Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
Fejér megye kipipálva
  2012-05-01 22:20:14, kedd
 
  Fejér megye kipipálva

Szerző: zero
- 2012.04.26. 11:01

"ezzel a programmal szemben mohó, zsákmányszerző gazdasági érdekcsoportok, hogy ne mondjam "maffiacsaládok", spekuláns nagytőkés "oligarchák" és a volt TSz-eket, állami gazdaságokat a többiek elől elprivatizáló nagybirtokos "zöldbárók" koalíciója jött létre." - indokolta lemondását Ángyán József a FVM államtitkári tisztségéről 2 hónappal ezelőtt.

"Ki kapta a földet és miért? Meg kell mondani! (...) Ez védhetetlen. (...)" - mondta Ángyán a mezőgazdasági bizottság ülésén 1 hónappal ezelőtt.

A magyar földre kért moratórium lassan lejár, az ára töredéke a nyugati áraknak, nem véletlenül bukkan fel egyre több földtulajdon a kedves képviselők vagyonnyilatkozatában. Nyilván így védik meg a magyar földet ...

Az Origo megszerezte, hogy kik kapták meg a Fejér megyében meghirdetett 5000 hektárnyi földet.

1. 1830 hektárt nyertek a Csákvári Mezőgazdasági Zrt. korábbi és jelenlegi vezetői és családtagjaik:"716 hektárt a gazdaság korábbi vezetője, Antalffy György családtagjai - nevelt fia, lánya, édesanyja - nyertek el, 658 hektár jutott a társaságot jelenleg is vezető Zimmermann István családtagjainak, 192 hektár Tarjányi Antalnak, a vállalat cégjegyzésre jogosult alkalmazottjának (akinek a felesége is a zrt. felügyelőbizottsági tagja), 264 hektár pedig a gazdaság fővadászának."
A kiírási feltétel, hogy "a pályázó 1200 hektárnál nagyobb területet sem a Magyar Államtól, sem mástól nem bérel és nem tulajdonol" így teljesült is ... apróbb baki, hogy az nyertesek 20 km-nél messzebb laknak az elnyert földektől, márpedig szintén kiírási feltétel volt, hogy a lakóhely maximum 20 km-re lehet a földterülettől.

2. Mészáros Lőrinc cége, a Búzakalász 66 kft, (Mészáros Felcsút polgármestere és a futballakadémia vezetője) 984 hektár nyert, felesége 94 hektárt, testvére pedig 145 hektár. 984+94+145 = 1223 ...

3. A felcsúti Fidesz-elnök férje, Flier János és családtagjai 320 hektár nyertek.

4. Kiss Árpád, a kápolnásnyéki önkormányzat pénzügyi bizottságának külsős tagja 285 hektárt nyert. A nádarató-tetőfedő vállalkozó egy vállalkozóval művelteti a földet, bár a kiírás szerint tilos a földek továbbadása. Kiss úr amúgy Farkas Imrének, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) földügyekért felelős államtitkárának a szomszédja Kápolnásnyéken.

5. Nagy Péter 115 hektárt nyert. Nagy úr a pályázatokat kiíró földalap vagyongazdálkodásért felelős elnökhelyettesének, Nagy Jánosnak az unokaöccse.

Ez az öt csoport 3773 hektárt vitt az 5000-ből... de semmi probléma, 21 pályázónak azért jutott összesen 630 hektár. Örüljenek, hogy egyáltalán nyertek ....

http://vastagbor.blog.hu/2012/04/26/fejer_megye_kipipalva
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szolgáltatók zsarolják a görög kormányt
  2012-05-01 21:47:13, kedd
 
  A szolgáltatók zsarolják a görög kormányt



Görögország ismét egy tökéletes példát szolgáltat arra, hova vezet az alapvető társadalmi szükségletek terén a piaci rendszer. A stratégiai ágazatok nincsenek állami kézben, így az állam képtelen kezelni a kialakult helyzetet és a lakosságon felül még az állami költségvetést is megsarcolják a nagy energetikai magánvállalatok.

Az országban energiakrízis van, mivel a növekvő energiaigényen és egyre növekvő üzemanyagárakon felül a Görögország Nagypáholya a kormány még pluszban adót vetett ki az energiaszolgáltatókra. Az eset amiatt jelzésértékű, mert az Orbán-kormány is ezt tette, és a magyarországi viszonyokat csak és kizárólag a mediterrán mentalitás hiánya választja el a görög helyzettől.

A görög kormány (is) olyan pozícióban van, hogy egyszer az EU sarcolja meg, egyszer a zsidó magánvállalatok - és nincs hova fordulni az újabb adag pénzért, mert mindenki visszarúg! A kivetett adó ugyanis oda vezetett, hogy az energiaszolgáltatókra kivetett összeget a szolgáltatók egyszerűen ráterhelték a lakosságra. Emiatt az átlag görög állampolgár már nem tudja fizetni a villanyszámlát. Olyan mennyiségű számlabefizetés marad el, hogy az már a szolgáltató működését veszélyezteti. A nagyobb áramszolgáltatók most sorra csődöt jelentenek, ami természetesen elkerülhető, ha az állam fizet. A szolgáltatók persze olyan pozícióban vannak, hogy zsarolhatják az államot. Ha nincs pénz, nincs áram! Káoszt akartok, vagy fizettek?

A görög kormány azonnal meg is szavazta, hogy 250 millió eurót ad az energiaszolgáltatóknak, hogy "elkerüljék a kaliforniai-típusú energiakrízist".

Az Orbán-kormány szintén a magánkézben lévő szolgáltatóktól akar plusz pénzhez jutni. Hogy a helyzet mikor fajul odáig, hogy egy-egy számla a felső középosztály-bélinek is befizethetetlen lesz? Csak idő kérdése. A kormány reakciója pedig egyértelmű: megegyezni az IMF-el. Az IMF fizet, a kormány fizet a szolgáltatónak - hogy az IMF-nek majd ki fizet, az meg senkit nem érdekel. A Fideszt azért nem, mert addigra már sehol nem lesz, minket meg azért nem, mert ez nem a lakosság tartozása, hanem majd a papír aláírói lesznek elővéve.

A görög kormányt most az a szolgáltató zsarolja, ami egymaga az ország áramtermelésének 23%-át adja. Egy normális országban ilyenkor a kormányszóvivő már bejelentette volna, hogy rendben, nincs áram, de akkor nektek nincs cég, mert holnap reggeltől állami tulajdonban van... Máris megoldódna az a csődhelyzet!

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2012. április 30.

http://jovonk.info/2012/04/30/szolgaltatok-zsaroljak-gorog-kormanyt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amit gyűlöletkeltésnek neveznek, az maga az ellenállás!
  2012-05-01 21:38:38, kedd
 
  2012-05-01. 20:36
Amit gyűlöletkeltésnek neveznek, az maga az ellenállás!

Kevés olyan hamis és félrevezető fogalom van manapság, mint amit ,,gyűlöletkeltésnek" neveznek. Minden népcsoport tagjainak természetes törekvése, hogy összetartsanak, és teljesen érthető, ha egymást jobban szeretik, mint az idegeneket. Ha nem így cselekednének, az adott etnikum képtelen lenne ellenállni a külső veszedelmeknek. Hogyan tudott volna fennmaradni például a magyarság, ha ellágyították volna a szívét a rá törő idegen hódítók szeretetre és békességre felszólító szirénhangjai?
Zoom
Érthető hát, ha minden gyarmatosító igyekszik a bennszülöttek természetes védekező ösztönéből fakadó összetartását és ellenállását ,,gyűlöletkeltésnek", ,,idegengyűlöletnek" minősíteni. Ha pedig az őshonos lakosság képviselői csak szavakban kelnek ki az idegen invázió, illetve gyarmatosítás ellen, azt ,,gyűlöletbeszédnek" nevezik. A hódítók ördögi célja: végzetesen meggyengíteni az etnikum legtermészetesebb túlélési ösztönéből kifejlődött összetartó erőt.
A gyűlöletet ráadásul minden emberi kultúrában a gonosz, az ördög egyik legfontosabb fegyverének, a legfőbb rossz megtestesülésének tartják. Ha tehát az idegen megszállók képesek elhitetni az alávetett őshonos nép tagjaival, hogy nemzeti érzésük és a betolakodók ellen viselt küzdelmük ,,gyűlölködés", akkor aligha van esély a tömeges ellenállás megszervezésére. Ebben az esetben ugyanis a többség harc nélkül leteszi a fegyvert, mert senki sem akar ,,gyűlölködővé" válni - még akkor sem, ha egyébként éppen a hódítók által ránk erőltetett liberális ideológia a ,,verseny" és az ,,önmegvalósítás" jelszavait hirdeti, melyek kifejezetten kedveznek a gyűlölet kifejlődésének. Igaz, a liberalizmus a nemzeti érzéseikben megingatott egyének egymás ellen táplált gyűlöletét élesztgeti, ami nem számít bűnnek, mert az ,,önmegvalósítás" nevében minden megengedett. A meghódított népek nemzeti tudatát és az abból természetszerűleg kialakuló, a hódítók ellen irányuló ,,kollektív" haragját - ami persze a nemzeti ellenállástól elválaszthatatlan - azonban a legfőbb bűnnek bélyegzik.
Kivétel persze akad: a cionisták még ma is joggal gyűlölhetik egykori háborús ellenségüket, a ,,nácikat", sőt nekik ahhoz is joguk van, hogy gyűlöljék azokat, akik világuralmi törekvéseiknek jelenleg útjában állnak: a ,,szélsőséges" arabokat és muzulmánokat, közöttük is főleg a palesztinokat. Sőt a cionisták azt is megengedhetik maguknak, hogy gyűlöljék az irányításuk alatt álló világbirodalom tartományaiban élő, a függetlenség elvesztésébe beletörődni nem tudó alattvalókat: a ,,fasisztákat", ,,antiszemitákat" és ,,nácikat". Miközben pedig a ,,szélsőségesnek" nevezett csoportokat gyűlölni kifejezetten kötelező, az oktatásban és a nyilvánosság fórumain óriási erőbedobással folyik a kampány a ,,gyűlöletkeltés" és a ,,gyűlöletbeszéd" visszaszorítása céljából. Hiába, nincs új a Nap alatt: noha állítólag a ,,felvilágosodás", a ,,tolerancia" és a ,,liberalizmus" korában élünk, a mai világban is léteznek eretnekek, lázadók és forradalmárok, akiket gyűlölni (majd elhallgattatni, karanténba zárni, bebörtönözni, kivégezni) kifejezetten ,,politikailag korrekt" cselekedetnek számít.
Persze a világhódítók mondhatják, ők nem egész népcsoportokat gyűlölnek, hanem csak azokat gyűlölik, akik szerintük gyűlölködnek: vagyis a ,,fasisztákat", ,,antiszemitákat" és ,,nácikat". Újabban pedig a ,,muzulmán szélsőségeseket" és a ,,terroristákat". De hát miért is kellene gyűlölniük teljes népcsoportokat, amikor azok - a ,,gyűlöletkeltő" kisebbséget leszámítva - beletörődnek szabadságuk elvesztésébe, és pisszenés nélkül szolgálják uraikat? Őket csak megvetik.
Ajánlatos tehát résen lennünk, amikor a ,,gyűlöletkeltésről" akarnak kioktatni minket. Régebben a papok beszéltek ilyesmiről, és sok esetben ők sem minden hátsó szándék nélkül. Habár igaz, ami igaz: a keresztény egyházak papjai az egymás közötti személyes emberi kapcsolatok megjavítása érdekében beszéltek a szeretetről, azonban az eszükbe sem jutott, hogy a hazánkra törő ellenség ,,kollektív" szeretetére neveljék a magyar népet. (A Habsburg-párti katolikus egyház papjai harcra buzdítottak a török ellen, miként a törökpárti protestáns lelkészek az osztrákok ellen, de 1848-ban, vagy az első és második világháború idején mindegyik keresztény felekezet papjainak és lelkészeinek a többsége teljesítette a hazafias kötelességét: vagyis a mai torz felfogás szerint ,,gyűlölködött".) Nagyot fordult a világ. Mostani uraink a legkevésbé sem bánják, ha mi, magyarok egymással folyamatosan viszálykodunk. Csak az ,,idegeneket" kellene ,,kollektívan" szeretnünk. Akik erre minket nap mint nap felszólítanak, legkevésbé sem magasröptű morális elvektől áthatva prédikálnak nekünk. Mások a céljaik.
Perge Ottó - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/7/95563/#ixzz1teHBPuBk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
mit értünk el a rendszerváltással?
  2012-05-01 17:48:48, kedd
 
  . Egyébként mit értünk el a rendszerváltással?

Szabadon megválaszthatjuk, hogy kik hordják szét az országot
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Van-e más lehetőség
  2012-05-01 17:11:22, kedd
 
  Van-e más lehetőség



A rendszerváltás rendszere becsődölt . Bedöntötték a spekulánsok, mi meg hagytuk, hogy ezt tegyék ! Egyre többen panaszkodnak, hogy elvesztették a munkájukat, megélhetésüket, kenyerüket Magyarországon, de a kormány óriási támogatottsága ellenére sem nagyon segíti a kis és középvállalkozásokat . Hazánk gazdasága alapjáraton ketyeg, fogytán a benzin, kiürülőben a tank . Mégis foggal körömmel ragaszkodunk kiszolgáltatott helyzetünkhöz, kölcsönért siránkozunk, térden kúszunk csak azért, hogy továbbra is fizethessük mértéktelen adósságunknak a kamatterheket . Nem akarják sehogy sem megérteni a politikusaink, hogy nincs tovább !



Nincs . Mert elfogyott a bizalmi tényező az emberekből, hiszen rájöttek, minden csak a kizsákmányolásukért működik . Elkötelezett politikusok mindkét oldalon, csak középen nem szorgoskodik senki . Mindenféle megszorításokkal gátolják a nemzet működését . Korlátlan abortuszokkal lecsökkentették a magyarság számát annyira, hogy már a nagyszámú bevándorlás sem segít, ami amúgy is csak rontja a minőséget . Elvesztették az identitásukat az emberek, menekülnek ki az országból . Mások meg hozzánk menekülnek a még rosszabb helyzet elől . A minőség folyamatosan csökken . Mindez senkit sem zavar . Bedugják fejüket a homokba és elfogadják, amit a hóhéraik nekik szántak . Ez a mai gazdasági rendszer tarthatatlanná vált . Tarthatatlan, mert elvesztette ideáljait . Nincsenek példaképek, legjobbjainkat kigúnyolják, Isten helyett a pénzt imádják, neki szolgálnak, eladják még a lelküket is az ördögnek .



Az EKP (Európai Központi Bank) idegen tulajdonban van . Mit várunk akkor mi, akiknek más érdekeink vannak, mint a szomszédainknak, de azok is acsarkodnak reánk, mert korábban anexálták területeinket . Levágott karjaink, s egyéb végtagjaink visszasírják a testüket, amihez tartoznak ! Hiába a nemzetgyilkosság, génjeinket nem lehet átalakítani, amelyek őrzik a múltunkat . Az önállósodott pénzvilág birtokba vette a földet . Azt képzeli joga van reá . A Goldman Sacks részvényesei is azt hiszik, hogy ez mindig így marad . A pénz értéktelen valami, aminek értéket csak mi adunk azáltal, hogy elfogadjuk fizetés gyanánt . Fizetőrendszerüket reánk erőltették, rajtuk kívül nem létezik más átutalási lehetőség, a csereforgalmat leszámítva . Nagybankárok emellett tudtunkon kívül, titokban üzletelnek drogbárókkal, akiknek átmossák vérszagú pézét konvertibilis valutára .



Mindent behálózott ez a polip . Amikor valaki pénzt kölcsönöz, új pénzt teremt azzal, hogy visszafizeti . Óriási metropoliszok születnek a szántóföldek helyén . Ez mind adósságból lesz . Csodálkozunk ugye, hogy mennyire kiterjedtek ezek az önműködő bűzös városok, ahol azon munkálkodnak az emberek, hogy életben tartsák ezt a fekélyt . Immunrendszerünket letompították annyira a tudatmódosítás fegyvereivel, hogy már észre sem vesszük mi folyik körülöttünk . Működünk, gyarapodunk, de öntörvényűvé vált az egész, a működés kedvéért működik a nyugalom . József Atilla beleőrült ebbe a felfedezésbe, s mindannyian, akik a verseit olvassuk .



Megbetegedett az egész világ . Előre megtervezett programpontokat élünk, beteg emberek ferde gondolatait, akik gépekhez hasonlítanak bennünket, árcédulát aggatnak reánk . Mindenki annyit ér amilyen van ebben a korban . S ez a fogyasztás ördögének segít csak, emberi életre nem alkalmas . Meddig lesz képes megmaradni így az Isten képére formált ember ? Csak rajtunk múlik ...



Egyre többet hallok háztáji gazdaságok megújításának szükségességéről, de számtalan törvényt hoztak ennek az akadályozására . Összeszűkült a mozgásterünk az életterünkkel párhuzamosan . Felparcellázták a nagyobb telkeket, önálló életet nyert benne az ember, aki fűnyírójával foglalatoskodik serényen, miközben a szénáért fizet a kereskedőnek . Árokpartjaink elgazosodtak, senki sem kaszál rajtuk, úgy látszik nincs szükség Isten ajándékára, amit megélhetésünkre kaptunk . Elfelejti az ember, ha enni ad állatainak, belőlük megélhet ő is . Nem . Segélyért koslat, s játékgépek zenéjére nyomkod gombokat, amitől bizseregni kezd a szíve .



Megbolondult ez a világ . Rengetegen élnek abból, hogy idegennyelvű filmeket szinkronizálnak a Magyar TV számára . Értelmetlen zagyvaságokat fordítanak magyarra nekünk, amelyeknek nem hogy művészi értelmük, de egyéb mondanivalójuk sem volt számunkra . Szerencsénkre lassan eltűnnek ezek a sületlenségek, nincs rájuk pénz, helyettük magyar témájú dolgokat sugároznak a világ magyarsága számára . Régebben háromszor adták le naponta a műsorokat, figyelembe véve bolygónk időzónáit . Úgy sem néz 8 óránál több TV -t az ember, de ha mégis, így aktivizálni lehet őket a társadalom számára . Nekünk magyaroknak idegenszívűek készítik előadásaikat . Elvétve kap helyet olyan program, amiből épülhetne a lelkünk . Népzenénk páratlan értékű kincset képvisel, mi mégis rockzenét hallgatunk, mintha nem lennének zenei hagyományaink .



Kubában az embargó idején felásták a lakótelep közét, s azon zöldséget termesztettek az emberek igényeit kielégítve . Friss árút kaptak helyben azok a városba erőltetett emberek . Ezen kívül felfejlesztették gyógyszergyártásukat annyira, hogy exportra is jutott belőle jutányos áron, jó minőségben . Nem szívesen hallanak erről a gyógyszerlobby sakáljai, akik betegséget terjesztenek a piac szélesítése reményében . Erdélyben is művelik a falurombolás utáni urbanizáció sokemeletes épületei közti területet . Tiszteletben tartják más munkáját, egyedül a színesbőrű egyedek gondolják, hogy érettük fáradoznak a ,,parasztok" . A cigánykérdés sem olyan ott mint nálunk, nagyobb tiszteletet követelnek maguknak a magyarok, sőt az összefogás sem idegen tőlük, amikor érdekeiket csonkítják egyesek .



Azt sulykolják belénk, hogy más választásunk nincs, mint behódolni urainknak, akik már bebizonyították azt, hogy miként gondolkodnak felőlünk . Az IMF-EKB bűnözői nem fognak változni, nekünk kellene nyíltan fellépni ellenük, de ezt csak egységes médiatámogatással lehetne, de erről ne is álmodozzunk, hiszen már több mint száz éve megszállták a sajtót, majd a rádiót, utána a TV-t, ma már az internet ellenőrzésén munkálkodnak belső ellenségeink . Titkosszolgálatok fektetnek be olyan kémkedésre alkalmas rendszerekbe, amivel mindannyiunkat ellenőrizni tudnak . Ettől már csak egy lépés beskatulyázni az embereket érdeklődésük szerint . Törvényeinket módosították a 2001 szeptemberi események után . Alapvető szabadságjogainkat vették el tőlünk emiatt ! Bárkit, bármikor elvihet a fekete autó, mint a Rákosi rendszer borzalmai idején, terrorista veszélyre hivatkozva . A terrorizmust pedig most is ugyanazok terjesztik, akik látszólag meg akarnának menteni bennünket tőle, még a saját szabadságunk árán is .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Szélsőségesnek kikiáltott jósaink jövendölései egyre-
  2012-05-01 17:10:24, kedd
 
 
,,Szélsőségesnek kikiáltott jósaink jövendölései egyre-másra beigazolódnak"



Ifj. Tompó László - Hunhír.info

Az értelmiségiek árulásának legfőbb tünete, hogy sohasem neveznek semmit a nevén, viszont ha ezt helyettük bárki is megteszi, szélsőségesnek kiáltják ki: reménykeltő viszont, hogy úgy tűnik, egyre többen vannak olyanok, akik korábban vagy ,, feszítsd meg"-et kiáltottak azokra, akik a látszólag kétpólusú világrendszer azonosságainak okait feszegették, vagy nem foglalkoztak velük, mintha kezdenék felismerni Gogollal, talán mégsem a tükröt kellene okolniuk az orr ferdeségéért, bevallva ilyetén, hogy ,,szélsőségesnek kikiáltott jósaink jövendölései egyre-másra beigazolódnak".

Gondoljunk csak a leginkább a francia forradalmat és az azt követő jakobinus diktatúra demagógjaira manapság oly kísértetiesen emlékeztető politológusokra, akiknek egyetlen fizetett feladata, hogy elmagyarázzák a plebsznek (természetesen egzisztenciális következmények nélkül), hogy szó szerint mitől végbéltermék a csokoládé és fordítva, rögtön megbélyegezve azokat, akik netán éppen a saját műsoraikban elhangzottakra kérdeznek rá, így például arra, amiről a ,,Discovery"-ből 2008. október 24-én értesülhettek, hogy mégis miért raknak ,,titkos anyagokat" a globális húsüzemek termékeibe?

Olyannyira nem mai keletű mindez, hogy nálunk például már száz éve arról írt egy elfeledett írónk, Szemere György (Új Magyarország), hogy a hazudozási hajlam ,,ma a legsötétebb szennyfolt a magyar jellemen: nemcsak a gyermek hazudik ebben az országban, de a bajszos ember is, nemcsak a paraszt, maga a miniszter is, az adott szó szentsége ismeretlen fogalom előttünk, holott létérdekek függnek az igazmondástól: a hazugság a legrútabb és legkártékonyabb folt az emberi jellemen s az újmagyarok legkardinálisabb bűne, hogy az nemzeti életünkben oly mély gyökeret eresztett".

Reménykeltő viszont, hogy úgy tűnik, mindazok közül, akik korábban vagy ,, feszítsd meg"-et kiáltottak a (csak látszólag) kétpólusú világrendszer azonosságainak okait feszegetőkre, vagy egyáltalán nem foglalkoztak velük, mintha egyre többen kezdenék felismerni Gogollal, talán mégsem a tükröt kellene okolniuk az orr ferdeségéért, bevallva ilyetén, hogy ,,szélsőségesnek kikiáltott jósaink jövendölései egyre-másra beigazolódnak", így alighanem ennek egyértelmű jele Szász István Tas alábbi észrevétele (Komfortos hazára vágyva, PoLíSz, 2102. március):

,,Mára eljött az ideje annak is, hogy csalódásaink keltette összeesküvés-elméleteink sorra igaznak bizonyuljanak. Szélsőségesnek kikiáltott jósaink jövendölései egyre-másra beigazolódnak, de mi már lemondtunk annak lehetőségéről is, hogy ezeket nevükön nevezzük. Akkor ugyanis kiiratkozunk Európáéból, s az maga a pusztulás. Azt nem vállalhatja fel semmiféle politikai erő. És ez sajnos igaz. A már szellemünket és lelkünket is csapdában tartó elkötelezettségeink feloldhatatlannak látszanak."


http://www.hunhir.hu/



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Unortodox matematika
  2012-05-01 16:53:34, kedd
 
  Unortodox matematika

2012.04.23. 20:42 Jakab Andor

A Széll Kálmán Terv 2.0 rossz. De nem csak az a baj vele, hogy még Matolcsyhoz képest is eszement, hanem konkrétan a négy alapműveletet sem sikerült ortodox módon alkalmaznia. Nem stimmelnek a számok. Matekból egyes.

A Milla is kiosztott rá egy karót, de azzal még lehet vitatkozni. Lehet, hogy a nemzeti érzelmű polgárok nagyon is szívesen fizetik tovább az orbáni szabadságharc eddig 96 milliárdos árát drágább gyógyszerek, csekkadó és még ki tudja miféle formákban.

Ez viszont tényleg szimplán matekból egyes:

http://m.blog.hu/ja/jakabandor/image/matek-2-0.jpg

A pirossal bekarikázott számok nem stimmelnek.

A felettük lévő számsor összege nem annyi, hanem -1,2%, illetve 1,0%. Nem szívesen vagyok ilyen szigorú, de hát mégis csak általános iskolai alsó tagozatos követelmény. Ez is olyan, mint a plágium ügy. Biztosan lesznek, akik ezt is szőrszálhasogatásnak, sőt nyikhaj, senkiházi, utolsó, tollforgató terroristák aljas merényletének tartják majd, mégis azt kell mondanom, hogy ennél többet várnak el egy komolyabb banánköztársaságtól is.

Schmitt Pál helyesírás: egyes
Kövér László magaviselet: egyes
Matolcsy György matematika: egyes

Bukásra áll Magyarország Kormánya.


http://jakabandor.blog.hu/2012/04/23/unortodox_matematika
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elárulták a független érdekképviseletet a szakszervezeti kon
  2012-05-01 16:49:53, kedd
 
  Elárulták a független érdekképviseletet a szakszervezeti konföderációk
2012, május 1 - 12:51

Mint Pataky Péter, az MSZOSZ elnöke büszkén hangoztatta, hogy a négy konföderáció szervezte majálisra az országgyűlési frakciók közül egyedül a Jobbikot nem hívták meg.

Az egyetlen nemzeti, ellenzéki párt ilyen tudatos kirekesztése egyértelmű értékrendbeli állásfoglalás a majálison résztvevő konföderációk részéről, egyben a független munkavállalói érdekképviselet elárulása is - áll a Jobbik országgyűlési képviselője, Bertha Szilvia portálunknak küldött sajtóközleményében.

A Jobbiknak minden, a szakszervezetek irányába kifejezett kormányzati tiltás ellenére számos valódi érdekképviselettel rendkívül jó szakmai együttműködése van. Ám a szakszervezeti szövetségek, konföderációk sajnos sokkal inkább politikai alapon működnek már, szem elől tévesztve eredeti küldetésüket.

A Jobbik tudomásul veszi és elítéli, hogy a konföderációk vezetése nyíltan politikai állásfoglalást tett a balliberális eszmék mellett, melyek az ország jelenlegi, kétségbeejtő helyzetéhez is elvezettek. A Jobbik természetesen továbbra is kiáll a munkavállalókat megillető jogokért, és azon fog dolgozni, hogy a munkaadók és munkavállalók jogai és kötelezettségei közti összhangot az ország és a gazdaság érdekében megteremtse.

A kialakult helyzet egyben egyértelmű bizonyítékát adja annak, hogy itt az ideje a teljes érdekképviseleti rendszer reformjának, hogy csak valóban a munkavállalói érdekeket önös érdekek, egyéni vezetői ambíciók nélkül képviselő szakszervezetek működhessenek.

barikad.hu

http://barikad.hu/elarultak_a_fueggetlen_erdekkepviseletet_a_szakszervezeti_konfo ederaciok-20120501
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amilyen pénzéhes a rendszer,még hihető is
  2012-05-01 16:40:21, kedd
 
  Jövő héttől az autóillatosítókat ellenőrzik

2012. április 29. vasárnap

A rendőrség eredményesnek találja az elsősegélydoboz-razziát, így további autós felszerelések ellenőrzését tervezik. Májusban az autóillatosítókra fordítanak fokozott figyelmet.

Kifejezetten hatásosnak és eredményesnek tekinti a rendőrség az egy hete folyó elsősegélydoboz-razziát, amelyre a közúti ellenőrzések alatt került sor. Az utóbbi napokban sokszorosára nőtt az elsősegélydobozok iránti kereslet, több patikából már el is fogytak.

Fokozott közúti ellenőrzésre számíthatunk.

Azonban a történet itt még nem ér véget - jövő héttől ugyanis országszerte az autóillatosítók ellenőrzésére kell számítanunk. A rendőrök ellenőrizni fogják az illatosítók márkáját, illatát, és további, tartalék-illatosítók meglétét is. Amennyiben az igazoltató hatóságok nem találnak a gépjárművekben illatosítót, több-tízezres nagyságrendű bírságokat is kiszabhatnak. Ellenkezés esetén pedig - az új szabálysértési törvénynek köszönhetően - a kiszabott bírság megkétszereződik. A rendőrségi szóvivő indoklásként a következőket mondta:

Számtalan panasz érkezett kollégáinktól. Ezek szerint igazoltatás közben, amikor behajolnak az autó ablakán a jól ismert ,,Jogosítvány, forgalmi engedély!" felszólítással, azonnal visszahőkölnek a kibírhatatlan bűz miatt, amely a kocsikból árad. Lépésünkkel az ő munkájukat kívánjuk segíteni.



http://hirtelen.wordpress.com/2012/04/29/jovo-hettol-az-autoillatositokat-ellenor zik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fordult a kocka - A brit áruházlánc nem vásárolja fel az izr
  2012-05-01 16:32:20, kedd
 
  Fordult a kocka - A brit áruházlánc nem vásárolja fel az izraeli termékeket


A Co-op brit áruházlánc bejelentette, hogy többet nem importálnak az országba olyan termékeket, amelyeket a zsidók által Ciszjordániában létrehozott illegális telepeken termeltek meg. 2009 óta a brit áruházláncokban árusított izraeli termékeken fel kell tüntetni a származási helyet, így az ilyen termékek kiszűrése azonnal megkezdődik. A szankcióban az Agrexco izraeli cég a leginkább érintett, aminek az Európai Unió mindeddig elsődleges felvásárlója volt, és közvetlenül az uniós importőröknek értékesítette a zsidó telepesek által, a lemészárolt palesztin családok ledózerolt házainak helyén termelt lekülönbözőbb mezőgazdasági termékeket.

Az áruházlánc vezetője a hétvégén jelentette be, hogy innentől kezdve nem vásárolják fel a termékeiket. Az Agrexco az izraeli élelmiszeripari termékek legnagyobb exportőre, így a bojkottálás közvetlenül az izraeli gazdaságot érinti. Úgy tűnik, az áruházlánc két tűz közé került. A döntés állítólag az országban működő palesztin-párti szervezetek közbenjárásának eredménye, viszont az izraeli fél nyomására nem bojkottálják azokat a termékeket, melyeket az 1949-es Zöld Vonalon belül termeltek. 2009 óta az akkori brit miniszterelnök egy intézkedése miatt az izraeli termékeken fel kell tüntetni, hogy az ország melyik területén állították elő (a 49-es határon belül, a Gázai-övezetben, vagy Ciszjordániában). A zsidó külügy most azt próbálja elérni, hogy töröljék el ezt a szabályozást, és az áruházláncokat ne legyen kötelező értesíteni a származási helyekről.

Ez az eset a palesztin szervezetek által kiharcolt nyilvánosságnak (is) köszönhető, a vásárlók egy része ugyanis nem veszi meg az izraeli termékeket, tudván hogy erőszakkal létrehozott zsidó telepeken, palesztin faluk lerombolását követően létesített üzemekben állítják elő. A Boycott Israel Network vezetője támogatja az áruházlánc döntését, és mérföldkőnek nevezte azt, mivel az emberi jogi szervezetek hangoskodását rendre elcsendesíti a zsidó államhoz fűződő hűség, ha az izraeli viszonyok kerülnek terítékre...

Molnár István - Jövőnk.info
2012. május 01.

http://jovonk.info/2012/05/01/fordult-kocka-brit-aruhazlanc-nem-vasarolja-fel-az- izraeli-termekeket
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 30 
2012.04 2012. Május 2012.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 434 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1026
  • e Hét: 2513
  • e Hónap: 13624
  • e Év: 167120
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.