Belépés
wob.blog.xfree.hu
" Egy ember értékét saját maga adja, és nem az amije van " ... weisz tomy
1949.09.16
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
Számomra elgondolkoztató
  2012-07-08 15:50:39, vasárnap
 
 



Nézzétek meg a képen, a Bábel torony modern mai változatát. Bizony úgy van az nem más mint az EU parlament, ami 1999-n volt átadva rendeltetésének.
Hányan tették fel már a kérdést: mi is történik velünk valóban manapság? , mit és kit is képvisel tulajdonképp az EU ? Megosztom veletek nézeteimet erről.
Az EU már alakulásától kezdve, bizonyos jól meghatározott ipari és pénzügyi érdekeket képvisel, ami lassan mint egy nagy polip rátelepedik, és leigáz minden Európai államot. Minden állam anyagi léte, életszinvonala tőle függ, megszabja azt is ki és honnan eredő árúnak lesz a fogyasztó piaca.
A 80-as években egy érdekes reklámot hozott forgalomba az EU. Ez egy flamand festő, Peter Brueghel, 1563, művét ábrázolja, a Bábel tornyot, modern változatban. Tehát az EU csillagok feltüntetésével, és egy szlogen kíséretével. A szlogen így fordítható: Sok nyelv, beszéd van, de hang csak egy!! Ez mindnyájunkat emlékeztethet a Bábel torony legendájára, ott is mindenki más nyelvet beszélt de még is tökéletesen értették egymást.
Mit jelenthet ez: valójában az EU elkezdte a modern Bábel tornyot felépíteni? A kép szerint a Strasbourgban 1999-n átadót parlament épülete, hasonmása a Bábel toronynak. Érdekes még, hogy egy nagy szobor csoport is található, ami nem más mint modern ábrázolása a legendának, ami szerint Zeusz egy fehér erős bikává változva, levetette magát a szépséges Európa Isten-nő lábai elé, aki hátára ült, amikor Zeusz a vízbe vetette magát, és elúszva Kréta szigetére rabolta el szerelmét.



Mit jelenthetne a szobor nekünk? Talán tudtunkra akarja adni:
-az EU gazdaság olyan mint e erős bika, és biztonságot akar nyújtani nekünk.
- a szépséges Isten nőt ma a Maszonok képviselik, ők vezetik kontinensünket. Ők áldozatul ejtették minden ország kormányát, leigázták, és rájuk kényszerítették saját gazdasági politikájukat. Majdnem Európa minden országának kormánya már rajta ül az erős bika hátán
De hát az EU, nem más mint egy jól meghatározott céllal felépített, érdekeket képviselő,gazgasági és politikai hálózat.



Milyen ország az amikor már nincsenek országhatárok, saját pénznemed, saját katonasága, saját ipara vagy földművelése, tan ügye, egészségügye, stb. és kényszerítve van EU-s törvények betartására, amik nem a te érdekeidet képviselik, egyszóval ki vagy teljesen szolgáltatva másoknak.
Magyarországra is rákerült mostanság a sor, és hatalmas gazdasági-pénzügyi nyomás alá tették, a behódolás céljából, ami után mindent kivisznek az országból.(ami még maradt) Csak a Görögök próbálnak még ellenállni, aminek kimenetelét csak sejteni tudjuk. Mi jöhet még? Csak következtettek,hogy lassan minden ország parlamentjét meg kormányát feloszlatják, helyesitve egy EU képviselettel, oly területi képviselettel. E képviseletek majd meghatározzák minden terület anyagi szükségletét, életszinvonalát, ipari termelését, szaporulatát, álmaidat megmondják, valamint szükségleteidet is előírják. Nincs kizárva, hogy a mai Kinai politikára is fognak alapozni tetteikben.
A nagyhírű Cesar Vidal, említi írásában, éspedig: A Maszonia, a történelem legerősebb titkos egyesülete, amely a kétezres években teljesült ki. Ő ezt csak írja, de sajna mi, meg utódaink bőrünkön fogjuk mind jobban megtapasztalni.
Ezen mélálkodtam az utóbbi időben, és most megosztottam veletek is gondolataimat.
 
 
3 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 1 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 101 db bejegyzés
Összes: 803 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 63
  • e Hét: 184
  • e Hónap: 793
  • e Év: 10699
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.