Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Budai saját bőrén érezheti az "elszámoltatás" hatékonyságát:
  2012-07-17 22:42:29, kedd
 
  2012-07-17. 17:30
Budai saját bőrén érezheti az "elszámoltatás" hatékonyságát: egymilliót kell fizetnie Tátrainak, és még bocsánatkérésre is kötelezték

Egymillió forint kártérítés megfizetésére és nyilvános bocsánatkérésre kötelezte a Fővárosi Törvényszék Budai Gyula kormánybiztost, aki a keddi, nem jogerős ítélet szerint két televíziós műsorban is megsértette Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezetőjének jó hírnevét - közölte a törvényszék sajtószóvivője.
Póta Péter tudatta: a kihirdetett első fokú ítéletet szerint Budai Gyula alperes megsértette Tátrai Miklós felperes jó hírnév védelméhez fűződő személyiségi jogait azzal, hogy 2010. július 2-án a Tv2 Tények című műsorában, valamint három nappal később a köztelevízió Az Este című műsorában valótlanul állította: a Bábolnai Ménesbirtok Kft. részéről a Bábolna Zrt. felszámolójának átutalt, büntetőeljárás tárgyát képező 365 millió forint a felperes bankszámlájára került.
A polgári per ítéletében a bíróság az alperest eltiltotta a további jogsértéstől, egyben arra kötelezte, hogy "elégtétel adásaként az ítélet jogerőre emelkedését követő 15 napon belül saját költségen a rendelkező rész 1. bekezdését a Tv2 Tények adásában, a 2. bekezdését pedig az M1 Este c. műsorában közöltesse úgy, hogy a megállapított jogsértésért fejezze ki sajnálkozását is".
A Fővárosi Törvényszék sajtószóvivője az MTI-vel tudatta azt is: a nem jogerős döntésben a bíróság kötelezte az alperest, hogy 15 napon belül fizessen meg a felperesnek egymillió forintot.
Tátrait és Mezeit is felmentették
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. volt vezetőjét és Mezei Lászlót, a Nemzeti Ménesbirtok Kft. volt ügyvezetőjét július 5-én a Tatabányai Törvényszék nem jogerős ítéletében bűncselekmény hiányában felmentette a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés vádja alól.
Tátrai Miklós és Mezei László ellen a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emelt vádat Budai Gyula akkori Magosz-szövetségi igazgató és Medgyasszay László kereszténydemokrata képviselő 2009. áprilisi feljelentése alapján. A vádirat szerint Mezei tettesként - Tátrai mint felbujtó utasítására - fiktív megállapodás és számla alapján utalt át 365 millió forintot a felszámolás alatt álló Bábolna Zrt.-nek.
Detrői Ferenc bíró az ítélet indoklásában elmondta, nem állja meg a helyét a főügyészség álláspontja, mert a megállapodást valós gazdasági érdekek alapján kötötték, az mindkét állami tulajdonú cégnek hasznot hajtott, és semmilyen kárt nem okozott.
A Tatabányai Törvényszék ítélete nem jogerős, Beke Judit ügyész fellebbezést jelentett be a vádlottak bűnösségének megállapításáért.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/98846/#ixzz20ull8V6t
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megkezdődtek a tárgyalások a hitelfelvételről - nahát
  2012-07-17 22:30:13, kedd
 
  Megkezdődtek a tárgyalások a hitelfelvételről - nahát

Lássanak csodát, a kormánynak milliárdokba kerülő médiapropaganda után megkezdődtek a tárgyalások az IMF-fel és az Európai Unióval az újabb adósság felvételéről. Cionista körökben egyfajta belső birkózásnak tudható be, hogy az a Varga Mihály vezeti a tárgyalásokat, akit korábban Orbán helyére akartak betenni miniszterelnöknek.

Orbán azonban ordított és rúgkapált, kellett neki a vaskos szelet a jól jövedelmező miniszterelnöki pozícióból, így Varga egyelőre megmarad Damoklész kardjának Orbán feje felett - ameddig úgy táncol ahogy a disznók fütyülnek, nem eshet baja, és Vargát sem akarják a helyére ültetni. A miniszterelnök pozícióban marad, mert nincs más szabadkőműves alternatíva helyette.

Senki nem lepődhet meg ezen, akinek van egy kis csepp esze. Mi az elmúlt hónapokban jót derültünk az IMF kapcsán kerekített médiacirkuszon, kíváncsian figyeltük, hogy a hitelfelvétel kapcsán az egyértelmű NEM-ből hogyan fognak a megvezetettek számára egy IGEN-t felmutatni. Ezt az IGEN-t a kormánymédia még mindig nem tudta összeszenvedni, pedig ez hatalmas mennyiségű erőforrást felemésztő művelet. Ehelyett viszont láthatunk majd újabb ügyes húzásokat: ,,Orbán nem ért egyet az IMF ilyen meg ilyen feltételével" - mintha az államcsőd szélén táncoló demokrata kormánynak nem minden vágya az lenne, hogy megkapják az újabb, elkölthető milliárdokat. Ennek az IGEN-nek az összehozása nagyon kínkeserves lesz, mert időközben majd látszólagos ellentéteket is kell produkálni.

Mindezt amiatt, mert a Fidesz utánra pozícióba hozni tervezett összes politikai erő már a létrehozásakor megbukott. Egymást követően több hatalomátmentési kísérlet bukott meg, és lassan az Orbán utódjaként felépíteni szándékozott Jobbik is egyfajta árpád-sávos SZDSZ-szé lett visszaminősítve.

Orbán népszerűsége igencsak vissza fog esni, miután felvette az újabb IMF-hitelt. Lehet úgy tenni, mintha nem akarnák, de csak amiatt színlelnek, mert színlelni kénytelenek: a páholymester nem tud már kit a helyükre tenni. Magyarországon csak két politikai erő van: a Magyarországi Nagyoriens, és a Magyar Nemzeti Arcvonal. A szabadkőműves kormány már régóta két lépéssel az események mögött halad - és ne aggódjanak, mert a most felépíteni szándékozott Bajnai tengely sem fog tudni kibontakozni. Orbán Viktor számára egyetlen lehetőség adott: miután felveszik a hitelt, Vargára hárítja a felelősséget. Így még egy ideig pozícióban maradhat - de ideje felmutatni néhány kártyát: újabb alternatívát nem fogunk hagyni felépíteni. Lehet szedni a sátorfát!

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2012. július 17.

http://jovonk.info/2012/07/17/megkezdodtek-targyalasok-hitelfelvetelrol-nahat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbánék nem akarják rács mögött látni Gyurcsányt
  2012-07-17 22:24:28, kedd
 
  Orbánék nem akarják rács mögött látni Gyurcsányt

2012, július 17 - 14:39


Gaudi-Nagy TamásA Fidesz érdeke, hogy ne történjen vádemelés a sukorói kaszinóberuházás és a 2006-os rendőrterror ügyében Gyurcsány Ferenc ellen, mivel nem szeretnék, hogy a volt miniszterelnök mártírt csináljon magából - mondta Gaudi-Nagy Tamás jobbikos országgyűlési képviselő a barikad.hu-nak.

Hozzátette: az, hogy erre még mindig várnunk kell, alátámasztja, hogy a Fidesznél a politikai érdekek felülírják az igazságtételt, és azt, hogy a törvények alapján megbüntessék azokat, akik azt megérdemelnék.

Mint korábban lapinformációra hivatkozva megírtuk, még mindig nem emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség a Sukoró-büntetőügyben, amelynek kilenc gyanúsítottja között van a King's City kaszinóberuházással összefüggésben hivatali visszaéléssel gyanúsított Gyurcsány Ferenc is, pedig a vádhatóság már minden törvényes határidőből kicsúszott.

Gaudi-Nagy szerint ez érthetetlen és elfogadhatatlan, hiszen a jelek szerint Gyurcsánynak tevőleges szerepe volt a törvénytelen kaszinóügyben. Ugyanakkor - mint mondta - nem ez a kardinális pont a volt kormányfő felelősségre vonásában, bár tény, hogy Schiffer András (LMP) feljelentése megalapozott volt. E szerint Gyurcsány jogtalan előnyt biztosított a befektetőnek azzal, hogy a sukorói projekt kiemelt beruházássá nyilvánításáról szóló kormányrendelet meghozatala előtt nem hozta nyilvánosságra a jogszabály tervezetét, és nem biztosított lehetőséget az egyeztetésre.

A terrorcselekményekért sem felel

Gaudi-Nagy szerint a valódi elszámoltatás hiányát leginkább az mutatja, hogy a 2006-os terrorcselekmények ügyében nem történt vádemelés sem Gyurcsány Ferenc, sem más magas rangú rendőri vezetők ellen. A felelősségre vonást akadályozza az is, hogy Gyurcsány - akárcsak Szilvásy György volt titokminiszter - nem jelent meg a 2006-os jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság előtt. Felmerül a kérdés, a Fidesznek milyen érdeke lehet abban, hogy ezt továbbra sem tehessék meg, hiszen leszavazták Gaudi-Nagy törvényjavaslatát, ami arról szólt, hogy három év börtönbüntetéssel sújtsák azokat, akik nem tesznek eleget a bizottság meghívásának. Akkor arra hivatkoztak, hogy ennek nincs meg a törvényes feltétele, ugyanakkor ígéretükkel ellentétben az idén megszavazott új Btk.-ban sem rendelkeznek erről.

Pedig Balsai István korábbi miniszterelnöki megbízott tavaly ősszel nyilvánosságra hozott jelentésében is ott áll feketén-fehéren: a vizsgálat szerint terrorcselekmények történtek 2006. október 23-án Budapest belvárosában. A jelentésben az áll: "megalapozottan feltehető", hogy a rendőrség nem gondatlanságból, hanem tudatosan tűrte el a túlkapásokat. Balsai szerint a rendőrök "legfelsőbb politikai utasításra", vagyis Gyurcsány Ferenc parancsára cselekedtek. Az ügyben feljelentés is született, vádemelés és ítélet viszont nem.

Álelszámoltatás

Persze Orbánéknak időnként fel kell mutatni ügyeket, hogy fenntartsák a látszatot: az elszámoltatás létezik. Így vádat emeltek például Juhász Ferenc MSZP-s honvédelmi miniszter ellen, mivel állítólag 43 millió forinttal károsította meg a tárcát, ami nevetséges azokhoz a milliárdokhoz képest, amiket "talicskával toltak ki".

A valódi nagy mutyik ügyében viszont nincsenek felelősök. Mint ahogy arról sem tudunk még mindig semmit, hogy hova folyt az a 110 milliárd forint, amit cigányok tapsoltak el. Balog Zoltán, aki jelenleg az emberi erőforrások minisztere még 2008-ban fedezte fel, hogy az 1996 és 2006 között a roma programokra fordított 120 milliárdból csupán 10 milliárd forint érkezett célhoz. Akkor ígéretet tett: odafigyelnek a közpénzek sorsára. Érdemi lépés az ügyben azóta sem történt. Gaudi-Nagy Tamás az elmúlt hetekben a parlament Emberi Jogi Bizottság ülésén is felhozta az témát, konkrét választ persze ott sem kapott.

Hangsúlyozta, az elszámoltatás elmaradása miatt felbátorodhatnak a politikai bűnözők, emellett kemény bosszút állhatnak azok, akiket kár ér vagy zavar, hogy ebben az országban sokan következmények nélkül megtehetnek bármit.

KZ

barikad.hu

http://barikad.hu/orbanek_nem_akarjak_racs_moegoett_latni_gyurcsanyt-20120717
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elszámoltatás: nincs vádemelés Sukoró-ügyben - minden törvén
  2012-07-17 22:19:55, kedd
 
  2012-07-17. 08:31
Elszámoltatás: nincs vádemelés Sukoró-ügyben - minden törvényes határidőből kicsúsztak

Még mindig nem emelt vádat a Központi Nyomozó Főügyészség a Sukoró-büntetőügyben, amelynek kilenc gyanúsítottja között van a Sukoróra tervezett King's City kaszinóberuházással összefüggésben hivatali visszaéléssel gyanúsított Gyurcsány Ferenc volt kormányfő is - írta keddi számában a Népszava.
A lap kérdésére Fazekas Géza ügyészségi szóvivő azt mondta, egyelőre az ügyben nincs mit közölnie, ha meglesz a vádemelés, azt közleményben hozzák nyilvánosságra.
A Népszava szerint a késlekedés azért érthetetlen, mert a vádhatóság már minden törvényes határidőből kicsúszott. A lap ugyanakkor megjegyzi, a csúszásnak semmiféle jogi szankciója nincs, vagyis a vád törvényességének nem feltétele, hogy a vádemelésre a törvényes határidőben kerüljön sor.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/98817/#ixzz20ug5n320
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akik a múltban élnek
  2012-07-17 22:18:14, kedd
 
  Akik a múltban élnek


Tegnap egy zsidó csoportosulás csődült össze annál a háznál, melyben szerintük a holobosszú bizniszben utazó Efraim Zuroff által legújabban céltáblára tűzött egykori felvidéki rendőrtiszt, Csatáry László él.

A Wiesenthal Központ nagy bajban van, ugyanis lassan kihalnak azok, akiket üldözhetnek és meghurcolhatnak, és persze ezért felvehetik a fizetésüket. Így a korabeli politikusok, katonák után sorra kerül mindenki más. Csendőrök, rendőrök, vasutasok, majd lassan mindenki, aki koránál fogva csak világon lehetett akkor. Akkor, amikor minden nemzetet óriási tragédiák értek - ám egy sem liheg azóta is bosszútól, és főként senki nem csinál üzletet a történelmi tragédiájából. Kivéve a zsidókat. (Meg persze a trianonos mütyűrökkel üzérkedő Jobbikos megélhetési radikálisok - de mint tudjuk, akár ők is dolgozhatnának Zuroffnak is...)

A taknyos zsidó hülyegyerekek, meg néhány túlélő (bár teljesen érthetetlen, egy haláltáborban ilyen hogy lehet) pedig lelkesen segédkezik ehhez. Hogy a holokauszt-történetről kinek mi a véleménye, egy dolog. Míg nem lehet a kérdést történelemtudományi alapokon vizsgálni és kutatni, addig nincs miről beszélni. Ettől függetlenül nem vonjuk kétségbe a zsidóság jogát ahhoz, hogy történelmi tragédiáira emlékezzen. Az is magánügyük, hogy ezekből milyen tanulságokat vonnak le. Azonban illő lenne kicsit kinézni szűk faji határaikból, és szétnézni környezetükben! A többi nemzeten, és főleg a befogadó nemzeten. (Lehetőleg gyűlölet és faji felsőbbrendűség nélkül!)

Minden népnek, nemzetnek megvoltak a maga tragédiái. És mindenki feldolgozta azokat. A még alig elmúltakat is. A magyarok esetében például, annak ellenére, hogy a felelősségre vonás elmaradt, senki nem hajkurássza az 1945-ös nemzetirtás vagy éppen az 1956-ot követő megtorlások aggastyánná őszült felelőseit. Ha maguk az érintettek, vagy azok családjai találkoznának velük, legfeljebb szembe köpnék őket, vagy csak megkérdeznék: tiszta a lelkiismereted? De ilyen szánalmas és gusztustalan, hivalkodó cirkuszt senki nem csinál. Mert mindenki a jelenben él, és a jövőbe néz. A zsidóság ellenben beleragadt a múltba, csak a gyűlöletnek él, arra hivatkozva, hogy még egyszer ne történjen velük tragédia. Észre sem veszik, hogy közben pont ezzel sodorják magukat kívül a társadalmakon, vívnak ki ellenszenvet, vesznek magukra jogos utálatot (a zsidó bűnösökkel való közösségvállalással), és teszik elévülhetetlenné a bűneiket. Ha fordul a világ, és napfényre kerülnek a zsidók által elkövetett bűnök, mit gondoltok, számotokra majd lesz ez után elévülés és kegyelem?

Az időszerű tanulság pedig az, hogy a zsidók képtelenek sorsközösséget érezni a befogadó népekkel. Annak problémái soha nem az ő problémái, ami az adott nemzetet épp akkor sújtja, arra rá sem hederítnek, ehelyett csak a saját múltjukon rágódnak. A napokban gyilkoltak meg brutálisan egy fiatal lányt Pécsett. Az egész ország együtt háborodik fel. Nem tudom, tudtok-e róla, felfogtátok-e? Nem Pécsett kellene tiltakozni véletlenül, az egész országot sújtó cigányterror ellen? Vagy velük is közösséget vállaltok? Mindenkivel, csak a befogadó nemzettel nem? Le van ejtve mindenki, csak az aggastyánok lakoljanak!

Bánfalvi Béla - Jövőnk.info
2012. július 17.

http://jovonk.info/2012/07/17/akik-multban-elnek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állok a buszmegállóban
  2012-07-17 22:14:32, kedd
 
  Állok a buszmegállóban


Állok a buszmegállóban, várom a buszt. Kék az ég, melegszik az idő, a rádió is mondja, jön a kánikula vissza. De jó, végre - gondolom magamban. És ekkor a hátam mögött a ,,szokásos" ordenáré, undorító üvöltözést hallom. Megfordulok, egy csapat cigány ,,beszélget". Ja persze, kedd van. Beszélő. Mennek a börtönbe. Egy 30-as nő meg 5 purgyé. 2 nagyobb kamasz, meg 3 kicsi. Gondolom, ,,apához" mennek. A nőnél 2 szatyor, a nagylánynál 1.

És valami kimondhatatlan érzés fogott el, amit akkor éreztem mindig, mikor a lyukói 16-os buszon utaztunk a sok retek között, ők meg bámultak minket.

...

A mi hibánk, a mi felelősségünk is, hogy ez megtörténhet egy fiatal nővel ma Magyarországon.

Valahogy nem értem ezt az egész pécsi történetet. Akikkel bulizott a Kata, hogy engedhették el egyedül? Éjszaka, főleg, ha tudták, hogy cigányferőzött terület? Ő pedig miért ment egyedül? Hogy volt bátorsága egyedül elindulni? Valahogy az ,,én időmben" ilyen nem volt. A lányokat mindig hazakísérték a fiúk. És az előttünk lévő nemzedékek idejében is. Azt hiszem, ez a mi hibánk is, mai felnőtteké. Lehet, nem tanítjuk meg a fiainkat, hogy a lányokra vigyázni kell, elkísérni, megóvni az esetleges bajoktól. A lányainknak pedig talán kevésbé kellene megtanítanunk az önállóságot, a fiúktól való függetlenséget. Mert bizony adódnak olyan helyzetek, amikor nem kellene feministán gondolkodni, és el kell tudni ismerni, hogy mi nők gyengék vagyunk, és szükségünk van a férfiakra.

Én nagyon nem akarok nőként Kata helyzetébe belegondolni. Mit érezhetett, mire gondolt. De még kevésbé az édesanyja helyébe nem kívánkozom. 14 éves múlt a lányom. A menyem majdnem Katával egyidős. És van egy 5 éves lányunokám... Én csak arra tudok gondolni, hogy mi lesz velük majd, később, sok év múlva. 10-20-30 év múlva. Hogy fognak itt élni? Ki vigyáz rájuk? Nekünk, szülőknek kell szerintem felkészíteni ezeket a nemzedékeket, hogy vigyázzanak egymásra. Hiszen az állam ezt pillanatnyilag nem teszi. A rendőrség, nos hát igen, bűnt üldöz, már amennyire, de nem előz meg. A civil szerveződéseket hatalmi szóval betiltották. Tehát marad az, hogy a férjeinknek és a fiainknak kell erre megoldást találniuk. Összefogással. Ahogy volt is erre példa az USA történelmében. Amikor a felszabadított feketék nem nagyon tudtak mit kezdeni a nagy szabadságukkal. Hát helyre kellett tenni őket a Ku-Klux-Klánnak. Itt, nálunk is valami ilyesmi a helyzet, hogy ezek a retkek nem bírnak magukkal.

...

Néhány hete halottam, hogy a Miskolc melletti híres-hírhedt Lyukóban is megy a lányfuttatás, a ,,szexrabszolgaság". Bánja a fene, ha a fajtársával teszi. De még egy éve én is jártam oda a gyerekeimmel, ezek között a mocskok között. Nem szívesen gondolok bele így utólag, hogy minek voltunk kitéve.

...

Jövök visszafelé, újra a börtön előtt járok. 3 fiatal rendőr vezetőszáron hoz egy cigányt. Nagydarab, zsíros nyakú cigány, tele tetoválással persze. Vajon ez mit csinálhatott?

...

Nézem a face-en ennek a mocsoknak a képeit. Kiráz a hideg a gondolattól is, hogy egy cigány akár a karomat is megérintené...

X.Y.
2012. július 17.


http://jovonk.info/2012/07/17/allok-buszmegalloban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A finálé
  2012-07-17 22:05:25, kedd
 
 

A finálé

Lassan ugyanis ide érkezünk. Láthattuk már amint az országban 500 éve itt élősködő cigányhordák magyarokat ölnek, erőszakolnak, kirabolnak, és még folytathatnánk a felsorolást. Azonban most túllőttek a célon, és olyan embert gyilkoltak meg, akire felnézett az ország.

Egy halott sportoló minden esetben vérlázító, és bosszúért kiált. Olyannyira, hogy futottak is az elkövetők, és mindenki érezte, hogy most nagy a baj. Kedvenc (sic!) miniszterelnökünk kiállt a médiák elé és össze vissza habogott, a rendőrség pedig minden erejét elkövette, hogy előkerítse a tetteseket. A cigányok olyannyira megérezték a bajt, (mint a süllyedő hajón a patkányok) hogy saját maguk ellen mentek tüntetni. Egyszerűen vicc. Ez már a végjáték. Innen már nincs tovább. Ez a finálé, a nagy játék utolsó felvonáshoz érkezett. Cigányék valahogy hírtelen magyarokká akartak válni, de már nem lehet. Eddig kellett volna gondolkodni. Eddig kellett volna tanulni a figyelmeztetésekből. Most hírtelen meakulpáznak (szánom-bánom), mint mindig most is ők a szegény üldözött kitaszítottak, akik mindent elkövetnek hogy beilleszkedjenek, de egyszerűen nem hagyják őket a magyarok.

Talán nem kellett volna annyi hülye amerikai négergettós filmet nézni, s felvenni a gettóstílust, no meg persze nem kellene Don Kolompárt játszani sem. Hiába járt a szánk, hogy nem lesz jó, ha magyarokat vertek, csoportokba verődve gyilkoltok, erőszakoltok. Hiába fizettük az ételeteket, abba a kézbe haraptatok, aki etetett. Hiába láttak el a mi adónkból a magyar kórházakban, még egyszer sem köszöntétek meg. Hiába adtunk talpalatnyi helyet a hazából, hátba szúrtátok aki befogadott. De most baj van, nagy baj. Most hírtelen visszatáncolnának, de késő. Mert az a maradék lehetőség, hogy egyszer beilleszkedjenek vagy, hogy a legkisebb esély megmaradjon egy békés rendezésre most elszállt.

Valami eltörött. Az a vékonyka kis deszkaszál, ami a hídból megmaradt a cigány és magyar közötti szakadék felett, most kettétört, és a mélybe zuhant. Végérvényesen. Talán ezt is akarták egyesek, talán nem. De most már vége. Ez nem mehet tovább. Voltak itt érvek. Sok-sok érvet mondtunk el, hogy miért kellene megváltoznia a cigányságnak. Érvek egész hadát soroltuk fel, sőt kértük tőlük, de mostanra nem maradt más nekünk, mint az, hogy elővegyük a legutolsó érvet.

Ultima Ratio, avagy a ,,VÉGSŐ ÉRV". Ez volt a középkori ágyúkra öntve. Eddig a cigányok jártak szamuráj karddal az oldalukon, meg kiegyenesített kaszával, késsel a zsebükben. Mostantól mi is így járunk. Jól jegyezzétek meg, minden cigányra tíz magyar jut. Mostantól készülünk, és nem fogunk kitérni az összecsapások elől. Szervezettebbek, és intelligensebbek vagyunk mint ti. Többen vagyunk, sokkal-sokkal többen, és nem félünk tőletek. Tartott a magyar tőletek, mert bosztihók vagytok, és mindig bicska volt a zsebetekben. Mert a magyar tiszteli a törvényt, és nem akart börtönbe kerülni. De most már a mi zsebünkben is fegyver lesz. Most már nem kell tartanunk a büntetéstől, mert rejteni fog minket a nemzet ereje, ti pedig sehova sem bújhattok, mert mi mindenhol ott vagyunk, minden helyet ismerünk, és mindent látunk, mert használni is tudjuk a technikát, nem csak eladni ócskavasnak. Ugyanis van hozzá eszünk, nektek meg nincs.

Genetikai hulladék vagytok. Olyanok mint valami parazita állatfaj. Van erő, meg ellenálló szervezet. De ez nem elég az intelligens pusztítással szemben. Ami szervezetten fog lecsapni rátok mindenhol az ország egész területén, és nem hagy élve egyetlen nyomorult példányt sem. Nem azért mert gyűlölünk benneteket. Még véletlenül sem, hiszen a kertész sem gyűlöli a levéltetveket, azért mert levéltetvek... nem tehetnek róla. Egyszerűen bekeveri a permetszert és lepermetezi a tetveket. És kész, másnapra meggyógyult a fa. Ennyik vagytok nekünk. Semmivel sem többek.

Ez az ULTIMA RATIO!!!


2012. július 16.

http://jovonk.info/2009/03/11/finale
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: Peresz meghívása sértés az egész magyarságra nézve
  2012-07-17 21:48:32, kedd
 
  Jobbik: Peresz meghívása sértés az egész magyarságra nézve
2012, július 17 - 16:30

Friss hírek

A Jobbik megütközéssel értesült Áder János köztársasági elnök izraeli útjáról, amely mind időzítését, mind pedig tartalmát tekintve felér egy diplomáciai fiaskóval - írta közleményében Gyöngyösi Márton.

Ha számba vesszük az elmúlt két évtizedében elkövetett diplomáciai ,,malőrök" sorozatát, amelynek a legalját eddig - legyünk igazságosak - a szociálliberális kormányok diplomáciája jelentette, még akkor sem találunk Áder János izraeli útjához foghatót - fogalmazott közleményében a Jobbik frakcióvezető-helyettese, az Országgyűlés külügyi bizottságának alelnöke. Gyöngyösi Márton hozzátette, már önmagában az is jól mutatja hazánk szuverenitásának és politikai tartásának színvonalát, hogy Áder János elfogadta az országunk felvásárlását célul kitűző, kijelentését soha nem cáfoló, azért bocsánatot soha nem kérő Simon Peresz meghívását Izraelbe. De az, hogy a köztársasági elnök sietve tesz eleget a meghívásnak röviddel az után, hogy párttársát, Magyarország második számú közjogi méltóságát, a magyar országgyűlés elnökét, Kövér Lászlót a Nyírő-újratemetésen játszott szerepéért nyíltan antiszemitának és persona non grata-nak nyilvánította a zsidó állam, felháborító, és méltatlan egy szuverén ország vezetőjéhez. Peresz meghívása Budapestre pedig nyílt provokáció és sértés az egész magyarságra nézve.
Gyöngyösi Márton úgy fogalmazott: "tudjuk, hogy az Orbán-kormány és a hozzá közel álló államelnök első számú külpolitikai törekvése a vélt és mesterségesen gerjesztett antiszemitizmus elleni hősies küzdelem, ennek mindennapos bizonyítása a megrendelők irányába. Ha Áder János azt gondolta, hogy szolgalelkű magatartásával vendéglátóinál jó pontokat szerez magának és az Orbán-kormánynak, akkor csalódnia kellett. Úgy sikerült megaláznia magát és hazáját, hogy a hazánkat antiszemitázó és rasszistázó kórus a gyengeség és szolgalelkűség láttán fokozódik."

(barikad.hu)

http://barikad.hu/jobbik_peresz_meghivasa_sertes_az_egesz_magyarsagra_nezve-20120 717
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pozsgay lapot indít: nagykoalíciós szócső?
  2012-07-17 21:36:37, kedd
 
 
Pozsgay lapot indít: nagykoalíciós szócső?
2012, július 17 - 20:43

Friss hírek

Havilapot indítottak Pozsgay Imre főszerkesztésében Stádium címmel. A társadalmi és kulturális havilapot függetlennek mondják készítői.
Pozsgay Imre a százhalombattai televízióban úgy fogalmazott: a szétvert, s ezért megosztott magyar társadalom szekértáborainak felszámolása érdekében minden szellemi és művészi értéknek helye van az újságban.
Pozsgay Imre a Kádár-korszak egyik jelentős politikusa, kulturális és művelődési miniszter volt, majd 1982 és 1988 között a Hazafias Népfront Országos Tanácsa titkára, 1988 és 1990 között államminiszter. 1980-1989 között az MSZMP Központi, 1988 és 1989 közötta Politikai Bizottságának tagja volt. 1990 májusa és novembere között az MSZP országgyűlési frakciójának vezetője. 1997-ben az MDFszakértője volt, 1998-ban a párt színeiben elindult az országgyűlési választásokon. 2005-ben elfogadta Orbán Viktor felkérését, hogy az Orbán Viktor vezette Nemzeti Konzultációs Testület tagja legyen. 2010-ben ugyancsak Orbán felkérte az új alkotmány kidolgozására.

Pozsgay mind a Fidesz, mind a baloldal irányában kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik. Suchman Tamás volt szocialista privatizációs miniszter a múlt héten felvetette, hogy a szélsőjobb ellenében adott esetben a Fidesznek és az MSZP-nek nagykoalíciót kellene alkotnia. Formálódik az együttműködés?

(MTI, barikad.hu)


http://barikad.hu/pozsgay_lapot_indit_nagykoalicios_szocso-20120717
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: Áder azonnal jöjjön haza Izraelből, és keresse fel B
  2012-07-17 21:34:06, kedd
 
  Jobbik: Áder azonnal jöjjön haza Izraelből, és keresse fel Bándy Kata hozzátartozóit!
2012. július 17. 17:33
Hunhír.info

A Jobbik felszólította Áder János köztársasági elnököt, hogy haladéktalanul szakítsa meg izraeli útját, és a Pécsen meggyilkolt rendőrségi pszichológus esetében is tegye meg mindazokat a lépéseket, amelyeket a Schweitzer-ügyben tett. A Jobbik követeli a csendőrség felállítását, a halálbüntetés visszaállítását, és a cigánybűnözőkkel szembeni zéro tolerancia bevezetését.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik parlamenti képviselője és szóvivője kedden, Budapesten úgy fogalmazott: az államfő ahogy azt korábban egy pitiáner esetben megtette, most is menjen el a brutálisan kegyetlen cigánybűnöző által meggyilkolt Bándy Kata hozzátartozóihoz, és tegye meg mindazt, amit az állítólagos fantom beszólása után Schweitzer rabbi esetében megtett.

A jobbikos politikus a kormányt is felszólította, hogy a már említett esethez hasonlóan most is adjon ki közleményt, és vállaljon szolidaritást, vagyis bizonyítsa, nem mér kettős mércével. A Jobbik emellett elvárja a Belügyminisztériumtól, hogy haladéktalanul indítson belső vizsgálatot annak kiderítésére, kik a felelősök azért, hogy a Bándy Kata rendőrségi pszichológus meggyilkolásával gyanúsított cigánybűnöző szabadlábon garázdálkodhatott - fogalmazott Mirkóczki Ádám.

Mirkóczki Ádám balliberálisnak nevezett médiát is bírálta, amely szerinte elképesztő mosdatást, torzítást és félremagyarázást végez ebben az ügyben, ami a sajtószakma megcsúfolása.

"Kíváncsian várom az országos cigányszervezeteket, Farkas Flóriánnal az élen, a TASZ-t, a Helsinki Bizottságot és az összes ilyen jogvédő, rajvédő, ha úgy tetszik szervezetek véleményét, vajon fontos-e most is az áldozatok melletti kiállás" - fogalmazott a szóvivő, aki hozzátette: most már nem lehet azt mondani, hogy csak Észak-Kelet Magyarországon történnek brutálisabbnál brutálisabb gyilkosságok, ezért zéró toleranciát javasolnak a cigánybűnözés ellen.

A szóvivő hangsúlyozta: ennek része kell legyen egy a "magyar-cigány együttélés problémáit" vizsgáló parlamenti bizottság létrehozása, valamint a csendőrség vagy egy ahhoz hasonló, rendőrségen belüli szervezet felállítása és a halálbüntetés visszaállítása.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=55790
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 289 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 197
  • e Hét: 3961
  • e Hónap: 7706
  • e Év: 161202
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.