Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
Ha ezt tudnák a lengyelek - a Fidesznek ilyen egy március 15
  2012-03-18 19:25:35, vasárnap
 
  Ha ezt tudnák a lengyelek - a Fidesznek ilyen egy március 15-e


A márciusi megemlékezések átpolitizálása nem újkeletű dolog, ám idén minden korábbinál acsarkodóbb és álszentebb a kormány hozzáállása. Előzetes területfoglalások, bértüntetők toborzása itthonról és külföldről, az ellenzék és a civilek ócsárlása - ezt hozza ki a Fidesz március 15-éből.

Már januárban lehetett sejteni, hogy itt nem a békés egymás melletti ünneplésről, netán az ellenzéki demonstrációk elfogadásáról fog szólni a nemzeti ünnep. Szinte Budapest egész belvárosára területfoglalási igényt jelentett be a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium a fővárosnál a március 15-i ünnepségek kapcsán. A szokásos állami ünnepségek helyszínei mellett még számos más közterületre is lecsaptak, így egyebek közt a Ferenciek terére, a Március 15-e térre, de lefoglalták az Erzsébet hidat és a Képviselői irodaház környékét, a Várba vezető utat, az I. kerületi Horváth kertet valamint a Nemzeti Színház és a Művészetek Palotája környékét is. A Fővárosi Önkormányzat minderre még rátett egy lapáttal, hiszen az ő foglalásukban benne volt még a Deák tér, a Hősök tere, a Clark Ádám és a Blaha Lujza tér is. Így gyakorlatilag nem maradt terep a civil és ellenzéki megmozdulások megszervezésére. A közterületek korlátozásából a Fidesz-kormány és a főváros végül engedett, hiszen az Erzsébet híd pesti hídfőjét és a Szabad sajtó útját "átadták" az Egymillióan a Sajtószabadságért (Milla) tüntetésének. Mindezt persze nem úgy kommunikálva, hogy hosszas nyilatkozatháborút követően engedtek a nyomásnak, hanem magukat a demokrácia zászlóvivő lovagjainak beállítva verték a mellüket, hogy lám-lám, kérem, lehet itt tüntetni, csak akarni kell.

Békemenet importált bértüntetőkkel

Nos, a kormány annyira akar tüntetni, hogy bejelentették, március 15-én ismét lesz Békemenet. Persze olyan, amihez a Fidesznek és a közpénzeknek valójában nincs közvetlen közük, ők csak meleg és nyitott szívvel "eltűrik", hogy szimpatizánsaik kiálljanak mellettük. Vélhetően csak véletlenül foglalták le előre a fent említett módon a menetelők útvonalának is számító közterületeket. Az élet nagy forgatókönyvíró. Ám a béke most akkora lesz, hogy szövetségeseket is toboroznak a kormányhoz közeli erők, importtüntetők érkeznek hazánkba. Csoportosan, szervezetten. Persze ehhez sincs köze Orbán Viktoréknak, csak visszafogottan viselik a szövetséges önzetlen kiállását.

Az, hogy mekkora zavar van a magyarok fejében, jól mutatja, hogy a nemzeti ünnepen százezrek azért mennek ki az utcára, mert szerintük példátlan "külföldi" támadás éri a kormányt, vagy éppen azért, mert sérül a sajtószabadság, a demokrácia értékei és a magyarok érdekei. De mindebből mit is ért egy lengyel barát? Minden bizonnyal nem sokat, de nem is kell, hiszen nem nekik kell majd utána Magyarországon élniük és acsarkodniuk tovább.

Nagy Utazás Magyarországra

A Gazeta Polska jobboldali lengyel hetilap - a Bencsik András-féle Magyar Demokrata testvérlapja - felhívásaiban Nagy Utazás Magyarországra címmel szólítja fel a lengyeleket, hogy csatlakozzanak a Magyarországra készülőkhöz. Külön honlap is készült, ahol az utazás minden részletére felhívják a figyelmet. A lengyelek agyát azzal is mossák, hogy számukra előre jelzik: vigyázzanak a provokátorokkal, akik a baloldali médiában szeretnék őket nevetségessé tenni.

Valójában nem a lengyelekkel lesz itt a fő gond, hanem Orbán Viktorral, aki immáron nemzetközi színtérre viszi kicsinyes politikai játszmáit.

Honnan jön a pénz a Békemenetre?

Azt, hogy a békemenetek finanszírozása mennyire csak "magánpénzből" történhet, eddig is lehetett sejteni, ám az MTI egy "meghökkentő hibajavítása" lerántotta a leplet a kormányról. Az MSZP szerint az alábbi javítás azt mutatja: a második Békemenet legalább annyira "civil" lesz, mint a legutóbbi volt. "Tájékoztatjuk előfizetőinket, hogy a békemenet március 15-ei eseményénél az MTI Agenda felületén technikai okok miatt tévesen szerepelt kapcsolattartóként a KIM Sajtó." - állt az MTI helyreigazításában.

Viperákkal mennek neki a tüntetőknek?

A DK az Egyetem téren tart megemlékezést, az LMP pedig inkább gyűjti az aláírásokat. A Jobbik is "ünnepel", szónokok és a P.Mobil szórakoztatja majd a párt híveit a Károly körúton délután félnégytől. A Milla fél órával korábban kezdődő megmozdulásától nem lesznek messze. Korábban az is felmerült, hogy a szélsőjobb "lecsap" a Szabad sajtó útján békésen demonstrálókra. Az egyik közösségi portálon radikálisok azt tervezik, hogy a civilek tüntetésén kisebb csoportokba szerveződve "viperás támadásokkal" zavarják meg a demonstrálókat. A Milla szerint mindez csak előzetes provokáció, arra kérik az embereket, hogy senkit ne riasszon el a szélsőjobb akciója.

Francia liberálisok a magyar demokrácia mellett

Közben megérkezett az újabb külföldi "segítség", a március 15-ei budapesti Milla-tüntetésen való részvételre szólítottak fel ismert francia értelmiségiek hétfőn a Libération című francia baloldali lapban. "2012. március 15-én a magyar demokratákkal leszünk, hogy leküzdjünk egy olyan bajt, amely tragikusan fenyegeti Európát" - írták az aláírók közleményükben, amelyet Mindenki Budapestre március 15-én címmel tettek közzé a lapban. A kezdeményezést követően nem várható, hogy franciák százai érkeznének Magyarországra, az sem valószínű, hogy bárki szervezetten mosná a gallak agyát és hurcolná őket ide mindenáron a nagy "nyugati" összefogást demonstrálva.

A francia értelmiség szerint a "mai magyar valóság korántsem csak nemzeti probléma, hanem egy olyan európai betegség tükre, amely Európa valamennyi alkotórészét átjárja. Az egész kontinensen egyre erősebbek a populista késztetések, történelmünk legsötétebb óráit visszhangozva. A mai magyar valóság korántsem csak nemzeti probléma: felveti a kérdést, mi lesz a jövője annak az Európának, amely nem egyszerű gazdasági konstrukció többé, hanem most először, és elsősorban, értékeken alapul".

A fentiek persze a Fidesznél már felérnek egy nagy nyugati összeesküvéssel, a kormány nevében Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár gyűlölködő csetepatét vizionált a Liberation felhívását követően. Szerinte az ellenzék "olyan messziről jött embereket utaztat be szervezetten, akik talán életükben először jönnek ide, de Magyarországot gombnyomásra szapulják, és akikről a magyar emberek azt sem tudják, kik is ők". A lengyelek importálását és utaztatását látva az államtitkár kijelentésével nem tett mást, mint mindig, hülyének nézett mindenkit, aki nem az ő szekerüket tolja.

Nem Budapesten "ünnepel" az MSZP

A szocialisták viszont kimaradnak a "csetepatéból", levonulnak Esztergomba. Török Zsolt szóvivő az MTI-nek a helyszínválasztást a korábbi fideszes polgármester, Meggyes Tamás tevékenységével indokolta, mondván, az előző városvezetés, illetve a kormányoldalnak a jelenlegi független polgármester munkáját ellehetetlenítő magatartása a Fidesz-kormányzás jelképe. A szocialista párt rendezvényén beszédet mond Mesterházy Attila pártelnök és Lukács Zoltán, az MSZP Komárom-Esztergom megyei elnöke is.

Ha a demonstrációk szervezői által remélt létszámra valóban számítani lehet, az utóbbi két évtized legnagyobb "ünnepi" megmozdulása van kialakulóban. A kérdés csak annyi, vajon mennyi köze van az idei megemlékezésnek március 15-e szelleméhez. Korábban sem volt mindig sok, de a kormány most minden határt túllép, sértődöttségből és dacból meneteltet, "fújjol", és ami a legnagyobb probléma, ítélkezik és megoszt. Most is, idén is, március idusán is.


http://www.stop.hu/belfold/ha-ezt-tudnak-a-lengyelek--a-fidesznek-ilyen-egy-marci us-15-e/1011838/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tartozni valakihez
  2012-03-18 18:42:22, vasárnap
 
 

Tartozni valakihez


Amikor Nagy Imre Oroszországban részt vett a cári család lemészárlásában, nem gondolta azt, hogy egyszer még antikommunista hőssé avatják az 1956-os forradalom és szabadságharcban eltöltött szerepe miatt . Vállukra kapta őt a nép, a sokat szenvedett magyarság azért, mert egyszer megvédelmezte a gaz lator, Rákosival szemben őket . Milyen kevés elegendő egy életre szóló hála elnyeréséhez ! Családja mégis másként látja édesapja szerepét . Leánya ragaszkodik apja korábbi mestereihez, aljas gyilkosaihoz, az eszméhez, amiben nevelkedett élete folyamán .



Vállára emelte őt az élet-halál harcot folytató magyar nemzet akkor, amikor egy rövid időre magyarrá vált mindenki, az ÁVÓ-sokat leszámítva . Majd november negyedike után visszaállt a ,,rend" , bár még sortüzeket vezényeltek az ország távolabbi részében . Nem egyedüli eset ez a miénk . Putint mostanában emelte vállaira a sokat szenvedett ortodox orosz nép, akiben megváltóját látja, a cáratyuskát . KGB-s múltjáról nem sokat beszélnek ennek az erős embernek, aki 1999 utolsó napján került bele a képbe Jelcin jóvoltából, aki kihasználva egy józan pillanatát, hozzásegítette őt a koronához . Azóta eltelt tizenkét év, s most majdnem kétharmaddal újraválasztották az eddig miniszterelnökséget játszó, keménykezű vezetőt .



Modern korunk előtt sem volt ez másként a világban . Cromwell Olivér árnyékában megérkeztek Anglia földjére azok, akiket kiebrudalt az országból 450 évvel korábban a király . Bosszújuk gyorsan, s nyersen érte a királyt, aki fejvesztve sem menekülhetett előlük . Azóta működik az Angol Bank, azaz néhány évvel később, azaz 1694-óta . Majd az illuminátusok csillaga kezdett el fényleni a spartakuszi kőművesek jóvoltából, akik jakobinusokként gyilkolásztak egy jó ideig, kihasználva Bonaparte Napóleon átlag feletti képességeit . Stratégiájának köszönhetően királypárti tüntetőkre ágyúval tüzelt úgy, hogy senki sem maradt életben . Majd elzavarta azokat a hatalom mellől, akiket addig feltétel nélkül szolgált . Később császárrá koronáztatta magát, majd Moszkváig üldözte azokat, kikről már Tolsztoj is könyvet írt korábban . Népek csatája, majd az angol Wellington kellett eltávolítására, amiből a vöröspajzsos ember rettentő családi vagyont szerzett .



Az emancipációt követően megszállták hazánkat is keletről, majd áldozatot vettek egy libapásztor leánykán Tiszaeszláron . Tisza Kálmán miniszterelnök kérte a vád emberét, hogy döntésével mérlegelje a rente konvenció 20 millió forintos kölcsön sorsát, amihez a Rót Schield bankárcsalád a barbár gyilkosok szabadonbocsájtását tette függővé . Mindenki tudta, hogy ők ölték meg azt az ártatlan gyereklányt, mégis felmentette őket Öetvös Károly védőügyvéd segítségével a bíróság . A bíró ezután visszavonult birtokára, soha többé nem vett részt az igazságszolgáltatásban .



Persze itt bemutathatnánk Lukács Györgyöt is, aki a patkányforradalom fő ideológusaként olyan szellemiséget terjesztett, amit még napjainkban is eszelősen követnek néhányan a nemzetközi, sőt magyar politikában . Ezek a hellerágnesek nincsenek egyedül a világon, nem hagyják egyedül őket bűntársaik, mert kezükhöz vér tapad . Mindannyian ettek abból a véráztatta pászkából, amit a honfoglalás kicsi áldozatából kicsepegtettek . De a körmendi gyilkosság Zsófikája is hasonló aljasság áldozatává lett, akinek vérével locsolták meg az egyik közeli, zalai üdítőgyár alapköveit . Nincsenek véletlenek . Mindent alaposan kidolgoztak előre ezek .



Ahogyan a 68-as nemzedék elkötelezettsége is összefügg a maoista butaság terjedésével, azok a korábbi renegátok ma megtalálhatók az EU parlamentjében, különféle országok képviseletében . Európát eltérítették ! Egy szorosan együttműködő vérszövetség dacszervezete, akik ezt a magasszintű összeesküvést rejtegetve, azt hiszik, hogy mindent megengedhetnek maguknak . Kóhnbenditek, s különféle biztosok fröcsögnek összehangoltan a magyar szó hallatára . Ami még ennél is elfogadhatatlanabb, hogy az általunk megbízott magyar EU-s képviselők segítségével teszik . Hazaárulás magasfokon mondhatnánk, ha ez lenne hazájuk az itt élő világpolgároknak, akik mindent megtesznek annak az érdekében, hogy bemocskolhassák hazánk nevét nemzetközi fórumokon .


Kíváncsi vagyok nemesedhet e annyira Orbán Viktor miniszterelnökünk, hogy Nagy Imre árnyékába léphessen, aki halálával megváltotta korábbi bűneit, amivel azóta sem dicsekednek . Fiatal ,,demokrataként" megutaztatta őt is, mint néhány más kiválasztott társát, egy Magyarországon született, nyílt társadalmat hirdető milliárdos befektető, aki nagyban gyarapodott ebből a befektetéséből . Elvégezte a gengszterváltás piszkos munkáját a szabadnak nevezett demokraták kis csapata, ráakaszkodva népesebb pártok árnyékára, nagyban befolyásolva őket cselekedeteikben. Ennek a furcsa pártnak volt ifjúsági tagozata a jelenlegi kormányunk vezető pártja, akik feledve liberális gyökerüket, most nemzeti elkötelezettségű pártként foglalják el kétharmados felhatalmazással az országgyűlést .



Minden fórumon, mindenki támadja őt azért, mert alkotmányozni merészelt, lecserélte a 49-es szovjetmintájú alaptörvényünket, ami miatt elmaradt az elszámoltatás . De nem merte visszaállítani az 1944 márciusában megszüntetett alkotmányunkat, ami a közbeeső időszakot törvényellenesnek mondta volna ki, s felelniük kellett volna azoknak, akik emberiesség elleni bűnöket elkövettek . Ez nem történhetett meg, mégis állandóan támadják az európai nemzetek ellen fellépő baloldali pártok internacionalista gyökerű fenegyerekei . Megvonnák a hazánknak járó támogatásokat, amit egyébként is egyenlőtlenül osztottak szét az európai unióban amióta beléptünk .



Egységesen magas fizetést kap minden EU-s politikus, uniós szakember, de mégis államonként változik az életszínvonal, ahol egy nemzeti gazdaság sem képes talpon maradni a ráható nemzetközi nyomás ellenében . Olyan törvényeket hoznak a hozzá nem értő csoportok az állatvédelem mögé bújva, amivel ellehetetlenítik a magyar mezőgazdaságot . Árnyékszervezetek finanszírozásával fenntartott csoportok egyszerre lépnek fel hazánk ellen, ahelyett, hogy segítenének bennünket felzárkózni saját erőből . Még az angol mezőgazdaságot is támogatjuk csekély erőnk megfeszített keservével . Eközben régi tagországok büntetlenül áthághatják az uniós szabályokat .



Demokratikusan megválasztott miniszterelnököket cserélnek le büntetlenül, figyelmen kívül hagyva egy ország választóinak akaratát, akik a kétharmadot is antidemokratikusnak tartják . Van egy láthatatlan árnyékkormány, amely a valódi döntéseket hozza, bár senki sem szavazta őket oda ! Ettől a titkos világszervezettől minél hamarabb meg kell szabadulnia Európának, mert az igazi demokrácia rendszerében titkosításnak semmi helye sincsen .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szebb jövő a nemzeti öntudat felébresztésével kezdődik
  2012-03-18 18:41:42, vasárnap
 
 
A szebb jövő a nemzeti öntudat felébresztésével kezdődik

- Gárdistákat avatott az MNG



gardaavato-2012-03-17.jpgA Magyar Nemzeti Gárda március 15-e alkalmából eskütétellel egybekötött megemlékezést tart szombaton 11 órai kezdettel a Hősök terén. A rendőrségi beavatkozást elkerülendő, ülve megtartott ünnepségen egyebek mellett beszédet mond vitéz Porubszky István, Potyka bácsi, a legendás kispesti 56-os hős is. A liberális portálok uszításának köszönhetően egyes hazai körök, páholyok és Facebook-csoportok tagjai már előre dörzsölték az orrukat örömükben, hogy a rendőrök biztosan szétverik a "fasiszták" rendezvényét. Mert hazánkban, a liberális toleranciaországban amit lehet az egy tőről metszett magyargyűlőlőknek, azt nem szabad azoknak, akik nem a korzókörhöz tartoznak. A Hunhír.info a helyszínről számol be az eseményekről.




134 gárdistát avatott az MNG - Budapest, Hősök tere, 2012. 03. 17.
Tekintse meg képtárunkat!

13:00 - A téren már csak az ünneplők és esküt tevők kisebb csoportja maradt, továbbra is beszélgetnek, fotózzák egymást. A Szépművészeti Múzeum előtt álló kaszinótojásosok, kecsaposok harcos maroknyi csapatát több tucat rendőr gyűrűjében kísérik el a helyszínről, megvédendő a gaz fasisztáktól.

12:39 - Ináncsi közölte: az eddigi személyes ellentétek félretételével a gárdák, a civilek, a magyarok összefogására van szükség. A színpadról kijelentette, hogy a Himnuszt és a székely himnuszt mindenki magában énekelje, hogy elkerüljék a rendőri beavatkozást. Ez így meg is történt, majd miután Ináncsi bejelentette a rendezvény végét, a gárdisták felálltak és állva énekelték el legszentebb imádságaikat. A téren az eddig alakzatban ülő emberek csoportja már felbomlott, az emberek beszélgetnek egymással, fényképezkednek és napfürdőznek. A liberális huhogók jóslata ellenére az MNG március 15-ei rendezvénye és az ünnepélyes eskütétel rendőri beavatkozás nélkül érhetett véget.

12:25 - Megtörtént a féltérdre ereszkedett új gárdisták eskütétele. A rendőrség nem avatkozott közbe. Ináncsi folytatja beszédét, amelyben a nemzeti összefogást fontosabbnak tartja a kardnál, de ugyanakkor utal arra is, hogy hazánkat és önrendelkezésünket bármilyen eszközzel meg kell védenünk. A szebb jövő a nemzeti öntudat felébresztésével kezdődik - fogalmazott Ináncsi.

12:24 - Ináncsi József, az MNG vezetője beszél. Feleleveníti a tavalyi eseményeket és ismételten megfogalmazza: a magyarság nemzeti önrendelkezésének megtartásáért cselekszenek. A gárdisták féltérdre ereszkednek és Ináncsi szavait szívre tett kézzel, félhangon ismétlik. Eskütétel.

12:18 - Boldogasszony anyánk és huszárnóta.

12:12 - Egy hat év körüli fekete Magyar Gárda-pólóba öltözött kisfiú szaval a fotósok gyűrűjében: Magyar vagyok.

12:02 - A Jobbik országgyűlési képviselői szinten van jelen a rendezvényen Szabó Gábor választmányi elnök, Schön Péter és Bertha Szilvia képviselők személyében. Szabó Gábor hírportálunk kérdésére elmondta, hogy a párt jogsegélyszolgálata adja meg a védelmet az esetleges atrocitások elszenvedőinek. Szabó közölte, üdvözlik a kezdeményezést, amely az összefogásra és a magyarvédelemre fókuszál. Mint mondta, a jogsegélyszolgálat munkatársai folyamatosan "járőröznek" a rendezvény helyszínén.

11:52 - A szónok a székely rendtartásról beszél , arról a rendező erőről, amely évezredeken keresztül mozgatta, irányította és összefogta a Kárpát-medence népeit.

11:51 - Az antifasiszták fáradhatatlanul mutogatják tábláikat a négyszögben felállt rendőrök védelmében, de már senki sem foglalkozik velük. A 10-15 ember nem tudja megzavarni a rendezvényt. Sokan érkeznek családosok, kisgyerekkel is. A tömeg nő, folyamatosan jönnek a térre.

11:40 - Potyka bácsi a Boldogasszony anyánk soraival és Sajó Sándor magyar rögvédő és földvédő versével búcsúzik. Ináncsi kezét nyújtja és több gárdista lesegíti a pódiumról az 56-os hőst.

11:38 - Az első rendőrsorfal mögé egy Árpád-sávos zsázlót is bevisznek.Úgy tűnik, a rendőröknek legfontosabb feladatuk a tizenegynéhány uszító totális védelme.

11:37 - Még Potyka bácsi a színpadon a hazai és az idegen milliárdosok elszámoltatását követeli, addig a rendőrök dupla sorban védelmezik a liberális uszítók maroknyi csoportját. Állítólag valaki meggyújtotta az egyik no gardás papírlapot, ezért van a fokozott rendőri védelem.

11:34 - A rendőrök védelmezik a mintegy 15 antifasisztát, akik magasra tartják a No Garga papírfecnijüket.

11:32 - Potyka bácsi a pártokkal szemben a magyarság összefogását szorgalmazza, és az EU zsarolása ellen szólal fel. A rendőrök felsorakoznak két oszlopba, a szónokokra kevesen figyelnek. Vélelmezhetően valami akció készül az antifasisztáknál. A rendőrök körbeveszik a a liberális. Horhy és gárda fóbiás szellemi köcsögöket.

11:31 - Az 56-os Potyka bácsi beszél. Feleleveníti a vele történteket az 56-os események idején, és a fiataloknak, az utódoknak szólva arra figyelmeztet, hogy most is meg kell védeni a magyar vívmányokat és a magyarságot az idegen hatalommal szemben, mint 1956-ban. Potyka bácsi a sorkatonai szolgálat ellen emeli fel a szavát, amelyet szabadkőműves követelésre hajtott végre a hazaáruló kormány.

11:21 - A Gárda Szövetség vezetője beszél. A szövetség azért jött létre különböző gárdista csoportokból, hogy együttesen harcoljon Magyarország gyarmatosítása ellen és az idegen részvénytársaság uralmába hajtott magyar nép megvédéséért. Elfogadhatatlannak tartja, hogy a magyarság védelmére alakult szervezeteket a hatóság és a különböző szervek megkísérlik ellehetetleníteni. A Gárda Szövetség vezetője éles hangon bírálja, hogy a liberális országvezetés idején magyar hazafiak ezreit támadták a gyurcsányista rendőrök, és a cigánybűnözés növekvése ellen semmit sem tesznek.

11:17 - A főhajtás megtörtént, tapssal köszöntik a gárda vezetőjét.

11:15 - Ináncsi közli: most a Himnusz következne, de amennyiben felállnak a gárdisták, a rendőrség beavatkozik. Ezért csendes főhajtást javasol egy percre. Ináncsi közben a céljaikról is beszél, bemutatja azt a magyar párt, akit tavaly elvittek a Himnusz közben a rendőrök. Hazánkban ma a Himnuszt sem lehet a magyaroknak békében énekelni - fogalmaz.

11:07 - A dobosok a Kárpát-medence magyarságának egységéért demonstrálnak, szónokuk szerint a magyarok összefogása, nemzeti imádságunk, a Hiszekegy alapján valósítható meg. Dobkísérettel adják elő a magyar Hiszekegyet. Közben motorosok is érkeztek a térre a Szkíta Motorosok és a Nemzeti Érzelmű Motorosok képviseletében.

11:01 - Ináncsi József, az MNG vezetőjének beszédével megkezdődik a rendezvény. Ináncsi figyelmeztet rá, hogy a rendőrség szerint már az is bűn, hogy a gárdisták a földön helyet foglalnak. Programmódosításról beszél, és bejelenti a táltos dobosokat, akik megkezdik produkciójukat.

10:57 - Nemzeti érzelmű polgárok is felfedezik a kaszinótojásosokat, és nevetve kérdezgetik tőlük, hogy mi a céljuk, "homokosházasság a templomban?" Egy szemfüles hajléktalan észreveszi a lehetőséget és a Fedél nélkült kínálgatja az antifáknak. Az egyik orrába tolja az újságot, így az kénytelen vásárolni.

10:53 - Múmiák testközelben címmel jelzi a Szépművészeti Múzeum falára kifeszítve, hogy látogatókat várnak az intézménybe, a múzeum előtt a rendőri erők mellett megjelennek a harcos antifasiszták is, "no racism, no garda" feliratokkal. Tudósítónk egy olyan transzparenst is lát, amelyen Horthy és Szálasi neve szerepel pirossal áthúzva, középen a kaszinótojásos Dániel Péter "No Garda"-táblával áll a kezében a fotósok össztüzében.

10:47 - Ináncsi a provokatív újságírói kérdésekre leszögezi: az MNG hagyományőrző mozgalom, amely emellett minden olyan helyzetben segítséget nyújt, amikor a magyarság kisebb-nagyobb közösségét természeti katasztrófa, vagy bármilyen más nemkívánatos esemény éri. Sorolja azon megjelenésüket, amikor embertársaknak segítettek az árvizekkor. Leszögezi: minden olyan rendezvényen ott vannak, ahol a hagyományőrzés, múltvédelem és a nemzeti identitás erősítése zajlik.

10:42 - Ináncsi Józsefet, a Magyar Nemzeti Gárda (MNG) vezetőjét faggatják a hazai és külföldi riporterek. Az MNG vezetője aktuális összefoglalót közöl a szervezet tevékenységéről, a mostani rendezvény céljáról és arra is utal, hogy a különböző tiltó intézkedések miatt kellett a mai napra időzíteni március 15-ei ünnepségüket és az új gárdisták ünnepélyes eskütételét.

Újabb jobbikos zászlók érkeznek és nő az érdeklődők tömege is.

10:36 - Megjelent a téren az a hölgy is, akit tavaly elvittek a rendőrök a gárdaavatásról. A földön ülő gárdisták közül többen számítanak rendőrségi beavatkozásra, ugyanis vannak olyan ifnormációk, melyek szerint 11 óra körül már csak azért beavatkoznak, mert állítólag a földön ülés kimeríti a garázdaság kategóriáját. Talán ezér tis hívta fel Potyka bácsi mindenki figyelmét az ellenállásmentes hozzáállásra.

A múzeumok lépcsőjén is nagyobb számú rendőri erők álltak fel, az Állatkert irányában egy rendőrsorfal látható. A rendőri jelenlét az utóbbi időben megszokottnál is sokkal erősebbnek és demonstratívabbnak minősíthatő - jelentette tudósítunk.

Jobbikos zászlókat is a térre hoztak és a Magyar Nemzeti Front pár aktivistája is megjelent a helyszínen.

10:29 - Potyka bácsi, az 56-os hős szól az egybegyűltekhez. A legendás forradalmár felhívja a Hősök tere betonján ülő gárdisták figyelmét, hogy ne üljenek fel a provokációnak, semmilyen ellenállást ne fejtsenek ki az esetleges rendőri beavatkozásnál, és arra is figyeljenek, hogy átadják az igazolványaikat. Semmilyen indokot ne szolgáltassunk a beavatkozás lehetőségére - figyelmeztet Potyka bácsi.

10:24 - Tart a gárdisták eligazítása. A zöld pólóba és zöld terepnadrágba öltözött fiatalok és idősebbek helyet foglaltak a Hősök tere betonján. Közben folyamatosan gyűlik a tömeg, jobbikos és Árpád-sávos zsázlókat is lehet már látni. A gárda vezetése most eligazítást tart a szervezőknek. Hatalmas a médiaérdeklődés, több külföldi tévétársaságot is megfigyelt tudósítónk.

10:12 - Hatalmas a rendőri készültség. A sisakos készenlétisek szinte körbeveszik az egész teret, ahol már több terepnadrágos, zöld pólós és bocskaiba öltözött idősebb és fiatalabb várja a rendezvény kezdetét. Jelenleg a rendőri létszám arányában nagyobbnak tűnik, mint a megemlékezés résztvevőié.

A szervezők közölték, hogy a résztvevők terepszínű, de nem egységes ruhát fognak viselni, és mellőzik a bíróság által feloszlatott társadalmi szervezet jelképeire utaló ,,jeleket". Ez persze nem jelent semmit, ha a kormány meg akar felelni a "nemzetközi elvárásoknak". Ebben az országban a liberálisok nyugodtan uszíthatnak, millázhatnak, támadhatnak meg országgyűlési képviselőket, csak a magyaroknak tilos minden, ami bánthatja egy belterjes politikai és más szellemi, ideológiai bűnbanda tagjainak érzékenységét.

HunHír.info


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Negatív a Balaton vízmérlege
  2012-03-18 11:43:09, vasárnap
 
  Negatív a Balaton vízmérlege

2012-03-08 15:17:49

A legfrissebb vízügyi jelentés szerint a Balatonból tavaly - az elmúlt 12 évben immár hatodszor - ismét több víz folyt, párolgott, vagy szivárgott el, mint amennyi a befolyóin keresztül és csapadék formájában belekerült, ami arra figyelmeztet, hogy minél előbb foglalkozni kell a problémával - mondta Molnár Gábor, a Balaton Fejlesztési Tanács munkaszervezete, a Balatoni Integrációs Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője .

Kitért arra is, hogy a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság szakemberei arra figyelmeztettek: 1921-1999 között 80 éven keresztül nem volt példa negatív vízmérlegre a Balatonon, azóta viszont 50 százalékos ennek az előfordulása.
A mostani negatív vízmérleg kialakulásához hozzájárult, hogy a tavalyi év rendkívül csapadékszegény volt, és a tó vízgyűjtő terültének kiürülése az elmúlt hat évben ismétlődő problémává vált. A balatoni halgazdálkodásnak például tavaly egy hónappal korábban meg kellett kezdenie az őszi haltelepítést a telelőin kialakult vízhiány miatt.
Molnár Gábor kifejtette: a 2000-es évek elején történt drasztikus vízszintcsökkenés idején sok teória született a Balaton esetleges vízpótlásának lehetőségeiről, amit egy kézlegyintéssel elvetettek, miután a természet "rendezte" a kérdést.
A tó vízszintje ugyan jelenleg 84 centiméter, ami még 14 centiméterrel a szabályozási minimum feletti érték, de a Balaton vízháztartása nagyon sérülékeny, ezért különös figyelmet kell fordítani minden jelre - mondta a szakember. Úgy vélte, az újabb negatív vízmérleg arra figyelmeztet, hogy fontos lenne tudományosan megalapozott kutatásokat végezni a vízmérleg javításának lehetőségeiről.
Zsikla Ágota, a siófoki obszervatórium meteorológusa az MTI-nek csütörtökön elmondta: a következő napok, hetek sem fogják enyhíteni a szárazságot a Balaton térségében. A napokban hulló kevés csapadék után a következő héten nem várható említésre méltó esőzés. Az évszakos előrejelzés sem biztatóbb, ami áprilisban inkább átlag alatti mennyiségű csapadékot valószínűsít.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az igazi nőnap Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe
  2012-03-18 11:27:33, vasárnap
 
  Az igazi nőnap Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe
Fri, 2012/03/09 - 12:26


Március 25. A tetőtől-talpig nő napja. Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe, a nap, melyen Mária megtudta, hogy várandós, Krisztus Urunk inkarnációja.

A magyar hagyomány március 25-én ünnepli a nőt és mindent, ami nőies. Március 8-át Magyarországon Rákosi Mátyás tette kötelezőve 1948-ban. Térjünk vissza hagyományunkhoz, és ünnepeljük A nőt március 25-én (idén 26-án), Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepén!



http://1.bp.blogspot.com/-vhIOEI8aJ3U/T1hvmWK_5lI/AAAAAAAAA_8/wq5lfSVvZBc/s400/th e_annunciation.jpg

(Monarchista.blogspot.com)


http://szentkoronaradio.com/hit-vallas/2012_03_09_az-igazi-nonap-gyumolcsolto-bol dogasszony-unnepe
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Belső vizsgálat indul a Vatikánban
  2012-03-18 10:47:51, vasárnap
 
  Belső vizsgálat indul a Vatikánban

Sun, 2012/03/18 - 08:28


Belső vizsgálatot rendelt el XVI. Benedek pápa olyan titkos vatikáni iratok kiszivárogtatása ügyében, amelyek azt sugallják, hogy korrupciós ügyek történtek és hatalmi küzdelmek dúltak magas rangú egyházi vezetők között.

Giovanni Angelo Becciu, a szentszéki államtitkár helyettese a Vatikán hivatalos lapja, a L'Osservatore Romano szombati számában figyelmeztetett: a vatikáni ügyészek minden szükséges adminisztratív és büntetőjogi lépést megtesznek a ,,hűtlen és gyáva" kiszivárogtatók megbüntetése érdekében.

Az olasz sajtó január végén azt írta, egy olasz katolikus főpap XVI. Benedek pápához írt több levelében bírálta a vatikáni adminisztrációban megjelenő korrupciót. Az írások szerzője Carlo Maria Vigano érsek, aki 2011 végéig a Vatikáni Kormányzóság főtitkára volt, és akit tavaly októberben pápai nunciusnak (nagykövetnek) neveztek ki az Egyesült Államokba.

(MTI nyomán Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/hit-vallas/2012_03_17_belso-vizsgalat-indul-a-vatikan ban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jönnek ezerrel az új honfoglalók - Ön venne lakást egy dikta
  2012-03-18 10:45:37, vasárnap
 
  Jönnek ezerrel az új honfoglalók - Ön venne lakást egy diktatórikus országban?

2012. március 18. 07:40
Hunhír.info

A Colliers International nemzetközi tanácsadó elemzése szerint, hogy a befektetési célú magyar ingatlanpiac tavalyi forgalma 650 millió euró volt, több mint háromszorosa a 2010-es 200 millió eurónak.

Azért az minimum elgondolkodtató: a viágmédiumok harsogják ezerrel hogy Magyarországon tombol a fasiszta diktatúra, mégis jönnek a "nyugati" tőkések, és vásárolják fel a magyarországi ingatlanokat. Ön venne lakást olyan országban, ahol bármikor államosíthatónak, ahol fegyveres fasiszta rohamosztagok támadásától kell tartani, ahol rettegésben és félelemben élnek a zsidók, a mások, a melegek, a szabadelvűek, és egy pusztabunkó nacionalista diktatúrát épít? Nem venne, illetve csak akkor, ha megsúgták: az egész cécó csak parasztvakítás, arra jó, hogy letörjük az árakat, amúgy nincs semmi alapja. Ügyesen ki van ez találva.

http://hunhir.info/?pid=hirek&id=51321
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A partnerek, akiket a házasságközvetítő iroda hozott össze,
  2012-03-18 10:42:10, vasárnap
 
 
A partnerek, akiket a házasságközvetítő iroda hozott össze, elhatározzák, hogy egybe-kelnek. A hölgy közli, hogy ő már háromszoros özvegy. - Nem baj - mondja a leendő férj -, ez engem egyáltalán nem zavar. - Igen, de vigyáznia kell a nászéjszakán, mert én még szűz vagyok... - Hát ez meg, hogy lehet? - Tudja, az első férjem szűcs volt, és csak simogatott. A második cukrász volt, az csak nyalogatott. A harmadik politikus volt, az meg folyton csak ígérgetett.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Figyelmeztetés a kommentelőknek: a világhálón támad a hasbar
  2012-03-18 10:13:11, vasárnap
 
  Figyelmeztetés a kommentelőknek: a világhálón támad a hasbara-kommandó





Természetesen bárkinek joga van hozzászólni bármilyen cikkhez, még annak is, aki fizetséget kap azért, hogy bizonyos nézeteket hirdessen. Miféle eszmék terjesztéséért, miféle érdekek képviseletéért fizetnek pénzeket manapság? Költői kérdés. Mindannyian pontosan tudjuk a politikailag nem korrekt választ. Én lelkes híve vagyok a szabad véleménynyilvánításnak és mindenfajta vitának, de a Kuruc.infón, vagy bármely weboldalon megjelent cikkekhez hozzászóló nemzeti érzelmű honfitársaink jó, ha tudják: nem kizárt, hogy esetenként az izraeli internet-kommandó tagjaival vitatkoznak.

Még 2009 végén adott hírt a Jedioth Ahronot című újság internetes kiadása arról, hogy Izrael - érzékelve a zsidó állam bűncselekményei miatti növekvő nemzetközi felháborodást - a jövőben erőteljesebb propagandát kíván kifejteni a világban. (Mert úgy látszik, nem elég, hogy a nyugati világ médiájának a döntő része a cionisták kezében van. Még így is nehéz ugyanis a feketéről azt hazudni, hogy fehér.) Az újság híradása szerint az izraeli külügyminisztérium egy úgynevezett internet-kommandót állított föl, melynek tagjai többnyire egyetemi hallgatók és leszerelt katonák, illetve bárki más, aki vállalja a cionista propagandista szerepét. Gondolom, csak megbízhatónak ítélt személyeket alkalmaznak: zsidókon kívül például a keresztény cionisták - nálunk elsősorban a Hit Gyülekezetének elbolondított tagjai - egészen biztosan vállalkoznak a hazugságok terjesztésére. Pénz nélkül persze nem működne az egész akció, ugyanakkor a cionista eszme fanatikusainak a száma a gójok között sem csekély. Az évtizedes holokauszt-propaganda, valamint az arab- és muszlimellenes rágalomhadjárat, a zsidókat ravasz módszerekkel istenítő sok hazug könyv és hollywoodi film, az eltorzított történelemtanítás megtette a maga hatását, és lelkes cionistává formált sok szerencsétlent.
Az Izrael szolgálatába szegődött propagandisták feladata pedig a Jedioth Ahronot cikke szerint az, hogy kommentárokat, különféle blogokat írogassanak, híroldalakat, fórumokat szerkesszenek, no és persze a twitteren és a facebookon is hirdetniük kell a cionista nézeteket.
Az újság riportere feltette a kérdést az akció egyik fő szervezőjének, hogy az ,,internet-kommandó" tagjai ,,normális internet felhasználónak" adják-e ki magukat vagy sem. A válasz a következőképen hangzott: ,,A mi embereink nem fogják megmondani, hogy ők az izraeli külügyminisztérium hasbara (propaganda)-osztályának alkalmazásában állnak... Nem fogják magukat szükségszerűen izraelinek kiadni. Azt fogják írni, hogy ők hétköznapi internet felhasználók, és a kommentárjaikat is magánvéleményként fogják közölni, de az üzeneteik a Külügyminisztérium hivatalos irányvonalához igazodnak majd."
A lapban megszólaló izraeli tisztségviselő arról is beszélt, hogy az internetes hasbara-hadjárat megindításáról a Gázai Övezet elleni izraeli támadás idején döntöttek. Mint mondta, akkoriban (vagyis egy esztendővel korábban, 2008 végén, 2009 elején) a külügyminisztérium a külföldi zsidó közösségből és Izraelből is sok önkéntest toborzott. ,,A mi célközönségünk akkor az európai baloldaliak voltak, akik barátságtalanul fogadták az izraeli kormány politikáját. Ezért kezdtünk el beavatkozni a vitafórumokba Angliában és Németországban. Nagyon ellenséges környezetben kellett tevékenykednünk" - fejtegette az izraeli félretájékoztató kampányt szervező egyik külügyi hivatalnok.
Természetesen szervezett cionista propaganda-kampány régebben is zajlott a világhálón. Így például Németországban 2002 óta működik a magát megtévesztően ,,Honestly concerned"-nek nevező csoport, amelynek tagjai cikkekben, hozzászólásokban, blogokban igyekeznek megmagyarázni a megmagyarázhatatlant: az izraeli kormány erőszakos, terjeszkedő politikáját. De a véleménynyilvánításon túl személyükben is igyekeznek ellehetetleníteni a cionizmussal nem rokonszenvező újságírókat, szerkesztőket, és megpróbálják lejáratni azokat a weboldalakat, amelyek el merik mondani az igazságot Izraelről.
Igencsak meglepő lenne, ha ilyesfajta izraeli hasbara-kommandó éppen Magyarországon nem működne. De a különböző híroldalak Izraelt és a cionistákat érintő cikkeihez fűzött hozzászólásokat böngészve nagy valószínűséggel állíthatjuk: a harcos izraeli propagandisták itt is jelen vannak, és igyekeznek teljesíteni is a pénzükért. Ha azt látjuk, hogy a lelkes filoszemita és Izrael-barát bérkommentelők gyakran kijönnek a sodrukból, dühöngenek és személyeskednek, valamint ha teljesítményüket és érveiket szánalmasan gyöngének érezzük, akkor ne csodálkozzunk: hazug, hamis, a terjeszkedés és uralkodás elleplezésére szolgáló nézeteket hirdetni nem éppen egyszerű feladat. Még akkor sem, ha az ilyesmit busásan megfizetik.
Perge Ottó

További részletek: http://kuruc.info/r/7/92338/#ixzz1mwAyRV00
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A magyarországi hazaáruló közölte a csehekkel a gyarmattartó
  2012-03-18 10:10:13, vasárnap
 
  A magyarországi hazaáruló közölte a csehekkel a gyarmattartók ultimátumát
2012. március 17. 23:00:51

Nem magyar biztos, cseh urak!
Egy redvás magyarországi bóchere
a rabszolgatartó világbirodalomnak.

Csehország ultimátumot kapott Brüsszeltől; az ország júniusig vagy megoldja a problémát, vagy nem kap több uniós támogatást - írja a Lidové Noviny című konzervatív cseh lap. A rabszolgatartók mindezeket a magyarországi hazaáruló csicskájukkal, Andor Lászlóval közöltették a csehekkel.

A lap szerint a cseh kormánynak fel kell készülnie a brüsszeli támadásokra, mert mióta felmerült, hogy Magyarországtól megvonják a kohéziós pénzeket, már senki sem bízik az Európai Unió pártatlanságában.

Több másik cseh lap is azt írja: Brüsszel valószínűleg azért támadja az országot, mert Csehország januárban nem csatlakozott az Európai Unió pénzügyi paktumához.

Autópályaépítésekre és víztisztító beruházásokra hívták le a legtöbb uniós pénzt Csehországban az elmúlt öt évben. 2007 óta összesen 570 milliárd korona, vagyis 6000 milliárd forintnyi uniós támogatást kapott az ország. Brüsszel szerint azonban sok beruházásnál szabálytalanul számoltak el az uniós pénzekkel. A Lidové Noviny szerint a cseh kormányt Andor László, vagyis a Bizottság magyar biztosa figyelmeztette. Nem magyar biztos, cseh urak! Egy redvás magyarországi bóchere a rabszolgatartó világbirodalomnak. Azért ez a hazaáruló nyüszített, hogy a csehek megharagudjanak a magyarokra.

Forrás: hunhir.info

http://www.nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=11&Direkt= 97071&offsetlo=8
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 21 
2012.02 2012. Március 2012.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 258 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 509
  • e Hét: 3611
  • e Hónap: 14722
  • e Év: 168218
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.