Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Kettős adóztatást vezetne be a kormány
  2012-02-26 22:00:25, vasárnap
 
  2012
feb.
24.
08:00

Kettős adóztatást vezetne be a kormány


A megszorítások jegyében, a külföldi jövedelmek megadóztatását tűzte ki célul a Fidesz. A probléma mindössze annyi, hogy a kettős adóztatás rendszerét szigorúan tiltja az Európai Unió


Az EU hatályos jogrendszere alapján, minden uniós állampolgár abban az országban adózik, ahol a jövedelme keletkezik.



Kettős adóztatás: az adott munkavállaló állandó lakhelye az ,,A" országban van bejelentve, de ,,B" országban dolgozik, jövedelme ott keletkezik, és emiatt ott is adózik, valamint fizet járulékokat. Kettős adóztatás esetén ,,A" ország is kivethet adót a ,,B" országban dolgozó, de ,,A" országban élő lakosra.

Tehát, ha valaki Magyarországon lakik, de Ausztriába jár ki nap, mint nap dolgozni, akkor ott fizet adót. Az új ötlet jegyében, kénytelen lenne Magyarországon is adózni, ami szembe megy az uniós elvvel.


Az uniós szankciót megkerülve, szolidaritási adó néven vetnék ki az új adót. Magyarországon jelenleg már létezik egy hasonló adótípus, amelyet a magasabb jövedelmű háztartások fizetnek, kompenzálva az egykulcsos adó miatt kialakult, egyre növekvő társadalmi rés növekedését. A Fidesz így próbálta feledtetni az új adórendszer súlyos hibáit. A magyar adórendszer emiatt csak kvázi egykulcsos. Valójában még mindig kétkulcsos, mondjon bármit is a kormány.

Most a különböző adónemek azonos néven való ,,futtatásával" próbálja a Fidesz kijátszani az unió hatályos testületeit. Információink szerint azokkal fizettetnék meg az új adót, akiknek a családja hazai közszolgáltatásokat vesz igénybe. Egy külföldön dolgozó családtag gyermekei például csak akkor járhatnának óvodába, vagy iskolába, ha az apuka/anyuka kifizeti a szolidaritási adót. Úgy tudjuk a kettős adóztatás kikerülése miatt az is felmerült, hogy nem adóként, hanem "közszolgáltatási hozzájárulás" címén fizettetnék meg az új kötelezettséget. Még mindig nem tanulták meg, hogy ennyire nem érdemes hülyének nézni nyugati szomszédainkat. Bármilyen jogcímen is vezetnének be adót a külföldön munkát vállaló lakosságra, hamar kiderülne a turpisság.

Leginkább az Ausztriával határos megyék lakosai lehetnek érintettek az ügyben. Győr-Moson-Sopron és Vas megyéből nagyon sokan járnak ki dolgozni a határon túlra. Ha csak minimálbért keresnek, akkor is megéri ingázni és vállalni az utazási költséget, plusz az időfaktorból származó szabadidő veszteséget, mert így is jóval magasabb jövedelemhez juthatnak, mintha Magyarországon vállalnának munkát. Egységes minimálbér nem létezik Ausztriában, ez ágazatonként és tartományonként eltér, és az évente megújuló kollektív szerződésekben határozzák meg a mértékét. Idén körülbelül 2 százalékkal nőhet az ottani minimálbér. A kollektív szerződésben foglaltak azonos súllyal vonatkoznak minden Ausztriában foglalkoztatott emberre. A kollektív szerződés nem csak a minimálbér mértékét tartalmazza, hanem a szabadságok számát, illetve 13.-14. havi fizetés lehetőségét is.

Ausztriában négykulcsos adórendszer van, 11 ezer eurós éves kereset alatt 0 százalékos az szja kulcs, 11 ezer és 25 ezer euró között 36,5 százalék, 25 ezer és 60 ezer euró között 43,75, míg 60 ezer euró fölött 50 százalék.
A munkavállalói járulék alakulása Ausztriában két példán keresztül Bruttó bér 1000 euró 1500 euró
TB 152 euró 273 euró
SZJA nincs 78,7 euró
Nettó bér 848 euró / hónap 1148,3 euró / hónap
Éves jövedelem 11892 euró / év (14 hónapra számolva) 16152 euró / év (14 hónapra számolva)




Az ausztriai álláskeresést könnyíti, hogy tavaly májusban minden akadály ledőlt, munkavállalási engedély sem szükséges az állásvállaláshoz. Emiatt még vonzóbbá vált az osztrák munkaerőpiac, ahol nagyon magas a betöltetlen állások száma, de a bérek a magyar minimálbér ötszörösénél kezdődnek. Jelenleg Magyarországon a minimálbér nagysága 93 ezer forint, ami körülbelül 320 eurónak felel meg. A magyar minimálbér jócskán az EU-átlag alatt van. Érdemes hozzátenni, hogy sikerre csak az a munkakereső számítson, aki megfelelő német- vagy angol tudással rendelkezik. Ellenkező esetben Ausztriában sem fog munkát találni. De a meglévő angol tudás mellett is fontos a minimális kommunikációs képesség német nyelven.


Nem véletlen, hogy a Fidesz a külföldön munkát vállalókat nézte ki, mint legújabb megsarcolandó célpontot - különösen a nyugat-magyarországi lakosságot. Már nem tudják, honnan vonjanak el pénzt, ezért az EU-t kijátszva próbálnak olyan bevételi forráshoz jutni, amely teljesen jogellenes. A cél azoknak a magyar lakosoknak a megadóztatása, akik Ausztriában dolgoznak minimálbérért, és mindösszesen 1,5 eurót fizetnek havi szja gyanánt. Erről azonban nem ők tehetnek, ráadásul a mindenkori kormányok elfogadták és ratifikálták a kettős adóztatás elkerülését célzó megállapodásokat. A kormány most ezt próbálja felrúgni.

Ha Fidesz nem lehetetlenítené el a legalacsonyabb jövedelmű csoportok helyzetét, akkor az emberek nem próbálnának külföldön munkát találni.

http://egyenlito.blog.hu/2012/02/24/kettos_adoztatast_vezetne_be_a_kormany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Barlangokban átvészelt pólusváltás?
  2012-02-26 21:55:21, vasárnap
 
  Barlangokban átvészelt pólusváltás?

Változik a világ. Mindannyian érezzük. Közeledünk valami megmagyarázhatatlan felé, melytől sokan félnek, vagy félelmet keltetnek bennük, sokan várakozással tekintenek rá, de a legtöbben még csak nem is tudják mi az, legfeljebb sejtenek valamit.

A közeljövőre igen sok jóslatot hallottunk már, melyek jelentős része valami szörnyű katasztrófáról szól, több változatban, több féle elemmel. Az egyik ilyen jóslat, lehetséges jövő tudományos módszerekkel is viszonylag könnyedén ellenőrizhető: a pólusváltás.

Ezt sokan úgy képzelik el, hogy az északi felcserélődik a délivel. Vannak olyan elméletek, miszerint átkerül a Föld egy másik pontjára a két pólus, tehát csupán helyszínt vált, eltolódik. Azonban a valóság ennél kissé komplikáltabbnak tűnik...
A földi mágneses mező (és a felszíni mágneses mező) egy mágneses dipólus, melynek egyik pólusa a földrajzi Északi-sark közelében, a másik pólus a földrajzi Déli-sark közelében található. A mező több tízezer km-re terjed ki a világűrbe, ezt magnetoszférának nevezzük. A mágneses mező okát csak sejtjük: a bolygó belső magjában található vas és a külső nikkel mag áramlásából eredő dinamó-mechanizmussal magyarázzák. Azért elgondolkodtató, hogy pont a Föld nevű bolygónak van ilyen vas és nikkel magja, pont a legjobb helyen, s amelyik képes a felszínen kialakult élet védelmére. Aztán ott van az ionoszféra, a pont kellemes hőmérséklet, a víz, és még lehetne sokáig sorolni a ,,véletleneket". Elgondolkodott már valaha ezen valaki? A Földön kialakult élet egy kicsit túl sok feltétel megléte miatt jöhetett létre, ez - ha nem is perdöntően, de - mindenképpen kiegészítésére szorítja a tudományos magyarázatokat, mégpedig a Teremtés irányába - mert a Föld típusú élő bolygók születnek...

No de térjünk vissza a mágneses védelmünkre. A mágneses sarkok helyzete nem állandó, évente átlagosan 15 km-nyit mozdulnak el, véletlenszerűnek tűnő irányba és mértékben.
A Föld mágneses védőpajzsa rohamosan gyengül. Amikor egy dán-francia kutatócsoport a dán Ørsted 2000-es adatait összehasonlította egy amerikai műhold, a Magsat húsz évvel ezelőtti méréseivel, azt találta, hogy ilyen ütemű gyengülés mellett a védőpajzs ezer éven belül eltűnik. A kutatók jelentős része a múltbéli adatok alapján a gyengülést egy közelgő pólusváltás előjeleként értékeli. A hawaii lávaalakzatok vizsgálata alapján arra a következtetésre jutottak, hogy a Föld mágneses tere pólusváltozásokat szenved néhány tízezer évtől néhány millió évig tartó periódusok során, átlagosan 250 000 évenként. A geológiai bizonyítékok szerint a Földön utoljára 780 ezer évvel ezelőtt következett be - aktuális már...
A pólusváltozásokat előidéző mechanizmus még nem ismert. Egyes kutatók szerint a mag instabilitása miatt van az időközönkénti eltolódás, más kutatók szerint viszont a geodinamó kialvása külső hatásból ered, mint pl. egy üstökös közeli haladása, vagy komolyabb naptevékenység. Merészebb kutatók a mágneses mező jelenlegi gyengülését egyenesen az - állítólag egyre közeledő - X-bolygó, vagy népszerű nevén Nibiru hatásának vélik tulajdonítani. Erről az elnyújtott ellipszis pályán keringő bolygóról, mely ~3600 évente kerüli meg a Napot, már a sumérek is említést tesznek a hagyatékukban.
De tulajdonképpen nem is az a lényeg, hogy mi okozza az időközönkénti pólusváltást, hanem az, hogy mivel a Föld mágneses tere védi a földi élővilágot a világűrből érkező sugárzásokkal szemben, ezért a pólusváltások időtartama alatt az élőlények a mágneses tér megszűnése miatt védtelenné válnak.

Köszönet Bukovinainak, aki ajánlott egy előadást a témáról, én is ajánlom ezt mindenkinek, aki még nem látta. Aki meg látta annak is érdemes az ismétlés, pláne az aktualitásokat figyelembe véve. Látszólag csak érintőleges jelen témával, pedig benne van a lényeg.
Born Gergely - Szakrális helyeink működtetése
http://www.youtube.com/watch?v=tvc3d5DbJEs&feature=related

Nagyon érdekes kép kezd kirajzolódni. Úgy tűnik, hogy a híres "idő többé nem lészen" része a Jelenések könyvének fizikailag is megmagyarázható értelmet nyer, mégpedig imigyen:
Az elmúlt másfél évszázadban a Föld mágneses mezejének erőssége 10-15 százalékkal csökkent, és a folyamat gyorsul, állították a kutatók 2004-ben. Állítólag a csökkenés mértéke mára már elérte a 30%-ot is... A Föld mágneses tere tehát lebomlóban van, majd a pólusváltás után újra felépül új pólusközpontokkal. Ám ennek két igen jelentős következménye van:

1. A mágneses mező lebomlása az intelligenciával rendelkező élőlények rövidtávú memóriáját használhatatlanná teszi. Ez azt jelenti, hogy az emberiség akár visszatérhet a pattintott kőkorszakba is, mert már másnap sem emlékszik arra, ki ő, tehát "idő többé nem lészen" - csak a jelennek élő egyedek fognak rohangálni (egy darabig). Utolsó ítéletnek nem utolsó...

2. Amíg a mágneses mező inaktív, a Föld néhány kitüntetett területei kivételével mindenhol lehatolnak a földfelszínre a kozmikus sugarak, ezáltal sterilizálják a bolygót. Az élővilág újrateremtődik majd idővel, ezt a folyamatot jelenthették a próféták Újjá teremtett Földnek nevezve. A kitüntetett helyek pedig maguk a szent helyek, pl. a pálosok által őrzött barlangrendszerek, melyek keresztül-kasul átszövődnek a Kárpát-medencében, Erdélyben, a Pilisben (talán az sem véletlen, hogy ilyen nagy az érdeklődés irántuk mostanában...), de a bolygó számos területén találhatóak ilyen helyek (Egyiptomban, Mezopotámiában, az Andokban, Tibetben stb.). Száz kilométernyi mesterséges földalatti alagutak, de vajon miért?

Itt nyer értelmet egyébként a letűnt korok elmélete is, melyek szerint megállapítható, hogy bizonyos időközönként a földi civilizáció eltűnik, majd a föld alól előbukkanó tanító mesterek adnak ugrásszerű fejlődés-löketeket a túlélő emberiségnek. A föld alatt vészelhetők át a (pl. a maják által megjósolt) precessziós világév váltásakor bekövetkezett katasztrófák.
Megjegyezendő, hogy az Egyesült Államokban is, ha minden igaz gőzerővel folyik a földalatti túlélőközpontok kivitelezése, tehát ott is készülnek valamire... S talán az sem véletlen, hogy a ionszférát buzeráló HAARP projekt helyszínéül is pont az északi pólus közeli Alaszkát választották. Vagy ez csak üres képzelődés lenne?

Továbbá az az elmélet is értelmet nyer, hogy a Kárpát-medence az egyik olyan természetes bárka, amely a bizonyos időközönként megtörténő újrateremtés nehéz évei alatt átörökíti a kultúrát. Lassan össze kell álljon a kép mindenkiben. Nem csak az ivóvíz, a termőföld, vagy a geotermikus energiák miatt akarnak minket mindenáron kiirtani, vagy elüldözni innen. A Kárpát-hazának igen komoly szakrális és védelmi jelentősége van. Elképzelhető-e az a képtelennek tűnő dolog, hogy pólusváltás következtében a Földön csupán néhány területen marad meg valamiféle geotermikus, vagy mágneses védőmező, de a többi részen kipusztul az élet? Mit tudhat erről a háttérhatalom, amelyik igyekszik minden ilyen fontos szakrális helyet elfoglalni, és katonai bázist építeni felettük? Mit tudhattak erről vajon az egyiptomi papok, a tibetiek, vagy a pálosok, kiket módszeresen irtottak? Miért épültek ezeken a helyeken több száz kilométer hosszon földalatti barlang és alagút rendszerek? Talán a mágnes, a mágus, és a magos szó hasonlatossága nem véletlen?

Ha minden ezzel kapcsolatos jóslást, és elméletet megpróbáljuk valahogy egyfelé rendezni, akkor ez egy igazi örömhírnek kell legyen a magyarok számára. Ez az igazi küldetése a magyaroknak. Hogy ezt barlangokban, vagy a felszínen tesszük azt nem tudni, de a feladat adott: átvinni a ,,magokat".

TT

http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2011/01/barlangokban-atveszelt-polusvaltas.ht ml
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
SZENZÁCIÓS FELFEDEZÉS: Egész Európát behálózó kőkorszaki ala
  2012-02-26 21:53:35, vasárnap
 
  SZENZÁCIÓS FELFEDEZÉS: Egész Európát behálózó kőkorszaki alagútrendszert találtak

Kőkorszaki ember által készített, hatalmas földalatti járatokból álló, egész Európát Skóciától Törökországig szerteágazva behálózó rendszert találtak kutatók. Egyszerűen csak földalatti szupersztrádának nevezik.

A német archeológus Dr Heinrich Kusch állítása szerint alagutak létezésének bizonyítékait találták meg az egész kontinensen több száz neolítikum korabeli település alatt.
Könyvében - Egy ősi világhoz vezető földalatti kapu titkai (Secrets Of The Underground Door To An Ancient World) - azt állítja, hogy maga a tény, hogy ennyire sok alagútjárat vészelte át a 12000 évet, mutatja, hogy az eredeti csatorna-hálózat még ennél is jóval hatalmasabb volt.




- "Bajorországban (Németország) 700 méternyi hálózatot, Stájerországban (Ausztria) 350 m alagutat találtunk" - mondja.

- "Egész Európa alatt több ezer volt belőlük - az északi Skóciától le a Földközi-tenger vidékéig.

- "Legtöbbjük nem nagyobb, mint egy "féregjárat" - csak 70cm széles - de ahhoz épp elég széles, hogy egy ember keresztül bújjon rajta."

- "Számos zug tarkítja a járatokat, néhol kiszélesedik, vannak ülőhelyek, tárolókamrák és szobák. Nem mind kapcsolódnak egymáshoz, de együtt egy hatalmas földalatti hálózatot alkotnak."


Számos szakértő véli úgy, hogy a hálózat egyfajta védelem lehetett ragadozók ellen, míg mások hiszik, hogy az összekapcsolt járatokat a mai szupersztrádákhoz hasonlóan használták emberek, hogy biztonságosan utazhassanak a felszínen dúló háborúktól, erőszaktól, de akár az időjárástól függetlenül.

A könyv megjegyzi, hogy nagyon gyakran a járatok bejáratánál kápolnákat emeltek, talán azért, mert az Egyház félt, hogy pogányok örököljék az alagutakat, ami semlegesíthette volna befolyásukat.

Forrás: Dailymail Fordította: SBGBuddha

http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/02/szenzacios-felfedezes-egesz-europat.htm l
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
73 éve tiltották be a Magyar Nemzeti Szocialista Párt - Hung
  2012-02-26 19:35:32, vasárnap
 
  73 éve tiltották be a Magyar Nemzeti Szocialista Párt - Hungarista Mozgalmat
2012. 02. 24. péntek. - 16:13

1939. február 24-én a rendszer erőteljesen csapott le a szétzúzni kívánt Hungarista Mozgalomra. Immáron másodjára tiltották be a ,,földalatti" Hungarista Mozgalom aktuális pártját, jelen esetben a Magyar Nemzeti Szocialista Párt - Hungarista Mozgalmat, melyet feloszlattak, elkobozták a vagyonát, lepecsételték a székházát, és a mozgalomból sokakat internáltak a nagykanizsai és kistarcsai internálótáborokba. A New York Times május 3-án ötvenkettő hungarista letartóztatásáról és további kilátásba helyezett letartóztatásokról írt. Ungváry Krisztián összesen a pártvezetésnek hetvenkét letartóztatott tagjáról tud. Fiala Ferenc zöld könyve pedig ötvenkét budapesti és száztizenhét vidéki letartóztatottat említ. De van olyan forrás, amelyben több száz letartóztatást emlegetnek.

Szálasi Ferenc, a mozgalom szülőatyja, a hungarista ideológia kidolgozója pedig ekkor a szegedi Csillagbörtönben tengette napjait politikai fogolyként. Akiket pedig nem internáltak, azokat sorra ítélték el az 1921. III. - ,,Az állami és társadalmi rend felforgatására vagy megsemmisítésére irányuló bűntettek és vétségekről" szóló törvénycikk értelmében, melyet eredetileg a kommunisták ellen hoztak. Ez azt jelentette, hogy többé sem újságírók nem lehettek, sem pedig képviselők, hiszen ,,büntetett előéletű" személyek nem voltak választhatóak. Ez azért is volt fontos, hiszen ezután nem sokkal kiírták az 1939-es választásokat, melyen nem akarták indulóként látni a hungaristákat. A Horthy-rendszer ismét kimutatta a foga fehérjét, kiderült, hogy valójában kiknek az érdekeit is szolgálja...

Még a párt betiltása előtt elkezdték ellehetetleníteni a mozgalom sajtóját. 1938 telén először egy, majd hat hónapra betiltották a dr. Ráttkay R. Kálmán főszerkesztésében megjelenő ,,Magyarság"-ot, 1939 tavaszán pedig végleg betiltották a Fiala Ferenc által szerkesztett ,,Összetartás" c. hetilapot, mely ,,colportage" jog (csak zárt helyiségben volt árusítható, újságos standokon vagy rikkancsok által nem) hiányában is 150000 példányban jelent meg.

Az Essenben megjelenő ,,Nationalzeitung" budapesti tudósítója így számol be április 14-én a lapbetiltásról: ,,Feltűnő, hogy a betiltás oka az a cikk volt, amely Magyarország követeléseit hangoztatja Erdéllyel kapcsolatban. Az utóbbi időben több más budapesti lap is írt ilyen irányú cikkeket, anélkül, hogy bármilyen eljárást indítottak volna ellenük. Ezenkívül a nyilaskeresztes párt vidéki tagozatai ellen az utóbbi napokban erélyes rendőri intézkedéseket foganatosítottak. Általános az a benyomás, hogy a kormány minden módon igyekszik már előre megbénítani a jobboldali ellenzék szerepét az elkövetkezendő választásokon."

Tehát látszik, hogy mondvacsinált indokot hoztak fel a lap betiltására: a "gaz nyilasok" Trianon revízióját szeretnék. Förtelem, nem?

Erről a rendszerről, illetőleg ennek a rendszernek a zsidósággal való kapcsolatairól az alábbiakat írta Szálasi Ferenc az ,,Új Magyar Munkás" című hetilap 1937. március 15-i számában: ,,A zsidó világnézet már harcba állította teljes fegyverzetét: a liberalizmust, a bolsevizmust és a szabadkőművességet. Tervük végrehajtását akaratlanul megkönnyíti a vallási türelmetlenség, a nagybirtokosi gőg és a nemzeti felelőtlenség, a jó magyar népek lelkébe mesterségesen, s hivatalosan ojtott alsóbbrendűségük hite és a kishitűség: legelsősorban azonban kormányaink, amelyek 1867 óta a zsidóság rejtett célkitűzéseiben vak, engedelmes és kényelmes végrehajtóeszközének bizonyultak. A zsidó világuralmi törekvések egyik alappillére és vára a Duna-medence: Ősföldünk. Jöjjön bármilyen kormány, amelyik nem szakít rövidesen, nyíltan és gyökeresen a zsidósággal, amelyik nem oldja meg intézményesen a zsidókérdést, mai alkotmányunk segítségével nemzetünk sírját ássa, amelyre nagyrahivatott, de általuk legyilkolt népünket a zsidóság fogja meghódítani."

Ha már szóba jött az 1945 előtti utolsó választás (1939), akkor érdemes néhány szót ejteni róla. Ez az a választás, amely megmutatta, miért is felesleges parlamentáris úton próbálkozni. A párt betiltása, a sajtó betiltása, a letartóztatások és a vagyonelkobzás ellenére is, indult a mozgalom a választásokon. A ,,Magyarság" Hunyadi János úti szerkesztőségében március 8.-án megalakult a Nyilaskeresztes Párt. A bejelentéshez 5 fő, két országgyűlési képviselő és további három aktív és passzív szavazati joggal rendelkező egyén kellett. Így alakult meg a nyilaskeresztes párt, amelynek öt első tagja: Hubay Kálmán, Haám Artúr, Csia Sándor, Fiala Ferenc és Mokcsay Dezső voltak.

Az új választási kerületeket alakítottak ki a kormány érdekei alapján. A Népszava 1939. május 4-i száma szerint a kormány úgy vélekedett, hogy a városok ellenzéki szelleműek alapvetően, ezért igen aránytalanul hozták létre a szavazókerületeket. Erre példaként a lap fel is hozza, hogy míg Budán 100 000 szavazó választ 8 képviselőt, addig Pest-környék 184 00 képviselője csupán 6-ot választ. Erről, még Bethlen István is eképpen nyilatkozott: ,,Az a rendszer, amely a kerületek határait alig három héttel a választások előtt állapította meg, s addig gondosan titkolta, legfeljebb a kormánypárti jelöltnek vagy nagy országos pártnak teszi lehetővé a küzdelem felvételét."

A választásokon való indulás feltétele nagy összegű kaució volt. Minden egyéni indulónak 2000, a lajstromos kerületekben pedig, ahol két képviselőt választanak ott, 3000 pengőt és minden további mandátumért további 500 pengőt kellett fizetni kaució gyanánt. Ahhoz, hogy mind a 260 mandátumért indulhasson egy párt, 1.030.000 pengőre lett volna szükség. Mindehhez gondoljuk hozzá, hogy teljes vagyonelkobzás után volt a Hungarista Mozgalom.

A választáson rengeteg hátráltató tényezővel kellett szembenéznie a pártnak: nem engedélyezték sok helyen gyűlések tartását, az ajánlásokat akkor fogadták el a választási bizottságok, amikor akarták (sok nyilas és kisgazda képviselőjelöltnek megvolt a szükséges számú ajánlása, mégsem fogadták el). Lejáratókampány is folyt a hungarizmus ellen.

A 135 egyéni kerületből összesen 72 kerületben indult radikális nyilas jelölt. És ahol indulni tudtak átlagban 39,5%-ot kaptak. Lajstromon pedig 34%-os eredményt mondhattak magukénak. A törvényhatósági jogú városokban (a Horthy-korszakban mindig titkosan szavazó nagyvárosok) a nyilasok 28%-ot, a kormánypárt pedig 32%-ot ért el, tehát csupán 4%-volt a lemaradás minden hátráltatás, betiltás, elhallgatás, mocskolás ellenére. A parlamentben mindezek után mégis csupán 18%-os képviselettel rendelkezett a párt.


Érdemes még megemlítenünk, hogy Zala megyében a nyilasok egyéniben és lajstromon is két mandátumot szereztek, a MÉP pedig összesen - úgy, hogy Tapolcán ellenjelölt nélkül indultak - hat mandátumot. A MÉP itt egyéniben 32 261 szavazatot, megyei listán pedig 49 637 szavazatot kapott, a szélsőjobboldaliak pedig egyéniben 42 637 szavazatot, és lajstromon pedig 47 419 szavazatot szereztek.

Tehát kevesebb szavazattal több mandátumot szerzett a kormánypárt: ilyen volt a ,,tökéletes" Horthy-kor választási rendszere. Ezért nem hiszünk a parlamenti útban tovább, és ezért (is) vannak ellenérzéseink a kritikátlan ,,Horthy-nosztalgiával" szemben.

Géresi Tamás - Kitartás.hu

http://kitartas.mozgalom.org/hirek/73-eve-tiltottak-be-a-magyar-nemzeti-szocialis ta-part-hungarista-mozgalmat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Új csillag születik
  2012-02-26 19:06:33, vasárnap
 
  Új csillag születik


2012.02.25. 15:35

Elhűlve olvasgatom Hunvald György nem jogerős ítéletével kapcsolatos média-megnyilvánulásokat, kommenteket.

Az talán még természetes(?) is, hogy az érintett úton-útfélen ártatlanságát hangoztatja, az azonban már kevésbé elfogadható, amikor olyasmiket lehet olvasni, hogy szinte ártatlanul ítélték el (egyes baloldali sajtótermékek részéről), illetőleg, hogy nevetségesen enyhe büntetést kapott (egyes jobboldali sajtótermékek részéről).

Teszik mindezt úgy, hogy valójában fogalmuk sincs az ügy részleteiről.

Az meg már szinte abszurd, hogy több fórumon voksolni is lehet arra a kérdésre, hogy akkor most ön szerint Hunvald büntetése enyhe vagy súlyos?

Akárcsak valamelyik tévé vetélkedőjén lennénk. Amelyikben ismét új csillag születik. Vagy a köztévében, ahol telefonos szavazással a nézőközönség dönthet arról, ki vegyen részt az Eurovíziós dalfesztiválon.

Hunvald esetében is ez lenne a megoldás? Szavazzon a nép. Természetesen a végső döntést itt is azért valamiféle szakmai zsűri hozná meg.

Jó, de kik lennének ennek a zsűrinek a tagjai? Na persze csak Fidesz-közeli szaktekintélyek jöhetnének szóba. Nem holmi Bárándy, Hack Péter, Fleck Zoltán, Kolláth György-féle kétes alakok. (Fásy Ádám határeset.)

De kik alkothatnák akkor mégis azt a tekintélyes grémiumot, amelyik Hunvald ügyében megnyugtató döntést hozhatna? Az csak természetes, hogy ebből sem maradhatna ki Rákay Philip tévécsatorna intendáns, de feltétlenül ott lenne a helye a szocialista bűnök kérlelhetetlen üldözőjének, Buday Gyula kormánybiztos úrnak is.

Az Eurovíziós dalfesztivál zsűrijének mintájára helyet kéne szorítani persze néhány korábbi az igazságszolgáltatás területén jól szerepelt versenyzőnknek is. Ilyen lehetne például a 170 milliárdos károkozásért pénzbüntetéssel sújtott Princz Gábor, vagy az a Tocsik Márta, aki az egymással homlokegyenest ellentétes ítéletek halmazában szerintem már maga sem tudja biztosan, hogy végül is akkor most őt felmentették vagy elmarasztalták-e.

http://proszektura.blog.hu/2012/02/25/uj_csillag_szuletik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kövér a kanadaiaknak: további 200 milliárdot adunk a cigánys
  2012-02-26 19:04:59, vasárnap
 
  Kövér a kanadaiaknak: további 200 milliárdot adunk a cigányságnak
Sun, 2012/02/26 - 09:48


Egyebek között a magyarországi cigányok tömeges kivándorlásának kérdéséről tárgyalt Kövér László, az Országgyűlés elnöke kanadai kollégájával, Noel A. Kinsellával szombaton Rijádban. A beszélgetésből kiderült, hogy Kanadában sem szeretik az élősködő cigánybűnözőket.

A két politikus találkozójára az adott lehetőséget, hogy Abdallah as-Sejk szaúdi házelnök meghívására mindketten részt vesznek a világ legnagyobb gazdaságait és az Európai Uniót tömörítő G20-csoport parlamenti elnökeinek értekezletén. A péntektől vasárnapig tartó rijádi tanácskozásra meghívást kapott Magyarország is, bár nem tagja a G20-csoportnak.

A kanadai repülőtérre érkezve a cigányok azonnal menekült státust kérnek és szociális segélyekért folyamodnak

Kövér László a Kinsellával tartott megbeszélésen kifejtette, hogy a cigányokat nem üldözik el Magyarországról, a kormány államtitkárságot hozott létre a kérdés rendezésére és a ciklus végéig kétszázmilliárd (!) forintot költenek a hátrányos helyzetű emberek felzárkóztatására.

Noel A. Kinsella arról beszélt, hogy több képviselő komolyan foglalkozik a vízumkényszer visszaállításának gondolatával. Rámutatott, hogy Kanadában szívesen látják a mérnököket, a tanárokat, a jól képzett munkaerőt. Az viszont "nem megengedhető, hogy valaki megérkezik a repülőtérre, azonnal menekült státust kérve szociális segélyekért folyamodik, és ahogy megkapja a csekket, valamint a segélyre való jogosultságról szóló határozatot, utána (mint ahogy erre több példa is volt) megbízza ismerőseit a pénz rendszeres felvételével, majd hazarepül Magyarországba, Romániába vagy Szlovákiába" - jelentette ki a kanadai politikus.

Hagyományok és erkölcsök

Kövér László pénteken megbeszélést tartott szaúdi vendéglátójával is. Abdallah as-Sejk, a szaúdi Tanácskozó Gyűlés (Madzslisz as-Sura) elnöke kifejtette: nagyra értékelik Magyarország erőfeszítéseit a saját hagyományai megtartásában és az erkölcsök megerősítésében, hiszen ezek az értékek náluk is nagyon fontosak. Kövér László arról beszélt, hogy a hagyomány és a modernitás nem egymást kizáró fogalmak és meggyőződése szerint a pénzügyi-gazdasági válság elsődleges oka erkölcsi jellegű.

A G-20-csoport értekezletén szombat reggel szólalt fel Kövér László. A nemzetközi parlamenti elnöki konferencia napirendjén három téma szerepel: a kultúrák közötti globális párbeszéd, az energia a fenntartható fejlődésért, valamint a pénzügyi válság és hatása a globális gazdaságra. Az Országgyűlés elnöke a Kultúrák párbeszéde a világban című panelban tartott beszédében kiemelte: "A fiatalok reagálnak a leggyorsabban a jelenkor politikai, szociális és gazdasági kihívására, és ha nem tudunk értelmes célokat állítani eléjük, ha nem találnak értékes tevékenységi teret a társadalmainkban, akkor akár elégedetlenségük kifejezésével, akár közösségeink elhagyásával válaszolhatnak".

(Barikád)

http://szentkoronaradio.com/kulfold/2012_02_26_nem-szeretik-kanadaban-az-eloskodo -ciganybunozoket?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed% 3A+atisztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+++Magyar+Jelen%29
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki küldte Auschwitzbe a 460.000 zsidót Magyarországról?
  2012-02-26 18:57:19, vasárnap
 
  Titkolt információk

2012. február 26. 06:50:54

Ideje, hogy a zsidók és a magyarok is megtudják!

Ki küldte Auschwitzbe a 460.000 zsidót Magyarországról?

Éveken át úgy tudtam én is, mint más, hogy a magyarok, a románokkal ellentétben, Auschwitzbe küldték, a halálba, polgártársaikat a zsidókat. Magyarországról 1944-ben százezer számra küldtek zsidókat a haláltáborba vasúton, ahonnan nagyon kevesen tértek azután haza. Az eset jól ismert és sokat hangoztatott. Én magam is többször írtam a témáról, az 1990 előtti hivatalos történelem tudomány nyomvonalát követve, miszerint amíg a romániai zsidók nagy része megmenekült, addig a magyarországiak egy dúrva megsemmisítésnak voltak alávatve. Maga Winston Churchill is beszélt erről a magyar Történelmi eseményéről, mint az emberiség legvisszataszítóbb gyilkosságáról. Ez volt az 1991-ben megjelentetett Transilvania Invincibile Argumentum című könyvem egyik fejezetének a címe is, amely viszont jóval 1990 előtt íródott.

Ezt a fejezet címet újra használtam a 2004-ben megjelent Protocoalele Kogaionului című könyvemben, de itt már azért, hogy megkövessem régebbi állításaimat ebben a témában. Most megteszem újra, kijelentve, hogy az 1944-es magyarországi zsidók tragédiájáért nem a magyarok a hibásak sem a magyar hatóság! Még nem is a németek, mondhatnám!...Hanem a zsidók!

Viszont hét évvel a Protokolljaim kiadása után azt tapasztalom, hogy hipotéziseim nem jutottak el egyetlen magyarhoz sem. Ez természetesen az én hibám elsősorban, mert nem tudtam soha jól eladni az írásaimat. Most újra jelentkezem, több okból is, amelyek közül az egyik, hogy a csíkszeredai fiatal székely hokisok még büszkébbek legyenek arra, hogy magyarok és nem, Isten őrizz!, románok...

1990 után , mint ismert, a románok is azon kapták magukat, hogy holokauszttal vádolják őket is! A vádlók kétes foglalkozású zsidó szerzők voltak. Egyik napról a másikra a romániai holokauszt szakértői lettek. Magam elég informáltnak tartottam ahhoz, hogy válaszoljak a vádakra. Így kerültem, akarva-nem akarva, bele ebbe a hórába, amit ha belekerültem, akkor végig kell járni, vagyis tovább kellett informálódjak ebben a témában. Eljutottam oda, hogy megtudjam, mennyire megalapozatlanok a jól ismert magyar vádak! Ismétlem: magalapozatlanok! Kitaláltak vagy legjobb (legrosszabb!) esetben is eltúlzottak.

Pontosítom, hogy a magyarországi zsidók sorsáról, akiket Auschwitzbe küldtek, nem egy kormányülésen, se nem a budapesti parlamentben döntöttek. Még nem is egy náci gyűlésen. A döntés a legmagasabb színtű zsidó kezdeményezésre született: a Zsidó Ügynökség Megmentő Bizottságában!

Állításom alátámasztására Roger Garaudy, Az izraeli cionizmus pere című munkájának adatait használtam ( a romániai kiadás címe: Procesul sionismului israelian). Ennek a munkának az adatait még senki nem vonta kétségbe. Roger Garaudy, jól ismert baloldali egyéniség, demokratikus beállítottsággal, mentes mindenféle párt besorolástól, többször kapott kritikát egyesektől az utóbbi írásainak, úgymond, antiszemita jellege miatt, de senki sem tudta felróni neki azt, hogy valótlan vagy elferdített adatokat tett közzé. Roger Garaudytól olyan adatokat vettem át a témával kapcsolatban , amelyek mindenike zsidó szerzőktől vagy intézményektől származik. Idézek továbbá a Protocoalele Kogaionului című írás 77-79 oldaláról. Roger Garaudytól megtudjuk, hogy a Palesztinába jutáshoz nem volt elegendő a zsidó származás. Jó minőségű zsidó kellett legyen, magasabb minőségű anyagból gyúrva. A zsidók Palesztinába való belépésének feltétele az volt, hogy a majdani Izrael államnak ne legyenek a terhére (47-ik oldal).

Még 1935-ben egy jelentős cionista vezető, Ytzhak Gruenbaum felhívta a figyelmet arra, hogy meg kell legyen a felhatalmazásuk arra, hogy a bevándorlókat kiválogassák és ne fogadjanak be mindenkit (ugyanazon oldal). Úgy tűnik, hogy a Hitler által elfoglalt Európában azon zsidók részaránya, akik méltatlanok a Szentföldre való belépésre elérte a 90%-ot! Az Európából a nácik által elüzött zsidók problémája, akiket a cionisták nem siettek befogadni Izraelbe elsősorban a cionista doktrinából ered. A problémát nem a segítőkészség oldaláról, hanem az ország szükségleteinek szemszögéből kezelték (ugyanaz az oldal). Más cionista doktrinák szövegei sokkal kifejezettebbek, embertelen cinizmustól és pragmatizmustól átitatva.

Íme, mi olvasható az 1943-ban a Zsidó Ügynökség Megmentő Bizottságának Memorandumában: Vajon mindenkit kell segítsünk, akinek szüksége van annélkül, hogy figyelembe vennők az egyének jellemzőit? Nem kellene az egésznek egy nemzeti-cionista jelleget adnunk és megpróbáljuk megmenteni azokat, akik hasznára lehetnek Izrael földjének és a judaizmusnak? Tudom, hogy embertelennek tűnik a probléma ilyenszerű felvetése, de világossá kell tennünk, hogy ha meg tudunk menteni 10.000 embert az 50.000-ből, akik hozzájárulnak az ország megerősödéséhez és a nemzet újjászületéséhez vagy az 1.000.000 zsidó aki teher lesz az országnak, akkor vissza kell fognunk magunkat és meg kell mentenünk azt a 10.000-et, a kivül maradt millió elkeseredett kérése és szitkozódása ellenére is (47-48-ik oldal). Tehát a 10.000 hasznos zsidó és az egy millió alkalmatlan közül a cionistákat csak a hasznos érdekelte. A többi egy millió (vagy hat) zsidóval történhetett bármi, akár meg is halhattak, nem jelentett veszteséget a cionistáknak. Ez a lehetőség nem zavarta egyik cionista vezetőt sem! Sőt, úgy tűnik, hogy éppen az ők érdekeit szolgálta!

A fenti szöveg ugyanakkor emlékeztet arra, hogy mi is történt az Auschwitzbe érkezett zsidókkal: két táborra osztották őket a jellemzőik alapján, éppen a hasznosság elve szerint. Aki a német haditermeléshez hozza tudott járulni (az ország megszilárdításához) az életben maradt. A többiek, akik valóságos teher voltak a nácik számára is, mint emberi hulladékok gyorsabban befejezték földi pályafutásukat.

Még megjegyezhetjük, hogy a fenti szöveget egy intézmény adta ki, nem pedig egy szívtelen, kótyagos egyén, és mégis tele van az emberiséggel szembeni határtalan megvetéssel, ami nem állt meg a kinyilatkoztatások színtjén, hanem nagyon is konkrét és reális következményei lettek meghatározva százezrek életét vagy eseteg milliókét, ha a mediatizált holokausztot és a zsidó szenvedést sírató propagandisták adatait vesszük alapul. Ilyen mérvű cinizmussal és megvetéssel csak irodalmi szövegekben vagyunk megszokva, ahol a magatartás és helyzetek ilyen eltúlzásának művészi szerepe van és a következmények is csak ezen a színten maradnak. Ebben az esetben ennek a szövegnek kimondottan gyilkos, emberírtó szerepe van. Hol van innen a híres zsidó szolidarítás? Miért nem működött? Az emberi szolidarításról nem is merek beszélni!

Egyébként ezek a cionista szövegek a kétféle minőségű zsidókról, egy gyakorlati életfilozófiáról árulkodnak és egy idáig a történelemben nem létező pragmatizmusról, amely lélegzet nélkül hagy minden normális embert, zsidót vagy keresztényt: Egy egyszerű filantrópikus mentése a németországi zsidóknak csak kellemetlenségeket okozott volna a cionistáknak, főleg hogy a mentés esélyei annál kissebbek, minél nagyobb a katastrofa. A németországi zsidók érdekében tudunk cselekedni, ha ezek palesztinába hozzák a vagyonukat. A jelenlegi menekülteknek nincs meg ez az előnyük, mert üres kézzel akarnak jönni.

Ezek tehát nem tudnak semmit adni a Yichouvnak (ez volt Izrael neve, mielőtt 1948-ban elismerték volna független államként), és nem várhatunk másra, mint amit eddig is megállapítottunk a németországi zsidók nagy részéről: teljes eltávolodást, sőt ellenséges magatartást Izrael földjével szemben, a tisztelet hiányát minden iránt, ami zsidó, egy embertömeg, amelynek semmi köze a cionizmushoz és amelyikből teljesen kihalt a nemzeti érzés (48.oldal).

Robert Garaudy kommentárja: ezen szövegek idézése világosan mutatja a különbséget a judaizmus, mint vallás, amit tisztelek és a nacionalista, leigázó politikai cionizmus között, amit elitélek. Mi több, ezek a szövegek világossá teszik azoknak az csalását és álnokságát, akik ma síratják azokat az áldozatokat, akiket nem akartak megmenteni.(49.oldal).

Megjegyzendő mondat: azoknak a csalását, akik síratják azokat az áldozatokat, amelyeket nem akartak megmentani!

Tehát zsidók, akik nem akartak zsidókat megmenteni! Miért? Mert szegény zsidók voltak, üres kézzel...

Egyre világosabb, hogy a II. világháború idején a zsidó elit egy mesterséges szelekciót hajtott végre, azon zsidók között, akik a jövendő Izraelt kellett benépesítsék, akik a háborút kellett átvészeljék. Azok a zsidók, akik izraelitának voltak programálva, azok minőségi zsidók kellett legyenek: cionista eszmékkel, akik elutasították a többségi nemzetbe való beolvadást, amit egyre több zsidó hallgatólagosan már elfogadott. A másik oldalon a szegény zsidók, akik a cionisták szerint egy embertömeg, akinek semmi köze nem volt a cionizmushoz, nemzeti érzelmek hiányával és amely nem mutatott tiszteletet semmi iránt, ami zsidó vagy héber. Ezért őket a megmentésből ki kellett zárni! Vajon nem ez a tömeg volt összesen hat millió?...A híres hat millió?

Jegyzet: A fentiekből egy káprázatos, de egyáltalán nem abszurd, hipotézis állítható fel, ami a cionista doktrina szövegeiből levezethető: a holokauszt, mint büntetés azoknak, akik nem viseltettek tisztelettel mindaz iránt, ami zsidó vagy héber!

Egyelőre csak jeleztem ezzel a hipotézissel, hogy később leellenőrizhessem, más megfelelő dokumentumokkal. Lehet, hogy megteszik mások ezt az ellenőrzést. Más hozzáértőbbek, tanultabbak...

Milyen helyzetben voltak a magyarorszégi zsidók ebből a cionista szemszögből nézve?

Ők arról voltak ismertek, hogy hajlandóak voltak az asszimilációra vagy már asszimilálódtak. A dualizmus idején hagyományosan ők magyarnak vallották magukat, különösképpen népszámlálások idején vagy más lojalítási teszteken. Megkockáztatom azt állítani, hogy kevés olyan zsidó volt , aki ott hagyta volna a konfotját, amiben itt élt, azért, hogy Palesztinába menjen és ott mindent kezdjen előlről. A zsidók is emberek! Hős és vértanú nép nem létezett soha...Csupán a cionista doktrina követte ezt: kiválassza az eljövendő Izraelnek azokat a zsidókat, akikből egy hős és vértanú nép legyen...

Megállapíthatjuk, hogy a magyarországi zsidók nem élvezték a cionista vezetők szimpátiáját. Abba a csoportba sorolták, akik nem méltóak, hogy a Szentföldre lépjenek?

Idézek tovább a Protocoalele Kogaionului című könyvből, 77-79. oldal.

Tehát nagyon sokszor a németországi, de általában a nácik által elfoglalt országokban a zsidók nem voltak mások, csak emberanyag, amelyikből az Izraelt alapító cionisták kiválasztották (egyébként is kiválasztott nép), hogy melyik zsidó élhet meg, kivándorolva Palesztinába és melyik gyengébb minőségű, hasznavehetetlen és nemkivánatos, az marad a nácik rendelkezésére.Ezt mondja a nagy cionista Ben Gurion is, az új Izrael állam első elnöke: azt a kissebbséget, amelyet meg lehetett menteni, ki kellett választani a palesztinai cionista projektnek megfelelően (44.oldal).

Tehát a cionisták gondja az volt, hogy megmentsék a hős és vértanú kissebbséget és a hat milliós többséget hagyták a kivégző táborok gondjára.

Nota bene: hogy a náci lágerek sorsára hagyott zsidók alkották a többséget, mint következtetést alátámasztja, expressis verbis (kimondottan) Roger Garaudy kommentárja is, amelyet Rudolf Kastnerrel kapcsolatban tesz, akit az 50-es években a nácikkal való kollaborálásért itéltek el. A perben Rudolf Kastnert azzal vádolták, hogy egyetértésben a cionista vezetőkkel (akik közül a legtöbben a per idején miszterek voltak) Eichmannal üzletelt 1684 hasznos zsidó (a kiemelés Roger Garaudytól) kiszabadításáról és Palesztinába emigrálásáról, mint az eljövendő Izrael építéséhez szükséges emberekről, annak fejében, hogy meggyőzi a 460.000 magyarországi zsidót, hogy csak egy egyszerű áttelepítésről van sző, semmiképpen sem az Auschwitzi haláltáborokba való szállításról.

Halevi bíró rámutatott arra, hogy ezek a gyilkosságok mind a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történtek (44.oldal).

Kegyetlen mondat: ezek a gyilkosságok a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történtek. Ezek a gyilkosságok...vagyis a magyarországi zsidók szinte teljes kiirtása a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongressus jóváhagyásával vagy pontosabban hozzájárulásával történt.

Néhány tisztázó kérdés:

Az Izrael építésénél hasznos 1684 zsidó, feltehetően mind szuper-tehetségek volt, mindenik közülük egy potenciális Nobel-díj várományosa. Megtudták ők valaha is, hogy milyen feltételek mellett szabadultak Németországból és kerültek Palesztinába? Közzétették valaha is ezt a listát az 1684 névvel?

Ha a 460.000 zsidó Auschwitzi haláltáborba küldése a Zsidó Ügynökség és a Nemzetközi Zsidó Kongresszus jóváhagyásával történt, akkor miért vádolják még ma is a magyarokat, a magyar államot és a magyarságot úgy általában a 460.000 magyar zsidó Németországba deportálásával és meggyilkolásával 1944 tavaszán?

Rögzítsük még egyszer milyen gyilkosságról is van szó: a holokauszt folyamán, a magyarországi zsidók deportálása Winston Churchill szerint az emberiség legvisszataszítóbb gyilkossága volt. Éveken át ez a gyilkosság a magyar hatóságok számlájára van írva, akik a zsidók kitelepítését olyan túlbuzgósággal végezték, amellyel még a németeket is elámították. Roger Garaudy azzal a aprósággal szolgál, amellyel megsemmisíti a magyar hatóságok érdemét: maguk a zsidók is siettek berakodni a vagonokba, hiszen a saját cionistáiktól biztosítást kaptak arra, hogy csak egy egyszerű áthelyezésről van szó. Hogy milyen könnyen elhitték a zsidók, hogy csak egy egyszerű áthelzyezésről van szó, a cionista vezetők szemében még inkább egy plusz ok lett, hogy mind a 460.000 zsidó gyenge minőségű, haszontalan, aki megérdemli a sorsát, hogy vágásra küldjék, mint az állatokat, egyszóval méltatlanok voltak, hogy a Szentföldre lépjenek.

Évekkel előbb, különböző alkalmakkor kommentáltam ezt az emberiség történetében a legvisszataszítóbb gyilkosságot, különbséget téve a magyarok ázsiai, hun állatias viselkedése és a románok emberiessége és tűrőképessége között. Úgy hiszem vissza kell vonjam akkori megállapításaimat és véleményemet. Mea culpa! Sajnálom, hogy a tévedésem nem volt teljes! Szerettem volna, hogy visszavonom a vádjaimat és kész! Sajnálatos módon nem azért kell visszavonjam vádjaimat, mert nem igazak, nem egyeznek a tényekkel, nincs értelmük, hanem azért mert másoknak kell azokat címezzem! Vádjaimat fenntartom csak másnak kell címeznem, amelyre Roger Garaudy kényszerít: a cionizmus! A cionizmus a hibás a 460.000 magyarországi zsidó sorsáért, akiket a nácik a cionisták jóváhagyásával az Auschwitzi kemencékbe szállítottak! Ismétlem: nácik a cionista vezetők jóváhagyásával...Sőt a cionisták közreműködésével! Mert ezek azok a vádak, amelyeket Roger Garaudy megfogalmaz: a cionista zsidók a felelősek az emberiség legvisszataszítóbb gyilkosságáért! Ismétlem: a minősítés Winston Churchilltől származik.Egy gyilkosság, amelynek 460.000 teljesen ártatlan zsidó esett áldozatul. Vagy másképpen mondva: az emberiség legvisszataszítóbb gyilkossága, kizárólag egy zsidó üzlet, amelynek gyilkos szerzői cionista zsidók, az áldozatok pedig haszontalan zsidók. A visszataszítóságát még inkább növeli az a tény, hogy a háború után a zsidók ezzel a gyilkossággal a magyarokat vádolták meg. Teljesen visszataszító. Nec plus ultra.

Post scriptum 2011: örülök, hogy a magyarországi és a bárhol élő magyarok tudomására hozhatom, hogy nem az ő vállukat nyomja ez a népírtás. Ideje, hogy a magyarok megtudják ezt az igazságot és ennek megfelelően reagáljanak. Még fontosabb az, hogy a zsidók maguk megtudják az igazságot és reagáljanak ennek az igazságnak megfelelően!

Mert ez az igazság lényege.

És egy utolsó kérdés: Az átszállítás szervezője Eichmann, nem volt véletlenül zsidó, úgy ahogy nagyon sok zsidó mondja?...

ION COJA

2011. december 22.

http://www.gebeleizis.org/novopress/coja_ion.gif

http://romanicablues.files.wordpress.com/2011/09/ion-coja.png?w=592
Forrás: internetes körlevél

http://nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=95825
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vörös gyilkosok szórták ki koporsójából Berzsenyi maradványa
  2012-02-26 18:49:41, vasárnap
 
  2012-02-26. 17:13
Vörös gyilkosok szórták ki koporsójából Berzsenyi maradványait

109 évvel a temetés után, 1945-ben egy szovjet üteg fészkelte be magát a temetőbe, a kriptát használva bunkerként.
A parasztság, a zsellérek és a jobbágyok egyaránt siratták a falu remetéjét, jóságos földesurukat, a Dani uraságot, akit csak így neveztek Niklán és környékén. Így emlékezett egykor Berzsenyi Mária, a dédapja, a nagy magyar ódaköltő, Berzsenyi Dániel temetésére. A szavakat Dénes Gábor, a Bölcsőd-Sírod Egyesület elnöke idézte fel Berzsenyi halálának 176. évfordulóján a niklai temetőben.
Dénes Gábor elmondta: 109 évvel a temetés után, 1945-ben egy szovjet üteg fészkelte be magát a temetőbe, a kriptát használva bunkerként, ahol díszes, oroszlánfejes bronzkoporsóban helyezték örök nyugalomra Berzsenyit. Az üteg parancsnoka utasításba adta, ha meghal, abban a koporsóban küldjék haza. Két nap múlva lövés érte, katonái kiborították Berzsenyi maradványait, s az újraforrasztott koporsóban haza is küldték az őrnagyot. Az emlékezők később összeszedték a költő csontjait és újratemették.
Az ünnepi irodalmi összeállítás után a niklai remete sírját a költő ükunokái, szépunokái, az egyházashetyei és a niklai önkormányzat, a Berzsenyi Dániel nevét viselő intézmények, a Berzsenyi Dániel Irodalmi és Művészeti Társaság, valamint egyesületek, illetve az irodalomszerető emlékezők koszorúzták meg.
(Sonline)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/92659/#ixzz1nVldWmXB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brit lapban bizonygatja a kormány cigóbarátságát az államtit
  2012-02-26 18:44:51, vasárnap
 
  2012-02-22. 11:04
Brit lapban bizonygatja a kormány cigóbarátságát az államtitkár

Levélben válaszolt a The Guardian című brit lapban a múlt hónapban megjelent gyöngyöspatai riportra Kovács Zoltán. A kommunikációért felelős államtitkár szerint az írás "élethűen mutatta be a megalázó szegénységet és félelmet", de hangsúlyozta, hogy a magyar kormány egyértelművé tette: "nem tűri meg a fajgyűlölet megnyilvánulásait, és lépéseket tesz annak érdekében, hogy felszámolja őket és a kiváltó okokat is".
Magyarországon nincs helye sem a megfélemlítésnek, sem az intézményesített rasszizmusnak - dicsekszik Kovács Zoltán (de ez persze nem vonatkozik a magyarok ellen irányuló megfélemlítésre és a magyarellenes rasszizmusra - a szerk.), hozzátéve, hogy a kormány ennek érdekében szigorította a jogszabályokat, és alkalmazza is őket, a fejlemények pedig azt mutatják, hogy az intézkedések hatásosak, és az elmúlt két-három évben csökkentek a "romák" elleni erőszakos cselekmények.
Kovács Zoltán hangsúlyozta, hogy a kormány létrehozta a társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkárságot, amely nagyszabású programokkal igyekszik javítani a "romák" helyzetén. Emlékeztetett arra is, hogy Magyarország soros uniós elnöksége idején összehangolta az uniós "romastratégiát", a tagországok is elismerték Magyarország pozitív szerepét az ügyben, és kértek tanácsot az államtitkárságtól. "Európa-szerte sokat kell tenni az ügyben, de Magyarországon legalább megkezdődött a munka" - zárja levelét Kovács Zoltán.
(Origó nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/8/92451/#ixzz1nVkQbWSU
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Németország javasolja, hogy Görögország lépjen ki az euró-öv
  2012-02-26 18:39:45, vasárnap
 
  Németország javasolja, hogy Görögország lépjen ki az euró-övezetből


A német belügyminiszter, Hans-Peter Friedrich kijelentette, hogy az adósság sújtotta Görögországnak el kellene hagynia az euró-övezetet, mert az országnak a pénzügyi unión kívül jobb esélyei vannak arra, hogy a gazdaság újra versenyképessé váljon. Egyelőre még nem az a hivatalos változat, hogy az európai gazdaság felépítése rossz, még a csődbe kerülő tagállamokat hibáztatják a saját szerencsétlenségük miatt.

Egy a Der Spiegel hírmagazinnak adott interjúban Friedrich azt mondta, ez a javaslat nem jelenti azt, hogy Görögországot "ki kell rúgni" a 17 tagú euró-övezetből, de olyan ösztönzőket kell kialakítani, hogy a kilépést ne tudják visszautasítani.

Így végződik Görögország eurós pályafutása. Az unió "integráció" néven lerombolta a görög gazdaságot, ami most így romjaiban már csak terhet jelent. Akár azt is mondhatta volna, hogy Görögország oldja meg a dolgot, ahogy tudja, és majd ha megint van mit elvenni, akkor lesz miről tárgyalni.

"A pénzügyi unión kívül Görögországnak jobb esélye vannak a megújulásra, és versenyképessége határozottan nagyobb lesz, mintha az euró-övezet tagja maradna".

Ez a kijelentés közvetlen azelőtt történt, hogy a német törvényhozók hétfőn jóváhagyták az Európai Unió újabb, Görögországnak nyújtott 130 milliárd eurós hitelét. Merkel nem örült neki.

Az eurózóna pénzügyminiszterei által megfogalmazott tervek szerint Görögország 2014-ben megkapja a 130 milliárd euró közvetlen hitelt cserébe az új, szigorú megszorító intézkedésekért és azért, hogy szorosabb felügyeletet biztosít a gazdaság felett az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap számára.

A Valutaalap virágnyelven megszabja a társadalmi intézkedéseket (a gyakorlatban a munkanélküliség növelése, az egészségügy és az oktatás tönkretétele, a honvédelem leépítése), az Európai Uniónak pedig vétójoga lesz a költségvetés minden olyan eleme ellen, ami ellenkezik a Valutaalap célkitűzéseivel.

Az újabb hitel mellett megtörténik a magánhitelezők kötvényeinek leírása is további 107 milliárd euró értékben. Az újabb tervet az európai pénzügyi stabilitási eszköz segítségével valósítják meg, így nem igényeli újabb alapok létrehozását. Gyakorlatilag az uniós tagállamok befizetik az összeget, amit később Görögország a Valutaalapnak törleszt, a tagállamok pedig hitel formájában kapják vissza.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2012. február 26

http://jovonk.info/2012/02/26/nemetorszag-javasolja-hogy-gorogorszag-lepjen-ki-az -euro-ovezetbol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 519 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1734
  • e Hét: 7466
  • e Hónap: 18577
  • e Év: 172073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.