Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Faluvédelem !!!
  2012-05-21 22:34:24, hétfő
 
  Faluvédelem !!!

A cigány fiú hazatelefonál az anyjának:
- Anyám, aids-es vagyok.
- Akkor haza ne gyere fiam!
- Miért anyám?
- Ha hazajössz, akkor megkapja a betegséget a feleséged, a feleségedtől
az öcséd, az öcsédtől a húgod, a hugodtól az apád, az apádtól a
nagynénéd,a nagynénédtől a férje, a férjétől én, tőlem a bátyád, a
bátyádtól a nővéred.
És ha ismered a nővéredet, akkor tudod, attól meg az egész falu.
Az Isten szerelmére fiam, védd meg a faludat és ne gyere haza!!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Átrendeződés Európában
  2012-05-21 22:30:55, hétfő
 
  Átrendeződés Európában

2012. május 21., hétfő 13:00



Európa rossz irányba ment. Ezt alátámasztják a francia és görög választások, valamint a német tartományai választások eredményei is. A lakosság elégedetlen az európai megszorításokkal, az EU gazdasági teljesítménye szinte stagnál, miközben pár hónapnyi nyugalom után, ismét a görögök eurózónából való kilépése került előtérbe.

Két éve már, hogy adósságválság tombol Európában. A Merkel-Sárközy tengelynek semmilyen érdemi eredményt nem sikerült elérnie, hogy megfékezze a W alakú európai válságot. Miközben Amerika helyzete részben rendeződött, vagy a BRICS országok jobbnál jobb adatokat tudtak felmutatni, Európában lényegében semmi sem történt. Az ír majd a görög összeomlás után jött Portugália, majd a két nagy déli állam, Olaszország és Spanyolország. Fiskális kiigazításokkal próbálták kezelni a problémát, amely tovább nehezítette ezen országok helyzetét:

Portugáliában két százalék fölötti gazdasági visszaesés 2012 első negyedévében, Görögországban hat százalék fölött van. Felmerül az emberben a kérdés, hogy ilyen gazdasági teljesítmény mellett, miként tudnák leküzdeni a tetemes államadósságot?
Spanyolország szintén recesszióba fordulhat, a fiatalok körében 50 százalék körüli a munkanélküliség, és a kilátástalan gazdasági helyzetet szintén restriktív gazdaságpolitikával próbálják megoldani. Mindeközben az ingatlanpiac is összeomlott. Ilyen körülmények között nehéz elképzelni, hogy a munkapiaci feszültségek megoldódnának.
Németország kitart a jelenlegi gazdaságpolitikai lépések mellett, és csak megszorítások fejében hajlandó segíteni a bajba jutott államokon. A segítség nem más, mint az adósság finanszírozása, ami tünetkezelés, de nem orvosság. A bajba jutott országok problémája ennél mélyebben gyökerezik. A fiskális paktum, amely maximum 0,5 százalékos költségvetési deficitet ír elő, további problémákat szülhet. Ennek elérése ugyanis brutális megszorításokkal járna, ami hosszú távon recesszióba lökheti a teljes európai gazdaságot. A németeknek ideje lenne rájönniük: csak és kizárólag az állami kiadások csökkentésével nem lehet helyreállítani az európai gazdaságot. Ezt jól tükrözik az utolsó választások eredményei is.

Franciaország

A Merkel-Sárközy tengely megbukott, lévén, hogy az új francia köztársasági elnök Francois Hollande lett. Sárközy egy ciklus után volt kénytelen távozni, miután népszerűsége a mélypontján járt. Ez persze nem meglepő, a nacionalista elnök semmilyen pozitív eredményt nem tudott felmutatni. A francia gazdaság is egyre nehezebb helyzetbe került. Hollande talán új utat tud mutatni, és egy növekedés-központú gazdaságpolitika indulhat meg Európában. Az amerikai elnökkel, Obamával való találkozója során is erre helyezték a hangsúlyt: véget kell vetni az európai gazdaságpolitikában uralkodó német hegemóniának, amely csak és kizárólag a restriktív fiskális politikára épít. A franciáknak tehát van egy fontos nyugati támogatójuk Obama személyében. Lényeges persze, hogy az amerikai elnök megnyerje a novemberi választásokat. Ellenkező esetben ismét a megszokott ,,anti-keynesiánus" konzervatív gazdaságpolitika kerülne előtérbe.

Görögország

Az ország az eurózóna szélére került, mert a parlamenti pártoknak nem sikerült megegyezniük a kormányalakításról. Ezért júniusban újabb választásokat tartanak. Itt nagy valószínűséggel a megszorítás-ellenes, radikálisabb baloldali pártok kerülhetnek többségbe. Amennyiben ígéreteiket betartják, a görög csőd elkerülhetetlenné válik. Véleményünk szerint, az ország már menthetetlen, és ki kell lépniük az eurózónából. A probléma, hogy ezt nem most, hanem 2010-ben kellett volna megtenniük. Akkor talán nem tartana ott az adósságválság, ahol most tart. Az önálló monetáris politikából adódó nyereségek - a drachma leértékelésének lehetősége - talán segíteni tudnak az ország nehéz gazdasági helyzetén. Más kérdés, hogy a görög vállalatok hogyan tudják elviselni az átállásból eredő költségeket, és nem indul-e meg egy csődhullám, még mélyebbre taszítva a görög gazdaságot. Afelől viszont kétségünk sincs, hogy a görögöknek pumpált több 100 milliárd eurónyi segélyt okosabb célokra is fel lehetett volna használni.

Mire lenne szükség?

A megszorításokért cserébe, Németországnak fiskális ösztönzőkkel kellene támogatnia a déli államokat. És itt nem közvetlen pénzügyi támogatásra kell gondolni, hanem rá kell venni a német és más európai nagyvállalatokat, hogy fektessenek be ezekben az országokban. Az nem normális, hogy az európai transznacionális vállalatok Kínába és egyéb keleti országokba helyezik a termelésüket, miközben Európa ilyen komoly gazdasági problémákkal küzd. Értjük, hogy számukra költséghatékonyabb a termelés kiszervezése, az anyaországok szenvedése viszont az ő teljesítményükre is rányomhatja a bélyeget - például a kereslet visszaesése révén. Gazdasági ösztönzők és támogatások segítségével, Európában kell tartani a termelést. Görögország és a többi déli állam csak és kizárólag akkor menthető meg, ha olyan gazdasági ágazatok települnek ezekbe az országokba, amelyek magas hozzáadott értékű termékeket tudnak előállítani. Külső fiskális ösztönzők nélkül, a megszorítások hosszú távra recesszióba lökhetik ezeket az országokat, és létrejön egy ördögi kör. Mert hiába a költségvetési kiigazítás, a gazdasági teljesítmény lejtmenete miatt, a bevételek is csökkenni fognak, és lehetetlen lesz leküzdeni az államadósság-halmokat

Európának új irányt kell vennie. Csak és kizárólag megszorításokkal még jobban elmélyül az adósságválság. A Merkel által fémjelzett európai gazdaságpolitikai modell csődöt mondott. A gazdasági szigor nem lehet állandó alternatíva. Lehet, hogy Németországban növekedés van - köszönhetően a német munkások termelékenységének -, de a többi európai ország súlyos problémákkal küzd. Ideje lenne egy növekedés-központú irányváltásnak. Remélhetőleg ez az új francia elnök vezérletével elkezdődik.


http://egyenlito.blog.hu/2012/05/21/atrendezodes_europaban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Legyünk a világ első online nemzete!
  2012-05-21 22:24:16, hétfő
 
  2012.05.21. 05:22
Legyünk a világ első online nemzete!


Orbán Viktor Chicagóba utazott. Isteni szerencse, hogy nem az ezerkilencszázhúszas években vagyunk, mert senki le nem mosta volna róla, hogy nem Kapóne Albert szeszipari zugkereskedőhöz utazott ki a zárjegy nélküli házipálinka piacot bővíteni, és a Közgép mutyiforma szabadalmát értékesíteni. orbán - al capone_1.jpg

De, ha már ott volt azért a frázisgyűjteménybe belemarkolt, és hozzávágott néhány kitépett cetlit a nézőkhöz. Zálogház az egész világ, és mi vagyunk a benne a koronaékszer. 5,5 millió magyarnak kéne melózni, mert a végén a kiosztott állami földeket is visszavesszük a mészároslőrincektől. Ugyanis annyira billegünk, mint az ötvenhárom fokos pálinkától benyomott felcsúti paraszt napszámból hazafelé, és az értük kapott zálogjeggyel kell majd kihézagolni az ország lábait. De aggodalomra azért semmi ok, minden kint élő magyar szavazhat majd levélben. Igen, nem tévedés.

Erről viszont az jut eszembe, miért ne lehetnénk mindjárt a világ első online és interaktív demokráciája? Hogyhogyhogy? Hagyjuk a francba az ósdi levelezést, úgy. Legyen minden elektronikus, mutassunk utat a világnak. Az egyfordulós választást is tökegyszerűen meg lehetne oldani a világ bármelyik pontjáról: lehessen voksolni emelt díjas sms formában a pártlistákra. Egyrészt ez megoldható bárhonnan, ahol térerő van, másrészt remekül közvetíthető a közszolgálati tévén, harmadrészt ha már segítetek eldönteni a világ másik feléről, hogy melyik kanapét toljuk a moslékosdézsa mellé a következő négy évre, akkor érezzétek át milyen nekünk most éppen telefonadót fizetni. A kampányt nyomhatná minden párt Skype-on, a ne felejts el szavazni köresemest Viberen, és a képviselői meg akár a miniszterelnöki fogadóóra is megoldható ugyanígy. orbán skype.jpgFélreértés ne essék: az állampolgárság megadásával semmi bajom nincs. De továbbra is azt gondolom, szavaznia mindenkinek ott kell(ene), ahol életvitel szerűen él, és ahová adót fizet. Viszont kíváncsi vagyok a külhoni olvasóink véleményére: ti hogy látjátok ezt? Jártok ide elegen, kommentelni is szoktatok, írjátok le légyszi, nektek mi lenne jó/rossz, szükségesnek tartjátok-e a hazai ügyekbe belenyúlást szavazattal. Azzal tisztában vagyok, hogy például Dél-Amerikában szinte lehetetlen szavazni, és kéne valami megoldás a kint tartózkodóknak. Az is világos, hogy egy uniós tagállam útlevelével minden sokkal egyszerűbb, ha haza vagy Európába jöttök. De ezek köztünk sem kérdések, ezt többé kevésbé egyhangúan támogatja mindenki. A beleszólás lehetőségét és a módját fejtsétek ki, ha kérhetem.



Köszelőre.

http://varanus.blog.hu/2012/05/21/legyunk_a_vilag_elso_online_nemzete
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Enyhe ítéletet kaptak az idős monori nénit agyonverő cigányo
  2012-05-21 22:00:31, hétfő
 
  2012-05-21. 18:35
Enyhe ítéletet kaptak az idős monori nénit agyonverő cigányok is

Nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt 8 év börtönre, 20 év fegyházra, illetve 10 év fegyházbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék hétfőn első fokon azt a három cigányt, akik 2008 novemberében agyonvertek egy idős asszonyt Monoron.

Illusztráció
A gyilkosságban bűnsegédként közreműködő elsőrendű vádlottnak, Kolompár Zsoltnak 8 évet kell letöltenie fiatalkorúak börtönében, a másodrendű vádlottat, Farkas Ernőt (tettesként) 20 év fegyházra, míg a harmadrendű vádlottat, Kolompár Attila Lászlót (bűnsegédként) 10 év fegyházra ítélte Szalay Csaba büntetőtanácsa.
Az ügyész és az elsőrendű vádlott három nap gondolkodási időt kért, a másod- és a harmadrendű vádlott felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett.
A vádirat szerint az egymást régóta ismerő monori cigányok 2008. november 29-én késő este találkoztak, majd Farkas Ernő (az elsőrendű vádlott rokona) felvetette, hogy ki kellene rabolni egy közelben lakó idős asszonyt. Mielőtt elindultak volna F. Lajosné házához, mindhárman kesztyűt vettek magukhoz, útközben pedig - hogy "bátorságot gyűjtsenek" - hígítót szívtak, emiatt bódult állapotba kerültek.
A sértett házánál talált vascsövek közül a tippadó másodrendű vádlott kiválasztott egyet, mondván: "ha lesz valami, akkor majd ő elintézi". Ezt követően kikapcsolták a lakás áramellátását, mire az idős nő elemlámpával a kezében kilépett az udvarra, hogy szétnézzen. Csupán a küszöbig jutott, akkor a vádlottak megtámadták. A náluk lévő vascsővel agyonverték, majd elhúzták az útból, hogy bejussanak a házba, ahol arany ékszereket, s mintegy 900 ezer forintot vettek magukhoz. Nemcsak az asszony hosszú évek alatt összegyűjtött pénzét rabolták el, hanem két fordulóval tányérokat, festményt, szamovárt, s egy televíziót is magukkal vittek.
A szakvélemények szerint az idős nő súlyos koponyaűri sérüléseibe akkor halhatott bele, amikor a három gyilkos elhagyta a helyszínt.
(facepress/mti nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/35/96383/#ixzz1vXJGJGIx
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
III/III-asok kezelik az ügynöklistákat - leszavazták megtilt
  2012-05-21 21:57:54, hétfő
 
  2012-05-21. 21:49
III/III-asok kezelik az ügynöklistákat - leszavazták megtiltását

Az állambiztonsági iratokat, ügynöklistákat kezelő levéltár alkalmazottai közt egykori III/III-as spiclik, tartótisztek is vannak - ismerte el Lázár János. Novák Előd módosító javaslata kizárta volna őket a levéltár munkatársai közül.
A Jobbik alelnöke a legfrissebb ügynöküggyel támasztotta alá beszédét, azonban Balczó Zoltán levezető elnökként rendre intette képviselőtársát, mondván: az érintett nem tud reagálni rá. Kádár sem tudna, de azért talán még kritizálható...
Az államtitkár zárszavában a jobbikos javaslat elfogadása helyett ismét a Nemzeti Emlékezet Bizottságára hivatkozott, pedig Novák azt megelőzően számon kérte a kormányt, hogy az ígért május 15-ei határidőig nem alkották meg a szükséges jogszabályokat, sőt nem történt semmi az ügyben. A kormány nevében Halász János érdemi válasz helyett alátámasztotta Vona szombati kijelentését, miszerint Novák külön erénye, hogy a Fideszben a legnépszerűtlenebb jobbikos politikus. "Képzeljék el, milyen lehet egy kulturális bizottság, mikor ott Novák Előd egy méterre van tőlünk, és ugyanilyen arrogánsan, szemtelenül, izgága módon mondja a maga sületlenségeit" - mondta az államtitkár, melyre válaszul személyes érintettség okán szót kellett adjon Nováknak: "Engem stílusból ne oktasson ki egy olyan államtitkár, aki a Horn-kormány óta, az MSZP-SZDSZ kormány óta, sőt még azután is SZDSZ-tag volt!" - vágott vissza a Jobbik alelnöke a magunkfajták tapsviharában.

http://www.youtube.com/watch?v=ryR9PTPIG7A&feature=player_embedded

Novák Előd módosító javaslata:

http://w.kuruc.org/galeriaN/egyeb/novakmodosito.jpg

Kapcsolódó:
- A teljesség igénye - Barikád-interjú Novák Előddel az ügynökügyekről
- 40 éven át szolgálta az állambiztonságot az új egyházügyi államtitkár apja - vajon mi erről Hölvényi György véleménye?
- Heti Válasz: Balog kirúgja Szőcs Gézát - zsidót cserélnek volt SZDSZ-esre

További részletek: http://kuruc.info/r/2/96391/#ixzz1vXI79gke
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zenét hallgat havi egymillióért a Parlamentben az egyik fide
  2012-05-21 21:50:32, hétfő
 
  2012-05-21. 21:14
Zenét hallgat havi egymillióért a Parlamentben az egyik fideszes képviselő

Dr. Szakács Imre fideszes országgyűlési képviselő, a Győr-Sopron-Moson megyei közgyűlés elnöke a mai szavazások alatt végig YouTube-ról hallgatott zenét (mindezt havi egymillióért - egész pontosan havi bruttó 1 019 201 forint az országgyűlési képviselői javadalmazása + Győr-Moson Sopron megyei közgyűlési képviselőként havi 558 133 Ft), majd a szavazások után vette is a kalapját - tájékoztatott egyik parlamenti forrásunk.
Látható a képernyőjén a YouTube oldala, illetve a fülhallgató a fülében:

http://kuruc.info/i/480/egyeb%2Fszakacsimreyoutube%2Ejpg

(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/6/96392/#ixzz1vXGcPucu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár szerint házszabályellenes, ha a narancsszínű oligarchá
  2012-05-21 21:49:09, hétfő
 
  2012-05-21. 19:32
Lázár szerint házszabályellenes, ha a narancsszínű oligarchák ügyeit akarják kivizsgálni

A Jobbik szerint "roppant cinikus" a kormány és a kormánypártok hozzáállása az ellenzéki párt által kezdeményezett "oligarchabizottság" felállítása kapcsán. Gyöngyösi Márton frakcióvezető-helyettes hétfői sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: ez az ügy pontosan rávilágít a Fidesz "természetére és demokráciához való viszonyára".
A Jobbik múlt héten nyújtotta be a "Simicska Lajos és Nyerges Zsolt körüli, valamint a Fidesz-kormány mögött álló gazdasági cégbirodalom állami megrendeléseinek jogszerűségét átvilágító országgyűlési vizsgálóbizottság" felállításához szükséges 82 ellenzéki országgyűlési képviselői aláírást.
Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője ugyanakkor hétfői sajtótájékoztatóján azt mondta, a Fidesz házszabályellenesnek tartja a kezdeményezést. Közölte: támogatják, hogy a parlament alkotmányügyi bizottsága nyilvánítson véleményt az ellenzéki kezdeményezés házszabályszerűségéről, arról, hogy a javaslat tárgysorozatba vehető-e. Jelezte ugyanakkor, hogy a Fidesz szerint az országgyűlési törvény nem ad lehetőséget a vizsgálóbizottság felállítására, mivel a felvetett kérdések tisztázására más lehetőség is van, a képviselők például kérdést, interpellációt tehetnek fel.
Gyöngyösi Márton úgy reagált: a Jobbik szerint az országgyűlési törvény világosan fogalmaz, amikor kimondja, hogy ha a képviselők egyötöde támogatja egy bizottság felállítását, akkor a testületnek fel kell állnia. Hozzátette: "roppant cinikus" a Fidesz részéről parlamenti kérdésekre és interpellációkra hivatkozni, hogy így is fényt lehet deríteni a vizsgálóbizottság tárgyát képező kérdésekre, valamint "roppant cinikus" azzal érvelni, hogy ha a gyanú fennáll, akkor a Jobbik forduljon a bírósághoz és tegyenek feljelentést. Gyöngyösi szerint ugyanis pont az lenne a bizottság célja, hogy megnyugtatóan fényt derítsen ezeknek a gyanús ügyeknek a hátterére, aminek következményeképpen lehetne esetleg bírósági eljárást kezdeményezni.
Hozzátette: az előző ciklusban épp a Fidesz kezdeményezett - "nagyon helyesen" - vizsgálóbizottságot a sukorói King City, illetve a kormányzati negyed kapcsán, ezért nem értik, hogy most miért gondolják úgy, hogy ez a helyzet nem esik hasonló elbírálás alá.
A jobbikos képviselő emlékeztetett arra is, hogy az elmúlt két évtized két legnagyobb korrupciós botrányát - "az olajgate-et", és a Tocsik-ügyet - is vizsgálóbizottság tárta fel, akkor hogyan hivatkozhat a Fidesz arra, hogy egy ilyen testületnek nincs létjogosultsága. Az ellenzéki párt szerint "ez az ügy rávilágít a Fidesz természetére és demokráciához való viszonyára".
Az alkotmányügyi bizottság eljárását Gyöngyösi Márton "cinikus és gyalázatos színjátéknak" nevezte, hiszen a kormánypártok és a Fidesz részéről már elhangzott a határozott elutasítás, elutasították a javaslat napirendre vételét is, most pedig majd "ugyanezt eljátsszák bizottsági keretek között is".
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/96386/#ixzz1vXGBeAk5
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Erre kellenek az új adók: évi félmillió dollárt ad Orbán az
  2012-05-21 21:46:17, hétfő
 
  2012-05-21. 21:33
Erre kellenek az új adók: évi félmillió dollárt ad Orbán az afgán bábkormánynak

Magyarország három éven át évi félmillió dollárt ajánl fel az afgán biztonsági erők finanszírozására - jelentette be a miniszterelnök.
Orbán Viktor Chicagóban, a NATO 25. csúcstalálkozóján ezt "reális tehervállalásnak" nevezte, amely "igazodik Magyarország állapotához".
Korábban a csúcstalálkozón tartózkodó honvédelmi miniszter az InfoRádióban azt mondta: 2015 és 2018 között egy négyhónapos időszakban a Magyar Légierő látja el a balti országok légterének védelmét. Hende Csaba közölte: a légi járőrözési feladatokat Gripen gépekkel látják majd el.
(InfoRádió nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/96395/#ixzz1vXFe9Pv4
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán keleti nyitása a NATO terjeszkedését jelenti
  2012-05-21 21:43:26, hétfő
 
  Orbán keleti nyitása a NATO terjeszkedését jelenti



Vasárnap a chicagói NATO-csúcstalálkozón elfogadták a NATO szervezetének átfogó reformját. Az úgynevezett "Okos Védelem" vonatkozásairól korábban már írtunk. Az esemény fénypontja volt, mikor Magyarország miniszterelnöke az országot gyarmatosító Nyugat elleni harc közben kis pihenőt tartott, hogy együtt fotózkodjon a magyar nemzetet kisemmiző senkiházi férgekkel.

Láthatóan jól érezte magát az eseményen.


http://jovonk.info/sites/default/files/kepek/hir/2012-05-21-orban-keleti-nyitasa- nato-terjeszkedeset-jelenti.jpg

A zsidó, a cigány és a néger. Együtt a nagy csapat.

Orbán Viktor természetesen fel is szólalt a rendezvényen. Fontosnak tartotta megemlíteni, hogy Magyarország elkötelezett a NATO további bővítése mellett, - pontosabban, hogy továbbra is rendelkezésre bocsátja Magyarországot eszközként a NATO agresszív terjeszkedésére. Hogy ehhez mi köze a kormány olyan intézkedéseinek, mint a RÁBA államosítása, a hadköteles korúak összeírása, a csendben megkötött helikopter-üzletek, a magyar katonák amerikai egyenruhával és felszereléssel ellátása, vagy a határ menti üzemanyag-tározók kiürítése és az alkalmazottak elbocsátása, azt nem kötötte az orrunkra. Bár erről függetlenül tudni lehet.

Feltehetőleg a NATO azon a téren sem szán kiszolgáló szerepet Magyarországnak, hogy az amerikai adófizetők pénzéből a NATO Európában tárolt teljes atomfegyver arzenálját korszerűsítik. Elvégre periféria állam vagyunk és a NATO kelet-közép-európai logisztikai központja, - egy olyan terület, ahol töménytelen mennyiségű hadianyag összpontosul. Persze, meg Magyarország demilitarizált zónává lett nyilvánítva, mondván, hogy ha már magyar haderő nincs, NATO haderő se biztosítsa a stratégiai készleteket.

Ugyan már, valaki egy pillanatra is komolyan gondolja azt a maszlagot, amit a nemzetközi médiának is sikeresen beadagoltak Orbán Viktorról? Arról az Orbán Viktorról, aki lelkes KISZ-titkárból a demokrata utcai hangoskodón át végül a nyugati világ egyik legalávalóbb köpönyegforgató kapitalistájává nőtte ki magát? A háborús uszítóról, aki a 2008-as grúz háború során Oroszország elleni katonai beavatkozásra szólította fel a NATO vezetőit?
Kapcsolódó cikk:

Beindult a fegyverkezési verseny - A NATO milliárdokat költ atomfegyverekre

Ez az Orbán Viktor most megint a NATO bővítése mellett szónokol - ami a háttérben merényletek, politikai leszámolások sorozatát jelenti a megnevezett országoknak -, miközben a magyar katonákat a halálba küldi, hogy az általa is szívesen vásárolt Mol részvények értéke ne romoljon.

Ez lenne a nagy keleti nyitás, amiről annyit szónokol.

Ez lenne az, amivel bizonyosan helyet nyert magának a Moszkva térre, mikor azt újból Moszkva térnek fogjuk nevezni.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2012. május 21.


http://jovonk.info/2012/05/21/orban-keleti-nyitasa-nato-terjeszkedeset-jelenti
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leszavazta a magyar parlament a Rákóczi Emlékévet!
  2012-05-21 21:42:31, hétfő
 
  Leszavazta a magyar parlament a Rákóczi Emlékévet!

Ma, 2012. május 21-én 14 óra körül a Fidesz, az LMP és az MSZP nagykoalícióban ismét leszavazta a szocialista luxusnyugdíjakról, a Rákóczi-emlékévről, a Ptk. módosításáról, valamint a külföldiek termőföld-vásárlási lehetőségét megakadályozó jobbikos javaslatokat.

Károlyi Sándor árulásának 300. évfordulójáról Kövér László az árulás helyszínén megemlékezett. Rákóczi Ferenc nagyságos fejedelem valahogy nem trendi a liberális politikusoknak. Amennyiben Károlyi jó döntést hozott volna, nem tört volna ki 1848-ban a forradalom, és hát Károlyinak néhány száz holddal kevesebb földje lett volna... Évszázadokon keresztül a Habsburgoktól szeretett volna megszabadulni a magyarság, de továbbra is nyögték eleink az igát.
Az osztrákok magasról tesznek a Habsburgoknak, mi tovább nyaljuk őket, annyira, hogy évi több száz millió forintos költséggel intézetet tartunk fenn, melynek vezetője a rendkívül liberális Gerő András. Újabban a közszolgálati televízió beszélgetős műsorának egyik szereplője
Wallenberg emlékév lehet Magyarországon, Rákóczi Ferenc emlékév nem! Magyar Intézet nincs, van ellenben Habsburg Intézet, meg Tom Lantos Intézet. Mert nálunk az idegen a szép! De ennyire? Hogy is írja Szabó Dezső?

Nem azt kívánom, hogy a magyar tűzhelynél hátrány legyen az, hogy valaki más vérű. Azt kérem: ne legyen előny az, hogy valaki nem magyar."


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2012.04 2012. Május 2012.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 434 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 664
  • e Hét: 6416
  • e Hónap: 10161
  • e Év: 163657
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.