Belépés
kohlinka.blog.xfree.hu
Lehet, hogy fentről többet látni, de a jajszó már nem hallatszik olyan élesen. Szendrei Klaudia
1958.03.07
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
Kohut Katalin: Óvjuk a méheket
  2012-08-08 15:40:32, szerda
 
  Kohut Katalin: Óvjuk a méheket!

Fekszenek mérgezett méhek
A kaptárban,
Hogyan is repülhetnének
A világban?
Nincs gyümölcs és porzó virág
Ő nélkülük,
Az ember vásott foga rág,
Hűlt lett helyük.
Mindig az ember felelős
Az életért,
Maga írtja méreg-felhős
Környezetét.
Szorgalmas züm-züm munkások
Mézet szednek,
Míg az édes akácosok
Útban lesznek,
Kivágják, ritkítják őket,
Ez szomorú,
Akácmézet teremtőket
Rágja ború.
Óvjuk a dolgos méheket,
Adnak bőven
Ajándékot és bőséget,
Áldás a mézen!

2012. augusztus 7.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Letűnt álmok
  2012-08-08 15:38:41, szerda
 
  Kohut Katalin: Letűnt álmok

Bogáncsos volt az utam,
Tüskék bokrok öleltek,
Vártam a szivárványra,
Láttam szemeim előtt
Az örökzöldet, nemes növényeket,
Álmaimban ott sétáltam,
Hol a boroszlán ring az erdőben,
Mely üzenetét írta le nekem,
Hol a szomorúfűz kutam felett
Egykedvűen lógatja ágait,
S én alája ülve hallgatom
A tücskök párhívogató énekét.
Tavirózsa és nád megfér
Egyetlen tavamban,
Fodrozódnak a hullámok
Kristálytiszta patakomban.
Hiába a néma kiáltás,
Az álom nem jön felém,
Elzárva a Hold világa,
A Nap sem engem tisztel meg
Cirógató sugarával.
Nem az enyém a világ,
Többé nem mondom: szeretlek,
Hiszen miattam a madár sem énekel.
Lassan átköltöztetem
A szépséget a letűnt álmaimba,
Emlékeimet hadd szépítse
A természet harmóniája.

2012, augusztus 7.
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Kohut Katalin: Üvöltsön a néma ég
  2012-08-08 11:15:41, szerda
 
  Üvöltsön a néma ég

Jeges vízben fürdik a lét
hetvenkettes koporsó rajtam még
takaróleplem férgek
pöcegödörben félek
ismeretlen tűz ölel
verejtékcseppek sírnak arcomon
testem enyészet fogyasztja
gonosz erők veszik erőmet
sárga mocsoklé falakon
a szív halkan veri az SOS-t
cinkos az éj, hallgat a csend
mennydörgése éjszakát ígér
a halál elfut előlem
az élet mozdulatlan
az erősek tulajdona
kegyetlenkedés, fertelmesség
üvöltsön a néma ég
 
 
0 komment , kategória:  Kohut Katalin  
Mocsok folyik a falakon is 1995 óta
  2012-08-08 08:43:24, szerda
 
  Ma reggel arra ébredtem, hogy az unokám egyik rajzát sárga mocsok lepte el, a rajz után toll-vonás az ajtón, a televízió tetejéről az ékszertartó doboz tartalmával együtt leömlött a földre. Miskolc város az 1995-ös teljes Rima Jeruzsálemes begyűjtés óta mocsokkal borítja el bútoraimat, tárgyaimat, ruháimat, vagy szétlyuggatja őket. A börtön és a Tatárdomb cigány dögjei már fiatalasszony koromban az utcákon haladtak végig, megmentve a börtön karmikus borsodi elmeosztályokat sorsuktól, valamint Jeruzsálemet a biblitiai sorsától, amit Kelet írásai alapján és a Jehova, debreceni Biblián való végighaladással hajtottak végre.

A családi házat teljesen tönkre tették, én vagyok a mocskos dr. Tűzkő Judit pszichiáter és stábja szerint, (akik közös csonkítást hajtottak végre beadva nekem egy injekciót, mely a bal szememben lévő Talmudos rontásra hat, bedagadt az egész arcom tőle) nekem kiabálták, hogy még a kórházban is sáros cipőnyomok voltak az ágyam felett a friss tapétán. A kórháznak tudnia kellett, milyen kíséretem van és semmit sem tesznek azért, hogy az elmeosztályok és Rákóczi téri fertelmeskedők, menhely ember gyilkosságát befejezzék.

Malek Andreát születése óta mentik meg, annak ellenére, hogy velem indultak a Pszichografológiával, én lettem a rendetlen és határozatlan halak Medveczky Ilona helyett is, már több,mint hetven esztendeje tart a média ember áldozása, csak oda-visszajártak időben felemelve, megmentve mindegyiket, sorsát végrehajtva rajtunk. A Keresztöltésnél születésemkor jártak, a Szörnyeteg koporsójánál 1972-ben, dr. D. Mónika lett volna a karmikus szülött, akinek koporsóba kellett volna feküdnie Dávidként, bár ezt az információt is csak álmoskönyveimből tudom. Felemelték, megmentették sorsától. Én voltam hét hónapos koromban már az Időjelek bagoly Katalinja, a sötétbőrű termékenységi népek kezdete egy másik könyv alapján.

Milyen hatalom az, amelyik ki-bejár a mostani lakásba is, mocskolja a tapétát, folyik a sárga lé mindenünnen? Ha tudják, hogy ennyi Talmudos és elmeosztályi rontással egyetlen utam a halál, miért nem segít az egészségügy, ahonnan az orvosokat is beállították az áldozó együttesek közé az elmeosztállyal együtt?
Mit bizonyít a menhely? Miért mentette meg a zsidókat a sorsuktól? Miért mondta Keller Dezső, hogy kislány három maffiával gitárral a kezében ,miért nevetett ezen az ország? Miért áldoztak meg emberként valamennyi Halak szülött helyett Gina Lolobsrigida sorsát végrehajtva? Miért ünnepelnek halakat a tortán? Tudták, hogy a kommunizmus a skizopren hippikkel kezdődött itt, s valamennyi korán végig haladtak, miért hajtottak végre hidegháborút, s most is tanulnak, egyetemre járnak a kommunista leszármazottak, a vasfüggönyösök, akik elhagyták Borsod megyét? Hány túsz kell még Borsod megyének? Mikor nyugszik meg a média elmeosztálya, miután likvidálta az embereket a világból?
Mikor fogja az egészségügy kivizsgálni,mi történt és nem azt válaszolni, hogy sok orvossal hozott össze a véletlen, s ezek az orvosok állítólag emberként bántak velem? Még eddig mindegyik játszott, anyám életét ismétlik a szabadköműveseknek közvetítve a szombathelyi Benkő Sándor nevével kezdve, amelyik anyám nagybátyjának neve volt Patakon 2001 óta, sőt Begala nagyanyámét, úgyhogy arra kell gondolnom, hogy Malek Pszichografológiájának soha nem lesz vége, benne van az egész karmikus világ valamennyi betegséggel, melyeknek emberhez méltó sors jár.

Én már soha nem leszek ember - mondta dr. Sági Ilona 1991-es kommunikációs kivégzésemnél a II-es Idegosztályán, de nem vizsgálták ki, mi történt velem ott egyetlen éjszaka alatt. Azóta folytatták az apokalipszist, átmentek amerikai zsidókat menteni. Meddig cipelnek még, mint egy állatot, meddig tapadnak rám a menhely dögjei, melyeket a médiában be is mutatott? Fábryék 1992-től voltak a kiliáni lakásban, gömb alakú fényekkel égették a testemet,amit el is mondott a médiában, hogy büntetésből a fürdőszobában kellene magában beszélnie. pafafénnyel veszik körül a zsidók az embereket? Filmeket hajtottak végrse, köztük Csiszárékkal a Csillagok háborúját? Mindenki tudja ezt és mindenki hallgat? Koncz Zsuzsa számaival még a hatvanas évek elején kezdtek, mentették őt is sorsától, mára már nagymama korú lett, az én egyetlen életemet összezúzták, hogy túlélőként hosszabbítást rendezzenek.

Ganxta Zolit ezelőtt tíz évvel mentették meg, a Hermann Ottó két magát hiénának mondó képviselője is azt mondta, hogy a művészek rendetlenek, mikor kijöttek hozzám számomra érthetetlenül. Azóta már a rendetleneket mossák ki a mocsokból amerikai médiával együtt.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 4 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 229 db bejegyzés
Összes: 7246 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 638
  • e Hét: 1787
  • e Hónap: 8028
  • e Év: 60294
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.