Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Horgászzsinórt feszítettek ki az útra a kőtelki cigányok
  2012-07-14 23:42:12, szombat
 
  Horgászzsinórt feszítettek ki az útra a kőtelki cigányok

Hunikum
2012-07-10 15:15:20




Olaszliszka óta tudjuk, hogy cigányfertőzött helyeken életveszélyes közlekedni. Béreljünk harckocsit? Sajnos nem lehet, pedig egy jó öreg T-55-ös is csodákat tenne ott, ahol még a rendőr is golyóálló mellényben jár. Ötletbörzénk apropóját az adta, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Kőtelken három purdé damillal próbált meg lefejezni egy motorost, ami szerencsére nem sikerült. Úgy gondoljuk, a tetvesek az akciót viccnek szánták, ami az ivadék cigányok fejlődési sajátosságait figyelembe véve érthető, de ettől még kirúgnánk alóluk a sámlit az akasztásukkor.

A szoljon.hu beszámolóját olvashatják.

Életveszélyes játék: le akarták nyakazni a motorost?

Akár komolyabban is megsérülhetett volna az a motoros, akinek a járműve elé néhány fiatal horgászzsinórt feszített ki Kőtelken.

A közúti közlekedés biztonsága elleni bűntettet követtek azok a fiatalok, akik egy 0,10-0,15 mm vastagságú horgász damilt feszítettek ki az úttesten Kőtelek belterületén — mondta el a Szoljon.hu-nak Szabó Zita őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Az eset a Széchenyi úton történt, ahol egy segédmotoros haladt és ütközött bele a zsinórba. Szerencsére nem történt súlyosabb sérülés, a damil elszakadt, a motoros sisakja szemmagasságban rongálódott meg.

A helyszínen elvégzett szemle, valamint adatgyűjtés során gyorsan az elkövetők nyomára bukkantak a rendőrök. Egy 15 éves fiú és két gyermekkorú társa volt a tettes.

hunikum.info - szoljon.hu


http://www.hunikum.info/Horgaszzsinort_feszitettek_ki_az_utra_a_kotelki_ciganyok
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
NMHH-gyorsjelentés - Továbbra is elképesztő média-ellenszélb
  2012-07-14 22:03:05, szombat
 
  NMHH-gyorsjelentés - Továbbra is elképesztő média-ellenszélben a Jobbik
2012. július 13. - 13:38

A kormány gazdaságpolitikai intézkedéseiről, közlekedési balesetekről és erőszakos bűncselekményekről szóltak leggyakrabban a hírek júniusban a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság gyorsjelentése szerint.

A politikusok médiahasználatáról szóló jelentésből kiderül: az m1 esti Híradójában a kormány csaknem 8 százaléknyi szereplési lehetőséghez jutott a politikai szereplők között, a Fidesz további 53 százalékhoz, a KDNP majdnem 5, az MSZP több mint 12, az LMP majdnem 11, a Jobbik több mint 7 százalékhoz, míg a Demokratikus Koalíció politikusait is magába foglaló függetleneknek a politikai szereplési idő 4 százaléka jutott.

Az RTL Klub Híradójában, júniusban a kormány 10,5 százalékos arányban szerepelt a politikára szánt műsoridőn belül, a Fidesz csaknem 60, a KDNP másfél, az MSZP több mint 18, az LMP csaknem 8 százalékban, míg a Jobbik mindössze 3 százalékban.

A TV2 Tények című műsora a politikai híranyagai között 10 százalékban a kormányról számolt be, 56 százalékban a Fideszről, 5 százalékban a KDNP-ről, 19 százalékban az MSZP-ről, 6 százalékban az LMP-ről és 4 százalékban a Jobbikról.


Orbán Viktor miniszterelnök júniusban 212 alkalommal szerepelt a hírekben, 132-szer meg is szólalt, míg Semjén Zsolt, a KDNP elnökéről 21 alkalommal szólt hír. Mesterházy Attiláról, az MSZP elnökéről 33 alkalommal, Jávor Benedekről, a LMP frakcióvezetőjéről 29 alkalommal, Vona Gáborról (Jobbik) 14-szer.

A Fidesz politikusai közül Orbán Viktor után a legtöbbet Varga Mihály szerepelt, őt követte Rogán Antal, Matolcsy György és Kövér László. A KDNP-ből a legtöbbet Hoffmann Rózsa jelent meg a hírekben, majd Semjén Zsolt, Harrach Péter, Rétvári Bence és Soltész Miklós.

Az MSZP sorrendje: Mesterházy Attila, Szekeres Imre, Hiller István, Burány Sándor és Józsa István, a Jobbiké pedig Volner János, Vona Gábor, Szávay István, Z. Kárpát Dániel és Balczó Zoltán. Az LMP legtöbbet szerepeltetett politikusai Jávor Benedek, Vágó Gábor, Schiffer András, Szabó Rebeka és Karácsony Gergely, míg a Demokratikus Koalícióé Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba, Oláh Lajos, Szűcs Erika és Élő Norbert.

MTI nyomán szebbjovo.hu


http://szebbjovo.hu/hirek/nmhh-gyorsjelentes-tovabbra-elkepeszto-media-ellenszelb en-jobbik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzemi baleset? Összeverték a villamosvezetőt
  2012-07-14 21:44:15, szombat
 
 
Üzemi baleset? Összeverték a villamosvezetőt
2012, július 14 - 20:53


Kórházba kellett vinni az 51-es villamos vezetőjét, miután szombaton délután két férfi bántalmazta a Mester utcai végállomáson.

Szájkosár nélkül nem szállítható a nagytestű kutya - figyelmeztette két utasát az 51-es villamos vezetője szombaton délután a végállomáson. A két férfi rátámadt az őket figyelmeztető villamosvezetőre, többször arcon ütötték, majd elmenekültek a helyszínről. A hvg.hu közlése szerint a helyszínre érkező rendőrök nem találták meg az elkövetőket. A járművezetőt a mentők kórházba szállították, a BKV üzemi balesetnek minősítette az esetet.

(hvg.hu, barikad.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért a hungarizmus?
  2012-07-14 21:27:20, szombat
 
  Miért a hungarizmus?

http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/miert-a-hungarizmus

2012. 07. 12. csütörtök. - 20:00

Sokat töprengtem azon, hogy megosszam-e történetemet a nyilvánossággal. Kétségeim voltak, hogy van-e olyan jelentőségű az, amin én végigmentem, hogy azt másokkal is ismertessem. Végül azért döntöttem úgy, hogy megírom, mert talán mások is hasonló cipőben járnak, számukra is útmutatással szolgálhat történetem.

Tizenéves koromban kezdtem el érdeklődni a nemzeti eszmék iránt. Akkori barátaimmal különböző nemzeti érzelmű kiadványokat, zenei CD-ket cserélgettünk egymás között, időnként összejártunk beszélgetni, no és persze elmaradhatatlan részét képezték a szabadidőnk kitöltésének a koncertlátogatások. Komolyabban politikával kicsit később kezdtem el foglalkozni, azonban már akkor észrevettem, ha egy-egy előadásra, vagy megemlékezésre kellett menni, rögtön megcsappant azok száma, akik a koncerteken a leghangosabban kiabálták a jelszavakat és dalszövegeket. Tudni érdemes, hogy akkoriban hatalmas szimpátiával tekintettem a két világháború közötti korszakra. Kívülről fújtam a revíziós nótákat, s bizony magam is sok nemzeti-rock koncerten megfordultam. Azonban 1-2 év elteltével engem ez már nem elégített ki. Szerettem volna többet tenni a hazámért.

Megjegyzem, a hungarizmusról, a nemzetiszocializmusról túl sokat akkoriban még nem tudtam. Ismereteim körülbelül azon a szinten mozogtak, melyet a középiskolában tanultam róluk. Bár megjegyeztem magamban az órán, hogy ez és az biztos nem lehet igaz a tanítottak közül, túlságosan nem érdekelt a téma. A hungarizmust bizonyos távolságtartással kezeltem, már csak a Horthy-korszakban betöltött szerepe miatt is. Úgy éreztem ők Horthy és a haza érdeke ellen cselekedtek, mégha voltak jó gondolataik is. Egyébként arról sem igazán tudtam, hogy napjainkban is vannak, akik ezt képviselik. Emlékszem rá, hogy néha eszembe jutott, ha lennének ma is hungaristák, szívesen beszélgetnék velük, de ahhoz már lusta voltam, hogy utána nézzek, hogy vannak-e. Pedig utólag visszagondolva egész könnyedén rájuk találhattam volna, ha meg lett volna bennem a kellő akarat.

Az érettségi után nemzeti érzéseimtől fűtve beléptem a Jobbikba. Ez valamivel a 2006-os választások előtt történt, így hát tele izgalommal és tettvággyal neki is láttunk a kampánynak, bízva abban, hogy a MIÉP-el kötött szövetség segítségével bejutunk a Parlamentbe. Az eredmény ismert. Az a társaság, amely a kampányolás idejére összejött, főként fiatalok, úgy, ahogy van, nagyrészben szét is széledt a sikertelen választási eredmények után. Emlékszem, mennyi vitám volt velük, szemükre hánytam, hogy mennyire hitvány alakok, hiszen ha én valamit követek, akkor rossz időkben is kiállok mellette, de szemlátomást semmi hatással nem voltam rájuk. Hogy velük mi történt az évek folyamán, merre vitte őket a sorsuk, már nem tudom.

Ez az időszak azért volt hasznos számomra, mert nem is az okozta a legnagyobb csalódást, hogy nem jutott be a Parlamentbe a Jobbik, hanem az, hogy tapasztaltam a barátaimon, hogyan hagyják ott az egészet a kudarc után. Ekkor kezdtem el jobban elmélyülni történelmi és eszmei kérdésekben, hiszen arra a következtetésre jutottam, hogy nyilvánvalóan azért hagyták ott az egészet ezek az emberek, mert csak egy pillanatnyi fellángolás volt az egész, nem volt megalapozott meggyőződésük. Természetesen az enyém sem volt meg még akkor, legalábbis mai szemmel semmiképp nem mondanám annak. Tehát, miután a társaim megcsappantak a környezetemben, úgy döntöttem, hogy inkább magányosan próbálom képezni magam, megpróbálom bővíteni ismereteimet. Itt foglalkoztam először behatóbban a hungarizmussal, sőt, az interneten különböző honlapok segítségével azért megtudtam ezt-azt, az érdeklődésem fokozatos volt, és némi szimpátiát is éreztem már a hungarizmus felé. Azonban eszem ágában sem volt még, hogy ezért kilépjek a Jobbikból.

És aztán jöttek a 2006-os események... Mondanom sem kell, benne voltam én is a sűrűjében, legalábbis igyekeztem ott lenni az utcai megmozdulásokon. Határtalan lelkesedéssel mentem egy-egy tüntetésre, hogy aztán most jól megváltjuk a világot. Azonban csalódások csalódások hátán értek. Nem elég, hogy lényegében semmi változást nem tudtunk elérni, de az, amit például a Kossuth téren láttam, egyenesen kiábrándított. Az a szellemi zűrzavar, ami ott uralkodott, engem roppant módon kétségbe ejtett.

Majd jött 2007 augusztusában a Magyar Gárda megalakulása. Felvillanyozódtam! Végre, ez kell, elég a tutyimutyiskodásból és a szervezetlenségből! Végre egy erőt felmutatni képes mozgalom - gondoltam legalábbis akkor. Kis kitérőként meg kell jegyeznem, hogy akkoriban már nagyon erősen szimpatizáltam a hungarizmussal, hiszen mindamellett, hogy elolvastam Szálasi műveit, több hungarista könyvet, figyelemmel követtem a Kitartás.hu hírportált is, és be kell valljam, az a következetes, letisztult gondolkodásmód megfogott. Azonban ez még ezen a szinten meg is ragadt, főleg úgy, hogy a Gárdában jóval több lehetőséget láttam. És be kell valljam, voltak olyan illúzióim is, hogy ez a Gárda talán már-már olyan hungarista jellegű szerveződéssé nőheti ki magát...

Jelentkeztem tehát. Az első "kiképzés" azonban csalódás volt. Mindenféle válogatatlan alak, alkoholisták, sőt, még cigányt (!) is láttam. A fizikai állóképességük katasztrófális volt. Természetesen voltak jóravaló, becsületes, jó fizikumú magyar fiatalok is. Úgy döntöttem, hogy velük próbálok meg inkább valamiféle szorosabb kapcsolatot kiépíteni. Azonban viták egész sora kerekedett abból, hogy én ott, a Gárdában egyre inkább a hungarizmusról beszéltem, mint követendő példáról. Voltak ötleteim, terveim, azonban egyre erősebb lehurrogásban volt részem a vezetőim részéről. Hiába szegeztem nekik a kérdést, hogy ha ők, mint nemzeti érzelmű emberek, felismerték azt, hogy az országban milyen nemzetellenes erők uralkodnak, akkor miért hiszik el azt a hazugságot a hungarizmusról, amit pont ezek az erők hirdetnek? Választ valahogy sosem kaptam.

Gyakorlatilag ez a szélmalomharc jellemezte a következő éveket is, a Gárda szakadásakor én maradtam a helyemen, mivel úgy voltam vele, hogy esküt tettem, és az engem kötelez. A Jobbiknak még tagja voltam, de a tevékenységem nagyrészét inkább már a Gárda tette ki. A Jobbikból végül a 2009-es EP választás után ki is léptem, hiszen azt már semmiképpen sem tudta bevenni a gyomrom, hogy a sikeren felbuzdulva miféle karrierista alakok áramlottak be a pártba.

De időközben a Gárda, melyet a Jobbik tökéletesen felhasznált céljai érdekében, a haldoklás jeleit kezdte mutatni. Úgy gondoltam, hogy egy időre háttérbe vonulok, legalább is szervezeti szinten nem tevékenykedek sehol sem. A fejemben ott motoszkált az, hogy vajon ugyanezek a folyamatok játszódnának le velem akkor is, ha a hungaristákat keresném? Akkor is, ha a Pax Hungarica Mozgalomhoz csatlakoznék?

Persze, mint kivülálló, azt azért láttam, hogy a nemzeti radikalizmus és a hungarizmus két külön dolog, hiszen ha tehettem, ellátogattam a PHM utcai rendezvényeire, ahol a beszédekből áradt az erő és a dinamizmus, a szervezettségből pedig a rend. Az évek során volt alkalmam kitapasztalni, hogy a nemzeti radikalizmus nem visz sehová. Semmifajta ideológia alapvetés nem volt, csak érzelmi alapú hőbörgés. A 2010-es választás után, mikor is a Jobbik bejutott a Parlamentbe, hatalmas hurráoptimizmus uralkodott el. Hirtelen előjöttek a régi jobbikos ismerőseim is, s persze mellüket döngetve büszkélkedtek vele, hogy ők igazából mindig is jobbikosok voltak. Kezdett hányingerem lenni ettől az emberi képmutatástól. Akkor végleg úgy döntöttem, hogy leszámolok a nemzeti radikalizmussal.

Eldöntöttem, hogy a hungaristák felé veszem az irányt. Természetesen itt nem úgy zajlottak a dolgok, hogy hipp-hopp felvettek maguk közé, mindenfajta szűrés nélkül, de ennek ellénére nem éreztem semmifajta gőgöt a részükről, úgy kezeltek, mint magyar testvérüket. Közölték velem, amennyiben jelentkezni akarok a Mozgalomba, annak feltétlei vannak, próbaidőt kell letöltenem, és miegymás. Már ekkor láttam, hogy itt másképpen folynak a dolgok. Rendet és komolyságot tükrözött az egész.

Aki ismer, tudja, hogy nem szeretek ömlengeni, tehát nem kívánok hosszasan írni. A fentiek tényleg a lehető legrövidebb összefoglalása annak, ami történt velem. Bátran mondhatom, hogy a helyes döntés az volt, hogy beléptem a PHM-be. Ideológiai képzést kaptam, sziklaszilárd világnézetem lett azóta. Mindezek mellett valódi bajátrsakra, barátokra leltem, fizikai-önvédelmi felkészítést is kapok. Itt valóban van jövőképem! És ha ezt az írást olvassák olyan hungaristák, akik még most is nemzeti radikális szervezetekben tevékenykednek, s esetleg tipródnak azon, hogy valóban ott-e a helyük, akkor, ha rám hallgatnak, a válaszom egyértelmű: nem! Ha hungaristák vagytok, kövessétek bátran a példámat, köztünk van a helyetek! Ha valamit itt megtanultam, akkor az az, hogy a "testvér" szónak tényleg tartalma van.

Én most már tudom: a hungarizmusé a jövő!

Egy PHM tag - Kitartás.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Életkép a felvásárlók és a felvásároltak viszonyáról
  2012-07-14 13:11:03, szombat
 
  2012-07-14. 10:35
Életkép a felvásárlók és a felvásároltak viszonyáról

Ez a néhány fénykép szinte a jelképe lehetne hazánk csendes, de már 2007 óta egyáltalán nem is titkolt megszállásának és felvásárlásának.

http://kuruc.info/i/480/hir%2Fhajltalzsnyf01%2EJPG

A Boráros téren alvó szerencsétlen hajléktalannak valószínűleg egykor családja, lakása és munkahelye lehetett. Azóta mindezek semmivé lettek. Talán egy válás, esetleg a munkahelyének elvesztése, de lehet, hogy a gátlástalan bankoktól felvett hitelének bedőlése okozhatta sorsának rosszabbra fordulását. Számára már nem maradt más, csak a mindennapi túlélésért, a puszta fiziológiai létének fenntartásáért folytatott küzdelem a változás legkisebb reménye nélkül.
Ennek az alapjaiban már régóta rogyadozó rendszernek nem a lakosság totális kifosztása és folyamatos megsarcolása a legnagyobb bűne, hanem az, hogy elvették az embereknek az önmagukba, és legfőképpen a jövőbe vetett hitét. Az, hogy az életbe kilépő képzett és életerős fiatalok ezrei és tízezrei külföldre menekülnek a kilátástalan vegetálás elől, mert ott még talán emberhez méltó életet élhetnek. Ez a jelenség párt- és kormányfüggetlen. Alapvetően rendszerfüggő.
Az ország csendes megszállásának folyamata az utolsó években felgyorsult, most kezd csak igazán szembetűnővé válni. A kezdete évtizedekkel, ha nem másfél évszázaddal korábbra nyúlik vissza. A legtöbb döntéshozó pozícióban már régóta az új megszállók, vagy azok csahosai ülnek. Uralják a gazdasági és pénzügyi életet, a sajtót és a közigazgatást, az "igazságszolgáltatást" és "rendvédelmet" stb.

http://w.kuruc.org/galeriaN/hir/hajltalzsnyf03.JPG

A képek azért beszédesek, mert a kamatgyarmat fővárosában alvó hajléktalan bennszülött hátterében egy mára már sajnos nem is szokatlan, az adófizetők pénzéből is bőven támogatott rendezvény plakátja látható.
(Olvasónktól)

További részletek: http://kuruc.info/r/20/98695/#ixzz20atzpI6u
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Különösen súlyos gyilkosságok megítélése az új társadalmunkb
  2012-07-14 10:38:21, szombat
 
  Különösen súlyos gyilkosságok megítélése az új társadalmunkban


Aljas indokkal elkövetett gyilkosságok minden esetben halállal büntetendőek. Rablógyilkosságok, szexuális indítékból elkövetett gyermek-, és nőgyilkosságok, és gyilkosságnak minősülő erőszakos nemi közösülések esetében azonban nem elégséges büntetés a halálos ítélet. Ilyen bűncselekmények esetén az ítéletnek ki kell elégítenie a társadalom jogos megtorlási igényét is.

A társadalmi béke érdekében ezért azon a településen, ahol a halálos ítéletet kiváltó bűncselekmény megtörtént, nyilvános kivégzést kell tartani. Ezt közterületen felállított bitófán hajtja végre az ítéletvégrehajtó. A kivégzés előtt a bűnös minden bűnét részletesen ismerteti az Népi Ítélőszék hivatalnoka. Különösen nagy társadalmi felháborodást kiváltó bűncselekmény esetében a bűnök felsorolását követően a hivatalnok ismerteti az Ítélőszék azon rendelkezését, miszerint a bűnözőt a kivégzése előtt egy órával törvényen kívüli személynek nyilvánítja, és a népharagnak kiszolgáltatja. Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy megalázhatóvá, megcsonkíthatóvá, akár megölhetővé tette a bűnöst úgy, hogy ezért a cselekedetekért senki felelősségre nem vonható.

Ezeken a nyilvános ítéletvégrehajtásokon semmiféle felvétel nem készülhet, senki nem tiltakozhat, az elítéltet senki nem védheti meg a jogos népharagtól. A rendelkezés megszegőire az itéletvégrehajtás idejére helyileg elrendelt rendkívüli állapot (statárium) előírásai vonatkoznak, melyet a kirendelt különítmény parancsnoka, mint statáriális bíró, azonnal foganatosít.

A népítéletnek kitett elvetemült bűnözőt a bitóhoz láncolva sorsára hagyja a kirendelt hivatalnok. Az egy óra elteltével a kirendelt orvos eldönti, hogy a bűnöző alkalmas-e az akasztásra. Amennyiben a népítélet következtében beállt a halál, az ítélet végrehajtásra került. Ha életben maradt, de az akasztásra már nem alkalmas, a különítmény parancsnoka golyó általi kivégzést rendel el. Ha akasztásra alkalmas, az ítéletvégrehajtó felakasztja.

A népítélet a legmagasabb rendű, elemi erejű közösségi igazságszolgáltatás. A népítélet Istenítélet. A népítélettel egybekötött kivégzési mód a világ számos országában elfogadott és gyakorolt jogi aktus. A nyilvános akasztás, megkövezés, sportstadionokban végrehajtott golyó általi kivégzés olyan magas kultúrájú és sokezer éves történelmi múlttal rendelkező országokban ma is igazságszolgáltatási gyakorlat, mint Kína, Irán, India, és több kisebb ország. Ez a kivégzési mód teljes összhangban áll a természetjoggal, csak az elkorcsosult, dekadens és degenerált országokban kérdőjelezik meg, vagy tiltják. Európában a degeneráció előtti időkben szintén általános gyakorlat volt. A közbiztonság teljesen megszűnt, helyreállítása létkérdés, és ha ennek az elrettentés a feltétele, akkor ezzel fogunk élni.

Kassai Ferenc - Jövőnk.info

http://jovonk.info/2012/07/13/kulonosen-sulyos-gyilkossagok-megitelese-az-uj-tars adalmunkban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigányok gyilkolták meg Bándy Katát, a rendőrségi pszichológ
  2012-07-14 10:31:25, szombat
 
  Cigányok gyilkolták meg Bándy Katát, a rendőrségi pszichológuslányt Pécsett

Bándy Kata még csak 25 éves volt. Életét pedig úgy kellett befejeznie, ahogy egy nő számra talán a legszörnyűbb, megalázva, összetörve. Reméljük az Úr felemeli és magához veszi, megvigasztalja, és elvezeti arra a helyre, ahová mindnyájunk szeretne majd kerülni a maga közelébe.

A fiatal lány szombatról vasárnapra virradóra tűnt el Pécsett. A lányt utoljára a Kórház téren észlelte a térfigyelő kamera, mikor a Széchenyi tér irányába haladt hajnali két óra után. Másnap nem ment be a munkahelyére dolgozni, ezért keresni kezdték. Eltűnését követő délután már százak, a rákövetkező napra pedig tízezrek keresték. Önkéntesek járták Pécs városát szórólapokat osztogatva és plakátokat ragasztva próbálták meg minél szélesebb körbe felhívni a figyelmet a rendőrségen dolgozó lány eltűnésére. Az eltűnést követő harmadik nap pedig már nem csak helyi, hanem az országos médiumok is beszámoltak a lány eltűnéséről.

A gyilkossággal kapcsolatban a liberális sajtó által megy a maszatolás. A helyszíni riportokban sajnálkozó cigány asszony virágot visz Kata egykori lakhelyéhez, illetve elhintik, hogy külföldi diákot keresnek a rendőrök. Ez miatt két esetben majdnem lincselés történt Pécsen, mert a felbőszült lakosság arab és török diákokat teszi felelőssé, mivel a TV-ben azt mondták, hogy valószínűleg külföldi diákok követték el a gyilkosságot.

A valóság pedig az, hogy Kata egy cigányokkal súlyosan fertőzött területen lakik Pécsett, ahol rendszeresek a cigány támadások. Java részt fiatal, 15 és 25 év közötti cigány-bűnözők járják Pécs utcáit és cigarettát, pénzt kéregetnek erőszakos módon. Akit pedig egyedül "fognak meg" olyan helyen, ahol nem tartanak attól, hogy észreveszik őket, azoktól pedig elveszik mindenüket.

Pár hete ugyanezen a területen szintén egy fiatal lányra támadt egy cigány, de szerencsére a lánynak sikerült kiszabadulnia támadója kezeiből és el tudott menekülni. Jellemző, hogy a rendőröknek azóta sem sikerült elfognia a támadót.

A rendőrök is tudják, hogy cigány volt az elkövető, csakhogy ezt senki kimondani nem meri, mert félnek a következményektől. Ezért folyik a maszatolás. Pedig a kiszivárgott hírek alapján ez biztosra vehető. Bándy Katát ugyanis annyian szerették, annyian ismerték, hogy százak indultak keresésére. Fiatal, csinos, kedves, életvidám leány volt, aki csak ismerte megszerette.

Hírportálunk olyan információ birtokába jutott, amit eddig sehol nem közöltek még! Egy fiatalember valószínűleg Katát látta a kérdéses időpontban, amikor egy 25 év körüli cigány rángatta a karját és magával akarta vinni, ami ellen a lány tiltakozott. Amikor a fiatalember a lány segítségére akart menni, akkor úgy tűnt, mintha ismernék egymást a fiatalok, így nem avatkozott be a veszekedésbe. A lány nem kért segítséget! A fiatalember jelentkezett a rendőrségen is, elmondta a fenti információkat, de a rendőrök nem kívántak vele foglalkozni. Annyit mondtak neki, hogy majd ha szükségesnek látják, akkor értesítik.

Rendőrségi forrásból hírportálunknak megerősítették azokat az információkat, miszerint Katát bántalmazták és erőszakoskodtak vele. A nyomozásban résztvevő egyik nyomozó privát véleménye is az volt, hogy az elkövető 100%, hogy cigány származású. "Ilyen piszkos, ocsmány munkát csak ezek a férgek tudnak elkövetni. Nem ember az ilyen." - fogalmazott a neve elhallgatását kérő nyomozó.

Az ügyből is tisztán látszik, hogy bár tudják, hogy cigányok voltak az elkövetők, mindent megtesznek, hogy ez ne kerüljön nyilvánosságra. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy valami félkegyelmű fehér embert fognak majd igaztalanul meghurcolni. Számtalan példa volt már hasonlóra. Gondoljunk csak Tánczos Gáborra!

A példátlan összefogás megmutatta, hogy a bajban egymásra talál a magyar. Ne hagyjuk, hogy hazugsággal elhallgattassanak minket! Ennyivel tartozunk Katának!

Csáki Szilvia - Jövőnk.info
2012. július 13.

http://jovonk.info/2012/07/13/ciganyok-gyilkoltak-meg-bandy-katat-rendorsegi-pszi chologuslanyt-pecsett
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rengeteg a bedőlt cég Magyarországon
  2012-07-14 10:18:38, szombat
 
  Rengeteg a bedőlt cég Magyarországon

2012, július 13 - 21:49


Már a hazai cégek több mint 4,1 százaléka szűnik meg fizetésképtelenség miatt, míg egy évvel korábban ez az arány 3,3 százalék volt - derül ki a Dun & Bradstreet Hungária Kft. (D&B) nemzetközi cégminősítő elemzéséből.

Közleményükben kiemelik: az arány még soha nem volt ilyen magas.

Aggasztó számok

Az adatok szerint az idén a felszámolások száma 30 százalékkal emelkedett az előző év első félévéhez képest. A végelszámolások száma is csaknem duplája a tavalyi szintnek, azaz egyre többen döntenek cégük bezárása mellett.

A társas vállalkozások száma csaknem 2 százalékkal nőtt az elmúlt egy évben, így július elején meghaladta az 566 ezret. Annak ellenére, hogy egyre kevesebb új cég alakul és egyre több szűnik meg, a növekedés még mindig nem állt meg - mutat rá a cégminősítő. 2012 első félévében azonban 4 százalékkal kevesebb új vállalkozást alapítottak, mint 2011 első félévében.

Élen az építőipar

Változatlanul az építőiparban a legnagyobb, 7,2 százalékos a bedőlések aránya. Szintén rossz helyzetben vannak a szálláshely-szolgáltatással és vendéglátással foglalkozó vállalkozások, 6,5 százalékkal.

50 napos várakozás a pénzre

Az online marketing, kockázatkezelési és üzleti információs megoldásokat kínáló Bisnode csoport fizetési tapasztalat programjának adataiból kiderül, hogy 2012 első félévében a számlák 54 százalékát határidőben, vagy maximum egy napos késéssel fizették ki a cégek, míg egy évvel korábban a kiállított számlák 52 százalékát egyenlítették ki határidőben. A tapasztalatok szerint ez azonban nem a fizetési fegyelem javulásának a jele, hanem annak, hogy egyre több cég kéri előre a fizetést partnereitől.

Az elmúlt hat hónapban az átlagos fizetési késedelem majdnem elérte a 21 napot, az átlagos fizetési határidő pedig a 28 napot, azaz ma átlagosan egy számla kiállítása után közel 49 napot kell várnia egy cégnek, hogy pénzéhez juthasson.


MTI - barikad.hu

http://barikad.hu/rengeteg_a_bedolt_ceg_magyarorszagon-20120713
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A harangok Róma helyett a vaskereskedésbe mennek
  2012-07-14 10:16:46, szombat
 
  A harangok Róma helyett a vaskereskedésbe mennek

2012, július 14 - 09:02


Verekedés, veszekedés, fémlopás, állítás és tagadás - cigányvezetők hétköznapjai a magyar közéletben: Baranyi Mihály, a kőszegi Cigány Önkormányzat vezetőjének fiát összefüggésbe hozták azzal, hogy részt vett egy fiatal férfi brutális bántalmazásában, egy másik rokonával kapcsolatban pedig azt állítják, hogy ellopott egy harangot.

templÚgy tűnik, a kőszegi harangok rendhagyó módon nem csak Rómába, hanem néha a fémkereskedésbe is elvándorolnak. A múlt hét közepén történt cigány támadás óta a Jobbik helyi vezetőjéhez folyamatosan érkeznek a lakossági megkeresések. Az aggódó hangvételű e-mailek tartalmából és a sorozatos telefonbeszélgetésekből elképesztőbbnél elképesztőbb történetek derülnek ki. Legtöbben a saját vagy éppen gyermekeik biztonságáért aggódnak a városban, de sokan meséltek a közelmúlt bűncselekményeiről is, amelyek híre érdekes módon a lakossághoz többnyire el sem jutott- tudtuk meg Rába Kálmántól, a Vas megyei közgyűlés jobbikos tagjától.

A politikus portálunknak elmondta: néhány hónappal ezelőtt a cigányok elloptak egy több száz kilós harangot a Sziget utcában található Szent Erzsébet szegényházi kápolnából és a Szent Imre- templom komplett ereszcsatornáját, majd elszállították a fémkereskedésbe. Rába Kálmán közölte: a bűnelkövetőket mindkét esetben elfogták ugyan, de azóta is szabadlábon vannak. Portálunkat úgy értesítették, hogy Baranyai Mihály, a helyi Fidesz tagjának és a Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetőjének egyik családtagja is részt vett a harang eltulajdonításában.

Mint azt korábban megírtuk, Kőszegen két fiatalt megvertek fényes nappal a cigányok. Az egyik szemtanú a támadók között a helyi Fidesz tagjának és a Cigány Kisebbségi Önkormányzat vezetőjének fiát vélte felfedezni, aki szintén tagja a kisebbségi önkormányzatnak.

Rába Kálmán megjegyezte: egyes hírek szerint a valamikor a romák között nagy tekintélynek örvendő Baranyai Mihály már nem tudja kordában tartani az egyre népesebb kőszegi cigány lakosságot. Információink szerint a város vezetése ennek ellenére töretlenül bízik a kőszegi cigányságban, Básthy Béla, alpolgármester legutóbb egy nyilvános fórumon úgy nyilatkozott: Baranyai Mihály sokat tett a kőszegi cigányokért, és ha rajtam múlik, még tesz is.

Legújabb információk szerint az alpolgármester burkoltan jelezte Baranyai Mihály fiának, hogy mondjon le a Cigány Önkormányzatban betöltött képviselői posztjáról, azonban a férfi nem akar távozni székéből- tudtuk meg a Vas megyei közgyűlés jobbikos tagjától.



barikad.hu

http://barikad.hu/a_harangok_roma_helyett_a_vaskereskedesbe_mennek-20120714
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Buffett: "Az euró jelenlegi formájában halálra van ítélve"
  2012-07-14 10:15:29, szombat
 
 
Buffett: "Az euró jelenlegi formájában halálra van ítélve"
2012, július 14 - 09:12


Warren Buffett amerikai milliárdos a Bloomberg gazdasági hírtelevíziónak adott interjújában pénteken kijelentette, az euró jelenlegi formájában aligha vészelheti át a mostani válságot.

wbA Berkshire Hathaway befektetési holding elnök-vezérigazgatója szerint az euró fennmaradására a jelenlegi keretek között csak akkor van esély, ha az azt használó 17 ország képes összehangolni a monetáris politikát. Buffett véleménye szerint az eurózóna rendszere alapvetően hibás. A tőzsdemágnás elismeri, hogy az euróövezet tagországai azon dolgoznak, hogy kijavítsák a rendszert, de úgy véli, nehéz közös nevezőre jutni, ha 17 érintettről van szó. A problémák megoldása szerinte alapvető változtatást és "szorosabb együttműködést igényel".

Warren Buffett tapasztalata szerint az utóbbi hónapokban Európában jelentősen lelassult a gazdaság, miközben a szóban forgó országok eladósodottságukból igyekeznek kikecmeregni.


ma.hu - barikad.hu

http://barikad.hu/buffett_az_euro_jelenlegi_formajaban_halalra_van_itelve-2012071 4
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 289 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1064
  • e Hét: 4166
  • e Hónap: 15277
  • e Év: 168773
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.