Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Heti horoszkóp 2012. február 27-március 4.
  2012-02-27 12:56:12, hétfő
 
  Heti horoszkóp






Kos III. 21. - IV. 19.
Ha a múlt héten nem volt elég ügyes, elszalasztott egy olyan feladatot, amin sok minden múlt (volna) Ne várja, hogy az elszalasztott lehetőségek visszatérjenek! Azon törje inkább a fejét, hogyan tudná valami új területen kamatoztatni a tudását. Új szerelmi hódításra egyelőre ne nagyon számítson. Próbálkozásai nem igazán lesznek most tartósak. Jobb volna a biztos, bevált réginek szentelné most az idejét és nem utolsó sorban a lelkét.







Bika IV. 20. - V. 20.
Főként a körmére égő feladatok befejezésében jeleskedhet, új életet lehel szétzilálódott munkakapcsolataiban. Alkalmazkodjon a nehézkessé váló körülményekhez, és tervei, kapcsolatai közül, selejtezze ki azokat, melyek fölött már eljárt az idő. Szerencsebolygóinak hála a magánéletében kedvező fordulat várható. Új barátokra talál, és ettől máris jobb lesz a hangulata. Talán az értékrendje, a szerelemről vallott nézete is megváltozik.






Ikrek V. 21. - VI. 21.
Homok kerül munkakapcsolatainak fogaskerekei közé, nem könnyű tudomásul vennie, hogy mások próbálják kikaparni azt a gesztenyét, amit ön sütött meg. Az erőviszonyoktól függ, hogy a kölcsönös érdekek alapján kikkel tud megegyezni - ha ügyes, nyerhet. A hét közepén kedvese anyagi gondja húzza át a számítását és billenti ki az egyensúlyból a családi kasszát. Ha jól zsönglőrködik - mind a pénzzel, mind az érzelmekkel - a hétvége már romantikusan telik.






Rák VI. 22. - VII. 22.
Most minden összeesküdhet egy jelentősebb összeget igénylő terve ellen, de ez a balszerencsés fordulat megmentheti az adósságcsapdától. A hónap vége felé a munkájával kapcsolatos ügyei kerülnek előtérbe, itt viszont már számíthat Fortuna segítségére. Szinte minden különösebb előzmény nélkül, megromolhat kapcsolata szűkebb környezetével, és ha felveszi a lába elé dobott kesztyűt, akkor kiengedi a palackból a rosszindulat szellemét.






Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
Kapcsolatainak próbaköve a pénz, és annak ellenére, hogy valaki a segítségére siet, a kollégái többségét elsodorják a következő napok megpróbáltatásai. Ez az időszak, minden erőfeszítés ellenére csak szerény eredményt ígért, fordulatra hó közepén számíthat. A tartós megoldás feltételei majd csak március második felére érnek be. Addig az anyagi gondok nehézkessé teszik a párkapcsolatát is, kedvese egyáltalán nem lesz olyan megértő, mint azt idáig hitte.






Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Ha boldogulni akar, akkor nem csak a munka nehezét kellene megfognia, hanem másodika után még a kényszerítő körülmények ellenére sem szabad belevágnia olyan vállalkozásba (nem szabad elvállalnia olyan munkát), amelynek kimenetele a szerencsétől függ. Most még az egyedülállók Szüzek sem tárhatják fel a világ előtt március elején induló új kapcsolatukat, mert szerelmük erősen kötődik valakihez, és egyelőre nem tudja eldönteni, kettőjük közül kit válasszon.






Mérleg IX. 23. - X. 22.
Kedvező jelek mutatkoznak a hivatásában, de csak úgy tudja fülön csípni a szerencséjét, ha gyorsan alkalmazkodik az új körülményekhez, mert minden késedelem rontja az esélyeit és előnyhöz juttatja riválisát. Ha ingatlannal foglalkozik, szerencséje lesz. A hét második felében egy régen látott ,,ismerőse" végre veszi a bátorságot és megkeresi. Mivel már ön is régóta erre a találkozásra várt, a folytatás már tökéletes lesz. Szentelje a hétvégét a romantikának.






Skorpió X. 23. - XI. 21.
Ne fesse az ördögöt a falra, munkahelyi gondjai nem olyan súlyosak, mint azt pesszimista hangulatában gondolja, tehát ismerőseinek ne is beszéljen erről, mert elveszítheti a bizalmukat. Próbáljon meg inkább néhány sürgős feladattal végezni, így nem lesz baj. Csak sokára derül ki, hogy egy munkatársa nagyon is belenyúl a sorsába, a háttérből egyengeti az útját, talán még a karrierjét is, mert sokkal mélyebbek az érzései, mint ami kollégák között szokás.






Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Március elején rendkívüli teljesítményre képes. Törekvésében még a szerencse is a kezére játszik, mert egyik ellenlábas kollégája, ha átmenetileg is, de kikerül a látóköréből. Anyagi helyzete változó, gazdálkodjon takarékosabban, nehogy deficittel zárja a hónapot. Romantikus alkat, szívesen gondoskodik másokról, de azért nem ártana, ha időnként saját magával is foglalkozna. És nem úgy, hogy egész nap vitatkozik a párjával, vagy kizsarolja, amire éppen vágyik.






Bak XII. 22. - I. 19.
Optimista hangulatban búcsúzhat a februártól, mert megcsillan a lehetőség egy jól fizető munka képében, és olyanok társaságába kerül, akikkel nem csak azonos hullámhosszon van, hanem akik a kapcsolataikkal tovább egyengetik az útját. Használja ki a lehetőséget! Élvezi, ha csodálják, mindent elkövet, hogy felhívja magára a figyelmet. Most azonban olyasvalaki érdeklődését is felkelti, aki elől inkább menekülne. De lesz, aki ,,kimenti" szorult helyzetéből.






Vízöntő I. 20. - II. 18.
A közeljövő gondjait megoldó ötletével előnyhöz jut a munkahelyén, és már csak öntől, pontosabban gyors helyzetértékelésétől függ, hogy mennyi ideig sikerül topon maradnia. Utazással kapcsolatos terveit - balesetveszély miatt - jobb lenne két héttel elhalasztani. ,,Ismerőseinek" köre tovább bővül, de ezek a közös érdek szülte kapcsolatok egy-két kivételtől eltekintve aligha lesznek hosszú életűek. A gyenge szálakat se vágja el, mert később szüksége lehet rájuk.






Halak II. 19. - III. 20.
Sikeres megállapodással pont kerül egy régóta húzódó ügye végére, és a gondoktól megszabadulva magabiztosabb lesz a munkában. Anyagi ügyeiben már nem ilyen rózsás a helyzet, szorongathatják a hitelezői, vagy átmenetileg bedugulnak a pénzforrásai. Fogadja meg, hogy lakatot tesz a szájára, és nem kutat a párja dolgai között. Szerelmi kapcsolatát ugyanis a saját kishitűsége fogja szétrombolni. Még a legszebb érzéseit is megmérgezi a kétely.


Forrás:www.szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
Angyali üzenet
  2012-02-27 12:38:21, hétfő
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Békés, boldog hetet!
  2012-02-27 12:01:47, hétfő
 
  Kedves Barátaimnak, kedves Látogatóimnak

További szép, napsütéses napot!
és







(Szeretettel meghívlak, nézz be ide, - ha tetszik regisztrálj és legyél a társunk:
Lélek-Világ a Kassák Könyvkiadó Fóruma
Görögország szerelmeseinek különösen ajánlom - az utazási,- zenei,- könyvbemutató
és a görög ételrecept oldalakat.)
A régi linken az oldal nem érhető el, új link:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Hetet  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.01 2012. Február 2012.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 157 db bejegyzés
e év: 1342 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 214
  • e Hét: 1022
  • e Hónap: 14927
  • e Év: 144634
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.