Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Miért hazudik Orbán és kormánya??? Ingatlanadó volt, és va
  2012-07-12 21:47:02, csütörtök
 
 
Miért hazudik Orbán és kormánya??? Ingatlanadó volt, és van, csak nem központilag szedik be!

Ingatlanadó 2012-2013: már a nyugdíjastól is beszedhetik az ingatlanadót.


Egyre többen szembesülhetnek azzal, hogy adózniuk kell lakásuk, házuk után. A napokban kapják meg az ingatlantulajdonosok a levelet az önkormányzatoktól arról, hogy ebben az évben már fizetniük kell.

Az önkormányzatok szedhetnek pénzt az építmények és a telkek után. Eddig ezeket a vállalkozókra terhelték, most egyre több önkormányzat terjeszti ki a lakáscélú ingatlanokra. Egyre több város és kerület vet ki kommunális adó – vagyis nem hivatalos néven ingatlanadó – címén sarcot a lakások után, amely újabb tízezres terhet jelenthet évente az érintetteknek. Évi maximum 25 600 ezer forintot vethetnek ki.

Budapesten a zuglóiak szívhatják legjobban a fogukat; egy kis garzon után 12 ezret, egy negyven négyzetméteres kis lakás után 18 ezret, egy 80 négyzetméteres ingatlan után pedig már 25 ezer forintot kell fizetni, miután a XIV. kerületi önkormányzat kivetette a kommunális adót. Ezzel az újabb sarccal az óbudaiak is megismerkedhetnek ebben az évben, igaz, sokan kapnak mentességet: csak azoknak a tulajdonosoknak kell fizetni, akik nincsenek bejelentve a kerületben, vagy bérbe adták a lakásukat – tájékoztatta a Blikket a III. kerületi polgármesteri hivatal. Csepelen az idén a telekadót vezették be, Szolnokon már a magánszemélyek is fizethetnek építményadót, ha nagy lakásban laknak.

Sok helyen, ahol már eddig is volt, jócskán megemelték a kommunális adót.

Több önkormányzat egyáltalán nem emelt építményadót, mivel már így is nehéz behajtani az adókat. – A gazdasági válság miatt az adófizetői morál évről évre romlik, már minden negyedik adózónk ellen végrehajtási eljárást kellett indítani – mondta a Blikknek Zombor Gábor (Fidesz), Kecskemét polgármestere; de sok más helyről is beszámoltak nekünk arról, hogy egyre több a nem fizető adós; van, ahol a lakosság és a cégek egyharmadának van már hátraléka.

Sok helyen már a nyugdíjasok sem kapnak mentességet. – Egy átlagnyugdíjas nem tudja kigazdálkodni az önkormányzati adókat, így valószínűleg a nyugdíjasok tömegei fogják szaporítani a nemfizetők táborát. Ez nem jó az önkormányzatoknak sem – mondta a blikknek Mihalovics Ervin, a Szakszervezeti Együttműködési Fórum nyugdíjasválasztmányának elnöke. (msn.mainap.hu)



A link itt található:

http://ingatlanado.eu/ingatlanado-2012/ingatlanado-2012-2013-mar-a-nyugdijastol-i s-beszedhetik-az-ingatlanadot.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zuroff: A kommunizmus bűnei nem akkorák, mint a nácizmusé
  2012-07-12 20:45:14, csütörtök
 
 
Zuroff: A kommunizmus bűnei nem akkorák, mint a nácizmusé

2012, július 11 - 18:25


Efraim Zuroff, ismertebb nevén a nácivadász szerint a kommunizmus bűneit nem lehet egyenértékűként emlegetni a nácizmus bűneivel.


http://www.youtube.com/watch?v=AGIfuLIS8TQ&feature=player_embedded

A Simon Wiesenthal Központ vezetője magyarországi könyvbemutatóján kijelentette, jó egészségi és szellemi állapotban lévő embereket jelentenek fel.

barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Matolcsy újabb blődségei: 2030-ra boldog ország leszünk
  2012-07-12 20:31:16, csütörtök
 
  Matolcsy újabb blődségei: 2030-ra boldog ország leszünk

2012, július 12 - 11:03


A nemzetgazdasági miniszter heti jegyzetében azt írta, a kormányzás elején meghozott döntéseik vezetnek el ahhoz, hogy 2030-ra az ország az európai fejlettségi szintet elérje. A miniszter második világháborús hasonlata kicsit sántít, az ereje teljében lévő náci Németországot hasonlította ugyanis ahhoz a pénzvilághoz, amelyet a kormány le akar győzni - írja az Origo egy Heti Válaszban olvasható jegyzetre hivatkozva.

"Úgy döntöttünk, elérjük azt, amire ötszáz éve nem voltunk képesek: fejlett, gazdag és boldog európai nemzetté válunk (...) Döntésünk szerint a 2025 és 2035 közötti időszakban kell elérnünk a felzárkózást, különben elakadunk. (...) 2030-ra szeretnénk elérni az akkori európai fejlettséget és életminőséget"- írta a Heti Válaszban megjelenő jegyzetében Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter.

Matolcsy amellett érvelt, hogy egy időszak eredményeihez vezető döntéseket az időszak legelején szokták meghozni. Ezzel a kormány munkáját állítja párhuzamba, szerinte ugyanis a 2030-ig tartó időszak fontos döntéseit hozták meg eddig.

A miniszter szerint két csatát vívtak meg eddig. 2010 közepe és 2011 közepe között nyerték meg az első ütközeteket a bankadó bevezetésével, a magánnyugdíjpénztár átalakításával és a válságadók bevezetésével. Matolcsy György szerint azonban a "régi világ" sem volt tétlen, és támadásokat indított. Az első támadás 2010 nyara és 2011 közepe között érkezett, a második 2011 őszétől 2012 tavaszáig.

"Az elsőben úgy tűnt, a költségvetési hiányról, a bankadóról és a Nemzetközi Valutaalapról szól a csata. De nem" - írta. Szerinte ehelyett a nemzeti döntésekhez szükséges szabadságról szólt. "A másodikban úgy tűnt, a végtörlesztésről, a jegybanki függetlenségről és a demokráciáról szól a csata. De nem. Arról szólt, hogy a pénzvilág képes-e eltávolítani egy szabadon választott miniszterelnököt államcsőddel, bankpánikkal és politikai államcsínnyel" - írta.

Matolcsy György a két világháborúhoz hasonlította a kormány küzdelmét. "Egyetlen hadjárat ez, mint az 1914-1945 között hosszú brit-német világháború. 1940. május 10. után vagyunk: az ellenfél már nem győzhet, de még mi sem nyertük meg a szabadságharcot" - írta a miniszter. (1940. május 10-én kezdődött a német támadás Belgiumon, Hollandián és Luxemburgon át Franciaország ellen. Matolcsy hasonlata annyiban sántít, hogy a hadjárat után már csak Nagy-Britannia maradt az egyetlen hatalom, amely szemben állt Németországgal, és ekkor többen fogadtak volna arra, hogy a britek összeomlanak, mint arra, hogy a németek már nem győzhetnek.)

Heti Válasz, Origó nyomán barikad.hu


http://barikad.hu/matolcsy_ujabb_blodsegei_2030_ra_boldog_orszag_leszuenk-2012071 2
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Wehrmacht és a Waffen-SS bevonulására emlékeztek Rigában
  2012-07-12 20:28:59, csütörtök
 
 
A Wehrmacht és a Waffen-SS bevonulására emlékeztek Rigában


Rigában július 1-én koszorúzó menetet tartottak nemzetiszocialista szervezetek, arra emlékezve, hogy 1941-ben ezen a napon szabadították fel a Wehrmacht és a Waffen-SS seregei a lett fővárost.

Uldis Freimanis lett NS-vezető hangsúlyozta, hogy július 1. ünnepnap, mert véget vetett a szovjet rémuralomnak Rigában. A nemzetiszocialisták csoportjai a rigai Megszállás múzeumánál gyülekeztek, majd a Szabadság emlékműnél helyeztek el koszorúikat, emlékeztetve az első szovjet megszállás időszakára, ami - 1940. június 17. és 1941. július 1. között - a "Szörnyűségek éveként" vonult be a lett történelembe.

A még életben lévők a mai napig nem feledték el, hogy a kommunizmus milyen is volt a valóságban: csalással és hazugságokkal borítva, embertelen kegyetlenséggel töltve, vérben és kínzásban tobzódva, szadista módon örvendve a kínzottak szenvedésének.

A lett Waffen-SS még élő veteránjait köszöntik fiatal tisztelőik

A megszállás első napjától fogva erdőtűzként következtek az első letartóztatások. A börtönök, melyekből a visszaeső bűnösök, a bűnözők, a bolsevik ágensek, a fölforgatók, kémek és illegális tevékenységet folytatók kiszabadultak, hamarosan lett patriótákkal teltek meg. Korábbi lett rendőröket zártak be, mert megpróbáltak rendet tartani a főként zsidó származású kommunisták által szervezett zavargások idején a város utcáin.

Minden olyan lettet, aki régebben egyenruhát hordott, - katonákat, határőröket, rendőröket - letartóztattak, vagy azokat, akik a korábbi rendszerben vezető állami tisztviselők voltak, valamint bírókat, akik az előző törvények szerint ítéltek, és azokat is, akik büszkén kinyilvánították a lett néppel való egybetartozásukat. A németek bevonulása ennek vetett véget - egy rövid időre.

http://harcunk.info/index.php/nagyvilag/243-a-wehrmacht-es-a-waffen-ss-bevonulasa ra-emlekeztek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
New York-i főrabbival egyeztetett ma Orbán Viktor
  2012-07-12 20:19:48, csütörtök
 
  New York-i főrabbival egyeztetett ma Orbán Viktor

2012, július 12 - 18:24

Friss hírek

A miniszterelnök szabadsága előtt még tud időt szakítani rabbikkal való találkozásra, így érthető, miért nem volt jelen ma az Országházban.

Orbán Viktor miniszterelnök ma délután hivatalában fogadta Arthur Schneiert, a New York-i Park East zsinagóga főrabbiját, a Lelkiismeret Hívószava Alapítvány elnökét, a vallások közötti párbeszéd nemzetközileg elismert szószólóját - tájékoztatott a miniszterelnök sajtófőnöke.

ov_scheier

Mint írja, a megbeszélésen áttekintették a világvallások közötti párbeszéd helyzetét. Orbán Viktor biztosította vendégét: Magyarország elszántan dolgozik azért, hogy - az emberi méltóság sérthetetlensége jegyében - minden magyar polgár jogait megvédje, hogy békében és biztonságban élhessen. A miniszterelnök hozzátette: ő személyesen bármilyen antiszemita kirohanás vagy megnyilvánulás ügyében a zéró tolerancia elvét képviseli - közölte Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor szabadságával kapcsolatban Havasi elmondta: egyelőre belföldi nyaraláson gondolkodik a kormányfő és családja, majd hozzátette: Orbán Viktor jelenleg még dolgozik; egyelőre annyi biztos, hogy Felcsúton és a Balatonon is fog pihenni a családjával. Orbán Viktor a Hír TV-nek a héten adott interjújában elmondta, hogy két hét szabadságot tervez, mert "lemerültek az akkumulátorai", s ezt az időt a családjával szeretné tölteni.

OS - mti - barikad.hu


http://barikad.hu/new_york_i_forabbival_egyeztetett_ma_orban_viktor-20120712
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szabadságra küldték a zsidókat a merénylet napján
  2012-07-12 19:29:42, csütörtök
 
 

view counter

view counter

HUN Webáruház - angyalos címerek és magyar dísztárgyak
view counter

Szabadságra küldték a zsidókat a merénylet napján
2012, július 12 - 09:09



2012-07-12

FINANCIAL TIMES

http://blogs.ft.com

A globális lap blogjában Peter Spiegel a Magyarország és Románia által úgymond ,,földbe taposott demokratikus jogok" kapcsán elemzi az Európai Unió reakcióját. Mint írja, az EU attól függően alakítja álláspontját, hogy milyen színezetű kormány van az adott országban éppen hatalmon. Magyarországot az Európai Néppárt a vitatott médiatörvény kapcsán messzemenően a védelmébe vette, míg a szocialisták hevesen kirohantak ellene. Martin Schulz, az EP elnöke egyenesen kijelentette: "Nem fogjuk engedni, hogy Magyarország vagy bármely ország kormánya szekérrel és vadlovakkal tapossa szét az Európai Unió alapértékeit."


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Birkózás a statisztikáért
  2012-07-12 19:15:03, csütörtök
 
  Birkózás a statisztikáért


Mellár Tamás zsidó közgazdász nemrég felvetette, hogy nemzetközi megfigyelőknek kellene ellenőriznie a Központi Statisztikai Hivatalt, mondván, hogy Orbán oda is saját emberét ültette be, ezért a KSH által készített statisztikák megbízhatatlanok lesznek. Mi nem aggódunk ilyenek miatt, mert a KSH statisztikái eddig is megbízhatatlanok voltak. A KSH munkatársai ideológiailag elfogultak, az adatok hanyagság miatt már a rögzítés során torzulnak - de nem is gondolhatnánk mást egy olyan hivataltól, ami szerint összesen kétszázezer cigány él az országban, és ahonnan olyan statisztikák jutnak el Matolcsy asztalára, ami szerint ebben az országban nincs is semmi gond.



A kérdés inkább az, hogy miért éppen most akarnak nemzetközi megfigyelők belesni a kormány által kiadott statisztikák mögé - mert azt az illúziót el lehet felejteni, hogy egy külföldről támogatott médiában közgazdászok csak úgy mindentől függetlenül saját véleményt mondanak. Az van a dolog mögött, amit már akkor megmondtunk, mikor a Fidesz még teljes mellszélességgel azt állította, hogy nem fog IMF-hitelt felvenni - hogy IMF-hitelt fognak felvenni.

A hitelfelvétellel kapcsolatos tánc még el fog tartani egy darabig, mert a NEM-ből nem lehet egyik pillanatról a másikra IGEN-t csinálni, még Magyarországon sem. Az IMF hitel felvételéhez szükséges tárgyalásokhoz pedig a Fidesz is, meg az IMF is a lehető legjobb pozícióból akar hozzákezdeni. Ezért ültette a Fidesz saját emberét a KSH vezetésébe - hogy egy-egy mutató a tárgyalások kezdetekor kicsit jobb képet mutasson - és ezért akarja az IMF is saját ,,nemzetközi" megfigyelőit odaküldeni a KSH-ba.

Mindkét szándék teljesen fölösleges, mert a KSH adatai már a rögzítés pillanatában hazudnak. Ha nem hazudnának, az IMF nem adna hitelt az országnak, a kormány pedig nem akarna hitelt felvenni. Ennek ellenére - ahogy a statisztikák körüli helyezkedés is mutatja - a Fidesznek nagyon fontos, hogy az ország nyakába újabb adósságot varrjon, az IMF-nek pedig ugyanez az érdeke - hogy az ország nyakába újabb adósságot varrjon. A Fidesznek lesz mit sikkasztani, az IMF pedig az utolsó bőrt is lenyúzhatja az adófizetőkről. A KSH-t akár ki is hagyhatnák a táncból, mert akármit is fog mutatni a statisztika, a hitelfelvétel akkor is megtörténik. A törlesztés már nem fog.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2012. július 12.

http://jovonk.info/2012/07/12/birkozas-statisztikaert
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cionisták megmondják, hogy mi a bűn
  2012-07-12 19:12:58, csütörtök
 
  A cionisták megmondják, hogy mi a bűn

Hír: Cenzúrázták az internetet Oroszországban - A duma elfogadta az egyes weboldalakhoz való hozzáférést korlátozó törvényt. Gyermekpornográfiával, kábítószerek előállításával és öngyilkossággal foglalkozó oldalak kerültek feketelistára. A tiltott honlapok egységes jegyzékét 2012 novemberében kezdik majd összeállítani. A Duma korlátozta az állam arra való jogát, hogy bírósági döntést megelőzően bezárhasson egyes honlapokat. Ezentúl három konkrét jogalapja lehet: ha a honlap ,,pedofil, kábítószer-fogyasztói, illetve öngyilkossági jellegű információkat tartalmaz".

Nagy is lett a felbolydulás a cionista világban. Nem meglepő, és nem szokatlan módon a cionisták és liberálisok most is összemossák a szabadságot a szabadossággal. Inkább köszönettel kellene venni, hogy az oroszok elvégezték helyettük ezt a munkát. A gyermekpornó- a kábítószer terjesztése a legtöbb országban törvényileg is tiltott.

Ezért nem értjük, hogy az interneten való terjesztésük hogyan fér bele a szólásszabadságba, mi több, hogyan állítható párhuzamba a szabad információ-áramlással szerintük. Ezt csupán az magyarázza, hogy a szabadosságot a szabadsággal szemben próbálják érvényesíteni.

Az erkölcstelenség és etikátlanság az igazi bűn

Az erkölcsi szabadosság rombolása hosszú évtizedek óta folytatódik, szerte a világban. Nem csak a szexuális erkölcsök szabadossága érhető tetten ebben az aknamunkában, hanem a normális, isteni és emberi értékrend bomlasztása is.

Az úgynevezett bocsánatos bűnök új elnevezése, mint a hazánkban jellemző cigány bűnözés - megélhetési bűnözés kifejezésre cserélése, vagy a sikkasztás, megvesztegetés, stb. - fehérgalléros bűnözés névvel illetése, de akár az erkölcsi- vagy jogi törvénysértés egyszerűen “ÜGYES"-nek titulálása - és még sorolhatnánk példákat - egyetlen célt szolgál, leplezni a valóságos bűnt, és bocsánatos botlást faragni belőle. (A katolikus judeo “keresztény" egyház búcsúcédulái is ide tartoznak.)

Emlékszünk még jól egy politikusi megnyilatkozás kapcsán, mikor is Pál György kijelentette - Orosz Lászlóné képviselő cége, az Argia Humán 26 milliós gyarapodása ügyében-, hogy az eset törvényes volt, de nem etikus... (Na ne!)

Jelenleg hazánkban (is!) a polkorrekt - bár inkább a szemforgató - megítélés szerint, tökéletesen elegendő és elfogadható, ha valami jogszerű, nem szükséges, hogy egyúttal etikus is legyen. - De nem az itt élő népnek, akik nem mellesleg az ilyen eseteknek mindig a kárvallottjai, míg az érintett politikusok és “üzletemberek" kivétel nélkül a haszonélvezői!

Ki, kit cenzúráz?

Az eredeti hír, az internet cenzúrázása kapcsán, megjegyezzük, hogy bár a nyilvánvaló bűnöket szabadságjognak titulálók, a tényfeltáró jellegű, a visszásságokra, a törvénytelenségre és valódi etikátlanságra rámutató véleménynyilvánítási- és szólásszabadság mellett már nem kardoskodnak ilyen vehemensen! Sőt!

És akkor még nem is beszéltünk a neoliberális értékrendű magukat jogvédőnek nevező szervezetekről, akik fél- és hamis információkkal igyekeznek befolyásolni az embereket, illetve eltántorítani őket a normális erkölcsű és etikus életszemlélettől, értékrendtől.

Miközben a sátánt szolgálják, glóriát akarnak a fejük köré vonni.

Oda kell figyelnünk a hírek mögött, és azok tálalása mögött meghúzódó elhallgatott részletekre, szándékokra is.

A tiltakozók között találunk olyan cégeket, mint a Wikipédia, a Yandex (orosz nyelvű böngésző), valamint több nagy közösségi portált is. Az etikátlan adatgyűjtés (pl. Facebook, IWIW, Google, stb.) ellen, az e-mail, vagy feltöltő fiókok hirtelen törlése ellen azonban nem törtek lándzsát. Pl. a Youtube is elég sajátosan cenzúráz.

A gyermekpornográfia és a kábítószer terjesztés százalékos arányban elenyésző népréteget érint szinte minden országban. Tehát az ilyen deviáns csoportokat elzárják a mindennapi “betevőtől"

Nem hullatunk értük könnyet.

Sokkal inkább azért, ha a nagy tömegeket érintő valódi információ útját akadályozzák.

Törvényt pedig mindenre lehet hozni, sok helyütt ez pusztán politikai akarat kérdése. Szerencsére van, ahol ez erkölcs és etika kérdése is.

Fordítva a lovon

Úgy gondoljuk az elsöprő többség értékrendje kell, legyen az irányadó, ha a kisebbségben lévő, erkölcsteleneket, etikátlanokat, neoliberális politikusakat és a cionisták talpnyalóit zavarja, hogy tetteik, viselkedésük nem tetszést, vagy ennél hangosabb megnyilvánulást váltanak ki a tömegekből -indokoltan -, nem az erről hírt adókat kell cenzúrázni, hanem őket, mint ahogyan ezt most az oroszok megtették.

Valamint a bűnözést kell beszüntetniük. Mert az etikátlan és erkölcsbe ütköző tettek és viselkedés (még, ha szereztek is rá jogot maguknak) maga a bűn, és akik ezt követik, elkövetik nem mások, mint a bűnözök.

Szükséges és időszerű, hogy az emberi és isteni értékrend visszaszorítása ellen ismét felemeljük a szavunkat, s a valódi értékeket az őket megillető helyre emeljük, elsöpörve útjukból a deviánsok összehordott szeméthegyeit.

Szász Gerda - Szabad Riport Tudósító Iroda
2012. július 12.

http://jovonk.info/2012/07/12/cionistak-megmondjak-hogy-mi-bun
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Bilderberg magyarországi komisszárja megmentené az euróöve
  2012-07-12 19:10:29, csütörtök
 
  A Bilderberg magyarországi komisszárja megmentené az euróövezetet


Martonyi János külügyminiszter szerint - aki a magyarországi helytartókormányon belül a nyugati cion-imperialista főhatalom komisszárja -, az eurózóna megmentése nélkül az Európai Unió megmentése sem lehetséges. Többek között elmondta, hogy az euróövezet válságának megoldásához szükséges konkrét cselekvési tervet elfogadták az Európai Tanács legutóbbi csúcstalálkozóján, már csak az kell, hogy mindenki azonosan értelmezze, és valóban megvalósuljanak a tervben foglalt azonnali, illetve közép- és hosszú távú lépések.

Vakolóék azzal próbálják az európai népek ellenállását tompítani, hogy az Unióban a tagállamoknak csak a szuverenitásból fakadó jogaik egy részét kell átadniuk a közösségnek, maga a szuverenitás mindig az országoknál marad (na persze!). Nem vitás, hogy ha meg akarják oldani a jelenlegi válságot, "akkor bizonyos területeken most határozottan előre kell lépni", és "ebben mindenki egyetért", erre az eurózóna megmentéséhez mindenképpen szükség van - hangsúlyozta a külügyminiszter. Ám mindannyian tudjuk, hogy mindez csak a néphülyítés része, és a valódi céljuk az Európai Egyesült Államok létrehozása, amelyet több lépésben kívánnak megvalósítani, tekintettel a minden országban tapasztalható lakossági ellenállásra. Ezért kis lépésekben adagolják ezt a köztudatba (kis malac, kis malac engedj be!), és a kommunikációs-propaganda gépezetüket ennek megfelelően hangolják be.

A külügyminiszter arról is beszélt, kedvezőtlen lenne, ha többszintű Európa jönne létre a jelenlegi, "még egységes" unió helyett. Fontos cél, hogy ne legyenek törésvonalak, és ha mégis megjelennek, ne intézményesüljenek - hangoztatta. Kiemelte, ha azonban ez bekövetkezne, Magyarországnak "Európa szívéhez" kell tartoznia, hiszen mindig is odatartozott.

Valóban odatartozott, csak éppen nem úgy, ahogy ők azt gondolják és szeretnék. Mindazonáltal mi mindent el fogunk követni annak érdekében, hogy soha ne is valósulhasson meg az a sötét célkitűzés, amit ezek a cionista-szabadkőműves sátánfattyak a fejükbe vettek.

Kun András - Jövőnk.info
2012. július 11.

http://jovonk.info/2012/07/11/bilderberg-magyarorszagi-komisszarja-megmentene-az- euroovezetet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A többség már érzi, mit titkolnak előle
  2012-07-12 19:07:19, csütörtök
 
  A többség már érzi, mit titkolnak előle


Közzé tették a Tárki egy tavalyi felmérésének adatait, ami háromezres minta alapján azt próbálta kideríteni, hogy a magyarság szerint melyik kisebbségi csoportból hány százalék él az országban. A liberálisok visítottak az eredménytől, ugyanis az eredmények szerint a magyarok többsége kisebbségben érzi magát az országban. A megkérdezettek 1,4 és 2,1 millió közé tették a cigányság, 1 millióra a zsidóság lélekszámát, és félmillióra becsülték a Magyarországon élő kínai kisebbség számát is. A liberális sajtó szerint ez annak tudható be, hogy a magyarok valamiféle idegenfóbiában szenvednek, és az eredmények nem is valós becslések, hanem sokkal inkább az adott kisebbséggel szembeni ellenszenvet fejezik ki (minél inkább taszítónak tartja a megkérdezett, annál magasabb százalékot mond).

Kiadták tehát az eredményeket, és elhangzott a kijelentés, miszerint a magyarok többsége nincs tisztában a valósággal, ugyanis a fővonalú média szerint nem is annyi cigány, zsidó, kínai, néger és arab él az országban, mint amennyit a magyarok becsültek. A kérdés csak az, hogy ők ezt mi alapján mondják. Mi alapján mondják, hogy nem 2,1 millió cigány és 1 millió zsidó él az országban, mikor a Központi Statisztikai Hivatal több mint tíz éve nem kérdezhet rá az ember származására? Tudniillik, a faji hovatartozás nemcsak érzékeny adatnak minősül, hanem tilos rákérdezni. Érzékeny adatok esetében a felmérés során rá szabad kérdezni, de a megkérdezettnek nem kötelező válaszolnia. A faji hovatartozás ennél súlyosabb kategóriába tartozik, ugyanis arra rá sem szabad kérdezni, eleve be sem kerülhet a kérdések közé. Akkor meg mi alapján jelentik ki, hogy nem annyi cigány és zsidó él az országban, mint amennyit mi gondolunk? Ha nem jelennek meg erre vonatkozóan hiteles adatok, akkor mi alapján jelentenek ki bármit is?

A Magyarországon élő cigány és zsidó kisebbségről egy valamit jelenthetünk ki biztosan: 100%-al többen vannak, mint amennyien normális esetben lennének. Ennél többet nem jelenthetünk ki, mert nincsenek erre vonatkozó hiteles adatok.

Viszont a statisztikai hivatal régebben próbálkozott ilyen adatok nyilvántartásával, és nem véletlen blokkolták a további, ilyen irányú felméréseket. El lehet felejteni, hogy ennek etikai okok lennének a hátterében. A KSH 2001-es mérése alapján akkor 190-ezer cigány élt az országban, a szociológiai kutatások általában fél millió és 1 millió közé teszik a cigányság lélekszámát. A cigány vezetők ennél jóval többről beszélnek. Ha a becslések átlagát vesszük figyelembe és a magyarság demográfiai folyamatát 10%-os cigány lakossággal, a KSH 2001-es mérései alapján vett termékenységi mutatókkal modellezzük, azt az eredményt kapjuk, hogy 15 év elteltével összesen 370 ezer szülőképes korban lévő, nemcigány nő fog élni az országban, vagyis a magyar népességen belül a szülőképes korban lévő nők aránya 80%-al csökken. Ebbe beleszámít a zsidóság és az összes többi bevándorló fajta is, tehát kijelenthetjük, hogy 15 év múlva a magyarság meddővé válik, és az elöregedő, már szülésképtelen magyar nők halálát követően a magyarság megszűnik létezni.

A szociológusok szeretik azt hangoztatni, hogy a magyar lakosság nem fog hirtelen megfogyatkozni. Igen ám, de egy népcsoport demográfiáját nem az határozza meg, hogy hány millió 50 és 100 év közötti lakosa van, hanem hogy mekkora a szülésre biológiailag alkalmas nők aránya az össznépességen belül. A 2001-es adatokat alapul véve a cigány lakosság esetében ez megközelíti a 30%-ot, vagyis a cigányság olyan mértékű népességrobbanás előtt áll, ami - ha nyilvánosságra kerül - csak még tovább erősítené a fővonalú média által szélsőjobboldalinak bélyegzett csoportok támogatottságát. Emiatt tilos a faji hovatartozásról statisztikát készíteni - mert tudják, hogy 15 év elteltével már nincs mitől tartaniuk.

Ebben az állapotban tartanak még nagyon sokan annál a kérdésnél, hogy lehetséges-e a magyarság megmentése demokratikus kereteken belül, négyévente választást tartva, több évig tartó társadalmi vitákkal.

Azt viszont nem árt megemlíteni, hogy se a Jobbik, se más jobboldali szervezet nem számol a kisebbségek olyan magas arányú jelenlétével, mint amit az átlag magyar a lelke mélyén érez. Ezért a magyar lakosság becsléseit a kisebbségek arányáról nem valamiféle előítéletnek, ellenszenvnek, hanem a néplélek mélyéről előtörő, elementáris erejű halálsikolynak kell tekinteni. A Tárki felmérése egy intő jel a magyarságot sarokban tartó erők számára. A materialisták nem számolnak azzal, hogy a magyar néplélek fog immunreakciót indítani a saját fennmaradása érdekében. Ők csak anyagi szinten gondolkoznak, szervezetekkel számolnak, az idegenellenesség erősödésével mint változóval. De ennél sokkal összetettebb folyamatok vannak működésben. Ameddig a néplélek életben van, a magyarság nem fog megsemmisülni. A magyarság még élni akar - és az élet utat fog törni magának. Vagy így - vagy úgy.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2012. július 10.

http://jovonk.info/2012/07/10/tobbseg-mar-erzi-mit-titkolnak-elole
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 289 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 421
  • e Hét: 2681
  • e Hónap: 19474
  • e Év: 152391
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.