Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
A cigány feleség telefonál a férjének:-
  2012-03-11 20:40:50, vasárnap
 
  A cigány feleség telefonál a férjének:- Szia Gazsi, képzeld örökbefogadtam az öcséd fiát, 9 hónap múlva szülöm meg!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Sok trágya gyűlt össze tegnap a Kossuth téren, de a várépíté
  2012-03-11 20:19:43, vasárnap
 
  Sok trágya gyűlt össze tegnap a Kossuth téren, de a várépítés ezúttal is elmaradt
Hunikum
2012-03-11 10:29:40


Sok trágya gyűlt össze tegnap a Kossuth téren, de a várépítés ezúttal is elmaradt

Még az Unióhoz való csatlakozásunk előtt történt, hogy a belépési szándék elleni tiltakozásul, Molnár Tamás nemzeti radikális politikus egy utánfutónyi fekáliát vitt a Földművelésügyi Minisztérium elé, kiöntötte, majd egy EU-zászlót tűzött bele. Tegnap is volt trágya rendesen a budapesti Kossuth téren, de itt a massza alapanyagát képezők a zászlóikat maguk lengették. Kidühöngték magukat, fröcsögtek, mégsem váltották meg a világot, hiszen szarból nem lehet várat építeni, ezt még ők is tudhatnák.

Liberálisok tüntettek a Parlament előtt.

Nem áll jól az ordibálás a szabadelvűeknek, sem a levitézlett egykori komcsiknak. Szájukból a ,,Föl drogos tábor, vesszen a kereszt" (Rózsaszín Pitbull), a ,,Haj romale, T'aven tume baxhtale!" kezdősorú folklór-gyöngyszem, netán az Internacionálé hangzana hitelesebben, ezeket azonban nem énekelték. Helyette inkább szónokoltak, így például Tanos Áron, a Szolidaritás Ifjúság elnöke, aki olyan esetlenül toporgott és ugrált a beszéde közben, mint a bolhacsípett mocsári kenguru, vagy Kónya Péter, fülke-ellenforradalomra buzdító szolidaritásos, kinek a számára egy peep show fülkéjében gyakorolható tevékenységet tartanánk testhezállóbbnak, de ő mégis a választókerületek fülkéihez ragaszkodik - ha így akarja, hát lelke rajta.

A rendezvény sokszínűségét és a szervezők mögötti tömegbázis erejét demonstrálandó a színpadra szabadították még Tóth Imre, hivatásos éhségmenetelőt, aki ezúttal narancsot dobált és taposott (ahelyett, hogy megette volna a sügér), valamint Iványi Gábor, Mikulást idéző metodista lelkészt is, aki ezúttal puttony nélkül érkezett. Az emelkedett hangulatban többen dalra fakadtak. Először Bornai Tibor KFT-zenész gyújtott rá egy nótára, akinek különös ismertetőjele, hogy csak a magafajtákkal hajlandó egy színpadon fellépni, így sztornózta egykoron a P.Mobillal közös fesztivál fellépést is, nyilván annyira zavarta, hogy Schuster Lóránt magyar.

Az ,,Együtt egy új köztársaságért" címet viselő tüntetésen egy piromániás szónok az alaptörvényt akarta elégetni, ezen kívül azonban a továbbiakban semmi különös eseményre nem került sor, még arra sem, hogy a tolókocsin érkező Ungváry Mihály felkeljen és járjon.

Akkor meg mire volt jó ez az egész?

hunikum.hu

http://hunikum.hu/Sok_tragya_gyult_ossze_tegnap_a_Kossuth_teren_de_a_varepites_ez uttal_is_elmaradt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Szolidaritás és a köztársaság barátainak tegnapi rendezvén
  2012-03-11 20:02:45, vasárnap
 
 
A Szolidaritás és a köztársaság barátainak tegnapi rendezvényéről magyarként

Dátum: 2012. March 11. Sunday, 12:40

Belföld A Szolidaritás (nem a lengyelországi, mert az egészen más) és az LMP szombaton a Kossuth téren tartott kormányellenes demonstrációt. A néhány ezres tömeg hangulatáról és a szónokok produkciójáról a Magyar Nemzet Online egy tudósításban beszámol, beszédes fényképekkel és videóval. Hogy a hangulat a valóságban milyen is lehetett benn a tömegben, arról egyik olvasónk küldte az alábbi gondolatsort.


Megtörtént, ami várható volt!

Mi, néhányan Kőbányáról elhatároztuk, hogy kilátogatunk a Kossuth térre. Tettük ezt azért, mert akik meghirdették, általunk is elfogadható érveket sorakoztattak föl. Az elhatározást tett követte. Amint megközelítettük a teret, máris belénk kötöttek.

Egy ,,orrnehéz" nyikhaj a 40 kilójával kezdett hepciáskodni Vajk testvérünkkel, angol és német keveréssel. Vajk megkérdezte, hogy tud é magyarul? A harsogó válasz már magyarul: tudok, mert megtanultam. Akkor Magyar földön, magyarul beszélj! - mondta Vajk, de szinte már nekünk, mert őkelme elviharzott, nem akart nyelvészeti oktatásban részesülni.

Néhány lépés után Vajkot - vállán az Árpád-sávos lobogúúval - közrefogta négy-öt rendőr, akik igazolásra szólították föl Harcosunkat. A kérdésre, hogy ugyan mi okuk erre, jött a tömör válasz,: ,,fokozott ellenőrzés van elrendelve"! Nos, e pribékek addig nyugodtan álldogáltak, mígnem fölbukkani láttak minket. Jöttek zászlókkal mások is, a fokozott ellenőrzés nem érintette azokat. Miközben Vajk adatait rádión ellenőrizte a 17771-s közeg, többen belénk kötöttek hangoskodva, fasisztázva, francba küldéssel, a szorgos zsernyákokat ez nem zavarta, nem utasítottak rendre senkit.

Miután tovább mehettünk, máris rendezőnek öltözött alakok álltak elénk azzal, hogy ide nem mehetünk be, ezekkel a zászlókkal, ez a rendezvény nem erről szól. Megállítani nem tudtak, csendes szóval közöltük, hogy ez a rendezvény rólunk is szól, hát a rádiójukon kértek a főnöküktől segítséget, aki jó hangosan, azt az utasítást adta, hogy ragadjanak ránk és ha hőzöngünk, azonnal riasszák a rendőröket.
Természetesen beljebb mentünk, majd a mezőgazdasági előtt megálltunk. Ott ismét pocskondiázásban volt részünk az Árpád-sávos, az Angyalos, meg a Szent Koronás lobogóink okán, elvörösödött fejjel, szikrázó szemekkel, vulgáris szavakkal támadtak. Volt olyan nőnek látszó valaki, aki még lökdöste is Vajkot és újabb jelzőt akasztott rá. Egy korábbi rendezvényen lenácizták, most, fasisztának bélyegezték!

Tudtuk, hogy az LMP kezdeményezte ezt a megmozdulást, tudtuk, hogy a Szolidaritás és néhány más szerveződés csatlakozott, s azt is, hogy jó néhány szakszervezet is hívta tagjait erre a megmozdulásra. Gondoltuk, hogy zömében civil emberek lesznek itt, hát civilként, sőt, civilizáltként szerettünk volna részt venni. Nem sikerült, nem sikerülhetett, mert elvakult, vicsorgó fenevadak voltak ott szép számmal, főként nők, s leginkább öregek. Jó volt viszont az, hogy a hangoskodásra jó néhány nemzeti érzelmú ember gyűlt körénk, s védtek szóval. No meg, számtalan fotós, rengeteg képet készített lobogóinkról arcunkról. Igaz, volt ki a nevünkre is kíváncsi lett volna, bár ő maga, nem fedte föl kilétét.

Mivel talán egy órányit álldogáltunk többnyire egymással és védőinkkel, meg néhány bátortalan érdeklődővel beszélgetve, azon kaptuk magukat, hogy a jelenlévők létszáma, mintegy felére csökkent. Amikor ezt észleltük, arra jutottunk, hogy a szuper színpadról eddig csak frázisok hangzottak el, meg a kormányváltás követelése, megoldás irányába azonban, még véletlenül sem mutattak föl semmit. Hülye beszédeket pedig, még ezek az emberek sem képesek hosszasan hallgatni.
Szedtük zászlainkat, irány a buszmegálló és haza!

Hogy azért lefessem, mit osztogatott az LMP, a Vegyész Szakszervezet, meg a ki tudja még milyen csoportosulás, idézek e lapokról. Talpra magyar/ elég a kiszolgáltatottságból,/felvesszük a harcot a hazugság,az igazságtalanság,és a kiábrándultság rendszere ellen/ nem tűrhetjük tovább,hogy a kormánynak fontosabb a hatalom, mint a társadalom/ a munkavállalónak döntő szava legyen abban, hogy mikor megy szabadságra/ a gyerekek 08 éves koruk előtt, ne kerülhessenek ki az iskolából.

Ha valaki a színpadról föltette volna kérdést még az elején, hogy nyilvánítsa ki a tömeg, hogy miért is van ott, ahol van, bizonyára nem a szlogenek szerinti válasz érkezett volna. S ha ugyanezt a kérdést vetik föl, mielőtt mi eljöttünk, bizonyáras lakonikus válaszként jött volna, hogy nem ezért. Mert, a néhány vak bolsi, az egy pár orrnehéz gyűlölködön kívül, nagyrészt csalódott arcokat lehetett látni, bármennyire is igyekezett néhány szónok, hogy a közönséget cukkolja.

Hazafelé úton egymás között azt is tisztáztuk, hogy soha olyan rendezvényre többé nem megyünk, amit balosok kreálnak, főként, ha szakszervezetek és szolidárisék telepednek rá! Mert a klasszikus Szolidaritás, mármint a lengyeleké, iganis arról szólt, hogy összefogott a melós az értelmiségivel, a paraszt a városival és segítették egymást. Ott, nem fasisztázták le a nemzeti lobogóval vonulót, nem ordították neki, hogy takarodjatok innen, pedig, szép számmal élnek ott is olyanok, kik egy zsebkendő kevés, ha náthás!

Kunavar
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4654
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy sofőr vezetés közben meghall egy hangot:
  2012-03-11 20:00:30, vasárnap
 
  Egy sofőr vezetés közben meghall egy hangot: "Lassíts, mert
különben el fogsz ütni két gyalogost!" A sofőr meglepődik, de
lelassít. Fél perc múlva valóiban elé lép két gyalogos, de le
tudott fékezni, így semmi baj nem történt.
Kis idő múlva megint hallja a hangot: "Térj át a másik sávba, mert
itt be fog szakadni az úttest!" Áttér a másik sávba, a következő
pillanatban a mellette haladó kocsi alatt beszakad az úttest.
-- Ki vagy Te, megmentőm?
-- Hát, én vagyok az őrangyalod.
-- Hol vagy most?
-- Pillangó képében itt vagyok a kesztyűtartóban.
Az ember benéz a kesztyűtartóba, tényleg ott van a pillangó, mire
az ember ráförmed:
-- És hol a jó fenében voltál, mikor megnősültem???
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Országértékelés 2012. március Elég volt!!!
  2012-03-11 19:34:59, vasárnap
 
  Országértékelés 2012. március

Tibor Geri, 2012. március 10., 8:10 ·

Ha felszólalhatnék a Szoli országértékelő rendezvényén, valami ilyen hozzászólást mondanék....:

Mottó:Szabadságot a világnak, szabadságot és békét a jóakaratú embereknek!

Szabadságot a magyar népnek, le a nemzetközi és a hazai diktatúrával!!!



Kedves Barátaim!

Elég volt!!!

Elég volt a világ és az emberek megosztásából. Elég volt a világ - gazdasági hatalmak általi - felosztásából, elég volt az őket kiszolgáló helyi politikai elit néphülyítő hazugságaiból!



A magyar nép legnagyobb tette 1848-ban nem a márciusi forradalom volt, hanem az áprilisi törvényekben megjelenő népszuverenitás elvének kimondása, nép szabadságának kivívása, és törvénybe iktatása. A 800 éves magyar alkotmányos rend, a nemesi szuverenitás - mely addig is a hatalom megosztásának elvén állt - ekkor teljesedett ki és szélesedett népszuverenitássá. Ekkor mondatott ki először a magyar történelemben, hogy a hatalom a néptől ered, azaz ,,MINDEN HATALOM A NÉPÉ" ! Ezzel megteremtődött a feltétele, hogy a nép a saját sorsának irányítását végre a maga kezébe vegye!



Tehát az igazi forradalom - ami néphatalmat eredményezett - nem március 15-én és nem az utcán kezdődött, hanem már a reformkorral és a parlament falai közt zajlott. Az osztrák császár nem a pesti forradalmat támadta meg, nem Táncsicsot és Petőfit kellett megvédeni a császári csapatoktól, hanem a magyar nép kivívott szabadságát! A magyar nyelv ezt csodálatosan kifejezi. Nem forradalmi harcról, a forradalom megvédéséről beszél, és nem osztrákok elleni honvédő háborúról. Hanem nép által vívott szabadságharcról beszél a magyar történelem, mely a nép által kivívott szabadság megvédéséről szól.



Mi, a mai Magyarország területén élő magyar nép - a magyar nemzet itt élő tagjai, kiegészülve más nemzetek itt élő tagjaival - ezt a szabadságharcot folytatjuk azóta is egyfolytában!!! Mert közel 100 év küzdelem, két világháború után, melyet mindkettőt a vesztes oldalán fejeztünk be - közte egy köztársasággal, egy Tanácsköztársasággal és egy Trianonnal - azt hittük, hogy végre eljött a szabadság, és a nép veszi kezébe a hatalmat. De tévedtünk. A képviseleti demokrácia nem eredményezett törvényszerűen bekövetkező néphatalmat. Csak a gazdasági, majd a politikai elit hatalmát. És hogy az új elit megerősítse hatalmát, eltörölte az ezer éves alkotmányosságot, és saját alkotmányt készített saját hatalmának biztosítására. Ez volt Rákosi 1949-es kommunista alkotmánya. A kommunista politikai elit hatalmát biztosító alkotmány a magyar nép szabadsága helyett, az felett. Ez ellen kelt fel a magyar nép 1956-ban, és újra szabadságharcot vívott a néphatalom érvényesüléséért. És újra elbuktunk. A világot felosztó külső hatalom - kollaborálva a hatalomért a népet eláruló magyar elit egy részével - leverte a nép hatalomért folytatott szabadságharcát. És folytatódott a diktatúra. Így érkeztünk el 1989-hez.



Ha meg akarjuk érteni, hogy milyen helyzetben vagyunk ma, 2012. január 1. óta, mi történt és miért történt, és miért jöhetett létre újra egy nyílt diktatúra, akkor azt kell megérteni, hogy mi történt 1989-ben és azóta, 2010-ben és 2011-ben. Mert a mai történések 1989-ben kezdődtek. Nem árt végre őszintén és egyenesen beszélni róla.



1989-ben elkezdtünk lebontani egy diktatúrát, és megkezdtük felépíteni a nép hatalmára épülő polgári társadalmat. Erre készült az ideiglenes alkotmány, mely tartalmazza a népszuverenitás elvét, benne van, hogy MINDEN HATALOM A NÉPÉ!

Csak 20 év alatt a politikai és társadalmi ,,elit" elszabotálta a néphatalom kiépítését, helyette a nemzetközi tőkével szövetkezve saját hatalmukat építették. 2010-re a nép félrevezetése - a médiák által megvalósított kollektív néphülyítés olyan szintre emelkedett, hogy a hatalmát építő politikai elit 2/3-os hatalomra tett szert. És az elit addigi alattomos hatalomépítése nyílt diktatúrára váltott. Ennek első jele volt a néphatalmat kimondó ideiglenes alkotmány megszüntetésére vonatkozó kísérlet.



Amit mondok, azt jól tessék megérteni, mert a magyar nép 1848 óta tartó szabadságharca még nem ért véget! És ameddig nem lesz néphatalom a gyakorlatban is, addig a magyar népnek folytatni kell a harcát a nép szabadságát biztosító néphatalom eléréséért!

Orbán Viktornak és saját maga által a birtokán kiválasztott 262 képviselője által megalkotott Magyarország Alaptörvénye nevű törvénynek, és az általa létrehozott új - Magyarország nevű - államnak SEMMI KÖZE se az ezer éves történelmi Magyarországhoz (a Magyar Királysághoz), se 46-os Magyar Köztársaság és a 49-es Magyar Népköztársaság jogutódjaként 1989-ben létrehozott Magyar Köztársasághoz! Legfeljebb a nevében hasonlít rá.....

Ugyanis nem a felsorolt államok alkotmányai alapján jött létre, nem jogutód államról van szó, ezt ők saját maguk is kimondják az átmeneti rendelkezésekben!!!



Orbán Viktor Magyarország nevű diktatúráját - és az azt létrehozó Magyarország Alaptörvénye nevű törvényt - nem a magyar nép alkotta meg, nem a nép hozta létre!

Hanem Orbán Viktor képviselői saját magukat hatalmazták fel alkotmányozó joggal, és saját magukat helyezték hatalomba. Tehát Orbán kizárólagos, egyszemélyi hatalombirtoklása nem a nép hatalmából származik, ezért az DIKTATÚRA.

Orbán Magyarország nevű virtuális államának nincs területe, nincsenek államhatárai, nincsenek állampolgárai és nincs legfőbb államhatalmi szervezete!!! Csak a kizárólagos hatalmat birtokló Orbán Viktor van, neki vannak kinevezett, senki által meg nem választott törvényhozó képviselői, neki van bírósága, Alkotmánybírósága, neki van állama és a hatalmát biztosító állami erőszakszervezetei.



Értse meg mindenki és vegyék végre tudomásul, hogy ez nem néphatalomra épülő demokrácia, és itt már nincs jogállam. Ez egy kőkemény diktatúra, annak minden kellékével együtt. És eddig nem azért nem történt még erőszak a hatalom részéről, mert a hatalom nem készült fel rá, hanem csak azért, mert mi még nem tettünk semmit a szabadságunk megvédéséért és ezen diktatúra eltörléséért. Hanem az ellenzéki pártokkal az élen elfogadtuk az erőszakot, a szabadságunk elvételét!



Hát nem barátaim!

Mi az Egységfrontban azt mondjuk, hogy nem fogadjuk el a diktatúrát és nem tűrjük el a szabadságunk sárba tiprását, a néphatalom felépítésének megakadályozását!

Mi NÉPHATALMAT akarunk. Nép által alkotott alkotmányban biztosított demokráciát!

És az ezer éves magyar alkotmányosság alapján, a diktatúrával szembeni ősi ellenállási jogunkkal élve,

alkotmányos és törvényes ellenállásra szólítjuk fel a magyar népet a politikai és gazdasági elit által támogatott Orbán diktatúra ellen!

Orbán Viktor Magyarország nevű állama Orbán kizárólagos hatalmára épülő diktatúra, ellentétes Magyarország ezer éves alkotmányos rendjével, ami 1848 óta a néphatalom elvén áll. Nekünk, a magyar népnek alkotmányos és törvényes jogunk és kötelességünk harcolni a kizárólagos hatalomgyakorlás, a magyar alkotmányosság, a néphatalom érvényesülését megakadályozó diktatúra ellen!!!



Hát akkor Barátaim, itt az idő, hogy Petőfi által megfogalmazott ezer éves kérdést újra feltegye mindenki magának, és válaszoljon is rá!

,,Rabok legyünk, vagy szabadok?

Ez a kérdés válasszatok!"



Mi, az Egységfront Mozgalom tagjai már döntöttünk!

Nem leszünk egy diktátor rabszolgái a saját hazánkban!!!

És erre meg is esküszünk!!!

A magyar nép szabadságáért és a nép hatalmáért harcra fel!



A szabadságot nem adják ingyen, azért meg kell küzdeni. És most van lehetőség, hogy 164 év után a nép békésen elkergesse az aktuális diktátort és egy nép által alkotott alkotmánnyal létrehozza a nép a saját hatalmát biztosító magyar államot.

Annyi kell hozzá, hogy minél többen kimondjuk, hogy Orbán hatalma, állami diktatúrája nem a magyar nép hatalmából és akaratából ered, ezért ez a hatalom Magyarország ezer éves alkotmányos rendje alapján érvénytelen és nem létezik.



Aki ezzel egyetért, az csatlakozzon a nép szabadságáért küzdőkhöz, a diktatúrát létrehozó politikai elit hatalmának eltörléséért!!!

Ez és csak ez az, amiért érdemes összefogni!

Küzdjünk a magyar nép szabadságáért, a nép hatalmáért!!!

És ha sikert érünk el, azzal újra példát adhatunk a világnak a magyar nép szabadságszeretetéről!

,,És a magyar név megint szép lesz,

Méltó régi nagy híréhez!"



Magyarok! Alkotmányos ellenállás a szabadságért!!!

Csatlakozzatok!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kiélezettebb látásmód kivántatik!!!!!!!
  2012-03-11 19:28:59, vasárnap
 
 
Kiélezettebb látásmód kivántatik!!!!!!!



A politikai journalizmusban érezhetően egyre nagyobb szókimondás érzékelhető Magyarországon is, nem csak a fejlettebb nyugati társadalmakban . Bár ez a félrevezetett társadalom eszményképektől megtévesztve keresi az utat, melyet nem talál, mert eltakarják előle a médiabirodalom jólfizetett szemfényvesztői . Ezek a bértollnokok, díjazott riporterek, televíziószemélyiségek egyazon háttérhatalom szolgálatában tevékenykednek .



Hazánk már megint konfliktushelyzetbe keverődött, a politikai korrektség, és az igazság csatájában . Ezt a háborút már a sajtó megalakulása óta vívják a háttérben megbúvó erők, akik maguk fizetik ennek az intézménynek a munkatársait . Bár a kódexmásolók írástudóit is ők irányították a történelem kezdetétől fogva, ami a Szent Könyvek fordításának és másolásának a monopoliumát tartotta kézben . Nem véletlen az sem, hogy egy rendszerváltozás során könyveket égetnek, eltüntetve azt a propaganda anyagot, ami az előző rendszer legitimitását jelentette . Nálunk az utóbbi 65 évben nem történt könyvégetés, tehát az új rendszer urai elégedettek az előző rendszer betokosodott ideológiájával .



Miniszterelnökünket támadják jobbról is, meg balról is Európában, azt hiszik övék az unió . Kellemetlen lehet magyar miniszterelnöknek lenni konfrontáció idejében . Bármiféle ideológiai eltérés jelenik meg a világban, mi magyarok nem tehetünk mást, mint igaz utat járni, ami nyelvünkből ered . Kezdetben vala az Ige, ami Istentől való . Isten vala az Ige . Ezt azóta sem lehet kibogozni másként, mint azt, hogy nyelvünket Isten adta nekünk, magyaroknak . Hogy miért nekünk adta a Jóisten ? Mert abban az időben magyarok éltek ezen a földön . Nyelvünk megmaradt, bár eléggé felhígult a nemzetünk azóta, de sokat változtatni rajta még Kazinczynek sem sikerült .



Ez a csodálatos nyelv megvédi azokat, akik a Szent Korona országában élnek . Régebben rovásokkal jegyezték le gondolataikat az emberek, ma már átvette szinte mindenki a latin írásjeleket, és az arab számokat, talán a cirill betűs oroszok ellenkeznek még egy darabig e birodalom szabályaival, amit bevezettek angol nyelven a világban . Miért az angolt ? Talán azért, mert gyökértelen . Az ősgyökökből valymi keveset hordoz magában . A latin nyelv kihalt már, az arámit is csak nagyon kevesen beszélik, de a magyar megőrizte igazságtartalmát egészen a napjainkig . Rengeteg Nóbel-díjast adott nyelvünk a világnak, még akkor is, ha azokat mintha törzsi vonatkozásokban osztogatnák az utóbbi időkben .



Fröcsögnek a nemzetköziek az EU parlamentjében, ahol valamilyen oknál fogva többséget alkotnak, bár senki sem választotta őket poziciójukra . Egyetlen dolog érdekli őket csupán, hogy lejárathassák hazánkat minden fórumon . Persze, ők a fórum is maguk, mindenben csak az ő hangjuk hallatszik . Még a néppártban is bebújtak valamiképpen, azok is ellenünk fordultak mostanában . Büntetni akarnak szókimondásunk miatt, pedig a miniszterelnökünk is ugyanabba a páholyba jár művelődni, mint ők . A tézis mellett, az antitézist is ők adják világunknak, amiből a szintézis magától adódóan, vörösen jelenik meg, de a kékkel összejátszva, néha lila színben tündököl . Mennyire elkeserít az, amikor a világ minden tájékán szereplő politikuson, csak lila nyakkendőt látok az utóbbi időben !



Régebben kézfogásából ismerhettük meg a remek kőművest, határozott kézfogása volt, reá jellemző férfias tenyér, ami a vakolókanáltól keményedett meg annyira, hogy téveszthetetlenné vált . Ezek a szabadságban gondolkodó rabszolgák, akik még azt sem értik, hogy őket is irányítják mesterségük szabályai, ahol a tervet teljesíteni kell, eltérni tőle nem szabad, mert akkor összedől az a tákolmány, amit már 1776 májusától építenek . Persze a földalatt végzett munka sokkal jövedelmezőbb a kőmíves számára, egyéb juttatásokat jelent, amit a négyes metró építésekor is megfigyelhettünk .



A kutya is csak kerülgeti a forró kását, mielőtt beleharapna, így tervüket sem ismerheti meg senki idő előtt, csak amikor már megváltoztathatatlanná növekedik az építmény . Épül az új Bábel Torony ! Földalatt épül, készen arra, ha egyáltalán elfogyna körülötte a levegő, akkor is működhessen . Az emberek azt sem tudják, hogy vakolnak alattuk, vagy hátuk megett . Nem érdekli őket, mert hasztalan fogyasztanak . Reggelit ebédet vacsorát . Fogyasztanak a szaunában is, ahol még interjúra is tellik egyeseknek . Médiát fogyasztanak ahol csak tehetik, az igazság keresése közben, de egyre távolodnak attól szegények, akik elhittek mindent, amivel beetették őket .



Balosokat M1,M2 és ATV-vel etetik, a jobbosokat HÍRTV-vel, vagy ECHOTV-vel . Az eredmény ugyanaz, mert az igazságot nem szabad kimondani . Az egyik ezt nem mondja el, a másik azt . Teljességtelenségre törekszik a tájékoztatás ! Az egyik emellé sorakozik fel, a másik vele szemben . Sohasem egymás mellé, a nemzet érdekében . Megkérdezik néha : melyik nemzet ? És itt van a baj ! Judeo-keresztények ők, akik összetévesztik a szezont a fazonnal, Isten fiát Luci Ferivel . Mindegy nekik, csak üvölthessenek, gyűlölhessenek, öljenek . Minden embernek saját hazájáért kellene kiállnia ! Mint ahogy, minden kereszténynek Jézus mögött lenne a helye .



Vannak akik tudják ezt, fel is sorakoznak mindenki ellen más jelmezekben . Csak mi vagyunk megosztottak, az európai nemzetek, akik mindannyian a kaukázusi ember leszármazottjai vagyunk . Fehér ember Európája így lesz kevertvérű rövid időn belűl, sőt elbukik, ha hagyjuk . Európa, az európai ember ellen működik most ! Már a két világháború pusztításai is ezt szolgálták . Amerika és Ázsia közé szorultunk identitásunkat keresve, a kereszténység vezetése nélkül . Előbb a kommunizmus tarolt közöttünk, elpusztítva legjobbjainkat, majd ugyanazok liberális köntösbe bújva uralkodhatnak rajtunk megint .



Eközben mi csak értetlenül bámulunk magunk elé . Vezetőink sem bennünket szolgálnak, eligérkeztek jóval korábban az ellenséghez . Mi még is tőlük várjuk sorsunk jobbrafordulását . Közszolgáink nem szolgálnak bennünket . Nem bennünket szolgálnak, pedig mi hatalmaztuk fel őket erre, sőt mi is fizetjük őket, és mégis... Egy államférfi a nemzetét szolgálná . A lelkiismeretét ! Az igazságot ! Ilyen államférfiak kerestetnek, de jelen helyzetünkben be kell érjük azzal, hogy nincsennek ilyen emberek ma Magyarországon . Túlzottan elhatalmasodott a korrupció métely, megfertőzte az egész emberiséget az anyagi jómód csillogása, a semmittevés léha boldogsága, a mindent semmiért hamis ideológiája . Ébredj fel ember ! Hatalmas változások készülődnek körülötted, de ahhoz szemléletváltásra lenne szükség, hogy megérthess Te is belőle valamit .





VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két napja gyilkolásznak a Gázai övezetben a zsidók, gyászoló
  2012-03-11 19:12:17, vasárnap
 
 

http://kuruc.info/r/4/93281/

Két napja gyilkolásznak a Gázai övezetben a zsidók, gyászoló palesztinokat is megtámadtak

Miként a pénteki napon, szombaton is támadásokat intéztek a zsidók a Gázai övezet ellen. A legújabb bombázás a terület déli részén, Kán Junisztól keletre, Abasszán településen történt. Az agresszió során izraeli harci gépekről rakétákat lőttek ki egy rendőrőrs közelében haladó motorkerékpárra, melyen állítólag a Népi Ellenállási Bizottságok elnevezésű szervezet két fegyverese utazott.
Mindkét palesztin szabadságharcos életét vesztette: egyikük a rakéta becsapódását követően azonnal meghalt, a másik pedig a kórházba szállítás után vesztette életét.
A péntek reggel óta tartó izraeli agressziónak eddig 14 palesztin halálos áldozata van. A sebesültek száma 21.
Az Euromed elnevezésű emberjogi szervezet közleményében felhívta a figyelmet: az úgynevezett ,,célzott gyilkosságok" súlyosan sértik a nemzetközi jogot, ezért Izrael államot felelősségre kellene vonni. Hiszen az ily módon kivégzett személyek felett nem ítélkezett bíróság, és kivégzésük nem tekinthető ,,háborús cselekménynek" sem. Hozzátenném: manapság a világon két törvények felett álló ország - Izrael és az USA - hajthat végre büntetlenül ,,célzott gyilkosságokat". (Mint ahogy ez a két állam - csalósaikkal együtt - lényegében bármiféle bűncselekményt elkövethet.)
A Hamász mozgalom szombat délután kiadott közleményében leszögezte: a palesztin ellenállás minden lehetséges eszközzel védekezni fog az izraeli agresszióval szemben. Szombat reggel palesztin fegyveresek a pénteki izraeli támadásokra válaszuk közel 60 házi készítésű rakétát lőttek ki Izrael területére, melynek nyomán nyolc megszálló szenvedett sérülést.
“Palesztin népünk és az ellenállási mozgalmunk nem maradhat tétlen. Meg kell védenünk magunkat a cionista terrorizmussal és a cionista háborús gépezettel szemben" - olvasható a Hamász mozgalom nyilatkozatában.
A Hamász egyúttal egységre szólította fel az arab és iszlám világ népeit, és felhívta a ,,szabad nemzeteket", hogy határozottan lépjenek fel az izraeli agresszió megállítása céljából. Az iszlamista mozgalom fegyveres szárnya, a Kasszám Brigádok szóvivője, Abu Obaida kijelentette: előbb vagy utóbb az izraeli hadsereg meg fog fizetni az elkövetett bűncselekményeiért.
Frissítés: Időközben az izraeli légierő ismét lecsapott: ezúttal a gázai-egyiptomi határátkelő közelében, valamint Gáza városában intéztek légicsapást, melyek során két palesztin vesztette életét. Ezen kívül az övezet közelében állomásozó izraeli katonák lövéseket adta le egy temetési szertartás résztvevőire, akik a tegnapi nap folyamán meggyilkolt hét palesztin ellenállót kísérték utolsó útjára. Négyen megsebesültek. Ezzel a péntek reggel óta zajló izraeli agresszió halálos áldozatainak száma immár 16-ra emelkedett, a sérültek száma pedig elérte a 30-at.
Izrael arra hivatkozik, hogy a korábban Izrael ellen támadásokat szervező és végrehajtó palesztin fegyvereseket vett célba az elmúlt két nap akciói során, továbbá meg kívánja torolni az izraeli területek ellen intézett palesztin rakétatámadásokat.

Perge Ottó





 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elfogtam egy levelet
  2012-03-11 11:33:02, vasárnap
 
  Elfogtam egy levelet

Tisztelt (na, jó, nem annyira, de most kénytelenek vagyunk így megszólítani Önt) munkatárs!

Kérjük, hogy még mielőtt megszámolja a fizetési borítékba tett pénzt figyelmesen olvassa el a levelet. Sok értékes információt tud majd meg belőle és mentesíti Önt a számolás utáni dühkitöréstől (és ezzel az esetleges elbocsájtástól).

Először is, az, hogy a borítékjában 13 450 Forinttal kevesebb van, mint tavaly, csak látszólagos dolog. Mert gondoljon csak bele a Kedves Munkatárs, hogy az így kézhez kapott 94 000 Ft pontosan a duplája annak az összegnek (47 000 Ft) amiből ma Magyarországon jól meg lehet élni. Kérjük, ne jöjjön most azzal a demagóg válasszal, hogy annyiból nem is lehet megélni. Ha figyelmesen hallgatta Pártunk és Kormányunk rádióját (Kossuth), nézte az pártállami és magán (MTV1-2, Duna, Hír TV, Echo TV) televíziókat, bizonyságot kaphatott róla a kormány képviselőitől (Matolcsy, Pintér miniszter elvtársaktól), hogy igenis jól meg lehet élni belőle, maximum egy kecskét kell tartania a tízedik emeleti erkélyén.

Reméljük ezek a sorok meggyőzték Önt is, hogy teljesen felesleges holmi kiabálással és hőzöngéssel fogadni a boríték tartalmát. Arról a kis mellékes tényről nem is beszélve, hogy amennyiben 30 decibelnél erősebb hangot mérünk Önnél, vagy ha suttogva is, de elhagyja a száját (felhívjuk szíves figyelmét, hogy a belsőellenőrzési osztály 15 új, jelbeszédet is ismerő és szájról is olvasó munkatárssal bővült) a Kedves Vezetőt melegebb éghajlatra küldő vagy felmenőit sexuális zaklatásra bíró szöveg, abban az esetben 15 másodperce marad, hogy elhagyja az intézmény kollektíváját.

Bízva abban, hogy a Kedves munkatárs helyesen döntött és továbbra is intézményünk dolgozója kíván maradni, engedje meg, hogy felhívjuk néhány fontos dologra a figyelmét. Először is, mint bizonyára tudja Pártunk és Kormányunk gazdasági szabadságharcot folytat az imperialista karvalytőkével. Sajnos a harcban néhány csatát elvesztettünk, de a háborút nem adjuk fel, így nagyon fontos, hogy az államháztartási hiányt legalább a mostani 82%-os szinten tudjuk tartani (az 50%-os hiánycélt már maga a Kedves vezető is feladta). Ehhez az Ön hathatós segítségére is szükség van, ezért kérjük, hogy a fizetése 50%-ával (ami a jó megélhetést biztosító 47 000 Ft-on felül van) fáradjon át a pénzügyi osztályra és vásároljon Prémium Magyar Államkötvényt rajta. A kötvény akár évi 9,3 százalékos kamatozású is lehet, bár Pártunk és Kormányunk garanciát nem vállal, hogy vissza is fizeti, hisz drága dolog a szabadságharc, viszont ha a szükség úgy hozza, hogy el kell vennünk ezt a pénzt is, mint a magánnyugdíjat, Ön kap érte egy ,,A gazdasági szabadságharc hőse" kitüntetést.

Másodszor felhívjuk szíves figyelmét, hogy közeledik a Húsvét, és tudvalevő, hogy az új Alaptörvényünk a Húsvéti (Kakukktojás) jelzőt kapta az elfogadásának dátuma alapján. Kérjük a Kedves Munkatársat, hogy segítsen kiköszörülni azt a csúfságot, hogy közel fél év alatt alig 70 000 darabot igényeltek a zemberek az ingyenes Alaptörvényből. (A levél eddigi tartalma alapján feltételezem, hogy nem kell felhívnunk a Kedves Munkatárs figyelmét arra, hogy amennyiben nem igényel Alaptörvényt, abban az esetben kénytelenek leszünk megválni Öntől).

Kelt Budapesten, I. Orbán Viktor uralkodásának 4+2. évének március havának nyolcadik napján.


Elvtársi üdvözlettel:

Magyar Állami Intézmények és Hivatalok

Központi Agitációs és Propaganda Osztálya

http://okos-tojas.blog.hu/2012/03/08/elfogtam_egy_levelet_6
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az anya megkéri három lányát számoljanak be a nászéjszaka ut
  2012-03-11 10:12:42, vasárnap
 
  Az anya megkéri három lányát számoljanak be a nászéjszaka után hogy milyen
a férjük teljesítménye. Az első lánynál eljön az idő. Másnap az anya kap
egy telefont:
- Tchibo!
Anyuka nem érti de meglátja a reklámújságban a hirdetést: Élvezet az utolsó
cseppig!
Eljön az idő a másodiknál is. Ő is telefonál:
- Cardo matracok!
Anyuka nézi: Óriási élvezet, king size!
A harmadik lánynál is itt az idő. Ő is telefonál:
- British airways!
Az anya ezt olvasta mielőtt elájult:
Minden héten hét nap, Mindkét útvonalon naponta ötször!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Horthy Magyarország – Szálasi Magyarország
  2012-03-11 10:04:35, vasárnap
 
  Horthy Magyarország - Szálasi Magyarország

2011. 06. 13. hétfő. - 20:28


Erre már sokan nem emlékeznek: 1919 júliusában a hajdúböszörményi ,,Ébredő"- nyomda tulajdonosa, Szabó Ferenc kirakatában megjelent egy plakát. Rajta kormánykerék, amelyet egy kemény kéz fog. A szegedi nemzeti hadsereg első üzenete volt ez. Rajta egyetlen, soha nem hallott név: Horthy!

Amikor a Rubinstein Benők, s Galíciából érkezett Szmukok voltak Silye Gábor hajdúfőkapitány uram szabadságharcos városának urai, parancsolói, amikor egy ötszázalékos idegen kisebbség böllér-bicskái, revolverei meredtek Bocskay unokáira, akkor bizony az éhkoppon élő kert napszámos is úgy nézte ezt a piros-fehér-zöld plakátot, mint a templomban az úrvacsora-kelyhet.

Horthy! Horthy! Horthy! - hallom még ma is, amint a debreceni tízezrek, parasztok, munkások, intellektuelek; egy megkínzott város fiai, leányai ünneplik a Nagytemplom előtt. Ott áll a Kollégium kapujában az öreg Dégenfeld József főgondnok: - Isten hozta a Szabadítót!

És ne haragudjon meg érte senki sem, akkor, de csak akkor ô látszott a magyar Szabadítónak. Nem fehér lova, nem tengerész uniformisa, nem is németes akcentusú magyar beszéde bűvölte el a magyart. Mögötte azonban ott menetelt a magyar ifjúság, a lövészárkok szocializmusát kitanult katonatiszt és egyszerű napszámos, Gömbös Gyula vezérkari százados, a murgai tanító fia és pozsonyi Eckhardt Tibor sajtófőnök, az Ébredő Magyarok Egyesülete, Tormay Cécile, a nagy magyar írónő, Prohászka Ottokár, a szocialista-szent, Szabó Dezső, az ébresztő, Milotay István a nagy úttörő...

Horthy! Horthy! Horthy! - hallottuk Hajdúböszörményben, vagy a detronizáló, de a Szamuelly-i terror alól felszabadult Debrecen főterén, a Kossuth-szobornál. A hatalom azonban bűvös őrület. Budán ott áll a Vár, a királyi palota fénye, ragyogása, egy tündérszép asszony minden ambíciója, és a kísértés, hogy ezt a hatalmat meg lehet tartani, ha többé nem az ifjú katonákra, a szegedi tisztekre, nem az ébredő magyarok háromszázezres tömegére tekintünk, hanem csak Chorinok, Fellnerek, Hatvany- Deutschok magyar gyarmatát, az országhódítók impériumát látjuk a budai Vár magasságából.

Horthy Miklós és a ,,Horthy-Magyarország" tragédiája nem 1944 október 15-én, hanem 1923 húsvétján következett be, amikor az úgynevezett Egységes Pártból ki kellett válni a hét fajvédő képviselőnek, a nemzeti és szocialista megújhodásra törő erőknek. A bolsevikek alól felszabadított Magyarország és maga Horthy Miklós fölött is átvette a hatalmat gróf Bethlen István, rajta keresztül pedig a nemzetközi nagytőke, a chorin-kapitalizmus és a népszövetségi kölcsön. Horthy Miklós nem 1944 október 15-én árulta el a megújhodásra váró magyarságot, hanem 1923-ban, amikor meghajolt az országhódítók, a fél-feudalizmus, a nagyarisztokrácia, a nagy plutokrácia előtt és ellenfelévé vált azoknak, akik 1919-ben benne hittek, benne reménykedtek és tőle várták a szebb magyar életet.

Mindaz, ami az ô nevével indult, felszabadulás a zsidó országhódítás alól, a marxizmus megtörése, a földreform, a nemzetiszocialista nemzetvédelem, az idegen szellemiség kiseprűzése, a száz százalékosan idegen sajtó hatalmának lerontása, - velünk együtt, akik ifjonti hittel hittünk ebben - ellenzékbe szorult. Hamarosan a konszolidáció ürügyén rendőrileg üldözött program lett.

Bethlen István csakhamar Horthy Miklós és a Nemzet szerencsétlenségévé vált, mert jóval nagyobb elmebeli képességeivel mindig rá tudta venni a Kormányzót olyan lépésekre, amelyek szöges ellentétben állottak Horthy Miklós 1919-23 között megmutatott egyéniségével, amelyben joggal hitt és joggal csalódott a magyar nép.

A marxista-ellenes, de nemzeti és szocialista programból Bethlen-paktum lett a szociáldemokrácia korrupt, idegen vezéreivel, azzal a feltétellel, hogy a szociáldemokraták nem állítanak jelölteket a falusi kerületekben és nem forszírozzák a párt agrár-programját. A zsidó sajtó megrendszabályozása véres gúnnyá változott, mert a ,,Pesti Napló"-ban, Klein Ármin lapjában, élén Bethlen Istvánnal a rendszer urai, miniszterei, kormányfőtanácsosai írták a vezércikkeket, míg Gömbös Gyulának meg kellett elégednie a ,, Magyar Falu", alig ismert lapocska nyilvánosságával. A szakszervezeti és vele együtt a munkáskérdés visszacsúszott a Buchingerek, Győrki-Grószok, és a többiek nem mindig tiszta kezébe. A földreformból szörnyszülemény lett, amelyen nem Horthy, hanem Bethlen István kezenyoma és diabolikája látszott. S mindezt kiegészítette az elsőszámú közátok, a Hetényi Imre, majd Sombor-Schweinitzer politikai rendőrsége, az országhódító hatalom különös terror-szerve, amely természetesen meg sem közelítette az ÁVH gyalázatát. Ennél rosszabbat csinált. Titkos jelentéseiben szüntelenül ásta a szakadékot a bizalmatlan Horthy-kormányzó és a magyar nemzeti jobboldal között. A gyalázatos hangú ,,Rebekka ki a Várból" című röpirat nem a hungaristáktól származott, hanem Sombor-Schweinitzeréktől. Ugyanígy az az 1944-es röpirat, amelynek hungarista látszata volt, de a hungaristákat akarta Imrédy ellen ugratni. Igen-igen valószínűnek látszik, hogy a híres-nevezetes puffancsgránátot is Schweinitzerék helyezték el, hogy aztán a hungaristákra foghassák a Horthy-ellenes tüntetést.

A Horthy-rendszernek és magának Horthy Miklósnak az volt a végzete, hogy szembefordult önmagával, megtagadta saját elveit, jobboldali eszményeit és jobboldali követőit is. Kistarcsán már nem a Hofbauer-Csocsó bácsi napidíjas kommunistái ültek (mert ha tetszelegni akart a kormányzónak, akkor felfogadott néhány munkanélkülit, akiket aztán kommunista, vagy akár ,, nyilas" összeesküvőnek játszott ki), hanem a jobboldali magyarság tagjai, elsősorban hungaristák.

A magyar lélekhasadást, a jobboldal egymásnak ugrasztását, a jobboldali kiskocsmák és jobboldali úrikaszinók egymáselleni gyűlöletét Somborék sötét gyülekezete gyújtotta fel hamis, titkos jelentésekkel, hazugságokkal, intrikákkal, amelyekért nem Horthy, de még nem is Keresztes-Fischer Ferenc, hanem a vesztegető, országhódító hatalom fizette a pénzt. Esetleg maga Chorin Ferenc, vagy a csepeli Weiss Manfréd.

Ha még megengedi a jó Isten és meg tudom írni az ,,Országhódítók" c. könyvemet, furcsa és ismeretlen dolgokat fog olvasni a magyarság erre vonatkozólag. Mert annyit szabad legyen felhozni Horthy Miklós mentségére, hogy ô látszólag az ország kormányzója, gyakorlatilag azonban egy idegen világ- és országhódító hatalom foglya, szolgája volt.

Egy bizonyos, a fegyverletételi kiáltvány után a legrégibb horthysták is úgy érezték, hogy Szálasi Ferencnek jönnie kell! Jött és mi is köszöntöttük. Nem azért, mert valami előnyt akartunk Tőle és Általa. Jött, mégpedig azért, mert ez a Horthy-Magyarország elhasználta önmagát. Odáig süllyedt, hogy ,, Európa első antibolsevista államfője" Peyer Károllyal és Szakasits Árpáddal, sőt egy Karádi Katalin nevű sváb itatólánnyal tárgyalt hatalma megmentéséről. Bizánc elveszett s a bukás mélységét, nagyságát az mutatta, hogy csak két árva paraszt-testőr volt hajlandó meghalni érte. Egyik október 15-én délelőtt ifj. Horthy Miklós, a második pedig a Szarvaskapú védelmében.

A ,,Szegedi Gárda" ennyire olvadt. A m. kir. honvédség, a nép nem engedelmeskedett a fegyverletételi parancsnak. Akkor hát érdemes megkérdezni: mi a különbség közöttük? Miért sugárzik ki a magyarságra még mindig a két egyakaratú, egyhitű jobboldali Magyarország lélekhasadása?

Marschalkó Lajos - Összetartás (Kanada), 1960. december hó

(Forrás: Szittyakürt, 2006. szeptember-október)


http://kitartas.mozgalom.org/orokervenyu/horthy-magyarorszag-%E2%80%93-szalasi-ma gyarorszag
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 20 
2012.02 2012. Március 2012.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 258 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 972
  • e Hét: 4074
  • e Hónap: 15185
  • e Év: 168681
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.