Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
A hét hegy városában születtem, kezdet: Újra várok Rád - Vár
  2012-04-21 09:14:00, szombat
 
  Magamról


Egy hegyvidéki kisvárosban láttam meg a napvilágot régen Ligának nevezett szülészeti osztályon.

A várost hét hegy határolja: Vár-hegy, Koporsó-hegy, Szár-hegy, Kopaszka-hegy, Kálvária-hegy,

Magas-hegy és a névadó Sátor-hegy. Neveiket főleg formáikról kaphatták. A város közepén egy kisvonat haladt, Kenézlő és Fűzérkomlós közötti távon. Ezzel jártunk kirándulni Nagy-Milicre, Kőkapura, minden zöld és kék túrát végigjárva a vár-túrákkal együtt, míg édesapám élt. �? volt a természetjáró szakosztály vezetője.

Gyermekszobám Szenci Molnár szamaras szódát áruló istállójából került átalakításra. Fejem felett egy szentkép lógott, rajta a Szent család a kisdeddel és egy gyümölcsös tállal volt látható.

Akkoriban divat volt a valódi festészet, így rólunk is készült festmény hét hónapos koromban, amin kakaskába fésült hajjal ábrázoltak, bátyám és közém téve egy zöld libát.

- Kukurikú! Tanítsd a bátyádat oroszra, mert megbuktatom! - mondta Takács tanár úr, s ilyenkor egy barackot nyomot a fejem búbjára, ami kicsit fájt. Tőle tudtam meg nevünk eredetét.

Tiszta forrásvizet ittunk. Amikor kényszerűségből másik városba költöztünk albérletbe, nem kaptam levegőt, potyogott a szememből a könny a füsttől, s hiába ittam a vizet, az is bűzös volt.

Csak köhögéscsillapítóval lehetett közlekedni, mindenkor a táskámban hordtam, olyan hirtelen jött rám a fullasztó köhögés.

Azt hittem, büszke lehetek szülővárosomra, olyan sokat kaptam tőle, de mégsem a város és környéke tette ezt, hanem az ismerős jó emberek. Tulpáék, Csabaiék, akikhez átjártam kicsiny korom óta beszélgetni, s felnőttként kezeltek, a tanárok, mint Prókai Gyula, aki a vár igével tökéletesen megtanította az igeragozást, a gitár tanárom, akit sosem felejtek el, olyan hamar megtanított rövid ujjaim ellenére a hangszeren játszani, Regi papa a furulyatanár, s még pár ember jelentette a várost, mint tisztességet és tiszteletre-méltóságot.

Balatoni túráinkra a hegyköziek is jöttek velünk. Utolsó helyszín volt a Kilián-tábor Balatonföldvár mellett.

Minden évben a színházban mutatkoztunk be a városnak együtt a népi táncosokkal, énekkarral. Ezután ehettünk fagylaltot a színház-közi Gyöngyvirág kávéházban.

Gyorsan elszaladt életem, felfoghatatlan, miken keresztül mentem. A tanárok és öregek emlékét szívembe véstem. Pár év volt csupán a jólét, s mikor az ember számadást készít magával, csak a jóra emlékezik.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Karmikus hunok emelése - Medúza tutaja kezdettel
  2012-04-21 08:03:48, szombat
 
  A miskolci Nyugdíjfolyósító 2001-ben járt a kövér hun megnevezésemnél. Nagyon kicsi voltam, amikor a média kiabálása szerint a Medúza ördogi népe, a hunok helyett bújtatott a börtön a diófa asztal alá, hogy engem ne köszöntsön fel senki, ha nem szeretnek.

A Medúza zeneszerző, olyan számokat ír, mint amelyeket Révész Sándor énekelt. A hunok karmikus sátáni népek, mint egész Kína, Mexikó és India.

A hunok közül sokan városok, falvak neveit kapták, mint az előző életében erkölcstelen életet élő Hámori Ildikó, aki ember áldozásból lett kitermelve, taníttatva, szerető életre juttatva. Pandorás apokalipszist folytatott, amikor lányának a Dóra nevet adta, a borsodi Hámorról kapta a nevét.

Volt osztálytársam Ildikó volt, a leggyengébb tanuló, boszorkány előző élettel, szexuális beállítottságúként. Bajzáth jött megmenteni, elvenni feleségül és csodálatos életet adott neki három gyerekkel, akik már külföldön élnek szép életet.Minden jó akusztikai képességű embert megbénítottak, tönkretettek, egyedül az ő népeik lehettek énekesek, előadóművészek.

Borsodban az Ildikók és Erikák emelése tovább történik, ember áldozással, mint ahogyan az egész megye már ismétlésben is így élt száz esztendeje, így vonult szerte a nagyvilágba a négy világtájhoz tartozó karmikus szülöttjeivel.

Az Időjelek testenyészeteit a börtön hozta létre, az Ébredő játszótér egyházai is hozzá tartoznak.
Szulák Andrea szintén az Időjelek bermudás szülöttje, ezért tágul és szűkül, fekete mágiával vádolt, akár a Ki Mit Tud elmeosztály 1966-os kitermeltjei közül Ungár Anikó, de Kern András is folytatta a cigányság Kati néven történő emelését Oláh Ibolyával, akár Presser Pici Király Lindával a Párban áldzunk Kelet ember áldozását. Végtelen az apokalipszis, végtelen a felvonulása a halak szülötteknek, a Katiknak, Mariannáknak, Gabiknak, Imréknek. Érdekes módon Krencsey Mariann annak idején még menekült, most már nem fél semmitől. Ausztrália adott otthont az ember áldozónak, de a karmikus népek, mint Erős Antónia filmje szerint Puniella Mexikóban illatékes, mexikói sátáni karmikus szülött, annak ellenére, hogy a filmben az én hasonmásomat állították be, nem az övét, de az összes mexikói itt tisztul végtelen szappantisztító sorozatokkal, Magyarország hozta létre Új-Mexikót, Új-Braziliát is. A menhely megtámadta az embereket, a menhelyieket születésem előtt választották ki minden értelmileg sérülttel, csapással együtt, annak idején a Réz kiadó könyveit mind a menhely hajtotta végre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2012.03 2012. április 2012.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 28 db bejegyzés
e év: 229 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 619
  • e Hét: 987
  • e Hónap: 7228
  • e Év: 59494
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.