Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Felsőoktatás, káosz a káoszban
  2012-02-24 20:06:23, péntek
 
  2012.02.24. 05:25
Felsőoktatás, káosz a káoszban


Nehéz ma érettségi és felvételi előtt álló nagykamasz édesszülejének lenni. De különösen kontrasztos ez akkor, ha a szülő visszagondol a saját érettségijére és felvételijére. Nyugodtnak és kiszámíthatónak nem volt mondható akkor sem semmi, hisz éppen rendszert váltottunk, népköztársaságból köztársaság lettünk, az első szabad választás előtt álltunk, alkotmányt írtunk, és 18 éves fejjel a mi leszel, ha nagy leszel kérdésre éppen úgy adható volt a bölcsész válasz, mint a faszsetuggya és a privatizátor, meg az egészpályás olajszőkítő.

De ekkora káosz még akkor se volt, mint ami most van.

Igen, tudom, régen még a szar is ízlésesebben volt csomagolva és egyéb közhelyek, de...Azért olyan nem volt, hogy a felvételi határidő lejárta előtt másfél hónappal csak a változás volt biztos. Nem vonogatta a vállát egyik rektor sem, hogy mittomén, tessék beadni a jelentkezést, mert az a biztos, aztán vagy lesz államilag támogatott szak, vagy nem lesz. Esetleg tessék megvárni a január utolsó napját, mert állambácsi akkorra talán végre eldönti, hogy mekkora kasza lesz a keretszámokkal, mi indul pontosan, hol és mennyiért. Aztán a maradék két hétben (+9 nap) el tetszenek dönteni a hogyan továbbot. Hogy a gyerek - már amelyik - tervei és álmai felborulnak ezzel, és esetleg milliós döntést kell meghozni a családoknak seperc alatt? Hát kérem, legalább megtanulja a büdös kölke, hogy az élet nem cukorka amit szopogatni kell.
Ezt az utóbbit az élet írta, mi is megettük: a szak amit a gyerekem kiszemelt államilag támogatott képzési formában 200 km-re költözött tőle. Ha szó szerint idézném a reakcióját attól elolvadna a képernyő, és Orbán Viktor harmincméteres körzetét átok sújtotta övezetnek nyilvánítaná a katasztrófavédelem. A pillanatért, mikor dühében zokogva hívott fel, hogy te meg ez a Hoffmann hazavágtátok a négy év kőkemény munkáját, a rengeteg tanulást, és értelmét vesztette az egész, különösen utállak mindkettőtöket. A lányom szavai azóta is itt csörömpölnek a dobhártyámon egy életre kitörölhetetlenül, mint bádoglavór a kockakövön. Nem felejtek és nem bocsátok meg. Amit a gyerekekkel tesztek azt akkor sem, ha ciklus végére kolbászkerítés üzem lesz minden faluvégen.

Pedig számára a helyzet közel nem olyan reménytelen, mint azoknak, akik nem állnak úgy anyagilag, mint én. Neki "csak" abban kellett döntenie, költözik-e az áhított szakért, vagy választ másikat, amit kifizetünk, ha úgy adódik. De hány gyerek álma tört össze vidéken fizetni képtelen szülők nélkül? Hányan ácsingóznak most az egyetemek esetlegesen elinduló ösztöndíjprogramjára várva? Tudom, diákhitel, hisz ti úgy küzdötök a zemberek eladósodása ellen, hogy az még azért a diploma előtt tutira meglegyen. A kapkodás, az átgondolatlanság, és az az arrogáns és pofátlan szájmenés amivel ezt kommunikáltátok - igen Vitya, például a "100 jogász is sok"-ra gondolok - garantálja, hogy ők egy csótányt sokkal szimpatikusabb lénynek tartanak nálatok.

Szerintem a káoszgenerálásban kihagytatok azonban néhány nem jelentéktelen apróságot:

1: Ez a generáció most/lesz 18 éves, és 2014-ben fog választani először.

2: Ők ha akartak, ha nem, kénytelenek voltak foglalkozni a közélettel, a politikátokkal, és állítom egyes padsoraitokban ülő észlényeknél sokkal jobban átlátják amit csináltatok velük.

3: Látják a pártrendezvényen Kubatovval parolázó, nektek a bélboholy csikiig benyaló Nagy Dávid HÖOK elnököt, és pontosan tudják mire számítsanak tőle, meg a szarhalomtól ami őket képviselni lenne hivatott.

Ez a korosztály a felnőttkora kapujában kénytelen volt szembesülni azzal, mennyire becsülitek és mennyire tartjátok a jövő generációjának őket. Kénytelenek végignézni, hogy a tehetősek picit egyenlőbben az egyenlőségben, és akinek nincs erre pénze az vagy adós lesz, és a felhalmozott adóssággal a hátán próbál majd munkát keresni és családot alapítani, vagy szakmunkás. De a röghöz kötéssel tettetek arról is, hogy az államilag finanszírozott képzésben résztvevők sem a hálaimáikba foglalják a neveteket.

A felvételi határidő lejártának napján üljetek le, és gondoljátok végig mekkora az a tömeg akiket magatokra haragítottatok. Tippeljétek meg milyen jövő vár rátok, ha ebből a korosztályból adófizető választópolgár válik. Ha ez sikerült - bár nem hiszem, hogy 2014-ig megtörténik - akkor ideje kétségbeesni srácok. Valami azt súgja nem bizonyítványt osztanak nektek a négy év után, hanem diplomát elhúztok-naugye minősítéssel.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még több adót és sarcot!
  2012-02-24 19:46:11, péntek
 
  2012-02-24. 12:40
Még több adót és sarcot!

Hittük, naivan, hogy Gyurcsány után rosszabb már nem jöhet. Nos, jött. Ha így mennek tovább honi dolgaink, maholnap népszavazást kell kiírnunk Pápai Ferenc testvér szentté avatása tárgyában. Az ígéretekből semmi nem lett, hanem egy olyan elképesztő mértékű sanyargatás és kifosztás folytatódik tovább 2010 óta, hogy szerencsésebb történelmi időkben már sok 1514 lett volna rá az össznépi, kiegyenesített kaszás válasz.
Nagyon sajnáljuk, hogy 21 év alatt ezt produkáltátok, erre voltatok képesek, az egész ún. rendszerváltó himpellér csirkefogó banda, csődbe vittétek, eladtátok az országot, semmi közünk hozzá. Elkúrtátok, nem kicsit, de nagyon-nagyon, ultranagyon. S ha ezt tettétek, fizessétek vissza azt az államadósságot, amit a tudtunk, beleegyezésünk, jóváhagyásunk nélkül összehoztatok. Meghibbantatok? Mi fizessünk olyan hiteleket vissza, amelyekhez az égadta világon semmi közünk nincsen, s a nincsből nincs is már mit fizetnünk. Örülünk lassan, ha nem döglünk éhen. Fizessetek ti! Ehhez képest annyira pitiáner, csaló senkiházi alakok vagytok, hogy még a vagyonbevallásaitokban a legkönnyebben kinyomozható illegális vagy legális bevételeket sem tüntetitek fel. S a szociknak semmi alapjuk nincs arra, hogy most nekitámadjanak a fideszeseknek. Egykutya mindkettő. 1990 óta közösen - no meg az azóta politikai halált halt SZDSZ-szel és MDF-fel együtt - eltüntettétek a nemzeti vagyont, az államadósságot megtízszereztétek, a gazdaság addig működő szektorait szétvertétek, szétloptatok minden mozdíthatót, csatlakoztattátok az országot a drágalátos Unióhoz, aminek annyi haszna volt, hogy a mezőgazdaságunk és élelmiszeriparunk legyilkolása után nyugatról be tudják szállítani hozzánk a multik a díszesen csomagolt szart.
S fideszes, hazug kompánia az ígéretekhez képest ti csökkentettétek a fizetésünket, elviselhetetlen magasságokba emeltétek az üzemanyagárakat, jó kis tovagyűrűző inflációt gerjesztve ezáltal az egész gazdaságban, nemhogy új munkahelyeket teremtettetek volna, ellenkezőleg: még azokat is bezárjátok, ami Fletóék országpusztítása után a sors valamilyen rejtélyes, kifürkészhetetlen akarata folytán fennmaradt. S aztán az újabb és újabb gazemberségek sorozata dióhéjban: megvontátok a gyógyszertámogatást, lesújtottatok a szerencsétlen fogyatékkal élőkre, elvettétek a nyugdíjasok reggeli, ingyenes utazási kedvezményét. Soroljam még? S a hülyébbnél hülyébb agymenéses ötletrohamok: ingatlanadó, rendszámadó, s most itt a legújabb vérlázító hír: a szolidaritási adó. Normálisak vagytok? A szerencsétlen magyar azért megy ki külföldre, hogy annyi pénzt keressen, amiből maga és családja emberi módon meg tud élni, hiszen itthon már csak nektek, köztörvényes bűnözőknek adatik ez meg. Ja, hogy ti degeszre loptátok már magatokat, az más kategória. No, természetesen. S még egy témánkba vágó adekvát közgazdasági kérdés: mi a fészkes fenéért is fizessünk még többet, hiszen úgysem az országot építitek belőle, hanem ellopjátok vagy kikerül a benneteket kitartó uzsorás, cionista féreg, élősködő hitelezőitekhez, IMF-bálványaitokhoz.
Végezetül, előttetek áll még a lehetőségek kimeríthetetlen tárháza. Néhány javaslat csupán. Vezessétek be az útadó után a járdaadót, a kerékpáradót, az udvaradót, a levegőadót, az emberi súlyadót, sőt a perspektívák kozmikus távlatban is beláthatatlanok. Jelentsétek be - még van rá egy hetetek - , hogy márciustól nincs fizetés, nyugdíj, segély senki számára, sőt kötelezzétek az embereket megtakarításaik - már akinek van még - beszolgáltatására, s amennyiben az elvetemült antikapitalista állampolgár ezt önszántából nem tenné meg, vezényeljétek rá a TEK és a NIBEK fegyveres kommandóit, akik majd beseprik a monétát. Miként a daliás '50-es években az ávósok leseperték a padlást. Mert most már itt tartunk. Ti pedig alaposan megérettetek és kiérdemesültetek egy kis dunai fürdőzésre. Pontosabban alámerülésre!
Lipusz Zsolt - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/7/92567/#ixzz1nKIhIV6I
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán és a költségvetési hiány
  2012-02-24 19:04:31, péntek
 
  Orbán és a költségvetési hiány
2012. február 24. 08:12:05

Szerdán az Európai Bizottság javasolta 495 millió euró Magyarországnak szánt kohéziós támogatás befagyasztását, mondván hogy Magyarország nem teljesítette deficitcsökkentési kötelezettségeit. A kérdés több problémát is felvet. Egyrészt: miért van olyan, hogy költségvetési hiány. Ez a nyugati liberális demokráciában elterjedt, mert minden országnak valami őrület folytán kötelessége az eladósodás. Csakhogy amelyik kormány nem képes úgy kormányozni egy országot, hogy az állami vagyon gyarapodjon, az nem valós kormány, csak helytartók csoportja, ezért le kell számolni vele. Az elszámolás majd utána.

Másrészt: mi köze Brüsszelnek ahhoz, hogy mi szerepel Magyarország költségvetésében és mi nem? Egy valós, független kormány költségvetésébe semmilyen beleszólása nem lehet egy külföldi, nemzetközi szervezetnek. Alapvető kérdés, de nagyon sokan még mindig nem látják, hogy Magyarországon csak helytartókról van szó, független kormányról évtizedek óta nem beszélhetünk.

Újabb nagy tévedés, hogy a fővonalú média úgy adja elő, mintha a befagyasztás súlyosan érintené a kormány költségvetését. Csakhogy az összeg megvonása annyit jelent, hogy az ország a rendelkezésre álló keret 71%-át hívhatja csak le. A kormány tervei egyébként szélsőséges esetben sem haladják meg a 29%-ot. Akkor meg miről van szó?

Arról, hogy a propagandának tápot kell adni. Az IMF mindenáron hitelt akar adni Magyarországnak. Azért akar hitelt adni, mert akkor tíz év alatt visszakövetelheti a százszorosát. (Valójában jóval többet.) Kovács László cionista politikus szerint Magyarország elkerülheti a most javasolt intézkedéseket, de ehhez a kormánynak sürgős lépéseket kell tenni. Mint azt már olvasóink is kitalálhatták, természetesen egy újabb IMF hitel lenne a legjobb biztosíték arra, hogy az EU ne akarjon megtorló intézkedéseket hozni Magyarország ellen. Ugyanis az IMF hitel biztosítaná, hogy a költségvetési hiány ne szökjön a bűvös 3% fölé, és a támogatás még 100%-os (azaz a jelenleg mozgósított források négyszerese) lehívása esetén sem jelentene akkora gondot, mivel az IMF akármikor visszakérhetné a sokszorosát, amit gond esetén folyósítana is az uniónak hitel formájában.

Továbbra is kihangsúlyozzuk: a költségvetési hiány mértéke politikai döntés. A kormányon múlik, nem a gazdasági viszonyokon. Nem kell az éves költségvetés 14%-át uniós programokra költeni, máris nem lesz 3%-os költségvetési hiány.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info


http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=95765
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A FIDESZ dugig van bolsevik ügynökökkel, besúgókkal!
  2012-02-24 18:41:56, péntek
 
  A FIDESZ dugig van bolsevik ügynökökkel, besúgókkal! - NIF kommentár az ügynöklistás szavazás kapcsán

Posted on 2012/02/23

Bár minden szinten tiltakozom az LMP ellen, mert az SZDSZ egyik új megjelenésének tartom őket, most mégis kalapot kell emelnem Schiffer András és képviselőtársai előtt. Az a tárgysorozatba vételi kérelem, ami az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalát segítette volna elő, példás kezdeményezés volt. A múlt feltárása nélkül nem lehet tisztességes jövőt építeni. Bár, hol élek én, ki akar ma Magyarországon tisztességes jövőt építeni? Hogy a FIDESZ vezette jelenlegi kormány és elődje, az MSZP-SZDSZ-es NEM, az mára világossá vált.

A szavazást megnézve lesül a képemről a bőr. Most kifejezetten szégyellem, hogy ebben az országban élek, illetve sírni tudnék azon, hogy ennyire vágómarha módjára tűri népünk, hogy átverjék, lelkileg, erkölcsileg megtapossák...

Miféle állambiztonsági okokra hivatkozik a FIDESZ, ami miatt nem tartja feltárhatónak a még (mára már csak töredékesen) meglévő ügynöklistát? Miféle szemenszedett hazugság ez? Németországnak nem jelentett állambiztonsági kockázatot? És a többieknek, akik többé-kevésbé rendezték múltjuknak ezt a szégyenteljes részét, nem volt ilyen kockázat? Csak éppen Magyarországon jelent ez ekkora veszélyt?

Naná!, Hiszen a gyalázatos leszavazással a FIDESZ beismerte, hogy telis-tele van volt MSZMP-s ügynökökkel és besúgókkal, s olyan embereket helyezett fontos pozíciókba, kik hazánk szégyenei kellene, hogy legyenek, besúgók, ügynökök, árulók voltak, a kommunista rendszer erőszakrendszerének fenntartói és kiszolgálói. Na, de mit várunk egy olyan ország vezetésétől, ahol a belügyminiszter egy olajszőkítős keresztapa lehet! Ahol a külügyminiszter egy 1989-ben az MSZMP-be belépő sötét lelkű talpnyaló.

A FIDESZ kiírta magát a demokráciából ezzel a szavazással. Fideszes, KDNP-s megtévedt honfitársaim! ÉBREDJETEK FEL MÁR VÉGRE! Olyan pártot támogattok, amelyik tele van kommunista besúgókkal és ügynökökkel. Nem szégyellitek ilyenkor magatokat, hogy még mindig kitartotok ezek mellett?

Mint már említettem, nem kedvelem Schiffer Andrást, de ebben az ügyben tett felszólalásának minden szavával egyetértek! Szégyen, gyalázat, hogy ezt kell mondjam.

Emiatt a gyalázatos szavazás miatt megérdemli a FIDESZ és Orbán Viktor, hogy csúfos vereséget szenvedjenek, s a nép is, amelyik tétlenül tűri ezt az aljasságot! Tudom, hogy ezzel az ország halálát helyeslem, de nem tehetek mást. Rekedtre ordíthatom magamat, népünk nem akarja meghallani az intő szót! Ezzel a közönyösséggel Magyarország öngyilkosságot hajt végre! Már az is ennek jele, hogy nincs egy párt vagy szervezet sem, amelyik feljelentést tenne a hazaáruló MSZP-s és többi baloldalra álló EU-s képviselők ellen!

Nyilvánosan kérdezem Orbán Viktor pártelnök, miniszterelnök elvtársat! (Nekem ugyan nem elvtársam, mert merőben másak az én nézeteim, de az ő köreiben ez a megszólítás dukál neki) Erre mikor ad magyarázatot ország-világ előtt? Boldogan hoznám nyilvánosságra ebben a témában nekünk írt levelét!

Híradmin - NIF

Kapcsolódó anyag videóval: Az árulás nyilvánvalóvá vált

http://internetfigyelo.wordpress.com/2012/02/23/a-fidesz-dugig-van-bolsevik-ugyno kokkel-besugokkal-nif-kommentar-az-ugynoklistas-szavazas-kapcsan/

Nemzeti InternetFigyelő
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Birkamenet egyesület
  2012-02-24 18:37:38, péntek
 
  Birkamenet egyesület


Sajtótájékoztatón jelentette be ma néhány kormánypárti bértollnok, hogy egyesületi formában kívánják tovább folytatni néphülyítő mutatványukat. A kommunista-liberális gyökerekkel bíró, véresszájú fideszessé vedlett publicisták példátlan sikerként állítják be a januári Birkamenetet, fontosnak tartják, hogy a "félmilliós" tömeg egyben maradjon. Mintha mind a narancssárga párt elnökének tiszteletére vonultak volna föl. Hát nem miatta.

Az elkeseredés vitte ki az embereket, ám főként az a kormánypártról kialakult - és sajnos rögzült - hibás kép, hogy a Fidesz szembeszáll a nemzetközi cionista pénzvilág elnyomó szervével, az Európai Unióval. Nem, a pártelnök nem száll szembe velük. Ha potenciális veszélyforrás lenne a Nyugat számára, akkor jelen keretek között nem lehetne hatalmon. Aki ezt legalább halványan nem ismeri föl, az lehet bármilyen tájékozott a magyarországi viszonyokat illetően, nem fogja átlátni a tágabb értelemben vett nemzetközi politikai rendszer valódi működését.

Az, hogy egyesek egyesületet csinálnak a birkamenetből, nem meglepő. A magyarság érdekeit ez a kis egyesülés nem szolgálhatja (ahogy a fennálló rendszer és az államvezetés sem). Egyrészt kormánypárti bértollnokok a fő hangadói, valamint a rendszerváltás haszonélvezői, a magyar dolgozók verejtékes munkáján degeszre gazdagodott pénzemberek. Másrészt a világhatalommal való szembenállás hamis illúzióját keltik az emberekben, ami kiváló gőzleeresztővé válhat, letörve a valódi ellenállás lehetőségét, illetve az abban résztvevők reményteli hozzáállását a változásokat illetően.

Akik a magyarságot áltatják, azok a magyarság ellenségei. Az eszmélni képes emberek számát ez a korrupt rendszer igyekszik a lehető legalacsonyabbra csökkenteni. Dőzsölő népellenes bűnözőként, egy alantas világrendszer helytartóiként mást nem is lehet tőlük várni, mint a magyarok birkává züllesztését. Birkamenet egyesületet a nemzet vágóhíd elé terelésében.

Záró megjegyzésként az egyik kormánypárti hetilap főszerkesztőjének mai szavait értékeljük röviden. Ez a véresszájú fideszes publicista európai marxista ellenforradalomról beszélt. Az egy dolog, hogy elfelejtette azt, hogy nem is olyan rég még ő is marxista alapokra építkező napilapba írogatott. De hogy egy "nagy magyar érdekvédő egyesület" egyik vezető személyiségeként ne tudja azt, hogy nincs olyan hogy marxista ellenforradalom, az túlzás. A marxizmus maga a vegytiszta forradalmiság, ezt minden volt, vagy jelenlegi kommunistának tudnia kéne. Tehát még neki is, bár elvhűnek semmiképpen nem neveznénk ezt a személyt. Esetleg kormányának fülkeforradalmát tartja a nagy nemzeti forradalomnak, amely ellen az uniós tisztségviselők ágálnak? Ócska hazugság. Nemzeti forradalmat a Hungarista Állam fog véghez vinni. A bűnösöket eltemetve.

Farkas Béla - Jövőnk.info
2012. február 23.

http://jovonk.info/2012/02/23/birkamenet-egyesulet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rátámadt az újságíróra a Végrehajtói Kamara elnöke
  2012-02-24 18:33:26, péntek
 
  Rátámadt az újságíróra a Végrehajtói Kamara elnöke



Verbális és fizikai agresszióval próbálta megakadályozni riporterünk munkáját

- Részletes helyszíni riport: szöveggel, fotókkal, videóval -

Árverés helyett agresszió

Krejniker Miklós: "Húzzál már el a picsába édes barátom!" - felkiáltással megpróbálta munkatársunk kezéből kitépni a kamerát...


http://www.youtube.com/watch?v=T8WzXOnxSj4&feature=player_embedded#!

2012. február 22. Budapest, 13. kerület, Váci út 201. Itt található a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara Árverési csarnoka, ahol megfosztják a magyar devizahitel és számlaadósokat egyetlen otthonuktól, a bírósági végrehajtói kamara hiénái.

Szorosan összejátszva azokkal, akik meg akarják kaparintani a magyar emberek otthonait. A piszkos bűn és a szégyen helye ez itt, ahol egész családok élete ér véget napról-napra, immáron több éve.

És eddig még soha senki nem próbálta ezt a gyalázatot megakadályozni. A végrehajtó hiénák és a velük összejátszó gazdag maffiózók háborítatlanul űzhették itt üzelmeiket évek óta. Háborítatlanul vehették el a magyar emberek otthonait, kitéve őket a teljes otthontalanság rémének, a lassú fagyos halálnak az utcán.

És nem volt soha senki, aki itt gátat vetett volna ennek... A rendőrség, az ügyészség, a bíróság, az önkormányzat, tétlenül nézték és tűrték ezeket a gyalázatos üzelmeket.

De ezen a napon az Otthonvédők végre ide is elértek...

1. Az árverés elmarad...

És a gonosz hatalma megtört, hacsak egyetlen napra is. Egyetlen nap, egyetlen délelőttjén, 2012. február 22.-én, most a gonosz volt ideges, és félt a teljes leleplezéstől. Volt is rá oka.

Mert a Fehér Kéményseprők elnökének, Dabasi Tamásnak a mozgósító felhívására több tucatnyi elszánt otthonvédő gyűlt össze a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara Árverési csarnoka bejárata előtt (Budapest, 13 kerület, Váci út 201.) - hogy az egyik társuk otthonának elárverezését megakadályozzák.

Az otthonvédő önkéntesek a következő szervezetekből érkeztek:

A Fehér Kéményseprők Társadalmi Szervezetek Szövetsége, az Egységes Magyarország Mozgalom Otthonvédő csoportja, a Munkáspárt aktivistái, a Koppány csoport, a Magyar Nemzeti Gárda önkéntesei, valamint elszánt civilek gyülekeztek hogy megakadályozzák ezt az árverést.

És mivel az EMM Otthonvédők jelszava ez: "Arcokat akarunk látni és neveket akarunk hallani", - vagyis hadd lássuk, halljuk, kik azok a gazemberek, akik ezeket a főbenjáró bűnnek számító otthonfosztásokat elkövetik, hadd tudja mindenki; valójában kik is ők?

Ezért az újságírókon kívül, számtalan otthonvédő hozott magával kamerát, s diktafont és azokat használták is.

A csapat önkéntes felderítői mindenkinek felhívták a figyelmét arra, hogy a kapu felett található díszes kandeláberek nem világító testek, hanem kamerák vannak bennük elhelyezve. "Nos, ha a végrehajtóknak szabad, akkor az otthonvédőknek is!" - felkiáltással, elővették kis gépeiket és már a kamerákat is fényképezni kezdték. Az otthonvédők megörökítették ezeket is.

Telt az idő, de a árverést megtartani kívánó végrehajtó csak nem jött. Közben az önkéntesek kamerái a potenciális vásárlókat vadászták, akik nagy értékű autókkal közlekednek, de egyenlőre nem láttak senkit sem. Feltehetőleg azért, mert már jóval korábban értesítették őket valakik arról, hogy ma itt lesznek az otthonvédők is.

A meghirdetett árverés előtt, 9 óra 55-kor, kijött a kapu elé az épület egyik biztonsági őre és közölte az egybegyűltekkel, hogy a meghirdetett árverés elmarad. Azonnal halkan zümmögni kezdtek a kamerák és a hangfelvevők, hogy később ne tagadhassák le az elhalasztott árverést. Mert számtalan ilyen példa volt már a végrehajtási ügyekben. A végrehajtónak hinni sosem szabad.

A biztonsági őr egyúttal kifogásolta a túl közel jött kamera munkáját "Legyen szíves ne fotózzon!" mondta, és közölte, hogy a sárga vonalon belüli rész, az magán terület, erre újságíró kollégánk a vonalon kívülre lépve, a közterületen folytatta tovább munkáját.

Kamerája végigpásztázta az otthonvédő önkéntesek csoportját is, érdekes módon mindenki vállalta arcát, és derűsen, nyíltan néztek a kamerába. Dabasi Tamás is interjút adott, (lásd az erről készült videót; "Árverés helyett agresszió" címen), - melyben Dabasi elmondta, hogy nagyra értékeli az ilyen helyzetekben az otthonvédők egyszerű és puszta jelenlétét. Olykor ennyi is elég, hogy el lehessen kerülni, hogy egy magyar család elveszítse az otthonát, ezáltal megmenekülve az otthontalanság, a hajléktalanság lassú fagyos kínhalálától. Össze kell fogni, csak így lehet megmenteni az otthonokat!

2. A fenyegetőzés

Ezek után élesebb szóváltásra lettünk figyelmesek, a csoportosulás széléről. Az adós, akinek éppen most akarták volna elárverezni otthonát,szembe találkozott a járdán azzal az emberrel, akinek kellene az ő háza. Aki megvette volna itt és most, az ő feje fölül. A fosztogató nem vállalta a nevét, ő egy "egyszerű járókelő" - de azért megfenyegette az adóst, mire az otthonvédők azonnal az adós mögé álltak. A fenyegető jobbnak látta eloldalogni a halkan kattogó kamerák kereszttüzéből. Sofőrje addig kiállt a parkolóból, és ő is fenyegető szavakat kiabált ki az ablakon, a fotózó önkénteseknek. Őket is láthatják majd a fotó albumunkban.

A fenyegetőző sietve távozott - az alkalmi vétel most nem jött össze, de az ő vagyona is felülvizsgálat alá kerül a változások után...

3. A Végrehajtói Kamara elnökének támadása

Már éppen csitulni kezdtek a kedélyek, amikor befutott Volvójával Dr. Krejniker Miklós, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnöke.

Sofőrje kinn maradt, míg ő bement az épületbe. Mindenki várakozóan nézett a kapu felé. Hátha neki is lesz közlendője az összegyűlt otthonvédőknek a fenti elmaradt árverésről. Ám ő rövidesen kijött az épületből, s teljes érdektelenséget mutatva elindult egy újabb sofőrrel, egy másik autó felé. Riporterünk követte őt, hátha sikerül az elmaradt árverezésről némi pontosabb információt szereznie, konkrétan talán azt, hogy az elhalasztás nem átverés, hanem valóban a bíróság hatáskörébe kerül vissza az ügy.

Kamerájával, mely hang és képrögzítésre (videó mód) volt állítva, követte Krejniker Miklóst, aki változatlanul teljes érdektelenséget mutatott. Ám amikor Krejniker Miklós a rá várakozó furgonhoz ért, érdektelensége hirtelen elmúlt, gyorsan megfordult és rátámadt az újságíróra. "Húzzál már el a picsába édes barátom!" - felkiáltással megpróbálta munkatársunk kezéből kitépni a kamerát. Ám a riporter erősen tartotta a kameráját, így Krejniker nem tudta kiragadni a kezéből, pedig teljesen átfogta és erősen rángatta. Némi dulakodás alakult ki, Krejniker Miklós, a fővégrehajtó, Fort András újságíró kameráját akarta erőszakkal elvenni - de nem sikerült neki.

Krejniker főhiéna itt még magabiztos - a Nemzeti Ítélőszék előtt már nem lesz az...

Közben Krejniker sofőrje is megindult feléjük, de mielőtt még odaért volna, hogy segítsen főnökének a kamera erőszakos megszerzésében, az otthonvédők az újságíró segítségére siettek. Azonnal lekötötték a sofőrt, és a közben odaérő másik biztonságit is, ezalatt az újságírónak sikerült kiszabadítania kameráját Krejniker markából.

Rövid teszt után, újra életet lehelt a kis készülékbe, amely aztán rögtön be is kapcsolva folytatni tudta munkáját, - ahogyan az a videón is látható. Ám ekkor már más kamera is az összetűzés helyszínére ért, a fotók nagy részét erről az eseményről ők készítették.

Mindenki mondta a magáét, a biztonságiak az otthonvédőket vádolták, Krejniker Miklós viszont már nem igazán szólt többet. De ez sem változtat a tényeken; egy közterületen kamerát használó újságírót trágár szavakkal illetett, s támadott meg fizikailag, s próbálta erőszakkal elvenni, vagy megrongálni az újságíró munkaeszközét.

Dr Krejniker Miklós, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnöke.

S ezzel méltó bizonyítványt állított ki az egész szervezetről, amelyet ő irányít. A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara elnöke közterületen trágárul beszél, nyíltan megtámad egy újságírót, az erőszaktól sem riad vissza hogy megakadályozza az újságírót a munkája végzésében.

És ez az ember dönt élet és halál fölött.

Egy ilyen habitusú és erkölcsű ember kezében összpontosul egy akkora hatalom, mellyel emberek életét, akár halálát döntheti el.

Milyen lehet, akkor a többi végrehajtó, ha a vezetőjük ilyen? - Tudjuk milyenek...

Mindezek után történt még valami. Amikor Krejniker Miklós angolosan távozni készült sikertelen támadása után, olyan erőszakosan indult el a sofőrje által vezetett VW furgon, hogy majdnem elütötte az ott álló otthonvédő önkénteseket. Akiket emiatt jogosan még inkább felbőszített ez a hozzáállás és viselkedés, és nem éppen kedves szavakkal illeték a távozókat.

Ezzel véget is értek az események. Bár az otthonvédők visszatérnek még, és nemcsak ide, hanem elmennek külön-külön minden végrehajtóhoz, aki bűnös a magyar emberek otthontalanná tételében. A végrehajtók, akik nem tisztelik a magyar emberek otthonait, életét - maguk sem érdemelnek tisztelet.

Az otthonvédő önkéntesek feltérképezik a végrehajtók vagyonát, (hiszen az önálló bírósági végrehajtók sehol semmiféle nyilvános vagyonnyilatkozatot nem tettek és egyetlen hivatalos szerv sem kötelezte erre őket. Sem az ügyészség, sem az igazságügyi miniszter, sem a parlamenti vizsgáló bizottságok nem tették ezt meg.)

És persze újra és újra felvetődik a kérdés, hogy a válsággal küszködő Magyarországon, az önálló bírósági végrehajtók vajon miből fedezik luxus utazásaikat, (mint amilyen például a kaliforniai volt), miből fedezik a luxus wellness hétvégéiket, miből vették a nagy értékű autóikat, miből fedezik luxus életvitelüket?

Az otthonvédőknek már számtalan adat van a birtokukban, és garantálják, hogy a világ legtávolabbi szegletében is tudni fognak az illegálisan szerzett vagyonokról az emberek. Bizony lesznek majd olyanok, akik rákérdeznek az illetékes szerveknél: hogy ez nekik miért nem jutott az eszükbe?

Talán azért mert féltek tőlük, vagy nem is volt érdekükben...? Akár ez az igazság akár az, egyik válasz sem elfogadható. A Nép egyszer ítélni fog, s akkor legalább olyan kíméletlen lesz, mint az a végrehajtó, amely elvette otthonát és kilakoltatta őt.

Akkor majd megismeri a végrehajtó az otthontalanság fagyos valóságát, vagy pedig egyenest a pokol tüzét. De az üdvösséget, azt sohasem kapja meg...

Írták: Gyalu és Fort András - Egységes Magyarország Mozgalom, Otthonvédő csoport

A felvételeket a Szabad Riport munkatársai, valamint az otthonvédő önkéntesek készítették

Szabad Riport Tudósító Iroda
2012. február 24.

http://jovonk.info/2012/02/24/ratamadt-az-ujsagirora-vegrehajtoi-kamara-elnoke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megadóztatnák a külföldi jövedelmeket
  2012-02-24 18:22:14, péntek
 
  Mindent megtesz a FIDESZ-KDNP kormány,csak nehogy bekeljen vezetni a többkulcsos adót,mert az őket is érinti !!

**********************

Megadóztatnák a külföldi jövedelmeket

Nyugat.hu2012. február 23. 20:24



Új jelentést kapott a szolidaritási adó, állítólag most a külföldön dolgozó, magyarországi állandó lakcímmel rendelkezők fizetnének. Ráadásul duplán.

A szombathelyi közgyűlés mai ülésén Czeglédy Csaba, az MSZP frakcióvezetője tette fel kérdést a polgármesternek, arról, igaz-e, hogy a kormány új adót vezetne be, amit szolidaritási adónak neveznének. Puskás Tivadar polgármester, aki egyúttal a KDNP országgyűlési képviselője is, azt mondta, a terv még embrióállapotban van.

Úgy tudjuk, az adót azok a magyar állampolgárok fizetnék, akiknek állandó lakcímük Magyarországon van, de külföldön dolgoznak. Nekik kellene eddig ismeretlen módon számított adót fizetniük.
Az EU nem engedné

A dolog azért érdekes, mert az Európai Unió tiltja a kettős adóztatást. Minden uniós állampolgár abban az országban adózik a jövedelme után, ahol a bejelentett munkahelye van. Ez az adó pedig biztosan sértené ezt az elvet.

Megpróbáltunk rákeresni a neten az új adóra, nem találtuk nyomát, igaz, ha tényleg embrionális állapotban van, nem is találhattuk. De Puskás nem cáfolta meg Czeglédy szavait.

A szolidaritási adó eredeti jelentése egyébként a magas jövedelműek által fizetendő különadót jelenti jelenleg. Ez az az adó, amit a kormány nem nevez második kulcsnak, ragaszkodván az egykulcsos adó rendszeréhez, ettől függetlenül létezik.

http://www.nyugat.hu/tartalom/cikk/szolidaritasi_ado_kulfoldi_munkavallalas




Nem véletlen, hogy a Fidesz a külföldön munkát vállalókat nézte ki, mint legújabb megsarcolandó célpontot - különösen a nyugat-magyarországi lakosságot. Már nem tudják, honnan vonjanak el pénzt, ezért az EU-t kijátszva próbálnak olyan bevételi forráshoz jutni, amely teljesen jogellenes.http://egyenlito.blog.hu/2012/02/23/kettos_adoztatast_vezetne_be_a_kor many

Kettős adóztatást vezetne be a kormány
egyenlito.blog.hu
A megszorítások jegyében, a külföldi jövedelmek megadóztatását tűzte ki célul a Fidesz. A probléma mindössze annyi, hogy a kettős adóztatás rendszerét szigorúan tiltja az Európai Unió...

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs Cím
  2012-02-24 18:07:24, péntek
 
  MIÉRT TESZI EZT VELÜNK, VIKTOR?

Dátum: 2012. February 23. Thursday, 17:56

Jegyzet
Talán megzsarolták? Mondjon el őszintén mindent!

Kedves feleségének adok igazat, amikor megkérdezte ön tőle, hogy ,,Mit mondjak?" és azt válaszolta, hogy ,,Mondj el mindent".



Emlékszik, Miniszterelnök Úr?

Az évértékelő beszédében hangzott el az ön szájából.
Milyen igaza volt a feleségének!
Ön azt válaszolta, hogy ,,Azt nem lehet, mert abból baj lesz."
Amennyiben nem mondja még mindig el az embereknek, hogy miért csökkentik a kórházi ágyakat, miért szüntetnek meg kórházakat, miért emelik a gyógyszerek árát, és miért emelik a cukorbetegek gyógyszereinek, inzulinjainak az árát, akkor lesz baj. De nagy baj lesz ám!
Ugyanis, amelyik kormány hozzányúl drasztikusan az egészségügyhöz, a gyógyszerekhez, annak a miniszterelnökének előbb-utóbb le kell mondania, mert a beteg emberek életfeltételeit, életlehetőségeit korlátozza. Ezt viszont nem tűrik az emberek!
Szólok, mielőtt ezt a törvényt is elfogadják.

Miniszterelnök úr!

Kérem, a nyilvánosság előtt válaszoljon a kérdésemre: Megzsarolták önt?
Ugyanis, nem tudom elképzelni, hogy ennyire érzéketlen legyen alapjellemében.
Azt sem tudom elképzelni, hogy nincs tisztában vele, mennyien nem tudják majd kiváltani a szívgyógyszereket, vagy például az inzulint, és mennyire meg fog növekedni a halálozási arány. Ugye, tisztában vele? Ezt nem teheti velünk! Nincs joga és nincs hatalma hozzá, hogy az életünket tegye kockára az EU vagy az IMF kölcsöne miatt.

Szólok: Amennyiben megteszi, hogy az emberek életét kockáztatja, akkor hamarosan le kell mondania, mert erre az útra nem léphet rá.

Nem fogják engedni az emberek.

Beszéljen nyíltan, őszintén a magyar emberekhez; és mesélje el azt is, hogy miért szavazott ,,NEM"-el az ügynöklistás szavazáson.

Várom nyilvánosság előtti válaszát.

Köszönöm.

Szőnyi Bartalos Mária

Komárom-Szőny, 2012. február 23.

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4629
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2012. február 25. A Kommunizmus áldozatai emlékére
  2012-02-24 18:05:42, péntek
 
  2012. február 25. A Kommunizmus áldozatai emlékére

Dátum: 2012. February 24. Friday, 12:09

Jegyzet Soha nem felejtem el azt a mondatot, amelyet gyermekkoromban - talán valamilyen rádióműsorban - halottam, és sokáig sehogyan sem tudtam értelmezni. Így hangzott valahogy:
Mi kommunisták különleges emberek vagyunk, minket, kommunistákat más anyagból gyúrtak.

Évek teltek el, fel kellett nőjek, hogy megérthessem, mi is az a különleges ember, mi is az a más anyag. Később, felnőtt fejjel saját bőrömön is tapasztalhattam, mi is az, ha az anyag nem vész el csak átalakul, és milyen is az anyag, amiből a kommunistákat gyúrták.

Megfigyeltem, hogy a nemzeti, keresztény elkötelezettségű ember, ha ad, azt mindig a magáéból adja, a kommunista ezzel szemben mindig a máséból adakozik. Ahhoz, hogy célját elérje, elveszi a javakat azoktól, akinek van, majd a kifosztottat - hogy ne tudja a sajátját visszakövetelni - megalázza, ellehetetleníti, elpusztítja. Ha valaki az érdekei ellen tesz kígyót, békát kiabál rá, sárba döngöli hazugságaival, ellentétben szövetségesét, mindig hótiszta báránynak állítja be.

Nem csoda hogy számtalan olvasom az idézetet:
A kommunista, ha kinyitja a száját hazudik,
ha kinyújtja a kezét lop,
ha hátat fordítasz neki hátba döf.

A kommunista nem értékek mentén, hanem érdekek mentén gondolkodik, éppen ezért - bármit is mond - nem értékközösséget építi, hanem érdekközösséget. Az értékközösség alkot, építkezik a köz javára, az érdekközösség harácsol, a koncot, a hatalmat akarja mindenáron.

A kommunista érdekközösség tagjai előbb elveszik, majd sáska módjára élik fel a közösség javait, majd marakodva osztódnak egyre kisebb falkákra az utolsó koncért, és a hatalomért.
Ha sarokba szorítják őket köpönyeget fordítanak, jelképeket váltanak, de továbbra is legfőbb támogatói maradnak minden nemzetellenes, internacionalista törekvésnek.
Mindent olyan eszmét pártolnak, ami nem hitben, nemzetben és államban gondolkodik, legyen az akár a szocializmus, kommunizmus, vagy globalizmus.

Ha már nem elég erősek a legvadabb pusztításhoz, ám hatalmi pozícióban dönthetnek, akkor mindent nemzetvesztő szerződést aláírnak - akár olvasatlanul is, hogy minden épület falán ott loboghasson nemzeti lobogónk felett, az ötágú csillag - mindegy, hogy vörös vagy kék alapon.
A kommunizmus kivégzett áldozatainak számát 100 millióra becsülik szerte a világon,
A megnyomorítottak, ellehetetlenítettek, és megárvultak száma ennek a többszöröse, hiszen áldozatok azok is, akiknek szüleit, nagyszüleit gyilkolta le a vörös szörnyeteg, akik árván nőttek fel, és akiktől még csak bocsánatot sem kértek a gyilkosok eszmei, szellemi örökösei.

A kommunista ámokfutásnak az egész társadalom az áldozata lett.
Nem csak a Szamuely által 1919 nyarán Kőszegen kivégzett Hersics György hét gyermekes velemi bíró, vagy az akkor kivégzett, bebörtönzött és megkínzott ezrek, nem csak 1945-ben a GULAG-ra hurcolt 600.000 magyar, nem csak az 50'-es években megkínzott, kivégzett és jeltelen sírokba eltemetett tízezernyi magyar az áldozat.

Nem csak a kommunizmus ellen fegyverrel harcoló, elfogott, majd kivégzett forradalmárok százai, bebörtönzöttek, internáltak ezrei az áldozatok, hanem áldozatok a 70'-es 80'-as években az ellenállás parazsát őrző titokban bebörtönzöttek is, és áldozatok a 2006-osok százai, Csorba Attila, és Kiss László, akiknek közvetlen közelről lőtték ki a szemét Gyurcsány azonosító nélküli ámokfutói.

Azok a szellemi örökösei adták ki 2006-ban is a parancsot, állítattak miként a falhoz gyorskötözővel hátraszorított kézzel órákig, akik magukat különleges, más anyagból gyúrt embernek tartották.
Mementóként, ott látható a Gyorskocsi utcai fogdák falba karcolva az, ezerszer átmeszelt, de még felsejlő feliratok sokasága, amelyek a kommunizmussal szemben a független Magyarországot éltetik.
De nem csak a kommunizmussal tettekkel szembe fordulók az áldozatok, hanem azok a vidéken élők is, akiket erőszakkal, vagy becsapva, hamis ígéretekkel fosztottak meg földjüktől, akiket hagyományos életmódjukból kiszakítva kényszerítettek bele az iparvárosok betonrengetegébe, és akik talán még most is keresik a helyüket a világban. Áldozatok, mert kényszerből veszítették el múltjukat, és mára - magyar szokás szerint - nem hogy hetedíziglen nem tudják felsorolni felmenőiket, de sokan még öreganyjuk leánykori nevére sem emlékeznek.

Végül áldozat a csendes többség is, akik még ma is összerezzennek, ha a kommunista szót meghallják, akik suttogva csitítanak, mert félelmükben még inkább felejteni akarnak.
Éppen ezért kell emlékeznünk.

Emlékeznünk kell, mert ha elfelejtjük a múltunkat máig eltorzítani, eltörölni próbáló terroruralmat, a tragédia óhatatlanul is meg fog ismétlődni. Társadalom önvédelmi képességének hiányában hamarosan színre fog lépni egy újabb, erőszaktévő hatalom, amely a régi kipróbált gyakorlat szerint kívánja befejezni a megkezdet munkát.

Emlékeznünk kell a borzalmakra, hogy olyan társadalmat tudjunk felépíteni, ahol az alkotó ember az érték, nem a fosztogató-osztogatók.
A munka hatalmas, nagy hit és még nagyobb erő szükségeltetik, amit csak nemzetünkbe vetett reménységgel, és egymásban bízva tudunk csak véghezvinni.

Tatár József
Rendszerváltó Fórum

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4630
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Jobbik visszautasítja Stoiber gyalázkodását
  2012-02-24 18:05:12, péntek
 
  A Jobbik visszautasítja Stoiber gyalázkodását

2012, február 24 - 15:13


A Jobbik megütközéssel értesült Edmund Stoiber volt bajor tartományi kormányfő, CSU ex-elnök tegnapi nyilatkozatáról, miszerint ,,a magyar helyzetet annak tükrében kell megítélni, hogy a Jobbik szélsőjobboldali, nyíltan antiszemita, Európa- és demokráciaellenes pártként van jelen a parlamentben", és ,,ennek a jelentős támogatottsággal rendelkező pártnak a visszaszorítása" jelenti az igazi kihívást - írja közleményében Gyöngyösi Márton, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

Stoiber kijelentéseit a Jobbik a leghatározottabban visszautasítja, és azt a magyar belpolitikába történő durva beavatkozásnak, közel egymillió magyar választópolgár megsértésének tekinti.

A Jobbik nem szélsőséges párt, programja kizárólag radikális válasz arra a mély morális, gazdasági, szociális, társadalmi és politikai válságra, amelybe a rendszerváltás politikai elitje taszította Magyarországot - hangsúlyozza a jobbikos honatya.

A Jobbik nem antiszemita párt, azonban a magyar nemzeti érdekeket szem előtt tartva felemeli a szavát minden olyan idegen törekvés ellen, amely Magyarországot a gyarmatosítás szándékával nyílt felvásárlással fenyegeti.

A Jobbik nem Európa-ellenes, kizárólag a birodalmi hatalmi technikát és eszközrendszert mind jobban elsajátító, központosító, az ,,Európai Egyesült Államok" létrehozásának útjára lépett Európai Uniót utasítja el.

Valójában pedig nem a Jobbik a demokrácia ellensége, hanem azok, akik annak üres és képmutató felemlegetésével, mi több, annak álcája alatt gyakorolják a pénz és a tőke diktatúráját.

A Jobbik sértőnek és méltánytalanul primitívnek tartja Edmund Stoiber kijelentését, amely korunk talán legmélyebb, minden területre kiterjedő válságát elszenvedő Európának és Magyarországnak is legnagyobb kihívásként a problémákat nevén nevező Jobbikot jelöli meg, nem pedig azt a korrupt és dilettáns hatalmi elitet, amely mind Európát, mind Magyarországot a szakadék szélére terelte - zárja közleményét a nemzeti radikális képviselő.

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 519 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1613
  • e Hét: 5377
  • e Hónap: 9122
  • e Év: 162618
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.