Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Újra 90 százalékon a hiány
  2012-07-05 22:14:47, csütörtök
 
  Újra 90 százalékon a hiány

Index

2012. július 5., csütörtök 16:28



Júniusban az államháztartás hiánya 173,6 milliárd forinttal nőtt, így az elérte a 517,7 milliárd forintot ami az éves terv 90 százaléka. Az államháztartás központi alrendszerének hiánya 173,6 milliárd forintban alakult - közölte az Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). Ezen belül a központi költségvetés 188,6 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai közel 1 milliárd forintos deficittel, az elkülönített állami pénzalapok pedig 16 milliárd forintos szufficittel zártak. Tavaly júniusban az államháztartás központi alrendszerének hiánya 310,4 milliárd forint volt.

A központi költségvetés júniusi bevételei az előző év azonos hónapjához képest 130,7 milliárd forinttal lettek magasabbak. A bevételek közül elsősorban az adóbevételek a társasági adó, az általános forgalmi adó és a személyi jövedelemadó bevételek haladták meg a tavalyi összeget.

A központi költségvetés június havi kiadásai 38,7 milliárd forinttal nagyobb összegben alakultak, mint az elmúlt év azonos hónapjában. A kiadások esetében főként a költségvetési szervek és fejezeti kezelésű előirányzatok kiadásai, a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Alap kiadásai és a kamatkiadások lettek nagyobbak a tavalyi év azonos hónapjánál.

A kamatkiadások 2012 júniusában 153,2 milliárd forintot tettek ki, 17,5 milliárd forinttal többet, mint az előző év megfelelő időszakában, a kamatbevételek pedig 13,2 milliárd forintos szintet értek el, 3,1 milliárddal többet az előző évinél. A nettó kamatkiadások (140,0 milliárd forint) összességében 14,4 milliárd forinttal lettek magasabbak, mint az előző évben.

Az elkülönített állami pénzalapok június havi egyenlege az előző év azonos hónapjához képest kedvezőbb lett. Az alapok bevételei 3,7 milliárd forinttal, kiadásai pedig 14,5 milliárd forinttal alacsonyabb összegben alakultak. A bevételek közül elsősorban a Bethlen Gábor Alap bevételei lettek alacsonyabbak, tekintettel arra, hogy módosult a finanszírozási struktúra: tavaly júniusban fejezeti kezelésű előirányzattól egyösszegű pénzeszközátvétel történt, ehelyett ez évben az Alap már költségvetési támogatásban részesül.

Ezen felül a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap
2011. évi bevételeit növelte költségvetési támogatás, amely támogatás nyújtására a szabályozás változásából adódóan idén már nem került sor. A kiadások közül a Nemzeti Foglalkoztatási Alap álláskeresési ellátások kiadásai és egyéb kiadásai, valamint a Kutatási és Technológiai Innovációs Alap kiadásai teljesültek alacsonyabb összegben az előző év azonos hónapjához képest.

http://index.hu/gazdasag/magyar/2012/07/05/517_7_milliard_forint_az_allamhaztarta si_hiany/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Siklósi András: Orbánról, a Kuruc.inforól, Szegedi Csanádról
  2012-07-05 22:01:30, csütörtök
 
  Siklósi András: Orbánról, a Kuruc.inforól, Szegedi Csanádról és a Jobbikról
2012. július 5. 08:23:43

Előadásaim, felszólalásaim során nem ritkán elmondom, hogy igyekszem mindig az ismereteim, tapasztalataim és meggyőződésem szerinti legteljesebb igazságot képviselni; azonban sohasem tartottam magamat csalhatatlannak, s az ellen sincs kifogásom, ha valaki más véleményen van (tehát nem ért velem mindenben egyet), főként, ha álláspontját világos érvekkel alá is tudja támasztani. Szerintem nem szégyen senkitől sem tanulni; sokkal kellemetlenebb, ha valaki köti az ebet a karóhoz, s fafejűen ragaszkodik téves rögeszméihez, mert pályafutásom során jó pár effélével is találkoztam. Kínos melléfogásainkat, hibáinkat bizony nem könnyű beismerni és korrigálni, ám az emberi nagyság valahol éppen ebből sarjad; s Isten óvjon bennünket azoktól, akik mereven szajkózzák torz elképzeléseiket, sőt vétkeiket további hazugságokkal, olykor gaztettekkel tetézik, pusztán azért, hogy ballépéseik nyomait eltüntessék, vagy azokat elfogadhatóvá kozmetikázzák. Mostanában - a kirobbant botrányok után - elég sok e-mailt és telefonhívást kapok arra vonatkozóan, hogy miként látom ezeket a dolgokat, s mit tanácsolok ,,miheztartás" végett. Mindenkinek persze képtelenség külön-külön, részletesen válaszolni, ill. eligazítást nyújtani, ezért próbálom most ezt a nyilvánosság előtt megtenni. Haladjunk szépen sorjában.

A minap ,,össznemzeti" Viktorunk válaszlevelet írt 50 amerikai képviselőnek (akik nehezményezték a magyarországi antiszemétizmus és ,,fanatizmus" burjánzását, és szorgalmazták az ellene való hatékonyabb intézkedéseket, megtorlásokat), melyben arról panaszkodik, hogy őt és ,,politikai közösségét" bizonyos ,,szélsőséges" erők (talán a Jobbik vezetői?) és hírportálok (feltehetőleg a ,,provokatív" Kurucra célzott) gyakran ,,zsidóbérencnek", idegen törekvések kiszolgálójának, lakájának minősítik, ami ellen igen nehéz védekezni (noha már törvényileg tiltják pl. a holokamu tagadását, ill. az USA kormányát és nagykövetségét is többször felkérték, hogy távolítsa el a náluk működő szerverről a ,,fasiszta-nyilas-náci" honlapot, szerencsére sikertelenül). Az amerikai alkotmány ugyanis biztosítja (egyelőre még!) a gondolat- és szólásszabadságot, s ez nekik többet ér annál, hogysem néhány ,,renitens" véleményformálót erőszakkal (azaz törvénytelenül) megrendszabályozzanak. Egyáltalán nem kedvelem a sok szempontból tarthatatlan, cionista amerikai életformát, de azt el kell ismerni, hogy e téren messze jobban állnak, mint a legtöbb európai ország (köztük hazánk is). Ezzel a megalázkodó, gyalázatos szellemű firkálmányával egyébként Orbán is gönczárpádi, gyurcsányi mélységekbe süllyedt (hiába, mindhárman azonos alomból származnak!), s álcázás nélkül megmutatta ,,fényességes arcát" azoknak a tántoríthatatlan, beteges híveinek is, akiknek talán még akadnak illúziói vele kapcsolatban. Már a vakok is láthatják, a süketek is hallhatják, hogy kicsoda-micsoda ő valójában: azaz semmiképpen sem egy szabad, független, jobb sorsra érdemes ország belevaló miniszterelnöke, hanem csak egy önző, akarnok ,,zseb-Napóleon"; ugyanakkor pedig egy bárkit készséggel kiszolgáló (fölfelé nyaló, lefelé taposó!) hazaáruló, nemzetrontó féreg. (Pereljen be, ha megsértettem, legföljebb ott is a szemébe vágom kisstílű hitványságát, sőt még cifrábbakat is!)

Korántsem tartom tökéletesnek a Kuruc.infót (bosszankodom is néha egy-egy félrecsúszott, az összbenyomást rontó cikk, vagy néhány magáról megfeledkező kommentező útszéli stílusa miatt), de alapjában szeretem őket, hiszen bátorságuk, szókimondásuk, harcos igazságérzetük és nemzeti elkötelezettségük megkérdőjelezhetetlen. Nincs előttük ,,föltétlenül tisztelendő bálvány", nem szent számukra ,,a mi kutyánk kölyke", hanem arra törekednek, hogy értékén mérjék a dolgokat, s ha tudomásukra jut, nem restek leleplezni, megbírálni a nemzeti oldal élő legendáit, ,,mitikus hőseit" sem. Talán ők is azt vallják, amit én: azaz nincsenek tegnapi érdemek és példás cselekedetek, mert a gerincességet és a hazafiságot naponta újra és újra, minden helyzetben föl kell mutatni; mivel az ember bármikor megbotolhat, sőt csúnyán elhasalhat a ,,húsosfazék" bűvkörében. (Egy lakatlan szigeten - kísértések híján - könnyű jónak lenni; de az ezer oldalról befolyásolt, kihívásokkal tarkított élet sűrű dzsungelében sokkal nehezebb megőrizni a tisztaságot és becsületességet.) Senki sem róhatja fel a Kurucnak, ha az itthoni üldözések elől Amerikába, vagy a Föld bármely más zugába ,,menekül", ill. ha belső munkatársai nevét titokban tartja, hiszen ha nem így tenne, már rég lehúzhatta volna a rolót, ellenségeink harsány kárörömére. Olcsó udvariasságból, netán haszonlesésből, vagy fenyegetés és zsarolás hatására nem szoktam senki és semmi mellett kiállni, csupán szívvel-lélekkel és belső meggyőződésből. (Elismerem, van benne rizikó, de remélem, hogy nem fognak később sem rám cáfolni, s megmaradnak mindig olyannak, amilyenek eddig is voltak. Fokozatosan csiszolódni, magasabb színvonalat megcélozni persze lehet és kell is, de a legfontosabb az eredendő értékek s a romlatlan szellemiség megőrzése.) Elhiszem, hogy sokaknak fáj a Kuruc tevékenysége, népszerűsége, sőt a puszta léte is ,,irritáló"; azonban úgy vélem, hogy félnivalója csak a farizeus szélhámosoknak, a pusztító bitangoknak, a gátlástalanul harácsoló kiskirályoknak, a hazátlan kútmérgezőknek s a kaftán védelmébe bújó, ,,honfoglaló gyilkosoknak" van; ők viszont rettegjenek is, mert nem lesz számukra kegyelem. Mindent összevetve: védjük meg és támogassuk a Kuruc.infót (ki-ki tehetsége és lehetőségei szerint), mert ha bármi okból megszűnik, mi is szegényebbek leszünk, s elveszítjük egyik legmarkánsabb fórumunkat, ahol még nem az általunk joggal megvetett és gyűlölt hatalom diktál.

A legkényesebb kérdés kétségtelenül a Jobbik bukdácsolása és Szegedi Csanád ,,lelepleződése". A mozgalom ,,hőskorát" föltétlenül rokonszenvvel szemléltem, és számos tagjukkal, alsóbb és felsőbb vezetőjükkel sikerült gyümölcsöző kapcsolatokat kiépítenem, ami azóta sem változott. Belépni ugyan hozzájuk sem akartam (a pártokból s az egész alvilági pártdemokráciából való végleges kiábrándulásom okán), viszont gyakran nyilatkoztam meg mellettük, és szerény eszközeimmel éveken át egyengettem útjukat. Most is leszögezem, hogy a berkeikből időnként fölszálló orrfacsaró ,,illatok" dacára sem hidegültem el tőlük, s a hazai (siralmas) pártmezőnyben őket tartom a legkisebb rossznak; s ha lesz még egyáltalán parlamenti választás Magyarországon (ilyen formában sok értelme nincsen!), s ha valaki ebből kiveszi a részét, akkor csak rájuk érdemes voksolnia. Ők ugyanis nem ludasak a magyarság tönkretételében, s hazánk javainak idegen kézre játszásában, ill. totális legázolásunkban. (Higgyék el, hogy a mai rothadó, globális fertőben már ez is becsülendő, bár messze nem elég!) Az is tagadhatatlan azonban, hogy nem sokat tettek ellene; vagyis képtelenek voltak az egyre vészesebb tendenciákat megfordítani, kiküszöbölni, de még arra is, hogy legalább önmagukról fölmutassanak egy olyan sallangmentes és vonzó ,,imázst", mely egyedülálló romlott, (v)álságos és korrupt közéletünkben. A baj ott kezdődik, amikor már/még azt sem végezzük el, ami szűkös (parlamenti és egyéb) lehetőségeink fogságában is módunkban áll(na), amikor szemet hunyunk az első ,,baráti" disznóságok fölött (mert ez a miénk), amikor hitünket vesztve, csöndesen és bénán eltűrjük szervezetünk lassú (gyors?) erózióját. A lejtőn ugyanis nincs megállás, s a kezdeti vékony hajszálrepedések idővel széles hasadékokká, betemethetetlen szakadékokká tágulnak. Nem óhajtom itt felsorolni azokat az ,,apróbb" bűnöket és visszásságokat, melyeket rendre elkövettek, vagy következmények nélkül ,,tudomásul vettek" a párt vezetői, mivel ezeket alaposan kivesézték már mind a nemzeti, mind a ,,másságos" hírközlésben (persze különféle nézőpontból), tehát valamennyien ismerhetjük őket.

Én a legsúlyosabb gondot abban látom, ha egy párt nem becsüli meg alapító embereit, akik önzetlenül húzták az igát (,,a mór megtette kötelességét, ezért elmehet"), s mikor a magvetés végre termőre fordul, akkor könnyedén megválik hűséges munkatársaitól, sőt egész alapszervezeteket kizár vagy feloszlat (miután módszeresen szétverte őket!), s helyettük szemfüles karrieristákkal, kétes hovatartozásúakkal tölti fel sorait, majd érdem és ok nélkül őket helyezi funkciókba. Ilyen durván visszaélni saját híveik bizalmával és lelkesedésével szerintem abszolút igazságtalan és megbocsáthatatlan. (Hasonlókat már az FKGP, az MDF és a KDNP is elkövetett, bele is buktak rendesen. Ennek kapcsán említhetnék megint egy közmondást: ,,más kárán tanul az okos", de a buta sajnos a sajátján sem.) Tudni illene továbbá azt is, hogy nekünk a zsidók zömmel (kevés kivételtől eltekintve!) halálos ellenségeink, azaz legmohóbb kifosztóink és eltipróink. (Ezt hosszú történelmünk során ezerszer bizonyították már, a tények pedig cáfolhatatlanok.) Velük lehetetlen megegyezni, bármire szövetkezni, avagy éppen - bolondként - tőlük várni mostoha viszonyaink orvoslását. Aki tisztességes, és nincsenek öngyilkossági hajlamai, nem is követhet el ekkora baklövést, sőt Zrínyiként kirohan onnan, ahol sorsdöntő ügyeinket zsidók intézik, vagy azokba beavatkozhatnak. Különösen abszurd, ha egy magát nemzeti radikálisnak hirdető pártba, sőt annak vezető testületébe, képviselőcsoportjába zsidók férkőznek. Semmit sem jelent az, hogy ideig-óráig ők a ,,legvérmesebb magyarok", mert bármikor ledobhatják álarcukat, s a legváratlanabb pillanatban szúrhatják hátba ,,gazdáikat". Aki kígyókat, skorpiókat melenget a keblén, ne hüledezzen, ha egyszer megmarják, vagy körmönfontabb eszközökkel akadályozzák működését, bomlasztják egységét. S most ismét fölvetődhet, hogy vannak-e jó ,,házi zsidók", miközben fajtájuk túlnyomó részét sommásan el kell marasztalnunk agresszív, élősködő magatartásáért. Felelősséggel állíthatom, hogy ilyen kivételek nincsenek; mert az ő szándékaik, terveik, érdekeik gyökeresen különböznek a miénktől, s ezt a természetükből fakadó örökös acsarkodást nem oldhatja fel, nem békítheti ki senki, legföljebb elbagatellizálhatja, vagy szétkenheti.

Szegedi Csanád (s persze kívüle jó néhányan!) a családfájáról nemcsak ,,kiradírozta" ortodox zsidó felmenőit (hátha nem derül ki?), hanem amikor megszellőztették a konkrét dokumentumokat, szánalmasan azt hebegte, hogy ő is most értesült róla, és számára is rendkívüli meglepetést keltett. (Nem kevésbé nevetséges ez, mint annak idején a fő fideszes csinovnyik, Pokorni Zoltán siránkozása, mikor ráolvasták apja ügynökmúltját; vagy Eszterházy Péter írócska teátrális csodálkozása hasonló okból, aki valóságos dicshimnuszt zengett ,,ismeretlen előéletű", besúgó apjáról, egyik selejtes könyvében.) Kit akar ezzel megetetni Szegedi, s - barátságukra, (rosszul felfogott) bajtársiasságra hivatkozva - Vona Gábor miért vállalt vele érzelmes szolidaritást, ahelyett, hogy azonnali lemondásra és távozásra szólította vóna (!) fel? (Senki sem kényszerítheti Vonát, hogy tagadja meg ,,érdemdús" harcostársát a privát szférában; de egy ,,fölkent" elnök nem viselkedhet nyeretlen kétévesként, mivel neki pártjával s mindenekelőtt nemzetével szemben elemi kötelességei vannak!) Persze nincs hízelgő véleményem azokról a borsodiakról sem, akik 93 %-os többséggel - az országos vezetés asszisztálása mellett - megyei elnöknek választották az ősmagyar nevet viselő Csanádot (a komcsikat idéző egyedüli jelöltként!); bár valószínűleg ez a skandalum már nem a korábban kitúrt (elkergetett?) tagok számlájára írható, hanem a helyükbe férkőző elfajzott ,,haverokat" terheli. Nem feladatom Szegedi megítélése (személyére, vihart kavaró ügyére ,,filozofikus távlatokból" tekintek), de ha nem a törtetés, pénz- és pozícióhajhászás motiválja, akkor egy ilyen csődhelyzetben - legalább pártja és a nemzeti célok védelmében - önként mondana le minden tisztségéről és javadalmazásáról. Ha olyan ,,hasznos és rámenős hazafi", akkor miért furakodott pont a Jobbikba, kockáztatva annak meggyengülését, ahelyett, hogy felvállalva valós származását, a nemzeti szervezeteken kívül próbálna küzdeni a magyarság fölemeléséért? A Jobbiknak pedig el kéne dönteni, hogy megér-e neki annyit bármelyik zsidó, hogy a legaktívabb fegyverhordozói és követői sorra faképnél hagyják. Fölösleges azon lamentálnia, hogy amennyiben kirúg néhány kakukktojásnak minősülő Mózes-ivadékot, akkor sírásói ,,antiszemitának" bélyegzik (megnyugodhat, mert ettől függetlenül is!); hanem inkább azzal kellene törődnie, hogy visszaszerezze s megőrizze megtépázott hit(el)ét és tisztaságát, ha ez egyáltalán lehetséges.

Mit írhatnék még végezetül? A jobbikosok is okuljanak a Fidesz elrettentő kudarcából: hova vezet a folytonos megalkuvás, a problémák szőnyeg alá söprése, a farkasok (zsidók) beengedése a birkák (az elhülyített, letaglózott magyarok) közé, mert az állandó aknamunka fokozatosan megrohaszt, lezülleszt mindent. A Jobbikban eleddig még nem történt főbenjáró gazság, sem helyrehozhatatlan mulasztás vagy prostituálódás; de ha nem vállalják a szigorú és kíméletlen tagrevíziót (nem csak a ,,megnevezhetetlenekre", hanem az elfajzott ,,magyarokra" nézve is!), akkor bizony nem jósolok nekik napsugaras jövőt. S talán még annyit, hogy ,,egy fenékkel nem lehet két lovat megülni" (íme, egy újabb ,,dakota" közmondás!); lehetetlen egyszerre ,,szalonképességre" vágyakozni a gonoszok birodalmában (s ezért csak a cigánybűnözést ostorozni, közben a sokkal veszélyesebb zsidóbűnözésről ,,bölcsen" hallgatni!), ill. ezzel párhuzamosan teljesíteni égi és földi küldetésünket. Kívánom a Jobbiknak, hogy térjen észhez, találja meg a helyes egyensúlyt, s ne féljen határozottan cselekedni; hiszen vagy szőröstül-bőröstül beolvad a jelenlegi sátáni rendszerbe, vagy pedig - sokunk segítségével és szimpátiájával élve - örökre megdönti azt! (Uff, én beszéltem, s jóhiszemű gondolataimat megfontolásra ajánlom az illetékeseknek. A többi kizárólag rajtuk múlik.)


Forrás: Siklósi András

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=101724
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Retteg a Fidesz – lefegyverezték a hagyományőrzőket
  2012-07-05 21:59:46, csütörtök
 
  Retteg a Fidesz - lefegyverezték a hagyományőrzőket


Múlt héten egy szoboravatásra volt hivatalos Kecskemétre Kövér László. A neki díszsorfalat állni szándékozó hagyományőrzőket azonban a biztonságiak egyszerűen megfosztották fegyvereiktől. A fegyver kifejezést csak azért nem tesszük idézőjelbe, mert az utángyártott eszközök a fegyvert hivatottak megjeleníteni a hagyományőrzők kelléktárában, de a szóban forgó életlen kardok, durrogtatásra alkalmas elöltöltős muskéták legfeljebb annyira minősülnek fegyvernek, mint egy darab bot.

A fegyvereket megvizsgálta egy nemzetbiztonsági szakember (!), majd közölték, hogy azokkal nem mehetnek a politikus közelébe. Tehát a Fidesz nagyon hazafias honatyái ódzkodnak még a hagyományőrzéstől is. Persze jogos a kérdés, és ezután csak becsületből is illik elgondolkodni: ezeknek díszsorfal? Legfeljebb szemből, töltött fegyverekkel... Addig meg sorakozzanak nekik az öltönyös polgárok, a ,,nemzeti" ,,együttműködési" nyilatkozattal feszítve!

Az antiszociális Fidesz retteg a népharagtól, nyilván okkal. A hagyományőrző ünnepségek mellett nem árt majd kerülni a falusi gazdaságokat, tekintettel a villára hányás kockázatára. Valamint a gyárakban kalapáccsal garázdálkodó munkásokat, de helyükben pékségbe sem mennék. Még valaki hátba vágja egy péklapáttal a ,,kenyéradókat"!

Bánfalvi Béla - Jövőnk.info
2012. július 05.


http://jovonk.info/2012/07/05/retteg-fidesz-lefegyvereztek-hagyomanyorzoket
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Figyelmeztetés az otthonvédőknek
  2012-07-05 21:56:10, csütörtök
 
  Figyelmeztetés az otthonvédőknek


Az elsősorban az állami támogatással garázdálkodó bankmaffiának köszönhető kilakoltatások elleni tiltakozás olyan (az érintettek aktivizálódása és határozott önvédelme nélkül inkább szimbolikus, de annál sokatmondóbb) momentum, mely a hatalom számára fölöttébb kellemetlen. Egyrészt, mert az valóban a legleegyszerűsítettebb, kétségkívül jogos ellenállás. Ebben a kérdésben nincs vita, nincsenek izmusok. Ez mindenkit érint, bárki áldozata lehet, nemre, korra, egészségi állapotra, politikai, sőt etnikai hovatartozásra való tekintet nélkül.

Az otthonvédelem ezért egy nyers igazságért, a legalapvetőbb jogokért való ellenállás. Az otthonoknál emelt barikádoknál egymásra találnak a védelemre érkezők, még akkor is, ha történetesen szembenálló ideológiák hívei. Mert ott nem izmusokat képviselnek, hanem az egyszerű ember kiállását azért, ami az övé. Az otthonvédelem alapvető önvédelem, hon védelem. Aki pedig ezt nem fogja fel, és ott is politikai hasznot keresne, gyorsan kihullik a rostán. (Lásd: az akkor még próbálkozó Jobbiknak a helyszíneken a kommunistázás volt a leglényegesebb, amivel meg is felezte a munkáspártosokat is felsorakoztató önkénteseket.) Ezt a vonalat politikai ellentétekkel megosztani nem lehet. Mint kiderült, az etnikai szembeállítás sem működik, ha épp egy egyébként tisztességesen élő cigányt lakoltatnak ki, a társadalmi felháborodás akkor sem marad el - már a társadalom nem cenzúrázott sajtón vegetáló részét nézve. Azonban ez az a pont, amit tovább görgetve mégis igyekeznek csőbe húzni az otthonvédőket.

EMM-es szakcsoportunk jelezte, hogy az otthonvédelem területén erőteljes zsidó benyomulást tapasztaltak az utóbbi időkben. Ez a szokásos, "amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére" taktika. Párhuzamosan pedig azzal kell számolni, hogy megkérdőjelezhető akciókba rángatják bele az önkénteseket. A közelmúltban történt olyan akció, melyről feltételezhető a felmérő célzat. Megfigyelik az érintettek és a társadalom reakcióit, szekértolóik dobnak rá még egy lapáttal. Majd e szerint terveznek.

Az otthonvédelmet megállítani nem tudják. Ha még beszüremkednek, igyekeznek kézbe venni a dolgokat, az akkor is otthonvédelem marad. Egyetlen megoldás van: ha hitelteleníteni, kompromittálni tudják az otthonvédő csoportokat, meghasonlást támasztani irányukban.

A művelet a következő lesz: az otthonvédőket egyre-másra olyan helyszínekre fogják riasztani, ahol az érintettek cigányok (az arányok eltolódásával ez már maga visszatetszést szülne), és utólag bedobják, hogy nemhogy nem önhibájukon kívül csúsztak le, és élősködő életmódjuk miatt kerültek kilakoltatásra, hanem kifejezetten bűnözők. Az otthonvédők így elveszítik hitelességüket, a társadalmi szolidaritást, és aktivistáikat is.

Két dolgot lehet tenni ez ellen. Ha egyáltalán nem vállalják a kiállást, ha az érintett cigány származású - ez a nézetileg vegyes állományú aktivistákra tekintettel vagy jól sülne el, vagy nem. Persze ez újabb támadási alap is, de már ez a legkevesebb. Ha valakit nem fasisztáznak le, az manapság már szégyen. A másik lehetőség pedig, az alaposság. Minden esetnek jól utánanézni, mielőtt a kiállás mellett döntenek. Magunk az etnikai kérdéstől függetlenül szorgalmazzuk ezt.

Így dolgozik a hatalom, legyetek résen!

Bánfalvi Béla - Jövőnk.info
2012. július 05.

http://jovonk.info/2012/07/05/figyelmeztetes-az-otthonvedoknek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Aki nem EU-tag, megteheti: Svájcban továbbra is szabad iráni
  2012-07-05 21:44:59, csütörtök
 
  2012-07-05. 18:01
Aki nem EU-tag, megteheti: Svájcban továbbra is szabad iráni olajat vásárolni

Az Irán elleni szankciók körének bővítéséről döntött Svájc, de az Európai Unióval ellentétben továbbra is engedélyezi az iráni olajjal való kereskedelmet.
A gazdasági minisztérium csütörtöki közlése szerint az utóbbi döntésnek "külpolitikai okai" vannak.
A svájci kormány rendelkezése értelmében az iráni kőolaj, az abból származó és egyéb petrolkémiai termékek eladása, vásárlása és szállítása, valamint az azokkal összefüggő pénzügyi és biztosítási ügyletek engedélyezettek, de bejelentési kötelezettség alatt állnak.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/98351/#ixzz1zmMzWour
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akik nem élnek rosszabbul: jó évet zárt a Fidesz médiabiroda
  2012-07-05 21:42:50, csütörtök
 
  2012-07-05. 17:14
Akik nem élnek rosszabbul: jó évet zárt a Fidesz médiabirodalma is

25,7 milliárdos forgalom mellett 3,75 milliárd forintos nyereséggel zártak a Fidesz-közelinek mondott médiavállalkozások 2011-ben.
Május végén jelentek meg a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium holnapján a 2011-es üzleti eredmények beszámolói, így tanulmányozható, hogy milyen eredménnyel zártak a kormánypárt szekerét toló sajtóorgánumok.
A Fidesz-közeli médiavállalkozások összesen 25,7 milliárdos forgalom mellett 3,75 milliárd forint nyereséget termeltek tulajdonosaiknak 2011-ben. Ez árbevételben 21 százalékos, míg nyereségben 108 százalékos növekedést jelentett 2010-hez képest, míg 2009-cel összevetve az árbevétele a médiabirodalomnak 64 százalékkal, a nyeresége majdnem a hétszeresére nőtt.
Ez a médiabirodalom alapvetően négy személy tizenöt, egymással több szálon is kapcsolódó médiavállalkozásából áll. A négy személy: Simicska Lajos, Nyerges Zsolt, Fonyó Károly és Liszkay Gábor. Simicska Lajoshoz tisztán csak az Euro Publicity nevű közterületi cég köthető. A Mahir Zrt. médiaholdingban a Magyar Nemzetet kiadó Nemzet Lap- és Könyvkiadóval közösen tulajdonolt B-Reklám Kft.-n keresztül van ötven százaléknyi tulajdonrésze, a Mahir Zrt. pedig ötven százalékos tulajdonosa a Mahir Cityposternek. A Pro Aurum Zrt.-n és a Neo-Met Kft.-n keresztül ugyanakkor résztulajdonosa a Publimont és az A Plakát közterületi cégeknek, a Pro Aurumon át pedig szintén résztulajdonosa a Hír Televíziónak és a Magyar Nemzetnek is. Nyerges Zsolt portfoliójába a Simicskával közösen tulajdonolt Publimonton és A Plakáton kívül az Infocenteren keresztül a Heti Válasz és a Lánchíd Rádió, valamint az Infocenter tulajdonolta Advenio Zrt.-n keresztül a Class FM tartozik. Liszkay Gábor résztulajdonos a Hír Tv-ben, a Magyar Nemzetben és a Lánchíd Rádióban. Fonyó Károly résztulajdonosa az EuroAWK nevű közterületi cégnek, ezen keresztül a Mahir Cityposternek, illetve az MTG Metro Gratis felvásárlásával a Metropol ingyenes napilapnak is a tulajdonosa a Megapolis Media Zrt.-n keresztül.


A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) honlapján szereplő taggyűlési határozatok alapján Simicska 2011-ben a médiavállalkozásaiból 1,27 milliárd forintot, Nyerges 543 milliót, Fonyó 490 milliót míg Liszkay 307 millió forintot vett ki nyereségként. Tavaly a médiabirodalom teljes árbevételének 14,6 százaléka nyereség volt, és a nyereség 70 százalékát vette ki a négy személy. Ez a nyereségráta a magyar médiapiacon 2011-ben magasnak mondható.
Terjedelmes Simicska-háló
Simicska Lajos a feleségével közösen tulajdonolt Neo-Met Kft., valamint a Pro Aurum Zrt. további 2,5 és 2,1 milliárdos osztalékot fizetett ki a tulajdonosainak, ám nem tudni, hogy ezeknek a cégeknek a nyereségéhez milyen mértékben járultak hozzá a médiavállalkozásaik, illetve milyen egyéb tevékenységet folytatnak, noha az Opten cégadatbázisában szereplő adatok szerint az értékesítésből származó árbevételük idén is elhanyagolható volt. Így csak azokat a médiavállalkozások szerepelnek ebben az összesítésben, amelyekben a Neo-Met és a Pro Aurum tulajdonos, önállóan a számításokban ez a két cég nem jelenik meg.
A számításnál csak médiatulajdonosokat és médiafelületeket vették figyelembe, de a Simicska-birodalomhoz köthető Hung-Ister Zrt. nevű gyártócég, amely többek között a Szerencsejáték Zrt. sorsolásainak műsorait is készíti 715 milliós, míg a Mahir-cégcsoporthoz tartozó Mahir Kiállításszervező Zrt. nevű rendezvénycég 80 milliós nyereséggel zárt. A HVG ma megjelent gyűjtése szerint szintén Simicskához köthető médiavállalkozások még a Budamédia és Budamédia Rózsadomb nevű cégek,a Pro Aurumon keresztül a Budapesti Riport Kft., az Euro Publicityn keresztül pedig a Patient Média és a VM Eger nevű cégek is.
Tudatos építkezés
A 2011-es összeredményt jelentősen megdobta a Metropol felvásárlása, amely a Megapolison és az MTG Metro Gratison keresztül összesen 648 milliós nyereséget tett hozzá a portfolióhoz. A közterületi médiacégek különösen jól teljesítettek a korábbi évekhez képest, a Publimont egymilliárdos nyereségéhez az EuroAWK 202, a Mahir Cityposter 119, az Euro Publicity 74 milliót tett hozzá, de még a korábban csak veszteséget termelő A Plakát is 37 millió forint nyereséget termelt. A portfolióban a Hír Tv 528 milliós profittal zárt, meglepő ugyanakkor a Class FM, a Heti Válasz és a Magyar Nemzet gyengébb teljesítménye, ugyanis mindhárman sokkal nagyobb nyereséget produkáltak 2010-ben. Különösen a Class FM teljesítménye kirívó annak ellenére, hogy állami hirdetési pénzekkel nagyon is el voltak látva 2011-ben.
A tudatos médiaépítkezés jeleit mutatja, hogy míg 2008-ban 9 céget lehetett a Fidesz-közeli médiaportfolióban vizsgálni, addig 2011-ben már 15-öt. A felvásárlások jó üzleti befektetésnek bizonyultak, ugyanis a Metropol és a Publimont a két legnagyobb nyereséget hozták a médiacsoportba.
Szélesnek továbbra sem megy
A szintén fideszes szimpátiájáról ismert Echo TV és Magyar Hírlap ugyanakkor tavaly sem voltak képes meglovagolni a kormányváltás adta hirdetési lehetőségeket, noha 2011-ben némileg mérséklődtek a Széles Gábor üzletember tulajdonába tartozó médiumok veszteségei. De az Echo és a Hírlap még így is 233 és 306 milliós veszteséget termelt. Ehhez a rossz üzleti eredményhez alighanem hozzájárul az is, hogy a Magyar Hírlap és az Echo TV nincs kitömve állami hirdetésekkel, illetve Széles Gábor is egyre türelmetlenebb a kormány gazdaságpolitikájával szemben.
A Bencsik András tulajdonába tartozó Demokrata pozitív eredménnyel zárta a 2011-es évet is ötmillió forintos adózás utáni nyereséggel. Igaz, a Demokratában számos önkormányzat hirdetett 2010-ben és 2011-ben is.
A médiapiac 2011-ben
A Marketing & Média június 12-én megjelent számában részletesen ír a médiapiac 2011-es teljesítményéről, közülük is a 30 legnagyobb árbevételű cégről. Ezeknek a cégeknek az összforgalma 190 milliárdról 201 milliárdra nőtt 2011-ben, de megjegyzik, hogy a 11 milliárdos bővülés felét épp a Hír Tv, a Publimont és a Hung-Ister műsorgyártó hozta.
Szintén beszédes, hogy a 30 legnagyobb médiavállalkozásból 11 veszteséges volt (több, mint 18 milliárdos volt az összveszteségük) 2011-ben, illetve, hogy csupán három cég tudott egymilliárdnál magasabb nyereséget termelni: A Magyar RTL Zrt., a Lapcom és a Publimont.
Az árbevétel-arányos nyereség tekintetében a legjobban teljesítő három vállalat szintén a kormány-közeli médiabirodalom tagja: A Hung-Ister, a Publimont és a Metropolt kiadó MTG Metro Gratis.
(Kreatív Online nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/98350/#ixzz1zmMR5bp3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
AZ ÁLBÉKE ÁRA: KÍNKESERVES NEMZETHALÁl
  2012-07-05 21:38:24, csütörtök
 
  http://hunveerfarkas.blogspot.hu/2012/07/az-albeke-ara-kinkeserves-nemzethalal.ht ml



AZ ÁLBÉKE ÁRA: KÍNKESERVES NEMZETHALÁL

(MNH dokumentum)



ÖSSZEFOGLALÓ BEVÉSÉS!

,,A zsidóság nem más, mint az emberiség árulója és szégyene!"*

,,Csak ott van zsidóutálat, ahol zsidó is van!"*

,,Büntetés nélkül nincs bűnbocsánat sem!"*



,,AKI A LÉNYEGET NEM ÉRTI, AZ A RÉSZLETEKET SEM FOGJA!"

AZ ÉLETED A TÉT!*



AZ MNH KATONAI KÉMELHÁRÍTÁSÁNAK AJÁNLÁSÁVAL!

-TÖRVÉNYSZERŰSÉGEK; A GYILKOS BÉKE!-*



,,A háborúknak áruk van.

A békének is.

Olykor nagyobbak, mint a háborúknak.

Amennyiben háborút vesztünk, azt a nemzet túléli.

Azonban, ha a békét vesztjük el háború nélkül, abba a nemzet belepusztul!

Ezeknek a gyilkos békéknek a nevük álbéke, és jobban pusztul benne a nemzetünk láthatatlanul, mint egy igazi háborúban, mert kezdet és vég nélküli, és mert az utolsó embercsecsemőig fog tartani!

A fajiháború álbékéjében tud csak igazán büntetlenül elszaporodni a bioparazita!

Mert a parazita nem hagyományos háborút folytat, hanem alattomosat, felélőt!

A hagyományos háború eszközei a parazitára hatástalanok, abból kihátrál.

Fegyverei a saját fajának elkorcsosító szaporulata, a hazugság, a megtévesztés, az elhallgatás, a lejáratás, de legfőképpen tagadása saját fajának embertelenségéről!

Legnagyobb ellensége a felismerés és a kimondott Igazság Fénye, A Szó!



Földünkön egyetlen parazitafaj létezik, amelyik az emberrel kereszteztethető, az összefoglaló elnevezésük zsidók! Régebben szidó, a vallásban pedig farizeus, mely megjelölés a ,,hitetlen, lelketlen, erkölcstelen, jellemtelem árulóra vonatkoztatható!"*



A MINDENNAPI, ALATTOMOSAN TERJEDŐ FAJIHÁBORÚ!



B E V É S É S !



,,A szidóság nem vallás vagy kultúra, hanem egy emberidegen, de emberszerű biológiai faj, amely valójában az emberiség álarca mögé elbújva végzi alattomosan ártó cselekedeteit...

Nem buták ők, hanem degeneráltak, ezért nem képesek megérteni a mélyebb, morálisabb emberi tartalmat, felfogást és az életet irányító belső parancsolatot.

A zsidó valójában ,,biológiai zsidó", hiszen az összes élettevékenysége kizárólagosan önmaga felé irányul, mindent ennek rendel alá, mint pusztán csak egy silány biológiai entitás...

A környezetében vagy a természetben okozott károk nem érdeklik, annak felelősségét mindig másokra hárítja át, ők takarékoskodjanak, spóroljanak, és morzsákból éljenek meg, hogy az ő túlzásba vitt dőzsölése és jóléte, telhetetlensége(!) ezáltal még tovább maradhasson fenn!



Ez a viselkedési forma teljesen a parazitákra jellemző, hiszen a következményekkel nem törődve tesznek eleget belső biológiai ártó küldetésüknek, melynek egyetlen célja van; ,,mindig csak vegyél el!" - mert a parazita számára a pusztítás végcél is egyben!

A biológiai zsidó termeléssel és tényleges anyagi javak előállításával sohasem foglalkozik, hanem a mások által megtermelt javak hasznát és életerejét igyekszik minden módon elszívni!

(Bővebben; Eustace Mullins:A biológiai zsidó című összefoglaló munkája)



A zsidó a biológiai fajával pusztít, ezért tagadja a fajok és az emberi rasszok létét, ezért nem kutatható a múltja, amely egyébként sincs, ahogyan nincs sem népzenéje, sem kultúrája, sem történelmi nyelve(!), ahogyan az nemrégiben bizonyítást is nyert!

Ennek értelmében a ,,héber nyelv" összelopott, időnként fordítva leírt szavakból tevődik össze, és nem régebbi 400-450 évesnél, történelmi múltjuk, ,,küldetésük" szemenszedett hazugság!

A zsidók mindig más népekre telepedtek rá, és azok ősi kultúráját hazudták magukénak, ahogyan most hirtelen rájöttek arra, hogy ők tulajdonképpen magyarok...

A Hazugság Népe olyan módon formál jogot mások földjére, mint amikor egy hazátlan csavargó beleköp mások kertjébe, és ezen keresztül követeli azt magának."*



,,A valódi ember Teremtett, a szidó utángyártott...

Amíg az előző a Teremtőjének tartozik elszámolni cselekedeteivel és személyes életével, addig az utóbbi a gyártójának.

Ez egy nagyon lényeges és feloldhatatlan minőségi különbség!"*



(Egy nem teljesen megalapozatlan feltevés értelmében az előző civilizáció valamikor jóval meghaladta a mostani szintet, de elkövette azt a megbocsájthatatlan bűnt, hogy megpróbált beleavatkozni a természet rendjébe.

Orvosi és természettudományos ismereteivel felruházva ,,embert" próbált klónozni, utángyártani, de idővel kiderült, hogy az így ,,előállított" biológiai lények korántsem tökéletesek, hanem ellenkezőleg, túlszaporodásukkal végveszélybe sodorták a Földet.

Ekkor már késő volt visszavarrni a szálakat, a lelketlen és moráltalan, csak önmagukkal törődő entitások ellenőrizetlenül elterjedtek.

Emberszerű kinézetüket és a túlélésük érdekében kifejlesztett ,,mimikri" megtévesztő módszereiket felhasználva továbbadták faji degeneráltságukat, és azt követendő erénynek(!), ,,modernségnek" állították be!

És valóban, a fajzsidó nem rendelkezik homloklebennyel(!), a beleérzés és megérzés, ráérzés, a logikai munkaszervezés eme rendkívül fontos emberi tulajdonságával, amelyet teljesen egyértelműen meg is állapítottak, bár ennek hiánya nem gátolja az értelem kialakulását.

Ezt a felfedezést a Harmadik Birodalom orvosai is bizonyították, mert röntgenfelvétellel könnyen megállapítható volt valamely személy zsidófertőzöttségének mértéke.

A homloklebeny teljes megléte kizárja, csökkenő vagy teljesen hiányzó esete pedig igazolja a faji deformitás jelenlétét és annak egyénre szabott mértékét!



A Harmadik Birodalom orvosai - minden alattomos zsidó gyűlölködés ellenére - nem irtani, hanem gyógyítani kívánták ezen emberi betegséget, mert végső soron a ,,zsidóság" kórtani kategória, hiszen külön zsidóbetegségeket is(!) számon tart az orvostudomány, amelyek kizárólagosan csakis erre az egy fajra(!) érvényesek.

- Az orvosok tehát valóban rasszisták, mert csak ezen az egy módon keresztül kezelhetik a hozzájuk kerülő zsidóbetegeket....



A homloklebeny (limbus frontalis) hiánya is ezek közé tartozik, az öröklődő személyiség zavar (pszichopatikus tünetek), a tudathasadásos skizofrénia, a kóros ideggyengeség, a megalománia, a cukorbetegség, a gyökértelenség jellemző zavara a pánikbetegség, valamint a félelemből fakadó és ellentmondást nem tűrő(!), önkritikátlan és arrogáns, szűklátókörű üvöltő ostobaság... Ezért a szadista gyilkosságok elkövetői is többnyire ők.

Az ilyen ,,személyiségnek" hite, jelleme nincs, azt fanatikus önszuggeszcióval próbálja pótolni és elkorcsosult személyiségével - önnön belső békéjének látszólagos fenntartása érdekében - nyomorultságát ,,kiválasztottságnak" akarja beképzelni!

A kényszerképzet ugyanakkor nem egyenlő a valósággal!



Minden, ami magasztos, dicsőséges és morális, erkölcsi értelemben nagyszerű, vagy hatalmas emberi teljesítmény, az egy ilyen biológiai torzó számára felfoghatatlan, és mivel azt megérteni nem tudja, azon csak gúnyolódni, röhögni tud, rosszabb esetben pedig halálosan gyűlölni!

Ez a viselkedési forma kiütközik azokon a balesetes egyéneken is, akik homloklebeny sérülésen estek át, de életben maradtak...



Mivel egy ember csak az erkölcsén és morálján keresztül lehet ,,valóban ember", az e nélkül közöttünk élők valójában nem számítanak embereknek, hanem időzített biológiai bombáknak, mert ha életfeltételeik szűkössé válnak, azonnal kitör belőlük az a biológiai zsidó, amely ,,sem nem ember, sem nem állat", és nem tisztel semmilyen törvényt, még a kannibalizmus sem kizárható!

Nagyon érdemes lenne azon elgondolkoznunk, hogy a történelmi tanulságok és a borzalmas emberi háborúk hátterében szinte mindig és kizárólagosan(!) ezen faj elmebeteg és gyűlölködő hazugságai és mesterkedései álltak - és állnak most is! -, és mennyire ön- és közveszélyes, ha egyszer a korlátlan hatalom birtokosa lesz!

Emberutánzatok felelősséggel nem irányíthatnak emberi civilizációt!

Az eszközök és a lehetőségek ugyanakkor rendelkezésre állnak a faji szűrésre.

Talán csak nem ezért titkolják, büntetik és rendőrileg is üldözik azon normális és felelősséggel rendelkező embertársainkat, kik a zsidóveszélyre, ellentétet szító és fenntartó hazugságaikra a figyelmet felhívni próbálják, mert a zsidóbetegek irányítják már őket is?!



A tényleges ember egy finoman beszabályozott Szellemi Lény, az utángyártott, kiüresedett entitás (HMD kóros, Human Moral Disorder, vagyis Emberileg Kiüresedett) Anyagi Lény, törekvése mindennek az erőszakos tagadása, előtérbe helyezve önmaga pusztán csak anyagi világát és felélő parazita életmódját, gyűlölve az ezt felismerőket.

Rettenetes morális és erkölcsi hiányossága ellenére, biológiailag képes a tényleges emberrel történő faji keveredésre, amely elterjedésének és súlyos társadalmi kockázatának, emberfertőző jelenlétének elsőszámú módja és legalattomosabb eszköze is egyben!



A GENETIKAI HIÁNYOSSÁGOK ÁTADHATÓK AZ UTÓDOKNAK!



E faji keveredésen keresztül rontja meg mindazokat, kik gyanútlanul és jóhiszeműen - személyes fejletlenségük és igénytelenségük következtében - velük nemi kapcsolatra léptek!

Ezen bioparazita betegség valójában nem más, mint az emberiség betegsége, rákos burjánzása, pestise, amelynek önéltető táptalaja a hazugság, az igénytelenség és önnön emberségünknek a megtagadása a bioparazitának történő eszmei megfelelésből...

A szidóság sohasem volt, nem is lesz, és most sem az emberiség része, hanem annak arrogáns élősködője, mivel önmagában - az emberi civilizált társadalmak hiányában - megélni és életben maradni saját magától teljességgel képtelen lenne!



Az élősködő emberszerű bioparazitáinkat mi magunk tartjuk életben - a saját magunk érdekeivel ellentétben -, tudatlanságból, érthetetlenségből, személyes gyáva megalkuvásból és rosszul értelmezett emberi humanizmusból!

Ugyanis a bioparazita elterjedni csak ott tud, ahol nincs erős központi hatalom - fasizmus -, nincs egységes és szervezett nemzetjóléti társadalom - nemzetszocializmus -, és nincs irányított felvilágosító tanítás az emberi fajokkal, rasszokkal kapcsolatban - mint rasszizmus -, és nem alkalmaznak előítéletet a világcsavargó azonosíthatatlan jöttmentekkel szemben!



,,A zsidóság a Hazugságon keresztül jelent meg, és az Igazságon keresztül fog eltűnni!"

,,A mi vallásunk az Igazság kimondása, mint egyetlen igaz vallásé!"

(*)



A fenti kifejezéseket megtöltötték gyűlölettel, hazugsággal és ferdítésekkel, és nálunk már szidótörvényileg üldözik is, miközben ezeket az elveket a gyakorlatban is alkalmazza az izraeli-zsidó törvényhozás a megszállt Palesztin területeken, persze ekkor már mint a saját polgáraik védelmében, vagyis jellemtelen és köpönyegforgató hazug módon!

Mi soha nem tagadtuk a (zsidó) nemzetszocializmus, fasizmus és rasszizmus bűneit, hanem éppen ellenkezőleg, erre szeretnénk a figyelmet felhívni, itt és most a mi saját országunkban!

Ennek felhasználásával és gyakorlati alkalmazásával terjednek nálunk a szidó jóléti lakóparkok, ghettók, egyesítik erejüket ellenünk, miközben minket azért üldöznek és próbálnak büntetni, amit ők, itt és most a gyakorlatban széleskörűen alkalmaznak, de már ezúttal ellenünk!

Azért mert a zsidóparazita számára csak egy törvény van, az, amelyik csak neki előnyös!



Eszközük a faji szaporításra alkalmas álbéke, amelyben zavartalanul mérgezhetik és korcsosíthatják el a tudatlan és szándékosan félretanított tisztaszívű fiatalságot, a magyarnak hazudott - de valójában zsidóérdekű és fajú - Parlament, rendőrség és katonaság, valamint a Törvényhozás hatalmi és döntéshozói - messze nem magyar érdeket képviselő - álemberei!"



,,A zsidóellenesség mindig emberszeretet, ezért minden emberszeretet zsidóellenes!"*

,,A zsidóhazugságok egyetlen célja az Igazság titkolása, mert annak Fényétől félnek!"



A zsidó álbéke, mint harcmodor!



A zsidó mindig alattomosan gyűlölködő és számító.

Egy zsidó mindig hazudik, vagy elferdít, vagy hazugságra kényszerít, de mindenképpen be akar csapni, mert ,,Csalással viselj háborút!"

Soha gonosz tettét fel nem vállalja, zsidóságát körömszakadtáig tagadja, színészkedik, esküdözik és többnyire ,,éretlen és tudatlan az", aki szerint van zsidókérdés, zsidóbűnözés...

Jellemtelen, önkritikátlan, meggyőzhetetlen és tudálékos áltudományos zagyvaságokat böfög vissza - többnyire más zsidókra hivatkozva - ennek a kérdésnek a lehetetlenségéről.



,,A tanított történelem az, amiben a zsidó történészek megegyeztek a saját érdekükben!"



Gúnyolódik, lekezel, nagyon intelligensnek és műveltnek tünteti fel magát, alapból fölénk helyezi személyét, játssza a ,,nagy demokrata" szerepét, erről a kultúrzsidó azonnal és biztonsággal felismerhető, mert öklendezi ki magából az évszámokat és a tanított neveket.

A kultúrzsidó eredendően és önkritikátlanul pszichopata, mert ebben a pozícióban találkozik az alkotni képtelen logikátlan alkata a ,,mindent megmagyarázni, de semmit sem megoldani" parazita alapfelfogással!

Ezt normális ésszel senki ki nem bírná...



(A ,,demokratizmus" zsidó kitalálmány, a befészkelődési esélyeik javítására.

Lényege a mennyiség döntő szerepe a minőséggel szemben.

Érdekes ebbe belegondolnunk, csak egy repülőgép vezetése szempontjából is...

Nyilvánvaló, hogy a minőség mindig magasabb rendű a mennyiségnél.

A ,,demokrácia" egy olyan éjjeliedényhez hasonlatos, amely működése közben annyi salakanyagot halmoz fel, hogy végül abba fullad, büdösödik bele.

Amikor ez az anyag felhalmozódik és túlcsordul a bili peremén, akkor ezt roppant tudományosan ,,pogromnak" hívjuk, amikor a Szellemi Ember végre megszabadul anyagi terheitől, és ennek ,,kiválasztott nagyon demokratikus" felhalmozóitól...)



,,A kultúrzsidó a legmegátalkodottabb és legkörmönfontabb tagadója az emberi eszméknek, mert (zsidó)iskolai és (zsidó)egyetemi évei alatt meggyőződésévé vált az a téveszméje, hogy ő okos és intelligens - mi több igencsak felsőbbrendűen művelt -, mert a vérségi roncsoló hatás ekkor egybevág a tudatmódosítóan beleöklendezett fajzsidó korcs eszmékkel!

Ez sajnos igaz fegyveres testületünk némely tagjára is..."*



Törvényekre és idegen szavakra, kifejezésekre, dátumokra utal, amelyek félreértelmezhetők, és ezt ő azonnal félre is értelmezi, ha érdekei úgy kívánják.

Az igazságot nem érzi és nem is érti, számára ennek a szónak a jelentése csupán annyi; ,,ha ebből előnyöm, vagy hasznom van, akkor ,,nekem" van igazam!"

Békében terjed a legjobban, ez az igazi táptalaj a számára, mert a zsidóban nem csak a minőség, hanem a mennyiség az igazán káros!

A történelem folyamán mindig(!) felduzzasztott faji mennyiségével kerekedett az őt befogadó emberi nemzetek fölé, melyet a későbbiekben véráztatta kegyetlen szadista terrorral tartott fenn!

Nálunk is ez várható...



A TISZTA SZERETET VISSZAFORDÍTÁSA ÖNPUSZTÍTÓ BIOFEGYVERRÉ!



A kis szid-ócska mint biorobot, teljesen bután és életre alkalmatlanul jön a világra...

Biológiailag vegetál, az agya úgy működik, mint egy program nélküli számítógépé...

Mindenre tanítani kell, magától semmire rá nem jön, még orrot fújni sem tud rendesen, ha erre idejekorán meg nem tanítják, többnyire pedig mindent fordítva(!) csinál.

Figyeljük meg a zsidólakóparkok gyerektől hemzsegő - általában három,négy családonként - környezetét, és a mindenhol erőszakosan visító, sivalkodó, önállóan már játszani nem is tudó, csak állandóan követelődző kis bioparaziták ,,környezeti terhelését"!

Ezek nem embergyerekek, ezek az országunkat felzabálni akaró sáskák következő generációi!

Nem alkotni, teremteni, Hazát építeni jöttek ide, hanem azt tövig lerágni!

Genetikai torzulásukon és elkorcsosult jellemükön keresztül már csak erre jók!



Elsajátítanak bizonyos viselkedési és megjátszási formákat, utánzó és behízelgő képességük nagy, mert a bioparazita elsődleges érdeke a megnyerő és behízelgő modor, a megtévesztés önmaga tényleges személyével kapcsolatban és a szánalom nélküli kegyetlen és rideg számvetés zsákmányának megszerzése érdekében.

Első áldozata maga a szülő, ha az tévedésből zsidó párt választott magának szerencsétlenségére!

Igazságnak, törvénynek, megérzésnek, teremtő logikának még a szikrája sincs benne, ezért kérdezgeti mindig azt állandóan: ,,te honnan tudod ezt,vagy azt"?!



(Teller Ede: ,,Én nem hiszek a tehetségben, viszont hiszek az iskolai dokumentált(!) tanításban!"

Teller Ede Magyarországon született zsidó fizikus volt, ki a hidrogénbomba körüli álszent sündörgésével vívott ki magának hírnevet.

Eme ,,nagyszerű" explóziós termékkel viszont sikerült alaposan ártania az egyetemes emberiségnek, miközben elfelejtkezett arról, hogy a Földet benépesítő csodálatos élőlények egyikének sincs szüksége okmányokra és igazolásokra képességeik alkalmazására, csak a zsidóknak, mivelhogy ők önmagukból kiindulva tudják, hogy amit nem tanítottak meg nekik, azt nem is tudják...

Így az elzsidósodott társadalmaknak is, ahol a papír vált fontosabbá, és nem maga a képesség!



Teller Edénk - bizonyítva a zsidóság alapfelfogását - szinte mindenhol nukleáris robbantással próbálta volna formálni világunkat Alaszkától Mexikóig, de még arra is képes lett volna, hogy ezt a Holdon hajtsa végre.

Megöregedve elismerte a magyar nyelv nagyszerűségét és logikáját, de természetesen ez nem tette őt magyarrá, vagy bölcs emberré sem, ugyanis eltorzult zsidófizikáján keresztül - mint torz üvegen - nem érhette fel ésszel az implózió, a Szellemi Erő jelentőségét.

A kis hazudós Einstein szintúgy nem, ki a Pszichológiai Hadviselés című dolgozatáért érdemelte ki a (zsidó) Nobel-díját, ugyanis minden más eredménye szemenszedett hazugság, melynek egyetlen célja volt csupán, a nemlétező zsidó géniusz világraszóló magasztalása...

Ők ugyanis a Hazugság Népének képviselői voltak."*)



A bioparazita sohasem érez sem könyörületet, sem megértést áldozata szenvedésével kapcsolatban, hanem ellenkezőleg, ez sarkallja és buzdítja - mint siker(!) - a még kegyetlenebb, még szívtelenebb zsákmányszerzése érekében!

(Kapcsolódó irodalom: Eustace Mullins; ,,A biológiai zsidó" )



Amint felelősségre vonjuk jellemtelen és gyalázatos cselekedeteiért, abban a pillanatban ,,emberi jogaira" hivatkozva tiltakozik, ami egyébként abban a pillanatban meg is szűnik, ha ezt egy tényleges emberre kellene alkalmaznia...

Ugyanis azt ő semmibe sem veszi, de saját magának viszont megköveteli, ha abból előnye származik.

A felelősségre vonás, a jellemesség, a rendszeretet, a következetes és állandó figyelmes segítőkészség, önfeláldozás és jóindulat számára nem ilyen...

Első áldozata maga a szülő és ezután már senkire sem lesz többé tekintettel.

Kifejlődve és ivaréretten terjeszti aberrált és korcs, mennyiségre alapozott buja faját.

Telhetetlen és megváltoztathatatlan.



Az élethez való jogaként az erőt, a megtévesztést, a becsapást, a dögevést, a gátlástalanságot, hideg mérlegelést, a sunyi és alattomos behálózást és a végtelenül önző, jellemtelen egoista érdekközösséget és a szánalomnélküli pusztítást tartja!

A zsidócsaládok összetartó ereje sohasem a szeretet, hanem az érdekközösség!

Az elzsidósodott országok ismérve is ez!



Az érdekközösség célja fenntartani és továbbadni azt a bioparazitizmust, amelynek egyetlen célja felélni és telefialni azt az életteret, ahol éppen megtelepedtek!

A zsidóság vonulási útvonalai és alattomos beszivárgási módszerei elképesztő pontossággal és feltűnő hasonlatossággal megegyeznek az Elő-Ázsiából kirajzó patkányokéval és nyomukba szegődő szeméthalmozókkal, a cipekedő-gányoló cigányokéval.

Ahogyan a csatornapatkányok, úgy a zsidóság is rendkívül érzékeny az Igazság Fényére, és erkölcsi- és morális hitványságát külső csillogással, hivalkodó jóléttel próbálja ellensúlyozni és hazugságokkal álcázni tényleges cselekedeteit.

A csatornafedelek felnyitásakor egymást taposva menekül az odalent hemzsegő patkánysereg.

Ez azért több mint beszédes, mert az Igazságnak fénye van...

Beszédes még az is, hogy csak ott vannak zsidók nagyobb számban, ahol sérült a nemzettest, és ott vannak a patkányok is, ahol valami erjed, bomlik, rohad és felélhető.

A patkány sem vállalja fel az arcát, a sötétben mer csak marni, ahogyan a zsidó is mindig tagadja arcát, és csak akkor mutatja meg az igazi énjét, amikor már a hatalomban, nyeregben érzi magát...

Akkor viszont pofátlanul és gátlástalanul önmagát Isten Kiválasztottjának minősítve, hogy ezen keresztül avatkozhasson bele az életünkbe, viszont nagyon hamar rá kell jönnünk arra az igazságra, hogy az ő istenük, nem a mi Istenünk!



(,,Gondolkozzatok már végre, ti zsidóhazugságokon és átírt zsidóbiblián nevelkedett becsapottak!

Milyen Isten lehet az, amelyik ilyen hazug, alattomos és hitvány jellemű, bizonyítottan összeférhetetlen eltévelyedett népességet választott ki a saját földi képviseletére?!

Csak egy Fényre kiszabadult patkánycsorda hiheti magáról, megrészegülve a földi szépségtől, hogy ő Isten kiválasztott küldötte!")

(*)



,,AKI A LÉNYEGET NEM ÉRTI, AZ A RÉSZLETEKET SEM FOGJA!"*



,,A bioparazita mindig a mának, a kényelemnek és a szórakozásnak él, nem fárasztja magát a ,,holnap" hosszútávú gondolatával, és hagyja magát jellemtelenül sodortatni azok által, akik az erőt(!) képviselik a számára, vagyis többnyire a gonosz cionista fajzsidóknak!"*



Ezért lehetséges az, hogy a Harmadik Birodalomban sok zsidó és félzsidó is jól élt, mert betartotta a hatalmi erővel megtámogatott nemzetjóléti államot - a nemzetszocializmust.

Mert nem volt sem alkalma, sem módja a hatalom közelébe férkőzve aberrált és korcs életszemléletét ,,törvénynek és alkotmányos rendnek" beállítani, ahogyan azt most a zsidógyarmattá, befolyási övezetté degradált szerencsétlen Hazánkkal teszi az a rendőrség, amelynek feladata valójában saját országának védelme lenne a zsidóparazitizmussal szemben!



,,Ahol a zsidók megvetik a lábukat, ott a hagyományos erkölcsi, morális és kulturális emberi értékek száz éveket zuhannak vissza az emberi elfajzás következtében!"*

A ,,fejlődés és modernizáció, reformok" sohasem emberi értelemben és felfogásban értendők, hanem a zsidók térnyerésére!

Ami egy-egy bioparazita számára fejlődés és reform, az a mi számunkra buktató és deformitás, mivelhogy érdekellentét áll fenn közöttünk még az élet alapvető céljainak megítélésében is!

(Lásd: implózió és az explózió kibékíthetetlen ellentéte, vagyis a Szellemi Erő és az Anyagi Erő alkalmazása, terjesztése.)



A VÉGSŐ CÉL NEM A HATALOM VAGY PÉNZ, HANEM AZ ÉLET KIOLTÁSA!



Az ellenük történő harcmodor megválasztásának is olyannak kell lennie, amelyik tükrözi e népség alapvető tulajdonságait és törvényszerűségeit!

Mit tudunk tehát?

A zsidóság a békében terjed a legjobban, mert ekkor zsarolással és korrupcióval megszerzi a társadalmi, hatalmi és döntéshozói szintek hivatalnokait a saját nemzetpusztító céljaira!

A zsidóbéke tehát nekünk valójában folyamatosan zajló nemzet- és népirtás!

A nemzethalálunk kiváltó oka a keveredéssel történő faji lezüllesztés, ami a fajiháború egyik jellegzetes következménye, ugyanis ezáltal képviselet nélkül marad(!) az eredeti népesség!



,,NEM LÁTJUK AZ ELLENSÉGÜNKET, EZÉRT HARCOLNI SEM TUDUNK ELLENÜK HATÉKONYAN, MERT NEM EGYÉNEKKEL, HANEM IDEGEN FAJJAL KELLENE HARCOLNUNK!

ALATTOMOSSÁGUK TÉNYLEGES MÉRTÉKE FIZIKAILAG NEM MÉRHETŐ, DE ERKÖLCSILEG ÉS MORÁLISAN SZÁMUNKRA ELVISELHETETLENEK!"*



Ezeken keresztül működteti elnyomó és terror gépezetét, mint a pénzügyi és szociális prés ,,megszorítások" és gazdasági tehertételek és uzsorás zsidó módszerek legálissá tételét, mi több azt törvénynek(!), rendnek(!) és kötelességnek(!) állítja be, amelyet az általa létrehozott és üzemeltetett ,,Szervezett Bűnözők Alosztálya" néven a rendőrség és a politikai rendőrség (ÁVH) igénybevételével tart fenn, illetve üldözteti és bűnözőknek, terroristáknak állítja be azon hazafiakat, akik erre rájöttek!

Az egész gazdaság ekkorra már zsidókézben van, aki ebbe nem illeszkedik be, az gyakorlatilag megélni már nem tud.

A hírközlés zsidókézben, ráadásul korlátlan mennyiségben özönlenek be az új telepesek - valójában bioparaziták -, kik a zsákmány és a mohóság reményében még másokat is behívnak felzabálni az országot.

(Napóleon: ,,A zsidók felzabálják szegény Franciaországomat!"*)



A történelem tehát mindig ismétli önmagát, ahogyan a zsidók sem bírnak megváltozni, úgy az emberek sem bírják őket elviselni!

Az eredmény: zsidóirtás, zsidótlanítás, véres polgárháború, mert egyszerűen egy élő bolygónak és annak teremtményeinek joguk van küzdeni a saját életükért!

Amennyiben a zsidók rájönnének arra, hogy az emberiség hagyja őket élni, ha betartanak bizonyos társadalmi normákat, akkor nem lenne semmilyen baj.

Azonban a zsidók nem közöttünk akarnak élni, hanem a helyünket átvenni, méghozzá alattomosan és ártó szándékkal minket kiirtani és a világot uralni, olyan módon és eszközökkel, amelyek egyértelműek annak teljes és totális elpusztításával!

Ezt természetesen hirdetik is, sajnálkozva azon, hogy ez ellen mi bizonyára tiltakozni fogunk.

Ebbe az emberiség soha beleegyezni nem fog és teljesen egyértelmű, hogy ennek a harcnak mi lesz a végkifejlete!

A fajzsidók és elmebeteg aberrált politikai és ,,vallási" vezetőik hajszolják bele a jó szándékú, és jó érzésű emberiséget egy olyan véres háborúba, amely végül még a ,,zsidó" szó kiirtását is eléri, ugyanis ez a hatás és ellenhatás törvényszerűsége és jogilag igazolható következménye!

Fel kellene ébredniük a zsidóság még valamennyire normális és gondolkodó tagjainak, közömbös, csak a pénzt hajszoló zsidókkal keveredett szerencsétlenjeiknek, hogy gyomlálják ki magukból a cionizmus téveszméit, boruljanak a földre addig, míg azt még maguktól és önszántukból megtehetik, mert ez a mostani Nagy Háború nem az alkudozásról fog szólni!



Ahogyan a patkányok a bomló tetemre, úgy hívják, hívogatják egymást ők is egy végső nagy zabálásra, élvezkedésre Hazánk földjére, a világ minden részéről...

Minket felélni, leélni, helyünket átvenni jönnek ide, azonban ez ebben a formában nem lesz lehetséges.

,,Kihaló faj vagytok!" - üvöltik a gúnyolódó zsidóifjoncok a képünkbe, de a végső számvetés során az eredmény nem ez lesz. (Habonim Dror, Hasomer Hacair, Hechaluc, zsidó ,,fajvédő"(!) szervezetek!)





A MI TÖRTÉNETÜNK - hirdeti a hivalkodó zsidóplakát. (,,Több, mint üzlet!")

Már merik magukat nyíltan mutogatni, már nagyon úgy gondolják, hogy övéké ez az ország.

Tanuljunk ebből és vegyük sorra azon köztünk élő zsidókat, akik a magyar nyelv mögé bújva, de magyartalan, embertelen bioparazita módjára csak Hazánkat és minket felélni jöttek ide!



1.) Álzsidó kislány arc; látszólag kedves és emberi, azonban ez már zsidófertőzött embert takar...

Amint idősebb lesz - és már közénk hullajtotta a paraziták következő generációját - megmutatja igazi arcát, amelyik a 40. életév elmúltával kiütközik rajta!

2.) Egyértelműsíthető kufárzsidó arc; hallani, amint reszelős, recsegő hangon próbálja ránk sózni a lopott portékáját. Őt is csak a haszon érdekli, más nem.

3.) Mosolygós, ,,intelligens tanárnéni"; vagyis valójában az askhenazi kultúrzsidó típusa.

4.)Egyszerűen egy ,,lombrózó faszkalap", a primitív zsidó archeotípusa; Jobb és kifejezőbb meghatározást erre nem találtunk. Rajta ténylegesen is látszik a kőkorszak...

5.) Egyértelműsíthető parazita arc; a hosszú keskeny jellemző fejformával. A behízelgő és szimpátiát keltő szemredő és szemberendezés ne tévesszen meg minket, a parazita számára életbevágóan fontos, hogy megnyerő benyomást keltsen utódlása érdekében!

6.) ,,Vidéki nagymama" karakter. Alattomos becsapás, ne dőljünk be neki! A népies fejkendő alatt - amit nem véletlenül adtak rá(!) - egy hidegen számító és érdekeivel mindig tisztában lévő askhenáz zsidóparazita lapul! Kinek ne esne meg a szíve egy ilyen ,,öreg nénikén"?! Nos, pontosan ez a lényege a zsidóparazitizmusnak, a fajiháborúnak: a megtévesztés!

7.) ,,Zsici" zsidó-cigány purdé, ki esedezve hajlong utcáinkon pénzt kunyerálva, majd legenyáz minket, ha nem kap. Mondanom sem kell, ő sem kell...

8.) Egoista sephard - semmihez sem értő, de mindent megmagyarázni tudó - zsidó köcsög, kinek itt öröm az élet! Bizakodva tekint a magyarok hiszékenységére és a várható saját nagy jólétére, sok gyerekre számít, természetesen a mi lányaink megrontása mellett...

9.) Nem sok látszik belőle, de ennyi is elég; valószínűsíthetően egy másik fajzsidó...



Nos, kedves Honfitársaim!

Itt tartunk, hogy a zsidók a Hazánkban folytatják ,,a mi történetünk" című felélési és felzabálási népnyomorító műsorukat, mert bambán hagytuk!

Csak mi rajtunk múlik, hogy ezzel, itt és most ennek vége is legyen!

Nézzük továbbra is figyelmesen a plakátokat, ismerkedjünk a zsidóarcokkal, mert azon már ember és magyar egy sincs, és jól véssük őket az eszünkbe...



AZ ÍGÉRET FÖLDJE, AHOL MEGKAPOD AZT, AMIT MEGÉRDEMELSZ!



Élve innen egy zsidó sem fog kijutni.

Ez a nép már nem az a nép, amelyik jószándékúlag szeretet-szánalomból ide befogadta őket.

Ez a nép már megváltozott, ők változtattak meg minket.

Ez a nép, ez a Föld már nyűgnek tekinti őket, felismeri bioparazita hazug élősködőit.

Ez a Föld Bolygó sem az, ahol menedéket találnának.

Ez a Föld Bolygó már megváltozott, ellenségeinek tekinti őket.

Az állatok, a növények, a természet és az időjárás is, még a rovarok, hangyák és a mindenféle terjedő betegség is.

Az egyensúly hamarosan ismét helyreáll, mert az Élet győzedelmeskedni fog az emberszerű öntelt bioparazitizmuson..

Ekkor egy Új Világ fog beköszönni, egy Aranykor, de előtte még ott lesz az a bizonyos számonkérés, amiről egyetlen zsidó sem szeret hallani, mert babonásan hisz a fájdalmatlan büntetlenségében, amiről pedig tudjuk, hogy büntetés nélkül nincs feloldozás sem!

Ez az Élet Törvénye, mert;

,,Megítéltetnek eleveneket és holtakat!"*



MOST, EGY ÚJ VILÁG KÜSZÖBÉN!



Nagyon hitelesen írja le ezt a folyamatot Wass Albert, az Író Fejedelem, kinek szavainak az Igazságát mindnyájan a szívünkben érezzük, a Pogány Újévi Köszöntő című versében;



,,Hej, emberek! Markomban sűrű fekete vérrel telt kupa!

Ezzel köszönt rátok egy rongyos, világgá űzött árva kobzos, utolsó Koppány-unoka!

Borra nem telt. Így hát kupámat megtöltöm bús magyar vérrel.

Hozzátok szólok emberek!

Hej, testvéreim, emberek, öt világrészen szerte-széjjel!*

Ím alvadt vérrel telt kupámat e rút világon végigöntöm, s magyar vér mellett, ahogy illik az Újesztendőt ősi módra zord Táltos-szóval felköszöntöm!

Babonát mondok, szörnyű átkot!

Vad mágiát, mely megfogan; megátkozom azt, aki vígad!

Ki bort iszik, asszonyt ölel, békében él s boldogan!

Mert jaj, véres nép ma az én népem! Ordas vadak tépik a testét! S kik elfordulnak tőle, hogy ne lássák; átok marja ki két szemük világát s pusztuljanak, kik gyászát elfeledték!



(!)



Méreggé változzék a bor minden pohárban és tébolyult sikollyá a kacaj!

És szörnyű vész halálhörgés légyen, és minden földi otthon porrá égjen, és minden céda ember benne égjen, ki tudni arról semmit sem akar; hogy miként pusztul börtönben, kínban, vérben, egy részvétlen világ közepében magára hagyott népem, a magyar!"*

(Az ,,okosan mérlegelő tiszturaknak...")



(!)



,,Hej, testvéreim, emberek, öt világrészen szerte-széjjel..."



,,A Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnoksága szorgalmazza és keresi a kapcsolatot testvéreinkkel, ,,öt világrészen szerte-széjjel", hogy egyesítse a ,,HUN NEMZETSÉGEK VÉRSZÖVETSÉGÉNEK" bármilyen nyelven beszélő, és bárhol élő testvéreinek erejét közös ellenségünkkel szemben!

Amennyiben a zsidóság nemzetközileg szerveződik az emberiség ellen, akkor nekünk is ezt kell tennünk, ahogyan Atilla Király Vezérünk soknemzetiségű testőrsége is tette!



,,Ezeknek a katonáknak nem volt szükségük a hagyományos utánpótlási vonalakra és parancsnoki láncolatra. Egyéni harcra kiválóan képzett katonák voltak, akik hozzászoktak, hogy kis egységekben magukra hagyatva cselekedjenek!"*

(AKIT; Atilla Királyunk Testőrsége; ,, AZ vagy, AKIT szolgálsz!")



,,Az egyetemes zsidó alattomosság és elvetemült gonoszság legyen az az erő, amelyik összekovácsol bennünket a világméretű önvédelmi harcra!

Segítségül hívjuk ilyenkor Őseink - Hőseink Szellemét, a Természet Vad Viharait, az Élővilág Minden Teremtményét és Teremtő Istenünk Hatalmát, hogy mutassa meg az Erejét a sátáni eredetű emberarcú féregizmus eltiprására!"*

,,Úgy legyen, ahogyan azt Te akarod, ki ,,AZ" vagy, ,,AKI" vagy!

(Táltos)



,,A Természet kezdi megmutatni a másik arcát is, amelyik ténylegesen a pusztításra való!

Ilyenek az egyre vadabbá váló időjárási megnyilvánulások, a bogár- és rovarfajok új generációi és a semmiből előtűnő járványok és különféle fertőző betegségek.

Mi őshonosak vagyunk a Kárpát-medence térségében, nekünk ettől tartanunk nem kell, ha a szívünk tiszta!

Viszont NEM vonatkozik ez a parazitákra és a kriptozsidókra, bármennyit is zabáljanak földünk gyümölcseiből, ők ettől nem lesznek sem magyarok, sem emberek, sem őshonosak!

Először is be fogják járni a félelem, rettegés és pánik minden lépcsőfokát, majd pedig megtébolyodnak, amikor szerteszét omlik körülöttük az átkozott zsidóviláguk, amelyért annyi szenvedést és förtelmes bűnt okoztak az emberiségnek!

A java azonban csak most fog igazán bekövetkezni, ami természetesen független a szakmától, hivatástól, vagy akármilyen beosztástól.



A Halált ez nem igazán fogja érdekelni...

A Halált nem lehet hatalmi szóval megállítani, lekenyerezni, vagy megvesztegetni.

A Halál tudja, hogy az őt megelőző bénító félelem a legborzalmasabb és ez is része lesz a Büntetésnek, amiről tudja, hogy szabadkezet kapott rá, mert a Halál az Igazság része!

Ez a Halál nem fog különbséget tenni sem kor, sem nem, sem pedig megbánást mutató álszent ígérgetések között.

Lett volna rá alkalom és lehetőség éppen elég!

Az Ő Hivatala nem foglalkozik reklamációkkal és éppen olyan szenvtelen, érzéketlen lesz, mint a magyar családokat szánalom nélkül utcára tévő uzsorás-zsidó paraziták embertelensége!



,,Méreggé változzék a bor minden pohárban és tébolyult sikollyá a kacaj! És szörnyű vész halálhörgés légyen, és minden földi otthon porrá égjen, és minden céda ember benne égjen!"*



A Természet a mi oldalunkon áll és segíteni fog kitisztítani szépséges Hazánkat, majd végül le is öblíteni és kifertőtleníteni ezt az emberlakta ősi helyet a hamarosan visszatérő Pannon-tenger dübörgő hullámaival"*





A MAGYAR NEMZETI HADSEREG KATONÁINAK!

- A HUN NEMZETSÉGEK VÉRSZÖVETSÉGE -



,,A Láthatatlan Lobogó"



,,Konok hűséggel hordozom az úttalan bozótokon.

Seb a vállam és seb a markom, de fogom, viszem és megtartom.

S fogcsikorgatva hirdetem; nem ért véget a küzdelem!

Mert valami még megmaradt, görcs zsibbasztja a markomat,

De markomban még itt a Szó; a Láthatatlan Lobogó!

Ereklyém, Kincsem, Fegyverem, magosra tartom és lengetem!

És védem, foggal és körömmel! Vad dühvel és őrült örömmel!

És mentem, mindeneken által, íntépő, végső akarással!

Dúlt otthonom rég összedőlt, kifordult alólam a föld.

Társamat ár elsodorta, mögöttem ég a poklok pokla.

Előttem vad sziklák merednek, de nekivágok a meredeknek!

Mert élek még! Ha törten is, ha vérben is, ha görcsben is, még ha utolsó is vagyok,

Kit az Özönvíz meghagyott, de harcom végigharcolom s a lobogót megmarkolom!

Megmarkolom és nem hagyom, ha le is szakad a két karom,

Ha két lábam térdig kopik; de feljutok a csúcsokig!

S utolsó jussomat, a Szót, ezt a Szent, tépett lobogót,

Kitűzöm fent az ormokon, s a csillagoknak meglobogtatom!"*

(Wass Albert)



,,Úgy lesz Bajtársunk, harcunk végigharcoljuk s a lobogót megmarkoljuk! Győzelem!"



Egy emberi nemzet, ha élni akar, ki kell szűrnie az államisága vérkeringéséből a parazitizmus degeneratív, megosztó és lealjasító fertőző betegségét.

Mindenképpen és mindenáron!



,,MINDENÁRON A FÉNY FELÉ!"



A parazita jellemző tulajdonsága a parazitizmusa és az ehhez történő korlátlan ragaszkodása.

Orvosi értelemben ilyenkor a fekély környezetét is kivágják a gyógyulás érdekében...

Az egészséges szervezet ezután már minden gond nélkül leküzdi az ezzel járó sejtszövet veszteségeket és gyorsan talpra áll, virulni, élni kezd, megújult boldog erővel!

Ez történt a Harmadik Birodalom dokumentált esetében is, ahol az emberi tehetség és alkotó-teremtő képesség megszabadulva a parazitizmus nyomasztó terheitől csodákra volt képes!

Nem egészen öt-hat év múlva ez az államilag jól szervezett emberi civilizáció, szó szerint a csillagokat ostromolta!



Tetszik, vagy nem tetszik egyeseknek, ez a nemzet már most a gyógyulás útjára lépett, mert az első és legfontosabb lépés az a kórtani megállapítás, hogy milyen betegségben is szenvedünk?

A válasz egyértelmű, hiszen ennek káros sejtburjánzása a zsidó ghettók szaporodásával szerte az országunkban mindenki számára egyértelműen bebizonyítható.

Nincs az a nemzet, amelyik egy ekkora ingyenélő-élősködő csűrhét, ilyen pofátlan és gátlástalan jólétben - ennek mindennapi folytatólagos terhével - károsodás nélkül eltartani hosszú távon képes lenne!

Az emberi, biológiai, erkölcsi- és morális, tudományos károkozásról már nem is szólva!



A zsidóság a történelme során győzni sohasem tudott!

Sehol sem!

Tönkretett népeket, nemzeteket, háborúkat és tömegmészárlásokat szított, célzottan népeket irtott, például - magát fehér embernek álcázva - Észak - Amerika nagyszerű, hős indiánjait.

Gyalázatos, kegyetlen és szánalomnélküli tett volt ez, is mint a többi, amit mindig csak ők, és mindig csak ők okoztak, járjanak bár Szíriában, Egyiptomban, Oroszországban, akárhol!

Győzni sohasem bírtak, mert egy mutáns soha le nem győzheti az igazi embert és annak élő környezetét, a természetet, amelyből vétetett!

Az embert Teremtője ebbe az ideális környezetbe helyezte, de a parazita nem érheti fel ezt bölcsességgel és logikával, hogy ő az, aki végül ebbe semmiképpen(!) nem illeszthető bele...



M O S T ! *



,,A zsidóságot MOST a teljes és totális, visszafordíthatatlan kipusztulás fenyegeti, és ezért senki emberfia könnyet ejteni nem fog!

Többször is bizonyították szándékukat, amely másról sem szólt, mint alattomos, nyerészkedő, gyilkos, haszonleső gyűlölködésről, zsarnokságról és megfélemlítő terrorról!

A velük elkeveredett szerencsétleneknek és kiszsidóknak küzdeniük kell a bennük lévő rossz vér roncsoló hatása ellen, és akár életük feláldozásával is MOST bizonyítaniuk kell hovatartozásukat embertársaik felé!

Esélyt kaptak, gondolkozzanak, és MOST cselekedjenek, mindenki a saját képessége szerint!

Mert mindenki dönthet, és döntésében benne van mindenki igazi lelke, vagy annak hiánya!



A zsidóságnak MOST szembe kell néznie a világméretű büntetés szükségességével és elkerülhetetlenségével, mert ennek ideje MOST jött el!

Emberiségellenes hatalmas bűnei miatt ez a megbélyegzett népség, csak a büntetése elszenvedése után lehet(ne) méltó arra, hogy az emberiség kebelébe újra visszakerüljön!

Hiába hangoztatják álszent módon, hogy nincs bűnös nép, vagy faj, ezt pontosan azért teszik sunyin, hogy életben tartsák ártó fajukat az emberiség ellen, hiszen egy zsidó valójában a puszta életével és jelenlétével is árt!

Ennek tükrében érthető MOST ez a szándékuk, kibújási kísérletük ennek elszenvedésétől!"



,,A ZSIDÓSÁG NEM MÁS, MINT AZ EMBERISÉG ÁRULÓJA ÉS SZÉGYENE!"*



,,A legrettenetesebb és legiszonyatosabb következménye emberszerű, de emberi tartalmat nem hordozó megjelenésüknek az a morális és erkölcsi fertő, amivel lejáratják, és gyűlöltté teszik azokat az emberi törvényszerűségeket, amitől valójában ember az ember!

Ilyen a becsületesség, segítőszándék, alkotó- és teremtőképesség, a jellemesség, a rend és tisztaság szeretete, együttműködési képesség, embertársi tisztelet és becsülése, szeretete a női nemnek, olthatatlan vágyása a szépnek és jónak, a társadalmi békének és magának az emberiség nagy családjának!

Az ember társas lény, de nem bűntárs - zsidótársas lény!

Mert a ,,zsidótettek" beszédesebbek, mint álszent hazug szólamaik!

A mohó zsidó parazitaság elszaporodása miatt kialakult békétlenség és ellenségesség, a visszataszító anyagiasság, és gyűlölése, levigyorgása mindennek, ami magasztos, fennkölt és dicsőséges, ez teszi undorítóvá ezt az emberiségre mindig csak szégyent hozó emberarcú, de sátánlelkületű degenerált fajzatot!



Miattuk lettünk egymással bizalmatlanok, fajtalanságaik és aberrációik miatt pedig elvesztettük fiatalságunk - leendő emberi jövőnk(!) - tiszta generációit!

Nincs még egy szó az emberiség történetében, ami annyi szennyet, mocskot, hazugságot, fájdalmat és gyötrelmet tartalmazna, mint a az a jelző, hogy ,,zsidóvá lettél"!

Nem mások ők, mint gaz-emberek, kik fegyverként fordítják vissza ránk tiszta és féltő emberségünket, szeretetünket, hitünket, vallásunkat, bizalmunkat és gondosan felépített emberi társadalmunkat, megtermelt javainkat!

Jól mondták a régiek; szid- ócskák!

Ne engedd, hogy a féreg lejárassa az igaz embertársaidat a hasonlóságán keresztül!



MI TARTJUK ÉLETBEN A KÍNZÓ PARAZITÁINKAT!

(,,Nem mindenki ember, aki annak látszik!"*)



Meg kellene már értenünk végre azt az alapigazságot - ami egyben a tőlük való megszabadulás lehetősége is - hogy ők nélkülünk senkik és semmik!

A tehetséges népek, a tehetséges emberek nyakába hazugsággal és megtévesztéssel kapaszkodnak fel, és onnan dirigálva maradnak irányító helyzetben.

A parazita zsidó semmihez sem ért, mindent használ ugyan, de fogalma sincs annak működéséről, üzemben tartásáról vagy javításáról.



Amennyiben nem dőlnénk be nagyszájú és pofátlan hazudozásainak, visítozásainak, a mi munkánk és szakértelmünk nélkül a saját piszkukba fulladnának bele!

Egyszerűen nem bírnak logikusan és megoldó, alázatos szándékkal megközelíteni egy tényleges problémát sem, csak a saját szemszögükből, ami viszont tehetség és képesség nélkül semmit sem ér!

A parazita ezért nem tud teremteni sem, alkotni sem, csak felélni és elvenni, a megjátszó színészkedési és behízelgő uzsorás-csaló stílusával.

Ez viszont hatástalan a műszaki problémákra...



Titkolják, de az emberi társadalmakra is ezért van szükségük, és ezért van szükségük az álbékére is(!), hogy ennek leple alatt fossák tele ivadékaikkal a mit sem sejtő, gyanútlan emberi civilizációkat is, miközben meg minket ,,óvnak" a túlszaporodástól...

Ekkor többségi alapon - demokrácia(!) - hatalomba szavaztatják magukat, mert a genetikailag azonos élőlények, genetikailag azonosan gondolkoznak!

Tehát figyelem!

Nem embereket mondtam, hanem élőlényeket, mert nem mindenki ember, aki annak látszik!

A genetikailag azonos paraziták a világ minden részén azonosan cselekszenek, ha koncról, csalásról, hazugságról, vagy prédáról van szó!

Ez az érdekközösségük és védőkartelljük, a ,,zsidópolitikájuk!"



Az emberek is így cselekednének, hiszen élni szeretnének ők is...

Azonban ekkor működésbe lép a ,,zsidópolitika", és ami a MI számunkra előnyös lenne, azt a hazug zsidómédiájukon keresztül elkezdik lejáratni; fasizmus, nemzetszocializmus, rasszizmus, hungarizmus, nacionalizmus stb,stb. megállásnélküli sulykolásával!



Mint már a gondolkodó többség rájött, ezek az elnevezések pontosan azok a hatalmas Szellemi Erők (IMPLÓZIÓ!), amelyek ténylegesen is mozgatják az emberi és haladni akaró(!) társadalmakat és közösségeket, és védik a bioparazitizmus ellen!



Tehát a ,,fasizmus" nem más, mint egy erős központi hatalom, amely embermintára(!) szerveződött és védelmet nyújt a benne élő és tevékenykedő embertársainknak, családjainknak és gyermekeinknek a zsidó bioparazitizmus ellen!



A ,,nemzetszocializmus" nem más, mint nemzetjóléti társadalom, ahol jogai és kötelességei vannak a genetikailag azonosan gondolkodó, azonos nyelven és kultúrán felnövekedett, őseik és apáik emlékét, hagyományait tisztelő nemzetben gondolkodó, hazafias érzelmű nőknek és férfiaknak, ez a védőhálójuk a zsidó bioparazitizmus ellen!



A ,,nacionalizmus" szintén szép és nemes, de főleg összetartó eszmeiség, ezért kell azt élősködő parazita szemszögből gyűlöltté tenni, hiszen nem jelent mást, mint hitvallást emberi közösségünkért, vagyis Isten, Haza, Család, melyért, ha kell az életünket is adnánk, hiszen e nélkül nincs semmilyen emberi értelme az életünknek, e nélkül MI IS zsidó bioparazitákká válnánk!



A ,,rasszizmus" tulajdonképpen emberi fajismeret, pedig azért lett gyűlöletessé téve, mert ezen keresztül tudatosan(!) felismerhetnénk a közénk beszivárogni akaró, vagy már beszivárgott képmutató és alakoskodó, ugyan a mi nyelvünkön beszélő, de ember- és nemzetellenes sehonnai zsidó bioparazitákat!



Az ,,etnikai tisztogatás" kifejezés szintén alattomos jelentőségű a zsidó-féregizmus elterjedésének érdekében., ugyanis ezen keresztül folytatnak ellenünk ténylegesen(!) etnikai tisztogatást, vagyis valójában ember- és népirtást!

Miután valaki felismerte a zsidó féregizmus faji gyökereit és eredetét, akkor az rögtön átalakul ,,etnikummá" - vagyis népcsoporttá(?!) - amit természetesen tilos irtani!

A szavakon, kifejezéseken és lejárató, gyűlöletkeltő hazugságokon lovagoló zsidómédia így kelt bennünk bűntudatot saját önvédelmünk és emberségünk, önmagunk ellen fordításával!

Ugyanis a valódi embernek, a genetikai parancsa értelmében(!) tilos embert irtani!

A féreg ilyenkor használja fel a csak külsőségekben megnyilvánuló emberszerűségét és további parazitizmusának folytatása érdekében, azonnal átalakul szánalmas és ártatlan népcsoporttá, amelyik ilyenkor igyekszik csak eggyé válni(!) a népek tengerében!

Hová tűnik ilyenkor a dölyfös kiválasztottak hazug meséje és ,,jóságos küldetése"?!

Attól válik valaki ,,jóságos kiválasztottá", hogy megállás nélkül hazudik, beférkőzik, feléli országunkat, háborúkat szít, embereket gyilkoltat, gyerekek vérét issza, és haszonelvűen kizsákmányol mindent, aminek csak a közelébe is férkőzhet?!

Valljuk be, ez így sokáig büntetlenül nem működhet...



A ZSIDÓSÁG EGY EMBERKÖZTES ÉS ABERRÁLTAN FEJLETLEN FAJ!



Meg kellene értenünk már végre, hogy van egy eredendően hazug és emberellenes ősi gyűlöletkeltő és szarkeverő népcsoport, amelyik egyértelműen beazonosítható és fajilag elkülöníthető a tényleges emberiség bármelyik(!) fajától!

A különbségük oka tehát nem az emberi erényeik megléte, hanem pontosan annak az ellenkezője; a teljes hiánya és tudatos tagadása(!), elhatárolódása, kigúnyolása és ellenünk való, erkölcsi fegyverként történő visszafordítása!

Ezért tiltakozik és hőbörög a zsidóság a fajként történő kinyilvánításuktól, mert ezzel elveszítenék a leghatásosabb fegyverüket ellenünk; az emberiséghez történő állandó dörgölődzésüket pusztán csak(!) emberszerűségük(!) miatt!

,,Nem mindenki ember, aki annak látszik!"



A Hazugság Népe - a hazugságain és megtévesztésén keresztül - velünk építteti meg és hozatja létre, az ellenünk irányuló fajiháborújának az eszközeit és intézményeit!

Ilyenek azok az orvosi létesítmények és koraszülött, ,,gyermekvédelmi intézmények", amelyek az életre teljességgel alkalmatlan, vagy veleszületett súlyos aberrációval, szinte emberi torzóként megszületett zsidófattyak életre történő erőszakolását végzik, visszatermelve őket az emberiség vérkeringésébe!

Természetesen ezt is humanizmusnak ferdítik el, pedig ismerik a fajtanemesítés vagy fajtazüllesztés alapvető törvényét; ,,csak kiváló és fajtiszta szülőktől származhat egészséges utód"!

Ezen célból népszerűsítik a cigányság vérkevertetését is a magyarral, pedig róluk köztudomású az az erkölcsi és morális nihilizmus, melynek következtében a testvérek egymással(!) és a szüleikkel is(!) folytatnak vérfertőző és roncsoló hatású - degeneratív - nemi kapcsolatot!



Erkölcsi felfogásuk nagymértekben megegyezik a zsidókéval, kik az élet habzsolása okán ,,mindent ki akarnak próbálni", ezért van mindenütt a cigány mellett zsidó is, és ezért keresik a zsidók maguk is a ,,vérbő" cigánylányok társaságát, mert mindketten minden ocsmányságra hajlandók, ha az élvezettel is együtt jár!

Ezért kellett létrehozniuk a zsidó fajvédelmi szervezeteket is (Habonim Dror, Hasomer Hacair, Hechaluc, stb.), hogy a zsidóvér tisztántartása érdekében(?!) valamennyire kordában tartsák a nyálas buzi, és minden fajtalanságra alapból hajlamos(!) kölykeik nemi életét!



Nálunk pedig a ,,fajvédelem" szó már önmagában is eretnekségnek minősül, ugyanis ez gátolná őket az emberiség faji lealjasításra tett igyekezetükben!

Nyilvánvaló tehát, hogy amit nekünk gátolnak, az nekünk jó, és amit pedig tanítanak és követendő példának állítanak be, az pedig káros!

Amit egy parazita tagad, az igaz, és amiért gyűlölködik, az magasztos!

Jelenlétük, viselkedésük és minden megnyilatkozásuk tehát teljes mértékben káros, egy parazita sohasem lehet vitapartner abban a kérdésben, hogy együtt oldjuk meg az emberiség problémáját, mert ennek kiváltó oka; pontosan az ő degeneratív létezésük!



A Szellemi Ember ellentéte az Anyagi Ember, a Szellemi Erő ellentéte az Anyagi Erő.

Eszközeik az Implózió (Szellemi Erő, egy sugalmazás, kölcsönhatás-összekapcsolódás, megértés-megérzés, felismerés; minden ami szeretettel-segítséggel, ,,tiszta erővel", tudati - szellemi - akarati kivetüléssel, természet által adott bolygónkon, de főleg az erkölcsi és morális belső emberi tisztaságon keresztül ránk hagyományozott boldogságos erő, magasztos, szeretetbeni megnyilvánulása), ellentéte az Explózió (Anyagi Erő, rombolás, feszültség, pusztítás-tagadás; minden, ami erőszakkal-elnyomással, ,,piszkos mesterséges erővel", robbanással, füsttel, radioaktivitással, szennyező és mérgezőanyag kibocsátással, szenvedéssel és pusztulással együtt jár, de főleg az anyagias erkölcstelenség, mohóságban, haszonlesésben és gonosz beteges hatalomvágyban történő megnyilvánulása!).



A Szellemi Ember hanyatlásának jelei azok, amikor elvesztett képességeit már tárgyakkal(!) és ,,képességpótló mesterséges eszközökkel" igyekszik helyettesíteni!

Ilyen a valamikori korlátlan helyváltoztatás adományának elvesztése, a Gondolati Teremtés (TULPA), az élőlényekkel történő együttműködés és ,,beszélgetés", valamint a valós idejű fontos hírek és események ,,megérzésének" képessége!

Agyunk ezért kihasználatlan most, és ezért kell azt mindenféle hülyeséggel és állandó zajjal lefoglalni, hogy még lehetősége se legyen a Természet Szavának a meghallására!



Emiatt van szükségünk az explóziós, és rendkívüli módon természetnyomorító és valójában teljességgel szükségtelen autókra, autóutakra és mindenféle ezernyi járulékos eszközére, valamint ugyanez a helyzet a repüléssel és a hajózással is!

Ezek mind a valamikor képességeink pótlására mesterségesen létrehozott tökéletlen megoldások, mert emberileg elkorcsosulva ezekhez más módon már nem juthatnánk hozzá!

Ide tartozik a televízió léleknyomorító- és mérgező jelenléte, a mikrohullámú rendszerek, telefonok és számítógépek, de szinte minden más ,,modern vívmány is", amely csak pótolni, de nem helyettesíteni tudja elvesztett természetes(!) képességeinket!

Ennek megoldására csak egyetlen út lehetséges; visszatérni a Szellemi Erő - implózió - magasztos útjára (,,Mindenáron a fény felé!") és felhasználni az Ötödik Elemünket, a korlátlan és boldog Szeretetünket, Hitünk, Hazánk és Embertársaink irányában, de vigyázva és nagyon odafigyelve ennek parazitamentes tisztaságára!



Ez a modernnek hazudott világ sem nem nagyszerű, sem nem fejlődés, hanem éppen ellenkezőleg; teljességgel gyalázatos és az az eszme, amely irányítja, egyértelműen az emberiség végét fogja okozni, haszonleső és felélő életvitelében!

Az oka a Szellemi Ember sátáni félrevezetése egy emberszerű entitáson keresztül, amely erkölcstelenségén át megnyitotta az utat a Gonosz megtestesülésének!

Mindig a fejben és a lélekben dől el, hogy jót vagy rosszat cselekszünk-e!

Az egészséges lelkületű erkölcsös ember jót cselekszik...

A beteges és lelketlen gonoszat és rosszat...

Soha ne felejtsük; a külső csillogás mindig(!) valaminek az elfedésére szolgál!





MA A GAZDAGSÁG A HITVÁNYSÁG LÁTHATÓ MÉRTÉKEGYSÉGE!



Sokan, a hitvány személyiségű és jellemtelen, fejletlen egyedek, átveszik a zsidó parazitizmus látszólagos értékeit és kellemesnek tűnő, kényelmes életformáit.

Nem jönnek rá arra, hogy eközben elárulják embertársaikat és önnön valódi emberségüket is!



Miért teszik ezt, kérdezhetnénk teljes joggal?

A válasz az, hogy tévedésből és az élet valódi értelmének, ,,a megértésnek" abszolút hiányából!

Nem jönnek rá arra a kézenfekvő és egyszerű tényre, hogy a kapzsin felhalmozott tárgyaik rabságában élnek, de oly annyira, hogy minden véleményükben és döntésükben elsődleges szerepet játszik a dédelgetett tárgyaik megtartása és azoknak óvása!



Ők a döntésüket és válaszútjaikat mérlegelve csak egyet tartanak mindig fontosnak, hogy az a következményeiben ne veszélyeztesse azok birtoklását!

Ezzel teljes mértékben megfoghatók és befolyásolhatók is egyben!

Ez borzalmas tudatlanság és szűklátókörűség, amely önmagában is hatalmas bűn!

Mi rendszeresen tapasztaljuk, hogy akik nagyobb értékekkel, birtokokkal rendelkeznek, azok kevésbé vállalkozó szelleműek és sokkal könnyebben válnak árulókká és ténylegesen is önzőbbek, mesterkéltebbek, beképzeltebbek.

Közvetve gyakrabban is táncolnak vissza...

A felhalmozott tárgyaikon keresztül tartják magukat fontos embernek, és pont emiatt válnak hitvánnyá a megmérettetéskor, mert ,,mindenki megmérettetik, csak nem úgy, és nem akkor, amikor azt szeretné"!*

Ezek az emberek az élettelen tárgyaikért tagadják meg élő embertársaikat!

Tulajdonképpen ez a zsidó parazitizmus egyik jellemző lényege is;

,,semmibe venni és pusztítani az életet az anyagi haszonszerzés érdekében, vagyis az Életet alárendelni az élettelen Anyag birtoklásáért, ,,vagyis a végső cél nem a hatalom, vagy a pénz, hanem az élet kioltása!"*



,,Ki egy kardért mindenről lemondani, és morzsákból megélni nem tud, annak nincs küldetése az Igazságnak dolgában!"*



Akiknek már valójában semmilyük sincs, azokra számíthatunk mindenben és tapasztaljuk, hogy az utolsó falatjukat és minden mást is készek azonnal bajtársaikkal megosztani, amellett, hogy az életüket is adnák értük!

Ők tisztában vannak az Élet valódi Törvényszerűségével: ,,Csak a lelkedet mentheted!"

Ők a ténylegesen értékes emberek, mert legnagyobb kincsüket adják nekünk; az életüket!"*



NE HAGYJUK, HOGY KIJÁTSZANAK MINKET EGYMÁS ELLEN!



Az egyik legtöbbet alkalmazott és igencsak ránk nézve káros módszerük még az is, hogy - emberi érdekeikre hivatkozva(!) - kijátsszák önös zsidóérdekből(!) egymás ellen(!) a gyanútlan és jószándékú emberiséget!



A zsidók ekkor mindig az emberi jogaikra(!) hivatkoznak, amiről tudnunk kell azt is, hogy ez az első, amit rögtön megtagadnak tőlünk, ha a hatalomba beszivárognak!

Ékes és beszédes példa erre a zsidómegszállta Palesztina esete, ahol is a kerítésekkel körbezárt, szabadságában mindennel gátolt befogadó lakosságot szüntelenül terrorizálják a várakoztatással, étel és ital, ivóvíz megtagadásával, az orvosi ellátással, nem egy palesztin nő emiatt a kocsiban volt kénytelen megszülni gyermekét!

Hová tűnt ilyenkor a ,,toleráns, és a demokrácia bajnoka, a mindig csak mindenkinek jót és megint csak jót akaró isten által kiválasztott nagyszerű nép humanizmusa?!"

Természetesen erre csak magának formál jogot, mert tanításai szerint(!) a zsidókon kívül mindenki más csak állat, ahogyan egy pszichopata is ezt képzeli magáról!



Na itt van a másik lényeg, ami megfogható; a bioparazita féreg igazi megnyilvánulása, ha megteheti, terrorizálja a környezetét, a jóléte, hatalma, és eredendő természete szerint;

,,mindig csak vegyél el, neked minden jár, neked mindenhez jogod van!"

Semmi sem véletlen tehát!



,,AKI A LÉNYEGET NEM ÉRTI, AZ A RÉSZLETEKET SEM FOGJA!"



Tudatos és gyilkos, előre megfontoltan ártó szándékú(!), nemzet- és emberpusztító aknamunka folyik ellenünk alattomban, szenvtelenül és hidegen számító sátáni kegyetlenséggel, melynek csak egyetlen célja lehet; az emberiség, az emberi társadalmak lebontása és az e nélkül védtelenül maradtak - fizikai értelemben is(!) - történő célirányos megsemmisítése!

A zsidó féregizmus a sátánista célkitűzéseiben először mindig a lelket és a morált veszi célba, mint legfontosabbat az ember teremtett(!) lényegében!

Amikor azt megtörte, lejáratta, kigúnyolta és megmérgezte, csak utána tudja legyőzni azt a testet, amelyik ilyenkor már értéktelen és elveszítette valódi ellenálló képességét, vagyis; szellemi emberből pusztán csak anyagi(!), biológiai torzóvá vált, mint maga a bioparazita!"*



(A Szellemi Erő harca az Anyagi Erővel, vagyis az implózió és explózió egymással kibékíthetetlen ellentéte!

Lásd; ,,Arany Hajnal", ,,Dicsőségre Ítélve", Arany Hajnal II" és az ,,Aranypor" sorozat felvilágosító és a szélesebb értelmet feltáró összehasonlító Tanulmányai.)



,,Mert a vár ereje nem a kőben vagyon, hanem a férfiak szívében!"*

Mondotta Dobó István, az egri vár dicsőséges magyarszívű Kapitánya.



(Lásd még; Halálos veszélyben!" Megsemmisítő és koncentrációs tábor a főváros határában! Fényképes MNH doc.)



Az Élet Törvénye: ,,Élni és élni hagyni!"

Ezt a zsidóság már régen minden formában megszegte, kijátszotta, kihasználta és kiröhögte!

Ennek megszegésének az ára:

,,A teljes természet és annak minden élőlényének együttes(!) pusztító támadása egészen addig, amíg csak egy parazita is létezik valamely földalatti odúba elrejtőzködve"*



EMLÉKEZZETEK ERRE MAJD!



,,Egy napon légiók özönlik el a Földet, és megsemmisítenek mindent, ami a Föld Szellemi Fejlődését akadályozta. Az Igazságos Hatalmasok vezetése alatt s a Törvényen Nevelkedett Tévedhetetlen Emberek irányítják őket!" (*)



AZ ÍGÉRET FÖLDJÉN



Amennyiben a zsidóság kivizionálta magának azt, amelyben még kételkedni sem szabad, ,,roppant tudományosan" - mi több, kimondásáért még büntetés is jár - kapja meg!

Részvétünket és pénzünket csikarták ki érte, hát kapják meg is végre!

Én (mi...) nem tagadjuk, mi már várjuk, csökönyösen és ostobává nevelve!

Nagyon várjuk, és mivel erre a jegyet már megvettük és szépen bele is ültettek minket vezényszóra a becsapott nemzetek padsoraiba, kezdődhet az előadás!

Csak azután nem kitalálni azt, hogy ez nem is volt?!



LEGYEN EZ A BETELJESEDETT ÍGÉRET FÖLDJE A SZÁMUKRA!

,,SHALOM ZSIDÓHALOM!"

(*)



(* = idézetek)

Kapcsolódó olvasmányok; www.hunveerfarkas.blogspot.com oldalon; ,,A FEHÉR KÖNYV" és a ,,MINDENÁRON A FÉNY FELÉ!"

,,Merj magyarnak és embernek lenni!"*

Wass Albert tiszteletére



Készült a Magyar Nemzeti Hadsereg Ügyeletes Parancsnokságának a megbízásából.

MNH.Tiszti Kiadás (LH119)

Bajtársi üdvözlettel: Forintos Gyula vfr.ezr.

Viszontlátásra Égen, Földön!

Csonkaország 2012. június 21.



,,AZ ÁLBÉKE ÁRA"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fideszes elszámoltatás: A gyurcsányista Laborc, a szent tehé
  2012-07-05 09:11:23, csütörtök
 
  Fideszes elszámoltatás: A gyurcsányista Laborc, a szent tehén
2012. július 4. 22:58:39


Ki az a bolond, aki elhiszi,
hogy a hálózat bármelyik tagja
elitélhető?

Részben felmentette, részben elítélte első fokon meghozott ítéletével a Fővárosi Bíróság Katonai Tanácsa Laborc Sándort, az egykori Nemzetbiztonsági Hivatal volt főigazgatóját és három társát szerdán.

Laborc Sándort és két társát társtettesként elkövetett, magántitok jogosulatlan megismerése, továbbá annak kísérlete miatt pénzbüntetésre ítélték. Laborcnak másfél millió forintot, a másodrendű vádlottnak hatszázezer forintot, míg a harmadrendű vádlottnak 200 ezer forint pénzbüntetést kell kifizetnie, ha az ítélet jogerőssé válik. Amennyiben akkor sem fizetik meg ezt az összeget, a büntetés fogházbüntetésre változik, amely Laborc Sándor esetében 300, a másodrendű vádlott esetében 200, míg a harmadrendű vádlott esetében 100 napot jelent.

A bíróság ugyanakkor Laborc Sándort és az ügy negyedrendű vádlottját felmentette a többrendbeli hivatali visszaélés és a hűtlen kezelés vádja alól. Zamecsnik Péter, Laborc Sándor védője a bíróságról távozóban az MTI-nek azt hangsúlyozta, hogy védencét ezek alól a bűncselekmények alól bűncselekmény hiányában mentette fel a bíróság. Az ügyészség ez ellen fellebbezett, míg a védelem az ítéletnek azon része ellen, amelyben elítélték védencét. Mivel a per tárgya államtitkot képez, az ügyet zárt ajtók mögött tárgyalta a bíróság.

A szerda este kihirdetett elsőfokú döntésnek is csak a rendelkező része volt nyilvános, a bíróság zárt ajtók mögött indokolta meg ítéletét, vagyis a pontos tényállás sem ismert. A Magyar Nemzet és a Heti Válasz még tavaly szeptemberben számolt be arról, hogy adatokat gyűjthettek Orbán Viktor jelenlegi miniszterelnökről és Kövér László mostani házelnökről. A Heti Válasz azt írta, hogy az ügyben az eljárás az elhárítást jelenleg is irányító Balajti László feljelentése alapján indult. Aztán persze megúszta gyurcsányista. Kisikálta a rafkós kajmán Zamecsnik. Hiába, ezt a pályát ők uralják lassan 150 éve.

Forrás: hunhir.info


http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=101712
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szalay László: A szar szaga, avagy kicsoda Cselovszki Zoltán
  2012-07-05 09:09:29, csütörtök
 
  Szalay László: A szar szaga, avagy kicsoda Cselovszki Zoltán?

2012. július 4. 22:46:06

Én viszont még érzem a szar szagát. Mert nem tompultam el, illatokra és bűzökre egyaránt érzékeny vagyok. Ezért is írom ezeket a sorokat.
Én viszont még érzem a szar szagát. Mert nem tompultam el, illatokra és bűzökre egyaránt érzékeny vagyok. Ezért is írom ezeket a sorokat.

Hát a KÖH - a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal - új elnöke, akinek kinevezését néhány nappal ezelőtt L. Simon László költő-államtitkár kürtölte világgá. Mivel híreket napok óta nem olvasok, csak ma értesültem - baráti e-mail révén - Cselovszki Zoltán (a továbbiakban Cs. Z.) ,,emelkedéséről". Fájdalmamban fölüvöltöttem. Én ugyanis - szerencsétlenségemre - ismerem ezt az alakot.

Hol is kezdjem a történetet? Az időrendet felrúgva hadd vágjak rögtön a közepébe. Cs. Z. frissen kinevezett KÖH-elnök több mint másfél éve tartozik nekem közel 300 ezer forinttal. Bíróság ítélte meg perköltség címen ezt a summát, Cs. Z. azonban nem fizetett. Több mint egy éve végrehajtást kértem, de a bíróság által kijelölt végrehajtó nem csinált semmit. Bizonyára véletlenül mulasztotta el törvényi kötelezettségét. Tavaly nyáron levelet írtam Cs. Z-nek, felhívtam a figyelmét a mulasztásra - nem fizetett. Aztán levelet írtam főnökének, az általam mindig is rühellt Rogán Antal polgármesternek - nem kaptam visszajelzést. Levelet írtam az V. kerületi jegyzőnek - az sem válaszolt. Bizonyára mindegyikük analfabéta, nem tudnak olvasni.

Cs. Z. eleddig az V. kerület főépítésze volt. Korábban - a kerület szocialista vezetése idején - a kerületi vagyonkezelő részvénytársaság vezérigazgatójaként tündökölt, előtte pedig a KÖH elnöke volt. Most ismét arra a posztra került, ahová az Orbán-kormány 2000-ben helyezte. Látjuk, Cs. Z. mindig a felszínen maradt. Mindig akadt valami jól jövedelmező állása - ez a rendszer lényegéből fakad. Aki egyszer bekerül az ún. ,,elitbe", azt csak a hullaszállító távolítja el onnan (vagy egy kiadós, valódi forradalom, ha szerencsénk van).

Szerencsétlen Cs. Z. - hadd mondjam ki nyíltan - szerényen bútorozott fejű ember. S erkölcs-hiányos is, ami persze mai politikusnál nem meglepő. Cs. Z. a hullafoltos demokrácia jellegzetes alakja: buta, mint az agyagos föld, silány jellemű, éppen ezért mindig kijár neki valamilyen jó kis pozíció.

Amikor olvastam L. Simon László államtitkár úr bejelentését, eszembe jutott a költő L. Simon László néhány sora:

,,a bársony ráncai kisimultak
a festékfoltok eltűntek
a formák torzulásai
alig észrevehetővé váltak
már a szar szagát sem érzem"
(L. Simon László: Nem lokalizálható. Bp., Orpheusz-Magyar Műhely, 2003, 26. o.)

Így már érthető a Cs. Z. kinevezéséről szóló az államtitkári bejelentés. Én viszont még érzem a szar szagát. Mert nem tompultam el, illatokra és bűzökre egyaránt érzékeny vagyok. Ezért is írom ezeket a sorokat.

S most visszaaraszolok a Cs. Z-vel kapcsolatos történetem kezdetére. Ezzel a tökkelütött alakkal 2004-ben találkoztam először. Addig azt sem tudtam, hogy a világon van - ó, boldog békeidők! Szóval 2004-ben levelet kaptam Cs. Z-től, amelynek hangvétele megdöbbentett. A levélben ugyanis emberünk perrel fenyegetett, ha nem biztosítom a telkemen az őt megillető jogokat. 2003 őszén ugyanis a főváros melletti egyik településen ingatlant vásároltam, s feleségemmel nekivágtunk a régi épület felújításának, átalakításának. Azt tudtam, hogy az ingatlant gázvezetési szolgalom terheli, az ingatlant ezzel a teherrel vásároltam. Cs. Z. leveléből azonban kiderült, hogy őt - felső telekszomszédomat - más jogok is megilletik: víz- és villanyvezetési, sőt átjárási szolgalom is. No, CS. Z. ezeknek a jogoknak a biztosítását követelte, s kilátásba helyezte: ha nem engedelmeskedünk, bíróságra megy, és nem ússzuk meg kártérítés nélkül.

Cs. Z. levelére persze nem válaszoltam, mert fenyegető irományokra soha nem válaszolok. Így történt, hogy ez a nem épen sudár emberke leballagott a telkünkre, s hülye vigyorral az arcán érdeklődött, milyen válaszra számíthat. Szóban közöltem vele, hogy a követelt jogok nem illetik meg, tehát ami nincs, az nincs. Cs. Z. öntudatosan elballagott (de előtte nem felejtette el közölni velem, hogy mióta vesz részt a közéletben).

A fenyegető levéltől azonban nem tudtam szabadulni. Bementem a körzeti földhivatalba, s igyekeztem megnézni minden fontos iratot. Nem akarok a részletekbe bocsátkozni, ezért csak a lényeget foglalom össze.

A földhivatalban gyanús iratokat találtam. Hamar rájöttem, hogy Cs. Z. a telkem felső részét egyszerűen elvette, lejjebb vitte a kerítést. Ezt bizonyította a közhiteles földhivatali térkép. Igen ám, de fideszes emberünk olyan vázrajzokat adott be a földhivatalba, amelyek hamis telekhatárt ábrázoltak, így akarta legalizálni a csalást. Nyugodtan leírhatom ezt, mert minden dokumentum a kezemben van, ráadásul az említett vázrajzok hamis voltát a földhivatal is megállapította. Aki járatos a földhivatali ügyekben, tudja: a változási vázrajzokon a földhivatali térkép által rögzített telekhatárokat kell feltüntetni. Cs. Z. esetében nem erről volt szó: az általa beadott vázrajzok hamis telekhatárt ábrázoltak, tehát a telkem kisebb lett a rajzokon. Csalás volt az a javából.

Ekkor döntöttem úgy, hogy földhivatali vizsgálatot kérek. A vizsgálat megtörtént, s kiderült, ami addig is nyilvánvaló volt: igazam van, Cs. Z. elvette telkem egy részét. Sőt: az eltulajdonított telekrészen illegális csatornavezetéket is épített. Tisztult tehát e kép: Cs. Z. a mi telkünkre törvénytelenül helyezett el vízvezetéket, villanyvezetéket, csatornavezetéket. Mit mondjak: nem voltam boldog. Ez már sok volt a jóból.

Időközben Cs. Z. a ház átépítésére vonatkozó építési engedélyünket is megtámadta, mert a terv - úgymond - sérti az ő föld alatti vezetékeit. S ekkor jött az újabb meglepetés: a polgármesteri hivatal illetékes osztály engem kötelezett arra, hogy tárjam fel Cs. Z. illegális vezetékeit! Cs. Z. törvénytelenségei miatt engem sújtott a hivatal!

Kezdtem felfogni, hogy ez a meccs nem lesz könnyű. Mert az világos volt, hogy nem jogállamban élek, ahol a törvény előtt mindenki egyenlő. Olyan ellenfélbe ütköztem, aki egyenlőbb volt az egyenlőknél. Ezt a polgármesteri hivatal hozzáállásán - különösen a Cs. Z-hez hasonlóan szintén tökkelütött jegyző viselkedésén - is jól le tudtam mérni.

Az elkövetkező években tengernyi beadványt írtam. Leveleztem az ügyészséggel, az ombudsmannal, a belügyminisztériummal, a földhivatallal. Legtöbbször falakba ütköztem. Közben birtokvédelmet kértem a helyi jegyzőtől, aki az illegális közművek ügyében nem döntött, de az elvett telekrész ügyében pozitív döntést hozott. Cs. Z. azonban nem tett eleget a jegyzői határozatnak, nem adta vissza az ellopott telekrészt. A törvény szerint ilyenkor végrehajtásnak van helye, a jegyző azonban nem intézkedett. Sőt: Cs. Z. ügyvédeinek a nyomására visszavonta a számomra kedvező határozatát, holott birtokvédelmi határozatot az akkori törvények szerint csak bíróság bírálhatott felül.

A jegyzői önkény különösen felháborított, hiszen a hivatali visszaélés súlyos bűncselekmény. Természetesen feljelentést tettem, de beadványomat elutasították. Akkor még csodálkoztam ezen, ma már nem. Ma már okosabb vagyok: tapasztalatból tudom, hogyan működik a korrupt abszurd-magyarhon. Ezért más taktikát választottam.

A jegyzői önkény miatt egyenesen a belügyminisztériumhoz fordultam. Gondoltam, oda talán nem ér el minden kéz. Így is történt: a minisztérium utasította a közigazgatási hivatalt, hogy állítsa helyre a törvényességet. A jegyzői törvénytelen határozatot megsemmisítették, a jegyzőt kizárták az eljárásból, s egy másik település jegyzőjét bízták meg azzal a feladattal, hogy hatósági eljárás keretében visszaadja nekünk a Cs. Z. által elvett telekrészt. Mert Cs. Z. az önkéntes végrehajtásra természetesen nem volt hajlandó, ezért rendőrök jelenlétében került sor a kerítés áthelyezésére. Ez ellen már az ügyvédei sem tudtak mit tenni.

De ez csak az ügy egyik szála volt, mert időközben Cs. Z. keresetet adott be a bíróságra, s nemcsak a korábban általa ellopott telekrészt kérte vissza, hanem gyalogos és autós átjárási szolgalomra is igényt tartott, a telkemen akart ki-be járni. Holott a telke mellett van az út, csak ő úgy gondolta, hamarabb ér le a faluba, ha a telkemen keresztül zötyög le az autójával. Elképesztő volt ez a történet, még ma, évek múltán is beleborzongok, micsoda aljasságra volt képes ez a züllött lelkű alak. Mert éveken át megkeserítette az életünket.

A birtokperrel párhuzamosan még két pert indított ellenem Cs. Z.: egy polgári és egy büntető pert. Az egyiket személyiségi jog megsértése, a másikat rágalmazás miatt. Az elsőt megnyertem, a büntető perre viszont Cs. Z. már nem jött el, így a vádat ejtették. S hogy miért perelt be? Mert az egyik napilapnak azt nyilatkoztam, hogy Cs. Z. hamis tartalmú dokumentumokat adott be a földhivatalnak, s elvette telkem egy részét. Igazat állítottam tehát, de a tökkelütött ember ezt nem viselte el. Ismerőseim akkoriban azt mesélték: a Fideszben napi parancs, hogy mindenkit be kell perelni, aki csúnya dolgokat állít a párt (Párt) valamelyik tagjáról, még akkor is, ha az állítás igaz. Számukra ez a polgári értékrend (igaz, valódi polgárt hírből sem ismernek a többnyire vidéken felcseperedett fiúk).

A perekkel egy időben a hamis tartalmú földhivatali iratok ügyében több feljelentést is tettem, de az ügyészség a hamisságokat igaznak találta. Akkor jöttem rá, hogy az ügyészek valószínűleg más szemmel nézik a világot: nem a tények érdeklik őket, hanem valami más. Érti az olvasó, mire gondolok.

Nem mesélem tovább a történetet, mert nagyon hosszú lenne. Csak a végkifejletet tárom az olvasó elé. A birtokpert végül megnyertem (igaz, közben négy bírót ,,fogyasztottunk" el, s volt köztük olyan, aki nem is leplezte, hogy Cs. Z. érdekeit képviseli, ennek látványosan tanújelét is adta), s a bíróság arra kötelezte Cs. Z.-t, hogy fizessen meg nekem közel 300 ezer forint perköltséget. Az ítélet 2010 őszén emelkedett jogerőre.

Cs. Z. azonban nem fizetett. Én pedig nem foglalkoztam vele, mert az ítélet után néhány héttel kiderült: rákos vagyok. Megoperáltak, az elmaradt perköltséggel pedig nem foglalkoztam. 2011 tavaszán aztán úgy döntöttem: behajtom a pénzt. Ahogy már föntebb írtam, Cs. Z. nem óhajtott fizetni, a végrehajtó nem csinált semmit, Cs. Z. neveletlen főnökei pedig - Rogán Antal és az V. kerületi jegyző - válaszra sem méltattak.

Ekkor megint leveleket kezdtem írogatni. Panasszal fordultam a bírósághoz, a végrehajtói kamarához. S végül 2012. április 27-én elektronikus levelet küldtem Orbán Viktor miniszterelnöknek is. Mert úgy láttam, a kormányfő nagyon agilis, nagyon is odafigyel a jogsérelmet szenvedőkre. S mert a Fidesz honlapján azt olvastam, hogy Magyarország megújul (hogy mikor, arról közelebbit nem tudtam meg).

Néhány nappal az emlékezetes parlamenti ,,tiszaeszlározás" után Orbán Viktor az irodájában fogadta Köves Slomót, az EMIH vezető rabbiját. A találkozóról kiadott közleményt olvasva felvillanyozódtam. Íme, egy kormányfő, aki meghallgatja a sérelmet szenvedett polgárok panaszát! Mondtam is az asszonynak, ne búsulj, Orbán Viktor majd segít! Keresztényi lélek ő, meghallgatja a póri nép jajszavát! Nosza, levelet írtam a kormányfőnek, s néhány perces találkozót kértem tőle, egyben röviden felvázoltam a fentebb elmondott történetet. Levelemet az alábbi sorokkal zártam:

,,S végül, hogy ne legyen félreértés: konzervatív ember vagyok, se párttag, se KISZ-tag, se úttörő, se kisdobos nem voltam, s felmenőim között sem voltak kommunáci párttagok, kollaboránsok. Sőt: családom megszenvedte a kommunista diktatúrát. Érthető hát, hogy a diktatúra utódpártjaira voksomat soha nem adtam. Tehát hogy ne legyen félreértés: nem azért undorodom a Cselovszki-féle teremtményektől, mert politikailag elfogult, netán 'balos' vagyok: söpredék minden pártban, minden rétegben van bőven. Hanem azért, mert miközben szerényen bútorozott fejjel, s tompa erkölcsi érzékkel jó állásokban ücsörögnek, s közalkalmazottként jó példával kellene elöl járniuk, aközben nem riadnak vissza attól, hogy a törvényre, jogerős bírósági ítéletben foglalt kötelezésre legyintsenek. Az a legszomorúbb, hogy az ún. 'demokrácia' züllött rendszere biztosítja nekik ezt a fura 'jogot'.

Miniszterelnök Úr! A fentebb elmondottak alapján kérem, néhány percet biztosítson számomra szűkös idejéből. Ha az EMIH vezető rabbijára jutott idő, bizonyára egy másik - történetesen nem zsidó, hanem katolikus magyar embert ért - jogsértés ügyében is meg fogja hallgatni az érintettet. Ellenkező esetben le kellene vonnom azt a tanulságot, hogy a kormány feje különbséget tesz a jogsérelmet szenvedett állampolgárok között. Ezt pedig katolikusként, konzervatív magyarként nem hihetem."

Levelemet április 27-én küldtem el a kormányfő e-mail címére. A kormányfői oldalon ezt a tájékoztatást olvastam:

,,Minden levelet elolvasunk, ezért kérjük, hogy üzeneteiket, észrevételeiket csak egy címre küldjék el. A levelek sokasága miatt türelmüket és megértésüket kérjük, amíg választ kapnak!"

Július 4-én írom ezeket a sorokat, tehát több mint két hónap telt el levelem elküldése óta. Még annyi értesítést sem küldtek a ,,megújuló" Magyarország kormányfője mellett sündörgő hivatalnokok, hogy levelemet megkapták. Válasz helyett jött a hír: a tökkelütött, erkölcs-hiányos Cs. Z. a KÖH elnöki székébe pottyant. Csattanós választ kaptam hát a levelemre, s bevallom, csalódott vagyok. Nem azért, mert nem jött írásos válasz, s nem fogadott néhány percre a kormányfő. Erre nem is számítottam: nem vagyok rabbi, egyszerű keresztény magyarként tengődöm e honban, tehát még arra sem vagyok méltó, hogy valami rövid, semmitmondó választ kapjak, nemhogy a nagyméltóságú kormányfő ,,megújulást" vigyázó szeme elé kerüljek! Azért vagyok csalódott, mert jól tudom: aki tökkelütött, züllött jellemű embert fontos pozícióba kinevez, tisztességes ember nem lehet. Ez érvényes a kormányzat egészére is. Szánom őket, mert nem tudják, mit cselekednek. Ezek az urak szavakban mindig a kereszténységre hivatkoznak, s közben megfeledkeznek Magyarország tanítójának és apostolának, boldog emlékű Prohászka Ottokárnak a szavairól, amelyeket a nagy püspök 1920. június 30-án írt a naplójába:

,,'Keresztény kurzus' kereszténység és keresztények nélkül! Ez a baj: hogy e hordónak nincs feneke; e pártnak nincs alap, szirt a lába alatt. Azok az emberek nem keresztények. Igaz, hogy elvben, theóriában elfogadják a kereszténységet, de tettekben nem vallják. Zsidónak adnak ki mindent. Így van ez mindenfelé; a zsidók megcsinálják az üzleteket, s a keresztény kurzus lobogója csattog a levegőben. A levegő az övé, de a gseftet más viszi el."

Ezek a szavak a mai hatalomra is érvényesek. Ahogy már korábban is írtam: Prohászka ma is iránytű számunkra.

2009 tavaszán történt: az V. kerületben egy belvárosi ház udvarára valamelyik vállalkozó hatemeletes szállodát épített úgy, hogy a lakók a gangról megérinthették a tűzfalat. Az immár levegőtlen lakásokból eltűnt a nappali fény, sötét lyuk lett mindegyik otthon. Amikor erről kérdezték Cs. Z. főépítészt, ő a következőt nyilatkozta az index.hu hírportálnak:

,,Nem szabálytalanul romlott a lakók helyzete, hanem teljesen szabályosan."

Cs. Z. szerint ugyanis jogilag minden rendben volt. Tehát ,,szabályosan", törvényesen fosztották meg a lakókat a napfénytől, a levegőtől. Amelyben ugye kókadtan csattog a kereszténység lobogója.

Cs. Z. három évvel ezelőtti mondata jutott most az eszembe. Igen, ,,szabályosan", a törvényi előírásoknak megfelelően romlik, züllik szét az ország. Nagy baj lesz ebből, itt az idő, hogy a narancsos urak észhez térjenek. Mert az még rendjén van, hogy tökkelütött törpék kerülnek fontos pozíciókba. De amikor a szerényen bútorozott agy züllött lélekkel, erkölcstelenséggel párosul - mint Cs. Z. esetében is -, akkor az már sok a jóból. Akarom mondani: a rosszból. Mert mi lesz, ha a tisztességes és értelmes emberek egyszer dühbe gurulnak, s föllázadnak eme mamelukok söpredékhada ellen?

Zárásul hadd hívjam fel a kedves olvasó figyelmét a Váralja Szövetség közleményére:

,,Tisztelt Honfitársunk!

Olyan történt minap, amelyet álmunkban sem hittünk volna: a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal új elnöke Cselovszki Zoltán lett - az a Cselovszki Zoltán, aki az V. kerület főépítészeként a Bécsi utcába tervezett városrombolás elkötelezett híve volt.
Cselovszki Zoltán az örökségvédelem területén nem tekinthető szakembernek, de leginkább nem alkalmas embernek! Aki főépítészként tucatnyi belvárosi épület védésének megszüntetését kezdeményezte 'tulajdonosi fejlesztési szándék' miatt, aki három száz évnél idősebb belvárosi épület (Bécsi utca) lerombolásáért lobbizott, aki a Zeppelin nevű városrombolást támogatta, nem lehet a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal elnöke!
A Váralja Szövetség úgy véli, régi történelmi belvárosaink, népi építészeti emlékeink, templomaink és váraink nélkül nemcsak a mi kultúránk, hanem az egész emberiség lenne szegényebb.
Ebből a megfontolásból tartunk tiltakozó gyűlést 2012. július 6-án (pénteken) 18 órai kezdettel Budapesten, a Kristóf téren (Bécsi utca). Tiltakozunk az ellen, hogy Cselovszki Zoltán lett a KÖH elnöke, tiltakozunk az ellen, hogy a Bécsi utca lebontása ismét napirendre kerülhessen, továbbá tiltakozunk az ellen a mentalitás ellen, amely szerint 'az örökségvédelem nem lehet a gazdasági növekedés akadálya'.
Íme Cselovszki Zoltán szavai, amelyekkel a szecessziós Fischer-ház védettségének megszüntetését indokolta: 'Történeti értékekkel nem rendelkezik.' (Hiába mentettük meg a Bécsi utcát?..)
Jöjjön el Ön is, hozza magával ismerőseit! Nem hagyhatjuk az örökségünket veszni!
Találkozzunk pénteken este 6 órakor a Bécsi utcában!
Megközelítés: Deák Ferenc téri metrómegállótól néhány lépés a Vörösmarty tér felé.
A rendezvényt a rendőrségen bejelentettük.

Tisztelettel:
Váralja Szövetség"

Írásom elején a költő L. Simon László néhány sorát citáltam. S megjegyeztem, hogy én biz' még érzem a szar szagát. Mert nem tompultam el, ízeket, szagokat, illatokat nem felejtek. Írásom végén ismét a nagy poétát idézem:

,,a felejtés a kreativitás kulcsa"
(L. Simon László: i. m. 32. o.)

Eme költői definíció szerint - hála a Teremtőnek! - én nem vagyok kreatív. Mert nem tudok felejteni, mint a lánglelkű L. Simon László költői énje. Éppen ezért érzem a szar szagát, amely csak úgy ömlik, árad a keresztényietlen kurzus minden szegletéből. Most éppen a KÖH elnöki székéből.

Nehéz elviselni az egyre sűrűbb pöceszagot. Örülök hát, hogy a Váralja Szövetség is fellép a terjengő bűz ellen.


(A Publicisztika című rovatunkban megjelent írások nem feltétlenül azonosak a szerkesztőség álláspontjával.)

Szalay László - Hunhír.info

Forrás: hunhir.info

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=101710
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Holokauszt-agymosással foglalkozó nemzetközi szervezet előtt
  2012-07-05 08:32:27, csütörtök
 
  2012-07-04. 21:51
Holokauszt-agymosással foglalkozó nemzetközi szervezet előtt hajbókolt a Fidesz-MSZP-LMP

Kétnapos látogatást tett Budapesten, és ennek során Magyarországot méltatta Jan Deboutte, a Nemzetközi Együttműködés a Holokausztoktatásért - Emlékezés és Kutatás Munkacsoport (ITF) elnöke - tájékoztatott a Külügyminisztérium.
A közlemény szerint a 31 tagországot számláló ITF soros belga elnöke Prőhle Gergely helyettes államtitkár, a magyar ITF-delegáció vezetőjének a meghívására hétfőn érkezett Budapestre. A helyettes államtitkár hétfőn munkaebédet adott Jan Deboutte tiszteletére, az eseményen részt vett Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára, Balogh András, az MSZP alelnöke, Schiffer András, az LMP képviselője és Kovács András, a Közép-európai Egyetem professzora - idézték fel.
Hozzátették: Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára, a Wallenberg-emlékbizottság elnöke kedden fogadta az ITF elnökét. Jan Deboutte elismerését fejezte ki Magyarország aktív részvételéért az ITF munkájában. Németh Zsolt kiemelte a kormány elkötelezettségét az antiszemitizmus elleni fellépésben, és hangsúlyozta, Magyarország érdeke a minél szélesebb körű együttműködés és párbeszéd a témában - fogalmaztak. Megjegyezték: Magyarország 2002 óta tagja a szervezetnek, 2006-ban pedig a csoport soros elnöke volt.
A "holokauszt kutatásával, oktatásával, emlékének őrzésével és az antiszemitizmus elleni küzdelemmel" foglalkozó ITF kormányzati és társadalmi szervezetek képviselőiből áll. Létrejöttét 1998-ban kezdeményezte Göran Persson akkori svéd miniszterelnök.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/98314/#ixzz1zj9Ri2ql
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 289 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 188
  • e Hét: 10455
  • e Hónap: 21566
  • e Év: 175062
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.