Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
A Fidesz lapja elismeri: csak
  2011-12-06 22:06:16, kedd
 
  A Fidesz lapja elismeri: csak a gazdag 5%-on segít a végtörlesztés



Az adósok csupán öt százaléka tud majd élni a végtörlesztés lehetőségével - írja a Magyar Nemzet.

A végtörlesztés az átlagnál jobb anyagi helyzetben lévőknek segít, az eddig elindult programok elsősorban azoknak jelentettek megoldást, akik saját erőből is rendezni tudták volna tartozásukat - írja a Magyar Nemzet hétfői száma.

A lap által megkérdezett szakértők szerint az igazán rászorulók közül csak keveseknek jelentenek valódi megoldást az eddigi intézkedések. A 90 napnál hosszabb elmaradásban lévő tartozásokat gyakorlatilag bedőlt hiteleknek kell tekinteni, ezek aránya ma már meghaladja az állomány tíz százalékát.
A kedvezményes végtörlesztés bevezetését a szakértők jó döntésnek tartják, de a várakozások szerint az adósok csupán öt százaléka tud majd élni ezzel a lehetőséggel.

(MTI)

http://www.kuruc.info/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Férfiak & Nők
  2011-12-06 21:14:43, kedd
 
  Férfiak & Nők

Szeresd a feleséged gyermekeit, mert lehet, hogy a sajátod is köztük van!

Nős ember is lehet boldog, csak a felesége rá ne jöjjön.

Nem tudta, mi a boldogság, amíg meg nem nősült, aztán pedig már késő volt.

Minden férfi a nő javát akarja. A legjavát.

Isten először megteremtette a férfit. Aztán támadt egy jobb ötlete . . .

Hol tanulták meg az anyukák mindazokat a dolgokat, amiktől úgy féltik a lányaikat???

Ha egy férfi kinyitja a kocsiajtót egy nő előtt, akkor vagy a kocsi új, vagy a nő.

Ha a férfiak menstruálnának, állandóan a tamponjuk méretével hencegnének!

Férfihűségnek nevezzük azt a rövidke időszakot, ami két félrelépés közé esik!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Sikerminiszter lesz Matolcsy
  2011-12-06 20:58:16, kedd
 
  Sikerminiszter lesz Matolcsy

2011. december 5., hétfő

A pozícióváltást Orbán nem lefokozásként, inkább jutalomként értékelte.

,,Valahogyan meg akartuk köszönni Gyurinak (Matolcsy György - a szerk.), hogy az elmúlt másfél évben kormányosként tartotta a frontot az ország hajóján" - jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök a Sikerügyi Minisztérium megalakulását. Elmondása szerint az ország annyira jól teljesít minden fronton, hogy a különböző minisztériumok munkáját megakasztja már csak az is, hogy elmagyarázzák az embereknek sikereiket.

Matolcsy György új feladatköre ezért elsősorban a ,,laikusok számára nem egészen érthető, a szakértők által pedig félremagyarázott" sikerek bemutatása lesz. Személyét Orbán a 150%-os bizalommal indokolta, valamint emlékeztetett: a volt nemzetgazdasági miniszter kitűnő rétor, jól bánik a lézerpointerrel és meggyőző grafikonokat tud összerakni Excelben.

,,Bár ez nem látható, karrierem fontos állomása ez az új pozíció" - értékelt Matolcsy, majd hozzátette: ha bárki más mutat neki olyan országot, amely megengedheti magának egy sikerminisztérium létrehozását, magas állami kitüntetésre terjeszti elő, addig viszont inkább megtartja magának.

http://hircsarda.blog.hu/2011/12/05/sikerminiszter_lesz_matolcsy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
150 millióért erőlteti a kormá
  2011-12-06 20:35:03, kedd
 
  150 millióért erőlteti a kormány a finnugor rokonságot

2011, december 5 - 11:26


Finnugor világtalálkozót szerveztek- 150-160 millió forintból, a Jobbik pedig a Turáni Népek Világtalálkozóját szervezi.

A kormány 150 millió forintot különített el a költségvetés tervezetében a Finnugor világtalálkozó megszervezésére. A kongresszust jövő év szeptemberében tartják Siófokon.

"Felháborítónak tartom, hogy a magyar állam felvállalja egy ilyen rendezvény támogatását és helyszínt is biztosít hozzá"- mondta el portálunknak Obrusányszky Borbála, magyar őstörténet-kutató. Hozzátette: ráadásul a megszorítások közepette 150 millió forintunkba kerül egy olyan rendezvény, amihez nekünk magyaroknak semmi közünk sincs. ,,Már a rendszerváltáskor meg kellett volna törni a többszörösen átnevezett fiktív elmélet (volt ural-altaji, finnugor, most éppen uráli) egyeduralmát és biztosítani kellett volna a hiteles magyar krónikákban szereplő magyar eredetkutatáshoz forrásokat"- hangsúlyozta Obrusánszky Borbála. Az őstörténet kutató kiemelte: úgynevezett finnugor származáselmélet máig csak egy nyelvészeti teória, nem pedig történeti tényekkel alátámasztott hagyomány. Ilyen népek nem léteztek a történelemben, nincs rá sem régészeti, sem néprajzi, sem antropológiai bizonyíték, sőt Szibériából inkább olyan leletek kerültek elő, melyek azt bizonyítják, hogy egyfajta ősi, magas kultúra létezett ott, ez pedig a szkítáké volt.

,,Ma már csak néhány helyen tartja magát ez a nyelvészeti elmélet, mely már megalkotásakor is hibás volt és a legnevesebb kutatóink tiltakoztak ellene, ezért csak Habsburg hatalmi erővel tudták diadalra emelni, úgy, hogy osztrák besúgók vették át az irányítást az MTA-ban"- közölte Obrusánszky. Hozzátette: mai napig is csak erőszakkal tartják életben, tehát, aki felemeli szavát ellene, azt eltávolítják az egyetemről. Nálunk - érthetetlen módon- ragaszkodnak hozzá.

Az őstörténet-kutató végül megjegyezte: a finnugor elmélet iszonyú kárt okozott a magyar tudományban, teljesen leépítette a keletkutatást és az ókortudományt. A nálunk végzett történészek, keletkutatók olyan hátrányba kerülnek az "oktatási piacon", ami szinte bepótolhatatlan a későbbiekben, hiszen nálunk tiltott dolog kusánokkal, pártusokkal, szkítákkal és hunokkal foglalkozni, vagyis olyan népekkel, akik meghatározták az ókor arculatát.

,,A magyar Kormánynak nem feladata tudományos kérdésekben állást foglalni. A nyelvészeti szaktudományos kérdésekben - így a nyelvrokonság kérdésében is - a tudós testületek, mindenekelőtt a Magyar Tudományos Akadémia állásfoglalása tekinthető iránymutatónak"- közölte portálunkkal Bálint Ágnes, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium sajtóreferense. Elmondta: a Finnugor Népek VI. Világkongresszusának 2012-es magyarországi megrendezését Sólyom László köztársasági elnök 2008-ban, az V. Világkongresszuson jelentette be.

A sajtóreferens megjegyezte: a Finnugor Népek Világkongresszusa 1992-ben alakult, célja, hogy a különböző országokban élő finnugor nyelvrokon népek között a kulturális, gazdasági és politikai kapcsolatokat erősítse. A Világkongresszus alapító tagja Észtország, Finnország, Magyarország és Oroszország. A Világkongresszusokat felváltva más-más országban tartják (1992: Oroszország, 1996: Magyarország, 2000: Finnország, 2004: Észtország, 2008: Oroszország). A sorban tehát Magyarország a következő.

,,A finnugor népekkel való szoros kapcsolattartás politikai, gazdasági és kulturális érdekünk. A Világkongresszus munkájában részt vevő három ország fontos partnere hazánknak. Észtország és Finnország az Európai Unió tagja, Oroszország pedig az EU stratégiai partnere. A Világkongresszusokon hagyományosan részt vesz mind a négy alapító állam köztársasági elnöke, így ezek a találkozók különleges diplomáciai jelentőséggel is bírnak. Ezeknek az országoknak a legmagasabb közméltóságok védnöksége alatt folyó közös rendezvénye gazdasági szempontból is fontos hazánknak"- hangsúlyozta Bálint Ágnes. Majd hozzátette: ismeretes, hogy Finnország és Észtország az EU gazdaságilag legsikeresebb országai közé tartoznak és Oroszország világgazdaságban elfoglalt súlya is jelentős. Az oroszországi finnugor népek lakta területek nagyon gazdagok ásványi kincsekben. A sajtóreferens végül kiemelte: a Magyarországon rendezendő Világkongresszus margóján tervezett gazdasági tárgyalások ezeket a lehetőségeket kívánják kiaknázni. A Világkongresszus tagországai közötti kulturális kapcsolatok hagyományosan erősek és különleges jelleggel bírnak. ,,Magyarországnak mindhárom országban működik kulturális intézete és számos ottani egyetemen folyik magyar nyelvoktatás, kiküldött magyar lektor közreműködésével. A kulturális kapcsolatok ápolásában nagy szerepet játszik a civil társadalom, élő és aktív a baráti társaságok tevékenysége, valamint nagyon szorosak a testvérvárosok kapcsolatai is"- fejezte be mondanivalóját a sajtóosztály munkatársa.

A Finnugor Világtalálkozó helyett a Jobbik a Turáni Népek Világtalálkozóját szervezi. Vona Gábor, a Jobbik elnöke portálunknak elmondta: elismerik, hogy a vándorlások során a magyarok kapcsolatba kerültek finnugor népekkel, ám vérszerinti rokonság nincs közöttünk. A pártelnök szerint a turáni vonalat kell erősíteni, ezzel fizetve meg az elmúlt 60 év adósságát.

SSZ

barikad.hu


http://www.barikad.hu/150_milli%C3%B3%C3%A9rt_er%C5%91lteti_korm%C3%A1ny_finnugor _rokons%C3%A1got-20111205
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szakszervezeti vezetők Júdás-
  2011-12-06 20:30:41, kedd
 
 

Szakszervezeti vezetők Júdás-csókja - Bertha Szilvia az árulásról



A Jobbik elutasítja a három szakszervezeti konföderáció, valamint a kormány által tegnap aláírt megállapodást, melyben a felek - állítólag a munkavállalók érdekeit védve - deklarálják, hogy az új Munka Törvénykönyvére szükség van, az egyezik a nemzetközi joggal, megtörténtek a szakmai egyeztetések, és összességében javasolható annak megszavazása.

Cserébe a szakszervezetek nagyobb munkaidő-kedvezményt, vezetőik nagyobb védettségét, a szakszervezeti tagdíj további munkáltatói levonását, illetve a munkáltatónál történő helységhasználati jogot kapják meg. Az egyszerű munkavállalók pedig mindössze annyit éreznek ebből a megállapodásból, hogy a túlóráért járó ellentételezés immár nem a munkáltató egyedi döntésétől függően lehet szabadidő vagy bérpótlék, hanem az megállapodás tárgyát képezi.

A konföderációknak a több száz elfogadhatatlan pontból egyetlenegyet sikerült javítani, cserébe ,,eladták a lelküket", legitimáltak egy olyan törvénytervezetet, amely nem háromoldalú, kompromisszumos egyeztetések eredménye, és továbbra sem egyezik a nemzetközi joggal. Ugyanis attól, hogy néhányan aláírnak egy papírt, ez még nem valósul meg.

A megállapodás ellenére a törvény olyan kiszolgáltatottá teszi a dolgozókat, hogy szinte nincs is olyan passzus, ami védelmet adna nekik, amit a munkáltató komolyabban meg tudna sérteni. De a szakszervezeteknek gyakorlatilag semmi érdemi törvényi lehetősége nem lesz fellépni a munkavállalók megmaradt jogaiért sem, szájjártató gittegyletté válnak. Igaz, a megállapodás értelmében mindezt a munkáltató helységében, és amíg van tagság, addig némileg több munkaidő-kedvezménnyel, és kicsit több védett tisztségviselővel tehetik majd. Amíg lesznek tagok. Mert ha egy szervezet léte értelmetlen, öncélú, akkor a tagság igen hamar kikopik alóla - ez vár a szakszervezetekre is.

Ez az egyezség igen jól mutatja, hogy egyes szakszervezetek, konföderációk számára mi a fontosabb: az öncélú lét biztosítása vagy a valódi munkavállalói érdekvédelem?

Semmiért mindent, főképp a szakszervezeti mozgalom kevés megmaradt becsületét - a tegnapi megállapodásnak ez a lényege. Ezt a Jobbik teljes mértékben elítéli, mivel az a magyar emberek érdekeivel ellentétben egyoldalúan a Fidesz-kormány érdekeit szolgálja. A Jobbik mint a nemzeti ellenzék pártja viszont továbbra is határozottan kiáll a munkavállalói jogok valódi érvényesítéséért.

Bertha Szilvia, a Jobbik országgyűlési képviselője


http://jobbik.hu/rovatok/k%C3%B6zlem%C3%A9ny/szakszervezeti_vezet%C5%91k_j%C3%BAd %C3%A1s-cs%C3%B3kja

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hazugság! Nem Azori-szigetek,
  2011-12-06 20:27:27, kedd
 
  Hazugság! Nem Azori-szigetek, hanem Azovi-tenger!

2011. december 6., kedd

Lázár János titkársága aljas hazugságnak nevezte a sajtóban megjelent hírt, mely szerint Fideszes önkormányzati képviselők az Azori-szigeteken herdálták volna az adófizetők pénzét.

"Manipulatív ellenzéki torzítás az egész! Gondos kollégáim az Azovi-tengernél Rosztov és Szevasztopol között vizsgáltak igazi low budget önkormányzatokat " - mondta Lázár szóvivője, Konéz Bulcsú. Mint kiderült a hosszú utat bio-áramot fejlesztő kerékpáron tették meg a képviselők. Az elektromos energiát pedig folyamatosan zarándok gömbvillámokkal küldték haza a rászorulóknak. A távoli helyszínen sem "sétáltak és vásároltak", hanem robogtak és gyűjtötték a hasznos tapasztalatokat.

Így, jövőre itthon is bevezetik a tokhal alapú szocpolt, minden fűtetlen panelban lakó család kap egy halom usankát és muszka filccsizmát. A legszegényebbeket pedig napi 5 liter vodkával és ecetes uborkával látják el. A szabálytalanul parkoló gépkocsikra nem piros zacskót tesznek, hanem 10 csákánnyal szúrják át azokat, majd tulajdonosaikat.

,,Már alig várom, hogy az ellenfeleink a jövőben összekeverjék Kaszót Glasgow-val, Szikszót Frisco-val, vagy Felcsútot Rióval." - mondta Konéz.


http://hircsarda.blog.hu/2011/12/06/hazugsag_nem_azori_szigetek_hanem_azovi_tenge r
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amíg a Fidesz az Azori-szigete
  2011-12-06 20:09:33, kedd
 
  Amíg a Fidesz az Azori-szigeteken tanácskozik a "romastratégiáról", a Jobbik képviselői Pécs cigányfertőzött negyedébe látogattak
2011. december 6. 07:13:21

A Fidesz több millió forintért utaztatta ki álláshalmozó megyei közgyűlési elnökeit és országgyűlési képviselőit a luxussal bőven ellátott, az Atlanti-óceánon található Azori-szigetekre, hogy ott elmélyüljenek a cigányság problémáiban. Eközben a Jobbik képviselői (dr. Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő, Németh Zsolt országgyűlési képviselő és Gyimesi Gábor önkormányzati képviselő) ellátogattak a pécsi Meszesre és a Hősök terére, ahol mára már hatalmasra duzzadt a cigány lakosság számaránya, hogy ne a budapesti belvárosi kávézókból vagy luxus szigeteki nyaralásokból szerezzenek tapasztalatokat.

Meszesen helyi magyar lakosokkal beszélgettek, akik közül egy idős házaspár többek között arról panaszkodott, hogy hozzájuk eddig nyolc alkalommal törtek be a cigánybűnözők. Bár mindig tettek feljelentést, a tettest (bár mindenki tudta, hogy kik voltak) azóta sem kapták el. Kifejtették, hogy szinte már élhetetlen a környék, sötétedés után már egyszerűen nem járnak ki az utcára a magyar emberek, mert félnek. Ezek után a képviselőknek megmutattak egy a lépcsőházban található önkormányzati lakást, amit a bérlő halála után a cigány szomszédok már másnap teljesen kifosztottak, olyan szinten, hogy még a villanykapcsolókat is kiszedték, leverték a csempéket, a kádat kiszedték a helyéről és minden fémtárgyat elvittek, ahogyan az képeken is látszik. A helyzetre jellemző, hogy az esetet jelentették a rendőrségen és - önkormányzati lakásról lévén szó - az önkormányzat felé, de azóta sem történt intézkedés, a lakás azóta is feltörve található, nyitott ajtóval szabadon bejárható. Pécsi valóság a belvároson kívül, egy évvel a Pécs2010 EKF rendezvénysorozat után...

Érkezés Meszesre




Indulás a lépcsőházba




A kifosztott lakás




A fürdőszoba




Ekkoron itt voltak a lakók tárolói, mindegyik ki van fosztva, még az ajtót is elvitték




Ezek után a jobbikos csapat oda látogatott, ahova magyar politikus eddig csak választásokkor merészkedett, hogy lejárt szavatosságú konzervvel vásárolhassa meg a szavazatokat. Az utca embere gyakran mondja a politikusoknak Pécsett, hogy menjenek a Hősök terére, s utána beszéljenek csak a cigányságról és az együttélésről. A Jobbik megfogadta az emberek tanácsát.

A látogatáskor a képviselők végig sétáltak az elhíresült téren, ahol szóba elegyedtek a helyi lakókkal. Többen kifejtették, hogy az itt lévő cigányság nagy részével nem lehet együtt élni. Egy asszony azt mesélte, hogy hogyan verték félholtra a cigányok a fiát, illetve, hogy honnan lopják a fát. A helyzet valóban elkeserítő képet fest. Emlékeztetőül, Pécsett ez a terület a cigánybűnözés gócpontja, drogdílerek, verekedések, prostitúció jellemzi a mindennapokat, de országszerte ismert hír lett, amikor az egyik cigánybűnöző kézigránátot dobott egy másik házába (amit aznap a cigány önkormányzati vezetők még a Magyar Gárda nyakába akartak varrni, s csak később derült ki, hogy egy másik kisebbségi robbantott).

A képviselők szóba elegyedtek egy helyi cigány származású családdal, akik Morvai Krisztina kérdéseire elmondták, hogy a család férfitagja hat évet töltött börtönben, de onnan szabadulván már tisztességes életet próbál élni, ezért csekély jövedelmű munkából tartja el magát, és tudja, hogy a cigányság nagy része nem akar dolgozni, bűnözésből és segélyekből akarja eltartani magát, ami rá nézve is hátrányos. Igaz, hogy ez a nincstelen cigányember, akinek a felesége kukázni kénytelen, a Hit Gyülekezetének tagja, akik a börtönben térítették át. De legalább nem bűnözésből tartja fent magát. Havonta mindössze 10-15 ezer forintot tud összekaparni lomtalanításokból, de segíti a többi szegény rokonát, ahogy tudja, közben Németh Sándorék, a milliárdosok elveszik tőle még ennek a jövedelmének a ,,tizedét" is. Nem elég, hogy a Fidesz kormány az államilag támogatott egyházak közé emelte ezt az Izrael-barát csoportosulást, pénzéhségükben még a legszegényebbek utolsó fillérjeire is fáj a foguk. Ékes példája ez is azon piócaréteg meglétének, amelynek érdeke a cigányság mélyszegénységben tartása, folyamatos ijesztgetése a Jobbikkal, a Magyar Gárdával vagy éppen a polgárőrséggel, hogy ők tovább harácsolhassanak azokból a százmilliókból, amelyet a kormányok már 21 éve ebbe a lyukas hordóba öntenek, vagy aminek ürügyén luxuskiránduláson vehessenek részt épp az Azori-szigeten.

(Jobbikpécs.hu)

A Morvai Krisztina országjárása során készült videók:

- "Én azt javaslom Viktorkának, jöjjenek ide, és éljenek közöttük egy hónapot"

- Cigány-magyar együttélés és -bűnözés - I. rész: Pali bácsi


http://nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=11&Direkt=9212 2&offsetlo=8
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A megrohadt 2/3-ad
  2011-12-06 19:58:59, kedd
 
  A megrohadt 2/3-ad

http://nemenyi.net/lib/gall/egyeb/rohadt_narancs_kicsi_.JPG
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha cigány baltával támad rendő
  2011-12-06 19:38:56, kedd
 
  Ha cigány baltával támad rendőrre, ejnye-bejnye, ha vármegyés szóval - sitt
2011. december 05. 16:21
Hunhír.info

justicia250.jpgJogerősen két év - öt esztendőre felfüggesztett - börtönbüntetéssel sújtotta hivatalos személy elleni, társtettesként elkövetett erőszak bűntette miatt a Csongrád Megyei Bíróság hétfőn Túri Csabát, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) makói elnökét.


Az ügy másod- és harmadrendű vádlottjára, Kovács Péterre és Hadobás Róbertre egy év hat hónap - három esztendőre felfüggesztett - börtönbüntetést szabott ki.

A megyei bíróság döntésével jelentősen enyhítette az első fokon eljáró Makói Városi Bíróság által kiszabott négy év, illetve három év hat hónapos büntetést.

Túri Csaba vádlott-társaival és barátaival március 15-én éjszaka megjelent egy makói, belvárosi sörözőnél, de nem engedték be őket. Túri Csaba rendőrt hívott, mert úgy érezte, diszkrimináció érte őket. A rendőrjárőrök megállapították, hogy a söröző nyitva tartási ideje lejárt, ezért elküldték a záróra után is ott tartózkodó vendégeket, és felszólították a vádlottakat és társaikat is a távozásra. Ekkor a három vádlott szidalmazni kezdte a járőröket.

A bíróság bizonyítottnak látta, hogy a vádlottak ellenszegültek a rendőri intézkedésnek, és az egyik járőrt harminc-negyven centiméterre megközelítve fenyegetően léptek föl az intézkedő hivatalos személlyel szemben.

A tárgyaláson - amelyen a radikális politikai szervezet többtucatnyi tagja és szimpatizánsa is megjelent - a vádlottak az utolsó szó jogán tagadták, hogy bántalmazták az intézkedő rendőrt, és, mint mondták, a történteket - a járőrök szidalmazását - megbánták.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=47656
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiszivárogtatás, avagy a kivét
  2011-12-06 19:37:25, kedd
 
  Gavallér János: (üzenet Szeszák Gyulának) Kiszivárogtatás, avagy a kivétel erősíti a szabályt
0
2011. december 06. kedd
by Duft

A megosztás, az egyetlen és leghatékonyabb fegyver a demokrácia ellen. Az individuum gondolkodási irányát úgy befolyásolja a közösség, hogy az egzisztencia mutatóit, a megélhetés statisztikáit, azonképpen jellemzi, ami látszat konkurenciát generál. Azonban mindenkinek tudnia kell arról, hogy
a hatalomgyakorlás sohasem volt és sohasem lesz a tömegek kezében. Mindig és mindenkor egynéhány százalék kezében volt és kezében lesz az a lehetőség, hogy megszerezze a törvényalkotás fölötti monopóliumot, ezáltal a médián keresztül hirdesse a megkérdőjelezhetetlen normát. Nos, ezen norma, általában az úgynevezett ,,felső tízezer" érdekeit és életvitelét alátámasztó közhiedelem, amelynek propagálására szolgál a köz- és magánmédia.

Mindig voltak és lesznek olyan egyének, akik az egzisztenciális igényeik alapján - és a statisztikai ráta, illetve az ellenállási erő felmérése érdekében, nyilvánosságra hozzák azokat a tényeket, amelyek hogy úgy mondjam, kiugrasszák a nyulat a bokorból-, ismertetik a társadalommal azokat a tényeket, amelyek alapján működik a demokratikus diktatúra. Mert ugye kétség sem férhet ahhoz, hogy a demokráciának nevezett - tudatbefolyásosra alapuló média-, oda és akkor teszi az egyént, ahova és amikor akarja. A legszomorúbb, hogy az általában elfogadott elemzőket, pont azon erők finanszírozzak, illetve biztosítják egzisztenciális előmenetelüket, akik a pártok hatalomgyakorlásának érdekében gazdasági és anyagi befolyásukat latba vetik.

Ismerjük Csurka István múltját és jelenét, Molnár F. Árpád, Drábik János, Dr. Bogár László, vagy Posta Imre, illetve Vukics Ferenc tevékenységét, de személy szerint én még nem láttam egyikőjük vagyonnyilatkozatát, adóbevallását sem, vagyis tudtukkal, vagy tudtuk nélkül csupán eszközeivé váltak a hatalom még erősebb beágyazódásának. Ugyanakkor tudunk Toroczkai és Budaházy tevékenységéről is, akik szintén azon demokratikus társadalmi berendezkedésnek köszönhetik egzisztenciájukat, amely megkérdőjelezi életvitelüket és a valósághoz dotált viszonyukat. Szokták mondani, hogy ,,Vak vezet világtalant" és sajnos azok az egyének bírálhatják csak a társadalmi berendezkedéseket, akik ettől a berendezkedéstől várhatják, illetve ennek köszönhetik életvitelüket, egzisztenciájukat.

Nincs annak semmi értelme, hogy a fölöttünk lévőt kritizálva, fölmentsük önmagunkat a társadalmi különbségek gyakorlatának kivitelezésétől, azaz ne lássuk azt ahogyan élnek tömegek ( a társadalom 90%), és ne vegyük észre azt, hogy mi is abba a 5-10% tartozunk, amelyik kifosztja a magyar társadalmat, az emberiséget. Aztán meg ki-kidöntse el, hogy ki mellé érdemes állni!

2011. 12. 06.

Forrás: Gavallér János

http://duft.extra.hu/?p=10962
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2011.11 2011. December 2012.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 443 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 801
  • e Hét: 6553
  • e Hónap: 10298
  • e Év: 163794
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.