Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Egész Borsod kivonul - a börtön, elme, média túszai
  2012-02-15 08:13:52, szerda
 
  A karmikus négy világtájhoz itt maradt megye Árnyékoskerti szülöttjeival együtt, "Bemegyünk a városba" falvaival születésem óta vonul ki, az elmeosztály médiája mindent megtett a megmentettekért. Én nem tudok innen elmenni, 1986-os kivégzésem óta felállított börtönelme kormánya után is folytatta emelkedését, értelmiség legyőzése közben beiskolázását híveinek, azoknak, akiknek lopniuk kellett volna, lopásból megélniük. Őket nevezték a rock-zenészek karmius börtönével 1967-ben Nyomorultaknak, meg Izraelt, Jeruzsálemet, akik helyett szívességből 1995-ös Müller Péter Sziámi elmeosztályának főszervezésével teljes begyűjtést hajtottak végre Miskolc-Tatárdombon rima Jeruzsálemre, vagyis rám, én adtam a zsidók szeretőinek ajándékba a cserepeit is Jeruzsálemnek, aki így megváltotta magát kelet lírai karámjának főszervezésében.

"Darabokra hullik a biblia" Trianon, vagyis Jeruzsálem helyetti begyűjtése a megyének már ismétlés volt, ez már egyszer megtörtént.

Miskolc városának a börtön karmások és elmeosztályok fogainak sérülése miatt ember csonkításra volt szüksége, fogatlan múzsája van, de ettől függetlenül adja át a város a Múzsa és a Gyémánt díjakat is tagjainak.

Embereket mérgeznek 1972 óta, jelenleg én vagyok a város kultúrátlan alacsony színvonalon élője, míg a város lakói embermérgezéssel szoknak le káros szenvedélyeikről is.
Emberek feletti emberek lesznek, emberhez méltó életet élve a rendetlenek médiájával együtt, míg az embereket megnyomorították, nyomorba döntötték, megölték.
Miskolc kerékbetöréséhez melyhez születésem előttől kezdtek hozzá a három gyermekes családokkal, berendezte 1991-ben Szombathelyet, de lehet, hogy egész Vas megyét, ugyanis az "Ébredő játszótér" egyházai Cseh szerint valamennyien vasak, mint ahogyan írta a vas is kizöldül, sorsa ellen egyszer fellázad a fenyő is.
Így került arra sor, hogy a kezdeti börtön szüöttek karmájának ehordoztatása után Metro, Omega - köztük a pataki Benkő reformátusok kezdetével fordított Ízisz fülbevalóval -, Illés Rock-szekerével nagybátyám után idekerültem én is túsznak, amiről már sokan felvették a nevüket is, mint varróleány időszakomból a Varrót. A reformátusok Vörös Oroszlánjával indították a kommunista sorozatokat is, Annás szereplőik helyetti áldozásommal, ezt a cigányság elmeosztályával ismételte 1995 után, így jött a debreceni biblia alapján a teljes begyűjtés is. Még az álmoskönyveimben 1991 óta vezetett álmaimat is ismételte a menhely a börtön médiával. Jelenleg is minősíthetetlenálmaim vannak, mióta Oláh Ibolyát a média Katinak nevezte el, s ez alapján emelik az én fájdalmaimmal, megkötözésemmel, megalázásommal a cigányságot.

Születésemtől emelik a Rákóczi teret, mai napig tisztítják őket kormány segédlettel, börtönnel. A Rákóczi tériek miatt kiszedték anyám fogait születésünk után, majd ismételtek 1995 után, haladva ismét végig rajtuk, a könyveken, a könyvekben megírtakon, valamennyi egyházi könyvön, hunnia börtönelme filmein, valamennyi régi címeren. A Rákóczi térhez tartozott Chicciolina is Forgószél Idegenhangú Éva könyv alapján, amit végén jön a fekete levesként közvetített a média.

1995 óta olvastatta a menhely velem a bibliát, minden szereplőjét megmentette, nem véletlen, hogy a menhely elmeosztálya már az ország fölött található, hiszen sokan hálásak nekik. Az összes írásomon Orbánékkal együtt haladt végig az elmeosztály, ami 17-szeres Magyarország eredeti történelmét jelentette. Ezeket az írásokat a börtön eláztatta, mikor felhozta a Braun házba a talajvizet, a többit Müller Péter Sziámi miatt elégették az összes ezoterikus könnyvel, Tarot kártyával együtt, vagyis megsemmisítették az okkultizmust ember áldozással, egyszemélyben.
A hidegháború ideje alatt a kommunistákat emelték ugyanígy, mert a börtön már hetven esztendeje teszi sajátjait az országok élére.
1994-ben ismét Rákóczi téri kommunista forgószelet kezdtek el, majd következett a labirintusa az egyik kommunista Kiss Tábornok utcai lakosnak, Orbán helyetti kerékbetörése a médiának, ezért is kiabálja neki, hogy három gyerek, négy kerék, a Pótkereket a Tatárdomb rendezte be.

Szirmabesenyő lakossága keresztrefeszítéseket rendez a kék szemű üvegese mondatának kezdetével már ismétlésben 1995 óta azzal, hogy sok kis kereszt után egy nagy kereszttel fognak a világ fölé feszíteni engem.

1991-es kivégzése az elmeosztályoknak már krisztusi végzetre volt átjavítva, vagyis a Bródy Mákostésztás 1962-es kezdete óta Borsod megye már ismételt, itt az "Ébredő játszótér" egyházi tagjait, képviselőit emelte az ország villámgyorsan, hozta létre az egész világon az egyházakat ember áldozással.

A cigányok a kezdeti történelmet ismételték a börtönnel, a vajdák elvették a volt parasztok lagziját is, tőlem is fel akarták vásárolni a karcsai vőfély gyűjteményemet. Miután a falvakat megszüntették, tagjaikat híressé-nevessé tették, nincsen többé szükségük igaz történelemre hovatartozásukról.

Nem értem, Jakubcsek Gabriella a Gabikkal, beleértve a borsodi Csiba Gábort is, hogyan tud élni azzal a tudattal, hogy embereket zúztak össze azért, hogy maguk megmaradjanak, érvényesüljenek?
Jakubcsek mondatát Benedek doktornő 1989-ben mondta el nekem egy MGTSZ kirendeltségén azzal, hogy nekem mindig férfira van szükségem, emiatt a gyerekeim engem nem néztek semmibe, míg Jakubcseket emberi sorsra juttatta az elmeosztálya.

Cserháti megöregedett, mióta festettem magam, s énekelt helyettem Katona Klári túl komoly énekesnővel, a szerelemre született puffadó Zoltán Erikával együtt.

Ildikók, Erikák karmikus életét tették csodálatossá, minden halak deformációját, csapását én kaptam, s a börtön halakat ünnepel a tortáján, embertemető halotti tort rendez.

Hat évvel ezelőtt elénekeltem Kálinak és Koboldnak, a két árnyékszülöttnek, akik helyett engem Sátoraljaújhelyben meghurcoltak főnixes búcsúdalom, bár semmi közöm nem volt a mostani nyomorultak punkokkal indult főnixes seregéhez, sem a régihez, akiknek történelmét megírtam, azok parák voltak, Mici mackójuk báb, itt a Mici mackós elmeosztályt pedig az osztrák börtön termelte ki új Kovácsokkal együtt.

Ők, a karmikus jövő lesz Európa jövője, a zenészek és Borsod megye az egészségüggyel együtt az embereket megáldozta, az Időjelek testenyészeteit megmentették, amiből a hintás kislány is származott, akit feketék engedtek le az "ébredő játszótér" elé. A Rákóczi téri fertelmeskedők megmentve az 1956-osokkal együtt ismétlésben, akiket buzik gyaláztak meg a börtönökben.

2001-ben már a kanálisok népeit emelték fel a kutyákkal változtatók, ezeket tisztították, ugyanakkor engem tízezer forint szociális segélyen tartottak.

Müller Péter Sziámi elmeosztálya a spiritiszta sátáni nép védelme alatt a jövő Magyarországát, immár 1992 óta az operát is jelképezi az országban az apokalipszissel, amit az orvosokra kiabál Müller.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 5 db bejegyzés
e év: 229 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2285
  • e Hét: 4607
  • e Hónap: 10848
  • e Év: 63114
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.