Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Whitney Houston videó klipjei
  2012-02-13 22:54:42, hétfő
 
 



The Bodyguard című filmzenéje
I Will Always Love you Videó link
Link

Greammy díjas dala: One momment in time Videó link
Link

My love is Your love videó link
Link

Saving all My love for You videó link
Link

...... .....



Could I have this kiss forever videó link
Link

FT akon-like I never left Videó link
Link

A híres 1988-as duett édesanyjával, Cissy Houston gospelénekesnővel: Videó link
Link

It is not, but right it is okey videó link
Link

I wanna dance with somebody videó link
Link


Google képtár
Link

Blikk képtár Link
 
 
1 komment , kategória:  Elhunyt híres emberek  
Elhunyt Whitney Houston
  2012-02-13 21:31:19, hétfő
 
  Elhunyt Whitney Houston

.



Forrás ATV
A 48 éves, világhírű énekesnő holttestére a kailforniai Beverly Hillsben egy hotelszobában talált rá testőre. Valószínűleg megfulladt. A többszörös Grammy-díjas dívára a Los Angeles-i Beverly Hilton szállóban, szobájában találtak rá élettelenül nem sokkal délután négy óra előtt. Mentőt hívtak hozzá, megpróbálták újraéleszteni, de nem sikerült. Egy rendőrségi szóvivő szerint idegenkezűségnek nem látszik nyoma, bár még csak a halottkémi vizsgálat elején tartanak.
Többször volt alkohol- és drog-elvonókúrán. Hosszú éveken át küszködött a droggal, 2009 vége felé úgy tűnt, sikerül győzedelmeskednie, ám 2010-ben világkörüli turnéjának több koncertje kudarcba fúlt: Londonban nem kapott levegőt, Párizsban légzőszervi fertőzés miatt kórházba is került, és több koncert elmaradt.
Guiness Rekordok könyve szerint Whitney Houston a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész. Díjai közt szerepel 2 Emmy, 6 Grammy, 38 Billboard Music Awards, 22 American Music Awards, pályafutása alatt összesen 415 díjat és kitüntetést vehetett át. Albumjaiból több mint 170 millió fogyott világszerte.
A CNN beszámolója szerint az amerikai zenészvilágot is sokkolta a hír. Aretha Franklin, Dolly Parton és Quincy Jones is megrendülten nyilatkozott a tragédia kapcsán.
Lionel Richie úgy fogalmazott, hogy Whitney Houston volt az egyik legjobb, "dalainak varázslatos hangzása volt".
Houston egykori férje, a rosszhírű Bobby Brown is gyászol. Az énekesnő mellette szokott rá a kokainra.
Whitney Houston tragikus hirtelenségű halálának okait még vizsgálják, de az elméletek máris napvilágot láttak. A legbiztosabbnak az tűnik, hogy Whitney-re testőre talált rá a szobája fürdőkádjában, miután nem tudta elérni az énekesnőt. Így nagy a valószínűsége, hogy mindenidők legtöbb díjjal kitüntetett dívája megfulladt. Mindezt egy eszméletvesztés előzhette meg, melyekre a szobájában talált vényköteles gyógyszerekre lehet következtetni - írja a hir24. A rendőrség nem talált drogokat vagy alkoholt a hotelszobájában. Ám ez nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy Houston ne fogyasztotta volna bármelyiket is halála előtt. Holttestét a kádban, a víz alatt találták meg, elképzelhető, hogy Xanaxot szedett be, mint föllépései előtt általában. Az énekesnő előéletét figyelembe véve a drogos, vagy alkoholos befolyáltság is közrejátszhatott a történtekben. Pontos információink viszont csak a boncolás és a toxikológiai vizsgálat után lesznek, amikre akár napokat is várni kell.
Időközben az is kiderült, hogy a rendőrök csak az elsőként a helyszínre érkező rokont engedték be a szobába. Ő azonosította Houston testét. Így amikor pár órával később lánya, Bobbi Kristina megérkezett, már csak azt láthatta, ahogy a mentősök elszállítják a letakart holttestet.


Forrás HVG - Élete
Whitney Elizabeth Houston a New Jersey állambeli Newarkban született 1963. augusztus 9-én. Anyja, Cissy Houston legendás gospel- és rhythm and blues-énekesnő volt, és a tágabb famíliában is van egy neves énekesnő, akit Dionne Warwick néven ismer a világ.
Whitney tizenegy éves korától énekelt baptista templomi kórusokban, majd egy ifjúsági gospelkórus szólistája lett. Már zsenge ifjúságában fellépett anyjával, és közreműködött lemezein is. Később befutott énekesek - köztük Lou Rawls és Chaka Khan mellett, a háttérvokálban - kapott helyet, és keresetkiegészítésként modellként is dolgozott.
Újabb előrelépés volt életében, amikor 1982-ben - Archie Shepp-pel és másokkal együtt - közreműködött Billy Laswell dzsessz-funkegyüttesének lemezén. Clive Davis, sok más sztár felfedezője jóvoltából 1985-ben az Arista kiadónál megjelent első, saját nevét viselő albuma, amely egyebek közt a Billboard listáját is vezette, és nem adta alább két évvel későbbi, Whitney című korongjával sem. Első szólólemeze 1985-ben jelent meg, a nevét viselő lemez minden idők legsikeresebb debütáló női lemeze lett, a Rolling Stone Magazin 1986 legjobb albumának nevezte meg, és a lap minden idők ötszáz legjobb lemezét felsoroló listáján a 254. helyet kapta meg.
Listavezető volt első négy kislemeze, és az 1990-ben megjelent, I'm Your Baby Tonight című albumával meg sem állt a csúcsig. Ezt követte egyik legsikeresebb lemeze, a Több mint testőr (The Bodyguard) című film zenéje, amely valósággal meggyökerezett a listák csúcsán. Több mint harmincmilliót adtak el belőle. Feldolgozta Dolly Parton I Will Always Love You című dalát is, amely a rock történetének egyik legnagyobb sikere lett. Ettől kezdve a soulzene mellett belekóstolt a popzenébe is, és Michael Jackson nyomdokain haladva ő lett az MTV zenés tévécsatorna egyik legsikeresebb színes bőrű sztárja.
Whitney Houston hat Grammy-díjat gyűjtött be, a legsikeresebb éve 1993 volt, akkor háromszor szólították a színpadra arany gramofonok átvételére. 1999-ben, az It's Not Right But It's Okay című dalával szolgált rá a zenei Oscarra. Lemezkiadója, az Arista 2001-ben rekordösszegű, 100 millió dolláros szerződést kötött vele, cserébe az énekesnő vállalta, hogy következő hat lemezét ennél a cégnél készíti el. A két Grammy-év között azonban az énekesnő teljes hallgatásba burkolózott
1990 után egyre többet suttogtak szinte krimibe illő házasságáról, és a kábítószerekkel való küzdelméről, amely kisiklással fenyegette szárnyaló karrierjét. Számtalan koncertjét törölték, az utóbbi időben pedig túl vékonynak és megtörtnek látszott. Houston megpróbálta figyelmen kívül hagyni a pletykákat, és megjelentette a Just Whitney című albumát, de a dalok már meg sem közelítették a korábbi évek sikereit.
Houston mindent megtett, hogy helyrehozza házasságát, de hiába, 2007-ben elvált Bobby Browntól. Miközben egy ideig szüneteltette karrierjét, nem adta fel a harcot függőségeivel szemben. Több mint egy évtizedes küzdelem után úgy tűnt, összeszedi magát. 2009-ben került a boltokba az I Look to You című albuma, amelyet a rajongók és a szakma is elismeréssel fogadott, de visszatérésének gyümölcsét már nem arathatta le. Halálával a zenei világ egyik legendája távozott

....



Forrás: Index
Az énekesnő évekig küzdött kábítószer-függőségével, a Bobby Brown rapperrel kötött viharos házassága alatt szokott rá a kokainra.
48 évesen hunyt el az énekesnő, aki válása és drogproblémái után éppen most tért volna vissza a szórakoztatóiparba. Los Angeles-i hotelszobájában halt meg, a kiérkező mentők még megpróbálták újraéleszteni, de hiába. 2009-es új lemezét szerették a kritikusok, de a koncertek többsége botrányba fulladt. A kilencvenes években színésznőként is befutott énekesnő tavaly egy 1976-os film remake-jét forgatta, amelynek idén augusztusra tervezték a bemutatóját.
Negyvennyolc éves korában meghalt Whitney Houston énekesnő, jelentette be szombat este Kristen Foster, Houston egyik képviselője. A CNN szerint a halál okáról egyelőre nem közöltek részleteket.
A TMZ forrásai szerint Houston stábjának egyik tagja, feltehetően a testőre talált rá az énekesnőre Beverly Hills-i hotelszobájában, és azonnal riasztotta a szálloda biztonsági személyzetét, akik értesítették a mentőket. A kiérkező mentők sikertelenül próbálták újraéleszteni Houstont, helyi idő szerint szombat délután 15 óra 55 perckor mondták ki a halál beálltát. A rendőrség tájékoztatása szerint nem volt idegenkezűségre utaló jel, vizsgálják a körülményeket. Vasárnap tartják az 54. Grammy-gálát Los Angelesben, a CNN úgy tudja, hogy az eseményen tisztelegnek majd Whitney Houston előtt.
- Houston filmekben is szerepelt, leghíresebb dalai közé tartozik az énekesnő főszereplésével 1992-ben forgatott Több mint testőr című film betétdala, az I Will Always Love You is. A film zenéje 1994-ben az év albuma lett a Grammy-átadón, a betétdal kislemeze pedig minden idők legtöbb példányban elkelt női dala lett az évek alatt.
A Több mint testőr sikere után Whitney Houston több filmszerepet is kapott, és általában ő énekelte a filmek betétdalait is. 1995-ben az Igazira várva, 96-ban pedig a Kinek a papné című filmben szerepelt és énekelt. Ez utóbbi film zenéje egyébként minden idők legnagyobb példányszámban értékesített gospelalbuma is.
Nyolc év után, 1998-ban adott ki újból saját szólóalbumot a My Love is Your Love-ot, amely először Greatist Hits-lemeznek indult egyetlen új dallal, de végül csak új számok kerültek fel rá.
Whitney Houston a kilencvenes évek közepéig volt a csúcson, ő volt a tökéletes amerikai énekesnő, akit a kertvárosi anyukák példaképnek állítottak lányaik elé. 1992-ben összeházasodott Bobby Brown rapperrel, és egyre több olyan kép jelent meg róla a bulvársajtóban, amelyen részeg, vagy szemmel láthatóan kábítószer hatása alatt áll.
Whitney házassága alatt kórosan lefogyott, rászokott a kokainra, egyre többször mondott le koncerteket, vagy tévés fellépéseket, de olyan is előfordult, hogy a kísérő zenekar legnagyobb megdöbbenésére egy teljesen más dalt kezdett el énekelni, mint amit azok játszottak. A rappertől végül 14 év házasság után, 2006-ban vált el, ekkor vált nyilvánvalóvá, hogy az énekesnőt többször is megverte házasságuk alatt a férje.
Houston 2000-ben nyerte hatodik Grammyjét, a következő években azonban kábítószer-függősége miatt rehabilitációra vonult. Houston hét év után 2009-ben jelentkezett új albummal, az I Look To You-val, amely elnyerte a kritikusok elismerését.
Houston egy évre rá indult világkörüli turnéra, miután úgy érezte, túljutott házassági gondjain és kábítószer-függőségén. A világkörüli turné első állomásán, Ausztráliában azonban botrányok kísérték a koncertjeit. Sydney-ben a nézők szerint az énekesnő többször a dalok felénél pihent egy kicsit, vagy a refrének helyett köhécselt. Brisbane-ben pedig állítólag két szám bemutatása után hosszabb szünetre kényszerült, és az egész fellépés alatt háttérénekeseire hagyatkozott.
Párizsban azonban már kórházba kellett szállítani az énekesnőt, akinek állítólag krónikus gégegyulladása és fertőzése volt, ezért lemondta a koncertjét.
2011-ben újból rehabilitációs kezelésen vett részt alkohol- és drogproblémái miatt. Tavaly jelentették be, hogy Houston főszereplésével forgatják le az 1976-os The Sparkle című film remake-jét, amelynek munkálataiban az énekesnő producerként is részt vett. A film forgatása már véget ért, Houston utolsó filmszerepének bemutatóját augusztusra tervezték az Egyesült Államokban.
A Guiness Rekordok könyve szerint Whitney Houston a valaha legtöbbet díjazott női előadóművész. Díjai közt szerepel 2 Emmy, 6 Grammy, 38 Billboard Music Awards, 22 American Music Awards, pályafutása alatt összesen 415 díjat és kitüntetést vehetett át. Albumjaiból több mint 170 millió fogyott világszerte.
.....



/Saját szerkesztésem/





A Los Angeles megyei halottkémi hivatal furgonja elszállítja Whitney Houston holttestét 2012. február 12-én hajnalban.
.....


.....




 
 
0 komment , kategória:  Elhunyt híres emberek  
Szollár Kitti: Valentin napra
  2012-02-13 20:04:06, hétfő
 
  Szollár Kitti: Valentin napra

Gyertyafény és romantika,
Fényűzés és Amerika,
Hivalkodás, giccs a giccsel,
Mert mindenkit lebilincsel...

Nem kell nekem nyálcsorgatás,
Háttérben meg szemforgatás,
Nem kell nekem álölelés,
Csak őszinte átölelés

Gyere ide! Fogj meg bátran!
Nem vagy Te ily makulátlan!
Ismerlek már, ne próbálkozz!
Csókolj már meg, ne csodálkozz!

Nem kell giccs meg étterem,
Csak ma éjszaka légy velem!
Közös vacsi, meleg ágyban,
Együtt égve forró vágyban.

Nem kell nekem ajándék,
Én csak csókot kívánnék,
Egyet kérek, de azt nagyon:
Légy velem a mai napon!
 
 
1 komment , kategória:  Valentin napra  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 377 db bejegyzés
e év: 3554 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5264
  • e Hét: 11065
  • e Hónap: 44219
  • e Év: 277966
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.