Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
Ez is egy karácsonyi történet
  2012-01-01 23:34:01, vasárnap
 
  Ez is egy karácsonyi történet

http://idokjelei.hu/2011/12/ez-is-egy-karacsonyi-tortenet/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy független tanulmány szerin
  2012-01-01 23:23:38, vasárnap
 
  Egy független tanulmány szerint a Monsanto GMO kukoricája szervkárosodást okoz
Poszt szerzője:
Thea
- 2011/12/29Kategóriák: Egészségügy

Forrás: Huffington Post

Az International Journal of Biological Sciences szakfolyóiratban publikált, a genetikailag módosított ételeknek az emlősökre kifejtett hatását elemző tanulmány szerint az agráróriás Monsanto által előállított GMO kukorica hozzájárul a kutatásokban alkalmazott kísérleti patkányok szervkárosodásához.

Rady Ananda, a Food Freedom oldalon a következőket mondja a tanulmányról: ,,A Monsanto genetikailag módosított kukoricafajtái közül a Mon 863, a rovarölőszert termelő Mon 810 és a Roundup® rovarölőt magába szívó NK 603 fajtákat az amerikai, európai és számos más egészségügyi hatóság fogyasztásra alkalmasnak találta." [Mint tudjuk Magyarországon egyelőre nincs engedélyezve, a boltok polcain viszont sajnos így is sok termékben megtalálható.]

A hatóságok a Monsanto saját, mindössze 90-napos tanulmánya alapján összegyűjtött és igen hiányos statisztikai adatai alapján nyilvánították a termékeket fogyasztásra alkalmasnak, pedig a genetikailag módosított élelmiszerek miatt kialakuló krónikus problémák a legritkább esetben mutathatók ki 90 napon belül. Az engedély megadása úgy tűnik elhamarkodott döntés volt.

A tanulmány készítői a következőket írják:

,,A hatás leginkább a vese- és májműködésben koncentrálódott, hiszen ez a két szerv felelős a szervezet méregtelenítéséért, de a hatás részleteiben minden GMO típus esetében eltérő volt. Emellett, bizonyos hatás gyakran megfigyelhető volt a szívben, a mellékvesében, a lépben és a vérben. Mivel a máj és vese működése nemenként eltérő, nem szabad figyelmen kívül hagyni a nőstény és hím patkányok szerveire kifejtett hatásban észlelt statisztikailag jelentős különbséget, mint ahogyan azt egyesek tették. Éppen ezért arra a következtetésre jutottunk, hogy a feltárt adatok erős bizonyítékot szolgáltatnak arra, hogy a GMO kukoricafajták májmérgezést okoznak... Ezek az anyagok soha korábban nem képezték az emberi és állati táplálkozás részét, ezért az egészségre kifejtett hatásuk, különös tekintettel a hosszú távú hatásokra, nem ismert."

A Monsanto azonnal reagált a tanulmányra, kijelentve, hogy a kutatás ,,hibás elemzési módszereken és érvelésen alapul és nem kérdőjelezi meg az érintett termékek biztonságával kapcsolatos eddigi megállapításokat."

A Greenpeace aktivistái mintát vesznek a Monsanto teszt gazdaságában Borken közelében Észak-Vesztfáliában. A Mon 810 kukoricafajtát Németországban betiltották.

Gilles-Eric Séralini, a tanulmány szerzője a Food Freedom weboldalán válaszolt a Monsanto nyilatkozatára:

,,Tanulmányunk ellentmond a Monsanto következtetéseinek, mivel a Monsanto szisztematikusan figyelmen kívül hagyja, hogy az emlősök esetében a GMO termékek egészségügyi hatásai jelentős különbséget mutatnak a nőstény és hím egyedek esetében és ezek nincsenek egyenes arányban az elfogyasztott GMO termék mennyiségével. Ez egy nagyon komoly hiba, ami drámai következményekkel járhat a közegészségre. Ez kutatásunk legkiemelkedőbb felfedezése, ami az egyetlen olyan munka, ami a Monsanto felületes statisztikai adatait alaposan átértékeli."


http://idokjelei.hu/2011/12/egy-fuggetlen-tanulmany-szerint-a-montanso-gmo-kukori caja-szervkarosodast-okoz/#.Tv4FmEC96hI.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Találos kérdés
  2012-01-01 23:02:22, vasárnap
 
  Találos kérdés
- Mi a kőműves szex?
- Mész a picsába.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Abba kellene hagyni a holokaus
  2012-01-01 22:56:08, vasárnap
 
  2012-01-01. 12:11
Abba kellene hagyni a holokauszt oktatását - javasolja egy derék angol oktatáspolitikus

Lord Baker, aki a 80-as években három esztendőn keresztül irányította az oktatási tárcát Angliában, nem ijed meg a saját árnyékától. Ugyanis a bátor férfiú nem kevesebbet mondott a napokban, mint hogy szerinte nem kellene a nácikról tanulniuk a brit gyerekeknek. A jelenlegi tananyag ugyanis megnehezíti számukra, hogy kedvező véleményt alkossanak maguknak a modern Németországról.

Lord Baker - akinek kulcsszerepe volt a nemzeti alaptanterv megalkotásában a 80-as években - a The Daily Telegraphnak adott nyilatkozatában kijelentette: sokkal inkább a hazai történelem oktatására kellene koncentrálni, a második világháború eseményeinek - azon belül is a holokausztnak - a tanítása helyett.
De a derék brit férfiú nem érné be annyival, hogy kevesebb szó essen a nácikról és a holokausztról, hanem egyáltalán nem kívánna az iskolákban foglalkozni a témával. ,,Teljes mértékben ki kellene iktatni a történelemtantervekből a nácizmus oktatását" - közölte az angol oktatáspolitikus. Annak ellenére is, hogy, mint mondta, ,,az egyik legnépszerűbb tananyagról van szó, amelyet könnyű oktatni". Azonban a nácizmus tanítása ,,nem segíti hozzá a diákokat ahhoz, hogy kedvező véleményt formáljanak a modern Németországról".
Lord Baker jelenleg híres brit mérnökökről, tudósokról és feltalálókról tart előadásokat különböző egyetemeken. "Amiért felszólaltam a holokauszt és más hasonló témák oktatása ellen, annak oka, hogy először mindenkinek a saját történelmét kell először alaposan megismernie" - mondta ki a nagy igazságot Lord Baker. ,,Biztos vagyok abban, hogy a német gyerekek sem tanulmányozzák a brit polgárháború történetét" - tette hozzá a polkorrektkedés kereteit erőteljesen feszegetve. Álláspontja szerint a brit diákoknak ,,úgy kellene elhagyniuk az iskolát, hogy tisztában vannak azzal a folyamattal, melynek során a római Britanniából a mai ország lett".
Mindamellett az európai történelem oktatása is fontos - hangsúlyozta a kiváló brit férfiú -, hiszen például ha Lutherről nem tanulnak a diákok, akkor nehezen érthetik meg a Tudorok és a Stuartok korát is. Ennek ellenére ,,alapvetően mégis a brit történelemre kellene koncentrálni, és a tengeren túli eseményekre is jobban figyelnünk kell, mivel mi valaha egy nagy, globális ország voltunk. Egy birodalom, egy tengeri hatalom voltunk és ezért meg kell ismerkednünk más népek történelmével is", mármint nyilván azoknak a népeknek a történelmével, melyeket a brit birodalom az évszázadok során leigázott.
Aligha meglepő, ha a holokausztból hasznot húzó szervezetek tiltakoznak. ,,A holokauszt oktatása csakis abban az esetben vet rossz fényt a mai Németországra, ha rosszul tanítanak. A náci korszak nem pusztán egy rövid fejezet a német történelemben, a holokauszt pedig egy a kontinens egészére kiterjedő bűncselekmény" - fogalmazott James Smith, a Holokauszt Központ igazgatója. Aki a továbbiakban azt fejtegette, hogy a holokauszt következtében fogadta el az ENSZ a népirtást szigorúan büntető határozatait, és állították fel a Nemzetközi Büntető Bíróságot. ,,Az igazságot és az egyenlő jogokat biztosító törvénykezés abban a tudásunkban gyökerezik, hogy milyen mélyre tud süllyedni az emberiség" - hangoztatta a holokauszt-ideológia egyik alaptételét James Smith.
A vita alighanem fellángol a kérdés körül, annál is inkább, mivel a kormány a nemzeti alaptanterv felülvizsgálatán dolgozik. A feladattal megbízott bizottság állítólag azzal a javaslattal fog majd előrukkolni, hogy a történelem oktatása ne 14, hanem 16 éves korig legyen kötelező. (A jelenlegi előírások szerint ugyanis a brit gyerekek 14 éves korukig tanulják a történelmet kötelező jelleggel.)
Az ,,egész napos iskolával" kapcsolatos magyarországi viták fényében érdekes Lord Baker azon megjegyzése, mely szerint igencsak sajnálja, hogy oktatási miniszter korában nem tudta elérni az iskolában eltöltött idő meghosszabbítását. Éspedig azért nem, mert a pedagógus szakszervezetek sztrájkokkal akadályozták meg a tanárok munkaidejének növelését is magában foglaló javaslatait. (Habár szerinte csak napi 40 perccel kellett volna a pedagógusoknak többet dolgozniuk akkori kezdeményezésének elfogadása esetén.)
Az angol oktatáspolitikus most is ,,felháborítónak" tartja, hogy a legtöbb brit oktatási intézményben fél 3, 3 óra körül befejeződik a tanítás, ami ,,súlyos, nagyon súlyos gondokat vet fel a gyermekek felügyeletével kapcsolatban". ,, Délután 4 vagy 5 óráig kellene tartania az oktatásnak" - véli Lord Baker, ami persze nem azt jelentené, hogy mindvégig tanulnának a diákok, hanem ,,sportolnának, játszanának, drámai előadásokat tartanának, beszélgetnének" is. Az ,,egész napos iskola" bevezetése azonban a tanárszakszervezetek ellenállása miatt alighanem most sem lesz lehetséges - sajnálkozott Lord Baker brit oktatáspolitikus a The Daily Telegraphnak adott nyilatkozatában.
Perge Ottó

További részletek: http://kuruc.info/r/4/90182/#ixzz1iFKFy0pE
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összefoglaló az idei sarcokról
  2012-01-01 22:45:33, vasárnap
 
  2012-01-01. 16:05
Összefoglaló az idei sarcokról

Nőtt az áfa
Az általános forgalmi adó felső kulcsa 25-ről 27 százalékra nőtt, így a bruttó árban megjelenő áfatartalom 20-ról 21,26 százalékra változott. Az adómérték kezelésére alkalmas pénztárgépeket és taxamétereket február 29-ig kell átállítani, az átállításig kézi kibocsátású nyugtával, illetve számlával kell a bizonylatadási kötelezettséget teljesíteni.
Emelkedtek a postai díjak
A postai díjak 5 és 16,6 százalék közötti mértékben emelkedtek a fejlesztési minisztérium rendelete alapján. A szabványos levél postázásának díja 90 forintról 105-re nőtt.
Az elsőbbségi küldemények díja 115 forintról 130-ra emelkedett. A levelező- és a képeslapok ára nem változott. Az egyéb levelek feladása 2012-ben 120 forint helyett 140, elsőbbségiként kézbesítve 160 forintba kerül. A reklámküldemények különböző módú feladása is hasonló mértékben változik.
A személyes átvételt igénylő hivatalos iratok alaptarifája 370 forintról 390-ra, az egyéb hivatalos iratoké 300-ról 315 forintra nőtt.
Drágult az energia
Az áram szolgáltatónként különböző (-1 és +2,7 százalék közötti) mértékben drágult, országos átlagban 1,2 százalékkal növekedtek az árak az NFM szerint. Az ÁFA-kulcs változás hatását is figyelembe véve az árak 0,6-4,2 százalék közötti mértékben - országos átlagban 2,7 százalékkal - emelkedtek.
A földgáz esetében az egyes díjak 2,6 százalékos mértékben növekedtek, ami az ÁFA-kulcs módosítás hatását is figyelembe véve mintegy 4,2 százalékos áremelkedést jelent. A távhőszolgáltatás árai szintén 4,2 százalékkal emelkedtek.
Drágult a közlekedés
Átlagosan 1,6 százalékkal drágultak a rendeletben megszabott tömegközlekedési díjak. Az NFM szerint a díjemelésre azért volt szükség, mert a jegy- és bérletárak, pótdíjak változatlan szinten tartása esetén az áfakulcs növekedésével a szolgáltatók nettó bevétele csökkent volna. Ugyanakkor megszűnt a regisztrációs jegy, mivel az erre alapozott statisztikák, a díjmentes utazásokkal kapcsolatos felmérések elkészültek, így az NFM szerint a rendszer fenntartása indokolatlanná vált.
Nagyobb minimálbér, "egykétkulcsos" szja
A minimálbér 93 ezer forintra nőtt, ugyanakkor megszűnt az adójóváírás intézménye. Az egykulcsosnak mondott személyi jövedelemadózás, mint ezt már korábban is tudni lehetett, valójában lényegében kétkulcsossá vált: a havi bruttó 202 ezer forint fölötti jövedelemnek a félszuperbuttóval felszorzott része után kell a 16 százalékos szja-t megfizetni.
A bruttó 300 ezer forint alatt keresők nettó bérének értékét a munkaadónak kell megőriznie. Aki ezt nem tartja be, azt a munkaügyi ellenőrzés során nem bírságolhatják, viszont az elvárást nem teljesítő cég két évig nem indulhat közbeszerzésen, és nem kaphat állami támogatást.
Csökkent a regisztrációs adó
Lényegesen csökken a regisztrációs adó, például az 1101-1400 köbcenti közti motorral üzemelő benzines, vagy az 1301-1400 köbcentis dízelmotoros autók regisztrációs adója 350 ezer forintról 65 ezer forintra csökken. Ugyan ebben a kategóriában a 4-esnél rosszabb környezetvédelmi osztályú autó adója 1,4 millió forintról 780 ezerre csökken.
A regisztrációs adóról szóló törvény kiegészült azzal a szabállyal, hogy ilyen adót kell fizetnie a flottaüzemeltetőnek is, ha belföldi illetőségű személynek ad bérbe autót, illetve az illetéktörvény módosítása megemelte a személygépkocsik átírási illetékét.
Változott a chipsadó
A koffein- és taurintartalom együttes jelenléte esetén a termék akkor is adókötelessé vált, ha ezen összetevők közül bármelyik meghaladja a határértéket. Adókötelessé váltak azok a sütőipari termékek, amikben 100 grammonként 2 grammnál több só van, illetve azok a sós élelmiszerek is, amelyek extrudálással készülnek.
A magas gyümölcstartalmú extradzsemek és különleges minőségű lekvárok kivételével — magas cukortartalmukra tekintettel — kiterjesztették a népegészségügyi termékadó hatályát a gyümölcsízekre (lekvárokra).
Tekintettel arra, hogy a gyermekek körében a tejfogyasztás sok esetben összekapcsolódik a kakaófogyasztással, így a tejben oldandó, ezáltal tejfogyasztást is generáló cukrozott kakaóporok a többi előre csomagolt cukrozott készítményhez képest alacsonyabb adóterhet viselnek, csak 70-ot kell befizetni kilogrammonként. 150 forintról 130 forintra csökkent az adó mértékét az előrecsomagolt cukrozott készítmények esetében.
Szigorodott az eva
A változtatások értelmében az eddigi 30-ról 37 százalékra emelkedett az egyszerűsített vállalkozói adó kulcsa, a munkaadó által fizetendő tb-járulék pedig 27 százalékos, szociális hozzájárulási adóvá változott.
Itt a pornóadó
25 százalékos adót vetettek ki a pornográf tartalmakra és 3 százalékos, árbevétel alapú adót a filmvetítésre és -terjesztésre. A törvény zárószavazása előtti módosítás értelmében ez utóbbi is csak a pornóra vonatkozik, a többi mozinak, dvd-kölcsönzőnek nem kell fizetnie. A módosítás után adót fizethetnek a telefonos, erotikus szolgáltatások is, meglepő módon azonban mégsem terheli pornóadó a szexuális termékeket.
Vagyis azokat a tárgyakat, "amelyek elsődleges célja a szexuális ingerkeltés, különösen amely nemi aktust vagy egyéb szexuális cselekményt nyíltan ábrázol, illetve emberi testet, testrészt szexuális ingerkeltésre alkalmas módon vagy szexuális ingerkeltés céljából ábrázol, ideértve a - rendeltetése szerint - szexuális ingerkeltésre szolgáló, nemi aktus vagy egyéb szexuális cselekmény során alkalmazható eszközt is."
Korlátozták a hitelkamatokat
Január elsejétől magánszemélyek egymásnak legfeljebb a jegybanki alapkamatánál 24 százalékponttal magasabb kamatra adhatnak kölcsönt, és a bankok által magánszemélynek felszámítható hiteldíj is legfeljebb ennyi lehet. A késedelmi kamat sem lehet több a jegybanki alapkamat, plusz 24 százalékpontnál - szemben az eddigi 31 százalékkal.
A banki kamatokat a hitelintézeti törvény módosítása szabályozza. A már említett jegybanki alapkamat plusz 24 százalékos kamatplafon alól kivétel a hitelkártya- és az áruhitel. Ezek kamata legfeljebb 39 százalékkal haladhatja meg a jegybanki alapkamatot - jelenleg 46 százalékkal.
Nőttek az adóbírságok
Jelentősen növekedett a késedelmes adófizetését kiszabható bírságok összege. A jelenleg általánosan alkalmazható 50 százalékos adóbírsághoz képest, jövőre akár az adóhiány 200 százalékáig terjedő összeget is fizethet az, akinél a hiányt az adóhatóság megállapítja. Az iratmegőrzési kötelezettség a vállalatok, valamint szigorodnak a jogkövetkezmények: elmulasztása 1 millió forintig terjedő mulasztási bírsággal sújtható, míg a kapcsolt vállalkozások közti ügyletekkel járó nyilvántartási kötelezettség megsértése akár 4 millió forintba is kerülhet a nem kellően körültekintő adózónak.
(Index nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/90193/#ixzz1iFHTaVtY
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felfüggeszthetik Magyarország
  2012-01-01 22:41:30, vasárnap
 
  : 2012-01-01. 18:03
Felfüggeszthetik Magyarország szavazati jogát - érik a kiválasztottak bosszúja

A Corriere della Sera értesülése szerint az Európai Parlamentben vizsgálják Magyarország szavazati joga felfüggesztésének lehetőségét.
- Az Európai Parlamentben elkezdték vizsgálni a Lisszaboni Szerződés hetedik cikke által előírt eljárást azoknak a szavazati jogáról, akik nem tartják tiszteletben az unió alapvető jogait - írta a lap cikkében, amely ,,Budapest önkényuralmi sodródását" említi.
A jegybanktörvény és az egykulcsos adót bebetonozó stabilitási törvény visszavonására szólította fel Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke Orbán Viktor miniszterelnököt - értesült brüsszeli forrásokból a Vasárnapi Hírek, amely úgy tudja: Barroso válaszlevelét már csütörtökön kézbesítették a magyar miniszterelnöknek, aki figyelmen kívül hagyta a felszólítást: a kormánytöbbség tegnap megszavazta a jegybanktörvényt a korábban már elfogadott stabilitási törvény mellé.
A következményekről ugyanakkor a levél nem szólt - a baloldali hetilap úgy tudja, azért nem, mert Barroso a bizottság elé kívánja vinni Magyarország ügyét.
(HVG nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/90197/#ixzz1iFGV1Vzc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
BUÉk
  2012-01-01 21:52:06, vasárnap
 
  B-Benzin áremelés
U-újabb adók
É-égig érő árak
K-Köcsög kormány
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ünneprontó
  2012-01-01 21:51:16, vasárnap
 
  Ünneprontó

Nem szeretnék itt a jeles napok közepette ünneprontó lenni, de azt gondolom, hogy néha vannak olyan helyzetek, amelyek mellett ilyenkor sem lehet szó nélkül elmenni.

Az elmúlt napokban talán már többeknek feltűnt, hogy a legnépszerűbb nemzeti hírgyűjtő honlap, az Alternatív Hírportál linkjére kattintva ,,A domain nem mutat tárhelyre" felirat jelenik meg a képernyőn, és talán már az is sokak által ismert, hogy a Nemzeti 1 televízió december 23-án, az utolsó adással befejezte a működését.

Igen, ez van.

Az év végére megszűnt két olyan kezdeményezés is, amelyekről minden túlzás nélkül kijelenthető, hogy az elmúlt időszakban a nemzeti radikális média fontos bástyái voltak. Hogy mi van, vagy mi lehet a háttérben az AltHír esetében egyelőre még nem tudható, az N1 stábja pedig a finanszírozás hiányával indokolta a kényszerű leállást. Azonban legyen bármi is a színfalak mögött, a lényegen ez mit sem változtat, mert a legfontosabb kérdés akkor is érvényes: Vajon megengedheti-e magának a radikális oldal, hogy elveszítsen két ilyen fontos és népszerű portált?

Nem hiszem, hogy a válasz ne lenne egyértelmű. De akkor hogy lehet az, hogy ez csak nekünk, itt kint az utcán az? Hogy lehet az, hogy a többi meghatározó radikális portál szinte egyetlen sort sem szentelt az ügynek? Hogy lehet az, hogy lassan egy héttel a történtek után egyetlen döntéshelyzetben lévő radikális vezető nem szólalt meg, nem írt egy háromsoros közleményt, hogy értjük a problémát és mindent megteszünk a mihamarabbi megoldásáért?

A megoldásért, ami persze lehet bármi, de az nem kétséges, nem lehet kétséges, hogy a nemzeti oldalnak szüksége van egy olyan hírgyűjtő oldalra, ahol folyamatosan frissülve egyszerre jelen van mindenki, aki ezen az oldalon tevékenykedik, és nem lehet kétséges az sem, hogy szükség van egy olyan napi hírműsorra, ami a mi szemszögünkből vizsgálja a szűkebb és a tágabb világ történéseit.

Annak idején, amikor a Jobbik bekerült pontosabban, amikor a Jobbikot beszavaztuk a Parlamentbe, mindenki tisztában volt vele, hogy a párt bejutása nem a cél, hanem csak eszköz arra, hogy megvalósítsuk mindazt, amit az elmúlt években közösen kitűztünk magunk elé. Mindenki tudta, hogy az út, a harc a bejutással nem ér véget, hanem még csak akkor kezdődik el igazából. Mindenki tudta, hogy a hátországot mihamarabb meg kell erősíteni, hogy a párt körül létre kell hozni egy értelmiségi holdudvart, és egy gyorsan fejlődő médiabirodalmat, mert a mai világ harcait már nem fegyverekkel vívják, a mai harcok nem a csatamezőkön, hanem a televíziók, az újságok és az internet oldalain zajlódnak.

Ezért aztán nem lehet veszni hagyni azt, ami már elindult, azt, ami már bizonyította, hogy működőképes, ami már bizonyította, hogy igény és szükség van rá. És nem lehet az sem, hogy indokként elfogadjuk, hogy nincs rá forrás, mert az kizárt, hogy egy parlamenti párt nem tudja finanszírozni egy napi 10-15 perces híradó elkészítését, az nem lehet, hogy egy ne lehessen találni pénzt egy hírgyűjtő oldal fenntartására. Főleg úgy ne, hogy lényegében nem kell kitalálni semmit sem, hisz ma még technikailag mindkét honlap megvan, ma még mindkét oldalt lényegében csak újra kell indítani.

Jó, persze tudom. Szinte még csak most értek véget a karácsonyi ünnepek és azt sem tudható, hogy a háttérben milyen lépések történnek. De akkor is. Tegnap már rendkívüli parlamenti ülés volt és holnap is az lesz. A mindennapok haladnak. Így aztán, akinek dolga, annak azért most már tényleg meg kéne szólalnia.

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2011/12/unnepronto.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ma az Alkotmányba foglalták az
  2012-01-01 21:43:03, vasárnap
 
 
Ma az Alkotmányba foglalták az MSZMP bűnösségét. Köszöntjük a fideszes bűnösöket

Az MSZMP tagjai voltak:
Kövér László - MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Járai Zsigmond - MSZMP-tag
Matolcsy György - MSZMP-tag
Martonyi János - MSZMP-tag
Pintér Sándor - MSZMP-titkár
Schmitt Pál - az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag
Mikola István - MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István - MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János - MSZMP-tag
Vonza András - MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc - MSZMP-tag
Chikán Attila - MSZMP-tag
Boros Imre - MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla - MSZMP-tag
Harrach Péter - MSZMP-tag
Kerényi Imre - MSZMP alapszervezeti titkár
Pozsgay Imre - MSZMP PB-tag
Szűrös Mátyás - MSZMP KB-titkár
Boross Péter - MSZMP-tag
Balogh Gyula - MSZMP-tag

A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:
Orbán Viktor - gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
Varga Mihály - KISZ-titkár
Rogán Antal - KISZ-titkár
Deutsch Tamás - KISZ-titkár

Egyenlítő TV
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új évi, nyílt levél a Miniszte
  2012-01-01 21:39:41, vasárnap
 
  Új évi, nyílt levél a Miniszterelnök Úrhoz!
ELÉG VOLT

Tisztelt Miniszterelnök Úr, ELÉG volt a nagyképű, háborús politikájából, arroganciájából. Egyértelmű, hogy az Orbán-kormány felszámolta a demokráciát, majd az észak-koreai rendszert utánozva szembe halad a világgal.


ELÉG VOLT AZ ÉHEZÉSBŐL

Miniszterelnök úr, Ön és az Önt körülvevő udvara, kiváltságosai minden nap háromszori (reggeli, ebéd, vacsora) étkezésben, zsíros falatokban dúskál, míg a NEMZET az egész Ország lakossága éhezik! A gyermekek éhesen, reggeli nélkül mennek iskolába. Napi egyszeri meleg étkük csak az iskolai étkeztetésen belül megoldott naponta egyszer egy tál melegétel keretében.

Miniszterelnök úr, míg Ön és a kiváltságosai minden nap egészségesen és jóllakottan hajtják álomra fejüket, addig a nemzet és a magyar családok vacsora nélkül éhezve a fűtetlen lakásban a fagyhalállal küzdve, összebújva térnek nyugovóra.

ELÉG VOLT a HAZUDOZÁSAIBÓL

Tisztelt Miniszterelnök úr Ön azt ígérte, hogy "senki nem kerül az utcára", jelenleg is minden felszólalásában azt ígéri, hogy "senkit nem hagyunk az utcán"

Miniszterelnök úr Ön hazudott a Nemzetnek, Miniszterelnök Úr Ön hazudott az egész magyar társadalomnak!

Jelenleg az Ön hazugságai végett, több kilakoltatás folyik, az Ön és kormánya felhatalmazásában, mint az eltelt években együttesen.

Jelenleg az Ön asszisztálásával dolgozik a Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara elnevezésű legnagyobb bűnözői csoport, akiknek magasabb felhatalmazásuk, jogkörük van, mint a Köztársasági Elnöknek vagy a Belügyminiszternek. Miniszterelnök úr, ha nem vigyáz még Önt is, leváltják!

Magyar Bírósági Végrehajtó Kamara elnevezésű rablóbanda, jókora hatáskörükkel és az anyagi hátterükkel akkora vagyonra tettek szert az állami költségvetés kárára, amiből az államadósság nagy része kifizethető lenne. Ma az önálló bírósági végrehajtók gazdagabbak, nagyobb vagyonnal rendelkeznek, mint a leggazdagabb százas lista első öt helyezettje együttesen. Komolyabb és felszereltebb technikai és informatikai eszközökkel rendelkeznek, mint Állam Biztonsági Hivatala. A jogilag NEM létező végrehajtói kamara magasabb éves költségvetésből gazdálkodik, mint az Ön vagyona összességében. A szegénység vámszedői Végrehajtók, Kiskirályok, akik 13 napos amerikai luxusutazáson vettek részt az adósoktól elrabolt pénzen.
Miniszterelnök úr, Ön a bankbűnözők mellé állt a nyilvánosság előtt is, amikor a bankok javaslatait fogadta el és hozott a Kormány a társadalom, a deviza hitelesek számára hátrányos törvényeket.

Miniszterelnök úr, Ön az egész magyar társadalmat elszegényítő gátlástalan bűnöző és gyilkos bankok MELLÉ ÁLLT

Teljes mértékben bebizonyosodott, hogy az a hitelezés, amit svájci frank alapúnak mondanak, valójában fedezet nélküli hazárdjáték volt. A bankok szerencsejátékot űztek és rajtavesztettek.
A rendszer bedőlésért elsődlegesen a bankvezetők és a teljes bankszövetség a felelősek!

Felmerül a kérdés a leírtak alapján, mely szerint a Fehér Kéményseprők 2010 év elején kiadott felhívásaiban, nyilvánosságra hozott szakmai véleményében "Bankvezetők becsapták a hitelt felvett adósokat" és az óta is hangoztatott deviza hitel csalás ügyében miért nem jártak el a nyomozó hatóságok és a kormány a bankvezetők ellen?
Miért áll még mindig a bankok mellé a kormány és miért védi az uzsorás bankvezetőket, ha a teljes magyar társadalmat ilyen rossz gazdasági helyzetbe hozták a fedezet nélküli hazárdjátékukkal?
A kormány miért a teljes magyar lakossággal akarja kifizettetni a bankvezetők által okozott több milliárdos kárt az adó forintokból?
A Miniszterelnök és a Matolcsi Miniszter úr miért a bankvezetőkkel (Patai) tárgyal a megoldásról, ha a bankvezetők büntetőügyi felelőssége teljes mértékben megállapítható?

Ha tisztességtelenek voltak a bankvezetők a hitelezés területén, akkor miért nem a szakmai hozzáértőkkel konzultál a kormány a valódi megoldás kidolgozásában?
Miért azon személyekkel egyeztet, akik büntetőjogi felelősséggel tartoznak a kialakult helyzetért, az egész társadalom el szegényesítéséért?

A kormány miért nem a valódi és konkrét megoldáson dolgozik, melyet több alkalommal a kormány elé tártak a szakmai civil szervezetek mellett tevékenykedő közgazdászok, jogászok?
A legfontosabb kérdés!
A bankvezetők és a Bankszövetség minden tagja miért nincs még előzetes letartóztatásban népirtás vádjával és a teljes vagyonuk zár, valamint elkobzás alatt? Miért engedik még mindig tovább folytatni a magyar gazdaság tönkretételét és a teljes magyar társadalom kifosztását? MELYHEZ ÖN IS ASSZISZTÁL TISZTELT MINISZTERELNÖK ÚR!

Minek és hány halálesetnek (öngyilkosságnak) kell még történni ahhoz, hogy felnyíljon a kormány szeme és megtegye végre a szükséges büntetőjogi intézkedést a bankvezetők ellen az anyagi és erkölcsi felelősségre vonásukkal?
Mire vár a kormány akkor, amikor több éve feltárt tisztességtelenül tevékenykedő követeléskezelők tevékenységét nem szüntette meg? Mire vár a kormány és miért nem vonja vissza a 12/2003. (I. 30.) kormányrendeletet, ami megengedi a mindenféle elnevezésű követeléskezelő Kft részére a pénzbehajtási tevékenységet, jogosulatlan árveréseket, nagy értékű tulajdonszerzéseket?
Miért hagyják, hogy a bankok, bankvezetők összejátszanak e tisztességtelenül tevékenykedő adósokat kifosztó, zaklató, sanyargató cégekkel, önálló bírósági végrehajtókkal?

ELÉG VOLT a MAGYAR CSALÁDOK és az EGÉSZ NEMZET SZÉTVERÉSÉBŐL
ELÉG VOLT a DIKTÁTOR ORBÁN VIKTORBÓL ÉS TELJES KORMÁNYÁBÓL!!!!
Eljött az idő, hogy minden IGAZ MAGYAR fellépjen az ORBÁNI DIKTATÚRA ellen.
EGYSÉGBE MAGYAROK! EGYSÉGBE MAGYARORSZÁG!
ZAVARJUK EL EZT a HITELTELEN, DILETTÁNS BAGÁZST!


Küldte: Fehér Kéményseprők

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2011.12 2012. Január 2012.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 679 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1371
  • e Hét: 4473
  • e Hónap: 15584
  • e Év: 169080
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.