Belépés
dandej.blog.xfree.hu
Isten szeret! Jézus él! Jézus Krisztus, Isten Fia! Grád Károlyné
1952.12.21
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
Kedves Lányom :) Az Élet ajándékát !
  2012-05-07 10:32:33, hétfő
 
  "Kedves Lányom !

Ha majd egyszer öregnek látsz, légy türelmes kérlek, és mindenek előtt próbálj megérteni engem. Ha majd ugyanazt ismételgetem, ne torkollj le azzal, hogy ,,ezt már ezerszer elmondtad", csak hallgass meg kérlek.

Emlékezz majd,... hogy kislány korodban hányszor meséltem Neked, estéről-estére ugyanazt a történetet, amíg elaludtál. Ha majd nem akarok megfürdeni, ne szégyeníts meg, ne veszekedj velem, hanem jusson eszedbe hányszor kergettelek különböző ígéretekkel az esti fürdőzés előtt.

Ha azt látod majd, hogy tudatlanul állok az új dolgok előtt, hagyj időt tanulnom és ne mutasd, hogy reménytelen eset vagyok. Emlékezz rá Kedvesem, hogy mennyi mindenre tanítottalak meg kiskorodban: szépen enni, egyedül felöltözni és megfésülködni, felvenni a kesztyűt az Élet kihívásaival szemben.

Ha nehezemre esik majd a járás, hagyd, hogy beléd kapaszkodjam, ahogy én segítettem Neked az első lépéseknél. Ha beszélgetés közben elejtem a szavak fonalát, ne követeld, hogy lehajoljak érte, csak hallgass meg.

Amikor pedig eljönnek az utolsó napok, ne hagyj magamra azért, mert szomorúnak vagy tehetetlennek érzed majd magad. Segíts az út végére érni. Én pedig egy cinkos mosollyal megköszönöm Neked, hogy együtt töltöttük ezt az időt:

Az Élet ajándékát!"





 
 
1 komment , kategória:  Család  
Kedves barátaim
  2012-05-07 09:32:37, hétfő
 
  Kedves barátaim, Isten, az Atya már régen kiválasztott benneteket!"

"Kedves barátaim, Isten, az Atya már régen kiválasztott benneteket és tudta, hogy ti az Ő gyermekeivé váltok." (1. Péter 1:2 LB fordítás) Link





A csüggedés jönni fog, ez mindig így szokott lenni. Talán azért érzed magad elcsüggedve, mert egy kapcsolat miatt szenvedsz, egy halogatott előléptetés miatt, vagy mert az egészséged gyengül.

Amikor csüggedést tapasztalsz, egy dologban nyugalmat találhatsz: Isten családtagnak választott téged. Még mielőtt te Istent választottad, és Ő már régen kiválasztott téged.

A Biblia ezt mondja az 1. Péter 1:2-ben: "Kedves barátaim, Isten, az Atya már régen kiválasztott benneteket és tudta, hogy ti az Ő gyermekeivé váltok." (LB fordítás)

Isten nem azért választott téged, mert ezért tettél valamit. Mindez azért van, mert Ő az, Aki. Te nem voltál elég jó, elég okos vagy eléggé lelki számára ahhoz, hogy megmentsen téged. Ő azért mentett meg, mert szeret téged.

És ez jó hír - igazán jó hír! Ez az a jó hír, amire az egész életedet fel kellene építened.

Mert te semmit sem tettél azért, hogy helyet kapj Isten családjában, és semmit sem tehetsz azért, hogy elveszítsd. Az 1. Péter 1:3 azt mondja: "Az Ő határtalan kegyelme által nekünk adja az újjászületés kiváltságát azért, hogy most már Isten saját családjának tagjai legyünk."

Az Isten asztalánál lévő helyed az Ő kegyelmén alapszik, nem a te teljesítményeden. Nem érdemelted meg az első alkalommal és nem érdemled meg most sem. A Világegyetem Alkotója ezt mondja: " Azt akarom, hogy a családom része legyél."

Beszéljétek meg:

Az a tudat, hogy biztos helyed van Isten családjában, hogyan kellene, hogy megváltoztassa a hozzáállásodat és a nézőpontodat az életre vonatkozóan?
Mit kell tenned ma azért, hogy megpihenj Isten szeretetének és elfogadásának biztonságában?

(Daily Hope by Rick Warren, 2012.04.30.)

Napi remény
Link
 
 
0 komment , kategória:  Rick Warren* Napi Remény  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 2 
2012.04 2012. Május 2012.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 62 db bejegyzés
e év: 653 db bejegyzés
Összes: 10080 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1265
  • e Hét: 3425
  • e Hónap: 14478
  • e Év: 75779
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.