Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Hajógyári bűnözés: kik vannak még benne a buliban?
  2012-07-28 23:21:16, szombat
 
  Hajógyári bűnözés: kik vannak még benne a buliban?
2012. július 28. 11:05:35

Négy magas rangú rendőri vezetőt tartóztattak le abban a korrupciós ügyben, amelyre a napokban derült fény Magyarországon, és amely az egyik legsúlyosabb ilyen ügy hazánkban.

Ennek kapcsán olyan súlyos bűncselekmények derültek ki, amelyekkel a rendőrség eddig hosszú hónapokon, éveken keresztül nem foglalkozott - mondta Szilágyi György, a Jobbik politikusa sajtótájékozatón. Hozzátette: az egyik ilyen ügyben az elmúlt napokban letartóztatások is történtek, tehát valószínűsíthető, hogy megtalálták az egyik fiatalnak a gyilkosait, akiket előzetes letartóztatásba helyeztek.

De az ügy túlmutat azon, hogy egy vállalkozó hogyan üzemelteti a vendéglátóhelyeit, illetve azon, hogy hogyan korrumpálódott néhány magas rangú rendőri vezető - hangsúlyozta Szilágyi. Ez az ügy hű lenyomata az elmúlt 22 évnek, hű lenyomata az alvilág, a rendőrség és a politika összefonódásának - tette hozzá.

Mint mondta, tudja, hogy kényes és veszélyes dolog, ha valaki ezekkel az ügyekkel kapcsolatban kérdéseket tesz fel. Tudja, hogy a kérdések feltétele után válaszlépések történhetnek az érintettek részéről, amely veszélyes lehet a Jobbikra, a pártra és személyesen ő is számíthat támadásokra.

Ugyanakkor a Jobbiknak kötelessége feltenni azokat a kérdéseket, amelyeket az csak félve, suttogva mernek feltenni egymásnak is, hiszen a többi között ezért is küldték a pártot az országgyűlésbe. Ezek olyan kérdések, amiket a politikai pártok a Jobbikon kívül soha nem fognak feltenni, mert vagy érintettek az ügyekben vagy pedig gyávák hozzá, és félnek.

Az első kérdés: elképzelhető-e, hogy csak négy főrendőr tudott az ügyekről? Elképzelhető-e, hogy ez a négy főrendőr mások tudta nélkül el tudott tusolni gyilkossági ügyeket?

Meg tudtak-e akadályozni ezek az emberek négyen nyomozásokat? Nem vették észre a feletteseik? Az első esetek 2006-ban voltak, így olyan emberek is érintettek lehetnek, mint például Bene László volt országos rendőrfőkapitány vagy Gergényi Péter, aki Budapest rendőrfőkapitánya volt.

Az is kérdés, hogy nem ellenkeztek ez alatt a négy ember alatt szolgálók, akiknek ők utasításokat adtak? Miért féltek, vagy ők is hasonló dolgokat tettek, csak kisebb volumenben, mint a feletteseik?

A rendőrség belső elhárítása hogy nem vette észre, ami köztudomású volt, hogy fiatalok tűnnek el a Hajógyári Szigetről és a rendőrség nem jut eredményre? Mint hangsúlyozta, ezt nem lehetett nem észrevenni a rendőrség, a belső elhárítás, de akár a politika részéről sem. Felmerül újra a kérdés, hogy lesznek-e felelősségre vonások a rendőrségen belül és ezt nyilvánosságra hozzák-e? Ahogy a politikus közölte itt például dr. Markó Attilára gondol, aki 2006-ban 3. kerületi rendőrkapitány volt, majd 2010-ben kinevezték Budapest rendészeti főkapitány-helyettesévé és 2012-ben, mielőtt az ügy kirobbant volna, mindenféle indoklás nélkül Pintér Sándor felmentette a tisztségéből. Vajon összefügg-e ez a felmentés a korrupciós ügyekkel és ezekkel a súlyos bűncselekményekkel?

De meg kell kérdeznünk azt is, hogy vizsgálják-e a politika felelősségét, például a rendőrséget felügyelő minisztériumokét - tette hozzá.

A Jobbik felvetett egy újabb problémát is, ez pedig a védett pénzek szedése. Ilyen pénzeket szednek köztudomásúan a budapesti, a balatoni szórakozóhelyeken és még jó pár olyan helyen, ahol vendéglátósok szórakoztatóhelyeket üzemeltetnek. A rendőrségnek ebben az ügyben lépnie kellene, hiszen ez egy illegális tevékenység, ráadásul Szilágyi tudomása szerint ezekben az ügyekben rendőrök is érintettek.

A párt szeretné, ha átlátható, tiszta közélet uralkodna Magyarországon, és ha a rendőrség végre megtisztulna, hiszen az embereknek nagy vágya volt, hogy a 2006-os események egy normális rendőrség álljon fel Magyarországon. A politikus - mint mondta - jelzi Pintér Sándornak, hogy a két hét letelt. A Jobbik minden tőle telhető eszközzel megpróbálja segíteni a közbiztonság megerősítését - emelte ki Szilágyi.



barikad.hu


http://www.nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=11&Direkt= 102586&offsetlo=0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megöltek egy idős bácsit - csoportos támadas, fiatalkorú elk
  2012-07-28 23:17:24, szombat
 
  Megöltek egy idős bácsit - csoportos támadas, fiatalkorú elkövető
2012. július 28. 08:07:20

Gyilkosság áldozata lett az idős férfi, akit holtan találtak lakástűz oltása közben a tűzoltók pénteken Gyöngyösön; az ügyben három embert őrizetbe vettek - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Soltész Bálint elmondta: a tűzesetet követő vizsgálat megállapította, hogy a házban egyedül élő 81 éves férfi bűncselekmény áldozata lett.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság és a gyöngyösi rendőrkapitányság munkatársai gyors nyomozati munkával a bűncselekményt követő 18. órában három helyi lakost állítottak elő.

A szóvivő tájékoztatása szerint éjszaka kihallgatták a 16 éves fiút, a 21 éves férfit és a 22 éves nőt, akik ellen - bűnügyi őrizetbe vételük mellett - emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a rendőrség, továbbá indítványozta az előzetes letartóztatásuk elrendelését.

.A városban terjedő hírek szerint feltehetően betörésnek indult a tragédia, valószínű, hogy a 81 éves áldozat megzavarta a három elkövetőt, akik emiatt meggyilkolták - némelyek tudni vélik, hogy megszurkálták -, majd rágyújtották a házat, vélhetően így próbálták eltüntetni a nyomokat - írja a Heol.hu. A lap úgy tudja, mindhárman - a fiatalkorú is - voltak már büntetve.

Gyöngyösön pénteken hajnalban keletkezett tűz egy Gyöngyöspatak úti családi ház szobájában és tetőterében, az ügyben azonnal vizsgálatot indítottak.



mti - barikad.hu



Forrás: barikad.hu

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=102581
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ókovács Szilveszter repült
  2012-07-28 23:10:37, szombat
 
  Ókovács Szilveszter repült
2012. július 27. 22:08:29

Három kormánybiztost mentett fel Orbán Viktor miniszterelnök: Budai Gyula és Baán László mellett a Magyar Állami Operaházat eleddig irányító Ókovács Szilvesztert. A bayreuthi Lohengrin-előadás hallgatása közben - pontosabban az előadás második szünetében - baráti telefonhívás értesített erről az örömhírről.

Nem egészen egy napja írtam arról, hogy Ókovács kitiltotta az Operaházból Tokody Ilonát. A botrány kapcsán úgy fogalmaztam: a kormánybiztos működése idején nem tettem be a lábam az épületbe, s kiböjtölöm, amíg az öntudat-túltengéses ember távozik. Nem hittem volna, hogy vágyam ilyen gyorsan teljesül.

Amint befejeződött Bayreuthban az előadás, kikapcsolva a rádiót a számítógép elé ültem, s megkerestem a felmentésről szóló hírt. Sőt: elolvastam a pénteki Magyar Közlönyben megjelent 1267/2012. (VII. 27.) számú kormányhatározatot, amely Ókovács menesztését adja hírül. Orbán Viktor 2012. augusztus 31. napjával mentette föl az Operaház kormánybiztosát, tehát az új szezonban már nem Ókovács az operaházi főnök.

Ókovács Szilvesztert 2011 augusztusában a Magyar Állami Operaház főigazgatói munkakörének betöltéséig, de legfeljebb kétéves időtartamra nevezték ki kormánybiztosnak az intézmény irányításával kapcsolatos feladatok ellátására. A mostani kormányhatározat nem tartalmazza a felmentés indokát.

Sokan várták már Szilveszterünk menesztését, s a hír mindenképp megnyugtató. Azt viszont nem tudjuk, mi lesz a folytatás. Lesz-e végre főigazgatója az Operaháznak, vagy új kormánybiztos érkezik?

Tudom persze, ebben a honban minden megtörténhet. Remélem, nem a most felmentett Ókovácsot akarják visszacsempészni - immár főigazgatóként. Ez lenne csak az igazi szégyen.



Szalay László

Forrás: Szalay László

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=102568
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vízöntő: Sárgatörökök
  2012-07-28 22:35:37, szombat
 
  Vízöntő: Sárgatörökök


A zsidó fajkép valamennyi faj közül a legheterogénebb. Ez a faj csak akkor tűnik egységesnek, ha szembeállítjuk a többi fajjal. Ennek a ?legősibb nép?-nek mai hibrid fajképe a középkori gettókban állandósult. Akár nyugatra, akár keletre került, vallásánál és fajidegenségénél fogva életmódban, lakóhelyen izolálta magát a keresztény európai fajták között ? állapítja meg Gáspár János antropológus.

Már a diaszpóra idején szomorú konglomerátuma volt öt nagyobb fajcsoportnak; sémita, előázsiai, északi földközi, hamita és néger. A vérkeveredés, vérségi széttagoltság okozta a zsidóságon belüli kimerítő harcot. Nemcsak Juda és Izrael, hanem a többi törzsek örökös viszálykodása folytán végül is a Nagy Babiloni Fogságba kerültek Kr. e. 597-ben. A Fogság után a zsidóság nemzeti erejét többé visszaszerezni nem tudta. A visszatelepüléskor atyáik területe idegen bevándorlók kezébe került s örülhettek, ha beházasodás révén megélhetéshez juthattak a nem zsidó népek közt. A zsidó faj védelmében ekkor adta ki Ezra a vegyes házasságokat tiltó és még ma is fennálló törvényt.

(A nem zsidó házastársat el kellett bocsátani stb.) Ez a rendelkezés a kiválasztottság öntudatát öntötte a népbe.

Ezra hatására a zsidóság törekvései megváltoztak: a zsidóság a nemzeti államokról lemondott (illetve azt a ?Felszabadító? Messiás fikciójába helyezte át) s ennek helyébe az egyházi államnak egy fajtája, az ú. n. theokrácia lépett. A zsidóság hatalmas méretű térítésbe kezdett. Mindenki, aki körülmetélkedett, fajára, nemzetiségére való tekintet nélkül részesévé vált a zsidó közösségnek és vértudatnak. Így történt, hogy Ezra vegyesházasságot tiltó törvénye paradox módon további fajkeveredést idézett elő, hiszen a körülmetélkedett, de valójában fajidegen néppel most már fölvehette a házassági kapcsolatot.

Így került a zsidóságba a diaszpóra idejére, Kr.u. 70-re, a Közel-Kelet legellentétesebb fajú népeinek vére. A szó teljes értelmében korcsok tömege lett, amit már vallási fikcióval sem lehetett volna sokáig egybetartani. Sőt ? furcsa végzet ? épp a diaszpóra mentette át ezt a hibrid népséget a jövő részére, mert az első század hellenisztikus túlsúlya idején a zsidóság teljesen beolvadóban volt már s néhány generáción belül úgy eltűnt volna, mint megannyi nép a középkorban.

A zsidóság vezetői érezték a fenyegető veszélyt. A megoldáshoz csak egy út vezetett: megalapítani az önálló zsidó államot. Ezt a logikus gondolatot azonban kevésbé logikus messiási fikciók fűtötték: Jahve ígérete a ?Felszabadítóról?. (Sajátos módon a II. Világháború megnyerését mind keleten, mind nyugaton a ?felszabadulás? messianisztikus zsidó fogalmával és kifejezésével jelölik meg.) A zsidó államot visszaállító ?Felszabadító? iránti túlfűtött vágy ? gőggel és esztelenséggel vegyülve ? kirobbantotta a zsidó háborút a rómaiakkal. Titus valóban nem könnyű győzelmet aratott. De az irreális nagy zsidó álmokból mégsem tudott fölébredni ez a makacs nép. Két generáció sem kellett, Bar Kochba alakjában új messiás állt a még megmaradt zsidóság élére. Tárgyilagosan nézve nem lehet tagadni a hősiességet a zsidóság e küzdelmeiből.

A rómaiak végül is szétszórták a zsidókat. Még azt is megtiltották nekik, hogy Jeruzsálem maradványait látótávolságon belül megközelítsék. A zsidók egyik, fajilag egységesebb és szebb típusa, a szőke-vörös zsidók nyugat felé szóródtak szét, Itáliába és az Ibér félszigetre. Ezek a sephardi zsidók. Jóval később ezek egy része keletre vándorolt az oda szétszórt hitsorsosaik közé. A feketés hajú, hajlott orrú askenázi zsidók (mai típusai: Kissinger, Gerő stb.) Palesztinából északra és keletre sodródtak, majd tovább vándoroltak a Fekete tenger partjára, föl a Donig. Vándorlásuk során ismét más és más népekkel keveredtek többek között mongoloid és turáni népekkel, ezeket áttérítve őseik hitére.

Még később, amikor Kelet-Európában az ottani népek egységes nemzetté kovácsolódtak, a zsidók fokozatosabban elszigetelődtek. Köztük és a befogadó népek közt kirívóvá vált a különbség. Itt már nem nyílt lehetőség a további térítésre, a zsidóság gettóba szorult. Ekkor nyertek Ezra tanai faji értelemben is érvényt. A gettóban azonban a beltenyészés folytán más veszély fenyegette ezt a korcs népességet: a degeneráció. Ezt a vonását a mai zsidóság sokszor szembetűnően magán hordja.

Mindamellett a gettó jelentette a zsidó faj fennmaradásának egyetlen lehetőségét az erősen faji tudatú és nemzetiségére büszke keresztények között. A gettó egyáltalán nem az a szánalmas, megalázó ?koncentrációs tábor?, aminek beállítani szeretik. A gettók nélkül ma egyetlen zsidónk sem volna.

Éppen ezért látszik zsidó szemmel tekintve ? a közel kétszáz éve tartó ?zsidó felszabadítás? a legnagyobb veszélynek. Szétszóródtak a világba és jólétbe, fokozottabb mértékben vetették rá magukat mindazokra a dolgokra, amik előnyösnek, értékesnek tűnnek a társadalomban. Tehát pénz, vagyon, kulturális dolgok. Ez érthető, emberi vonása a jelenségnek. Mindaz megnyílt előttük, amitől oly sokáig el voltak zárva, tehát kompenzálniok kell magukat. De amennyire érthetőnek látszik ez a mohóság az ő részükről, annyira visszataszító ez a világ többi részének. S ha mindennek a tetejében ezt a zsidó renaissanceot úgy értelmezik, hogy most Jött el az ideje Jahve messianisztikus ígéretének a világuralomnak megvalósítására és pláne azt úgy próbálják kierőszakolni, mint Titus és Bar Kochba idején, akkor megint magukra vonhatják a népek haragját s ennek minden következményét.

A modern zsidóság a jólétbe, sőt hatalomra kerüléssel hajlamos Ezra törvényének feladására, a teokratikus zsidóállam fikciója már nem élteti, ősei hitét túlhaladottnak érzi és nagymértékben beolvadóban van a világ népei közé. Tehát megint ott tart, mint Kr. u. I. szd-ban, amikor a hellenisztikus kultúra jóformán fölszívta már. Most a kereszténynek mondott nyugati kultúra teszi ugyanazt.

Ennek ellensúlyozására indította el a cionizmust hazánk ?fia? Herzl. Hovatovább ez az áramlat tengelyévé válik a jelenkor történetének és itt kapcsolódik bele a multimilliomosok világboldogító terveibe a Világkormányba, amely megjelenési formájában teljesen messianisztikus. A Világkormánnyal már többször foglalkoztunk lapunkban s rámutattunk annak lehetőségére, hogy ez az egész koncepció átcsúszhatik a cionizmusba és ez a világ népeire nézve súlyos következménnyel járhat.

Visszatérve a keleti zsidók történetéhez egy különös, jellemző és sokat megmagyarázó részletre kell rávilágítanunk.

Az avarok nagy vezére, Baján a VII. századfordulóra meghódította azokat a töredék népeket, akik közé a Fekete-tenger vidékén az oda vándorolt askenázi zsidók betelepedtek és akiknek egy részét áttérítették. Az új, hatalmassá növő avar fejedelmek szívesen vették a zsidó térítőket s többek között az ugyancsak meghódított kazár népség áttérítésével bízták meg őket. A kazárság, törökös mongoloid fajú, eléggé kevert vérű nép, csakhamar tekintélyes önálló hatalommá nőtte ki magát, jó ideig szövetségi viszony alakult ki köztük és a magyarok között, összeházasodások sem voltak nagyon ritkák.

A Kr.u. 800. év körül ? mások szerint 750 körül ? felbomlott a barátság, a kazár birodalomban belviszályok törtek ki s ekkor a kazárok egyik törzse, a kabarok, a magyarokhoz csatlakozott. Ez volna a ?nyolcadik? magyar törzs, amelynek legalább is vezetői körében a zsidó hitet vallották, noha vérségileg nem sok közük volt az őket megtérítő askenáziakhoz. Bartha Antal a korai magyarság társadalmával foglalkozó alapos művében megjegyzi, hogy e meglehetősen nehezen kibogozható kérdésben feltétlenül indokolt az óvatosság. Ennek az ajánlott óvatosságnak figyelembevételével rá kell itt mutatnunk a kazárokkal kapcsolatban, hogy ezek a zsidó hitre való térésük előtt állítólag pogány, phallicus kultusz hívei voltak. Kelet népei közt a különböző kultuszok elképesztő sokasága virágzott mindig, Így a phallus istenítése. Még a művelt görögök is ismertek ilyet Priapos neve alatt, akiben a nemzés és szaporodás géniuszát tisztelték. Indiában a shivaisták körében mind máig tisztelik a phallust ? ott lingamnak mondják ? és csak a mi más természetű nyugati felfogásunk lát obscenitást a lingamot szimbolizáló kőfaragások láttán. A hindukban rendszerint nem kelt erotikus érzelmeket a lingam látása.

Ám úgy látszik nem ez volt a helyzet a kazárok phallus-tiszteletével. Az avarok kényszerítették őket e kultusz elhagyására és a zsidó hit felvételére, minden valószínűség szerint annak buja, erotikus tartalma miatt. Az askenázi zsidó mindig is nagy hajlamot mutatott a propagatív ösztön túlértékelésére és gyakorlására, ennélfogva a phallus-tisztelő kazároknak askenázi hitre való térítése nem jelenthetett gyökeres változást a kazárok életfelfogásában. Mindenesetre a kazár vérrel keveredett askenázi zsidók mind a mai napig megtartották a szexuál-centrikus életszemléletüket s ennek minduntalan tanúi lehetünk. Ezeknek rabbijai hajlamuknak megfelelően túlsúlyos formában hangsúlyozták ki az Ószövetség ilyen vonásait.

Közbevetőleg itt mindjárt magyarázatot kapunk arra, hogy miért támadják és vetik el olyan sokan az Ószövetséget, sőt, helytelen következtetést vonnak le belőle a kereszténység rovására. A kereszténység körében kialakult egy meglehetősen világos felfogás arról, hogy milyen könyvet, írást mondhatunk ?szent?-nek. Feltétlenül etikai és spirituális szempontok dominálnak, ahol a konkrét történés másodrangú s mindig az etikai tanulság céljából van elmondva. Ezzel szemben az Ószövetségi könyvek javarészt történelmi jellegűek, olykor naplószerű feljegyzések, amelyekben az etikai tartalom a másodrangú. Ez felel meg a zsidó életképnek. A mi felfogásunk szerint nem sok ?szent? van bennük. Ezért elkerülhetetlenül meg kell jelenjen az Ószövetségben az életnek nyers, ?történelmi? képe, így a cselvetések, harcok, csalárdságok, árulások és a nemiség. De azt is jegyezzük meg, hogy a nagy zsidó próféták voltak azok, akik az életnek e fonákságait a legjobban ostorozták. Amikor Jézus az Ószövetségre hivatkozott, nem annak ? olykor erkölcstelen ? történelmi részére utalt, hanem a próféták által is kiemelt etikai részre. Jézus épp úgy elvetette az Ószövetség erkölcstelen történelmi vonatkozásait, mint a próféták és a legsúlyosabb szavakat használta a zsidó alacsonyrendűség megbélyegzésekor (viperák fajzatai, a sátán zsinagógája, ?jaj nektek, farizeusok, jaj nektek, írástudók? stb.) Napjaink magazin-tanulmányokon nevelkedett ?magántudósai? leegyszerűsítve a dolgokat nem csak az Ószövetséget, hanem ?az abból keletkezett? egész kereszténységet is elvetik. A mosdóvízzel együtt a gyereket is kidobják. Egyes kora-keresztény szekták, pl. a manicheusok, teljességgel elvetették az Ószövetséget (nem a kereszténységet!), azt az ördög művének tartották, amit a Fényisten, Krisztus, eltörölt. ? Ha napjainkban annyi makacs ész rugdalódzik is az Ószövetség ellen ? a fentiek figyelembevétele mellett ? gondoljon arra, hogy ha az Ószövetség méltó volt arra, hogy Jézus hivatkozzék rá, akkor nekünk is jó kell legyen. Hiába: az élet igazi nagy dolgai gyakran ellentmondásosak, illogikusak. A kereszténység mindenesetre az ÚJ szövetség, ezek a könyvek etikai tartalmuknál fogva megfelelnek nekünk, tehát okunk sincs elvetésükre.

A kazárokkal keveredett askenázi zsidók alkotják a zsidóság zömét, azokat, akiket ma keleten és nyugaton egyaránt megtalálunk a politika, gazdagság, kultúra, tudományos élet minden megnyilvánulásában. Ez a lármás, tolakodó, kapzsi és minden tekintetben Európa idegen népcsoport az egészséges faji öntudattal még rendelkező és tisztán látó középkor végén a lakosság határozott ellenszenvével találkozott. Itt csak Luther határozottan kemény ?antiszemitizmusára? gondolunk, mert ő volt az, aki először nevezte az askenázi (kazár) zsidókat sárga törököknek. Ha meggondoljuk, hogy Luther idején a történelem még nem sokat tudott sem a zsidók keleti vándorlásairól és a kazárokkal való keveredéseikről, sem a modern antropológia mai faj- és típus-meghatározásairól, akkor csak csodálnunk kell a valóságnak megfelelő tiszta ítélőképességét, amikor ezt a népséget tömören sárga töröknek mondja. Luther idején a török hódítás fenyegette Európát s talán tudat alatt érezte, megsejtette a zsidóság jövőbeli invázióját Európában s így kétszeres oka volt a sárga törökökkel szemben érzett ellenszenvére.

A sárga törökök az idők folyamán mindvégig megtartották örökletes, phallicus hajlamaikat és a világ úgy ismerte meg ezt a népet, mint amely mélyen belé van kötve propagatív ösztönébe. Az elmúlt száz év alatt példátlan sárga török inváziónak lettünk tanúi gazdasági, politikai, tudományos és kulturális téren. Hovatovább napjainkra az egész nyugati társadalom ? elhagyva tisztes, keresztény alapjait ? phallicus kultuszba esett. Szemérmetlenül tárgyaljuk a dán-svéd pornográfia eredményeit, az amerikai promiszkuitás vívmányait, világszerte gomba módra nyílnak szex-üzletek, szünet nélkül gyártják a szexfilmeket, a művészet örve alatt szégyentelenül mutogatják a tárlatokon a meztelen emberi testeket, a drámaian emberi és mélyen keresztény Tannhäuser ?díszletei? a genitáliák obszcén ábrázolásai. Az irodalom, sőt a tudomány is átvette már a ?judeo keresztény?-nek hazudott phallikus-kultuszt s gyökerében szétrágta a fehér ember erkölcsi alapjait. Az ázsiai testi gyönyör imádatra ? hamis pszichológiai érvekkel ? az iskolákban, az egyetemeken veszik rá az ifjúságot. (Lásd: Cion Bölcsei jegyzőkönyve 9. paragrafusát.) A pszichológia a kedvenc zsidó foglalkozási ág. Egy Freud nevű sárga török egyszerűen dominál mind az egyetemen, mind az irodalomban. Ma már freudi alapon magyarázzák a görög sorstragédiákat, Napóleont és Nelsont, Wagner zenedrámáit, a szeplőtelen fogantatás dogmáját, Leonardo képeit, a gótikus dómokat, a Faustot és a Divina Comeditát. Mindent. A mélypszichológiai megalapítóját, a káprázatos képzettségű C. G. Jungot agyonhallgatják, mert keresztény, mert hatalmas munkásságában semmi olyan nincs, amit a rombolás erői fel tudnának használni. Jung Freud tanítványa volt, de csakhamar szétváltak útjaik. Egy alkalommal így szólt Freud Junghoz: ?Fiatal barátom, ígérje meg nekem, hogy tanulmányai során mindig szem előtt fogja tartani, hogy a pszichológiát mindig csak a szexualitáson át fogja megközelíteni?. Ettől a primitív phallicus kultusztól Jung megundorodott. Meg is jegyzi valahol, hogy Freud sosem tudott megszabadulni a zsidókra olyan nagyon jellemző szexuál-centrikus felfogástól, ?s a féltékeny Jehovát egy másik zsarnok istennel, a szexualitással helyettesíti.? Jung a zseni erejével visz föl a tiszta ormok felé, maga mögött hagyva a freudi mocsarakban azokat, akiken segíteni már nem lehet.

Ami groteszkké teszi ezt az egész ügyet az, hogy ezeknek a sárga törökök nagy részének fajilag semmi köze nincs Palesztina bibliai zsidóságához és még csak nem is leszármazottja a diaszpóra askenázi zsidóinak. Azzal érvelhetnénk tehát (s ez gyakori a jobboldali sajtóban), hogy a vérségi leszármazás címén nem is követelhetik a világtól maguknak azt, hogy ?atyáik? földjére való visszatérésük jogát elismerje. Faji alapon legfeljebb a Fekete tenger vidéke mondható atyáik földjének, de semmi esetre sem a mai, erőszakon alapuló, Izrael állam területe. (Egyébként is, ha ?atyáink földjének? princípiumát nagyon emlegetjük, sót érvényesíteni akarjuk, akkor abból kellemetlenül fonák dolgok is származhatnak mind Észak-, mind Dél-Amerikában hogy mást ne is említsünk ? ahonnan a fehéreket épp úgy kivághatnák az őslakos indiánok, mint ahogy a zsidók tették az arabokkal a közelmúltban. Valljuk be, erre még több joguk is volna. Egyébként az ?atyáink földje? misztifikáló zsidó princípium áll az ú. n. dekolonizáció és fölszabadító háborúk mögött is.

Tehát a zsidók jókora részének ? épp a leglármásabb erőszakoskodóknak ? sem történelmi, sem faji alapon semmi keresnivalója nincs Palesztinában. Ezt sok becsületes, józan zsidó nagyon jól tudja Izraelben és szerte a világban. A domináló askenázi sárga törököknek gyakran van összetűzésük a józan és szimpátiát érdemlő sefardi zsidókkal Izraelben. (Pl. a sefardi kisebbség vissza akarja adni az araboktól elrabolt területeket, ugyanakkor kevésbé keveri magát bele a Világkormány manipulációjába.)

Amikor azonban megállapítjuk, hogy az askenázi sárga törököknek sem történelmi sem faji alapon nincs joga a bibliai zsidó atyák földjére, figyelmen kívül hagyunk valami lényeges körülményt, amely nélkül a kérdés gyökerét nem tudjuk megragadni.

A zsidóság, mint egész, napjainkban sem nem faj, sem nem nép elsősorban. A zsidóság Konszenzus, azaz fajilag esetleg teljesen különböző emberek olyan területhez nem kötött fikciós vérségi közössége, ahol az egyes tagok együvé tartozása egy mágikus-mitikus aktussal kezdődik s ez által a felsőbbrendűség kiválasztottság-tudatot kelt életre bennük, aminek következtében e világon (és esetleg a másik világban) Jahve optimális fizikai boldogságban kénytelen őket részesíteni. A zsidó hit tehát nem egyistenhit, hanem idolatrizmus ? bálványhit.

Jobban megértjük a konszenzus értelmét egy vele meglehetősen hasonló keresztény megközelítéssel. Ki a keresztény formailag? ? Az, akit megkereszteltek. A megkeresztelés aktusával lép be valaki a keresztény közösségbe, mi több, a keresztség jegye eltörölhetetlen: egyszer keresztény, mindig az marad. A megkeresztelt lehet néger vagy japán, bármely nép vagy nemzet sarja. A keresztény egyházak kiterjesztik rá összes spirituális védelmüket, a keresztelés mágikus aktusával az illető Isten fogadott fiává válik s tagja lesz az isteni család közösségének. (Ilyen alapon számit ?kereszténynek? a csak néhány éve megkeresztelt zsidó: Solzhenitsyn, aki azért kap oly hatalmas támogatást a nyugati sajtóban, mert a zsidó konszenzus is magáénak vallja ? egyszer zsidó, mindig zsidó. Különben is a Kol Nidré intézménye lehetővé teszi a zsidónak más hitre térését anélkül, hogy kiesne a konszenzusból. A világ zsidóságának politikai szövevénye MOST látja idejét annak, hogy azokról a szovjet atrocitásokról beszéljen, amiket nekünk annak idején senki nem akart elhinni és amiket jórészt zsidók követtek, el. Solzhenitsyn természetesen arra már nem mutat rá, hogy milyen mértékben voltak a borzalmak mögött a zsidók. Megmaradt még annyira jó zsidónak. No meg akkor még kiadót sem találna könyvére. A sok buta goj meg falja a könyvet és nem veszi észre, hogy ezzel pontosan azt teszi, amit a zsidók kívánnak tőle. Lásd. Cion Bölcseinek XIII. paragrafusát.

Zsidó vonatkozásban valaki a körülmetélés aktusával válik a konszenzus tagjává, ettől fogva úgy tekintik, mintha vér szerint is zsidó volna és mintha Ábrahámtól származott volna. Egyúttal részesévé válik minden messianisztikus zsidó ígéretnek. Egyetlen mágikus aktussal, a körülmetéléssel, belekerült az új jövevény egy teljesen irreális, a világ minden valóságától távol eső fikciós (képzeletbeli) világba. Az életnek megint egy valószínűtlenül hihetetlen jelensége áll előttünk: a pénzszerzés és meggazdagodás mélységesen valóságos és praktikus szövevényeiben oly járatos zsidóság belső világában és lélekképében a világ népei közt a legirreálisabb. Ez a kettőség, ez az ellentmondás belső és külső világa között az oka a zsidóság körében oly gyakori pszichopátiás jelenségének (a normális és elmebeteg határán álló). Az ideges egyensúlyhiányt majdnem minden zsidó arcon meg lehet látni. Ideggyengeség és hasonló lelki betegségek tipikusan zsidó bajok, ami azt is magyarázza, hogy miért hajlamosak atrocitásokra inkább, mint bármely más nép.

A belső világ és a külső világ közti elképesztő űr borzalmas terheltség. Érthető hát, ha ettől szabadulni kíván. A szabadulásnak két útja áll előtte: 1.) Felhagyni a fikciós világgal, azaz vallásilag közönyössé válni vagy éppen áttérni más hitre, vagy ? ami a leggyakoribb ? teljes materialista közönybe menekülni és a világ javaiba és örömeibe elmerülni. Ez a beolvadás, az asszimiláció útja. 2.) A fikciós álmokat valósággá változtatni. Ez a cionizmus útja. Így a világ fölötti uralom elérése a sárga törökök részére utolsó menedék a ? tébolyda elől. Sajátos, évezreken át kitenyésztett lelki alkata predesztinálja a világuralomra való törekedésre. Nem zsenialitása, nem messze kimagasló államférfiúi képessége, nem államformáló ereje, hanem egyszerűen az ? önmaga irrealitása elől való menekülése. Ezért van az, hogy a szupermilliomosok Világkormány-alakító terveiben a sárga törökök csak partnerként és pénzükkel vannak jelen, de a Világkormány koncepciójának kétségtelenül gigantikus kidolgozásában nagyon is igényelték a gojokat. De természetesen ? amikor már minden együtt lesz, egy hirtelen rendezett másik Purim ünneppel kisöpörhetik a gojokat a Világkormányból és akkor meg is valósulhat Ben Gurion nagy álma Jeruzsálemről a világ Fővárosáról.

A konszenzusnak fent megfogalmazott értelméből következik mindez és ezen az alapon özönlötték el a sárga törökök Izraelt, noha egyetlen ősük sem élt soha még csak Palesztina közelében sem. Ezen az alapon vonatkoztatják magukra és hatalmi törekvéseikre a messianisztikus próféciák (a Jahve által megígért uralmat a világ népei fölött) új értelmű részeit.

Más szóval ezért nincs sok ereje az olyan érvelésnek, hogy mennyire tiszta faj vagy zagyvalék a zsidó és hogy mennyire nem tartóznak pl. a kazárok fajilag a zsidók közé.

Ha ma egy japán vagy néger rituálisan körülmetéltetik, a zsidóság vértudatának fikciójába kerülvén teljes joggal elvárhatja, hogy a 4000 éves sefárdi zsidóval együtt Ábrahám keblére borulhat holnap. Természetesen ez extrém eset s csak magyarázatul áll itt, mert másodlagos, de nem kevésbé fontos jegyként megkívánja az ortodox zsidóság azt, hogy a prozelita (újonnan térített) valamelyest faji és történelmi vonatkozásban is legyen a történelmi zsidósággal. Ezért van, hogy napjainkban Izraelben egyáltalán nem szeretik az ú. n. fekete zsidókat, akik fajilag meglehetősen távol állnak az askenáziaktól.

Egy pillanatra még mélyebben beletekintve a körülmetélés rítusa folytán előállott fikciós vérségi közösségbe azt is meg kell jegyeznünk, hogy a Talmud és annak rabbinikus kommentárjai nem terjesztik ki a teljes közösségi tudatot a prozelitákra, azok mintegy másodrangú zsidóknak számítanak. Ez már a gettózsidók fajilag mozdulatlan állagán pszichológiailag logikus állásfoglalása, amikor Ezra vérkeveredési tilalmának akarva akaratlan érvényt kellett szerezniök. Itt Ismét rá kell mutatnunk a fent említett szakadékra a zsidóság belső és külső világa között: történelme folyamán egyszer a konszenzus koncepciójának megfelelően rávetette magát idegen fajok térítésére, máskor ennek diagonális ellenpontjára helyezkedett és legszigorúbban betartotta a faj tisztaságára vonatkozó törvényeket. Hol arról ábrándoznak, hogy a Föld minden népét zsidó hitre térítik, (a fajok közti különbség megszüntetése ? ismét egy zsidó koncepció napjainkban) hol meg kínosan ügyelnek a faj tisztaságára, miként ma a cionisták. Amikor Napoleon a zsidók beolvasztására adott ki rendeletet, kivívták maguknak azt a jogot, hogy ?a zsidó férfiak magvát nem adták?, azaz, csak a zsidó nőknek engedték meg a gojokkal való házasságot. A múlt században ?felszabadult? Rotschildék, gondosan ügyeltek arra, hogy mindig rokonok, unokatestvérek házasodjanak össze a családban.

Mindez rámutat a zsidóság lelkivilágának teljes egyensúlyhiányára. A princípiumokhoz való viszonyuk a mindenkori élethelyzetük szerint alakul. A XX. szd. társadalmában mutatkozó ellentétes élettendenciák, a mindenfelé látható egyensúlyvesztés, fejetlenség és káosz jórészt onnan adódik, hogy a kulcspozíciókban a pszichopata zsidóság ül.

Ez azonban csak részben magyarázza meg a világban ma uralkodó zűrzavart, az ijesztő véleménykülönbséget a legellentétesebb frakciókon belül és kívül, azt, amit tömören úgy lehetne kifejezni, hogy ma már senki sem tudja, hogy kinek higgyen, még kevésbé, hogy miként magyarázza meg a sokszor egymásnak teljesen ellentmondani látszó tényeket. Pl. azt a tényt, hogy a kommunizmust a kapitalista milliomosok hozták létre, fennmaradásában ők támogatják.

T. i. a káoszt szándékosan, mesterségesen is előidézik. Minden kommentár nélkül idézzük itt a 80 évvel ezelőtt lefektetett Cion Bölcseinek Jegyzőkönyvének V. paragrafusából a következőket:

?Hogy kezünkben tartsuk a közvéleményt, azt össze kell zavarnunk oly módon, hogy addig és annyi egymásnak ellentmondó nézetnek adjunk hangot a legkülönbözőbb oldalról, amíg a gojok el nem vesztik fejüket ebben a labirintusban? viszályt szitunk valamennyi pártban, hatálytalanítunk minden kollektív erőt, amely még nem hajlandó behódolni nekünk? ebből súlyos erkölcsi megrázkódtatások, kudarcok származnak? Mindezekkel az eszközökkel annyira ki fogjuk meríteni a gojokat, hogy kénytelenek lesznek oly természetű nemzetközi hatalmat felajánlani nekünk, mely lehetővé teszi számunkra, hogy minden erőszak alkalmazása nélkül fokozatosan megszerezzünk minden államhatalmat és szuperkormányt (Világkormány) létesítsünk.?

Tehát a zsidóság káoszt akar látni künn a világban, mert káosz van a lelkében belül. Ennek megértéséhez nem kell sok pszichológiai képzettség. A káoszt pedig be akarja állítani a maga messianisztikus világuralmi törekvéseinek eszközéül.

A gettóbazárt rabbik e nagy álmok szövésére, sőt még azt is leírták pontosan, hogy a teljes győzelem idején, amikor Izrael lesz a világ népeinek királya, mi történjék a nem zsidókkal. Ennek részleteit a Bajkeverők c. cikksorozatunkban kifejtettük. Itt csupán annyit jegyzünk meg, hogy a világ rendezésének nagy ? s látszólag már-már megvalósuló terveiben a fegyvert ragadó, vagy másképp ellenálló gojokat lemészárolják, (Morgenthau-terv 1945-ben) az életben maradottakat megtizedelik és kényszerítik őket a körülmetélkedésre (a Noé-féle hit felvételére). Aki ennek nem tesz eleget, elhagyja ezt az árnyékvilágot. A világ egyetlen konszenzussá válik az egyetlen zsidó vallás vezetése alatt. ? Ám ebben a csodálatos világban a nagy konszenzus tagjai koránt sem lesznek egyenrangúak. Az uralkodó réteg csak zsidófajú lehet, a többi körülmetélt nem zsidófajúakra már nem terjed ki a vértudat közössége, ezeknek csak megengedik, hogy életben maradjanak és munkájukkal szolgálják Ábrahám igazi fiait.

Látjuk tehát, hogy a zsidóság lelkében belső ellentmondások a Világkormány magasabb szintézisében némiképp kiegyenlítődnek. A zsidók úgy értelmezik a megváltást, hogy a ?Felszabadító? király a világuralomra jutás tényével valóban megváltja a zsidóságot a fent tárgyalt belső ellentmondástól, a belső és külső világa közt tátongó űrtől. Így kell értelmeznünk a megváltás zsidó koncepcióját: a külső világot kényszerítenem kell arra, hogy az én belső világom szerint alakuljon, mert különben megsemmisülök. Más szóval a zsidóságnak életfeltétele azok a nem-zsidók, akiknek megsemmisítésére törekszik. Alig belátható mély metafizikai probléma merül itt föl: a Gonosznak szüksége van a Jóra, hogy az megronthassa, ugyanakkor a Gonosznak önálló léte nincs (Szent Ágoston: privatio boni), az csupán a Jónak hiánya. Így a Jónak nem ellenlábasa a Gonosz, mert egyedül csak a Jó bír realitással. Ez az alapja annak a keresztény Reménységnek, amelyen nem tudnak erőt venni a Pokol Kapui.

És ez az Ördög Tragédiája.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összeomlóban a dollár - jön a válság-cunami?
  2012-07-28 21:50:22, szombat
 
  Összeomlóban a dollár - jön a válság-cunami?

Amerikának és a zsidóknak annyi !!!!!!!
Vlagyimír Putyin felemelte a hangját a dollár monopolizmusa ellen.

Véleménye szerint ez a monopol helyzet káros a világgazdaságra.Ez a hír, és hogy Kína és Oroszország nem akar dollárt használni, jóval nagyobb jelentőségű, mint ahogy a sajtó hírt ad róla. Valójában minden fontosabb, vagy értelmesebb gazdasági szakember tudja, és mélyen kussol róla, hogy ne törjön ki a pánik. Amennyiben a kínai és az orosz gazdasági szakembereknek sikerül megoldani a közvetlen átváltás problémáit, valószínű, hogy sok ország csatlakozik ehhez a rendszerhez. Ez a dollárnak nem a gyengülését, hanem egyszerű kivégzését jelenti.

Már csak egy lépés, hogy Oroszország és Kína megszabaduljon dollárkészleteitől, amely miatt a dollár minden értékét el fogja veszíteni. Ez bármikor megtörténhet. Nem vesztené el minden értékét, ha csak a reális gazdasági-pénzügyi folyamatokat nézzük (akkor csak kb. 30-40%-ot esne az értéke), de a kialakuló pánikot nem lehet majd megfékezni, és a dollár semmivé válik (esélyes a hiperinfláció).
Az események tükrében ez bármikor bekövetkezhet. Holnap is. És akkor nincs amerikai gazdaság, amerikai vagyon, bankvilág, multicégek, sem semmi más. Euró sincs, hiszen az az európai gazdaságon keresztül a dollárhoz kötött. Államadósságok sincsenek, tehát például rendkívül eladósodott hazánk tulajdonképpen kap egy ezermilliárd dollárnak (tavalyi értéken) megfelelő tőkeinjekciót az oroszoktól és a kínaiaktól (hiszen megsemmisül nagyjából ekkora adósságunk, amely az állami szektort, a vállalati szektort és a lakosságot is egyaránt, szétosztva terheli).
Nem véletlen, hogy a koreai háborúval annyira kiélezni próbálják a helyzetet a cionisták, hiszen szó szerint a teljes összeomlás, megsemmisülés fenyegeti őket.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: A megélhetési gyermekszülést ösztönző szociálpolitik
  2012-07-28 21:25:58, szombat
 
  2012-07-28. 15:47
Jobbik: A megélhetési gyermekszülést ösztönző szociálpolitika gyökeres átalakítására van szükség

Orbán Viktor VOSZ-nál tett, szokatlanul őszinte és kritikus kijelentései nyomán a Jobbik bízik abban, a kormány lassan eljut odáig, hogy a Matolcsy-féle, a valósággal köszönőviszonyban nem lévő kincstári optimizmus helyett őszintén elismeri az elmúlt 20 év gazdaságpolitikájának eredménytelenségét.
Jó lenne tudni azonban, hogy a kormányfő milyen politikai erőkre gondolhatott akkor, amikor arra szólította fel a vállalkozókat, hogy ne adjanak teret olyan politikai erőknek, akik a programjukban felelőtlen osztogatást ígérnek. Különösen érdekes ez a kérdés annak fényében, hogy a korábbi választási kampányokban a szocialisták tizenharmadik havi nyugdíjra vonatkozó ígéretét Orbán Viktor a tizennegyedik havi nyugdíj bevezetésének lehetőségével igyekezett überelni.
Bár a kormányfő is azt valószínűsíti, hogy irányítása alatt folytatódni fog leszakadásunk a régió országaitól, azonban ennek megakadályozására a kormány nem rendelkezik alternatívával. A Jobbik többször is javasolta a megélhetési gyermekszülést ösztönző szociálpolitika gyökeres átalakítását. Javasolta azt is, hogy a meglévő erőforrásokat a kutatás-fejlesztés, az ipar, a mezőgazdaság, valamint a turizmus fellendítésére koncentrálják. Magyarországnak ugyanis nem a gazdagok egykulcsos adóval és más intézkedésekkel történő segélyezése, nem is a Fidesz által is felelőtlenül űzött szociális demagógia, hanem a termelő, értéket teremtő magyar emberek számának növelése jelenti a kiutat - írja közleményében Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese.

További részletek: http://kuruc.info/r/1/99285/#ixzz21wmET8Ha
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán szerint Basescu "jó hazafi" - az nem zavarja, hogy ez
  2012-07-28 21:24:34, szombat
 
  2012-07-28. 16:31
Orbán szerint Basescu "jó hazafi" - az nem zavarja, hogy ez a románoknál autonómia- és magyarellenességet jelent

Orbán Viktor szerint a nemzetközi kapcsolatokban a hazafiak jobban meg tudnak egyezni egymással, mint az internacionalisták. A miniszterelnök a hagyományokhoz híven a hallgatóságból érkező, írásban feltett kérdésekre is válaszolt a Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor zárónapján.
Az új román kormánnyal való együttműködésre vonatkozó kérdésre válaszolva tért ki a hazafias és az internacionalista kormányokkal való együttműködés tapasztalatára. Hozzátette, Traian Basescu felfüggesztett román államfőt "jó román hazafinak" ismerte meg.
"Ha jó román hazafival állok szemben, meg fogjuk találni azokat a megoldásokat, amelyek a román és a magyar hazafiaknak is megfelelnek" - jelentette ki. Hozzátette, izgalommal várja, hogy az őszi parlamenti választások után "internacionalista vagy hazafias kormány alakul-e Bukarestben". (Ezek a kijelentések is arról tanúskodnak, hogy Orbánnak fogalma sincs a román politikai elitről. Bukarestben ugyanis mindenki "hazafi", MSZP vagy SZDSZ-szerű nemzetellenes alakulatok egyszerűen nem léteznek. És természetesen kivétel nélkül az összes román párt magyarellenes, náluk ugyanis ez is a hazafiság része, sőt alapja, akárcsak Felvidéken. Ezért értelmetlenek Orbán fenti megnyilatkozásai, de ez őt természetesen nem zavarja, a lényeg, hogy kampányolhasson imádott Basescujának - a szerk.)

(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/99286/#ixzz21wlpxxOp
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Liberális és multikulti-agymosás a londoni olimpia megnyitój
  2012-07-28 21:19:54, szombat
 
  2012-07-28. 18:01
Liberális és multikulti-agymosás a londoni olimpia megnyitóján

A polkorrekt - vagyis liberális-cionista - történészek, újságírók és más ,,megmondóemberek" számtalanszor elmesélték nekünk, hogy a ,,nácik" micsoda förtelmes propagandaelőadásra használták fel az 1936-os berlini olimpia megnyitóját, sőt magukat a sporteseményeket is. Azt hiszem azonban, a nemzetiszocialista Németországban lezajlott nagyszerű olimpia rendezői hanyatt esnének az ámulattól, ha látnák, micsoda elképesztő hatékonyságú agymosás zajlott a londoni olimpiai játékok megnyitójának ünnepségén.
Mint ahogy életünk számos területén tapasztaljuk: manapság minden a külcsín és a látvány, vagy mondhatnám úgy is, a PR-tevékenység. A forma és a tartalom viszonya végzetesen megbomlott. Miközben a sport, elveszítve eredeti értelmét, egyre inkább a pénzről, az üzletről és a doppingról szól, az olimpiai játékok már-már a giccs határait súroló, a modern technológia összes lehetőségét kihasználó látványos, méregdrága parádévá változtak.
De természetesen nem csak arról van szó, hogy - a hanyatló civilizációkra oly jellemző módon - a sziporkázó látvánnyal és a formai kellékek túlhajtásával fedik el a társadalmi-erkölcsi-szellemi széthullás megannyi tünetét. (Hasonló jelenség volt megfigyelhető a görög kultúra hanyatlása idején, a hellenizmus korában, illetve a Római Birodalom bukása előtti évszázadokban, de a művészetek területén jelentkező rokokó vagy éppen a 19. század végén népszerű dekadencia is amolyan ,,válságjelenségnek" tekinthető.) A londoni olimpiai játékok megnyitója korunk liberalizmusnak és multikulturalizmusnak nevezett ideológiáját hirdette. Jellemző például, hogy míg az ipari forradalom hangsúlyosan megjelent a brit múltat bemutató, látványelemekben túlzottan is bővelkedő előadáson (immár csakis brit történelemről, hagyományokról lehet beszélni, Angliának, az angoloknak az emlegetése rasszista színezetűnek számít), addig a fénykorában a Föld hatalmas területeit uraló, félelmetes, hatalmas és csodálatos Brit Birodalom emlékét nem idézték föl a nagyszabású ,,performanszon".
Pedig ha nincsen Brit Birodalom, akkor valószínűleg a szigetország sem vált volna az ipari forradalom központjává, hiszen az óriási méretű gazdasági-társadalmi átalakuláshoz az erőforrások jelentős részét a gyarmatok biztosították. A Brit Birodalmat a nyíltan rasszista, saját faji felsőbbrendűségében egy pillanatig sem kételkedő angol polgárság és angol arisztokrácia alkotta meg - az alsóbb osztályok hathatós együttműködésével. Természetesen, ha az angolok nincsenek meggyőződve arról, hogy minden más népnél különbek, akkor soha az életben nem tudtak volna egy ilyen óriási gyarmatbirodalmat létrehozni. Adolf Hitler is gyakran adott hangot a Brit Birodalom iránti csodálatának, hangsúlyozva, hogy egészen rendkívüli faji teljesítmény volt az angoloktól (és a hozzájuk csatlakozott welsziektől és skótoktól), hogy évszázadokon keresztül képesek voltak uralni a százmilliót is messze meghaladó lélekszámú Indiát. A birodalom elmaradott gyarmatain hatalmas civilizációs fejlődés ment végbe, melyre az angolok joggal lehetnének büszkék. Természetesen nem szabad elfelejtkezni az angol hódítók elképesztő kegyetlenségéről sem. De hát a történelem már csak ilyen: az éremnek mindig két oldala van, és elvileg egyáltalán nem lenne ördögtől való, ha akár az oktatásban, akár filmekben, a tömegtájékoztatásban vagy az olimpiai megnyitóhoz hasonló propagandisztikus, a tömegek világképének alakítását is célul kitűző rendezvényeken bemutatnák az egykori birodalom fény- és árnyoldalait is. Azon persze lehet vitatkozni, melyik oldalt érezzük jelentősebbnek, és feltehetjük a kérdést, hogy megérte-e a sok szenvedésre és vérre felépíteni ezt a civilizációs szempontból óriási előrelépést jelentő irdatlan államalakulatot. De a politikai korrektség szabályának engedelmeskedve úgy tenni, mintha az angol felsőbbrendűség eszméjére épített Brit Birodalom nem is létezett volna - vagy pedig az a fajok és népek közös erőfeszítéseinek és közös akaratának eredményeképpen alakult volna ki -, semmi más, mint súlyos történelemhamísítás és ostobaság.
A Brit Birodalom nagyszerű és egyben szörnyű múltjának elhallgatása, illetve valamiféle soknemzetiségű, multikulti államalakulatként történő feltüntetése, és a négerek és ázsiaiak hangsúlyozott szerepeltetése, sőt előtérbe állítása az olimpiai megnyitón egyértelmű üzenetet hordoz: Nagy-Britannia ma már egy etnikailag kevert, multikulturális államnak tekinti magát, amely végérvényesen szakított az angol polgárság és az angol arisztokrácia kiválasztottságára épülő birodalmi múltjával. (Sőt szégyelli, és megtagadja ezt a múltat.) Az a tény, hogy brit katonák (közöttük sok afrikai és ázsiai eredetű) harcolnak több országban is a Közel-Keleten, és hogy London a világ bizonyos tájain - Izraellel és az USA-val szoros szövetségben - nagyhatalmi politikát folytat, ne tévesszen meg senkit. Valójában ugyanis a második világháborút követően az történt, hogy a Brit Birodalom elképesztő gyorsasággal összeomlott (melynek fényében kérdés, egyáltalán mi értelme volt megvívni angol szempontból Németország ellen a háborút), és a jelentőségét vesztett szigetország szinte észrevétlenül betagozódott az 1945 után megszerveződő cionista világbirodalom keretei közé. Ennek a ,,betagozódásnak" voltak persze előzményei, végtére is már a 19. században zsidó pénzmágnások (a Rotschildokkal az élen) jelentős befolyásra tettek szert Nagy-Britanniában. A cionisták is igen hamar beférkőztek a londoni kormányzat köreibe: egyáltalán nem véletlen, hogy a Palesztinát a zsidóknak ígérő úgynevezett Balfour-deklaráció (1917) az angol vezetés hivatalos álláspontját tükrözte. A rendkívül éleslátó Adolf Hitler pontosan érzékelte azt is, hogy Winston Churchill politikáját milyen komoly mértékben határozza meg a cionista zsidóság akarata. Az éles eszűnek lefestett Churcillt valójában becsapták és jégre vitték: belehajszolták a Németország elleni őrült háborúba, de hibába került ki Anglia győztesen a borzalmas küzdelemből, a Brit Birodalom megindult a példátlan gyorsaságú szétesés útján, és másodrangú hatalommá vált. (És még az sem biztos, hogy Nagy-Britannia jelenlegi formájában fennmarad, ugyanis a skótok jelentős része jó ideje a kiválást fontolgatja.) Az angolok - a skótokkal, welsziekkel együtt - hatalmas áldozatokat hoztak a Németország megsemmisítése érdekében indított háborúban, de az eredmény nem csupán az lett, hogy a kommunizmus kiterjesztette befolyását Kelet-Európára, hanem - ami az angolok szempontjából még végzetesebb - szétesett a hatalmas és csodált birodalom.
A súlyosan megroggyant Nagy-Britannia számára 1945 után tehát nemigen volt más lehetőség, mint hogy a kiépülő nyugati birodalom egyik - igaz, tekintélyes, fontos és befolyásos - tartományává váljon. A másik lehetőség - egyfajta Amerika- és Európa-ellenes, a zsidó befolyást és a harmadik világból történő bevándorlást egyaránt elutasító angol nacionalista-fasiszta uralom - a szigetország teljes elszigetelődéséhez vezethetett volna. A magára maradt, gyarmataitól megfosztott, az USA-val, a cionistákkal újat húzó, a két világháborúban végzetesen meggyengül Nagy-Britanniát gazdasági, sőt katonai eszközökkel könnyűszerrel térdre lehetett volna kényszeríteni. London ezért a több sikerrel, gazdasági fejlődéssel, a birodalom, sőt azon keresztül a világ ügyeibe történő beleszólás lehetőségével kecsegtető utat választotta. Így lett az egykori félelmetes Angliából a cionista világbirodalom egyik tartománya. Amely természetesen sokkal fontosabb provincia, mint például Magyarország. (Hasonlóan a Római Birodalomhoz, ahol szintén élesen eltért egymástól a különböző tartományok jogállása.) Azonban bárhol is éljen az ember a nyugati világban, az alattvalókra ráerőszakolt világkép, életforma és gondolkodásmód mindenütt ugyanaz: a holokausztvallás, a cionizmus, a multikulti és a liberalizmus (mely utóbbiba a buzizás és az úgynevezett gender-ideológia is benne foglaltatik) sajátságos elegye. Az olimpiai megnyitó káprázatos propaganda-mutatványa elsősorban ennek az új, globális ideológia-zagyvaléknak a megnyilvánulása volt. Akik pedig ellenállnak, és nem hajlandók elfogadni az ,,új világvallás" dogmáit, azok úgy járnak, mint a keresztények a Római Birodalomban vagy az eretnekek a középkori keresztény Európában: elhallgatás, kirekesztés, üldözés lesz az osztályrészük.

Perge Ottó

További részletek: http://kuruc.info/r/7/99289/#ixzz21wkgrCiD
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Devecseri lincselési kísérlet: a megtámadott magyarokat vád
  2012-07-28 21:18:15, szombat
 
  2012-07-28. 21:03
Devecseri lincselési kísérlet: a megtámadott magyarokat vádolta meg garázdasággal Pintér rendőrsége, házkutatást is náluk tartottak

Alább olvasható Orbán Imre, a Jobbik pápai elnöke és Veszprém megyei alelnöke portálunknak küldött beszámolója a devecseri helyzetről. Az előzményekről és a fejleményekről a Kuruc.info adott hírt korábban, a nálunk megjelent felhívásokra sietett számos hazafi a család segítségére (ezúton is köszönjük nekik minden magyar nevében), korábbi cikkünk: "Száz cigány támadt egy maroknyi magyarra Devecserben" - olvasóink segítséget kérnek - fejlemények

Devecser, 2009, a Himnusz alatt ordítozó cigányok. Pedig nem is ellenük vonultak fel a gárdisták: az 1919-es vörös terror áldozataira kívántak megemlékezni, lásd kapcsolódó cikkünket:

Ordítoztak a Himnusz alatt, gyerekgyilkosozták a gárdistákat a devecseri cigányok
Adjon az Isten!
A devecseri lincselési kísérletről a következőket tudom jelenteni:
Devecser Veszprém megye cigányok által leginkább fertőzött városa. A devecseri cigányok egy része, köszönhetően a helyi rendőri vezető gyengeségének, a fideszes városvezető opportunizmusának és a cigány kisebbségi önkormányzat képviselőjének, permanens terror alatt tartja a város magyar lakosságát.
Ez év július 23-án mondvacsinált indokkal /nem fér el a cigány autója az úton a saját háza előtt parkoló magyar autójától/ "belekötöttek" a Devecser, Homok utca 41. szám alatt lakó Bognár családba.
23-án és 24-én még csak verbálisan fenyegették kiirtással a magyar családot, de 25-én szerdán már falkában támadtak annak egyik tagjára.
Az edzésről hazatérő Bognár Balázst 8-10 helyi cigány lapátokkal, botokkal, baseball-ütővel felfegyverkezve támadta meg a nyílt utcán, s csak a szerencsének, valamint a család lélekjelenlétének köszönhető, hogy nem történt tragédia.
A kiabálásra az utcára ment Bognár Balázs édesapja, akit az egyik cigány lapáttal a lapockáján megütött, s mikor az édesapa megpróbálta lefegyverezni a támadót, valószínűleg késsel vagy tőrrel megvágták a kezét.
A sérültet ellátó feleséget is megtámadta a ház előtt a cigány horda, s csak a család segítségére siető utcabeli magyar férfinak köszönhető, hogy nem történt komolyabb baj.
A család értesítette a rendőrséget és a mentőket. A támadók a rendőrség kiérkezése miatt elhagyták a helyszínt.
Amíg a rendőrség a támadók házához ment, s intézkedett, addig más irányokból újabb cigányok érkeztek Bognárék háza elé, sőt a zajra a már intézkedés alá vont cigányok is újra megjelentek.
Ismételten a családra támadtak, de részben sikerült "lefegyverezni" őket - elvették az egyik lapátot és a baseball-ütőt a támadóktól -, s a testi épségüket védve Bognárék vissza tudtak húzódni saját otthonukba.
Ekkor már több rendőr és a mentő is a helyszínre érkezett.
Az ajkai kórházba beszállították a sérült férjet, és összevarrták a kezét, melyet a szúrás okozott.
Az eset kapcsán a helyi fideszes polgármester, a cigány önkormányzat képviselője és a helyi rendőrőrs-parancsnok arra próbálta rábeszélni a sértetteket, hogy tegyenek úgy, mind ha meg sem történt volna az eset, "ne keltsék a város rossz hírét, ne keltsék a feszültséget".
Mivel a család nem volt hajlandó meghunyászkodni, ezért csoportosan elkövetett garázdasággal vádolták meg őket, s beszállították mindannyiukat az ajkai rendőrségre kihallgatásra.
Míg őket a rendőrségen kihallgatták, addig a család házában házkutatást tartottak, s tárgyi bizonyítékként lefoglalták a cigányoktól elvett lapátot és baseball-ütőt.
Az ajkai rendőrkapitány, dr. Ipsits Csaba a vele történt személyes beszélgetés alkalmával már úgy tálalta az esetet, hogy a tárgyi bizonyítékok Bognárék tulajdonai, ezekkel verték meg a cigányokat...
A kettős mérce, szakmai alkalmatlanság és aljasság eklatáns példája, hogy a sértetteknél házkutatást tartanak, lefoglalják a cigányok által használt támadóeszközöket, s megvádolják a sértettet azok használatával.
A cigányoknál NEM VOLT házkutatás.
A támadó cigányok autóit nem volt hajlandó átnézni a rendőrség, pedig teli voltak vasrudakkal...
A polgármester és helyi rendőrőrs-parancsnok sunyiságára jellemző, hogy Bognár Balázst és a családot vádolták meg az egész üggyel, mondván, minek szították a feszültséget, hagyták volna inkább agyonveretni magukat.
Gerecs István rendőr alezredes, a devecseri rendőrőrs parncsnoka 4-5 házra lakik a sértettektől, mégsem intézkedett, csak akkor jött elő, mikor már nagyobb rendőri erők voltak a helyszínen.
Az ajkai rendőrkapitány megfenyegette a családot, hogy ne merjenek kimenni az utcára, mert előállíttatja őket...
Az ajkai rendőrség megvádolt és rabosított a támadók közül 12 cigányt, a sértett Bognár családot, valamint a segítségükre siető magyar férfit.
A vád csoportosan elkövetett garázdaság.
Az eset kapcsán két cigány esetében történt sérülés, de napokkal a támadás után még látleletekkel futkározik a devecseri cigányok fele az ajkai rendőrkapitányságra...
Devecserben azóta sincs nyugalom.
A Bognár család minden tagját figyelik, követik a cigányok, s csak a rendőri jelenlétnek köszönhető, hogy nem támadtak ismét rájuk. Azóta megfenyegették már a devecseri Jobbik-elnököt is.
Itt tartunk ma, 2012. július 28-án...
A Jobbik Magyarországért Mozgalom Veszprém megyei szervezetei 2012. augusztus 5-én 15.00 órától vonulásos demonstrációval kívánják felhívni a közvélemény figyelmét a cigány-magyar "együttélésre".
Frissítés: Az augusztus 5-i devecseri felvonuláson és demonstráción a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Betyársereg is nagy létszámban részt fog venni - tájékoztatta portálunkat Toroczkai László.
(Kuruc.info)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/99271/#ixzz21wkJGXwu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Asszad trójai falova: az önálló Kurdisztán
  2012-07-28 21:16:10, szombat
 
  Asszad trójai falova: az önálló Kurdisztán


Asszad hat nagyvárost adott át a kurd fegyveres milíciáknak. Ezeket a milíciákat Asszad fegyverezte fel. Ezzel gyakorlatilag megalapította a szabad Kurdisztánt. Hogy milyen politikai államforma lesz, mekkora mértékű szabadságot kaptak, arról későbbi hírek szólnak majd. Ezeken a területeken a kurdok vállalták, hogy rendet tartanak, a terroristákat likvidálják. Már az első híradások arról is megérkeztek, hogy kiképzők lépték át a határt Törökország felé.

Törökországban hatalmas felbolydulást okozott Asszad lépése. Míg a hat nagyváros területéről és ebből az országrészből Damaszkusz jelentős sereget tudott kivonni és a Törökország felől özönlő terroristák ellen átcsoportosítani, addig a támadásra berendezkedett török haderőből nagy erőket kell visszavonni. Nem régen 24 kurdot bombázott le helikopterekről a török hadsereg. Az egyezség egyik vonzata valószínűleg a légvédelmi eszközök átadása lesz, mellyel a legveszélyesebb járőröző egységeket, a helikoptereket kivégezhetik. Ezzel megszűnik az ellenőrzés a kurd területek felett, és azonnal egy, az afganisztánihoz hasonló állapot alakul ki, a törökországi városokat ellenőrzik, és a vidék kurd fennhatóságú terület lesz.

A lázadások kezdetekor a kurdok felajánlották, hogy egy Kurdisztánért cserébe fellépnek Asszad ellen. A török befolyás miatt ezt a szíriai felkelők elutasították (a Nyugattal egyetértésben), sőt a kurdok elleni harcot is kilátásba helyezték, miután legyőzik a jelenlegi szíriai vezetést. Ezek után kezdték meg a kurdok a tárgyalásokat a szíriai vezetéssel. A PKK moszkvai kapcsolata miatt valószínűleg az oroszok közvetítettek. Asszad elvesztett egy országrészt, de nyert egy szövetséges népet és államot.

Míg Szíriában nagyon kevés kurd él, addig Törökországban rendkívül jelentős a számuk. A Szíriáról leváló, most szabadságot kapott országrész aránylag kicsi, ám ez a terület és a fegyverek biztosítása a kurdok számára hatalmas gondot okozhat a török vezetésnek. Könnyen a jelenlegi vezetés bukását is okozhatja, mivel olyan problémáknak teszi ki az országot, amellyel eddig nem számoltak. Komoly fegyverzet híján a kurd ellenállás nem volt elég hatékony. Az észak-iraki kurd terület, ami papíron kurd felségterület - de a szabadságát valójában nem tudta érvényesíteni - szinte semmit sem tudott tenni a többi kurd terület érdekében (azonnal bevetették ellenük az oszd meg és uralkodj elvét). A térképen látható mekkora gond lenne a törököknek egy valóban szabad, saját hadsereggel rendelkező kurd ország ( a kurd népesség térképe).

A helyzet olyannyira súlyossá vált török szemszögből, hogy Erdogan végigfutotta az ENSZ-t, az Arab Ligát, és minden fellelhető fórumot, követelve az azonnali ENSZ beavatkozást. Hivatkoznak mindenre, Aleppóra, ahol a kelepcébe csalt terrorcsapatokat éppen most kezdi felszámolni a szíriai hadsereg, népirtásra, vegyi fegyverekre, és mindenre, amire csak lehet. Az, hogy ők képezik ki a terroristákat, nem került szóba. Mindazonáltal mellékelt térképre pillantva láthatjuk a félelem okát. A kurdok mintegy 14 milliós népességet alkotnak Törökországban.

Eközben orosz oldalról is érdekes információk láttak napvilágot. A moszkvai katonai vezetés kijelentette, hogy bármilyen Tartus kikötője elleni akcióra katonai választ adnak. Az éppen oda tartó hajók viszont nem egyszerű hajók. Összesen öt partraszálló hajó, a fedélzetükön 1200 deszantossal, és 72 páncélossal bármikor bevethetőek. További helikopteres és rádiótechnikai háttérrel komoly erőt képviselnek. Habár az orosz vezetés szerint nem biztos, hogy a hajók most ki fognak kötni, ilyen nagy erejű sereg oda vezénylése nem véletlen. Oroszország egyre egyértelműbben készül fel arra, hogy helyi képviseletét megvédje, kerül amibe kerül. Egyes feltételezések szerint a grúziai és csecsen háborúk veteránjait viszik Szíriába, hogy ott harci irányító feladatokat lássanak el, és kiképzést folytassanak. Ez nem hivatalos közlés.

Szíria kezd a térség lángba borulásának központja lenni. Nem véletlenül adták ma hírül, hogy Izrael szorosabbra fonja kapcsolatait az USA-val. Félnek. De van is mitől. Az elmúlt időkben ugyanis az USA és a Nyugat ármánykodására sem Moszkva, sem Peking nem válaszolt hasonló eszközökkel, vagy tett komoly ellenlépéseket. Ha ezt a manővert elkezdik, miszerint felfegyverzik az ellenálló csoportokat, a Nyugat pillanatok alatt elvesztheti, amiért 10 éve harcol a Közel-Keleten.

Kemény Gábor - Jövőnk.info
2012. július 28.

http://www.jovonk.info/2012/07/28/asszad-trojai-falova-az-onallo-kurdisztan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 289 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1371
  • e Hét: 4473
  • e Hónap: 15584
  • e Év: 169080
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.