Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
A roma és egyéb holokausztról
  2012-08-05 22:45:58, vasárnap
 
  A roma és egyéb holokausztról



A mindenségit ! Még ilyet sem hallottam korábban ! Most már a romáknak (embereknek) is van holokausztos intézményük Magyarországon . Egyedül a magyar embernek nincs semmi, ahol emlékezhetne a második világháború, s azt követő idők áldozataira . Ki a fene akart háborúzni ? Mi magyarok biztosan nem . Már 1933-ban a világ zsidósága háborút hirdetet a hitleri Németország ellen . Erről miért nem beszél senki ? Ez pedig bizonyítva van, a többi gyehennai végzet virtuális propaganda tevékenységhez viszonyítva . Majd húsz évvel a háborút követően jelent csak meg a köztudatban a zsidók likvidálásának fiktív története, amit golyóstollal írt naplókra, emberbőrből készült lámpaernyőkre alapoztak az örökös üldözöttek .



Senki sem említi ezzel kapcsolatban azt a csekélységet, hogy miért borotválták le az összes zsidó haját megérkezésekor ezekbe a táborokba, ha a végüket akarták volna ? Ruhájukat tetvetlenítették, mert hordozták a tifusz kórokozóit, ami nagy számban pusztította az emberiséget abban az időben . A rengeteg ciklon-B féregölő gáz használata is erre enged következtetni . A fertőtlenítő helyiségek falán még ma is, hetven év elmúltával, látni lehet a zöldes-kék elszíneződést, ami e gáznak a használatára utal . Az úgynevezett ?gázkamrákban? semmilyen ciklon-B-re utaló vegyi maradványokat sem találtak, még a külső levegő ciántartalma is nagyobb volt, mint a volt ovóhelyek téglái közül kikapart habarcsban . Miért ragaszkodnak ezekhez az ipari szintű hazugságokhoz még ma is ?



Nem azt mondom, hogy nem voltak áldozatai ennek az időszaknak, mert a szovjet katonák közül is több mint 10 millióan vesztették életüket, hasonlóan ellenfelükhöz, a németekhez . Nekünk magyaroknak is jelentős veszteségeink voltak, legalább egymillióan áldozták életüket a hazáért . A cionisták által levezérelt kitelepítéskor, amit Hitlerrel együttműködve készítettek elő, csak a számukra ?értékes? zsidók menekülhettek meg a kényszermunkatáborok nyomorúságától, amelyek itt megjegyezném, cseppet sem voltak elmaradva egyéb hadifogolytábor komfortjának a szintjétől . A Nemzetközi Vöröskereszt rendszeresen ellenőrizte e munkatáborok körülményeit, amelyek a háború előrehaladtával egyre nehezebbekké váltak . Németországban is éheztek az emberek, ritkaságszámba ment az elhízott egyedek száma ott is . 1979-ben, 35 év titkosítás feloldásakor, hivatalosan is közzétették a gyüjtő-munkatáborokban (Detention Camps) elhalálozott emberek számát, lebontva őket nemre, korra, nemzetiségre, halál okára, stb .



Ebben a dokumentunban az összes elhúnyt száma 271 ezer volt, ebből egyedül Auschwitz-Birkenauban 56 ezer . Bizonyítottan jóval kevesebb az utólag becsült 4 milliónál, amit maguk is biztosan elfogultnak tartottak, és jó pár évtized elteltével lecsökkentették 1.1millióra, ami így is jóval meghaladja a tábor felszabadításakor rögzített 56 ezret . Valaki hazudik ! Nem hiszem, hogy a nemzetközileg elismert hírű Vöröskereszt csökkentette volna az áldozatok számát megrendelésre . Ezzel szemben feltételezhető, hogy a cionista szervezetek propagandájának érdekében elénk dobott 6 millió, (ez egyébként talmudi szám), a bűnös nemzetek további szorongatásának az érdekében született .



Néhány évvel ezelőtt született meg a roma-holokauszt kifejezés, ami valahogyan elkerülte eddig a nácizmus-fasizmus atrocitásait kutató egyesületek figyelmét . A Vöröskereszt adatai egyébként általánosak voltak, beletartoztak ebbe kommunisták, bűnözők, homoszexuálisok, cigányok és olyan ellenséges csoportok, akiket megbízhatatlanságuk miatt gyüjtöttek össze a háború idején . Ma sincs ez másként a demokratikus nyugaton, működnek még ezek a táborok illegális bevándorlókkal szemben mindenhol . A ?romák? valószínűleg enyves kezük miatt kerültek begyüjtésre, a bűnöző rovat alatt, mint napjainkban Magyarországon, ahol a börtönlakók közül a cigányszármazásúak döntő többséget alkotnak . A 10%-os népesség, legalább 80%-ban képviselteti magát a bűnözők között, ezért gyakran általánosítanak velük kapcsolatban az emberek .



Mindenféle utólagos számgyarapítás aljas jellemre vall, bárki is teszi . Vélt áldozatok haláláért fizetséget felvenni még nagyobb aljasság ! Nem beszélve azokról, akik megváltoztatták nevüket, s álnéven veszik fel a vesztes országoktól kárpótlási fizettségeiket . Olyanok tarják a markukat, akik meg sem születtek még akkor, amikor ezeket a bűncselekményeket elkövették ellenük . Megértem a zsidóság veszteségeit sirató közösség gyűlöletét, az őket összegyűjtő nemzetállamok ellen, de ha ellenérzésük ekkora, miért nem távoznak a pontosan emiatt létrehozott műállamba, Izraelbe, amit 1948-ban kaptak kárpótlásul a zsidók . Egyébként ez az egyedüli nemzetállam, ahol senki másnak sem biztosítanak személyiségi jogokat rajtuk kívül . Az őslakosokat betonkerítések mögé internálják, mindenféle kapcsolatteremtést megtagadnak tőlük, még kerítésen kívül rekedt rokonaikat sem engedik meglátogatni .



Ideje lenne tiszta lapokkal játszani, nem pedig megtiltani valóságos dolgok nevén nevezését . Kettős mérce igazságtalanságával itélkeznek az őket vendégül látó, a cigányokat, és zsidókat testvérként befogadó népekkel . A vallásszabadság nevében tolakodott be ez az ateista csoport egy ezeréves keresztény közösség testébe, ahol bomlasztó munkájának eredményeként megüresedtek a templomok, sőt legyilkolták a kommunizmus éveiben a hithű papokat, és az elkötelezett hívőket . Európában ma megbélyegzik a fasizmus és a nácizmus emlékeit, de a kommunisták gyilkosságait figyelmen kívül hagyják, nem engedik megtisztítani a magyar közéletet 45 év diktatúra után !



Ez az elmúlt két évtized jól mutatja az érdeklődőnek, miként mentette át a korábban államosított nemzeti vagyon nagy részét, ez a hazaárulástól sem visszariadó idegen réteg . A numerus clususra hivatkoznak még ma is, pedig a kommunista államhatalom elitképzésében is csak pártvonalon ügyködő kiválasztottaknak maradt hely a felsőoktatás intézményeiben . Tehát a mai magyar kilátástalanságnak legfőbb oka az, hogy azoktól várjuk felemelkedésünket, akiket nyomorult helyzetünkért felelősség terhel . Az elszámoltatás pedig elmaradt .



Felnőtt közben egy újabb generáció ebben a posványban, akik erkölcsi értelemben tovább folytatják atyáik gondolkodását . Ez a nemzedék sem lesz jobb, mint szülei voltak, jó példa erre az Apró család befolyása közügyeinkbe . Sirathatják az elszegényített, túlszaporított cigányokat, nagyobb felelősség terheli őket ebben, mint az összes gyüjtőtábort működtető diktatúra vezető embereit . Nem átallanak százéves aggastyánokat törvény elé cipelni megalapozatlan vádakat fabrikálva, amikor vérbírák, volt belügyminiszterek lapulnak közöttünk, kiemelt nyugdíjakat élvezve, az általuk leszegényített ország adófizetőinek a terhére .



VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kormányzati tervek: szemfényvesztő Nemzeti Emlékezet Bizotts
  2012-08-05 22:09:10, vasárnap
 
  Kormányzati tervek: szemfényvesztő Nemzeti Emlékezet Bizottsága rendel!


1989-et követően egyre felszabadultabban lehetett szembehelyezkedni az 1945-öt követően kiépült politikai rendszerrel, illetve annak ideológiájával, eszmei alapvetéseivel. Beindult a kommunistázás is, a régi rendszerrel és a kommunistákkal vagy azoknak vélt személyekkel szemben megnyilvánuló gyűlölet. A kommunistázók soraiban gyakran tűntek és tűnnek fel olyanok, akik haszonélvezői voltak az előző rendszernek.

Tudjuk jól, hogy napjaink miniszterelnöke 1989-es beszédét Nagy Imréék újratemetésekor előre egyeztette a Párt némely vezetőivel, ezért mondott (mondhatott) olyan "bátor" beszédet. Leginkább talán ezt a pontot jelölhetjük meg az újfajta kommunistázás kezdeteként, a Soros-fióka Orbán Viktort pedig ennek egyik legnagyobb alakjaként.

Az újfajta, tömegesen elterjesztett kommunistázás tehát liberális eredetű. Ezt a fajta kommunistázást kiválóan és egyszerűen el lehetett terjeszteni a társadalom széles köreiben. Érzelmi-indulati alapon sikerült minden 1989 előttivel szembeállítani tömegeket. Sokan mintha "végképp eltörölték volna a múltat" saját életükből. Főként Pozsgay és Szűrös, de folytathatnánk a sort a többi "kiváló" káderrel.

Felmerülhet többekben, hogy nem csak liberális pártok voltak abban az időben, hiszen az 1990-ben felálló első "szabad" kormány nem volt liberális, sőt, nemzeti-konzervatív volt. Erre felel a korszak gazdaságtörténete, mely teljes összhangban állott a washingtoni konszenzussal. Felszámolták ("a kommunista") Magyarországot. Emiatt kellett a nagy magyarkodás, "másik" oldalról pedig a két világháború közötti rendszer visszatérésével való riogatás.

A liberális alapon elterjedő kommunistázás egy átfogó művelet része. Volt nemzeti alapú szembehelyezkedés is a kommunista rendszerrel, ennek ékköve "mindenki Árpi bácsijának" kifütyülése 1992-ben, mely budapesti MNA-sok vezényletével zajlott. Ekkor kezdődött a "fekete ruhás", "kopasz fiatalokkal" való riogatás.

A rendszer nemzeti ellenzéke a kommunizmus zsidó elemére hívta fel a figyelmet. Ez nem fért össze a liberálisok felületes kommunistázásával, meg is kezdődött hát ezeknek a szervezeteknek a szoros figyelése. Kitűnik tehát a továbbélés, hiszen azok a zsidó "értelmiségiek" és állami emberek, akik korábban a kommunizmust hirdették, 1989 után liberálisokká váltak. A háttérben a helyzet változatlan, csak a felszín változott.

Új fejlemény, hogy az időközben "nagy magyar államférfivá" vált liberális Orbán köre egy bizonyos Nemzeti Emlékezet Bizottságát kíván felállítani. 2012-ben ennek a testületnek célja lenne a kommunista rendszer elleni harc. Az azt működtető döntéshozók tevékenységét vizsgálhatja, ha ősszel megszavazza a parlament. 23 évvel a szemfényvesztő változás után tehát nem az azóta kiépült magán és fél-állami bűnszervezeteknek kell rettegniük az Orbán-kormánytól, hanem néhány régi MSZMP-kádernek.

Hab a tortán, hogy a testület - mely elvileg nyomozati jogkört is kaphat majd! - vezetésével kapcsolatban Boross Péter volt miniszterelnököt hozták szóba. Erről a személyről tudni kell, hogy a magyarországi szabadkőművesség egyik fontos alakja, egyesek szerint a vakolók helyi vezetője. Biztosak lehetünk abban, hogy egy ilyen embernek a legkevésbé érdeke, hogy igazságokat tárjanak fel a múlttal kapcsolatban. Őrült kommunistázás jöhet itt még, és mindenkit kommunistának nyilváníthatnak aki nem velük van. Minden fajtájához hű magyarnak a fejébe kell vésnie, hogy a cionizmus, annak kiszolgálói, a szabadkőművesek és az ilyen elveket vallók a nemzet ellenségei. A kommunizmus addig és olyan módon (volt) az, amíg és amennyire erőteljes benne a zsidó (cionista) elem.

Ezt tudja a Fidesz-kormány: kommunistázás, ügynöközés, szabadkőműves terelés. Magyarok, ébredjetek fel!

Vári Gergő - Jövőnk.info



http://jovonk.info/2012/08/05/kormanyzati-tervek-szemfenyveszto-nemzeti-emlekezet -bizottsaga-rendel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Online hirdetésért adta el az iskolát Lázár János
  2012-08-05 18:10:10, vasárnap
 
  Online hirdetésért adta el az iskolát Lázár János

2012, augusztus 4 - 20:25

Közel 4 éve történt, hogy a hódmezővásárhelyi fideszes többségű közgyűlés sürgősségi, rendkívüli és zárt ülésén döntött arról, hogy eladja három ingatlanát. Az egyik ingatlanért, egy iskolaépületért a vásárló - rendhagyó módon - nem készpénzzel, hanem barterrel, internetes hirdetési ellentételezéssel fizetett.

A vevő, a Generál Média Kft. weblapjain ajánlott fel cserébe banner megjelenési lehetőségeket. A kft. pornó- és erotikusoldalakat is működtet, többek között a popsi.hu-t, a mellesleg.hu oldalt, valamint a pornomagazin.hu honlapot, de a cég nevén szerepelnek a szexipar területéről ismert hustler.hu és a penthouse.hu domaineket is.

,,Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlése a Hódmezővásárhely belterület 12168 hrsz. alatti 3933 m2 nagyságú Hódmezővásárhely, Vöröskereszt utca 5. szám alatti ingatlant a forgalomképtelen törzsvagyonból kivonja és a Generál Média Kft. (képviseli: Holman Endre ügyvezető) részére történő értékesítéséhez hozzájárul azzal a feltétellel, hogy az ingatlan értékének ellentételezéséül a Kft. havi 670.000 Ft. + Áfa összegben (havi 10.000.000 millió banner megjelenést) hirdetési keretösszeget biztosít 5 éven keresztül (60 hónap) Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata számára a Generál Média Kft. által üzemeltetett illetve az érdekeltségi körében tartozó weboldalakon."

Tehát a barter szerint a kétszintes épületet, amelyhez különálló tornaterem és egy másik melléképület is tartozik, nem pénzért adták el Lázárék, hanem 40,2 millió forint értékű bannerért, internetes hirdetésért.
Lázár János, Hódmezővásárhely polgármestere akkor úgy nyilatkozott: vállalja a közgyűlési döntést, amelynek ő volt az előterjesztője. Lázár szerint két hódmezővásárhelyi fiatalember (Holman Endre és Holman János - a szerk.) cégéről van szó, akik a vállalkozás központját viszik az üresen álló iskolába.

A Generál Média kft. ügyvezetője, Holman Endre az Indexnek azt állította: 6,7 filléres áron adták el az önkormányzatnak a 600 millió banner darabját, ami a magyarországi online-piacon rendkívül kedvező ajánlat, szinte ingyenesnek nevezhető. Holman megerősítette a polgármester nyilatkozatát, hogy a város vezetője kérte ezt a lehetőséget a cégtől.

A hatályos cégnyilvántartás szerint a 3 millió forint törzstőkéjű Generál Média Kft. székhelye (cégközpontja) 2003 óta a Hódmezővásárhely, Könyves u. 1. szám alatt található, a társaság egyik telephelye 2008. október közepétől a Vöröskereszt u. 5. szám alatti (bannerekért megszerzett) volt iskolaépületben működik.
Vajon mit akarhat hatszázmillió banner révén hirdetni a súlyosan eladósodott Hódmezővásárhely első embere?

Új Ász - barikad.hu


http://barikad.hu/online_hirdetesert_adta_el_az_iskolat_lazar_janos-20120804
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit titkol az egészségügyi államtitkárság a kazincbarcikaiak
  2012-08-05 18:07:45, vasárnap
 
  Mit titkol az egészségügyi államtitkárság a kazincbarcikaiak elől?

2012, augusztus 5 - 17:25


Az előzetes egyeztetések ellenére az egészségügy államtitkárság nem volt hajlandó érdemben tárgyalni a kórházuk ügyében Budapestre utazó kazincbarcikai civilekkel. Az államtitkárság akkor zárkózott el a tárgyalástól, amikor kiderült, a civilek a sajtó nyilvánossága előtt kértek volna magyarázatot a kazincbarcikai kórház leépítésére.

Vajon mit titkol az egészségügyi államtitkárság, tette fel a kérdést az ügy kapcsán vasárnapi sajtótájékoztatóján Jakab Péter, a Jobbik Borsod megyei alelnöke. A politikus emlékeztetett arra, hogy a napokban Szócska Miklós egészségügyi államtitkár az Észak-Magyarországnak adott interjújában még arról beszélt, hogy Kazincbarcikán megmarad az aktív betegellátás, a belgyógyászat, a szülészet, a sebészet, a fül-orr-gégészet valamint a szemészet. Jakab szerint az államtitkárság Szócska szavai után egyszerűen nem merte felvállalni a sajtó nyilvános tárgyalást azokkal a civilekkel, akik a kazincbarcikai egészségügy állapotával nem az újságból, hanem tapasztalataik útján szembesülnek.

Jakab Péter elmondta azt is, akkor, amikor Budapesten szándékosan a leggyengébb szintre sorolták a magas színvonalú kazincbarcikai kórházi osztályok minőségét, a kormány pedig nem biztosítja a financiális hátteret, akkor teljesen egyértelmű, hogy a kórház előbb utóbb a bezárás sorsára jut. A politikus kiemelte, az átalakítás következtében a finanszírozási év hátralevő részében az aktív kórházi ellátásra szolgáló keret több mint 50%-kal esett vissza, az összes sebészeti ellátást pedig napi 1.5 beteg műtétjében korlátozták, hiába az európai szintű kazincbarcikai műtőblokk. Ezek nem a fejlődés, hanem a leépülés számai, amik valóban nehezen egyeztethetőek össze Szócska Miklós hurráoptimizmusával - mondta Jakab hozzátéve, augusztus végégig folytatják azt az aláírásgyűjtést, amit a kazincbarcikai kórház megmentése érdekében indítottak el.

barikad.hu


http://barikad.hu/mit_titkol_az_egeszsegugyi_allamtitkarsag_a_kazincbarcikaiak_el ol-20120805
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 204 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 544
  • e Hét: 2031
  • e Hónap: 13142
  • e Év: 166638
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.