Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Angyali üzenet
  2012-03-20 23:06:11, kedd
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Angyali üzenet Pusztai Orsitól  
Heti horoszkóp 2012. március 19-25.
  2012-03-20 22:30:34, kedd
 
  Heti horoszkóp 2012. március 19-25.






Heti horoszkóp: Kos III. 21. - IV. 19.
Úgy érzi, harcban áll az egész világgal (legfőképpen a kollégáival), de ennek elsősorban saját csökönyössége az oka. Fogadja szelíden a támadásokat, és alkalmazza a ,,megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel" politikáját. Hamarosan elvonulnak a felhők... Kivirágzik a táj, éledezik a természet - engedje ön is kinyílni a világ, és leginkább régi partnere (házastársa) felé az érzelem rózsáit. És ne feledje, mindenki annyi szeretetet kap, amennyit ad!







Heti horoszkóp: Bika IV. 20. - V. 20.
Számíthat főnökei támogatására, de ahogy eddig, a kitartására is szüksége lesz. Ötleteit ne ossza meg, csak a legbizalmasabb barátnőjével (barátjával), mert ha az információk irigyei fülébe jutnak, keresztbe húzhatják a számításait. Legyen most a titkai hű őrzője. Szerelmi ügyekben nem ártana visszafognia magát - különösen, ha házon kívül keresi most a kalandokat. Forr otthon a levegő, partnere ádáz szemmel figyeli a történteket, és lebukás esetén véget vet a kapcsolatnak.






Heti horoszkóp: Ikrek V. 21. - VI. 21.
Alaptermészetével ellentétben most valahogy rosszul reagál a változásokra. Az idegeskedés elkerülésére legjobb, ha lelkileg is felkészül a véletlenekre. Munkahelyén szerencsés lehet, ha ezekben a napokban másokkal törődik, így legalább ráérez az igazi hivatására. Megújulásra számíthat párkapcsolatában. Ha a régi már teljesen elmúlt, akkor felbukkanhat egy másik fél, da ha van remény, a régi kedvessel is megújíthatják a kapcsolatukat. Ez lenne hosszú távon a ,,jövedelmezőbb".






Heti horoszkóp: Rák VI. 22. - VII. 22.
Óvakodjon a szerződéskötéstől - még akkor is, ha biztos munkahelyi lépésnek látszik is. Előfordulhat, hogy okosnak hiszi magát, mégis csőbe húzzák. Nagy erők feszülnek most a lelkében, érdemes volna ezt most jótékonyság formájában kiadni magából. A párkapcsolatát illetően most nem épp a szerencse kegyeltje. A gátlásokból eredő fájdalom azonban a szerelem mélységét és intenzitását is fokozza. Egy barátról kiderülhet, hogy többet jelent önnek.






Heti horoszkóp: Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.
A nagy szerencsebolygó most a munka házán halad át, ez pedig jó lehetőségeket kínál a karrierépítésre. Ha nincsenek is most ilyen ambíciói, használja ki a jó csillagállást arra, hogy bevágódjon a főnökénél. Olyan üzletfelükkel találkozhat, aki megváltoztatja világnézetét. Szívügyekben használja tisztánlátását arra, hogy végre reálisan értékeli helyzetét. Ami most megmaradt, arra valóban lehet alapozni. Ez pedig a továbbfejlődés záloga lehet. Meg kell tanulnia megbocsátani.






Heti horoszkóp: Szűz VIII. 23. - IX. 22.
Hihetetlen erőforrások állnak rendelkezésére, kimeríthetetlen az energiája. Hasznos lehet azonban, ha végiggondolja, melyek azok a munkafolyamatok, amelyekkel először foglalkoznia kellene, és melyek, amik még ráérhetnek - így biztos nem terheli túl magát. A szócsaták ugyan, elkerülhetetlenek, de fontos, hogy mindig béküléssel zárja le a ,,csörtét". Az önérvényesítés e hónapban mindenekfelett áll az ön számára, szerettei sok melegséget kaphatnak szívétől. Várják is.






Heti horoszkóp: Mérleg IX. 23. - X. 22.
Magadba zárkózik a munkahelyén, nincs kedve együttműködni a kollégáival, a pletykáikra sem kíváncsi. A legszívesebben kizárólag a feladataival törődne, és a hét második felében megtörténhet, hogy kedve szerint alakulnak az események, és egy kis nyugalomra lel. Egy egészen különös emberrel hozza össze a sors, és az eddig megszokottól oly különböző lény egyre fontosabbá válhat életében. Engedjen a szokatlan érzésnek, hagyja magát új utakra csábítani!






Heti horoszkóp: Skorpió X. 23. - XI. 21.
Túlhajtotta magát az előző hetekben, ezért most legalább arra érdemes lenne odafigyelnie, hogy jól kialudja magát, így talán kellően tud majd figyelni a feladataidra. Jól jöhet egy kis mozgás is, nemcsak energiát nyerhet belőle, hanem az életkedve is megjönne. Ha eddig magányos, független volt, most érett meg önben a gondolat, hogy házasságot kössön. E hónapban a Vénusz és a Jupiter együttállása a párkapcsolatok házában garantálja a tartós együttműködést.






Heti horoszkóp: Nyilas XI. 22. - XII. 21.
Igazán jó hangulatban kezdődik a hét - ha csapatban dolgoztok, akkor ezen a héten kiderül, hogy ki, mivel tud a leginkább a többiek segítségére lenni, s ha kell, átszervezhetitek az egész munkamódszert, hiszen sokkal hatékonyabbá válhat így a munka. Talán több szabadságot kellene adnia magának és társának is ahhoz, hogy újra - kedvükre - egymásra találhassanak. Ha képes kicsit elengedni magát, észre fogja venni, hogy milyen sokan lesnék a kegyeit.






Heti horoszkóp: Bak XII. 22. - I. 19.
Az egyik percben még nagyon jól megy a csapatmunka, a következőben pedig szinte alig bírja elviselni a kollegáit, és morcossá, hallgataggá válhat. Már a reggelek is nehezebben indulhatnak, alig bír kikászálódni az ágyból, ideje lenne végre pihennie. Tegye félre a szavakat, lépjen inkább a tettek mezejére. Amíg csak ápolgatja, dédelgeti sebeit, haragját, addig nem remélheti sorsa jobbra fordulását. A tavasszal együtt szülessen meg szívében is a fény!






Heti horoszkóp: Vízöntő I. 20. - II. 18.
Változékony lelkiállapotban van: hol a mennyekben, hol a pokol fenekén érzi magát. Nagy stressznek van kitéve, de fokozott aktivitása most sorsdöntő ügyek miatt elengedhetetlen. Csak akkor tud helyes döntést hozni, ha megtanulja, hogyan kell ellazulni. A nehéz helyzet arra jó, hogy megtanítsa: a legjobban a párjára és a családjára számíthat. Minden erő és energia, amit most az otthoni alapok megerősítésére szán, a későbbiekben kamatostul megtérülhet.






Heti horoszkóp: Halak II. 19. - III. 20.
Munkahelyén közvetítő tevékenységével hosszabb távon jutalmat is nyerhet, de önnek igazából már az is elég, ha felszabadultan mosolyogni látja eddig egymással acsarkodó ismerőseit. Istenadta adottsága a harmóniateremtő képesség, használja ki. Rendezze a párkapcsolatát: ne sebeket gyűjtsön, hanem álljon elő konstruktív megoldásokkal. Ne hagyja el az álmait, de mutasson utat a kedvesének a megvalósítást illetően. És hallja meg azt is, amit ő akar.

(astronet.hu)

Forrás:szatmar.ro
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkópok  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2012.02 2012. Március 2012.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 126 db bejegyzés
e év: 1342 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 57
  • e Hét: 2862
  • e Hónap: 11128
  • e Év: 127781
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.