mert maga az enyémmel még tudna misézni.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Így távolítják el a jobbikos b
  2011-12-04 10:46:21, vasárnap
 
  Így távolítják el a jobbikos bizottsági tagot a hódmezővásárhelyi közgyűlés fideszes tagjai, miközben a bizottsági ülésekre be sem járó Mszp-és Hernádi Gyula, valamint a -választásokon nem is induló - Miép által delegált Mészáros Zoltán marad.


http://www.youtube.com/watch?v=offUV1jFN2I
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy apáca elhatározza, hogy m
  2011-12-04 10:33:13, vasárnap
 
 
Egy apáca elhatározza, hogy megpróbálja jó útra téríteni a zárda mellett dolgozó
építőmunkásokat, mivel igen zavarja a fülét az állandó káromkodás. Úgy gondolja,
hogy a legjobb módszer, ha az ebédszünetben ő is a munkásokkal ebédel, így nem
tartja fel őket. Becsomagolja az ebédjét egy zacskóba, és ebédidőben odamegy a munkásokhoz.
- Jó napot uraim! - kezdi a mondandóját mosolyogva. - Ismerik Önök Jézus krisztust?
A munkások egymásra néznek döbbenten, majd egyikük odakiált az építkezés másik végében üldögélő munkásoknak:
- Hé! Ismeritek ti Jézus Krisztust?
- Mé'kérded? -kiabálnak vissza.
- Mert itt a felesége az ebéddel!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pilótajáték
  2011-12-04 10:31:21, vasárnap
 
  Pilótajáték


Ezt a pilótajátékot potens férfiak szervezték, abból a célból, hogy
szexuális életüket még izgalmasabbá tegyék. A szokásos
pilótajátékkal szemben ez semmibe sem kerül, így csak nyerhetsz
azzal, ha részt veszel benne. Egyszerűen küldd el a levelet a legjobb 13
barátodnak, akik ugyanolyan potensek, mint Te.


Ezután elkábítod a nődet, és belerakod egy dobozba.
(De ne felejts el lyu****t vágni a dobozra !!!) Ezután feladod a dobozt
arra a címre, aki a lista elején áll. Ezzel a módszerrel hamarosan a Te
neved kerül a lista első; helyére és elkövetkező néhány napban 823542 nőt
hoz majd a postás.


A KSH statisztikái alapján a következőkre számíthatsz:
0,5 Miss Hungary
2,5 Fotómodell
463 vad nimfomán
3.234 vonzó nimfomán
20.198 multiorgazmusú
40.198 biszexuális nő;


Ez summa summarum az jelenti, hogy 64.294 nőt kapsz, akik egyszerűen sokkal
izgalmasabbak, nyitottabbak és lazábbak mint a régi, megunt tyúk akit a
postával elküldtél. És ami a legfontosabb: A régi darab garantáltan nincs
azok között, akiket Te kapsz.


NE SZAKÍTSD MEG EZT A JÁTÉKOT SEMMI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT
SEM!


Egy pacák, aki csak öt barátjának küldte tovább a levelet az elvárt 13
helyett, például visszakapta a csaját, aki még mindig a szokásos
fürdőköpenyében volt, amelyikben postázásra került. Sőt a szokásos
fejfájása sem csillapodott és vádló tekintettel nézett óvatlan barátunkra.


Még aznap kiköltözött az a nemzetközi szupermodell, akivel együtt lakott -
a régi barátnő postázása után - és beköltözött a legjobb barátjához,
(akinek elfelejtette ezt a levelet továbbküldeni).


Most amikor ezt a levelet írom az a csóka, aki hat hellyel elöttem van már
837 nőt kapott és annyira túlhajtotta magát, hogy kórházba került. A
betegszoba előtt már újabb 452 doboz sorakozik.


EBBEN A LEVÉLBEN GARANTÁLTAN MEGBÍZHATSZ


Ez a levél egy egyszeri lehetőség arra, hogy kielégítő szexuális életet
teremts magadnak. Nincs többé szükség drága vacsorákra, több órás
semmitmondó beszélgetésekre (amelyek csak a nőket érdeklik) csak azért,
hogy lefeküdjél egy nővel. Semmi kötöttség, kiállhatatlan anyós vagy más
szörnyű meglepetés, mint eljegyzés vagy házasság.


Ne habozz tovább és küld tovább ezt a levelet a legjobb 13 barátodnak.


UI: Ha nincs nőd nyugodtan becsomagolhatod a porszívódat is.


UUI: Ennek a levélnek a másolatait elküldheted nőknek is, hogy már most
felkészülhessenek a nagy kalandra.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Debrecen Demszkyje
  2011-12-04 09:15:07, vasárnap
 
  Debrecen Demszkyje

2011, december 4 - 08:18


Ki az a Sutka Sándor és egyáltalán milyen kapcsolatban áll Kósa Lajossal? Miért tartják a debreceni polgármestert autokratának és korruptnak? Hogyan épül a debreceni bevehetetlen erőd, és kik segítenek benne? Titkok a Fidesz fővárosából.

Debrecenben egy exkluzív belső kör irányít mindent, Kósa Lajos az abszolút főnök, aki hűbérúrként viselkedik - többek között ezt állapították meg az amerikai diplomaták a Fidesz ügyvezető alelnökéről.

,,Autokrata és korrupt"

Kósa Lajos Debrecenben, a ,,Fidesz fővárosában", polgármesterként ,,autokrata és korrupt" - ez olvasható a WikiLeaks által kiszivárogtatott diplomáciai táviratban, amellyel Jeffrey Levine, az amerikai nagykövetség ügyvivője tájékoztatta Washingtont még 2009. december 4-én.

A WikiLeaks által kiszivárogtatott amerikai diplomáciai táviratok szerint, Turi Gábor egykori kulturális ügyekért felelős alpolgármester arról tájékoztatatta Washingtont, hogy a felszín alatt hatalmas elégedetlenség övezi a debreceni polgármestert, akinek korábbi gúnyneve Mr. 10 százalékból Mr. 20 százalék lett. A sajtóban megszellőztetett információkat - igaz hat hónappal a nyilvánosságra kerülésük után - Turi Gábor cáfolta. Amennyiben hinni lehet a WikiLeaks-es iratoknak, Kósa bevehetetlen fideszes erőddé változtatta Debrecent. Persze ez a külföldi beruházókat nem zavarta, akik ,,ódákat zengtek" a polgármesterről. A diplomáciai értesüléseket nehéz lenne cáfolni, főleg az izraeli TEVA gyógyszergyár debreceni üzemének százmillió dolláros bővítését ismerve, amihez 2008-ban még két milliárd forint vissza nem térítendő állami támogatás szintén társult. De kanyarodjunk vissza a debreceni erődépítéshez és egy 2003-as levélhez, amelyet Sutka Sándor korábbi Hajdú-Bihar megyei főkapitány írt a megyei főügyész - helyettesnek s amelyben a Debreceni Vagyonkezelő Rt. gazdálkodásának visszáságaira hívta fel a figyelmet. A Népszavában lehozott levél tartalma szerint, ,,megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a cég vagyongazdálkodásában döntési joggal rendelkező személyek (...) közösen több alkalommal valósítottak meg vesztegetés, befolyással üzérkedés, sikkasztás, csalás, hűtlen kezelés bűntettet." A dokumentum kiemelte:,,a célszemélyek bűnös tevékenységének koordinálást Debrecen város polgármestere, Kósa Lajos végzi" és felmerült a ,,bűnszervezetben való részvétel gyanúja" is. Megjelenését követően a levelet hamisítványnak minősítette mind a megyei főügyész, mind Sutka Sándor, mind Kósa Lajos.

Aztán a hamisnak titulált levélről kiderült, hogy mégsem az. Ezek után az ügyészség ,,munkaanyagnak" nevezte a ,,túlzó jogi következtetéseket tartalmazó" levelet, majd a dokumentumot közlő napilap ellen államtitoksértés vádjával indítottak eljárást. A belpolitikai botrány végére a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság tett pontot, ugyanis bűncselekmény hiányában megszüntette a nyomozást - negyven tanú meghallgatását követően - a Debreceni Vagyonkezelő Rt. gazdálkodásával kapcsolatban.

De a történetnek ezzel még nincs vége ugyanis Sutka Sándor, tehát aki Kósa Lajos polgármestert bűnszervezet működtetésével vádolta meg nyolc évvel ezelőtt, napjainkra egy olyan cég tulajdonosa és vezetője a cívisvárosban, amely világviszonylatban - főleg válság idején - egyedülálló vagyongyarapodást tudhat maga mögött. A társaság árbevétele a cégbírósági adatok alapján, 2010-ben meghaladta az 1,3 milliárd forintot. Ráadásul a társaság honlapján elérhető referencialistából jól látható, hogy a vagyonvédelmi megbízásaik szinte egészét, a megyei és városi, illetve a tulajdonukban álló intézmények adják. (Hajdú- Bihar Megyei Önkormányzat Székháza, Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala, Debreceni Közterület Felügyelet, Debreceni Fellebbviteli Főügyészség, Debreceni Ítélőtábla, Önkormányzati Egészségügyi Holding Zrt, Debreceni Sportcentrum Nonprofit Kft, Főnix Rendezvénycsarnok, Debreceni Kölcsey Konferencia Központ, Debreceni Közlekedési Zrt, Debreceni Gyógyfürdő Kft, AIRPORT Debrecen, Debrecen tv. , Városgazdálkodási Kft, Főnix Rendezvénycsarnok, stb...) Vajon mennyire életszerű helyzet, hogy aki bűncselekmény elkövetésével vádol egy polgármestert, később az önkormányzati megrendelések tucatjának birtokosa és így milliárdos bevétellel működő cég vezetője lesz? Ezen talán még Agatha Christie népszerű nyomozója, Poirot is elgondolkodna. Háttéralku, zsarolás? - szabad ötletelni.

Ki, kicsoda

Bár Sutka Sándor most nagymenő vállalkozónak számít Debrecenben, ám múltja bizonyos darabjait biztosan nem szerepelteti önéletrajzában egy- egy vagyonvédelmi megbízatásra törekedve. Történt ugyanis, hogy 2004-ben az egykori Hajdú-Bihar megyei rendőri vezetőket hivatali visszaéléssel és más bűncselekményekkel vádolták meg. Köztük volt Sutka Sándor a Pannon Guard vezetője, - egyébként igen jó baráti kapcsolatot ápol Pintér Sándor belügyérrel - illetve Lelesz György egykori debreceni rendőrkapitány, aki jelenleg a Debreceni Közterület-felügyelet vezetője.

A vád szerint hathatós közreműködésüknek köszönhetően, a költségvetést megillető pénzek alapítványoknál kötöttek ki. A meggyanúsított magas rangú rendőrök közé tartozott még Ruszó Gyula ezredes is. Ruszóról röviden annyit érdemes tudni, hogy Pintér Sándor bizalmasa, aki az egykori Pintér-vállalkozásban, vagyis az Immobil 2000-ben fordult meg, most pedig a belügyminiszter titkárságvezetője. Az egykori főrendőröket végül felmentette a Szegedi Ítélőtábla és Szíjjártói szófordulattal élve, azóta élnek, mint Marci Hevesen. Vagyis egyesek csak élnének, ugyanis Rubi Gergely a Jobbik országgyűlési képviselője feljelentést tett ismeretlen tettesek ellen, versenyt korlátozó megállapodás közbeszerzési és koncessziós eljárásban, továbbá hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt, ami a Pannon Gurd Zrt. működésének nyilvánosan elérhető adataival kapcsolatban merült fel.

Igaz egyház és a legnagyobb baromság

,,Igazi egyháznak" tartja a Hit Gyülekezetét a debreceni polgármester. Kósa Lajos erről a cionista Hetek által szervezett est vendégeként beszélt 2009-ben, a Hit Parkban. Később ugyanezen a rendezvényen a szélsőjobbról is elmondta véleményét. Kifejtve, hogy a ,,Jobbik a legnagyobb baromság".

A közbeszerzési törvény előírásainak megfelelően ugyanis a cég honlapján szereplő referenciáknak szerepelniük kellene a közbeszerzési értesítőben, csakhogy ez adott esetben hiánycikk. Vagy eleve kiírásra sem kerültek a közbeszerzések, ha pedig kiírták vagy egyedüliként (ekkor elvileg új pályázatot kellene kiírni), vagy olyan céggel szemben nyert a Pannon Guard, amelyben maguk is érdekeltek - azonos döntéshozói kör - voltak (Például Főnix Rendezvényszervező Kht. közbeszerzési eljárása esetében.) Érdekes módon Kósa Lajos városában a kerékbilincselést, illetve a gépjárművek elszállítását és tárolását sem az önkormányzat végzi, hanem a Sutka vezette Pannon Guard, ráadásul a fővárosban megszokott árak többszöröséért. ( Budapesten ennek pont az ellenkezője zajlik. Igyekeznek megszabadulni a Centrum féle csalásra szakosodott pakoló-társaságoktól.)

A leírt folyamatokból elég egyértelműen következik, hogy politikai és egyéb háttértámogatás nélkül igencsak nehezen lehetne a megye legdinamikusabban fejlődő vállalkozását kiépíteni, zömében közpénzből, versenyeztetés nélkül. Miközben arról sem szabad megfeledkezni, hogy Debrecen önkormányzata 25 milliárd forintos adósságot görget maga előtt és most még az ,,elmúlt nyolc évre" sem lehet hivatkozni, hiszen Kósa Lajos 13 éve igazgatja a Fidesz fővárosát. Azt a várost, ahol a rendőri visszaéléseknek, mint látható, se szeri se száma. Egy csaknem tíz évig tartó különös büntetőeljárásban, például tavaly májusban született ítélet. Amikor is bűncselekmény hiányában jogerősen felmentette a bíróság Tóth Lajos hajdúszoboszlói szállodatulajdonost. A bírósági tárgyaláson kiderült hamis rendőrségi okiratok, ellentmondó, olykor kikényszerített vallomások és rendőri túlkapások vezettek a Hotel Silver tulajdonosának 2001-ben kezdődő kálváriájához.

Azóta a Tóth Lajos ügyében nyomozó rendőrök közül kettőt rabosítottak, illetve további magas rangú rendőrtisztek ellen indultak eljárások. Nagyon fontos a korrupcióellenes harc, de ennek nem része polgármesterek parlamenti képviselősége - mondta Kósa Lajos, 2007-ben. Úgy tűnik, a harc igencsak elmaradt, ám az előző kormányoknál csúcsra járatott mechanizmus folytatódik. A különböző érdekcsoportok tagjai talicskára teszik a közpénzt, amiből busásan visszaosztanak az éppen hatalmon lévő politikai körök elképzeléseinek megvalósítására. A kifinomult módszereket illetően pedig bőven rendelkezik hazánk szakirodalommal.

Takács Veronika

( A cikk megjelent a Barikád hetilap 2011. november 17-ei számában. )

http://barikad.hu/debrecen_demszkyje-20111204
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyöngyös - se a Fidesz, se az
  2011-12-04 09:11:10, vasárnap
 
  Gyöngyös - se a Fidesz, se az MSZP nem akar elszámoltatást
2011, december 3 - 16:17


Megbukott a november 24-i testületi ülésen a jövő évi költségvetés koncepciója Gyöngyösön. A balliberális média a "jobboldali koalíció" és együttműködés felbomlásával magyarázzák a testületi ülésen született döntést, összemosva a jobbikos önkormányzati képviselő eddigi munkáját a fideszes városvezetéssel.

Kévés TsmásNem volt koalíció

Kévés Tamás jobbikos képviselő a barikad.hu kérdésére cáfolta a médiában megjelent, az MSZP hazugságai által terjesztett, koalícióra vonatkozó téves információkat.

Nem volt semmiféle írásos koalíciós, partneri megegyezés! Még csak arról sincs szó - számolt be a barikad.hu-nak - hogy a "mérleg nyelveként" működnék a testületben, hiszen rajtam kívül a 15 fős gyöngyösi testületben az MSZP-nek hét, a Fidesznek öt képviselő, a Civilek Gyöngyösért Egyesületnek pedig két képviselője található. Kévés Tamás szerint, ilyen alapon, bizonyos értelemben mindenki a "mérleg nyelve."

A Jobbik képviselőjeként, azonban minden olyan kezdeményezés, javaslat mellé fogok állni, amely a város és a város lakóinak javát szolgálhatja. Ami azonban nem, az ellen természetesen ellenvéleményemet fogom kifejteni. Ez határozta meg eddigi és a jövőbeni munkámat is - közölte Kévés Tamás, aki szerint éppen az MSZP kegyeit kezdte el keresni a Fidesz, hogy biztosítsa magának a szavazati többséget, és így közösen szabjanak gátat az elszámoltatásnak.

Se átvilágítás, se elszámoltatás

A jobbikos önkormányzati képviselő hírportálunknak elmondta, azért szavazott nemmel a költségvetési koncepcióra, mert az elmúlt egy évet értékelve világossá vált, hogy a Fidesz polgármesterének meghirdetett programjából nem valósulnak meg az elszámoltatásra és az átvilágításra vonatkozó pontok.

Kévés Tamás, még a szavazás előtt, októberben benyújtott egy olyan koncepció javaslatot, amelyben szorgalmazta, hogy különítsenek el pénzt a különböző szerződések, projektek és cégek átvilágítására, ez végül nem valósult meg.

A képviselő megerősítette: az előző egy év rá a bizonyíték, hogy értékrend különbség húzódik meg a Fidesz és a Jobbik között Gyöngyösön. A jobbik képviselőjeként, a Fidesszel, és az MSZP-vel szemben is, az a célja, hogy egy tisztább, átláthatóbb politika és korrupciómentes önkormányzat valósuljon meg a városban.

barikad.hu


http://barikad.hu/gy%C3%B6ngy%C3%B6s_-_se_fidesz_se_az_mszp_nem_akar_elsz%C3%A1mo ltat%C3%A1st-20111203
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó hír: Izrael aggódik az egyi
  2011-12-04 09:07:56, vasárnap
 
  2011-12-03. 20:15
Jó hír: Izrael aggódik az egyiptomi választások eredménye miatt

Még csupán az első részeredmények szivárogtak ki az Egyiptomban lezajlott voksolásról, de az izraeliek máris idegeskednek. Ami annyit jelent: Egyiptom talán végre jó irányba fordul.
Ehud Barak izraeli védelmi miniszter az egyiptomi választások lassan nyilvánosságra kerülő részeredményeit látva kijelentette: azok igencsak ,,kellemetlenek", mivel a várhatóan győztes Muzulmán Testvériség esetleg felbontja a két állam között fennálló ,,békemegállapodást". Amely - teszem hozzá - az iszlamisták értékelése szerint kizárólag a zsidó állam érdekeit szolgálta azzal, hogy térdre kényszerítette Egyiptomot, és megbontotta a cionisták terjeszkedésével szembeszegülő egységes arab frontot.
Perge Ottó - Press TV nyomán

További részletek: http://kuruc.info/r/4/88933/#ixzz1fYF2z75a
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2011.11 2011. December 2012.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 443 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2275
  • e Hét: 5377
  • e Hónap: 16488
  • e Év: 169984
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.