Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
A lejtőről a szakadékba
  2012-08-20 20:39:04, hétfő
 
  A lejtőről a szakadékba



A Szegedi-ügy a rabbilátogatással mondhatni végére ért. Külön már foglalkozni sem érdemes a Jobbik körüli történésekkel, a párt önmaga karikatúrájává vált. Azonban korántsem szabad azt hinni, hogy ezzel a történetnek vége. Nem azért, mert nem Szegedi volt ott az egyetlen sánta kutya (sőt!) - bár ez sem utolsó szempont, a párt teljes vezetése rohad. A Szegedi-ügy azonban önmagában a végzetet jelenti. Ahogy elindította a pártot a lejtőn, úgy lökheti végül szakadékba.

A párt gondolkodni képes tagjai, hívei már a botránysorozat kezdetén kénytelenek voltak szembesülni vele, hogy valami nem stimmel. Majd egyre többen, végül pedig az érintett maga szemléltette a naivaknak, milyen is egy józsidó? Megjegyezzük, hogy ennek ellenére mind a mai napig nem volt egyetlen vakjobbikos kardoskodó sem, aki megkövetett volna akár bennünket, akár Endrésikéket, vagy a több száz kirúgott-kilépett borsodit, a köpködésért és rágalmakért - ami pont az ő figyelmeztetésükért járt!

Alábbiakban a Szegedi-ügy utóhatásaira hívjuk fel a figyelmet. A ,,Jobbik ellenségeinek akciója", ,,titkosszolgálati háttér" és hasonló mantrák helyett reméljük, ezúttal csendben elgondolkodnak az érintettek.

A Szegedi hatás

A Szegedi (Klein) csapat megbukott az előtérben, de hátra, a kulisszák mögé is be kell nézni ahhoz, hogy mindent lássunk. Szegedi Csanád az elmúlt években olyan kiemelkedő figurája volt a Jobbiknak, ami miatt hiába zárják ki, vagy távolítják el, mégis rányomja a bélyegét a pártra a jövőben is. Hiába kapálták ki a (szem elé került) gyomot, a gyökeret a földben hagyták. A megvesztegetés, mint egy botrány központi témája jól kihasználható lesz a következő kampányban, ahol Szegediék nevét folyamatosan elő szedhetik, mint példát. Már ha marad még valami addig a pártból.

A zsidó a történelemben mindig úgy működött, hogy amit megszerezhetett, azt megszerezte, illetve teljesen behálózta. A Jobbikot Szegedi teljesen a birtokába kerítette, amiben nagy szerepe volt gyerekkori cimborájának, üzlettársának, a vele cinkos Szabó Gábor pártigazgatónak is, aki az utolsó pillanatokban is ragaszkodott kedvenc zsidójához. Nem csoda, hiszen Szabó húga is Csanádnak dolgozott a Turul bizniszben évek óta, sőt brüsszeli zsíros fizetést kapott, mintegy kétmillió forintot havonta, mint asszisztens.

A Turul bolt

Vona hazudott (volt kitől tanulnia), amikor azt mondta, hogy az országos elnökség egyhangúlag támogatta Csanád visszahívását. Nem ez történt, hiszen Szabó Gábor, mint Csanád főtámogatója tartózkodott a szavazáson, amikor a zsidó bőréről döntöttek. Csanádot eltávolítani veszélyes is egyben, hiszen mindent tud, és mindenkiről van valami a kezében, beleértve Vona Gábort is. Szegeditől tehát nem lehet, csak úgy megszabadulni.

40 kiló radikalizmus

Szabó Gábor, Szegedi kinyújtott jobb keze

A radikális sajtót is megszerezte az elmúlt években, A Barikád, a borsodi Bors Vezér újság a tulajdonában van. A Hunhír az övé, és a Kuruc.info brüsszeli pénzen etetett újságírói is a kezében voltak. Bármikor feldobhatja őket a hatóságoknak abban az esetben, ha pajtásai elfordulnak tőle (a Kuruc.info stábjának adatai már szivárognak is - szerk.). Kérdés, hogy Szegedi és Novák csörtéi mögött rivalizálás van, vagy a zsidó színház újabb felvonását követhetjük nyomon? Persze a Novák is megéri a pénzét, hiszen ő is kapott brüsszeli lét Csanádtól. Pontosabban az országos elnökség határozta meg akkoriban, hogy ki és kinek lesz a titkára a parlament előtti ínséges időszakban. Azonban Novákkal kapcsolatban igaza volt Csanádnak, hogy Novák álláshalmozó, mondhatjuk családi szinten, hiszen Novákné Dúró Dóra szintén be lett plántálva a parlamenti frakcióba. Két képviselői fizetés mégis csak jobb, mint egy.

A színész Novák, aki családi vállalkozásnak tekinti a parlamentet

A tagság is bukhat

Szegedinek tehát voltak, és vannak lekötelezettjei. De kezében van az a gomb is, amire a Jobbik megsemmisítése van írva. És nem a Jobbikról, mint szervezetről van szó, hanem a teljes tagságról. Szegedi, mint a korábbi időszak egyik országos alelnöke hozzáfért mindenhez. Minden tagnak, volt tagnak, pártoló tagnak, ifjúsági tagozatosnak, gárdistának, bármit aláíró szimpatizánsnak minden adata a kezében van. Név, lakcím, telefonszám. Sokan titkolták a tagságukat munkahelyükön és máshol is. Többen az egzisztenciájukat veszélyeztették, és veszélyeztetik emiatt. Szegedinek csak egy entert kell nyomni, és máris kint van a jobbikosok teljes listája a világhálón - vagy épp újdonsült, szakállas barátainál. Szegedi-Slomó, Slomó-Fidesz, Fidesz-Likud/Mossad. Van kérdés?

A kulcs már a kezükben

A gárda szervezése is Csanád kezében futott össze Borsodban egykoron. Annyira, hogy a kiképző táborukat a saját sóstófalvai birtokán rendezte be, magyarán az első perctől figyelemmel kísérhette azt, mi folyik a gárda soraiban? Most az ő adataik is mehetnek a levesbe.

A gárdisták táborát Szegediék holokauszt-pénzen vett sóstófalvai telkén rendezték be

Miskolc a királyság központja, és a helyi vezér Szegedi Márton

És ott vannak a gyökerek, Borsod és a királysági központ, Miskolc. Mi lesz veled Borsod és Miskolc? Ez itt a nagy kérdés! Borsod és Miskolc volt Szegediék központja, a kaptár. Miskolcon Szegediék a Jobbikot háromszor, a megyében egyszer verték szét, mert nem a szájuk íze szerint alakultak a dolgok. Szegediék ezt a megyét családi birtoknak tartották. De lehetne azt is mondani, hogy mindenkori kapzsiságuk fokmérője Borsod, és annak székhelye. Aki nem tetszett nekik egyszerűen likvidálták, természetesen mindenkori csatlósuk Szabó Gábor mindenható pártigazgató segítségével. A miskolci szervezeti szétveréseket még le tudták zongorázni úgy, hogy abból sok ne szivárogjon ki. Fehér Péter korábbi miskolci elnököt személyesen Csanád piszkálta ki. Nem számított semmi sem. Fehér Péter nyelveket beszélő, többdiplomás ember volt, okos, de nem taktikus. Szegediék az okosokat utálták mindig, nekik a hülye és talpnyaló kellett. Nem tűrték a rendszerben a tőlük tehetségesebb, vagy annak látszó személyeket. Tehát folyamatos volt a szelekció. Ebben már volt tapasztalatuk.

Amikor Csanád Brüsszelbe ment testvérét, Szegedi Mártont hagyta a megyében és Miskolcon helytartónak, aki amúgy addig nem vett részt semmiben, de azonnal megyei alelnöki és miskolci elnöki széket kapott. Márton ott folytatta, ahol öcsikéje abbahagyta. Végzett mindenkivel, aki gyanús volt. Diktatórikusan irányított mindent, szekértolói segítségével. Mint Jakab Péter, aki a semmiből érkezett, és azonnal bevágódott Szegediéknél. Hozzá kell tenni, hogy a budapesti SZDSZ közeli Kölcsey Gimnázium egykori tanáraként már jól bírta a zsidó szagot, tehát nem volt probléma az elvekkel, amik nem voltak nála soha. A két hónappal ezelőtti megyei tisztújítón Szegediék, mint előretolt bástyát alkalmazták Márton helyett, és megyei alelnököt faragtak belőle. Nem csoda, hiszen ő is Szegedi Csanád brüsszeli pénzeken fizetett embere volt. Ripacs a javából, de legalább nekik dolgozik, gondolták Szegediék. Ő volt az igazi Jolly Joker figura a rendszerben.

Jakab, a ,,Jolly Joker"

Szegedi Márton mindent megtett azért, hogy a megye radikális keményvonalas része hamar megutálja őt. Az Endrésikékkel szembeni kötözködései, megyei választmányokon való provokációi, amelyet talpnyalóik is támogattak, nagy ellenszenvet szültek vele szemben. Nem egyszer kis cetliken, vagy sms-ben írták meg egymásnak a megyei gyűlések alatt, hogy mivel támadják az Endrésikék vezette megyei választmányokat. A zsidó taktika és kommunikációs terror végig jelen volt.

Szegedi (Klein) Márton és hű társa

Borsod végül Endrésikék kirúgásával és a megyei szervezetek szétverésével megszűnt létezni. Ma már csak a Szegediék által létrehozott talpnyaló és csak papíron létező szervezetek vannak. Ezek azok, amelyek a borsodi tisztújítón hangosan tapsolva éljenezték a zsidó Csanádot, sőt megválasztották elnöknek, nagyon is tudatában léve annak, mit tesznek. Ezeken kívül van néhány, még a rendszerben maradt, de kiugrani készülő csapat, és van olyan is, mint például Sátoraljaújhely, ahol a helyi jobbikosok hónapokkal ezelőtt megüzenték Csanádnak, hogy nemkívánatos személy a településen. Többeket még Endrésikék kirúgása előtt kipiszkáltak, vagy önként álltak fel, és távoztak. Nagy részük Endrésikék mögött sorakozott fel, vagy az MNA akciócsoportjaiba tagozódott.

A borsodi jobbikosok példát mutattak és nem kértek a zsidó színjátékból


Akár 1956-ban, kivágták a zsidók által lezüllesztett jelképeket

És persze Miskolc! A rabbit meglátogató Szegedi Csanád bátyja Márton is távozott a pártból, de nem a miskolci frakcióból. Meghagyta képviselői székét, és továbbra is a pénzügyi bizottság elnöke a városban. Két társával Jakab Péter főintendánssal és Pakusza Zoltán szintén hűséges kiszolgálóval egy padban ülnek továbbra is erősítve a Jobbikot - és felmarkolva a pénzt. Márton tehát marad megfigyelőnek és hírvivőnek. Szabó Gábor pártigazgató fogja majd a kezüket, és ellátja információval a régi cimborákat. Jakab és Pakusza is a Szegedi-féle színjátszó kör tagja maradt.

A miskolci ,,kóser" jobbikos képviselők

A szétvert Borsod és hatásai

A legerősebb bástya leomlott, Borsodnak vége. De látni máshol is a repedést a rendszerben. Ott van Tiszavasvári, amely a Jobbik fővárosának lett kikiáltva. Nemcsak a helyi gondok, hanem a Jobbikban történő botrányok is felgyorsították az itteni folyamatokat. Nem csoda, hiszen a Jobbik egy süllyedő Titanic lett, és aki tud, el akarja érni az utolsó mentőcsónakok egyikét még. Tiszavasváriban a Jobbik bukása előre diagnosztizálható. Az egykori MSZP-s terület nagy része elpártol a Jobbiktól, és várható a Fidesz, de akár az MSZP győzelme is.

Devecser is egy jel. Míg korábban elég volt, egy rendezvény, sok helyen a romák lehúzták a redőnyt, vagy egyszerűen elhagyták nagy számban a települést. Most már a puszta fizikai jelenlét nem rémíti meg őket, a Jobbik ilyen jellegű kampányrendezvényei veszélyessé vállnak. Már a résztvevőket is csak buszok indításával tudják összehozni, ahogy a demonstrációkon is. Az aktivisták elvesztek.

Tisztogatások-bebetonozások

A hipp-hopp összehívott országos tisztújító, ahol jórészt a régi gárda maradt, már sejtette előre azt, hogy nagy gubancok várhatóak a rendszerben. Mi lett volna akkor, ha ez a tisztújító csak most ősszel következett volna be? A zsidóbotrány megtette volna a hatását, és elvérezhetett volna az egész vezetőség, illetve a fővárosi Jobbik hitközség is. Szabó Gábornak is a fejét vehették volna a történtekért. Most pedig? Igaz, hogy a párt belepusztul, de a korrupt, belterjes zsidó brancs maradt. Vonát, Szabót és a fő bajkeverőket bebetonozták. Szegedit Borsodba tolták be, ami pünkösdi királyság lett. Az ott kipróbált elvet, hogy nem volt jelölés, csak egy jelölt az országos elnökség részéről, alkalmazták a nem rég lefolyt baranyai és pest megyei tisztújítón is. Persze a vezetőség káderei a megválasztottak. Kirúgták viszont Méri Andreát a Jobbik hivatalvezetőjét, akinél az indok egyszerűen az volt, hogy már nem bíznak meg benne. Csanád visszaléptetése előtt két héttel megtisztították a Barikádot is az oda nem illő újságíróktól. Tehát a sepregetés gőzerővel folyik, csak ők maradnak.

Vona tudott mindent a zsidó sztoriról és Szegediék ügyeiről.

Vajon ő lesz a következő?

Apadó tagság, eltűnő aktivisták

De kopik lassan a tagság is. 13 000 tagot tartanak nyilván, de felméréseink szerint nagyjából tíz százalékuk lehet aktív, durván 1300-2000 fő országosan. Magyarán statisztikailag a megyékre és a fővárosra jut arányosan 65-100 fő jobbikos. A rendszer tehát nyikorog és csikorog. A Jobbik ettől nem fog megszűnni létezni, hiszen a rendszer pénzügyi előnyeit élvezők maradnak, illetve az elvakult jobbikosok, akik készséggel elhisznek bármit, csak ne kelljen ráébredniük a valóságra.

Csak a Jobbik!

A morzsolódás persze folyamatos lesz. Mint kis kavics a sivatagban, amit fúj a szél és nekiütődik a másiknak. Nem feltétlen törik szét, de mindig kis részek válnak le róla. Kis részek, amelyeket már nem lehet visszaragasztani. Magyarán csak idő kérdése, hogy a Jobbik mikor marad teljesen aktív tagság nélkül. És persze kérdés, hogy mikor robban ki az újabb botrány...

Szász Gábor - Jövőnk.info
2012. augusztus 18.

http://jovonk.info/2012/08/18/lejtorol-szakadekba
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cigánybűnözés megfékezése az első számú rendvédelmi felada
  2012-08-20 20:28:59, hétfő
 
 

A cigánybűnözés megfékezése az első számú rendvédelmi feladat

2012, augusztus 20 - 10:47


A Jobbik köszönetet mond minden, a honfitársaiért felelősséget érző magyar hazafinak és nemzeti szervezetnek a tegnap megvalósult ceglédi összefogásért - olvashat a párt ma délelőtti közleményében.

Volner JánosIsmét bebizonyosodott, hogy nem csak a cigánybűnözők által elkövetett kiemelt bűncselekmények, a gyilkosságok, a rablások, a nők sérelmére elkövetett szexuális támadások képesek a közbiztonság védelme érdekében egy táborban egyesíteni a különböző nemzeti szervezeteket, hanem a hétköznapokban tömegesen elkövetett, a magyarság életét mind gyakrabban ellehetetlenítő bűncselekmények is.

Nem hagyhatjuk ugyanakkor szó nélkül, hogy egyes sajtóorgánumok a bűnözésnek kiszolgáltatott magyar lakosság védelmére felsorakozott hazafiakat több, torzító híradásban is megpróbálták befeketíteni. Ha a rendőrség nem képes eleget tenni a feladatának, akkor a magyarság önvédelmi szerveződései a társadalom természetes immunreakciójaként hathatós választ fognak adni a bűnözés kihívásaira. Ugyanis ezek a honfitársaink védelmében létrejövő, a magyar életet és értéket védő szerveződések jelentenek ebben a helyzetben előremutató és példaértékű lépéseket, nem pedig a botokkal, baseball-ütőkkel, vasvillákkal felfegyverzett bűnözők szerecsenmosdatása és a cigányság állítólagos üldözésére való hazug hivatkozás - áll a Volner János által jegyzett közleményben.

A párt szerint egyes cigány szervezetek által vizionált ,,rettegnek a cigányok a rasszistáktól" típusú életképek pedig Mohácsi Viktória legaljasabb hazugságait idézik. A magyarság a Kárpát-medencében töltött évszázadai alatt bebizonyította, hogy a közösségi normákat tiszteletben tartó, értéket teremtő embert származásától függetlenül megbecsüli, részére nyitva hagyja a társadalmi felemelkedés lehetőségeit. Az azonban nem elfogadható, hogy egyes kisebbségi szervezetek származásukat pajzsként maguk előtt tartva, azt fegyverként használva próbálnak bűncselekmények elkövetőinek falazni, tettüket relativizálni és tisztára mosni. Ez az álságos és hazug mentalitás a bűnözőknek bátorítást ad, és hozzájárul hazánk egyre nagyobb részének élhetetlenné válásához. A bűnözés ellen a kemény és következetes fellépés jelenti az egyetlen gyógyírt, nem pedig a bűnözők mentegetése - áll a közleményben.

barikad.hu


http://barikad.hu/a_ciganybunozes_megfekezese_az_elso_szamu_rendvedelmi_feladat-2 0120820
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A diákhitel miatt robbanhat ki a következő válság
  2012-08-20 20:23:03, hétfő
 
 
A diákhitel miatt robbanhat ki a következő válság

2012, augusztus 20 - 15:33


szomorú diáklányokAz Egyesült Államokban a középosztálybeli fiatalok a diákhitel vesztesei; esetükben a családi jövedelem túl magas ahhoz, hogy segélyekben részesüljenek, ahhoz viszont alacsony, hogy fedezze az egyre magasabb egyetemi költségeket - állapítja meg egy hét végén ismertetett tanulmány. Egyesek szerint emiatt robbanhat ki az új válság Amerikában.

A középosztálybeli fiatalok közül hajlamosabbak többen és nagyobb mértékben eladósodni, mint a kisebb, illetve a nagyobb jövedelmű családok gyermekei - állapítja meg a tanulmány, amelyet az Amerikai Szociológiai Társaság (ASA) 107., denveri kongresszusán ismertettek.

Az amerikai diákhitel, amelynek az összege 2011-ben több ezermilliárd dollárt tett ki, amerikaiak millióinak - volt egyetemistáknak és családjuknak - az életét keseríti meg, annyira, hogy a szakértők már felteszik a kérdést: nem ez az "időzített bomba" váltja-e ki a következő nagyobb gazdasági válságot Amerikában?

Jason Houle, a Wisconsin-Madison Egyetem Robert Wood Alapítványának munkatársa, a tanulmány szerzője szerint "számos közepes jövedelmű család elegendő pénzt keres ahhoz, hogy gyermekeik támogatásban részesüljenek, ugyanakkor nincs elegendő pénzük ahhoz, hogy kifizessék a magas egyetemi költségeket".

Sokakat eladósít a diákhitel

A kutató szerint - aki 4414 fiatal 1997 és 2009 közötti esetét elemezte - a tehetősebb, évi 40 ezer és 99 ezer dollár közötti jövedelemmel rendelkező középosztálybeli családokból származó fiatalok 4000-6000 dollárral több adósságot halmoznak fel tanulmányaik végére, mint az alacsonyabb jövedelműek, és 12-17 ezerrel többet, mint az évi 100 ezer és 150 ezer dollár jövedelmű családok gyermekei, akik "meg tudják fizetni az egyetemet, és takarékoskodni is tudnak".

A szociológus tanulmánya arra is rámutat, hogy a leginkább eladósodott csoportok azok, amelyek tagjainak szülei nem diplomások, afroamerikaiak, egyedülálló vagy mostohaszülők.

Egy, a diákhitelt kutató szervezet (The Project on Student Debt) által közzétett adatok szerint 2010-ben a diplomások átlagosan 25 250 dollárnyi adóssággal fejezték be tanulmányaikat.



mti - barikad.hu


http://barikad.hu/a_diakhitel_miatt_robbanhat_ki_a_kovetkezo_valsag-20120820
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pintér szétzilálja a kormányt: a titkosszolgálatokért megy a
  2012-08-20 20:14:14, hétfő
 
 
Pintér szétzilálja a kormányt: a titkosszolgálatokért megy a harc
2012, augusztus 20 - 14:54


A titkosszolgálatokért megy a harc a Fideszen belül - mondta a barikad.hu-nak Sas Zoltán, a Jobbik biztonságpolitikai szakértője. Hozzátte: Pintér Sándor belügyminisztérium komoly irányvonalat képvisel a pártban, és ezzel megy szembe a Miniszterelnökséget irányító államtitkár, Lázár János illetve az ő emberének tekinthető Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere.


Utóbbiak részsikerének tekinthető, hogy egy hónappal ezelőtt a polgári hírszerzésért felelő Információs Hivatal (IH), amelyet korábban Pintér Sándor is szeretett volna átvenni a külügyminisztertől, a miniszterelnök irányítása alá került. Az ezzel függő törvénymódosítást éppen a Kocsis Máté nyújtotta be a parlamentben. Az új jogszabályi környezet lehetőséget biztosít arra is, hogy a hírszerzés irányítási munkálataiba bekapcsolódjon a Miniszterelnökséget irányító államtitkár. Korábban Lázár a távirati irodának adott interjújában már felvetette, hogy a Külügyminisztériumhoz tartozó IH-t, amely a külföldre vonatkozó vagy külföldi eredetű bizalmas információk megszerzésével foglalkozik - a Miniszterelnökség alá kellene rendelni. A belföldön tevékenykedő polgári titkosszolgálatoknak (Alkotmányvédelmi Hivatal, Nemzetbiztonsági Hivatal) az irányítását és a törvényességi felügyeletét egy 2010-es rendelet alapján továbbra is Pintér Sándor látja el.

Lázár Pintér

Lázár János és Pintér Sándor. Ki megy elsőként?


Pintér már több csatát is vesztett a Fidesz nemzetbiztonsági szakpolitikusaival szemben, hiszen az sem tudta megvalósítani, hogy külön titkosszolgálatként létrejöjjön a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ. Sas Zoltán ennek ellenére úgy véli, hogy a belügyminiszter és a fideszes politikusok között nem fog elfajulni a harc, mivel egy már túlságosan kiélezett helyzetben valószínűleg Orbán Viktor közbeavatkozna.

Durva taktikai csata

A jobbikos politikus a mostani rendőrségi korrupciós botrány és a maffiagyilkosságok terén ,,elért" eredmények kapcsán azt mondta: felettébb furcsa, hogy éppen most került elő csomó ügy, amelyet hosszú évekig homály fedett. Mint mondta, nehéz ezekben az ügyekben tisztán látni, hiszen aki nincs benne az éjszakában, az kevés információval rendelkezik, ezért azt sem lehet tudni, hogy kinek az érdeke mozgatja a szálakat. Annyi azonban világosan látszik, hogy nagy taktikai harc folyik.
Semjén Zsolt kormányfőhelyettes, a KDNP elnöke sem zárta a szívébe a belügyminisztert, legalábbis a vele szemben megfogalmazott kritika ezt mutatja. A HírTv műsorában ugyanis ezt mondta: “az áldatlan emlékű Kuncze belügyminisztersége idején naponta voltak robbantások, emberek haltak meg, utcán robbantak az autó. Ha jól emlékszem, még Orbán Viktor miniszterelnöki beiktatása napján is volt robbantás. Pintér Sándor lett a belügyminiszter, másnap megszűntek a robbantások. Hogy hogy csinálta, az az ő dolga" - utalt Pintér 1998-2002 közti miniszterségére."

KocsisNem új keletű az ellentét

Kocsis Mátét a 2010-es választások után Lázár János favoritjaként nagyon erős politikusnak tartották, ám azzal, hogy létrehozott egy, a bűnözőkkel szemben keményen fellépő szervezetet, a Jófiúkat, ,,elérte", hogy országgyűlési karrierje 2014 után nem folytatódik. A Barikád információi szerint Pintér Sándor keményen összekülönbözött Kocsissal a Jófiúk tevékenysége miatt. Kettejük összecsapása viszont a belügyminisztert is gyengítette, akinek tárcájától várhatóan elvonják a titkosszolgálatok felügyeletét. Pintér Sándor korábban a Hír Televízió újságírójának felvetésére, hogy információja szerint Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár hatáskörébe kerülhetne a szakszolgálatok irányítása, nem kívánt reagálni. Sas Zoltán szerint ugyanakkor nehezen elképzelhető, mert a kormány egyik bástyájának számító belügyminiszter ezzel a lépéssel jelentősen meggyengülne, ehhez - mint mondta - arra lenne szükség, hogy a Jobbik kezébe kerüljön a kormányzás, hiszen ez a programjukban szerepel.
A Fidesz és a belügyminisztérium ellentétét élezheti ki az is, ami a VIII. kerületben történt. Itt ugyanis a fideszes többségű közgyűlése nem fogadta el a kerület rendőrkapitányának, ifj. Salgó Lászlónak a 2011. évi beszámolóját. Kocsis Máté, a kerület fideszes polgármestere és az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának az elnöke is nemmel szavazott, és ugyanígy tett a Jobbik képviselője, Pintér Attila is. Az MSZP és az LMP politikusai azonban kielégítőnek találták a beszámolót, így elfogadták azt.

A hatalmi harcról is szól a rendőrségi átszervezés

Pintér Attila lapunknak elmondta: a beszámolót azért nem fogadták el, mert a kerületben romlottak a bűnügyi statisztikák, a prostitúció (amelyet már korábban sikerült visszaszorítani), kisebb bűncselekmények gyakorisága visszatért, de jelentősen megugrott a kábítószerrel való visszaélések száma is és az emberek biztonságérzete csökkent. Mindez ráadásul úgy történt, hogy anyagi és egyéb téren is támogatták a kerületi rendőrkapitány munkáját, rendőrlakásokat, gépkocsikat, jutalmakat biztosítottak. Mint közölte, ifj. Salgónak nem megfelelő a rátermettsége, és szerinte csak ugródeszkának tekinti a kerületi munkát, amely révén egy zsírósabb álláshoz szeretne jutni.
Hozzátette: kíváncsi, hogy Pintér Sándor a rendőrségi átalakítások kapcsán - amelynek hivatalos indoklása az, hogy nem egyes rendőrök esetében nem elégedettek a munkájukkal, és a munkavégzés színvonalát szeretnék növelni - mi fog történni ifj. Salgó Lászlóval. A belügyminiszter ugyanis utasította az ORFK vezetőjét, hogy soron kívül vizsgálja felül a húsz leggyengébben teljesítő rendőrkapitányság vezetőjének alkalmasságát, és indokolt esetben szeptember 15-ig mentse fel őket beosztásukból. A kerület kapcsán kiderülhet, hogy valóban minőségi cserére kerül-e sor a rendőrségnél, vagy teljesen másról van-e szó: például arról, hogy a V.Lászlóval kapcsolatban álló rendőröknek kell távozniuk, illetve a korrupciós ügyek miatt tisztogatnak a kollektív bűnösség elve alapján. De számot adhat az erőviszonyokról is: nevezetesen, hogy mennyire erős Lázár János, és Kocsis Máté révén el tudnak-e távolítani egy gyengén teljesítő rendőrfőnököt. Ha nem, az ismét megerősítheti Pintér Sándor szerepét a kormányon belül.

Ismert: nagyarányú átszervezéseket indítottak el a rendőrségen belül, aminek a keretében a Belügyminisztérium megszüntette a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szervezett bűnözés elleni egységeit. Mint korábban megírtuk, azt állítják, az átszervezésnek nincsen köze V. László az éjszaka császárának és az őt fedező rendőrök büntetőügyéhez, de úgy tudjuk, a hivatalos közléssel ellentétben azzal indokolták az áthelyezéseket, hogy éppen ez ügyben felmerült rendőri érintettség miatt a ,,cinkosok közt vétkes, aki néma"- elv alapján intézkedtek az átszervezésekről.

barikad.hu


http://barikad.hu/pinter_szetzilalja_a_kormanyt_a_titkosszolgalatokert_megy_a_har c-20120820
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagyon kellhet a szavazat
  2012-08-20 19:27:20, hétfő
 
 
"A magyar állam egyéb kedvezmények mellett 300 eurós nyugdíjat garantál az új magyaroknak"

MTI
| | 2012. augusztus 19., vasárnap 08:03

Az Inter nevű ukrán tévécsatorna tudósítása szerint Kárpátalja lakói tömegesen veszik fel a magyar állampolgárságot. A riport szerint az "európai útlevél boldog tulajdonosai között nem kevés az olyan született ukrán, aki be tudta magolni a magyar állampolgársági eskü szövegét."

Az Inter nevű ukrán országos tévécsatorna helyszíni tudósítása szerint Kárpátalja lakói tömegesen veszik fel a magyar állampolgárságot az egyszerűsített eljárásnak köszönhetően, amely az igénylőtől csak alapfokú magyar nyelvismeretet, legalább távoli magyar felmenőket és büntetlen előéletet követel meg.

A riport szerint - amelynek szövegét a televízió podrobnosti.ua című honlapja közölte és kedden több kárpátaljai ukrán hírportál is átvette - Kárpátalján egyelőre nem az újonnan elfogadott ukrán nyelvtörvény a legidőszerűbb kérdés - jóllehet a 12 százaléknyi magyar lakossággal rendelkező ukrajnai megye a jogszabály hatálya alá esik -, hanem az, hogy a helyi lakosság tömegesen veszi fel a magyar állampolgárságot. Hivatalos statisztika arra vonatkozóan, hogy - a hatályos ukrán törvények tiltása ellenére - hány ukrán állampolgár kapott magyar állampolgárságot, nem létezik, ám nem hivatalos adatok szerint a számuk több tízezer - hangzott el a műsorban.

A riportban megszólaltatott, Ungváron élő Andrij Popirnik (Papírnyik András) elmondta, hogy a nagyapja, az ungvári kéményseprők ipartestületének egykori vezetője az országhatárok változása következtében öt ország állampolgára volt. Hangsúlyozta, azért igényelte a magyar állampolgárságot, amelyet a szovjet hatóságok vettek el a kárpátaljaiaktól, hogy a nagyapja után Ferenc névre keresztelt kisfia megmaradhasson magyarnak, s emellett szerinte a magyar útlevél jól jöhet a válságos időkben. Hozzátette, hogy nem akarja elhagyni Ukrajnát, azt a helyet, ahol felnőtt.

A riporter szerint a 65 éves férfinak gondoskodnia kell a családjáról, azaz a nála kétszer fiatalabb feleségéről és kisfiáról, miközben a magyar állam egyéb kedvezmények mellett 300 eurós nyugdíjat garantál az "új magyaroknak". A tudósító úgy vélte, az ungvári riportalany nem az egyetlen kettős magyar állampolgár, hozzá hasonlóak ezrével, ha nem tízezrével találhatók Kárpátalján. A kettős állampolgárság kérdését azonban a helyi lakosság tabuként kezeli, amikor újságírókkal beszél - emlékeztetett, megjegyezve, hogy a magyar útlevél az ukrán állampolgárok számára elsősorban a világban való mozgás szabadságát biztosítja.

A riportműsorban elhangzott, hogy mivel a magyar állampolgárságot igénylő kárpátaljaiak tartanak az ukrán hatóságok retorziójától, sokan a határ túloldalán, magyarországi települések polgármesteri hivatalaiban nyújtják be honosítási kérelmüket.

Az ukrán televíziós stáb felkereste a sárospataki polgármesteri hivatalt, ahol Rák Józsefnét, az igazgatási iroda vezetőjét kérdezte a külhoni magyarok visszahonosítási eljárásáról. A tájékoztatás kapcsán a riporter megjegyezte, hogy a magyar hivatal szigorúan védi az ügyfeleire vonatkozó adatokat. "A magyarok nem adják ki a sajátjaikat" - fogalmazott.

A tudósítás szerint a magyar állampolgárság iránti igény nagysága akkor vált világossá az ukrán újságírók számára, amikor Sárospatakon járókelőknél érdeklődtek, hogy merre található a polgármesteri hivatal. A válasz ugyanis kérdés formájában érkezett tőlük: "Ukrajnából jöttek? Állampolgárságot szeretnének?" - hangzott el a riportban, amely szerint az "európai útlevél boldog tulajdonosai között nem kevés az olyan született ukrán, aki be tudta magolni a magyar állampolgársági eskü szövegét."


http://zipp.hu/sotet_oldal/2012/08/19/a_magyar_allam_egyeb_kedvezmenyek_mellett_3 00_euros_nyugdijat_garantal_az_uj_magyaroknak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szabadságunk megfosztását ünnepeltetik veletek.
  2012-08-20 18:05:05, hétfő
 
  Szabadságunk megfosztását ünnepeltetik veletek.


Napfordulós szereink, gyümölcsoltó, sarlós ünnepeink, májusfa állítás helyett nézzétek a naptárba írt hivatalos diktátumot.

Az első püspökségek: Esztergom- Győr- Veszprém -Gyulafehérvár --

Koppány felnégyelt testének helyszínei.

A négy égtáj felé felszabdalt test szimbóluma a négy égtáj felé felszabdalt hazánk - Trianonban lett szentesítve.



Azt a pápa által ,,szentnek" nevezett jobbot imádjátok, ami felnégyeltette Koppányt. Azt ünneplitek, aki perekben üldöztette táltosainkat, gyógyfűves rovott botjainkat halomra égettette papjaival.

Vajkot bajor papok nevelték, az országot elözönlötték a németek, Gizellával a római kereszténység. Megszállták az országot, a földeket nekik adták.

Az "egyetemes" egyház ráépítkezett a hódított területek keresztény templomaira, átfestette annak falait.

Nincs világosság a nemzet sorsában, mert az ezer évvel ezelőtti történelmünk meghamisítását, tudatos elhallgatását követték azóta is az ateista kommunisták, az akadémistáknak hazudott becsmérlők, az ideológiákat erőltető politikusok, a hazug békepapok, a mindenkori kormányoknak esküt tevő egyházi vezetők, a judokereszténységet politikai , hatalmi és gazdasági szándékkal napjainkban is egyre jobban erőltetők.

,,...a magyarok, székelyek, kunok, valamint az egyházi magyar, keresztény papság által is használt régi magyar betűk és vésetek, a jobbról balra pogány írás megszüntetődjék és helyébe a latin betűk használtassanak. Itt rendeltetik, hogy a papság azok használatára jutalmazás mellett betaníttassék és a pogány írástól, valamint tanításától papi állásának vesztése és 20 arany pensasnak büntetése, fizetése mellett eltiltassék. Továbbá, hogy az egyházakban található pogány betűkveli felírások és imakönyvek megsemmisíttessenek és latinval felcseréltessenek.

Valamint pedig azok, akik régi pogány iratokat beadnak 1-10 denárig kapjanak jutalmat. A beadott iratok és vésetek pedig tűzzel-vassal pusztíttassanak el, hogy ezek kiirtásával a pogány vallásra emlékezés, visszavágyódás megszüntetődjék."
(Vatican 1000-ben Cal oct. Die festo Lac. Ap.)

,,Kik pogány szokás szerint kutak, fák, források, vagy oltárok mellett áldoznak, vagy áldozatot mutatnának be - ezen vétségért egy ökörrel bűnhődjenek." (S.Ladislaus Decretorum Lib.I.22.)

"A szemináriumainkban alig van ékesszólástan és a hívek kénytelenek végig kínlódni az újpapok gyatra beszédeit és naiv, pietózus meséit! Tele a fejük spekulatív dogmával és az Ó-Szövetség idejét múlt és
megcáfolt antropomorfista nacionalizmusával, s beleizzadnak szegény elneveltek, hogy kihozhassák az Isten egyetemes szeretetét, minden népeknek adott természeti jogokat és a Krisztusi-univerzalitást! Vagyis hamis és ókori nívón mozgunk ma is, amikor a pozitív tudományok és az archeológia és geológia, nemkülönben a megtalált Sumír Első-Biblia (Ur, 1954. Dr. N. Kramer: Parallel Biblia, 1956) is mindent világosan feltártak és megmagyaráztak. Senki nem érti, ezt a maradi és már kimúlt ószövetségi fontosságot, ami nagyrészt egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt nép(ek)nek (sumír, akkád, káld, babyloni) megmásított történelme. Szóval,kötve vagyunk valami ósdi judaizmussal és nekünk nem elég Krisztus, az Isten Fia!...-"XXIII. János pápa megnyitó beszéde 1962. július 1-jén, a II. Ökumenikus Zsinat megkezdésekor.
"Hirtelen" halála után a római "Azione Cattolica Italiana" (Via Concilliazione 1. Roma) adta ki egy nyomtatott füzetben a következő címmel: ""Novena Allo Spirito Santo" di GIOVANNI XXlll, 1 ° luglio 1962, per il Concilio Ecumenico Vaticano 11. "

"Zerénd fia Koppányt választják meg Somogy-ország az Ormánság és a Száván túli területek pajzsra emelt fejedelmének.
Taksony vezérfejedelem hirtelen eltávozása után kezdetét vette az a történelmi taktikázás, hogy az új Fejedelem, Róma, Quedlinburg és Bizánc kegyeibe is kedvezni kíván, annak érdekében, hogy a megváltoztatott ősi törvényekkel az esetlegesen hirtelen bekövetkező halála után fiának, Vajknak biztosítani tudja a vezérfejedelemséget.
Amíg Sarolta Fejedelem asszony élt, addig Géza ezen ügyeket titkolta. Az új felesége Adalheid mellett, aki a Quedlinburgi német-római császárnak volt unokahúga, már mindent meg merészelt tenni.
Vezéreink és az előkelők meggyilkoltatásától sem riadt vissza.
Sarolta fejedelemasszony apját, Erdélyi Gyulát a szakrális fejedelmet Esztergomba hívja vezéri tanácskozás ürügyén. Foglyul ejti és rövid idő múlva, Adalheid és a német császár titkos támogatásával meggyilkolják.
Róma és Quedlinburg területhódító érdekeinek már csak egy fejedelem áll útjukban, az erőskezű Tar-Zerénd fia, Koppány, a konok, keményfejű, a Somogy-országi Vérszerződést hűséggel követő Nagyúr.

Egész seregével /24.000 fő/ áll ellen Róma és Quedlinburg térhódítási szándékainak, amit még a Karolingok idejében fondorlatosan elterveztek..! Quedlinburgban, Augsburgban és Rómában kitervelték, hogy Koppányt rá kell venni szűk kíséretével, hogy az ősi szokás szerinti Nyári Napforduló ünnepsége után, Vajk és az őt segítők kíséretében Esztergomba menjen, ahol Karoling keresztény szertartással koronás fejedelmi királlyá választják és megtanácskozzák az ország további fontos ügyeit. Barantázó karaul fürkészek jelentették, hogy a nyugati gyepükön túl nagy készülődés van. Koppány bízik Géza fia Vajk adott szavában és megparancsolja, hogy a Veszprém melletti sólyi mezőről a seregek térjenek vissza szállásaikra. Minek után Koppányt rászedték, hogy csak pár előkelőt és kisszámú fegyveres kíséretet hozzon magával, Esztergomba vonultak. Eközben titokban Gizla, Bajor hercegnő a Bajor Király lánya, Vajk jegyese, Veszprémbe 10.000 fős nehéz vértest, Adalheid tanácsára Esztergom köré további 10.000 főt vonultatnak fel. A vezérfejedelem szállása köré telepítik le őket, minden szittya magyarnak az ősi jogon bírt szállásaikról el kell költözni.

Erdélyi Gyula meggyilkolása és Koppány foglyul ejtése után váratlanul meghal Géza Nagyfejedelem!? Ezt követi nagy sietséggel Vajknak a nyugati zsidó-keresztény szertartással megkeresztelése és ezt követően a Német-Római Császár és a II. Szilveszter pápa szentesítésével királlyá koronázása.
Koppányt négyfelé vágva meggyilkolják, kíséretét felkoncolják. Vajkot és Gizlát erős vértes kísérettel Fehérvízvárra menesztik és fogvatartják, amíg a Somogy-országi magyaroknak színe-javát lemészárolják. Koppány Fejedelem testét az ország négy részébe szétviszik elrettentésként. Keresztény diadalként 5 évig ujjonganak Európában!!!

Az ősi Hont több mint 40,000 idegen vértes sereg és fanatikus, kegyetlen hittérítő lepi meg! Már nincs védelmező sereg, aki tud elbujdosik láperdők mélyére. Az évekig tartó nemzetpusztító, ország-rabló tevékenységeket tovább tetézi, hogy a pápa tanácsára, Vajk-István király parancsára elégetik az ősi írott krónikáinkat, halálbüntetés és vagyonelkobzás terhe mellett megtiltják annak használatát, lerombolják ősi Napszentélyeinket és azokat, aki ehhez mégis ragaszkodnak, kivégzik, karóba húzzák, vérebekkel marcangoltatják széjjel!!!
Vajk-István miután rádöbben iszonyú tetteire, megroppan lelkében, de már túl későn!

Rómából, Quedlinburgból, Passauból, Bizáncból érkeznek olyan szerzetesek, akik alig beszélik nyelvünket, de hittérítésben, kegyetlenkedésben élen járnak minden gonosz előtt!!!
Jönnek bajor, szász, germán, frank, itáliai, bizánci, szláv érdekek szószólói.
Róma és Bizánc tanácsára megjelennek a rabbik is!Mind harácsol, gyilkoltat és az új királytól jogot, címeket kapnak cserébe! Ilyen sorsra jutott ATILLA-ÁRPÁD büszke ősi népe! Elhagyta nemzetvédő ősi törvényeit, erkölcsét ősi Egy Igaz Isten tisztelését!
A jövevények a maguk írásával, lelkével, hamis történelmi krónikák írását terjesztik a jövő nemzedékeinek számára!

Ezek a hamis krónikák azt a hazug szellemiséget sugallják, terjesztik, hogy az ősturáni szittya fajták megmaradása érdekében kellett felvenni a nyugati kereszténységet, ami biztosítéka volt megújulásunknak.(?)
Ha a bizánci kereszténységet, az iszlám vagy Buddha hitét vesszük fel, akkor elvesztünk volna??? Igen, nyugat térhódítóinak mindenesetre!

Az ősiség megtartása, védelmezése nem tette volna lehetővé, hogy a dicső emlékű ATILLA-ÁRPÁD-KOPPÁNY népe szolga legyen és ősi honunk, ősműveltségünk ebek, rabló népek kénye- kedvére, mára megismétlődve elvesszenek!

A Szeri pusztán a Vérszövetség Törvényeit nem azért erősítették meg, hogy törvényszegő, nemzetáruló, idegen szolgaságba vigye szittya fajtánkat!

A koronázási ügy csak arra szolgált, hogy a tétovázókat megtévesztve hitelesítsék a szertartást, öröklési jogokat."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigányok támadtak az éjjel gárdistákra és "rendőrökre" Ceglé
  2012-08-20 17:34:37, hétfő
 
 

http://kuruc.info/r/35/100184/

Cigányok támadtak az éjjel gárdistákra és "rendőrökre" Cegléden - országos mozgósítás


Szemtanúk elmondása szerint a cigányok körülbelül hetvenen próbáltak ráijeszteni egy ceglédi magánház területén tartózkodó tizenhét gárdistára. Az elsőként helyszínre (nem éppen) siető rendőrök kezdetben nem is merték megközelíteni őket. A feldühödött csürhe pedig egyszerűen a rendőrökre támadt, akik később mégis a hazafiakat kezdték vegzálni.

Ferenczi Henrik, az Új Magyar Gárda főkapitány-helyettesének tájékoztatása alapján, egy magánterület kertjében bográcsozott 17 gárdista, akiket jórészt a keddi spontán tüntetés viszonzásul hívtak meg vendégségbe helyiek. A 17 főnyi egység 13 férfiből és 4 lányból állt.
A magánterületet körbevették az éjjel a felfegyverkezett cigányok és a gárdistákra támadtak, akik rendőri segítséget hívtak. Két járőrautó érkezett a helyszínre, amire szintén rátámadtak a cigányok. A "rendőrség", kiérkezése után annyit közölt a gárdistákkal, hogy "meneküljenek", mert nem tudják tartani a helyszínt, mivel nagyon kevesen vannak.
A hír hallatán több gárdista nyomban autóba szállt és Ceglédre sietett - természetesen a korábban felszívódott rendőrök őket tartóztatták fel a dühöngő cigány csürhe helyett.
A helyiek félelmüket tolmácsolták a hazafiak felé, és többen maradásra kérték a gárdistákat, mert attól tartanak, hogy a mindeddig ismeretlen okok miatt feldühödött cigányok továbbra sem nyugszanak le, a rendőrség pedig továbbra sem lép fel ellenük keményen.
Szemtanúk elmondása szerint a cigányok körülbelül hetvenen próbáltak ráijeszteni a magánház területén tartózkodó tizenhét gárdistára. Az elsőként helyszínre (nem éppen) siető rendőrök kezdetben nem is merték megközelíteni őket. A feldühödött csürhe pedig egyszerűen a rendőrökre támadt. A gárdisták egy gáz-riasztó fegyverből leadott lövéssel tudták csak megfékezni a felbőszült cigány hordát.
Ferenczi Henrik elmondta, hogy addig maradnak a településen, ameddig szükség van rájuk.
(Kuruc.info - SZKR nyomán)
1. frissítés: Újra gyülekeznek a cigányok, a rendőrök eltűntek
Ferenczi Henrik tájékoztatása szerint, amint elhagyták volna a települést páran, és csak kisebb gárda egységet hagytak volna hátra, megint gyülekezni kezdtek a cigányok az utca végén, akikkel szemben a rendőrök álltak fel. A rendőrök azonban valami miatt hamar eltűntek, a cigányok maradtak, a gárdisták visszatértek az utcába.
(Szent Korona Rádió)
2. frissítés: Tartsuk szárazon a puskaport! - A főkapitány-helyettes közleménye
Adjon az Isten!
Egy gyors tegnapi összefoglalóval kezdeném:
17 gárdistát támadtak meg a cigányok mintegy 70 fős felfegyverkezett vadállati állománnyal. Mozgósítás lett elrendelve, a telefonon megbeszélt helyszínen rendőrök igazoltattak,motoztak stb. Hajnalban nagy erőkkel voltak jelen a rendőrök a településen, a helyzet nyugodttá vált, ám a helyiek kérésére gárdistáink Cegléden maradtak.
Reggel 6 után, alighogy hazaértünk, hívtak a helyszínen maradt bajtársak, miszerint a cigányok ismét gyülekeznek pár méterrel attól a magánterülettől ahol ők vannak. Újabb egységeink indultak a településre, néhány másik nemzeti szervezettel felvettük a kapcsolatot, és készenlétet kértünk.
Ha a szükség úgy kívánja, mindenkit értesítünk az indulásról, de egyelőre senki ne induljon! Ne lőjük el azonnal az összes puskaporunkat, de tartsuk szárazon!
Senkit nem akarunk lerángatni, nehogy később, ha tényleg éles a helyzet, komolytalannak tűnjön a segítségkérésünk! Mindenkinek köszönjük a biztatást, és az esetleges segítséget!
Szebb jövőt!
Ferenczi Henrik
főkapitány-helyettes
3. frissítés: Jobbikos képviselő a helyszínen, a ceglédi polgármester nem tud az éjjeli eseményekről
Korondi Miklós jobbikos országgyűlési képviselő is a helyszínre ért, hogy tájékozódjon.
A Jobbik országgyűlési képviselője a Szent Korona Rádió tudósítójának elmondta, hogy jelenleg nyugalmasabb a helyzet, a cigányok visszahúzódtak a házaikba és a rendőrség is folyamatosan járőröz a környéken. Vélelmezése szerint az este és az éjjel folyamán lehet tartani a cigányok újabb támadásától, emiatt a hazafiak is erősítéssel készülnek.
A képviselő levelet írt ma reggel Cegléd polgármesterének, Földi Lászlónak, de ő tagadta, hogy az éjjeli eseményekről tudomása lett volna.
(SZKR nyomán)
4. frissítés (12:30): Cigányokat költöztetnek a gárdisták szomszédságába rendőri biztosítással
Adjon az Isten!
Kedves Kurucok!
Meglepő esemény történt pár perccel ezelőtt.
A gárdisták közvetlen szomszédságába költöztettek be cigányokat, rendőri biztosítás mellett!
Talán csak nem provokációra készülnek?
Azt felejtették el, hogy a magyar embert a gondolkodás is jellemzi, tehát hideg fejjel kezeljük ezt is.
Szebb jövőt!
(Gárdista olvasónktól)
5. frissítés (20:29): A Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület országos mozgósítást rendelt el - a Kárpát Haza Őrei készültségben
Mozgósítási felhívás
Az SZJPE elnöke országos mozgósítást rendelt el. A helyi egységek tagjai az ország számos településéről elindultak Ceglédre, a bajtársak segítségére.
Tisztelt Kurucok!
A Kárpát Haza Őrei Mozgalom mozgósított, és készültségben áll. Hívó szó esetén azonnal indulunk a Cegléden bajba került bajtársaink, és a lakosság megsegítésére!
20:56: Olvasónk információi szerint Cegléden éppen most vonult ki 5 járőrautó és egy mikrobusznyi rendőr a tegnapi csetepaté helyszínére.
21:14: Ceglédi olvasónk jelenti: "A belvárosból és a környékről több "társaság" indult meg a Kékkő utca irányába.
21:33: Az első atrocitás megtörtént: egy cigány beszólt a gárdistáknak és provokálni kezdte őket, akik elrendezték a sorsát. Folyamatosan érkeznek be újabb hazafias egységek, egyelőre több cigányt nem látni. Kecskemétről vezényelnek fel több készenléti rendőri egységet, természetesen a hazafiakkal szemben. (SZKR)
Kis Attila, a Jobbik ceglédi önkormányzati képviselője telefonon tájékoztatta a Barikádot, hogy már közel kétszáz gárdista, jobbikos (több jobbikos alapszervezeti vezető és önkormányzati képviselő is) és más nemzeti szervezetekhez tartozó személy gyűlt össze ott, ahol szombat este cigányok támadtak meg egy magánházat, amelyben gárdisták tartózkodtak. Korondi Miklós országgyűlési képviselő arról is beszámolt, hogy a cigányok részéről megtörtént az első provokáció: egy autóval megálltak a terület előtt, ahol a gárdisták és jobbikosok tartózkodnak, majd kiszállt egy cigány férfi, aki kiabálni kezdett. A cigányok végül elhagyták a területet, nyomukban a rendőrséggel. A feszültség egyre fokozódik. (Barikád nyomán)
21:44: Gárdista olvasónk: A fradisták és az újpesti drukkerek is elindultak a településre
A helyszínen tartózkodó gárdista olvasónk hírei:
Adjon az Isten!
A Kékkő utcát körbe fogták a rendőrök, szinte csak "surranó" utakon lehet bejutni. Több száz hazafi tart Ceglédre, majdnem mindegyik nemzeti szervezet bejelentkezett már.
Egy cigány provokátor már meg is kapta a magáét, gondolom szokatlan nekik ez a helyzet. A Tesco-parkolóban megint folyik a rendőri vegzálás.
A helyiek örömmel vették a hírt miszerint a fradisták és az újpesti drukkerek is elindultak a településre.
Itt van végre a nemzeti összefogás! Ma elkezdjük! Aki tud, induljon el, legyünk annyian, hogy ne legyen többé a cigányok prédája a magyar!
22:46: A Szent Korona Rádió helyszíni tudósítója jelentette, hogy a cigányok hiába gyülekeznek 20-30 fős csoportokban a település különböző, általuk lakott részein, a rendőrök a hazafiakat igazoltatják és nem mennek a cigányok közelébe. A Tesco parkolójában gyülekező gárdistákat rendre átkutatják, átvizsgálják, míg a cigányokkal nem foglalkoznak, pedig nem egynél lehet látni botokat, karókat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ásta az árkot rendesen Navracsics: Vajk kontra Koppány
  2012-08-20 17:22:28, hétfő
 
 
Ásta az árkot rendesen Navracsics: Vajk kontra Koppány
2012. augusztus 19. 08:50

A kormány is vadul beszáll az árokásásba. Nem az egység és az elfogadható történelmi kompromisszumok irányába ment el, hanem Navracsics személyében koppányozni kezdett a nemzeti ünnepen. A héberek meg jókat röhögnek.

A politikus úgy fogalmazott: ezer évvel ezelőtt választaniuk kellett a magyarságnak István és Koppány között, és a nemzet István mellett döntött. Mint mondta: Szent István tudta, hogy a magyarságnak csak akkor van jövője, ha európai nemzetként él, ezt igazolta, hogy eltűntek a történelemből azon nemzetek, törzsi szövetségek, amelyek Koppányt követték.

A közigazgatási és igazságügyi miniszter Szent István szavait idézve kijelentette: a magyarok csak akkor maradhatnak fent, ha európaiak, a magyarságnak csak európai nemzetként van jövője - a történelem az államalapítót igazolta. A magyarság olyan nemzet, amely ezer éven keresztül megvalósította Közép-Európa békés integrációját.

A jó Navracsics inkább azokkal fog össze, akik Árpád nagyfejedelemről is azt derítették ki, hogy zsidó, mint a magyar bunkókkal, akiknek nem kell az elkajmánosított mocskos Európa. Úgy látszik, Navracsics dolga, hogy a kultúrkampfosok seggét nyalja. Nehogy megint leantiszemitázzák Magyarországot az egyszerűen senkik.

http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=56686
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2012. 08. 18-án elhangzott beszéd Kelebia Vitéztelep templom
  2012-08-20 17:09:34, hétfő
 
  2012. 08. 18-án elhangzott beszéd Kelebia Vitéztelep templomiskolája előtt!
Szíves figyelmébe ajánlom kedves mindannyiótoknak!!

Reményik Sándor: Templom és iskola

Ti nem akartok semmi rosszat,
Isten a tanútok reá.
De nincsen, aki köztetek
E szent harcot ne állaná.
Ehhez Isten mindannyitoknak
Vitathatatlan jogot ád:
Ne hagyjátok a templomot,
A templomot s az iskolát!

Ti megbecsültök minden rendet,
Melyen a béke alapul.
De ne halljátok soha többé
Isten igéjét magyarul?!
S gyermeketek az iskolában
Ne hallja szülőjé szavát?!
Ne hagyjátok a templomot,
A templomot s az iskolát!

E templom s iskola között
Futkostam én is egykoron,
S hűtöttem a templom falán
Kigyulladt gyermek-homlokom.
Azóta hányszor éltem át ott
Lelkem zsenge tavasz-korát!
Ne hagyjátok a templomot,
A templomot s az iskolát!

A koldusnak, a páriának,
A jöttmentnek is van joga
Istenéhez apái módján
És nyelvén fohászkodnia.
Csak nektek ajánlgatják templomul
Az útszélét s az égbolt sátorát?
Ne hagyjátok a templomot,
A templomot s az iskolát!

Kicsi fehér templomotokba
Most minden erők tömörülnek.
Kicsi fehér templom-padokba
A holtak is mellétek ülnek.
A nagyapáink, nagyanyáink,
Szemükbe biztatás vagy vád:
Ne hagyjátok a templomot,
A templomot s az iskolát!

Főtisztelendő Plébános Atyák!
Nemzetes Asszonyok, Nemzetes Urak!
Kedves Testvéreim!

Kereszt alatt állunk.
A világmindenség előtt állunk, mert Jézus Krisztus keresztje a világmindenséget, a teremtést, a bűnbeesést és a megváltást jelenti.
A világmindenség előtt állunk itt, a nyolcvan éve alapított egykori vitéztelepi templomiskola, a későbbi, évtizedekkel ezelőtt bezárt Négyestelepi Általános Iskola előtt állított gránit kereszt alatt.
Ünnepségre érkeztünk ma: az újonnan állított kereszt és az új kenyér megáldására, valamint a 80 éves iskola jubileumi ünnepségére.

A világmindenség előtt állunk. Talpunk alatt futóhomok, királydinnye.
Előttünk az egykori templomiskola. Évtizedekkel ezelőtt bezárták, az új kereszt tetejének magasságában látszik a leázott és mállott iskola fal, mögöttünk az új iskola ember magasságát meghaladó gazzal, szaggatott tetővel, szétlopott belsővel... a szeged-bajai főútvonaltól lekanyarodva egy TSZ-kolhoz világból örökölt bűzös és hangos libateleptől párszáz
méterre...

Ez lenne a itt a világmindenség, ez lenne Krisztus keresztje: a teremtés, a bűnbeesés és a megváltás?

Ez lenne a világmindenség? Ez a lepusztult táj, itt az Isten háta mögött?

Igen, kedves jó testvéreim, ez az új keresztünk, ez a világmindenség.
Mert ez a gránit kereszt a profán világot összeköti a szent világgal. Itt és most létrát kaptunk a Szent térhez, itt és most kapaszkodhatunk fel oda, ahol mindig és minden szent.

Ezt a szentekhez vezető létrát, ezt a kőkeresztet egy közösség emelte. Két kezével, verejtékkel, dolgozva a nap hevében, ahogyan a Paradicsomból történt kiűzetésünk óta tennie kell ezt minden földi halandó embernek.

E kereszt állítási munkával új teremtés vette kezdetét a 80 éves iskolában. A teremtés, a bűnbeesés és a megváltás itt és most megismétlődött földi életünkben, itt ebben a közösségben, ezen a szegény helyen, ahol most állunk, ahol sokunk ősei megteremtették családjuk megélhetését, családot neveltek, hazát szolgáltak, ki fegyverrel a kezében, ki pedig
az eke szarvát markolta, vetett és aratott.

Én magam sem állhatnék itt Isten kegyelme híján, ha 1927-ben nagyapám, vitéz Katus Imre, az Osztrák-Magyar Monarchia katonája az I. világháború lövészárkaiban a vérzivatart nem éli túl IV. Károly magyar király harctéri kitüntetéseivel, továbbá főméltóságú vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr parancsa szerint nem indul útba a Trianonban megnyomorított
és szétszaggatott Nagy Magyarország messzi tájáról ide, és a Kelebia-Vitéztelep 2. számú vitézi telkének sorszámát nem húzza ki abból a bizonyos emberisorsot vető kalapból.

A kereszt előtt állunk. Ezt a keresztet a barbár kommunista hatalom által 1949-ben elpusztított Kelebia-Vitéztelep I. világháborús hős katonák gyermeki, unokái és dédunokái, valamint a Kisszállás Négyestelepi Főnix Egyesület állította.

A Jézus corpus 1924-ben készült, a Vitézi Rend ajándékaként érkezett Budapestről Kelebia- Vitéztelepre. A megfeszített Urunkat mutató corpus hányatott sorsú volt.

A corpus a vörös Tanácshatalom Leninfiúi által felgyújtott, herceg Boncompagni keresztjének csonkjára állított fakereszten volt 1924-től 1945-ig.

1945-ben az akkori bolsevik-kommunista csőcselék ismételten felgyújtotta, majd lángok martalékából megmaradt öntöttvas corpust jószándékú keresztények a kisszállási plébániára bevitték. Ott sokáig őrizték, majd néhány évtized múlva itt, a mellettünk lévő, egykori lelkészi hivatal udvarán egy este csendben fakeresztre állították. Az elhagyott lelkészi hivatal udvarán
a fakereszt a második évezredfordulón elkorhadt, kidőlt, s a vasgyűjtők éhes marka elől az utolsó percekben mentettük meg.

Most itt állunk az új kereszt előtt, itt állunk a világmindenség előtt.

Az új keresztet egy közösség emelte. A Kisszállás Négyestelepi Főnix Egyesület azért alakult meg két éve, hogy a már negyven éve elindult korábbi civil-pedagógusi közösségi kezdeményezést új pályára állítsa. E közösségi kezdeményezés lényege az egykori Kelebia- Vitéztelepi Szent László keresztény kultúra, a vitézi hagyományok, a vitézi temető ápolása,
valamint az 1949-től tovább működő Négyestelepi iskola pedagógiai és társadalmi értékeinek bemutatása. E közösség további célja a kelebiai táj meghódítóinak, az 1920-as Nagyatádi- féle földreform kisbirtokos paraszt-polgári értékeinek újra élesztése, néprajzának kutatása, az eredmények bemutatása a nagyvilágnak és különösen a környék fiataljaival való közös munka
megteremtése.

A Főnix Egyesülethez is kapcsolódik egy szerteágazóbb nagy közösséghez, az I. világháborús vitéz katonák leszármazottainak közösségéhez.

A vitéz katonák hozták Kelebiára a keresztény katolikus kultúra fényét Szent László védőszentünk tiszteletével együtt. Nem lenne különb az előttünk álló 5001. Klébelsberg iskola az előtte, vagy vele egy időben felépülő másik 5 ezer iskolától, ha nem jönnek e tájra, parancsra az I. világháború harcterein vitézül küzdő katonák.

Azok jöttek kultúrát teremteni, akik a legjobb katonák voltak a nagy Magyarország első világháborús harctereinek lövészárkaiban, akik megannyi bajtársuk testének gránátok általi szétszaggatását, lövedékek útjába kerülők fej és szívlövéseit látták, hallották, érezték.

A legjobbak voltak ők. A katonáknak hálával tartozó akkori nemzet és a főméltóságú kormányzó úr a vérzivatar hőseinek, itt Kelebia-Vitéztelepen, vitézi telkeket adományozott és törvénybe foglalta járandóságaikat, becsületüket, hogy a vitézi vér vízzé ne tudjon válni.

Aztán jött a II. világháború veszteseinek vesszőfutása, a hős katonák, a vitézek üldöztetése.

A szerzett jogaikat, tulajdonukat, szolgálati nyugdíjukat a bolsevik-kommunista törvényhozók egy tollvonással megvonták. Lefasisztázták, naplopózták, népellenségnek, ingyenélőknek nevezték a vitézeket és fiaikat, amely szitok nyelvet a bolsevik agitációval megfertőzött egyszerű nép elfogadott és használt. Sokan kárörömmel mosolyogtak, hogy a katonákról
mocskolódva beszélhetnek.

Azokat gyalázták meg és csukták börtönökbe, akik hazánkért életük kockáztatásával küzdöttek az ellenséggel, majd ki-ki a béke időszakban, a laktanyákban szolgálatot látott el, vagy közhivatalt töltött be, vagy földet művelt.

A legjobb katonáktól vették el a szolgálati nyugdíjukat, gyújtották rájuk családostól a vitézi házaikat 1949-ben, hurcolták börtönbe őket, verték agyon némelyiküket a gyermekeik szemeláttára. A túlélőket megbélyegezték, s addig zaklatták, míg el nem menekültek, vagy meg nem háborodtak, a sírba nem menekültek.

Tették ezt olyanok, akik fegyvert soha nem fogtak kezükben, harctéren soha nem jártak, egyenruhát soha nem húzhattak fel, olvasni-írni alig tudtak, de nyitott volt a fülük és szívük a kommunizmus perverz tanaira és a kegyetlen megsemmisítő ideológiájára.

Sajnos ezek a nemzetietlen megbújók, a katonai szolgálatot megtagadók, azt megtagadtatók mai bolsevik gondolkodói és sokszor vérszerinti utódai, mai is hasonlóban beszélnek, s ha kell törvénykeznek, ha kell országos politikai szinteken gyalázzák a haza fegyveres szolgálói, s nem csak szolgálati nyugdíjukat veszik el, hanem becsületüket is.

Soha egyetlen ilyen gyalázkodó ember nem jött a vitézek, a katonák elé, hogy ott és akkor, vagy itt és most, férfiember módjára, Szent László színe előtt megálljon, hogy ide jöjjön, és szembe nézve mondja és tegye a katonákat lejárató beszédét: itt és most vegye el a vitézek, a katonák tulajdonát.

Nem jöttek és nem jönnek, mert féltek és félnek. Csak pribékeket küldtek, csak bértollnokokat küldenek, csak a gyújtogató csőcseléket küldték... Mert tudták, és tudják, hogy a kéz, mely egyik percben puska és pisztoly elsütő billentyűjén pihen, majd szolgálaton kívül és szolgálati nyugdíjban a gránit követ töri, a földet tapossa és forgatja, a kalapácsot és a kaszát tartja: ez
a kéz erős és kíméletlenül szorít. A gyáva és zsarnok nem csak az ellenség katonájától fél, a gyáva és a diktátor a saját nemzete katonájától is fél.

Ez a félelem írta a volt a Kelebia-Vitéztelepi hős katonák és családjaik halálos ítéletét, s ez a fortélyos félelem maradt meg a mai időkig is.

Kereszt előtt állunk.
A megfeszített Jézust látjuk, bal oldalán, a kereszten egy szőlővesszőt, szőlőterméssel.
Többszörös bibliai szimbólum a szőlőtő és a szőlővessző.

A megfeszített Jézus, majd a feltámadott Krisztus olyan szőlőtő és szőlővessző nekünk, melynek, ha termést isszuk, szomjasak nem leszünk többé, mert az maga az élet, a világmindenség, a megváltásunk.

A szőlőtő a kelebiai táj megváltó növénye is. Földi értelemben is életet adott a múlt század elején Szegedről és Szabadkáról kirajzó kisbirtokos földműveseknek és szorgalmas utódaiknak, a mai napig is. Ezért is örökítettük meg a kereszt mellé a szőlővesszőt, hogy aki csak feltekint a Megváltóra, kénytelen legyen szemével a földre is lenézni, keresni a
szőlővesszőt, majd visszatekintve láthatja, hogy a szőlőtő és a szőlővessző a keresztből ered és a keresztbe tér vissza. Ahogyan a mi földi, múlandó életünk is: Jézustól jövünk, Jézushoz megyünk...a saját földi keresztünkkel együtt.

Kereszt alatt állunk. Ezt a keresztet azért is állította a jelenlévő közösség, hogy e kereszt mentse meg a körülöttünk haldokló tájat, embert, házat, kertet, temetőt. E kereszten megfeszített Istenfia adjon kegyelmet az itt dolgozóknak, az itt élőknek!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 204 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1117
  • e Hét: 4881
  • e Hónap: 8626
  • e Év: 162122
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.