Regisztráció  Belépés
ezerjo.blog.xfree.hu
Nincs mottó ezerjo

Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
Egy igazságtalan adó.
  2011-09-29 11:50:34, csütörtök
 
  Egy igazságtalan adó.

Egy adó mindig annyit ér amennyit betartanak belőle.

Ebadó bevezetése új problémák elé fogja állítani a társadalmat, mert, hogy az emberek többsége aki már így is képtelen fizetni az állam által előírt terheket, mindent elfog követni az ebadó teher elkerüléséért, ez teljesen egyértelmű.

Következmény:

Rengeteg szabadon kószáló kutya fog megjelelni köztereken aminek súlyos következményei lesznek.

Az állat védők tiltakozását várom a törvény bevezetése ellen, mert ez az állatok szenvedéséhez fog vezetni, mert aki képtelen lesz fizetni ezt az adó formát annak csak az lesz az egyedüli választása, hogy szabadon engedi a kutyusát.

Vagyis ezzel az intézkedéssel az állam elősegíti az állat kínzást ami ma hazánkba bűncselekmény tudomásom szerint.
Az is állat kínzás ha egy kutyust szabadjára engednek, de az elkövetőt soha senki sem tudja felelősségre vonni.

Kutya adó egy olyan adó forma amiért a fizetésre kötelezett soha semmit sem kap, csak a hatalom szeretne újabb bevételhez jutni, ezért súlyos hibát követ el az aki ezt megszavazza, az ártatlan kiszolgáltatott állatok kárára, mert ennek a törvénynek a bevezetése a kutyákat fogja sújtani.

Ez a törvényjavaslat egy elhibázott állat ellenes embertelen bűncselekmény a véleményem szerint.

Egy kutyus fenntartása már ma sem egy olcsó dolog, évi injekció, vizsgálat potom 5 ezer, fenntartása / étel / sem olcsó mulatság, jóindulatilag számolva durván 150 Ft/ nap.

Lehet mondani ez gyík-fing, de mérd a hazai jövedelmekhez.

Volna megoldás minden kutyát azonosító csippel ellátni a törvény bevezetése ellőt, de itt választhatna az eb tulajdonos így is szeretné megtartani kutyusát avagy nem, és aki nem azt a kutyust az állam köteles volna átvenni.

Egyedül ez volna méltó az emberhez akinek a legjobb és legönzetlenebb barátja mégis csak a kutya, mert ez az az egyetlen élőlény ami érdektelenül képes szeretni.

Ember gondold át mi a következménye a döntéseidnek !!!!!!!!!! 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kilábalás a válságból.
  2011-09-29 10:33:16, csütörtök
 
  Kilábalás a válságból.

Megoldás a válságból való kilábalásra.

Felfüggeszteni egy vagy két évre UNIO- s szinten a nehéz helyezettbe került országok adósság törlesztését.

Elvileg ebből az UNIO is profitálna, mert beindítaná a nehéz helyezettbe levő országok gazdasági fejlődését, ami maga után vonná az UNIO gazdaság növekedését is.

Mert amennyibe és egy gazdaságból pénz kivonás történik az a gazdasági fejlődés zsugorodását fogja eredményezni, és azt mindenki tudhatja, hogy az adósság törlesztés miatt pénz kivonás történik a gazdaságból.

A válság legyőzésének az egyetlen kiútja, ha a törlesztést felfüggesztik az Európai országok egységesen és persze a hitelfelvéttel lehetőségével sem élnek.

Az egyetlen megoldás, hogy minden ország a saját gazdasági fejlődéséből élhetne ideiglenesen amíg a válságból való kilábalás meg nem történik.

Ez azt is kimutatná, hogy melyik az az ország amelyik tovább nyújtózkodik annál mint ameddig a takarója ér.

Európa országait az adósság törlesztés fojtogatja, és ez a gazdasági fejlődést hátráltatja.

Persze ez nem a hitelek törlesztésének a megtagadását jelentené, csak felfüggesztené bizonyos időre amíg az adós vissza nem szerzi hitelképességét.

Vagyis csak az idő tényező állna le bizonyos időre.

Ezzel levegőhöz juthatnának azok akiket ma fojtogat az adósság törlesztés terhe.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nagy tudású most kiabál.
  2011-09-28 14:41:39, szerda
 
  A nagy tudású most kiabál.

Sötét jövőt jósol Magyarországnak Vértes András.

Persze persze amikor a mocskos csürhe hagyta, hogy a társadalom devizába adósodjon el akkor nem kiabált, mert a mocskosok talpnyalója volt.
Sajnálja a külföldi bankokat, hogy veszteség éri őket ha a lakosság kiváltja a kizsákmányoló bankok által folyósított deviza hiteleket.

Vértes úr a külföldi kizsákmányoló bankok helyet nem a honfitársaidat kellene sajnálni, hogy a kizsákmányolok elrabolják azt ahol az ember állómra hajthatja a fejét?
Vértes úr kik idézték elő a válságot?
Vértes úr hány bank csődölt be Amerikába?
Vértes úr hány bank csődölt be hazánkba?
És ha be csődöl egy bank, mi történik?
Alakul helyette másik, ez a piac.

Ezek a külföldi bankok saját hazájukba sem tehették meg azt amit nálunk megtehetek.

Mert a mocsok hazaáruló baloldal hagyta, külföldi komoly szakemberek figyelmeztetését figyelmen kívül hagyva, hogy olyan banki konstrukciók jöhetek létre ami embertelen.

Nem most kellene kiabálnod hanem akkor kiabáltál volna amikor a baloldal nem tette meg azokat a szükséges lépéseket, hogy megelőzze, hogy családok földönfutóvá válhassanak.

Persze akkor lapítottál, mint az a bizonyos a gazba, mert akik megvásároltak azoktól ezt az utasítást kaptad.

Nem kell sajnálni a külföldi bankokat, mert eddig abból éltek jól, hogy honi állampolgárok vérét szívták mint a piócák.
Nem baj ha haza mennek jön helyettük más akik már tudják, hogy vége Magyar emberek kizsákmányolásának.
Tudod ez a piac amelyik bank kizsákmányol az piacot veszít, és kitessékelik maguk közül a becsületesen működő bankok, ezt úgy hívják piac-gazdaság ami nem csak másra érvényes de a bankokra is.

Sötét jövő?
Lehet de ezért azokat a kormányokat hibáztasd akik csak hitel felvétellel tudtak kormányozni, vagyis a hazaáruló baloldalt.

Hitelből bárki tud kormányozni ahhoz nincs szükség észre, ami a baloldali politikusoknak nincs is, most nézd meg őket, ölik egymást a pénzért, a hatalomért, mert tudják a semmi munkáért elég jó jövedelmet kapnak abból amit tökünk rabol el az állam adó formájába.

Nem szóltál volna bölcs maradtál volna.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Uzsorásokról tárgyalnak
  2011-09-27 16:17:08, kedd
 
  Uzsorásokról tárgyalnak.

Pont azok akik uzsorásként lépnek fel a honi állampolgárokkal szembe azokkal a törvényekkel amivel családokat tesznek tönkre anyagilag.

A legnagyobb uzsorások pont azok akik a törvényeket alkotják, mert a megfizethetetlen ÁFA, AD�" az pont olyan mint az uzsora kamat.
Szociális kártyáról beszélnek amivel a hazai kisboltok tulajdonosait teszik tönkre, mert azzal nem tud vásárolni a kisboltokba a kártya tulajdonos, csak a külföldi multiknál.

Érted ugye először a politikusok szegénységbe taszították, lökték az ország állampolgárait, most szociális kártyával különböztetik meg őket.

Érted ugye akit nyomorba döntöttek, most kitiltják a Városokból, ahogy a hajléktalanokkal csinálják.

Egyszerűen undorító, ahogy a politikai elit azokkal viselkedik akiket ők tettek tönkre.

Egyszerűen felháborító, hogy ezek a mocskok honfitársaikkal viselkednek.

Munkáról beszélnek, pedig ők is tudják nincs munka hely hazánkba mert mindent eladtak, gyárakat a dolgozok feje felől.

Most azok akik hajléktalanok, már büdösek teher nekik tiltsuk ki a városból, akitől elrabolták a munka lehetőséget, most ki kiáltják olyannak aki nem akar dolgozni.

Néha eljátszom a gondolattal mit is tennék ezekkel a mocsokkal, mert ez már vér pezsdítő amit megengednek maguknak.

Rohadjatok meg nem mindenki kap annyi pénzt mind ti a semmiért.
Egyre jobban játszotok a tűzzel, ez nem fog jóra vezetni.

Magatoknak alkotok törvényt mind a 180 forintos vég-törlesztés, szétnyeljétek a mocskos pofátokat.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A deviza hitelezés kitalálója.
  2011-09-26 09:42:05, hétfő
 
  A deviza hitelezés kitalálója.

A deviza hitelezés osztrák atyja, kitalálója egyetért az Orbán kormány igyekezetével, hogy a Magyar családok kikeveredjenek ebből az áldatlan állapotból amibe nagymértékben a szocialista kormányok, kergették, taszigálták, honfitársainkat.

Nem kimondva, de kevesli azt az intézkedést amit a Magyar kormány tesz, tett, persze ez érthető, mert a bankok mindenkit kicsinálhatnak az erő fölényüket kihasználva.
Érthető, hogy nem javasol olyat ami saját országának anyagi veszteséget okozhat.

Minden normális ember látja, tudja, hogy ez a konstrukció ártalmas, és a kizsákmányolás egyik legdurvább formája.

A szocialista kormányok többszöri külföldi figyelmeztetés ellenére sem léptek fel a deviza hitelezés ellen, és ez mind tudatos volt részükről, mert ezzel tartották fent a gazdasági fejlődést, mert ez volt az ami felpörgette a gazdaságot, vagyis a jelent éltünk fel a múltba,

Vagyis az ország jövőjének tudatos felélése történt, a szocialista kormányok ideje alatt.

Ezért valójába mindenkinek aki részt vett ebben börtönbe volna a helye, hazaárulás vádjával ami megállna a saját lábán, mert egy országot senki sem tehet tönkre, azért, hogy ő megőrizhesse hatalmát.

Nem kell nagy tudással rendelkezni ahhoz, hogy lássuk a szocialista kormányok mindig hitel felvételekkel tudtak kormányozni, ez persze, hogy tetszett a nyugdíjasoknak akik ebből részesedtek a 13. havi nyugdíj bevezetésével.

Persze azt is tudja mindenki, hogy hitelek felvételével még a hülye is tud kormányozni, silány autó pályát, völgyhidat, metrót, építeni.

A kormányzás az az, ha még nehéz is nekünk állampolgároknak ami ma folyik, hogy az adósságunk törlesztése mellet, még azért valahogy élünk.

Az nem folyik, folyhat a végtelenségig, hogy hitelt hitelre halmozzuk, mert senki sem olyan hülye, hogy nekünk csak ad, és nem kéri vissza.

Ahogy te aki ezt olvasod sem adnál hitelt annak aki azt nem adja vissza.

Persze megértem a nyugdíjasokat, őket már nem érdekli az ország jövője, ahogy azokat sem akik a nyugdíjasok támogatását élvezik, és hergelik őket a mai kormánnyal szembe.

Mert a nyugdíjast csak az érdekli ő megőrizhesse azt az élet-színvonalát ami eddig volt neki.
Persze buta a nyugdíjas, mert nem gondol abba bele, hogy neki van gyereke, unokája, aki megszenvedi azt a jövőbe,hogy a nyugdíjas ma jól éljen.

Én tisztelem a nyugdíjasokat, de azért azt tudják ők is biztosan, nem hasonlíthatják össze a múltat a jelennel, mert a múltba fele annyi munkából lehetett megélni mint ma, illetve akkor mindenki lophatott büntetlenül, mert a közös úgy volt értelmezve, haza is vihetem.

Az MSZP- be ez még ma is él, azért bántak úgy az elmúlt 8 évbe az állami vagyonnal ahogy bántak, Sukoró, különböző nagy értékű ingatlanok külföldi kézre juttatása, lopások, sikkasztások, BKV felszerelések ingyenes használata, stb.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Utólag mindenki nagyon okos
  2011-09-24 07:07:49, szombat
 
  Utólag mindenki nagyon okos.

Utólag mindenki nagyon okos, de amikor tehetett volna valamit nem csinált semmit, hallgatott, kiszolgálta a hazaáruló tolvaj MSZP csürhét.

Járai Zsigmond: " egészségtelen, rendkívüli kockázatot hordoz, megengedhetetlen" mégis hagyta.

Mindenki mossa kezét, ő nem, ő figyelmeztetett, most ezzel sokra megy az akinek napi problémát jelent a megélhetés a kizsákmányoló bakok miatt.

Még most is arról beszélnek ki mit csinált avagy nem csinált, mint hogy azt a megoldást keresnék ami minden deviza hitelesen segítene és ne csak azokon akiknek az elmúlt 20 évbe sikerült annyit összelopniuk, szerezniük, hogy nekik megoldást jelent a 180 Ft vég törlesztés.

Persze az aki tud élni ezzel a lehetőséggel, az valójában nincs is rászorulva a segítségre, csak ezzel befogják a szájukat, mert ők azok akitől fél a hatalom, ha nyilvánosság előtt elmondja a véleményét, az igazságot.

Nem bántani szeretném Pataky Attilát, de ha tényleg nem csak a saját érdekébe lépet fel a bankok ellen, folytathatná azt amit elkezdet, mert ezzel nem oldódott meg mindenkinek a problémája.

Ez az 1 milliónak ami minimum 3 millió embert érint, akikeket becsaptak csak 20 - 30 % ának megoldás, hogy vég-törleszthet 180 forinton.

Ezzel az intézkedéssel, csak befogták azoknak a száját, akik valójába tehetnének valamit az igazságtalanság, a rablás ellen amit a külföldi bankok folytatnak a honi lakosság ellen.

Talán olyan megoldást is lehetne találni ami nem azoknak oldja meg a gondját, akiknek így is van mit a tejbe aprítaniuk, hanem azokon is segíteni kellene akik nem rendelkeznek akkora ismeretséggel mint Pataky Attila.

Nem tényként állítom, de ez ismét azokon segít véleményem szerint aki spekulációs szándékkal vettek fel deviza hitelt, és nem azokon akik valójába lak-hatásukat szerették volna megoldani.

Senki ne próbálja azt állítani, hogy egy politikus akinek jövedelme 5- 10 szeresse egy átlag állampolgárnak jobban rá van szorulva mint az akinek az egész élete munkája veszhet el.

És pont azok miatt alakult ki ez a probléma akik a vég-törlesztéssel egyszer és mindenkorra kikeverednek ebből a helyezettből.

Itt is az lát-szódik, hogy a FIDESZ a gazdagok pártja.
A szegényebb réteg felé azt sugallja, hogy csak munkából lehet megélni, közben olyan törvényeket alkot ami a felső rétegek érdekeit szolgálja.

Oké munkából lehet megélni ez rendben is van , de hol a munka hely?

Nem beszélni kell, mert nagyokat mondani mindenki tud, de tenni is kellene végre valamit. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ktya adó !!!
  2011-09-22 19:04:39, csütörtök
 
  KUTYA ADÓ!!!


Meg a jó kurva anyját annak aki ezt kitalálta.

3500 Ft / év ebadót szeretne bevezetni az idióta, csürhe, akik olyan törvényt alkotnak mint a 180 Ft - os vég-törlesztés amivel csak a kizsákmányoló képviselők tudnak élni, a többi deviza hiteles meg dögöljön meg.

Én semmit sem fizetek kutya adó címen akkor inkább kiengedem a kutyát az utcára, és rohadjon meg aki ezzel megkeres engem.

Idióta csürhe nem keres mindenki annyit mind ti, amiért valójában nem csináltok semmit.

Rohadjatok meg ott ahol vagytok.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzemanyagár.
  2011-09-21 06:43:22, szerda
 
  Üzemanyagár.

Üzemanyagárának drasztikus növekedése, valamint a az új baleseti adó, súlyos kárt okoz a hazai gazdaságnak.

Amikor sokat akar a szarka csak nem bírja a farka.

A Magyar állam ma úgy viselkedik mint a szarka, lehet szó-szerint is értelmezni.

Amikor eljön az a pillanat, hogy az állampolgárok képtelenek megfizetni azt az üzemanyag árat amit az állam hatalmas adóval sújt a nagyobb bevétel reményébe.

Első reakció, hogy az állampolgár a hozzá legközelebbi külföldi országba fog tankolni, ami azon ország adó bevételét fogja növelni.
Mert ott is van adó az üzemanyag árába, de az megfizethető.
Vagyis a honi embereket az állam a szomszédaink ÁFA bevételének növekedésére kényszeríti.

A 25 ről 27 % - ra emelt AFA az élelmiszereknél még nagyobb lökést ad ara, hogy megérje kimenni tankolni közben a havi bevásárlást is meglehet ejteni, mert így elég sokat tud spórolni az ember.

Az üzemanyagár befolyásolja az autó piacot is, mert a megfizethetetlen üzemanyagár miatt nem lesz értelme autót vásárolni.

Amikor emberek leteszik az autójukat az a biztosaitoknak is pénz kiesést fog jelenteni. /kötelező biztosítás/
Amikor emberek leteszik az autójukat az az önkormányzatok adó-bevételének a csökkenését is maga után vonja. / súly-adó /

Van egy inga mérleg, aminek van 2 serpenyője, és az egyik serpenyőbe az ország üzemanyagból származó AFA bevételét helyezem, a másikba az előzően felsoroltakat, és meglepő eredmény fogok látni, nem is ara billen a mérleg nyelve amire én mint állam számítottam, mert amit nyertem a vámon elvesztetem a réven.

Vagyis a belső fogyasztás visszafogásával, szűkítettem a hazai gazdasági fejlődési lehetőségét. 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Baleseti különadó.
  2011-09-20 11:44:44, kedd
 
  Baleseti különadó.

Remélhetőleg visszaveti az autó forgalmazok forgalmát, ami visszaveti az autó gyárak autó gyártását is, aminek a munkanélküliség növekedése lesz a következménye.

Nem elég, hogy Európába nálunk a legmagasabb az üzemanyagok ÁFA tartalma még plusz adóztatják az autó tulajdonosokat baleseti különadóval.

Ezek nem normálisak minden intézkedésük a munkanélküliséget fogja növelni, nálunk már nem lesz érdemes élelmiszert vásárolni a 25 ről 27 % - ra emelt AFA miatt, nálunk nem lesz érdemes tankolni az üzemanyag ÁFA tartalmának növelése miatt,

Ezekkel az intézkedésekkel pont az ellenkező hatást fogják elérni mint amire számítanak, nagyobb értelme lesz külföldre menni, vásárolni, tankolni mint eddig volt, ami a hazai fogyasztást fogja visszaszorítani, ami munkanélküliséget fogja növelni, ÁFA bevétel csökkenést fogja eredményezni.

Ezek az intézkedések ténylegesen padlóra fogják küldeni hazánkat.

Csökkenő bérek mellet amit az új munka-törvénykönyv bevezetése fog létrehozni, emelik az ÁFÁT, 25 röl 27 re, emelik a dízel ÁFA tartalmát ami ismét jelentkezni fog mindenek az árába, mert mindent szállítanak, új adót vezetnek be,

Amennyibe ezeket megússzák lázongások, tüntetések, nélkül, akkor én leveszem a kalapom elöltük, de szerintem a FIDESZ - es politikusokat otthon köpködni fogják, ha ezek megvalósulnak.
És még örülhetnek ha csak köpködik őket.

Ezt egy FIDESZ - es politikus sem fogja bevállalni, hogy köz-ellenség legyen saját városába, vagy ha mégis lelke rajta.

Ezeknek az együttes hatását senki sem fogja kibírni, és valószínű kivonulnak az utcára mindenféle engedély kérés nélkül, és akik az utukba állnak azok a legrosszabbra számíthatnak.

Ezt senki sem fogja merni bevállalni, mert aki ezt megteszi a legrosszabbra számíthat.
Ez akár éhség-lázadáshoz, forradalomhoz is vezethet.Persze azt még tudni kell, ez csak egy része amit itt felsoroltam, annak amit a magát NEMZETI kormánynak nevezet józan eszüket elvesztett politikusok terveznek.

Ez mind NEMZET ellenes amit ezek terveznek.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feketedazdaságról
  2011-09-19 07:02:56, hétfő
 
  Feketegazdaságról.

Amikor az állam kényszeríti a feketegazdaságba állampolgárait.
A teljesíthetetlen adóval, az értelmetlenül magas társadalom biztosítással.

Én elhiszem, és tudom, mindenki tudja, az államnak szüksége van bevételekre, hogy egyensúlyba tudja tartani a bevételeit valamint a kiadásait.

De a politikusoknak bármilyen hihetetlen, az éh bérért foglalkoztatott is tud számolni, és látja amíg ő megszakad a külföldi multiknál, 70 ezer forintért, mert ha az állam levonja követeléseit annyi marad neki, és tudja, hogy aki nem végez termelői munkát / politikus, rendőr, közalkalmazott, bróker, banki alkalmazott, adó-hivatalba dolgozó, stb/ mennyit is keres, akkor azért elgondolkodik.

Ma hazánkban ezért a fizetésért fel kelleni sem érdemes, mert ez ahhoz sok, hogy valaki éhen haljon, de ahhoz kevés, hogy emberhez méltóan éljen.

Mit lát még az aki ennyi jövedelemmel rendelkezik?

1, Azt látja, hogy emberek, családok, gyerekek éheznek kontra állam felelőtlen pazarló beruházásokat folytat.
2, Azt látja, hogy fizeti a magas TB - t és mégis maszek orvoshoz kell fordulnia, ha normális ellátásba szeretne részesülni.
3. Azt látja, hogy ő ugyanazért a munkáért ötször kevesebb fizetést kap mint európai kollégája, például egy osztrák mégis ő drágában, vagy ugyanannyiért kapja itthon az élelmiszert, az üzemanyagot.
4, Azt látja a nagykutyák külföldi offsore cégekbe menekíti pénzüket azért, hogy kikerüljék a hazai adózást.
5. Azt látja az állam csak a gazdagokat segíti a 180 forintos frank vég törlesztéssel.

Vagyis az állam saját maga gerjeszti a feketegazdaságot azzal, hogy teljesíthetetlen követeléseivel pont azokat sújtja legjobban akik valóba hasznot termelnek, és azokat fizeti meg jobban akik abból kapják a fizetésüket amit az állam beszed adó formájában az értéket elő-állitoktól.

Vagyis talán azokat kellene először megfizetni akik valóba megtermelik azt amiből fenntartható az állam működtetése.

Egész Európa atoll szenved, hogy a munkából nem tud senki megélni, ezért inkább mindenki bróker, közalkalmazott, vagyis akik tologatják a pénzt szeretne lenni, de így egyre kevesebb az a pénz amit tologatni lehet, vagyis pénz az még volna,csak a pénz mögött nincs érték, és itt jön a válság.

Amikor manipulálnak, valótlanságot állítanak, eltitkolják a valódi gazdasági helyezettet, kizsákmányolnak, az előbb utóbb összeomláshoz vezet.

Ott ahol a bróker tologatja a pénzt nincs valódi érték teremtés.
Ott ahol a bankok kizsákmányolják az embereket nincs valódi érték teremtés.
Ott ahol a közalkalmazott tologatja az aktákat nincs valódi érték teremtés.
Ott ahol a politikus okoskodik, olyan törvényeket alkot ami azokat sújtja aki érték állít elő, ott nincs valódi érték teremtés.
Ott ahol az adó hatóság behajt nincs valódi érték teremtés.
Ott ahol a rendőr büntet, nincs valódi érték teremtés.

És mégis ezek vannak megfizetve.

Nem az aki kenyeret süt, az dolgozik 3 műszakba éjjel nappal és keres 100 ezer forintot, hogy legyen mit ennie az előzően felsoroltaknak.

Ez itt a hiba, nem az van megfizetve aki valódi értéket állít elő.
Egyre kevesebb az aki előálltja azt amit a felsoroltaknak kellene szétosztani, fizetés gyanánt.

Miért dolgozón a fehér gazdaságba, ha úgysem tud megélni abból amit kap?
Miért tankoljon itthon drágában amikor a szomszédos országokba olcsóbb az üzemanyag?
Miért vegyen itthon csípsz - et amikor van ahol olcsóban megkapja?

Amit az állam művel az már maga a vicc, és csodálkozik a feketegazdaság terjedésének növekedésén, pedig ő gerjeszti.


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
2011.08 2011. Szeptember 2011.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 34 db bejegyzés
e év: 299 db bejegyzés
Összes: 3133 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 263
  • e Hét: 1275
  • e Hónap: 5182
  • e Év: 30914
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2016 TVN.HU Kft.