Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Orbán Viktor tárgyalási stratégiája: "Leteperjük az IMF-et"
  2012-07-26 19:18:32, csütörtök
 
  Orbán Viktor tárgyalási stratégiája: "Leteperjük az IMF-et"


Unalmasan egyértelmű eredménnyel végződött az IMF és a kormány közti tárgyalás. Ahogy korábban megmondtuk: nagyrészt egyetértenek, de Orbán több pont kapcsán nem ért egyet az IMF-fel. Nahát! A forint pedig gyengülni kezdett emiatt.

A kormány kínosan tartja magát a tervhez: fenn kell tartani az ellentét látszatát, miközben teljes egészében meg kell felelniük az IMF elvárásainak. Csakhogy a választókat már megetették a ,,nekünk nem kell IMF hitel" dalocskával, és a Fidesz tömegtámogatása lassan elapad, mert az IMF sem tűr ellentmondást - az egyértelmű NEM-ből IGEN-t kell csinálniuk valahogy.

Az IMF vezetése bizonyára türelmesen megvárja, hogy Orbán eljátssza a szerepét. Az első körben megengedik neki az egyet nem értést, mert nagyon jól tudják, hogy ez a politikai karrier megtartásához szükséges. Nyilván sok tapasztalatuk van ezen a téren, mert a tárgyalássorozat mindenféle hasznos dologra jó: nyerészkedésre, piaci manipulációkra, politikai karrier építésére - és le mernénk fogadni, hogy az IMF számára csak a bejelentéseket követő árfolyamnyereség több bevételt hoz, mint az Orbán-kormány által befizetett összes sarc együttesen.
Kapcsolódó cikkek:

Mekezdődtek a tárgyalások a hitelfelvételről - nahát

Majd jöhet a következő kör, amiben az IMF nem akar hitelt adni, mert a kormány és a magyar gazdaság nem felel meg a feltételeknek. Jöhet a bizonytalanság, a forint billegéséből adódó árfolyamnyereség további kiaknázása, majd a makrogazdasági adatok ,,éppenhogycsak" összehozása. Ez még a jövő zenéje, egyelőre még csak az első körnél tartanak és kérdéses, hogy idén elő fog-e kerülni a második.

A tárgyalássorozat végső fázisában megkezdődik majd a harmadik kör, amikor még fenn lehet tartani egy kis bizonytalanságot, de azon a ponton már nem illik nem egyetérteni. Orbánnak addig kell valahogy azt beadagolni a sok megvezetett szerencsétlennek, hogy nem az IMF-nek jó, ha hitelt ad nekünk, hanem az IMF hitel nélkül a magyar gazdaság nem viszi semmire, IMF hitellel nagyon jó lesz nekünk, és ezért a nemzeti függetlenség kérdése, hogy meg tudjuk-e szerezni az IMF hitelt, vagy nem.

Akkor jöhet a nagy egyetértés, amikor a dicső harcos Orbán Viktor előjön a tárgyalóhelységből és bejelenti, hogy letepertük az IMF-et, megvan a hitel, a hadisarc első részlete nemsokára folyósítva lesz.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2012. július 25.

http://jovonk.info/2012/07/25/orban-viktor-targyalasi-strategiaja-leteperjuk-az-i mf-et
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbánéknak köszönhetjük: brutálisan drágult a magyar étel
  2012-07-26 19:15:16, csütörtök
 
  Orbánéknak köszönhetjük: brutálisan drágult a magyar étel
2012, július 26 - 09:45


finom ételekA dinnyeár-egyeztetésről kiszivárgott információk némi magyarázatul szolgálnak arra, hogy itthon miért átlagon felüli (a környező országokhoz képest) az egyes élelmiszer kategóriában az inflációs hatás - írja az Index.

Tavaly Magyarország mutatta az egyik legnagyobb áremelkedést (7 százalék) és a jelenlegi drágulás is erős ahhoz képest, hogy a fogyasztás az első negyedévben egy százalékkal csökkent. A magyar élelmiszerinfláció szembe megy a hazai gazdasági folyamatokkal. Minderre komoly hatással lehet az itthoni beszállítók erősítésére vonatkozó kormányzati törekvés, illetve a kormányzati magyartermék-píár.

A Napi Gazdaság által megkérdezett közgazdászok szerint az élelmiszerinfláció alakulásában van szerepe a politikának, ám nemcsak amiatt átlagon felüli. A termelők a kereskedőkkel folytatott ártárgyalások során erősen rájátszanak a kormányzati "védőhálóra" és arra, hogy a magyar hozzáadott értékkel bíró termékek jelen pillanatban mindenek felett állnak.

Mitől drága a magyar termék?

A magyar termék azonban nem a magyarságától drágább 10-15 százalékkal az importnál, hanem a termelők gyenge versenyképessége miatt. A kormány retorikája ezt igyekszik politikailag korrektté tenni a fogyasztó tudatában.

A szakemberek szerint a kormányzati politika ezzel arra törekszik, hogy a fogyasztó támogassa a termelő versenyképességének javítását. Nem ez az első eset, hogy a kormány saját felelősségét a fogyasztóra hárítja, így volt ez a környezetvédelmi termékdíjnál is, amikor egy nem létező rendszert a termékekre kivetett és a fogyasztó által megfizetett adóból kívántak kialakítani.



index, Napi Gazdaság nyomán barikad.hu


http://barikad.hu/orbaneknak_koszonhetjuk_brutalisan_dragult_a_magyar_etel-201207 26
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor megint beszólt a magyar embereknek e
  2012-07-26 19:14:36, csütörtök
 
 
Orbán Viktor megint beszólt a magyar embereknek egy kedveset: hitelből nem lehet béremelés és nem lehet segély sem! Persze, hogy nem Orbán úr! Abban csak a hatalom és holdudvarának havi egy-két-három milliós jövedelmét és járulékait lehet folyósítani. A parlamenti képviselőknek 800 ezer forint körül van a jövedelmük, amit akkor is megkapnak, ha már arra sem emlékeznek, merre van a parlament. A parlament díszkivilágítására is jutott úgy másfél milliárd, de annak villanyszámlája is van ám!
A temérdek tanácsadó és a temérdek rokon jól él, de a társadalmat már végképp kizsigerelték. Már ott tartanak, hogy az adóra is adót vetnek ki. Ami pénzt elvontak a kis keresetűektől, azt megkapták Önök az egykulcsos adóban. Ön és a kormánytagok nettó 200 ezer forinttal, a képviselők nettó 70 ezer forinttal jártak jól. Az emiatt kieső 600 milliárd forint adóbevételt rátolták a társadalomra! A megszorításokat saját magukra még mindig nem terjesztik ki!
Hagyjon fel az ilyen szellemes kijelentésekkel, mert már nagyon unjuk! És azt is, hogy ebbe az országba a magyar emberbe minden náció beletörölheti a sáros cipőjét. A társadalomtól jövedelmileg is, emberileg is el tetszettek szakadni. Egyre többször gondolunk a kedves felmenőikre!
,,Adjátok kezembe egy nemzet pénzkibocsátását, és nem érdekel, ki hozza törvényeit." (Mayer Amschel Rotschild, a Rotschild bankárdinasztia megalapítója). 2000-ben az előző Orbán-kormány idején Magyarország a kezükbe adta... Ma már a Magyar Nemzeti Bank se nem magyar, se nem nemzeti! Bejelentkezett az IMF is a maradékunk maradékáért!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mélyrepülés: kétmillió szavazót vesztettek Orbánék
  2012-07-26 19:03:25, csütörtök
 
  Mélyrepülés: kétmillió szavazót vesztettek Orbánék

2012, július 26 - 09:07


Beérett a kormánypárt "munkájának" gyümölcse. Tovatűnt a kétharmados úthengert gyártó népszerűség, a választók alig 16 százaléka voksolna Orbánékra.

Egyetlen kormánypárt sem veszített annyi szavazót két év alatt, mint most a Fidesz. A párt 2010-es, kiugró népszerűsége mára megkopott, a választók alig 16 százaléka voksolna rá.

Romló kilátások, negatív hangulat, kiábrándult emberek. Nagyjából ez jellemzi ma Magyarországot. Ez pedig megmutatkozik a kormány, illetve a kormánypárt népszerűségén. A visszaesés mértéke túlszárnyalja az előző kormányokét. Érdekes visszaidézni, hogyan teljesítettek a kabinetek az 1998-as választásoktól ciklusuk félidejében.

Első ízben Orbán még MDF-es segítséggel tudott kormányt alakítani 1998-ban. A kormánypárt akkor 35 százalékon állt a teljes népesség körében. Támogatottsága két év alatt, 2000 nyarára 20 százalékra csökkent. Ennél jóval kisebb visszaesést kellett elkönyvelniük négy évvel később a Medgyessy Péter vezette szocialistáknak, mindössze 9 százalékot (34-ről 25-re estek). Igaz, Medgyessy olyan osztogatásba kezdett, amivel óriási adósságokat produkált, s végül bele is bukott. A 2006-ban győztes Gyurcsány-kormány egyrészt a gazdasági nehézségeknek, másrészt az őszödi beszédnek és következményeinek eredményeként rendkívül népszerűtlen volt. Két év alatt 28-ról 18 százalékra zuhant a népszerűsége. Ezt csak a mostani Fidesz-kormány tudta túlszárnyalni. Orbánék két év alatt számszerűsítve kétmillió szimpatizánst vesztettek: 2010-ben még 41 százalékon álltak a teljes népesség körében, ez mára 16 százalékra csökkent.

A kormányfők közül szintén Orbán Viktor vesztett a legtöbbet kedveltségéből, ráadásul - összehasonlítva elődeivel - meglepetésre még Gyurcsány félidei népszerűségétől is elmarad három százalékkal.

Szintén jelentősen nőtt a bizonytalanok, illetve azok száma, akik el sem mennének szavazni. Jelenleg 51 százalék teljesen passzív, kiábrándult a politikából, 2010-ben még a megkérdezettek mindössze 35 százaléka tartozott ebbe a táborba.

Bors nyomán barikad.hu

http://barikad.hu/melyrepules_ketmillio_szavazot_vesztettek_orbanek-20120726
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szinte biztos: megkezdődik az EU-s végjáték
  2012-07-26 18:54:22, csütörtök
 
  Szinte biztos: megkezdődik az EU-s végjáték

2012, július 26 - 10:30


Európai Unió zászlókA Citi Bank legfrissebb elemzése szerint folyamatosan nő, és jelenleg már 90 százalékon áll annak az esélye, hogy Görögország az elkövetkező 12-18 hónapban elhagyja az euróövezetet - írja a Privátbankár.

Az elemzés alapján a Citibank arra számít, hogy Spanyolország mellett Olaszország is mentőcsomagot fog kérni az Európai Uniótól és az IMF-től annak érdekében, hogy kisegítse bankrendszerét.

A Citi közgazdászai korábban Görögország kilépésének valószínűségét 50-75 százalékra prognosztizálták, jelenleg úgy vélik, hogy 90 százalékos valószínűséggel Görögország a következő 2-3 negyedévben belül elhagyja az eurózónát.

A Reuters által idézett közgazdászok szerint a következő néhány évben az euróövezeti végjátékot várhatóan a görögök kilépése, a nagy mértékű szuverén államadósságok, a bankokat terhelő adósságok átütemezése és a költségvetési terhek korlátozott megosztása határozzák majd meg.

A Citi elemzői szerint Görögország kilépése az euróövezetből a periféria gazdaságainak gyengülésével és az övezeti országok leminősítésével fog párosulni.





Privátbankár nyomán barikad.hu


http://barikad.hu/szinte_biztos_megkezdodik_az_eu_s_vegjatek-20120726
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
De nem leszünk gyarmat,igaz? Idióta fideszbirkák! Alig várjá
  2012-07-26 18:47:10, csütörtök
 
  De nem leszünk gyarmat,igaz? Idióta fideszbirkák! Alig várják,hogy segget nyalhassanak!


Máris meghátrál a Fidesz az IMF előtt?

2012, július 26 - 12:20


Ha szükség lesz rá, akkor hozzányúlunk majd a kérdéshez - mondta Varga Mihály annak kapcsán, hogy a tranzakciós adó MNB-re való kiterjesztését a tárgyalódelegációban is képviselt Európai Központi Bank kifogásolta, és a tárgyalások során ehhez közeli véleményen voltak az IMF és az EU delegáltjai is.

A tárgyalásokat vezető miniszter az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában úgy nyilatkozott: a vitatott témák között van még a jövő évi makropálya megalapozottsága és a közszféra aránya a foglalkoztatásban.

Az IMF/EU pénzügyi csomagról július 17-én kezdődött és most lezárult első egyeztetési kört a magyar főtárgyaló a tervezettnek megfelelőnek nevezte, és azt mondta, hogy mindkét fél hasznos helyzetértékelésen van túl.

Varga Mihály közölte, hogy egyetértés van a tárgyalófelek között például abban, hogy meg kell erősíteni a jövő évi makropálya és költségvetés megalapozottságát, az ehhez felhasználható eszközök megítélésében azonban véleménykülönbség mutatkozik.

A miniszter a nézetkülönbségek között említette, hogy az IMF/EU-delegáció szerint a foglalkoztatásban magas a költségvetési szféra aránya. Erre Varga Mihály szerint az a helyes válasz, hogy a versenyszférában dolgozók létszámának növelését kell támogatni, s akkor az arányok is javulnak.



mti, barikad.hu

http://barikad.hu/maris_meghatral_a_fidesz_az_imf_elott-20120726
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kettős mérce: mi lenne, ha a Jobbikot támadnák meg a terrori
  2012-07-26 18:41:37, csütörtök
 
  Kettős mérce: mi lenne, ha a Jobbikot támadnák meg a terroristák?

2012, július 26 - 13:25


Jó és rossz terrorista címen jelent meg jegyzetünk július 20-án azt kifogásolva, hogy a ,,Nyugat" szemében vannak elítélendő és szinte dicséretre méltó terrorcselekmények.

Amikor a bulgáriai Burgaszban egy támadásnak öt izraeli áldozatul esik, az borzalmas terrorcselekményt, amit el kell ítélni. A mindannyiunk adóforintjaiból működő közszolgálati rádióban Shiri Zsuzsa, az adó jeruzsálemi tudósítója (a cionista szellemben vezetett hírszolgálatnak egyetlen tudósítója sincs az arab világban) részletezte az áldozatul esettek családi hátterét, nemcsak azokról szólva, akik életüket vesztették, de azokról is, akiknek szerettei vesztek oda.

Vajon mikor volt e rádió elmúlt 22 évében egyetlen egyszer is példa arra, hogy amikor az izraeli állami terror az égből vagy a földről csapott oda palesztin vagy libanoni csecsemők, nők, gyermekek ezreinek, hogy együttérzően szólt volna egyedenként, kiket is öltek meg a 21. századi izraeli barbárok? Mikor?

Tegnap végre az azonos mércét számon kérve szólalt meg Szergej Lavrov orosz külügyminiszter (lásd mai nemzetközi sajtószemlénket ITT.) Az orosz külügyek vezetője arra reagált, hogy az Egyesült Államok külügyminisztériumának szóvivője azt jegyezte meg a Damaszkuszban az ottani államfő több vezető tisztségviselője életét követelő merényletről: ,,az nem volt meglepő". A terrorizmus közvetlen fehérre mosása és igazolása, mondta Lavrov, aki még odavágott Susan Rice amerikai ENSZ nagykövetnek is, aki azt javasolta, hogy a damaszkuszi bombamerénylet nyomán meg kellene erősíteni az ENSZ alapokmánya azon fejezetét, amely jóváhagyja az erő alkalmazását. ,,Ez borzalmas állásfoglalás összességében és nem találok szavakat, hogy kifejezzem ezzel kapcsolatos véleményünket", monda Lavrov.

Ugye értjük? Amikor a palesztinok végső kétségbeesésükben röppentyűket lőnek ki gyarmattartóik irányába, az szörnyű terrorcselekmény és akkor Rice asszony nem követeli az ENSZ alapokmánya előbb említett fejezetének megerősítését.

Mi mindent tudunk. Ha a Jobbik vezetése ellen terrortámadást hajtanának végre, nem ülne össze az ENSZ, nem adna ki tiltakozó jelentést az Európai Unió és a hazai balliberális sajtó sandán röhögcsélne, miközben néhány színpadi könnyet is elhullajatana. Ha a budapesti Lauder Javne iskola ellen követne el támadást az al-Kaida, akkor... És a mondatot nem folytatjuk, mert mindenki tudja.

A Nyugat ilyen magatartása, vagyis az azonos mérce alkalmazásának hiánya, és a diszkriminatív megkülönböztetés terror és terror áldozatai között, az al-Kaida malmára hajtja a vizet.

Ezt akarjátok? Akarjátok.

Ordosz műhely

barikad.hu

http://barikad.hu/kettos_merce_mi_lenne_ha_a_jobbikot_tamadnak_meg_a_terroristak- 20120726
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ön szerint létrejön a Fidesz-MSZP nagykoalíció?
  2012-07-26 18:35:21, csütörtök
 
 
Ön szerint létrejön a Fidesz-MSZP nagykoalíció?

2012, július 26 - 15:16


szavazasAz MSZP lapjának tekintett Népszava megállapodott a Fidesz-közeli cégként elkönyvelt Közgép Zrt.-vel, és lehozta a milliárdos közbeszerzéseket zsinórban nyerő építőipari cég reklámját. A mostani ügy újabb bizonyíték arra, hogy létezik a Fidesz-MSZP nagykoalíció. Nemrégiben Suchman Tamás szocialista országgyűlési képviselő szólta el magát: el tudna képzelni koalíciót a Fidesszel.





Ön szerint létrejön a Fidesz-MSZP nagykoalíció?
Igen, a Jobbik ellen biztos
30%
A háttérben már régen létrejött
50%
Nem, az kizárt
9%
Nem tudom, de rossz sejtéseim vanna
10%
Összes szavazat: 430

http://barikad.hu/on_szerint_letrejon_a_fidesz_mszp_nagykoalicio-20120726_0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csányi Sándor kilóra megvette az államot
  2012-07-26 18:30:17, csütörtök
 
  Csányi Sándor kilóra megvette az államot

Posted on 2012/07/26

Nemrég információkat szereztünk arról, hogy az IMF tárgyalásokkal párhuzamosan a kormány egy másik nagy üzlet megkötésén is munkálkodott, ami azt hivatott biztosítani, hogy nem történik meg az államcsőd, amíg a kormány hozzá nem jut az IMF hitelhez - ami ugyebár újabb évvel tolná ki az államcsődöt, mert a kapott pénzből lehet majd tovább költekezni. A kormány és az IMF közti megegyezés egyelőre 2013 utolsó, 2014 első negyedévére van betervezve, addig valahonnan mozdítható pénzeket kellett szerezniük. Hogy a problémát átmenetileg megoldják, az Orbán-kormány konyhanyelven szólva ,,a magánbefektetőkhöz fordult". Azzal a Csányi Sándorral egyeztek meg, aki köztudottan Magyarország leggazdagabb embere.

Információink szerint ennek a megállapodásnak az lenne a lényege, hogy Csányi pénzeli a kormányt, amíg az hozzá nem jut az újabb IMF-hitelhez. Ezt az üzletet Orbánék állampapírokon keresztül akarták megoldani, és történtek is ezen a téren jókora üzletek - de a kormány által hangoztatottakkal ellentétben nem a magyar lakosság vásárolja az állampapírokat (miből vásárolná?), hanem Csányi érdekeltségei. Az állam pénzelésért cserébe azonban valami egészen mást is kellett adniuk - Csányi nem fogadta el fedezetnek az állampapírokat, mivel azok bármelyik pillanatban értéktelenné válhatnak, ha az állam fizetésképtelen lesz. A kormány éppen amiatt van rászorulva a ,,magánbefektető" pénzére, mert az állam csődközeli helyzetben van - és egy ilyen helyzetben nem jó döntés állampapírt venni, a tapasztaltabb befektetők most minden eddiginél jobban kerülik a magyar állampapírokat, éppen a fent említett viszonyok miatt.

Csányinak az értéktelen papírfedezeten felül föld kellett - rengeteg föld. A kormány pedig nyélbe ütötte az üzletet. A termőföldekre kiírt pályázatokat mind Fidesz-közeli személyek nyerték (a helyi gazdákkal szemben) és a fideszes strómanok az eladásra meghirdetett földeket is országosan felvásárolták. Ezek a földek mind az üzlet részévé váltak, Csányi birodalma több millió hektár földet kapott meg cserébe a kormány pénzeléséért.

Ez már túlmutat azon, hogy a kormány pénzszűkében van. Egyetlen ember kezében van Magyarország termőföldjeinek több mint fele, és ez az ember nem nagybirtokost akar játszani, hanem el fogja adni a földeket jókora haszonnal. Nem kell sokat töprengeni azon, hogy kinek fogja egyben eladni a magyar termőföldek nagy részét - Áder nemrég jött haza Izraelből és bejelentette, hogy az izraeliek érdekeltek a magyar mezőgazdaságban és vízgazdálkodásban, a kormány a közeljövőben ezen a téren ,,együttműködik" Izraellel.

Milyen érdekes, hogy a Csányi üzlet megkötésével a magyarországi zsidó érdekeltségek is elkezdték követelni a jogot a fegyveres közösségi önvédelem megszervezésére! Az Orbán-kormány épp most játssza a zsidók kezére a földet, amin majd ,,gazdálkodhatnak" és importálhatják a zsidó telepeket Izraelből - és vele együtt az ,,Izraeli Védelmi Erőket", mert a földek mellé a fegyveres közösségi önvédelem jogát is megkapják (megveszik).

Már rég nincs se idő se lehetőség a demokratikus változásra, mert köztudottan a nemzeti radikálisok központi figurái is kivétel nélkül zsidók! Az egyetlen nemzeti radikális párt számlájára is annyi írható, hogy bábáskodott egy törvény létrehozásánál, aminek köszönhetően a betelepülő izraeliek kettős állampolgárságot kaphatnak. A törvény megalkotása óta 300.000 külföldi kapott kettős állampolgárságot, ebből 200.000 esetben volt szükség névváltoztatásra. Mégis kik akarnak névváltoztatással magyar állampolgárok lenni? Mert nem azok, akik eleve magyarok, vagyis magyar nevük van!

Csányi kilóra megvette a kormányt, megkapta a magyar termőföldeket, és nemsokára nyélbe ütik a nagy üzletet az izraeli ,,agrárcégekkel". Ezt már nem lehet megakadályozni, mert Csányi letartóztatása és a teljes vagyonelkobzás is csak annyit érne el, hogy ugyanahhoz a kormányhoz kerülnének vissza a földek, aki épp az imént egyezett meg az izraeliekkel a mezőgazdasági egyezményekről. Fel kell készülnünk a magyar föld visszafoglalására! A tétlenség nem visz előre! Csatlakozz te is a Magyar Nemzeti Arcvonal helyi népi akciócsoportjához!

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info

http://szabadriport.wordpress.com/2012/07/26/csanyi-sandor-kilora-megvette-az-all amot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megbukott a gyurcsányi-orbáni gyűlöletpolitika
  2012-07-26 18:28:46, csütörtök
 
 
Megbukott a gyurcsányi-orbáni gyűlöletpolitika

2012, július 26 - 15:25


mirA Jobbik megelégedéssel nyugtázza a Gyulai Törvényszék tegnapi döntését, mely törvényesnek mondta ki a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület működését - közölte Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője.

Mirkóczki szerint ezzel bebizonyosodott, hogy a Gyurcsány- és Orbán-kormányok propagandájával ellentétben a tisztességes embereknek igenis jogukban áll segítséget kérniük és kapniuk civil szervezetektől akár személyi, illetve vagyoni biztonságuk megőrzése érdekében is, ha azt a korrupcióval átszőtt rendőrség nem képes törvényi kötelezettségének megfelelően garantálni.

A szóvivő úgy fogalmazott: ,,E döntés következmények nélkül nem maradhat." A Jobbik azt javasolja, hogy az úgynevezett egyenruhás bűnözést vizsgáló eseti bizottság egyoldalú, a Fidesz-KDNP ,,szájíze" szerint megfogalmazott, ,,nettó hazugságokkal teli" megállapításait tartalmazó jelentés végre méltó helyére, a ,,szemeteskukába" kerülne.

A Jobbik szintén üdvözli az Emberi Jogok Európai Bíróságának azt a döntését is, mely jogellenesnek minősítette a Gyurcsány-kormány rendőrsége által az Árpád-sávos zászló miatt történt előállítást.

Mirkóczki Ádám a közleményében azt írja: ,,mindkét ítélet bizonyítja, a Gyurcsány- és Orbán-kormányok által a gyűlöletre, a hazafias érzelmeket tanúsítók megfélemlítésére épített propaganda megbukott, azoknak az erőszakszervezetek általi alkalmazása súlyosan sérti az emberi jogokat."



barikad.hu

http://barikad.hu/megbukott_a_gyurcsanyi_orbani_gyuloletpolitika-20120726
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 289 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 509
  • e Hét: 3611
  • e Hónap: 14722
  • e Év: 168218
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.