Belépés
orsi1.blog.xfree.hu
"...az igaz embert egyedül az idő mutatja meg, míg a hitványra első percben ráfigyelsz. " --------- "A problémák azért vannak, hogy megoldjuk ... S. Orsi
1967.12.18
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 46 
Még mindig csodálattal nézem
  2011-09-30 20:46:14, péntek
 
  ezeket a fiatalokat, pedig a műsornak már rég vége.

April Project - Csillag születik 2011.05 Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2011-09-30 09:53:11
feltöltő: orsi1
nézettség: 2437
szavazatok: 0
kommentek: 0
kulcs: April, Project, Csillag, születik, 2011.05.21,
kategória: kreatív
leírás: April Project - Csillag születik 2011.05.21

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vitorláshajó a sziklák előtt
  2011-09-30 20:25:41, péntek
 
 Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyarság küldetése 5.
  2011-09-30 20:06:05, péntek
 
  A mítoszokban ezt az állapotot gyönyörűen megőrizték. A legenda szerint az ekkori ember nem táplálkozott - Hésziodosz azt mondja - hogy az ember, ha éhes volt, felnézett az égre és töltekezett a Nap, a Hold, vagy a csillagok fényével. Húst, még hanyatló periódusban sem ettek, az még ennek a kultúrának a végnapjaiban is elképzelhetetlen barbárság és bűn lett volna, körülbelül olyan iszonyatot keltett ebben az ősi civilizációban a húsevés, mint ma pl. a kannibalizmus.
Mindez azért, mert értették az állatok nyelvét, nem csak az állatokét, a növényekét, ásványokét, bármivel kommunikáltak. Nem úgy beszéltek, mint a mai ember, nem adtak ki hangot, egyszerűen átsugározta a társának azt, amit mondani szeretne. És az pedig értette.
Ismeretlen volt a betegség, nem volt öregség. Hésziodosz azt írja, hogy a kultúra fénykorában nem volt halál sem. Ezek az emberek, akár több ezer évig itt lehettek a Földön. Ha mégis elfáradtak és szerettek volna ,,haza menni", mert bármilyen csodálatos ez a világ, akkor is csak egy megnyilvánult világ - és van ennél sokkal tökéletesebb, ilyen esetben - azt írják az ősi szövegek - hogy aki elfáradt, fényéből kezdett veszíteni, kezdett halványodni, amikor már egészen elhalványodott - szinte már félig a másik világban volt - leült egy csendes helyre, pl. egy kertbe, és elméjét ezúttal a szellemvilágra, a Mennyországra, Istenre összpontosította, felébresztette magában a vágyat, hogy ott lehessen, és a következő pillanatban az illetőnek az a kis fényteste is ami még megvolt, eltűnt. Így halt meg ebben az időben egy ember.
Nem volt agónia és nem maradt holttest. Ezért nem találjuk a legendák szerint a sírjaikat. Mert nem kellett sír. Egyszerűen átmentek a másik világba. Ezeket mind-mind megtaláljátok ősi szentiratokban.
Hogy hol éltek? Messze nyugaton, - írja Platón - Héraklész oszlopain túl- ez a mai Gibraltári szoros- az Óceán közepén volt egy hatalmas kontinens ezekben az időkben, amelyet a Boldogok Szigetének vagy Nyugathonnak nevez. Állítólag ennek az embertípusnak, a legnagyobb civilizációja ezen az Atlanti Óceán közepén elterült Kontinensen volt.
Ennek a civilizációnak a végét, azzal a dátummal jelöli Platón, amikor ez a Kontinens megsemmisült, elsüllyedt, Platón szerint Kr.e. 12.000 környékén pusztult el ez a kontinens, ami azt jelenti, hogy ennek a kornak durván 12.000 évvel ezelőtt vége szakadt.
A kor neve - az összes szentiratban - Boldog Birodalom, Tündérország, Igazság kora, Álomidők, - mindenféle neve van. Mi maradjunk a legismertebbnél, az Aranykornál, mert általában így nevezik ezt a világkorszakot.
Következtek utána az alantasabb korok, az Ezüstkor ahol már Európában a jégkorszak van, és kezdődnek a civilizációk. Itt Európában, de már van halál, de már van húsevés, de már nem tud senki beszélni az állatok nyelvén, vagy csak néhány nagyon mélyen beavatott pap. Később jön a Rézkor, ott még alacsonyabbak a képességeink,- ez már történelem, - megszűnik az Egyiptomi kultúra, fáraók uralma, megszületik sumer, India.
És az ókori naptárak szerint kb. Kr.e. 3000-ben kezdődött el az a világkorszak, amelyben mi most vagyunk.
4 ilyen világkorszak van tehát: Az Aranykor, az Ezüstkor, a Rézkor, és a Vaskor.
 
 
0 komment , kategória:  A magyarság küldetése  
A Da Vinci kód 65.
  2011-09-30 19:32:40, péntek
 
  Sophie hatéves volt akkor. Kicsinek és jelentéktelennek érezte magát, ahogy föltekintett a magas mennyezetre, vagy le, a szédítő mintázatú padlóra. Az üres múzeum megrémítette, de nem akarta, hogy a nagyapja ezt észrevegye. Összeszorította a száját, és kiszabadította a kezét.
- A Salle des Etats felé tartunk - mondta a nagyapja, amikor a Louvre leghíresebb terméhez közeledtek. A nagyapja érzékelhető izgatottsága ellenére Sophie szeretett volna hazamenni. Könyvekben látott már képeket a Mona Lisáról, és egyáltalán nem tetszett neki. Nem értette, miért vannak úgy oda érte.
- Cest ennuyeux. Unalmas - morogta Sophie.
A nagyapja fáradt nevetést hallatott.
- Igazad van. És most beszéljünk angolul a mulatság kedvéért.
De Sophie lebiggyesztette a száját, és ment tovább. Amikor beléptek a Salle des Etats-ba, Sophie végignézett a keskeny termen, majd tekintete megállapodott a helyiség kitüntetett pontján - a jobb oldali fal közepén, ahol egy szál portré függött a plexiüveg tábla védelme mögött. A nagyapja megállt az ajtóban, és a festményre mutatott.
- Menj oda, Sophie. Nem sok embernek adatik meg, hogy kettesben találkozzon vele.
Sophie viszolygását leküzdve lassan elindult a termen át. Mindazok után, amiket a Mona Lisáról hallott, úgy érezte, mintha egy királynő elé járulna. A plexiüveg fal elé érkezve Sophie visszatartotta a lélegzetét, majd fölnézett, egyszerre fogadva be a látványt.
Nem tudta biztosan, mire is számított valójában, de semmiképpen sem erre. A legkevésbé sem nyűgözte le. Nem történt meg a csoda. A híres arc ugyanolyan volt, mint a könyvekben. Úgy érezte, már egy örökkévalóság óta áll ott szótlanul, várva, hogy legyen valami.
- Mit szólsz hozzá? - suttogta a nagyapja mögé lépve. - Gyönyörű, ugye?
- Túl kicsi.
Sauniére mosolygott.
- Te is kicsi vagy, mégis gyönyörű.
Én nem vagyok gyönyörű, gondolta Sophie. Utálta a vörös haját, a szeplőit és hogy minden fiúnál magasabb volt az osztályban. Visszanézett a Mona Lisára, és megrázta a fejét. - Rosszabb, mint a könyvekben. Az arca olyan... brumeux.
- Ködös - igazította ki a nagyapja.
- Akkor ködös - ismételte meg Sophie, tudva, hogy addig nem folytatódik a beszélgetésük, amíg vissza nem mondja az újonnan tanult szót.
- Ezt nevezik sfumato stílusnak a festészetben - mondta a nagyapja -, és nagyon nehéz megoldani. Leonardo da Vinci mindenkinél jobban értett hozzá.
Sophie-nak még mindig nem tetszett a festmény. - Úgy néz, mintha tudna valamit... mint a gyerekek az iskolában, akik titkolnak valamit.
A nagyapja nevetett. - Részben ettől olyan híres. Az emberek szeretnek találgatni, hogy min mosolyoghat.
- Te tudod, hogy miért mosolyog?
- Talán - kacsintott rá a nagyapja. - Egyszer majd mindent elmondok neked róla.
Sophie toppantott a lábával.
- Mondtam már, hogy nem szeretem a titkokat!
- Hercegnő - mosolygott a nagyapja. - Az élet tele van titkokkal. Nem fedezheted fel mindet egyszerre.
- Visszamegyek - jelentette ki Sophie, a hangja tompán kongott a lépcsőházban.
- A Mona Lisához? - hőkölt meg Langdon. - Most?
 
 
0 komment , kategória:  A Da Vinci kód  
Gumis lepedő hajtogatása
  2011-09-29 20:05:45, csütörtök
 
  Ez nagyon tuti, úgyis mindig kínlódom a lepedőkkel.

Gumis lepedő hajtogatása Saját videótáramba teszem ezt!
feltöltve: 2011-09-29 19:59:52
feltöltő: orsi1
nézettség: 25289
szavazatok: 7
kommentek: 0
kulcs: hajtogat, gumis, lepedő,
kategória: baki/vicces
leírás: Ez nagyon jó ötlet [m7]

URL:  

Küldöm ismerőseimnek!
Tetszik a videó! Szavazok rá!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hagytak dolgozni
  2011-09-29 15:48:56, csütörtök
 
  " Tisztelt Tarlós István!

Ön nem ismer engem. Nem tudja honnan jöttem, hová tartok. Ön nem tudja kik a szüleim, milyen családban nevelkedtem, hova jártam iskolába, kik a barátaim, van-e férjem, van-e gyerekem. Ön nem tudja beszélek-e nyelveket, hány évet dolgoztam le az életemből, hol és milyen munkát végeztem. Nem tudja hol élek, hol születtem. Ön nem tudja mikor, kire szavaztam, melyik pártra, melyik polgármesterre adtam le a voksom. Ön nem tudja a nevem sem. Mégis nemkívánatos személlyé tett.

Tarlós Úr!

Engedje meg, hogy így utólag némi betekintést adjak Önnek az életembe.
Tisztes polgári családba születtem Szolnokon. Humán beállítottságú fiatal voltam, így azt már tinédzserként is tudtam, hogy a magyar nyelvvel, írással, újságírással akarok foglalkozni. Az alapokat helyi lapok szerkesztőségekben sajátítottam el, majd a Magyar Rádióhoz kerültem. Horn Gyula volt akkor a kormányfő, s az MSZP volt hatalmon. Amikor beléptem a Magyar Rádió állományába, senki nem kérdezte meg tőlem kire szavaztam, melyik párttal szimpatizálok. Hagytak dolgozni.

Teltek az évek, én dolgoztam, tanultam, jött az első Orbán-kormány. Két árvizet vezényeltem le a Tisza mentén tudósítóként, szoros együttműködésben a város akkori fideszes irányítóival. Együtt jártam a gátat Szalay Ferenccel (Szolnok akkori és mostani polgármestere), Katona Kálmánnal (egykori vízügyi miniszter), Orbán Viktorral (akkori miniszterelnök). Nem kérdezte tőlem senki, kire szavaztam, melyik párttal szimpatizálok. Hagytak dolgozni.

Ismét teltek az évek, s én már nem a Magyar Rádiónál, hanem a Magyar Televíziónál készítettem a tudósításokat, riportokat. Híradós voltam, politikai újságíró. A Magyar Televíziónál sem kérdezte senki munkába állásomkor, hogy kire szavaztam, melyik párttal szimpatizálok. Ott is hagytak dolgozni.

És jött a Medgyessy-kormány. Férjhez mentem, szültem egy kisfiút, aki ma már 8 éves. A GYES alatt az akkor induló Magyar Katolikus Rádiónál dolgoztam. Amikor bevettek a szerkesztőségi csapatba, senki nem kérdezte kire szavaztam, melyik párttal szimpatizálok, miben és kiben hiszek. Hagytak dolgozni.

A fiam bölcsődés lett. Ekkor már Gyurcsány Ferenc volt a kormányfő. Budapestről jött egy álláslehetőség, a Fővárosi Önkormányzathoz hívtak. Olyan szakembert kerestek, aki tájékozott, sokoldalú, ismeri az újságírók világát. Így lettem a Fővárosi Önkormányzat sajtóreferense. Nem tanácsadó, nem politikai alkalmazott, hanem egyszerű köztisztviselő, akinek az a dolga, hogy a bonyolult, kétszintű önkormányzati rendszerben segítse az újságírók munkáját, választ adjon újságírói kérdésekre, megválaszolja a számtalan állampolgári kérdést, amely nap mint nap az önkormányzathoz érkezett. Kollégáim között volt hithű szocialista, elvakult jobbikos, lánglelkű liberális, mérsékelt jobboldali. Eltérő világnézettel, de köztisztviselői eskünkhöz híven politikamentesen, békében dolgoztunk mi együtt, egymás mellett, egy célért. Nem szolgáltunk ki senkit, de szolgálói voltunk egy ügynek, Budapest ügyének. A városért dolgoztunk. És soha nem kérdezte meg feljebbvalóink közül senki, hogy kire szavaztunk, melyik párttal szimpatizálunk. Hagytak bennünket dolgozni. És így repült el fölöttem a Bajnai kormány egy éve.

Összességében 16 évet dolgoztam már le. Van elismerésem Göncz Árpádtól, Szekeres Imrétől, Katona Kálmántól, kitüntetésem Szalay Ferenctől, Búsi Lajostól. Elismerte a munkám Demszky Gábor, Iváncsik Imre. Szakmai elismerést kaptam Juhász Judittól, Hollós Jánostól, Simkó Jánostól, Kondor Katalintól. Különböző pártok, különböző értékrendek, eltérő világnézetek képviselőitől. Soha senki közülük meg nem kérdezte kire szavaztam, melyik párttal szimpatizálok. Hagytak dolgozni. És én dolgoztam. Hosszú éveken keresztül párttól, politikától függetlenül, szabadon.

És jött 2010, az Orbán-kormány, és jött Ön. Nem kérdezte ki vagyok, honnan jöttem, mit tudok. Elég volt Önnek az, hogy az előző városvezetés ideje alatt dolgoztam a Fővárosi Önkormányzatnál. Egy másik ember, másik ciklus, másik vezetőség szakmai irányítása alatt. Ez lett a bélyegem, a bűnöm és az Ön indoka a kirúgásra. ,,Itt nem maradhatnak" - mindössze ennyit mondott nekem és kollégáimnak főpolgármestersége első napján.

Összesen 307 napot töltöttem még ezután munkaviszonyban a Félemelet 527-ben. Ön küldött oda kollégáimmal együtt az önkormányzati választás másnapján. Helyünket azonnal elfoglalták az Ön emberei - akikről biztosan tudta, hogy Önre szavaztak, a pártjával szimpatizálnak - nekünk pedig egy alagsori, használaton kívüli zug lett kijelölve. A Félemelet 527.

A Félemelet irodái hamar benépesedtek, hiszen rajtam kívül Ön odaköltöztette mindazokat, akiket kirúgásra ítélt. Itt éltünk mi, elbocsátásra váró egyszerű köztisztviselők a ,,Sóhajok folyosóján". Számunk napról napra nőtt. Az ítélet megszületett felettünk, csak az elbocsátó levélre vártunk. Ön pedig arra, hogy a Parlament elfogadja végre előterjesztését az indoklás nélküli elbocsátás lehetőségéről. Munkát nem végezhettünk. Azt Ön, személyesen tiltotta meg.

A várakozás hosszú volt és könyörtelen. Rettenetesen lassú ,,munka"órák a sötét szobában állandó szorongás közepette. Féltünk a folyosón közelgő léptektől, az ajtónkopogástól, ami mindig egy újabb jogfosztást, elvonást, megalázást jelentett számunkra. Jöttek ugyanis a telefonokért, a számítógépeinkért, az asztalainkért, székeinkért, az utolsó hetekben már az áramot sem hagyták meg nekünk. Félő volt velünk szóba állni, velünk szolidaritást vállalni. Saját egykori kollégáink fosztottak meg bennünket utasításra mindentől, munkaeszközeinktől, névtábláinktól, minden jogunktól, amely munkavállalóként megilletett bennünket. Lassan, de biztosan váltunk senkikké, a Városháza fantomjaivá. A humorunkat és összetartásunkat azonban nem veszítettük el. A lelki teher, a sorozatos megalázások ellenére egymást segítve haladtunk egyik napról a másikra, egyik hétről, egyik hónapról a másikra. Mi sem gondoltuk, hogy ilyen hosszú lesz a várakozás. Bizonyára megvolt az oka rá, ami miatt úgy gondolta, hogy jó, ha a Fővárosi Önkormányzatnál csaknem egy évig néhány irodából kettő is van. Egy fönn az Ön embereivel és egy lenn, velünk, az ,,árnyékönkormányzattal".

Tisztelt Tarlós István!

Augusztus 6-án volt az utolsó munkanapom a Fővárosi Önkormányzatnál. Számomra lezárult egy időszak. Szerettem a munkám, büszke vagyok arra, hogy Budapestért dolgozhattam. A tudást, amit a Fővárosi Önkormányzatnál megszereztem, nem veheti el tőlem senki. És az emberséget sem, amit nekem, sikerült megőriznem.
És Tarlós Úr! Most már így utólag sem árulom el Önnek kire szavaztam, melyik párttal szimpatizálok. De azt ugye sejti, hogy kire nem fogok szavazni soha, és melyik párttal nem fogok szimpatizálni soha?

Budapest 2011. augusztus 11.

Hikáde Beáta"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyarság küldetése 4.
  2011-09-29 10:04:57, csütörtök
 
  Az ősi tradíciók jellemzően 4-et szoktak felsorolni. Úgy tanították, hogy amikor az emberiség megjelent a Földön, évmilliókig egy nagyon-nagyon ideális, tökéletes időszak volt jellemző.
Erre a tökéletes időszakra, az ősi tradíciók azt mondják, hogy az ember már ember volt, és a külleme olyan jellegű volt, mint a mostani, de sorolom, hogy milyen tulajdonságai voltak, ill. hogyan élt.
A kezdeti világszakaszban az ember, az Istenekhez volt hasonló. Az indiai szentiratok írják, hogy az akkori emberek aurája kb. 10-szer nagyobb volt a mainál, prána áramlása kb. 100-szor gyorsabb, csakrái sokkal hatalmasabbak és nem 7-tel rendelkezett, hanem több csakrával, ebből adódóan ebben a korszakban az embernek, irdatlan mágikus ereje, potenciálja volt. Olyan spirituális képességei, amelyek ma már csoda számba mennek. Amit ma guruktól, csoda tévő emberektől várunk, hogy meditáció, hogy fénygyógyítás, testelhagyás, előző inkarnációk tökéletes ismerete, telekinézis, tehát pusztán az általa kibocsátott energia segítségével tárgyak mozgatása, ezeket mind-mind birtokolta az akkori emberiség.
Sorolom, hogy mit írnak a szentiratok: Az akkori ember gyönyörű volt, felségesen szép arca volt, ragyogó szeme, a mostani testalkatnál magasabb volt a mérete, csontozata azonban nem ennyire kemény, sokkal képlékenyebb, a rajta lévő hús rész is, homályosabb, fénytermészetű volt. Kicsit kevésbé megfogható és kemény.
A mostani kezünkkel simán keresztül mennénk egy ilyen egykori embertársunk testén, mivel, hogy képlékenyebbek voltak. Ennek van egy olyan oka - ezt is leírja Hésziodosz a görög költő - hogy a tárgyak, ha leejtettek a földre egy almát, nem zuhant olyan gyorsan, mint ma. A gravitációs gyorsulás kisebb volt.
Az összes ókori hagyomány szerint, ekkoriban az emberiség úgy élt, mint az istenek.
A következőket írják: Az ember végtelenül szépséges volt, boldog, tökéletes, jóságos, ismeretlen volt a düh, a gyűlölet. semmi más nem határozta meg érzelmi létüket, mint a szeretet, elfogadás, béke.
Tudásuk végtelen természetűnek tűnt, mágikus képességeik olyan nagyok voltak, hogy Platón azt írja, hogy ebben az időben, ha az akkori ember elképzelt a kezében egy rózsát, nem kellett kimenni a kertbe és levágni egyet, hanem egyszerűen befelé figyelt, becsukta a szemét, összpontosított, és ott illatozott kezében a rózsa.
Ha ebben az időben egy ember el akart menni valahová, mit gondoltok, űrhajót épített, vagy autókat?
Természetesen nem, ezért is nem találjuk régészetileg a nyomaikat.
Az összes hagyomány azt mondja, hogy annyira fejlettek voltak, hogy nem voltak tárgyaik. Nem kellettek eszközök. Ezért, ha leásunk - akkor felmerül a kérdés, hogy mi az az alumínium golyó ott Nevadában - azt ugyanez a civilizáció, már hanyatló fázisában hozta létre. Ahogyan ez a kultúra hanyatlott, úgy egyre inkább kezdtek el tárgyakat készíteni, mert már a mágikus képességeik fakultak.
Ahogy ezeket a képességeket veszíti el az ember, úgy lesz szüksége ilyen mankókra.
Nekünk pl. az űrhajó egy mankó gyakorlatilag a Holdra szálláshoz, mert az eredeti megoldás a Holdra szállásra az az lenne, hogy befelé figyelek, elképzelem a Holdat, kinyitom a szemem és ott vagyok.
Tehát teleportálok a Holdra. Ilyen volt az eredeti verzió.
A magyar népmesékben a Hipp-hopp ott legyek ahol akarok - jelenség, hogy cserdít egyet az ostorral, fejébe nyomja a sisakot és lábára húzza a bocskort - Hipp-hopp ott legyek ahol akarok - Legyek Tündérországban - kinyitja a szemét és ott áll Tündérországban! Ez micsoda? Ez egy hiperugrás egyértelmű leírása.
 
 
0 komment , kategória:  A magyarság küldetése  
Több, mint érdekes
  2011-09-28 21:36:39, szerda
 
  2011. szeptember 23., péntek

DENVERBEN Obama, cégvezetők, és teljes terror-riadó próba - Földalatti bázisra menekülnek ???

Az USA teljes terror-riadó próbát tart mától DENVER-ben (igen, pont ott...milyen érdekes) és elrendelték a DEFCON1 fokozatot. "Statárium-kijárási tilalom próbát tartanak..... (vajon mire készülvén ? kérdezhetnénk).
Neve: Operation Mountain Guardian, a terrorism-based, full-scale emergency exercise, 4 elsődleges és 6 egyéb helyszínen.Link
Denverből ITT láthattok élő bejentkezéseket Alex Jones egyik riporterétől, aki filmez addig, míg le nem tartóztatják majd. Link

AKI NEM HALLOTT MÉG A VILÁG 2.LEGNAGYOBB és az USA LEGHATALMASABB repülőteréről, a DENVER AIRPORTRÓL, azoknak javaslom EZT A RÉSZLETES CIKKET és a VIDEÓKAT Link , miért félelmetes ez a horogkereszt alakú kifutópályákkal rendelkező 5 Manhattan méretű, szabadkőműves-Illuminati titkos társaságok által a semmi közepén épített, több emelet mélybe nyúló földalatti bázissal rendelkező, természetellenesen morbid festményekkel, démonokkal és vízköpőkkel ékesített repülőtér és Bunker...ami alatt eltűnik egy egész folyó....ÉRDEMES ELOLVASNI és joggal felmerül a kérdés. Kik ezek egyáltalán, akik ilyet építettek? Minek? Milyen céllal és mi folyik a mélyben, ahová hatalmas szellőzők biztosítják a levegőt ???

Link

DENVER INTERNATIONAL AIRPORT with HUGE UNDERGROUND BUNKER of ILLUMINATI Freemasons

Érdekes egybeesés, hogy ezzel egy időben OBAMA is Denverbe érkezik majd és ott lesz Szeptember 26-27 idején...
Miért furcsa ez most?: Mivel gyanús események sorozatába illik bele:

Tudjuk, hogy Szeptember 26-27-én lesz újra a Földhöz már jóval közelebb került ELENIN nevű égi objektum következő együttállása. Erről már több cikket is írtam és nagyon régen nem foglakoztatott egy közeledő üstökös, aszteroida annyi embert, mint az Elenin.
Főleg, hogy a NASA is felhívta dolgozói figyelmét egy bekövetkező geofizikai katasztrófára.
Korábbi cikkeket mindenről találtok a lenti linkeken.

Röviden annyi: amikor az Elenin - Nap - Föld egy vonalba került, minden alkalommal hatalmas földrengés rázta meg az egész Földet. A legutóbbi 2011. március 11-én Japánban. Nem kellene, hogy legyen összefüggés, de mégis van az adatok szerint. Ha nem hiszed nézd meg magad itt vagy a NASA oldalán !
MAI HELYZETE:
Akkoriban még messzebb volt, most viszont már itt van nagyon közel. A jövő heti (Szept 26-27) együttállás után október 17-én lesz a legközelebb a Földhöz, október 31-én miután remélhetőleg pont elhúz a Föld előtt, bolygónk áthalad az Elenin csóváján, illetve annak maradékán.
Ezek a tények...feltételezésekből meg rengeteg van..ebbe nem is kívánok részletesen belemenni.
(hiszen korábban olvashattatok róla: pályája nem természetes..., az egyik legnagyobb Nasa szakértő szerint olyan, mintha valami irányítaná..., alakja piramishoz hasonló..., furcsa hangok jönnek róla a radarokon..., szóval...enyhén szólva nem szokványos).
Az Elenin viszont csak egy az 5 objektum közül, ami a Föld felé tart és most ősszel érnek ide:
Van még egy Levy nevű üstökös, 2 aszteroida és egy YU55 nevű kisbolygó, mely November 9-én a Föld és a Hold között fog (remélhetőleg) elmenni !!!
A vezetők a világ több részén SZÜNETET és leállást rendeltek el:
Leaders Around the Globe In Recess:
Az ENSZ nem ülésezik Szept 23 - Okt 10 között
A Brit Parlament Szept 15 - Okt 10 között
Az USA Szenátusa és a Kongresszus nem ülésezik Szept 25 - Október 2 között
Az ausztrál parlament sem ülésezik
A német miniszterelnök semmilyen eseményt nem tervezett be.
Még a Pápa is Szeptember 25-én befejezi Németországban a programját és utána szünetet tart.
EZZEL PÁRHUZAMOSAN számos nagy cég vezetője PONT ERRE AZ IDŐPONTRA érkezik Denverbe "konferenciákra". :
Coca-Cola, Nemzetbiztonsági Szimpózium lesz...stb)

Pont ezekben az időkben és pont abban a városban, ahol az egyik legnagyobb földalatti bunker található.
Ugye csak megjelenik az a NAGY MIÉRT ???


2011 ACEEE National Conference on Energy Efficiency as a Resource
September 25-27, 2011
The Coca-Cola Company, NatureWorks and Cereplast headline the Biopolymers Symposium
September 26-28, 2011
ControlLogix and RSLogix 5000 Training Seminar
September 27-29, 2011
ieee-greencom
September 26-27, 2011
2011 Homeland Security Symposium
September 26-27, 2011
6th Annual Biopolymers Symposium
September 26-28, 2011
Strategies for Justice Conference
September 26-30, 2011
2011 Kentico Connection - Denver
September 26-30, 2011
EcoSys EPC (Enterprise Planning & Controls)
September 25-26, 2011
Annual Educational Networking Conference
September 25-27, 2011
 
 
0 komment , kategória:  Elhallgatott valóság?  
Super Junior
  2011-09-28 20:53:26, szerda
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyere és álmodj
  2011-09-28 20:50:10, szerda
 
  HIBÁS VIDEÓ BESZÚRÁS!  
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 46 
2011.08 2011. Szeptember 2011.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 46 db bejegyzés
e év: 883 db bejegyzés
Összes: 5815 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 245
  • e Hét: 2045
  • e Hónap: 4920
  • e Év: 10816
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.