Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Fidesz-közeli ügyvéd csapott le az "Audi-földekre"
  2012-08-29 22:00:31, szerda
 
  Fidesz-közeli ügyvéd csapott le az "Audi-földekre"

2012. augusztus 24., péntek, 06:30 • Utolsó frissítés: 2012. augusztus 24., péntek, 13:08
Szerző: Dezső András



A fideszes vezetésű győri önkormányzat ügyvédje, rajta keresztül pedig egy hozzá több szálon kapcsolódó offshore-hátterű cég szerezte meg annak az ingatlannak a nagy részét, ahol várhatóan az Audi logisztikai központja épül majd - derítette ki a hvg.hu.

Igazi kincset érhetnek ma már a győri ipari parknál lévő földek, legalábbis az a részük, amelyeket tavaly ősszel még szántóföldként vásárolt fel akkori tulajdonosaiktól Borkai Zsolt polgármester közeli ismerőse, Rákosfalvy Zoltán. Az önkormányzatnak is dolgozó ügyvéd birtokába került ingatlanon - telekalakítás címén - tavaly év végén a város is társtulajdonos lett, bár utóbbi csak az időközben egy helyrajzi szám alá került ingatlan kisebb részét birtokolja. Rákosfalvy fideszes kapcsolata vitathatatlan: az ügyvéd nemcsak a Borkai-vezette önkormányzatnak dolgozik, de a Fidesz országgyűlési frakciójával is megbízási szerződésben állt. Egy, az atlatszo.hu-ra feltett kimutatás szerint Lázár János jelenlegi államtitkárnak, volt frakcióvezetőnek adott jogi tanácsokat több mint nyolcmillió forintért.

A győri ipari park szántóföldjei Rákosfalvy kezei alatt egy csapásra új értelmet nyertek. Idén márciusban, azaz néhány hónappal az követően, hogy a szántók már az ő és kisebb részben az önkormányzat tulajdonában voltak, a körzeti földhivatal engedélyezte a ,,termőföldrész más célú végleges hasznosítását ipari-kereskedelmi terület kialakítása céljából". A földhivatal határozatában már az is szerepel, hogy az átminősített ingatlan ,,előreláthatólag a bővülő Audi gyár további sikeres működését hivatott kiszolgálni". Így már érthető, miért lehettek ezek a szántóföldek olyan fontosak az ügyvéd számára, akit még az sem riasztott el, hogy az átminősítés után 17 millió forint földvédelmi járulékot kell fizetnie, igaz, csak akkor, ha a beruházás megkezdődik. Persze a tervezett milliárdos beruházáshoz, és az eladással járó haszonhoz képest ez az összeg aprópénz.

Offshore-lovagság a háttérben

Ám a történetnek még nincs vége. Az ingatlan nagy részét ugyanis csak rövid ideig birtokolta Rákosfalvy, tulajdona idén áprilisban az SR Invest Logistic Kft.-hez került. A tulajdon-átruházás részleteit egyelőre homály fedi, de annyi tudható, hogy a földhivatal ,,tulajdonjog-elismerése" jogcímen jegyezte be a változást. Ezt a jogcímet a lapunk által megkérdezett ügyvédek nem ismerik, így az is kérdés, adózott-e ezután az eladó. Ahogy az sem biztos, Rákosfalvy ténylegesen megvált-e az ingatlantól, pontosabban annak jövőbeni hasznától, vagy csak "látszólag", merthogy az SR Invest Logistic Kft és közte több kapcsolódási pontot is találtunk.
Válaszokra várva
A nem mindennapi ingatlanügylettel kapcsolatban kérdéseket intéztünk Borkai Zsolt polgármesterhez, de a városházán közölték, a nyári szabadságok miatt ezekre a városvezető csak az augusztus 27-i héten tud válaszolni. Rákosfalvy Zoltánt is megkerestük, ő azt mondta, jelenleg nyaralását tölti, de írásban feltett kérdéseinkre válaszol majd.

Mint azt a hvg.hu kiderítette, a nem is olyan régen, 2010 januárjában alakult társaság ügyvezetője Rákosfalvy Zoltán élettársa, Horváth Mónika. A cég székhelye megegyezik az ügyvédi iroda címével, sőt, az SR Invest társasági szerződésében szereplő elektronikus elérhetőség és Rákosfalvy e-mail címe ugyanaz. Nem mellékes körülmény az sem, hogy az önkormányzattal közös ingatlant birtokló SR Invest Logistic Kft. egyetlen tulajdonosa egy luxemburgi székhelyű offshore cég, az SR Group S.A. Bár az offshore társaságok nem arról híresek, hogy tagjaik a "kirakatban" vannak, ez esetben árulkodó, hogy a luxemburgi céget Rákosfalvy képviselte a magyar kft. megalapításakor. (Érdekesség, hogy az SR Invest Logistic Kft. alapításakor az SR Group S.A-t ugyanazon a luxemburgi címre jegyezték be, ahová az egykor balatoni beruházásairól ismert, jelenleg felszámolás alatt álló SCD-csoport luxemburgi anyacégét, az SCD Balaton Development S.A-t.)

Az ígéret földje

Az ipari parkon lévő terület nagy része már az offshore-hátterű SR Invest Logistic Kft. és az önkormányzat birtokában volt, amikor az Észak-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség májusi határozatában jelezte, az ingatlanon nem kell környezeti hatásvizsgálatot végezni. Ez a dokumentum is megerősíti, hogy a területen közel 17 hektáron a Győri Logisztikai Központ épül, amiből nagyjából 7 hektárt be is építenek. A tervezett létesítmény főként raktáraknak és beszállítói csarnokoknak ad majd otthont, méghozzá ,,gépjárműgyártáshoz szükséges autóalkatrészek tárolása, raktározása és továbbítása céljából". Ez alapján egyértelmű, hogy az ingatlanon az Audi számára szeretnének logisztikai központot létrehozni, hiszen a német autógyáron kívül nincs más hasonló profilú vállalat a környéken.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere
Fotó: Fazekas István

Ám az önkormányzattal szerződésben álló Rákosfalvy nemcsak azért szerencsés ember, mert éppen ott vásárolt magának szántóföldeket, ahol - az önkormányzat tervei szerint - az Audi logisztikai központja lesz, hanem azért is, mert a helyi hivatalok nem gördítettek akadályt a projekt elé. Amikorra például a környezetvédelmisek asztalára került az akta, már több más szakhatóság is áldását adta a logisztikai központ létesítésére: a megyei kormányhivatal népegészségügyi szakigazgatási szerve, az építésügyi hivatal főépítésze, a város jegyzője is ,,feltétel nélkül" hozzájárult a zöldmezős beruházáshoz, de más szakhatóságok sem akadékoskodtak. Az engedélyeket meglehetősen rövid idő alatt sikerült megszerezni, ami - a hazai bürokráciát ismerve - majdhogynem kuriózum: a májusi határozat meghozatalának idején már hat szakhatóságtól, illetve hivataltól kapott zöld lámpát a beruházás. Persze ez annak tükrében nem meglepő, hogy Borkai Zsolt polgármester tavasszal hangoztatta, a város érdeke, hogy az Audi Győrben építse fel a logisztikai központját. Azonban az már kérdéseket vet fel, hogy ha az önkormányzatnak ez volt a szándéka, akkor miért nézte tétlenül, hogy a kiszemelt ingatlan nagy részét Rákosfalvyék szerezzék meg. Miért nem vásárolta fel az önkormányzat a területeket, vagy sajátította ki, egyedül hasznot húzva a leendő logisztikai központból?

Ami bizonyos, hogy az önkormányzat a Rákosfalvy-féle ügyletet nem verte nagydobra. Nem volt nehéz dolguk, hiszen a logisztikai központ kapcsán a meghívásos tendert kiíró Audi is elég hallgatag. Hivatalosan a mai napig nem tudni, hol épül majd fel a központ. Korábban Győr mellett szóba került Pozsony és Győr-Gönyű Országos Közforgalmi Kikötő is, utóbbival kapcsolatban az Audi ügyvezetésének elnöke, Thomas Faustmann még azt is mondta, hogy ,,nagyon jók az esélyei". Gönyűnek azért is lett volna fontos a beruházás, mert az uniós pénzekből épített kikötő csak részben működik, a pályázatban vállalt feltételeket nem teljesíti, így akár az is előfordulhat, hogy az államnak vissza kell fizetnie az ötmilliárdos EU-támogatást.


http://hvg.hu/itthon/20120823_Fideszkozeli_ugyved_csapott_le_az_Audifol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
15 milliót osztottak szét a közmédia vezetői közt
  2012-08-29 21:26:29, szerda
 
  15 milliót osztottak szét a közmédia vezetői közt

2012, augusztus 29 - 13:54



15 millió forint jutalmat osztottak ki a négy közmédium vezérigazgatói között. A legtöbbet Belénessy Csaba (MTI), a legkevesebbet Dobos Menyhért (Duna TV) kapta.

Az MTVA kuratóriuma júliusban szavazott a 15 millió vezérigazgatói prémiumról, amit az intézmény költségvetéséből fizettek ki. Medveczky Balázs (MTV) 4,2 millió, Jónás István (MR) 4,3 millió, Belénessy Csaba (MTI) 4,8 millió és Dobos Menyhért (Duna TV) 1,1 millió forint jutalmat kapott bruttó.

A vezérigazgatók munkaszerződése alapján bizonyos feltételek esetén éves alapbérük meghatározott százalékát kaphatják meg jutalomként. Feltétel például, hogy elvégezzék a közmédia-rendszer átalakításával kapcsolatos feladatokat, készítsenek üzleti tervet, ne marasztalja el az intézményt a médiahatóság, vagy növelje a nézettséget.

A négy igazgató közül az MTI vezetője, Belénessy keresi a legtöbbet, havi bruttó 1,9 millió forintot, az adható prémium pedig az éves alapbér 33%-a. A többiek bruttó 1,7 milliót keresnek, nekik 25% a jutalom mértéke maximum.

A közszolgálati kuratórium másfél éve azzal az indokkal emelte Belénessy Csaba fizetését, hogy az MTI maga is állít elő tartalmat, valamint a létszáma háromszorosa a másik három cégnek. Viszont idén jelentős leépítés történt ott, de a vezető fizetése változatlan maradt.

Új Ász - barikad.hu

http://barikad.hu/15_milliot_osztottak_szet_a_kozmedia_vezetoi_kozt-20120829
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csupán Orbán gondolja: minden jól megy hazánkban
  2012-08-29 21:24:47, szerda
 
 
Csupán Orbán gondolja: minden jól megy hazánkban


2012, augusztus 29 - 14:49


Orbán Viktor elégedettIdén nyáron a 3-5 évvel ezelőttihez hasonlóan borús a helyzetértékelésük és borúlátók a közeli jövőt illetően. Az egyre romló helyzetértékelés és jövőkép egy pár éve tartó trend része, idén júliusban százból mindössze egy magyar felnőtt tartotta jónak a magyar gazdaság állapotát, míg csupán 13-an várják a gazdaság javulását egy éven belül - írja a Világgazdaság.

Hasonlóan komor a kép háztartások saját gazdasági helyzetével kapcsolatban is: százból csak nyolc magyar értékeli legalább jónak saját anyagi helyzetét és szintén nyolcan várnak javulást a következő egy évben - derül ki a TÁRKI 2012 júliusában végzett országos reprezentatív kutatásából.

A TÁRKI az elmúlt nyolc év egészében alapvetően igen sötét képet festenek a lakossági vélemények, amelyből két gödör rajzolódik ki: az egyik a 2007 és 2009 közötti időszak, a másik pedig a jelen, ahol a hangulat még sötétebbre fordulása 2012 elejétől érzékelhető igazán, de a helyzetértékelések és várakozások romlása már egy évvel korábban láthatóvá vált.

Idén júliusban, akár csak lényegében az elmúlt 5 évben, százból egyetlen magyar értékeli az ország gazdasági helyzetét jónak vagy nagyon jónak, míg százból 13-an vélekednek úgy, hogy a következő egy éven belül jobb vagy akár sokkal jobb lesz a magyar gazdaság állapota. A jelenlegi helyzetnél borúsabb képet tehát nem is lehet elképzelni, hiszen a lakosság 1 százaléka elégedett azzal, ehhez képest viszont a lakosság több mint tizede optimista a közeljövőt illetően.

Ami azonban a saját anyagi helyzetet illeti, a jelenlegi helyzetét jónak értékelők és e tekintetben optimisták aránya megegyezik egymással, ugyanakkor ez is csak a társadalomnak egy nagyon szűk szeletére jellemző. Száz magyar felnőttből ugyanis csak nyolc értékeli legalább jónak a jelenlegi anyagi helyzetét és szintén nyolcan vélik úgy, hogy egy éven belül háztartásuk anyagi körülményei javulni fognak.

Orbán Viktor miniszterelnök viszont optimistán nyilatkozott a magyarországi helyzetről egy lapinterjúban: a kormány gátat szabott a rezsiköltségek emelésének, gondoskodott a nyugdíjak reálértékének megőrzéséről, a közrend és közbiztonság területén pedig már eltűnt az az érzés, hogy a kormány és a rendőrség nem ura a helyzetnek - mondta.



Világgazdaság nyomán barikad.hu

http://barikad.hu/csupan_orban_gondolja_minden_jol_megy_hazankban-20120829
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hódmezővásárhely a csőd szélén - offshore-lovagok Lázár Jáno
  2012-08-29 21:18:43, szerda
 
  Hódmezővásárhely a csőd szélén - offshore-lovagok Lázár János városában

2012, augusztus 29 - 15:52


Lázár János városának már korábban csődöt kellett volna jelentenie, továbbá jogtalanul üzletelt egy offshore-céggel, de az ügyészség a Jobbik feljelentése után sem talált kivetnivalókat az ügyletben.

Hegedűs Lórántné jobbikos képviselő ugyanakkor bemutatta, hogy mégis “fantomérdekeltsége" van a liechtensteini cégnek a többezer négyzetméternyi ingatlanokban, és számos szabálytalanság is történt az adásvétellel kapcsolatban is.

Hegedűs Lórántné sajtótájékoztatóján közölte: négy éve már, hogy a hódmezővásárhelyi önkormányzat megállapodást kötött a Hód Ingatlan Kft.-vel, ami egy liechtensteini offshore cég hárommillió forint alaptőkével, és a képviselő szerint Leisztinger Tamás érdekeltségébe tartozhat.

A megállapodás alapján az önkormányzat térítésmentesen adott volna át a Hód Ingatlan Kft.-nek két városközponti ingatlant - ez együtt több ezer négyzetméter -, amire később bevásárlóközpontot építettek volna.

A Jobbik még tavaly novemberben tett feljelentést, mondván a térítésmentes átadásra jogilag nincs lehetőség, továbbá értékbecslés sem volt. Ezen felül a tervezett épületben az elképzelések szerint lett volna önkormányzati kedvezményes tulajdonrész, de az ár-érték arány mégsincs közölve a megállapodásban. A bevásárlóközpontot egyébként utólagos számítás alapján 401 négyzetméterre tervezték, és azt a város 99 évre az ügyészségnek adott volna használatra.

A Központi Nyomozó Főügyészség viszont nemrég megszüntette a nyomozást, mondván a beruházásra nem került sor, továbbá le is zárták már elszámolással az adásvételt. Ezek mellett az önkormányzathoz a beruházás után visszakerültek volna az ingatlanok - indokolta az ügyészség. Az indoklásban szerepel az is, hogy az ingatlanok jelenleg teljes egészében az önkormányzat tulajdonában vannak, miután a Hód Ingatlan Kft. a tulajdonjogáról lemondott.

A Jobbik képviselője bemutatott egy tulajdoni lapot, amin szerepel, hogy törlőhatározat nélkül van a Hód Ingatlan Kft. résztulajdonjoga bejegyezve az ingatlanokra. Hegedűsné szerint tévedni emberi dolog, de mint országgyűlési képviselőnek, jogában áll kiterjedt választ kapni a kérdésben, így a legfőbb ügyészt is megkereste, hogy vizsgálja meg a részleteket és ha kell, utasítsa az ügyészséget további vizsgálatokra.

Hegedűs Lórántné kitért a hódmezővásárhelyi ÁSZ-jelentésre is: kiemelte, hogy a számvevőszék már tavaly decemberi, 43/3-as pénzügyi jelentésében szó esik többek közt arról, hogy a városnak már korábban adósságrendezési eljárást kellett volna indítania, ami a köznyelvben csődöt jelent - mondta el a jobbikos politikus. A jelentésben továbbá írnak 12 ingatlan jelzálogjogának alapításáról, valamint, hogy a közgyűlés törvénytelenül adott felhatalmazást kétmilliárd forint éven túli hitelfelvételére is.

A Jobbik országgyűlési képviselője leszögezte: a birtokukba jutott számos másik ÁSZ-jelentést is átvizsgáltak, és a nemzeti párt önkormányzati kabinetje erre alapozza szakszerű munkáját az ügyben.

barikad.hu

http://barikad.hu/hodmezovasarhely_a_csod_szelen_offshore_lovagok_lazar_janos_var osaban-20120829
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Nekünk Mohács kell!”
  2012-08-29 21:16:20, szerda
 
 
,,Nekünk Mohács kell!"


2012, augusztus 29 - 18:41


Szép hazánkat Mátyás király halála után mind jobban fenyegette a két hatalmas szomszéd: délen a török, nyugaton a Habsburg- család.

A török kivárásra játszott, egyenlőre nem támadta országunkat, csak a közvetlen szomszédosságunkban lévő balkáni kis államokat igázta le,szépen sorjában. Megtehette sajnos, mert ezalatt a magyar nemzet a Habsburgokkal és önmagával viaskodott. A Habsburgok elleni védekezésül a lengyel Jagello-családból származó II.Ulászlót választották királyuknak magyarjaink. Hittek abban, hogy mint magyar, cseh és lengyel király a törököt visszaveri az országunk határáról. Sajnos tévedniük kellett!

A köznemesség a rákosi országgyűlésen (1505) kimondotta, hogy az ország többé idegen királyt nem választ vezetőjéül. Igazuk is volt, hiszen a híres feketesereg-Mátyás király győzelmes serege-zsoldot nem kapva már a népet rabolta. Kinizsi Pálnak kellett sajátjai felé fordulni, hogy szétverje azt. Közben a törökkel senki sem törődött. Bakócz Tamás esztergomi érsek keresztes hadjáratra hívta fel a jobbágyságot, csakhogy az agyon sanyargatott nép, nem a török, hanem a nagybecsű Dózsa György vezérlete alatt a magyar nemesek ellen fordult. Szapolyai János erdélyi vajdának kellett levernie a ,,kurucokat" (latin cruciatus-keresztes). Dózsa Györgyöt szörnyű módon végeztette ki és a jobbágyok is megfosztásra ítéltettek egyetlen joguktól: a szabad költözködéstől. 60.000 magyar esett áldozatul a magyar-magyar elleni háborúnak. A török pedig most már-kezét dörzsölgetve- megkezdhette meggyengült hazánk ellen, véres támadását.


A nemzetünk megdöbbent. Kapkodva szedte össze ősi erejét. Mindenki ígért mindent, de mikor Tolna-megyében összegyülekeztek a magyarok, kitűnt, hogy nincsenek többen 26.000 főnél seregeink (bár a kort tekintve komoly létszám volt ez!). Szapolyai János vajda 20.000 csatlakozni kívánó emberével még messze járt - ha ugyan akart csatlakozni - a török pedig már Mohács felé közeledett. A magyarjaink,a tapasztalatlan hadvezér hírében álló Tomori Pál kalocsai érseket választották a sereg élére.

1526. augusztus 29-én tűző napsütésben ütközött meg a két had. A magyarok hajnal óta várták a törököt, de az csak kora délutánra érkezett meg. A melegtől meggyötört magyarok hősies elszántsággal ütköztek meg a hatalmas számú ellenséggel. A történelemkönyveink arról számolnak be, hogy a török hadtest az első rohamban, uszkve másfél óra alatt szétforgácsolta a seregünket. Ez egyszerűen nem igaz! A felek kora estig gyűrték egymást és heroikus küzdelemben maradtunk alul. Tomori és 22.000 magyar vitéz esett áldozatul az öldöklésnek, sőt maga II. Lajos király menekülése közben a megáradt Csele patakba fulladt(?). A török pedig Budáig vonult, ott kifosztotta Mátyás király palotáját, majd temérdek zsákmánnyal visszatért Konstantinápolyba.

....és a nemzet innen is talpra állt!


Zetényi-Csukás Ferenc

barikad.hu


http://barikad.hu/nekunk_mohacs_kell-20120829
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem győzhet-TEK
  2012-08-29 20:38:48, szerda
 
 
2012.08.29. 10:00

Nem győzhet-TEK


A Terrorelhárítási Központ és vezetője, Hajdu János lassan de biztosan önmaga paródiájává válik. A szervezet megalakulása óta szálka sokak szemében, és a pénzherdáló Q7 törő, szomszédot lerohanó akcióikkal azóta sem a népszerűségi lista csúcsát ostromolják. Elvileg nem is a népszerűséghajhászás lenne egy ilyen egység feladata, de a közvélemény megbecsülésének kivívása még egy állami pénzen működő szervezetnek sem ártott meg. Ennek módja meg nem feltétlenül az, hogy nyilvánosan tökön rúgjuk magunkat, gyors egymásutánban többször.

A szíriai töketlenkedésük már kommunikációs szinten is megnyerhetetlen dolog. Az áprilisban eltűnt két magyarról semmi hír, a most elrabolt három személy kiszabadításában meg csak a hazaszállító taxis szerepe jutott. Hajdu János éppen Kőszegen polírozta a bohócot mikor jött a hír: se a TEK-nek, se a polgári hírszerzésnek nem sikerült egy radikális polgárőr egyesület tagavatójának valódi helyszínét felderíteni, teljes puccparádéban váltak bohóccá egy kamu címen, ráadásul a Szíriában elveszett magyarok is meglettek különösebb segítség nélkül.

hajdu-jános-tek.gif

A Jobbik máris egyenruhás bűnözésről beszél, Pintér Sándor szerint egy ekkora malőr teljesen normális és vizsgálatot sem igényel, Hajdu János pedig Nemzeti CsekkNorisznak öltözve csinál akkor hülyét magából a Szíriából hazahozottak sajtótájékoztatóján, hogy azt tanítani fogják elrettentő példaként a jövő rendvédelmi vezetőinek.

Mit keresett a három magyar Szíriában? Végül is kit érdekelt eddig? Nagyjából senkit, mert hülyének lenni alkotmányos jog ezt Simicska óta tudjuk, és különösebben azzal sincs senkinek baja, ha létezik egy szervezet amelyik kihúzza a szarból a pórul járt magyarokat a világ bármelyik részén. Ezzel legalább megszolgálják a rájuk költött milliárdokat, ugorjunk, nincs itt semmi látnivaló. A gond ott kezdődik, ha a hazahozatal tényét igyekszünk nagydobra verni, de a cintányért azért úgy püfölnénk, hogy ez a mi CsekkNoriszunk sajtónyilvánosan odaszól az éppen magyarázkodó embernek: kussolj te marha, úgy nem tudnak kötekedni.

Ettől a pillanattól értékelődik fel a taxiszámla, amivel ezek az emberek hazajöttek, és válik érdekessé a kérdés: három egykori rendvédelmi dolgozó mit is keresett a polgárháborús Szíriában egészen pontosan? Mi az amit ennyire titkolni kell, hogy a terrorelhárítás dandártábornoka inkább hülyét csinál magából, mint, hogy egy nem tervezett szó elhagyja azt a magyarázkodó szájat? Az érdekességek sorát fokozza, hogy azóta Martonyi János szerint köszönetet kell mondani a szír ellenzéknek, mert "talán annak ellenére, hogy ezek az emberek a másik oldalon folytattak szakértői tevékenységet" lehetővé tették a kiszabadulásukat, és a sajtótájékoztatón Hajdu által lepisszegett ember családja rávágta a kiskaput az immár teljes joggal érdeklődő hvg.hu újságírójára.

Ezzel ez a csata kommunikációs szinten is elveszett. A szabadulás tényéből kinyerni kívánt politikai haszonszerzés visszanyalt, Hajdu jóvoltából már elég nehéz lesz elsikálni ezt a dolgot érdemi magyarázat nélkül. Ugyanis innentől nem elsősorban Szíriának kell megmagyarázni mit keresett ott a három magyar, hanem a hazai közvéleménynek, hogy miért hazudoztok már megint, nekünk, arcba, közpénzen.

http://varanus.blog.hu/2012/08/29/nem_gyozhet-tek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Méregcsíkok az égen
  2012-08-29 20:36:33, szerda
 
  Méregcsíkok az égen

Sokan felfigyeltek már arra a jelenségre, hogy ami első pillantásra repülőgéepek utáni szokásos kondenzcsíknak néz ki, még percek múlva sem oszlik szét, mozdulatlanul lebeg a magasban. A csíkok azután lassan, folyamatosan szétterjednek 30-60 perc alatt, tejszerű habos felhőmasszát alkotva.


Nem, ez nem a megszokott utasszállító légiforgalom sajátja, mint ahogy az sem, hogy egy darabig tömör fehér csíkot húz egy gép, ami aztán hirtelen abbamarad (kifogyott a vegyszertartály!), és a következő pillanatban ugyanaz a gép továbbhalad a normál rövidke halvány kis valódi kondenzcsíkkal a következő szállítmány depóhelye felé véve útját, hogy újabb adag méreg-tonnákat szórhasson szét, mint "kondenzcsíkot".

A felső légkörbe permetezett SAG (sztratoszférikus geomérnöki permetezés) - vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Aluminium, bárium- és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, belepi a talajt, a vizeinket, valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár egy-két hét is eltelhet, mire a kipermetezett anyag emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájást, szorongást, szabálytalan szívverést, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

A csaknem az egész világra kiterjedő vállalkozás az ENSZ nemzetközi felügyelete alatt áll. Az e célra a WHO (ENSZ Egészségügyi Világszervezete)-n belül külön alosztályt hoztak létre, amely koordinálja a NATO katonai gépei és más civilgépek bevetését a Comment projekt keretében. A projekt irányítási struktúrája szigorúan hierarchikus. Információkat csak akkor hoznak nyilvánosságra, ha az a projekt szempontjából elengedhetetlen. A projektben dolgozóknak szerződésben kell titoktartási kötelezettséget vállalni.

A WHO a projekt áldozatainak számát a program 50 éves időtartama alatt kb. kétmilliárd főre, illetve évente 40 millió emberre becsüli. - Ezek a "mellékhatások" a WHO számára elfogadhatónak tűnnek, figyelembe véve a "klímakatasztrófát", illetve a gazdasági veszteségeket.

Az USA-ban végzett vizsgálat eredménye: a kijelölt területek felett végzett permetezések utni napokban és hetekben a hosszabb idejű szabadban tartózkodás után megszaprodtak a spontán orrvérzés, légszomj, fejfájás, egyensúlyzavarok, idült fáradtság, gyakoribb influenzajárványok, asztmás rohamok, kötőhártya-gyulladás, rövidtávú memóriaromlás (Alzheimer-kór) jelenségei.

Forrás: Civil Hírlap 2012. augusztus 29.

sokkaljobb-kommentár: Van néhány vélemény a hírlapban, a legutolsó beírást ide idézzük:
"Fura módon Magyarországon éppen a NATO-belépéstől számítva jelennek meg az égen a "kondenzcsíkok". Előtte nem voltak tartósak, a NATO-belépés óta tartósak lettek, és felhőket alkotnak. Régebben nem volt bevonalazva, bekockázva csíkokkal az égbolt, de mostanában hírtelen természetes jelenség kell, hogy legyen a csíkos, kockás égboltozat. Ennyire nem tud megváltozni semmilyen meteorológiai körülmény.

Rá lehet legyinteni, már megint egy "összeesküvés-elmélet", de akit érdekel a valóság, vigyen el bevizsgáltatni friss esővizet, és aztán gondolkozzon: mire készülnek!"

Amikor öklömnyi jég beszakítja a háztetőket, az sem természetes. A keresőbe be kell írni, hogy HAARP - és előjön az ezzel kapcsolatos videó. Tessék betenni ebből az ökölnyi jégből a fagyasztóba, és elvinni a laborba bevizsgáltatni! Azon meg végképp el kell gondolkodni, hogy most bemosódik a talajba a förtelem, felszántják, bevetik a földet. Mit is eszünk meg jövőre? És miért is van egyre több rákos beteg kis hazánkban? Arról nem is beszélve, hogy ehhez a légtéri kalandhoz kormányzati hozzájárulás kell!

Békéscsaba, 2012. augusztus 29.
F. I. - K. M.

Emlékeztető: "Merni kell! Ezen múlik minden! Ha belül félünk is néha egy kicsit, ha nem is hiszünk egészen abban, hogy sikerülni fog, akkor is merni kell! Különben végünk van." (Wass Albert)

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=RJ-dL8ZCAts&feature=related


Hivatalosan is szóba hozták a chemtrail-ek ügyét!

John P. Holdren, a Tudomány-és Technológiapolitikai Hivatal igazgatója, Obama elnök tudomány-és technológiapolitikai asszisztense úgy tartja, hogy a geo-mérnöki project segítséget nyújt a bolygó stabilizálására időjárás tekintetében a globális felmelegedés ellen.

A vegyi-permetezéseket nem csak az USA kormánya, de közleményében a német kormány is elismeri, bár tagadják egészségkárosító, és gazdaságpolitikai érdekek mentén kifejtett, szándékolt hatásait. Holdren tökéletesen járható útnak látja a chemtrails módszert a bolygó lehűtésére, és teljes mértékben támogatja a bárium, magnézium, alumínium, nano-szálak, stroncium, baktériumok, spórák és más vegyianyagok légkörbe permetezését. Holdren álláspontja a Council of Foreign Relations Journalban jelent meg, melyben a CFR (Council on Foreign Relations=Külkapcsolatok Tanácsa) méltatta a globális felmelegedés elleni küzdelem jegyében nehézfémek légkörbe juttatását.

Ez az érvelés szemen-szedett hazugság! A csökkenő gravitációs mező miatt vékonyodó légkört, és az egyre erősebb naptevékenységet használja fel a globális elit, hogy az ember alkotta klímaváltozás hazugságára hivatkozva emberiség elleni bűntettet kövessenek el. Végrehajtója az ENSZ IPCC. A tudósok világszerte észlelték azt a tényt, hogy a Nap melegszik, és nem csak a Földet melegíti fel, de az összes bolygót érinti a Naprendszerünkben.

A Nemzeti Egészségügyi Intézet megállapította, hogy a geo-mérnöki tevékenység közvetlenül felelős olyan neurotoxinok létrjöttéért, amelyek megtalálhatók az emberi vérben, tüdőben, és okozva egy egész sereg neurotoxikus körülményt, például a sclerosis multiplexet, vagy alzheimer-kórhoz hasonló agyi leépülést. Holdren csatlakozik az ember okozta klímaváltozás vészmadaraihoz, akik fenyegetnek, hogy a globális felmelegedés nem lassul időben, és megfordítható a képzeletbeli "fordulóponthoz" képest. Az egyik az állítások közül, hogy a jég teljesen elolvad az Északi-sarkon, bár tudományos kutatók azt mutatják ki, hogy ez nyilvánvalóan nem igaz.

A Syracuse Egyetem tanulmánya megállapította, hogy az éghajlatváltozás természetes és nem ember által okozott. A kutatók tanulmányozták a Föld hőjének eddig elmúlt több mint 1000 éves ciklusát, és azt találták hogy:

- Földön valójában lehűlés tapasztalható
- Sarki jég nem olvad
- CO2 nem oka a szélsőséges időjárás változásnak, ami tapasztalható volt a közelmúltban

Holdren az emberi CO2-kibocsátást hibáztatja, mint felelőst, az aszály, az élelmiszer felhalmozási hiány, és a tengerszint emelkedése miatt, valamint a szélsőséges időjárásért is, amit a közelmúltban tapasztalt.
Holdren nem egyedüli elkövető az átverésben. Az Amerikai Meteorológiai Társaság kidolgozott egy politikai nyilatkozatot, hogy támogatni tudja ezt a hazugságot, mondván, hogy "célszerű figyelembe venni geo-engineering potenciált, hogy megértsék saját korlátaikat, és hogy elkerüljék az elhamarkodott kiépítését."
Robert Socolow, a Princeton kutatója elmondta, a Nemzeti Tudományos Akadémián, hogy a geo-mérnöki módszer egy jól járható út, ha az éghajlat állapota drámaian romlik.
Mondják ezt, miközben megbízható tudományos adatok azt mutatják, hogy nem a CO2 a probléma, és más életképes "elkövetőket" figyelmen kívül hagynak. A geo-mérnöki tevékenység maga is súlyosan káros, és közvetlen ok-okozati összefüggés mutatható ki, hogy hatására jelentős változások tanúi lehettünk az utóbbi évtizedekben.

Holdren osztja Obama céljait az üvegházhatást okozó kibocsátások 2020-ig 20%-kal, 2050-ig pedig 80%-kal való csökkentésében, bár az ENSZ 2010. szeptemberi jelentése még az 50%-os CO2 és 50%-os népesség csökkentést írt elő. A kongresszus tagjai esetében látható jelek vannak Obama törvényjavaslatának ellenzésére.
Holdren legutóbbi kijelentése nyilvánvaló félelem-árusítási propaganda. Célja kikényszerített Capitol Hill, és a közvélemény befolyásolása "igazságoknak" sejtetett tudománytalan adatokkal.

A SAG, vagyis sztratoszférikus geo-mérnöki permetezéskor egy vastag fehér vonalat látni, ami megmarad az égen jó néhány órán át. Ez a chemtrail. A felső légkörbe permetezett SAG vonalak hosszú órák után terülnek csak szét, amik aztán úgy tűnnek föl, mintha felhők lennének. Alumínium, bárium-és egyéb elemek ezerszer nagyobb értékben fordulnak elő ezekben a felhőkben, mint az normálisan megengedhető lenne. Ezeknek a permeteknek a részecskéi aztán lassan leereszkednek a földre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint belélegezhetővé válik. A leereszkedési ráta lassúsága miatt akár 1-2 hét is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberközelségbe kerül. A sokat szabadban tartózkodók égő szemeket, migrénes fejfájásokat, szorongásokat, szabálytalan szívveréseket, magas vérnyomást és más egészségügyi problémákat tapasztalnak.

2010-es arizónai levegő részecskék mérése szerint, az alábbi számok azt mutatják, hányszor több az egyes anyagokból a légkörben lévő mennyiség, mint a megengedett mérgező határérték, de Európában is hasonló értékeket mérhetünk stronciummal "dúsítva":

Alumínium: 15,8; Antimon: 63,3; Arzén : 418; Bárium: 5.3; Kadmium: 6.0; Króm: 6.4; Réz: 9,0; Vas: 43,5; Mangán: 513,8; Nikkel: 10,7; Cink: 7,5

Még ennél is nyugtalanítóbb az a tény, hogy az úgynevezett " képviselők" már jóváhagyták a geoengineering éves költségvetését, növekvő dollár milliárdokban meghatározva évente (amint ez a dokumentum : "A változó Bolygó - Az amerikai Global Change Research Program, a 2011-es pénzügyi évben kiegészíti az elnöki költségvetést, és amelynek nagy része eltünt, és nem is szerepel a költségvetésben, jelezve még egy esetleges nagyobb csalást ezen a területen, mintegy fekete költségvetésként).

A globalisták kiválasztott csoportja ördögi oligarcha és bábszínházi köntösbe ágyazva az Egyesült Államok kormányában, így vesz részt az emberiség elleni bűncselekményekben. Ezeket a zsarnokokat semmi sem állítja meg, csend minden politikai szinten, és a globális aeroszol szórás kiemelve, javában folyik. 2025-ig az egész földet ellenőrizni akarják!

forrás: http://hungarianrealnews.com/news.php?readmore=238

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit tehet egy állam
  2012-08-29 19:23:38, szerda
 
 

Mit tehet egy állam


Például, elláthatja feladatát . Működteti szolgáltatásait, aminek fejében alkalmazza őket a többségi nemzet . Felbosszantom magam azon, hogy némely állam vezetői miként terrorizálják alattvalóikat . Alávaló emberek azok, kik hatalmaskodni szeretnének közszolgálat helyett ! Szinte minden fejlettebb állam feladata az ifjúság nevelése, oktatása, egészségesen tartása, betegség esetén ellátása . Fegyveres erő szervezése, amely védi országának állampolgárait kívülről, belűlről reájuk leselkedő veszedelmektől . Megszervezi a városi közlekedést, vízellátást, energiaszükségének fennakadásnélküli szolgáltatását . Lakhatáshoz való jogát biztosítja mindenkinek .

Ezeknek a hiányában mi szükség van az államra ? Nem fordíthatja fegyvereit saját választói ellen egy láthatatlan hatalom parancsára . Mindenféle adófajta bevezetésével megteremtheti a lehetőséget arra, hogy feladatait maradéktalanul teljesítse . A rendszerváltozásnak nevezett szemfényvesztés után az állam helyzete megváltozott . Nem védi polgárait az országba beözönlő tőke láthatatlan fegyverével szemben ! Feladta a pénznyomtatás egyedüli jogát, ami önállóságunk végét jelentette . Csatlakoztunk ehhez az Uniohoz, amivel beleszólást engedélyeztünk korábbi szuverenitásunkba, miáltal egyes iparágak tönkrementek .

Ősi alkotmányosságunk visszavétele helyett egy újat fogalmazott meg a politika igényei szerint kétharmados többséget szerző alakulat . Az elszámoltatást követelő magyar nemzet érdekében semmilyen valamirevaló döntés sem született eddig, pedig az utóbbi 22 év visszásságai megkövetelnék vizsgálatát annak, hogy hová tüntették el a magyar nemzet mesés vagyonát . Kérdéses szerződések eredményeként végrehajtott rendszerváltoztatás balul ütött ki, mert a diktatúra rendszeréből örökölt törvényeket, átsegítette a mai értelembe vett demokrácia kétes világába, sőt kikötötte, hogy a diktatúra működtetőit nem érheti felelősségre vonás . Így kerülhették el a politikai köztörvényesek a virtuális akasztófát, ami cselekedeteik felülvizsgálatát jelenthette volna, legkevesebb valami szűműzetésfélét hozva reájuk .

Volt miniszterelnökök felelősségét tusolják el privatizálási ügyekben, amely milliárdos károkat okozott az országnak . Egy nemzetközi tanulmány szerint hazánkból több mint 240 milliárd amerikai dollár értéket loptak ki offshore bankok segítségével . Ez a nemzetközi bankrendszer érinthetetlenségét mutatja, hiszen ismeri a pénzügyi műveletek folyamatait, de segítséget, nem ad annak megoldása érdekében . Korrupció magas szinten, ezt mutatja a bamba képű mosolygó libatolvaj magaszintű támogatottsága, a táncoslábú biciklitolvaj fiának a szemtelensége, mert büntetlenséget követeltek számukra rendszerváltás idején . Ezt a paktumos zsarolhatóság magába szívta a politikai vezetés mindkét oldalán elhelyezkedő liberálisokat . Ebben a formátumban, csak demokraták üdvözülhetnek .

A többiek mindannyian fasiszták . Nácik! Antiszemita csirkefogó, aki a szerencsétlen kisebbség életére tör, sőt egy újabb holohoax lehetőségét aposztrofálja . Szörnyű ha belgondolok ezekbe a dolgokba, hiszen még a tolvaj identitását sem szabad említsük, mert akkor azonnal a kirekesztés jelszavával találkoznánk a kettős mércét működtető médiabirodalom részéről . Velünk bármit megcsinálhatnak ezek a szemérmetlenül, erkölcshiányos kiválasztott teremtményei az Istennek . Saját hazájában a többségi nemzet ellen fordul az állam ! Magunk etetjük a hóhérainkat, akik elvakultságukban nem látják, hogy mit cselekszenek . A parlamenti demokrácia átkos rendszerében mindannyian egyenlők vagyunk, szavazatunk csak annyit ér mint a melletünk élő, analfabéta médiafogyasztó keresztje, amit odakapar a lejárt szavatosságú tészta gazdájának az útmutatása szerint .

Micsoda állapotok uralkodtak el e hajdan dicső nemzet maradéka által belakott térség közepén, ahol testvéreinktől lakott szomszédos országok merész nacionalizmusát támogatja a bomlasztó erő . Bennünket vádolnak azzal, amire gondolni sem merünk, mégis az utódállamok sovinisztáit pártolják ellenünk . Meddig tart még ez a képtelenség ? Trianont említenünk sem szabad, mert megsértjük vele a szomszédjaink érzéseit, akik kisebbítésünk árán hatalmasodtak el felettünk . Az antantka sokszínű zászlaja mögé bújnak a tolvajok, alig várják, hogy végezhessenek velünk, megfélemlített magyarokkal . Megváltoztak nemzetiségi arányaink az elfoglalt területeken, ahol három-négyszeresére növekedett az akkor még szórványosan megjelenő rácok, tótok, oláhok lélekszáma . Eközben a magyarság felére csökkent a beolvasztás, és a kivándorlások következtében .

Mit tehet egy állam ? Hát nézzünk szét magunk körül ! Láthatjuk miként lett egy élhetetlen, elmaradott közösségből európai szintű állam, akik még mindig ragaszkodnak a benesi dekrétumok soviniszta törvényeihez, vagy Erdély jogtalan bitorlásához . Pártiumban szinte alig éltek korábban románok, de ma eltünt onnan is a magyarság, pedig ez a térség soha sem volt Erdély része, az Alföld nyúlványaként került át stratégiai szempontból az oláhokhoz . Szép kis világ ez mondhatom, a magyar állam idegen érdeket szolgál, ragtapasszal próbálkozik ott ahol amputálás történt . Egységes magyar hadseregre lenne most a legnagyobb szükség, mert egy közelgő pénzügyi katasztrófa utáni helyzet orvoslására más nem alkalmas .

Elképesztő szárazságot hozott számunkra ez a nyár, szinte minden gabonaféle kiégett, amivel az állatállományunk is veszélybe került . Mi lesz velünk, ha elzárják a csapot, s kiürül az etetőközpont ? Mit tesz majd a gyökerét vesztett arctalan tömeg ? Hová fordul ? Milyen szerepet kap majd az államapparátus ? Székelyföldön is bentégett a pityóka ! Kiszáradt a törőbúza, kiégett a kukujza az erdő széleken . Elapadtak a kézzel ásott kutak, csak a forrásból jön még lankadatlan a különböző savas vagy lúgos víz . Valaki vigyáz reájuk fent, bár őket is városokba csődítették korábban . Blokkokban élnek a melléjük telepített oláhok szomszédságában . Ennek ellenére bízom bennük, az élniakarásukban, munkabírásukban, különleges gondolkozásuk megtartó erejében . Ott még születnek gyermekek . Lovakat tartanak, sőt egységesen viselkednek, bár a megosztás veszélye őket is utólérte . Egyik részről a románok, de az anyaország sem viselkedik úgy velük szemben, mintha az oldalukon állna .

Ha az állam nem feladatai szerint működik, akkor semmmi értelme sincs táplálni, erősödni engedni ellenünk .


VGB


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csendben duplázták meg Kövér költségtérítését
  2012-08-29 11:40:16, szerda
 
 
Csendben duplázták meg Kövér költségtérítését
2012, augusztus 29 - 09:09

Friss hírek

313 ezerről 626 ezerre nőtt a házelnök költségtérítése egyik hónapról a másikra - tudta meg a Blikk. Az Országgyűlés szerint jár neki az illetmény, de az nem derült ki, miért emelték meg a pénzt.

Kövér László teljes fizetése közel 2,5 millió forint lett így a tavalyi 2,1 millió helyett. Ahogy a Blikk írja, a fizetése 1,7 millió forint tiszteletdíjból és 116 ezer forint lakhatási támogatásból áll. Ehhez adódik hozzá a költségtérítés, ami 313 ezerről 626 ezerre nőtt.

A lap szerint az emelés február-március táján lehetett, ami akár pótlás is lehetett, amit így fizetnek ki az elmaradt 18-19 hónap után. Ebben az esetben 6 millió forint elmaradt költségtérítésről is szó lehet a Blikk szerint.

Kérdéses, mire használja fel a házelnök ezt az összeget, mivel jár neki a szolgálati autó, viszont korábbi információk szerint Fidesztől kölcsönbe kapott autóval járt, és saját pénzen tankolta azt. Mint ismeretes, Szili Katalin is 301 ezer forintot vett fel költségtérítésnek házelnöksége alatt annak ellenére, hogy két szolgálati kocsi is járt neki. Szili akkor azzal indokolta ezt: a költségtérítés nem utazásra jár.

Blikk nyomán - barikad.hu

http://barikad.hu/csendben_duplaztak_meg_kover_koltsegteriteset-20120829
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lemond Fülöp: nem teljesítették ígéretüket Orbánék
  2012-08-29 11:27:13, szerda
 
  Lemond Fülöp: nem teljesítették ígéretüket Orbánék
2012, augusztus 29 - 10:00


A Heti Válasz Online értesülése szerint szeptember 1-jei hatállyal lemond tisztségéről Fülöp Sándor, az alapjogi biztos jövő nemzedékekért felelős helyettese.

A volt zöld ombudsman erről ma tájékoztatja az Országgyűlés elnökét. Fülöp azzal indokolta lemondását, hogy az Országgyűlés adós maradt fontos zöld törvények elfogadásával, valamint hogy az ombudsman hivatala nem tudja ellátni a korábbi szinten az egészséges környezethez való jog védelmét.

Fülöp Sándor a Heti Válasz Online kérdésére kifejtette, a lemondással az volt a célja, hogy felhívja a figyelmet: a rendszerváltást követő néhány lelkes év után a környezet védelmét állandóan háttérbe szorítják a gazdasági érdekekkel szemben.

Fülöp Sándor szerint az Alaptörvényben részletesen szerepel a jövő nemzedékek érdekeinek védelme, illetőleg az, hogy a védelmet a helyettes alapjogi biztosnak kell ellátnia, ezt az alkotmányos rendelkezést azonban semmilyen alsóbb szintű jogszabály nem hajtotta végre.

Mint arról a lap beszámolt: ez év elején az alapjogi biztos váratlanul, azonnali hatállyal elbocsátotta állásából a zöld ombudsman tizennégy munkatársát, köztük Zlinszky Jánost, a stratégiai és tudományos főosztály vezetőjét és Babai-Belánszky Tamást, a jogi főosztály vezetőjét.

Fülöp Sándor az Országgyűlés elnökének ma postázandó levelében azt írja: ,,lemondásom elsődleges oka az, hogy az Alaptörvény 30. cikk (3) bekezdésében meghatározott feladatomat, a jövő nemzedékek érdekeinek védelmét a hatáskör részletes meghatározása, valamint az erre rendelt hivatali eszközök hiányában ellátni nem tudom."

A volt ombudsman szerint az egészséges környezethez való jog lényegében védtelen az önálló zöld ombudsmani iroda felszámolása után, és úgy érvel: mivel az Alkotmánybíróság korábban többször kimondta az egészséges környezethez való joggal kapcsolatban a visszalépés tilalmát, így az intézményes védelem szintjének csökkentése alkotmányellenes. ,,Önálló, a környezet védelmére szakosodott intézményekre van szükség ahhoz, hogy megtaláljuk a szembenálló érdekek között azokat a kompromisszumokat, amik még a jövő nemzedékek számára is elfogadhatók lesznek" - állítja Fülöp Sándor.

Heti Válasz nyomán barikad.hu

http://barikad.hu/lemond_fulop_nem_teljesitettek_igeretuket_orbanek-20120829
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 204 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2948
  • e Hét: 8680
  • e Hónap: 19791
  • e Év: 173287
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.