Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Fideszbűnöző után nyomoznak Zuglóban
  2012-07-07 15:09:21, szombat
 
  2012.07.06. 04:54
Fideszbűnöző után nyomoznak Zuglóban


Szinte egy időben jelent meg tegnap ez a két hír: Zuglóban javul a közbiztonság, Papcsák embere után nyomoz a szervezett bűnözés elleni alosztály. Itt most a nyájas olvasó nem vihog, nem kezd el kárörvendve fetrengeni a röhögéstől azt kommentelve kétpercenként, hogy persze, nincs bűnöző az utcán haverek, hisz beválasztottátok őket a képviselő testületbe, hehe.

Érdekes sztori az ami a hvg.hu birtokába jutott jegyzőkönyvből kiderül. Főleg azért, mert meglehetősen életszaga van. A hazai pártfinanszírozás mocskosságát ismerjük régen, így nem nehéz elképzelni ahogy helyi szervezet samesza fölkeresi az ismert és jól menő vállalkozót, hogyaszongya aszitted itt a NER épül? Lófaszt, mama! Mi itt a zuglói KGST-t építjük - azaz, kölcsönös gazdasági segítség tanácsát, utóbbiból adok is mindjárt egyet, hogy lásd, csupa baráti gesztus vagyok: vagy nagyon jóban leszel Papcsák Ferivel, vagy nagyon rosszban. Ha barátunk leszel megvédünk, a klubkártya beugrónak egy lakás a frissen épített lakóparkban pont megteszi.

Itt azonban álljunk meg egy pillanatra. Az építési vállalkozó volt annyira szemérmes, hogy letiltotta a hvg-nek a cég nevének közlését. Aki itt lakik azonban tudja, hogy túl sokan nem szponzorálnak lakáshasználattal se olimpikonokat, se valóságsó hősöket. olimpia_1.jpg

Innentől pedig be tudjuk lőni a Pusztai Péter által állítólag követelt védelmi pénz nagyságát is, ha a cég honlapján a lakásárakra kattintunk. Barátkozós ajánlatnak az a tízegynéhány millió nem gyenge. Külön bája a dolognak, hogy a cég szlogenje: itt a győztesek laknak! - talán Pusztai ezért esett pofára, és nem lakik ott végül. Mert a történet szerint a vállalkozó megkereste Papcsákot, hogy ő mennyit tud a megválasztott képviselőből lett önkormányzati társasház és közterület fenntartó igazgató építési engedéllyel zsonglőrködéséről, és mennyire ért egyet az általa elmondottakkal:

"jól gondoljuk meg, mit fogunk válaszolni, mert ha nem működünk együtt, ha nem teljesítjük a most elmondott és a jövőben felmerülő igényeiket, akkor többek között arra is lehetőségük lesz, hogy az építési hatóságon keresztül ellehetetlenítsék az építkezéseinket, megtámadják a már kiadott engedélyeinket, megoldják, hogy több engedélyt ne kapjunk és ehhez hasonlók." Papcsák Ferenc pedig ,,mindent meg tud oldani, erre számítsunk a jövőben mi is, és döntsük el, hogy Papcsák úrral vagy nagyon jó, vagy nagyon rossz viszonyban szeretnénk lenni".

Papcsák megtette a feljelentést, a nyomozás elindult, a vállalkozót már zsarolás minősített esete miatt hallgatta meg a rendőrség a múlthónap végén. Érdekes dolog ez, olyan hiszem is meg nem is Papcsák ártatlanságát. Pusztai nem egy ma született bárány, a fakanalas szerelmi drámát máig röhögjük, és én simán kinézek belőle akár egy önálló akciót is. De nem tudok nem összefüggést látni a most kiderült építési engedélyek visszavonásával fenyegetőzés és a zuglóban érvénybe léptetett általános változtatási tilalom között. Ami ugye tiltott minden építkezést, felújítást. Ahogy azt sem tudom elképzelni, hogy ebben a pletykás kerültben ne jutott volna Papcsák füléig az ilyen esetek híre. A furcsaságok sorát növeli az önkormányzat vagyonkezelőjéből kiugrott fideszesek esete, és ugye Ferink külön kérésre importált alpolgármesterének alpolgármesteri posztról lemondása is. A narancsosoknál divatos hajós hasonlattal élve a zuglói gyorsnaszád süllyedni látszik, a patkányok már menekülnek az eresztékeken szivárgó víz elől, de a kapitány még kitart, a zenekar még játszik, és a szalonban is ott könyököl még a Patrióta Szopránosz az asztal körül. Pedig a bokájukat nyaldossa már a víz.


http://varanus.blog.hu/2012/07/06/fideszbunozo_utan_nyomoznak_zugloban
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Újabb Közgépes százmilliárdok a láthatáron
  2012-07-07 15:06:31, szombat
 
  2012.07.07. 05:21
Újabb Közgépes százmilliárdok a láthatáron


Nagy öröm érte Tündérországot drága Feleim. Volt is boldog államtitkári bejelentés, csinnadrattás miniszter asszonyi ünneplés nagyzenekarral ahogy kell. Hogy a belinkelt két dolog nem függ össze? Dehogynem függ. Gondolkozz csak egy picit...

Azt mondja ez a Hegmanné Nemes Sára NFM államtitkár, hogy a jelenleg is futó vagy a közeljövőben induló vasútfejlesztési beruházásokhoz az Unió következő költségvetési ciklusában még 400 milliárdot hozzá lehet csapni. Igaz ennek feltétele, hogy Mocskos Mancs dakota főnök és Szentséges Jobbkeze el ne tolják a költségvetési hiányunkat a renoménkkal együtt annyira, hogy a kohéziós alapok ismét befagyasztásra kerüljenek. Mit tesz isten én tudok ma Magyarországon olyan Lajost, akinek ez a befagyasztás nem érdeke, a vasútépítés meg igen. Ezért nem kell a Nemzeti Együttműködés Nostradamusának lenni a jóslathoz, hogy az unortodox forradalmárból a legortoxabb eminens forradalmár válik néhány hónapon belül. Így legfeljebb csodálkozni azon kell, hogy ennek a Lajosnak kirendelt minisztere csak hallgatta a nagyzenekart amint előadja Balogh Sándor, A vonaton című művét, és nem járta el örömében a rituális vasutas táncot Takács Tamás Zakatol a vonatjára.

Az örömünnepen Dávid Ilona MÁV nagyfőnök lelkendezett még egy kicsit, hogyaszongya “jó hallani, hogy a kormány a vasút oldalára állt", és Lászlóné megállta beszólás nélkül, hogy hogyne állt volna édesem, mikor Orbán kapitány jóárasította Lajosomnak a vasútfelújítást már régen. Innentől csak azon kell szurkolni, hogy a Közgép szajoli melóját vizsgáló Európai Csalás Elleni Hivatal nehogy megfejtse, mitől kerül nálunk a pályafelújítás legoptimálisabb esetben is ötször annyiba, mint a horvátoknál. Mert a megfejtés pillanatában a tündéri habcsók takonypürévé válik, és Simicska tökön szúrja magát egy kihegyezett baktertárcsával.


http://varanus.blog.hu/2012/07/07/ujabb_kozgepes_szazmilliardok_a_lathataron
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köves Slomó és az ő hason(u)latai
  2012-07-07 15:04:38, szombat
 
  Köves Slomó és az ő hason(u)latai



A Helyi Téma című újságnak azt nyilatkozta a tábori rabbi, hogy szeretne nyitni a nem zsidó katonák felé is, mert ez a tevékenység is egyfajta fóruma lehet a párbeszédnek. Bár, én csak zsidó monológot hallok folyamatosan, de már megszoktuk, a nagyotmondásaikat, fogalomzavaraikat. Szerinte az előítéletnek általában az ismerethiány az oka.

Slomó rabbi nem tudja, hogy mi olyan családból származunk, ahol az előítéletek alapos ismeretanyagból születnek, ha az, szükségesnek látszik. Úgy tapasztalja a fiatalok nyitottak kultúrájuk [zsidók] megismerésére.

Én úgy tapasztalom, ránk akarják erőltetni kultúrájukat - amennyiben, ezt annak tekintjük -, mert mindenhonnan önmagukat tuszkolják előtérbe.

Azt mondja értelemszerűen kevesebb a zsidó katona, de pontos adatok nem állnak a rendelkezésére.

Na, ne már? Nem árulták el neki, vagy nem ismeri fel a fajtáját?

Esetleg se szeri, se számuk? Meg lehet, hiszen, aki Izraelből települ ide, az mind katona, hiszen kötelező a katonai szolgálat. Slomó elmondta, hogy nem csak a zsidó vallású katonáknak igyekszik majd lelki támaszt nyújtani.

A színlelés - mondja Bechai rabbi - meg van engedve olyan formán, hogy az ember (azaz zsidó) udvariasnak mutassa magát az istentelenekkel szemben, megtisztelje és szeretetéről (!) biztosítsa őket; minden meg van engedve, mikor az ember megszorul és fél (különben bűn), mert a Talmud azt tanítja, hogy szabad e világon az istentelenek előtt színlelni." (Kad. hak. 30a.) "Jehuda rabbi (valamint mások is) mondják, hogy szabad az istenteleneknek ezen a világon hízelegni." (Sota 41b.) "

A Tízparancsolat ugyan tiltja az emberölést, de a Talmud tanítása szerint: ,,aki rád tör, hogy életedet vegye, kelj fel, hogy megvédd magad"

"Ha egy nemzsidó egy zsidót megüt, halált érdemel, - mondja a Talmud. - Ha valaki egy izraelitát arcul üt, akkor ez éppen olyan bűn, mintha az isteni Fölséget ütné arcul. Ha egy nemzsidó a szombatot ünnepli, méltó a halálra, mert a nemzsidóknak sem éjjel, sem nappal nem szabad pihenniük. Ha egy nemzsidó a törvénykönyveket (Tóra) tanulmányozza, méltó a halálra, mert a törvény Mózesnek és utódainak adatott." (Sanhedrin 37a. és 68b. lap.)

Végül az Avatar című filmben megjelenő konfliktust idézi fel, hogy megmagyarázza, mi a jogos önvédelem. Lényege, hogy az emberiség képviselői le akarják igázni Pandora bolygó őslakosait, a navikat, akik sikeresen megvédik otthonukat, még a modern harci eszközökkel szemben is.



Talán Palesztina is jogos önvédelmet folytat, a leigázó zsidókkal szemben? Esetleg mi is a sarkunkra állhatnánk, hogy megvédjük kultúránkat, országunkat, hiszen kizsákmányolásunk nem tegnap kezdődött!

Luzsénszky Alfonz:

1910-ben én adtam ki azt az "Ébresztőt", amelynek szavaira néhány ezer magyar ébredni kezdett. Kezdődött, pedig az az "Ébresztő" imígyen: "Keservesen tapasztaljuk, hogy édes magyar hazánkból ma-holnap Zsidó ország lesz. A földbirtok zsidókézre jut, a magyarság a galíciai csordától kifosztva Amerikába vándorol, a keresztény iparosokat tönkreteszik, a kereskedelem teljesen a zsidóké, az újságokat zsidók írják, és persze zsidó érdekek szerint bolondítják, rontják velük a magyar közönséget. Nem nyílt sisakkal harcolnak ellenünk, hanem mint afféle báránybőrbe bújt farkasok, a "felvilágosodás" meg a "szabadgondolat" jelszavai alatt csempészik be a szívekbe azokat a gazságokat, amiket a Talmudból szedegettek ki. Mert a mi ellenségeink háromnegyed része zsidó, a negyedik része, pedig zsidóktól fenntartott, zsidóktól függő, zsidó uzsorásoktól lekötött alakokból áll. Tartozunk-e mi tovább tűrni ezt a szégyenletes állapotot? Van-e becsület, van-e józanész bennünk, ha mi, akiké ez a föld, akiknek ősei vért és életet áldoztak e hazáért és megküzdöttek ezernyi ellenséggel, most egy maroknyi zsidó által hagyják lenyűgözni magukat?

Pilisi Zsálya - Jövőnk.info








2012. július 07.


http://www.jovonk.info/2012/07/07/koves-slomo-es-az-o-hasonulatai
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 289 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1033
  • e Hét: 6785
  • e Hónap: 10530
  • e Év: 164026
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.