Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 58 
Mindent amire szükségünk van
  2011-09-30 08:51:20, péntek
 
  Istennek való adakozás a hitünket mutatja be

"Tiszteld az URat vagyonodból és egész jövedelmed legjavából, akkor bőségesen megtelnek csűreid, és must árad sajtóidból."
(Példabeszédek 3,9-10)





A tized célja, hogy megtanítson minket, hogy mindig Isten rakjuk az első helyre az életünkben. Istennek nem kell a mi pénzünk. Neki az kell amit az képvisel: a hálaadásunkat, a prioritásainkat és a hitünket.

Nézzük meg verseket újra a Példabeszédek 3-ban. Te látsz benne olyan részt ami azt mondaná: "Tiszteld az Urat azzal, hogy bevételeid minden maradékát odaadod neki"? Láthatod hogy egyáltalán nem ezt mondja.

Azt mondja, "Tiszteld az URat vagyonodból és egész jövedelmed legjavából, ..." Először Istennek adjunk, előbb mint bárki másnak, rögtön a bevételeink legjavából.

És itt az igéret: "akkor bőségesen megtelnek csűreid, és must árad sajtóidból." Te és én arra vagyunk elhívva hogy hálaadásból visszaadjunk Istennek, de egyben a prioritásaink bizonyítása képpen is. Ez egy bizonysága a hitünknek az Ő igéreteiben.

Malakiás 3,10-ben, Isten mondja, "Hozzátok be a raktárba az egész tizedet..." Ez azt a helyet jelenti ahol dicsőítesz. Aztán Isten ezt mondja, "így tegyetek próbára engem". Tulajdonképpen azt mondja, hogy "Tegyél próbára engem és lásd, hogy én megáldalak az engedelmességedért"

Isten azt mondja, minden szükségletünket be fogja tölteni. Nem azt mondja, hogy mindent biztosítani fog amire mohón vágyunk, de mindent amire szükségünk van.

Csinálj egy listát mindenről amit szeretnél, és jelöld meg azokat amik tényleg kellenek. Ha eddig nem adakoztál Istennek, kezd el ezen a héten. Tekints erre úgy mint egy hitlépésre, egy konkrét mód arra, hogy megmutasd Istennek, hiszel az igéreteiben.



Daily Hope by Rick Warren * Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
A dárda vége 7.rész
  2011-09-29 15:47:25, csütörtök
 
  Link Nice Life Link


HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!A dárda vége 1. rész - YouTube Link Link


 
 
0 komment , kategória:  KERESZTÉNY FILMEK  
DeviantART
  2011-09-29 11:30:58, csütörtök
 
  Link




Luna Moth & Ant
 
 
0 komment , kategória:  Család  
Tudatlanság és hitelek
  2011-09-29 09:31:53, csütörtök
 
  Istennek tetszik, ha gondosan vezetsz pénzügyi feljegyzéseket

"Ismerd meg juhaidat egyenként, törődj gondosan a nyájakkal, mert a kincs nem marad meg örökké..." (Péld.27:23-24a)





Ha Jézus követésére gondolsz, valószínűleg nem gondolkozol azon, hogy gondosan vezess pénzügyi feljegyzéseket. De Isten szeretné, ha nyomon követhető lenne, hogy mennyit költesz, mennyivel tartozol, és hogy mennyit keresel.

A Biblia azt mondja, fontos, hogy figyeljünk jól a pénzügyeinkre.

Más szóval, tudnunk kell, hova is kerül a pénzünk. Azt mondják az emberek, hogy a pénz beszél. De valójában csak jó gyorsan elsétál tőlünk. Aztán csak azon tűnődsz, hova is ment.

Nem tudni, hogy hova megy a pénzed, egyenlő a katasztrófával. Azért keveredsz adósságba, mert nem vezeted helyesen, mi történik a pénzeddel.
Ahogy a mondás is tartja, úgy végzed majd, hogy elköltöd a pénzt, amit még meg sem kerestél, hogy olyan dolgokat vehess meg, amire semmi szükséged, hogy kiváltsd olyan emberek csodálatát, akiket nem is kedvelsz.

Ez mindenféle problémát okoz az életeben.
Az egy figyelmeztető jel, ha azon gondolkozol, hova is tűnt el. Már bajban is vagy, ha nem tudod, hová megy a pénzed, mivel a tudatlanság és hitelek bajt eredményeznek.

Tudnod kell, mivel tartozol, mit birtokolsz, és mit keresel. Ezeket jól fel is kell jegyezned, mert a anyagi javak gyorsan eltűnnek.

Gondolj erre: Ha ugyanannyi időt szánsz arra, hogy leírd ezeket, mint amennyit aggódsz a pénzügyi dolgokon, máris kevesebb az, amiért aggódnod kell. Ügyelned kell arra, hogy feljegyzéseket vezess annak érdekében, hogy Isten áldásai legyenek a pénzügyeiden.

Mit teszel a héten, hogy rendben tartsd a pénzügyi feljegyzéseidet? Ha van arra adottságod, hogy rendben tartsd őket, kinek fogsz segíteni, hogy hasonlóan pénzügyeiben?



(Daily Hope by Rick Warren * Napi remény
Link



 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Menny és Pokol
  2011-09-28 22:06:49, szerda
 
  Angelina halott volt 23 órán keresztül. Megmutatta neki az Úr, hogy milyen a Menny és a Pokol. Jézus így szólt hozzá: Megmutatom neked a Poklot, hogy el tudd mondani az embereknek, hogy Pokol valóságos, megmutatom az Én Királyságomat is, hogy el tudd mondani az én népemnek, hogy felkészüljenek, mert az Én Királyságom igazi és Én is valóságos vagyok.

HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS! Link

Menny és Pokol - Angelica Zambrano - 23 óra a halálban - Hungarian version

Angelina halott volt 23 órán keresztül.

A szelleme viszont el lett ragadtatva a mennyországba és Jézus megmutatta neki az eljövendő elragadtatást, sőt a poklot is, ahol sok híres személyiség "lakozik", olyanok is, akik nagy köztiszteletben álltak, pedig a követőik a mennyben hiszik őket.
A videó egy figyelmeztetés az emberiség felé, hogy el tudják kerülni a kárhozatot, ami azokra vár, akik nem léptek rá az Isten felé vezető útra, ami kizárólag a Bárány vérén át vezet.
Mert csak addig van választásod, amíg élsz.
Ha életedben nem választasz, akkor más fog választani helyetted és azt nem fogod megköszönni, mert csak a tiszták és a szentek juthatnak be a mennybe.
És ezt a szentséget nem lehet cselekedetek által elnyerni, a megigazulás az ingyenes, és az Út az Istenhez kizárólag Jézus keresztjén át vezet.
Lényegében a halálba kell beadnod régi énedet, hogy a feltámadás részese is lehess.
Mert Jézus Jézus is ezt tette, minekünk csak el kell fogadni az Ő áldozatát és a megtérésünkhöz méltó cselekedeteket teremni (a hit cselekedetek nélkül halott).

...... ........... ........... ........... ........... ........... ........... ........... .....­ ...... ........... .....

Boldogok, a kik megtartják az ő parancsolatait, hogy joguk legyen az életnek fájához, és bemehessenek a kapukon a városba (az új Jeruzsálem).
De kinn maradnak az ebek és a bűbájosok, és a paráznák és a gyilkosok, és a bálványimádók és mind a ki szereti és szólja a hazugságot. Jelenések 21.
...... ........... ........... ........... ........... ...........
A film eredeti címe: 23 óra a halálban (23 horas muerta)




Link Élet a síron túl Bill Wiese 23 perc a pokolban-1/7 Link
 
 
0 komment , kategória:  Hasznos linkek  
Miniteknősök az óriáson
  2011-09-28 18:42:31, szerda
 
  Link Link


A nyíregyházi állatparkban először születtek sarkantyús-teknős utódok. A kicsik a jó időben sokat napoznak anyjuk hátán, ami számukra olyan, mint egy óriási kifutó. A sarkantyús teknős ugyanis hatalmas állat, akár 60-70 kilósra is nőhet.







 
 
0 komment , kategória:  Természet  
Munkámmal Istent dicsőíthetem
  2011-09-28 08:51:55, szerda
 
  Miért kell mindent jó szívvel végezned?

"Amit tesztek, jó lélekkel végezzétek úgy, mint az Úrnak, és nem úgy, mint az embereknek" Kol 3:23





Nem számít, hogy mit teszel - utcát söpörsz, céget irányítasz vagy háztartást vezetsz-, a munkád több mint egy munka. A Biblia azt mondja, hogy míg itt vagy a földön, a munkáddal is Istent kell dicsőítened.

Ez azt jelenti, hogy bármit csinálsz, lelkesen kell csinálnod. Ha nincs benne a lelked, akkor rossz munkát végzel. Ha nem jó szívvel végzed a munkád, az bűn. Nem én mondom ezt, hanem a Bibliában van.

Miért dolgozz jó szívvel?

Mert úgy kell dolgoznod, "mint az Úrnak, és nem úgy, mint az embereknek". Nem számít, mit teszel, akár ételt készítesz, akár számlát írsz alá, elemzést végzel, üzletet kötsz, eladsz vagy házhoz szállítasz valamit; akármit teszel, úgy kell tenned, mintha Istennek tennéd, és így dicséretté válik.

(Daily Hope by Rick Warren * Napi remény
Link
 
 
1 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Google 13. szülinapja
  2011-09-27 11:21:08, kedd
 
  Google Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak Isten adhat anyagi bizton
  2011-09-27 09:56:13, kedd
 
  Csak Isten adhat anyagi biztonságot

"Hanem gondolj arra, hogy Istened, az ÚR ad neked erőt a gazdagság megszerzésére, hogy fenntartsa szövetségét, amelyre esküt tett atyáidnak. Így van ez ma is." (5. Mózes 5:18)





Isten az egyetlen, aki gondoskodik rólunk, amikor szükségben vagyunk. Ez azt jelenti, ő kielégíti anyagi szükségleteinket. Más szóval, nem a munkáltatómban kell keresnem a biztonságot. Nem úgy tekintek a megtakaritásaimra, mintha az lenne az én biztonságom. Nem nézek semmire és senkire Istenen kívül, aki betölti szükségleteimet.

Hadd szemléltessem ezt eképpen: amikor megengedem a vizet, nem gondolom azt, hogy a víz a csapból jön. Tudom, hogy a víz valójában egy víztározóból jön. Csak a csapon keresztül érkezik hozzám.

Ugyanígy, a bevétel, amit Isten neked akar adni, lehet hogy egy munkán keresztül érkezik hozzád, vagy valami máson keresztül. De a forrás mindig Isten. Ez azt jelenti, nem kell aggódnod, hogy melyik csapot használja Isten szükségleteid betöltésére.

Bizonyos értelemben ezt mondja: "Ha elzárom az egyik csapot, könnyen meg tudok nyitni egy másikat. Ha elveszítesz egy állást, tudok neked másikat adni. Én vagyok a forrásod, nem a munkád. Én vagyok a forrásod, nem a bankszámlád."

Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
Zöldike * Zöldiné Magdika
  2011-09-26 14:38:56, hétfő
 
 

Link Link
 
 
0 komment , kategória:  Zöldike * Zöldiné Magdika  
     1/6 oldal   Bejegyzések száma: 58 
2011.08 2011. Szeptember 2011.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 58 db bejegyzés
e év: 805 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 215
  • e Hét: 633
  • e Hónap: 5794
  • e Év: 55359
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.