Belépés
eva6.blog.xfree.hu
Hogy boldog lehess három kincset keress Hit,Remény,Szeretet vezéreljen Tégedet Doros Ferencné
1957.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
Szép estét látogatóimnak!
  2012-09-01 18:42:57, szombat
 
  Szép estét,jó éjszakát kedves látogatóim.



 
 
0 komment , kategória:  Szerkesztéseim  
Szeptemberi horoszkóp
  2012-09-01 13:51:30, szombat
 
  Szűz ( augusztus 24. - szeptember 23. )

A szingli Szűz érzelmi életében jó és kevésbé jó időszakok váltják egymást, inkább mások elvárásainak akar megfelelni. A flörtölés sokat javíthat a hangulatán, de úgy érzi, most nem akar komolyabb kapcsolatot kialakítani. Egyesek a harmadik szerepét is vállalják a szerelemben és abban bíznak, hogy partnerük rövidesen felvállalja kapcsolatukat, de erre nincs esély. Meglévő kapcsolatra, házasságra az érzelmi hullámzás a jellemző. Mivel Ön most energikus, jókedvű ez segíti a kedvesét újra meghódítani és feléleszteni a régi érzelmeket és helyreállítani a harmóniát.

Munkahelyének megszűnése várható, akár átszervezés vagy csőd miatt, de ez az anyagi helyzetét is megrendíti. Az is lehet, hogy főnökének Ön nem szimpatikus, és ezért a gazdasági helyzetre hivatkozva küldi el. Gondolkozhat egy saját vállalkozás elindításán, egy jó ajánlattal is megkeresik, lehetőség van egy működő cégbe betársulni, de mielőtt döntene, konzultáljon egy jogásszal és könyvelővel is. Átlagosnak számít pénzügyeit illetően ez a hónap, inkább a kiadásai növekednek egy kicsit. Ha van befektetése, annak viszont jelentős lesz a kamata vagy hozama.








Mérleg ( szeptember 24.- október 23. )

Váratlan események zavarják meg a nyugalmát, de ez nem véletlen, azt akarják jelezni, hogy ideje szavakba önteni elfojtott érzelmeit, szembe kell nézni a megválaszolatlan kérdésekkel, ha nem akarja, hogy később kellemetlenségeket okozzanak. Házasságban, párkapcsolatban igyekszik több időt tölteni a kedvesével, úgy érzi, hogy az érzelmi hullámvölgyek megszüntetése, csak a kettesben eltöltött idővel, és beszélgetésekkel orvosolhatók.

Munkakedve hullámzó, a főnökei nincsenek megelégedve a teljesítményével, ha így folytatja elveszítheti a munkáját. Jól gondolja meg a döntését, mert mostanában nem fog új munkahelyet találni. Próbáljon meg erőt venni magán és bizonyítsa be, hogy Ön a legalkalmasabb erre a feladatra. Az üzleti ügyek lassulása várható a vállalkozásokban szeptemberben, de ez csak átmeneti időszak. Jól gondolja meg, ha a cég bővítésén gondolkozik, ne lépje túl az ésszerűség határait. A bevételei és kiadásai nem mutatnak változást, de a hónap elején több kiadása lesz, mint amire számított, és ettől a bankszámláján kevesebb lesz, mint ahogy tervezte, és ez aggodalommal tölti el.

A befektetéseinél szerencsére tudja, hol kell megállnia, így az anyagi helyzetét nem veszélyezteti.









Skorpió ( október 24.- november 22. )

A Skorpió hódító kedvében van ebben a hónapban. Talán munkával kapcsolatban, vagy éppen a munkahelyén találja meg az új partnerét. Nem biztos, hogy Ő lesz az igazi, de megszínesíti a hétköznapjait. Házasságában nyugodt időszakot él meg, ám időnként elbizonytalanodik és féltékenykedik, amire talán nincs is oka, mielőtt elragadnák az indulatai győződjön meg az igazságról. A legjobb amit, tehet, hogy igyekszik önmagába nézni, és tisztázni frusztráltságának az okát, és megbeszélni a partnerével a kétségeit.

Egész évben pozitív hatások alatt áll, nincs mitől tartania. Ha az érzelmei hatására hoz meg bizonyos döntéseket kollégáival kapcsolatban, akkor is sikereket ér el. Ez a hónap alkalmas a munkahelyi félreértések tisztázására is. Ha munkát keres, ebben a hónapban találni fog, nem biztos, hogy olyat, amilyet szeretett volna, de az új terület, a sok kihívás felkelti az érdeklődését, vállalja el. Képes jelentős összegű pénzt megtakarítani, majd költekezni. Ebben a hónapban anyagi helyzete változó, a hónap közepén váratlan kiadása lehet. Befektetéseinél meghatározott idejű és több évre szólót válasszon. Az őszi hónapok kedveznek az ingatlannal kapcsolatos ügyeknek.






Nyilas ( november 23.- december 21. )

Társasági élete sok új lehetőséget, új embereket sodor az útjába. Szerelmi élete most igen változatos, esetleg több partnere is van. A lobbanékonysága szeptemberben sok problémát okoz érzelmi életében. Házasságban jóval érzékenyebb, feszültebb, nehezen uralkodik magán, minden apróság kiborítja. Párja úgy érzi elhanyagolja, ezért esetleg máshol keres vigasztalást. Ajánlatos lenne kikapcsolódni, elutazni pár hétre kettesben a kedvesével, szüksége van a pihenésre és a közös élményekre. Rokonaival, gyermekeivel is sokat vitatkozik szeptemberben.

Ebben a hónapban a karrierje kerül a középpontba, több bolygó szeptember 16-22. között a tízes házában tesz látogatást, és lehetőségeket biztosít tervei megvalósításához. Szeptember 6-án úgy érzi fel van töltve energiával, és mindenre képes. Legyen nagyon óvatos, ne vállalja túl magát, mert hajlamos többet ígérni, mint amit képes betartani. Anyagi helyzete jó, de váratlan bevételre is számíthat (örökség). Ebben a hónapban nem lesznek anyagi gondjai. Ingatlannal kapcsolatos ügyeknél, vagy befektetéseknél szakember segítségét kérje, még ha fizetnie kell érte akkor is, mert becsaphatják.







Bak ( december 22 - január 19. )

Társasági élete élénk lesz, sok ismeretséget köt, szívügyekben nem lesz jelentős változás, új kapcsolatai rövid életűek lesznek. Nem most találja meg az igazit. Jól tenné, ha egy időre szüneteltetné a párkeresést, és önmagával, és a vágyaival foglalkozna. Házasságban, párkapcsolatban kellemes időszak következik. Ügyeljen arra, hogy közösen alakítsák ki programjaikat, ahol mindketten jól érezhetik magukat. A kötöttségeket nehezen viseli, ebből adódhat konfliktusa a párjával. Találkozik egy régi ismerőssel, aki megzavarja lelki nyugalmát, ne csábuljon el.

Munkahelyén olyan feladatokat kap, ami lehetőséget ad arra, hogy tehetségét, szorgalmát beleadva sikereket érjen el, amit főnökei is értékelni fognak. Teljesítményét dicséretben és pénzben is értékelik, ami nagy örömet okoz. Kreativitását igazán az a Bak jegyében született ember tudja kihasználni, aki vállalkozásban dolgozik, mert ott lehetőség van az azonnali váltásra, ha egy jobb ötlet adódik. Bízzon a tehetségében, akár egy új üzletággal is bővítheti cégének profilját, jelentős bevételei lesznek és sikert is hoz. Anyagi helyzete változatlan, nagyobb kiadásai nem lesznek.











Vízöntő ( január 21. - február 20. )

Az egyedülálló Vízöntő hajlamos könnyen szerelembe esni, de ez nem a partner érdeme, hanem csupán a lángolás, az újdonság varázsa az, ami hiányzik az életéből. Előfordulhat az is, hogy úgy érzi, megtalálta az ,,igazit", mert akivel most találkozott, mindenben megfelel az elvárásainak. Házasságban, párkapcsolatban a túlterheltsége okozhat gondot, túl sokat vállal, ami feszültté teszi. Érdemes elgondolkodnia, hogy Ön mit tesz a kapcsolatuk megőrzéséért? Nehezen alkalmazkodik, makacssága sok problémát okozhat. Törődjön többet a párjával, menjen szabadságra, kapcsolódjon ki, és minden rendbe jön, hiszen szeretik egymást. Munkáját nem tervezett fordulatok teszik mozgalmassá, élvezi az új kihívásokat, ez motiválja. Vállalkozások indítására, vagy átszervezésére szeptember 19-től jó lehetősége adódik, ha szüksége van hitelre, most megkapja. Szeptember 25-től a hangsúly a karrierjére tevődik, minden energiáját a szakmai megvalósulásra összpontosítja, társadalmi megbecsülésre, elismerésre vágyik. Anyagi helyzete jól alakul, váratlan bevétele lesz, örökség, ingatlan értékesítése, vagy szerencsejáték által, adjon esélyt Fortunának.








Halak ( február 21.- március 20. )

A szingli Halaknak olyan szerelmi partnert kell választani, aki megtanítja különbséget tenni, a rajongás és szeretet között, aki képes bebizonyítani, hogy a valóság szebb, mint a fantázia. Aki a negatív gondolatait képes átalakítani és meg tudja erősíteni az önbizalmát. Házasságban párkapcsolatban érzelmei hullámzóak, igyekszik belső konfliktusait kezelni. A partnere igazi társa, de ha Ön folyton kritizálja, és átveszi az irányítást, sőt még a szabadságát is korlátozza, akkor ez biztosan váláshoz vezet. Változtasson a viselkedésén, ha meg akarja őrizni a házasságát.

A munka területén baráti segítséggel, megtalálja álmai munkahelyét. Régóta akart változtatni, most itt az idő, ne tétovázzon, mert ha marad a jelenlegi helyén, később nagyon megbánja. Szeptember 15-től vállalkozás alapítására kedvező időszak lesz, vagy a meglévő vállalkozásban új feladatok, kreatív ötletek és új pénzforrások segítségével sikeres átalakítást érhet el, akár új munkahelyeket is teremthet, ami természetesen növeli a bevételeit is. Az anyagi helyzete miatt sokat idegeskedik, valóban a bevételei nem úgy alakulnak, ahogyan tervezte, de októberben rendeződnek a pénzügyei.







Kos ( március 21.- április 20. )

A szingli Kos szeptember-októberben találkozhat egy olyan személlyel, akiben megtalálhatja élete párját. Házasságkötésre október 5-ig alkalmas az idő, a Szaturnusz kedvező befolyásának köszönhetően párkapcsolata tartós lesz. Házassága, partnerkapcsolata ebben a hónapban harmonikus. A hónap közepén találkozik egy régi ismerősével, aki felkavarja az érzelmeit. Zaklatottsága feltűnik párjának, féltékenységének hangot is ad, nyugtassa meg, hogy nincs rá oka. Munkahelyén augusztus végétől október végéig sok munkája lesz, ha vitája adódik a főnökével, nem kell mindenáron ragaszkodnia álláspontjához. Mutassa meg a képességeit és dolgozzon teljes erőbedobással céljaiért, és pozitív évet zár, jelentős anyagi gyarapodással. A rutinmunka nem az, ami Önt leköti, képtelen sokáig csinálni. Alkalmas az idő saját vállalkozás beindításához is, olyan embereket keressen, akik hasonlóan gondolkodnak, ha kell vegyenek fel hitelt, nehezen, de sikerül. Anyagi helyzete kiegyensúlyozott marad, jelentős változás nem lesz. Ne adjon kölcsön pénzt a barátoknak, mert nem kapja vissza. A hónap végén váratlan bevétel érkezik a bankszámlájára.







Bika ( április 21.- május 20. )

A magányos Bikát a párkeresés foglalkoztatja, nem a szórakozás miatt, hanem egy komoly kapcsolat, vagy házasság reményében. Párkeresésre a kedvező időszak 08.27. - 09.14.-ig tart. Házasságban ebben a hónapban több időt tölt szeretteivel mint eddig, pótolni akarja, amit eddig elmulasztott a sok munkája miatt. Fizikailag, szellemileg egyaránt aktív, kellő energiával rendelkezik, így nem okoz problémát mások gondjainak a megoldása, mindenki számíthat a segítségére, aki Önhöz fordul. Szabadidejét szívesen tölti a barátai társaságában.

A munkahelyi változások feszültséget keltenek Önben, a főnökével sokszor nem egyezik a véleménye, de most jobban teszi, ha hallgat. Szeptember 15-e után lehetősége lesz tehetségével, szervezőkészségével sikeresen megoldani egy feladatot, ami pozitív fordulatot hoz karrierjében. Ha legyőzi kisebbségi érzését, és kibontakoztatja alkotó tehetségét, ráléphet a siker útjára. Az év második felében komoly pénzügyi sikerek várhatók, egyre jobb pozícióba kerül, és ezáltal célkitűzéseit sikerül megvalósítania. Anyagi helyzete folyamatosan javul, kiadásai csökkennek.







Ikrek ( május 21.- június 21. )

Az Ikrek ebben a hónapban kicsit visszavonul a társasági élettől, nem keresi az új kapcsolatok lehetőségét, inkább a belső hangra figyel, és érzi, hogy szüksége van a lemerülőben lévő energiái feltöltésére. Ez a hónap így fog eltelni, de érdekes módon még élvezni is fogja az egyedüllétet. Házasságban, párkapcsolatban a harmónia jellemzi a szeptember hónapot. Minden párkapcsolatban akár régi vagy új, az érzelmeké a főszerep. A társaságot szerető Ikrek, olyan jól érzi magát kedvesével, hogy inkább kettesben tölti az estét otthon, annyira vágyik meghittségre és szerelemre. Egyre több feladattal bízza meg a főnöke, de most jól boldogul, lehetősége lesz bizonyítani szakmai tudását és szervező készségét. A kollégáival nem tud jól együttműködni, sikerül egy-két ellenséget begyűjtenie. Úgy érzi, hogy a jelenlegi tudását, tapasztalatait saját vállalkozásban jobban tudná hasznosítani, most jó lehetősége van erre, vágjon bele, sikeres lesz. Az anyagi helyzetében jelentős változás nem valószínű, de váratlan kiadások felboríthatják a pénzügyi egyensúlyát, lehet, hogy a félretett pénzéhez kell nyúlnia. Legyen óvatos a lakásban is, mert balesetveszélyes időszaka van.









Rák ( június 22.- július 22. )

A szingli Rák ismerkedési esélyei jók, nagy társasági életet él, akadhat közöttük olyan személy is, aki felkelti az érdeklődését. Az igazság az, hogy úgy érzi, nem akar komoly párkapcsolatot, mivel remekül érzi magát egyedül is. Házasságában a hullámzó hangulatai veszekedéseket generálnak. Mindenbe és mindenkibe beleköt, nem tűr ellentmondást. A belső feszültségét és önmagával való elégedetlenségét ne vetítse ki a családjára. Gondolja magát partnere helyébe, aki nem tudja, hogy mi a baj, legyen kedves, figyelmes, és egy kettesben eltöltött romantikus este segíthet a békülésben.

Munkájával kapcsolatban megújulásra, változásra, vagy új feladatra számíthat. Kaphat egy új állásajánlatot, ahol új területen próbálhatja ki magát és a jövedelme is több lesz. Sokszor gondol arra, hogy saját vállalkozásba kezd. Amennyiben elhatározása végleges, kezdjen bele, de vizsgálja meg, hogy amit kitalált, arra van-e piaci kereslet? A család kiadásai a gyermekek miatt több lesz, mint tervezte, ezért takarékoskodnia kell más területeken. Ingatlan ügyek intézésére kedvező ez a hónap. Az év második felében a pénzügyei jól alakulnak, a befektetései jól jövedelmeznek.













Oroszlán ( július 23.- augusztus 23. )

A szingli Oroszlán nincs jó hangulatban, nagyon ingerlékeny, kerüli a konfliktusokat. Ebben a hónapban alkalma lesz új szerelmi partnert találni, de hamar rájön, hogy nem ez lesz az igazi. Szívügyekben most nem lesz szerencséje, ezért vegye könnyedén a dolgokat, flörtöljön, érezze jól magát. Házasságban, párkapcsolatban az okoz konfliktust, hogy folyton nyüzsög, és partnere úgy érzi, hogy ő háttérbe szorul. Az energiái ösztönzően hatnak önre, akkor is, amikor karitatív tevékenységről esik szó a környezetében. Életvidám, jó kedvű, vidáman telik el ez a hónap.

Munkahelyi kapcsolatai jól alakulnak, pártfogásba veszi az egyik főnöke és ez sokat lendíthet a karrierjén. Több feladatra, nehezebb időszakra számíthat ugyan a munkájában, de mivel szereti a kihívásokat ez inkább ösztönzően hat Önre. Anyagi téren javulás várható, nem várt bevételekre is számíthat. Amennyiben folyamatban lévő jogi ügye van, folytatódik ugyan, de valószínű pozitív eredménnyel zárul. Pénzügyeknél, befektetéseknél legyen óvatos, azért mert önnek eszébe sem jut becsapni senkit, ez nem jelenti azt, hogy más is így gondolkozik.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Weöres Sándor: A tanév-nyitáskor
  2012-09-01 13:47:58, szombat
 
  Weöres Sándor: A tanév-nyitáskor

Almát, körtét, szilvát, szőlőt,
hoz szeptember,
nekünk új tanévet, tudja
minden ember.

Mint az égen átcsóvázó
üstökösök,
ragyogjanak munkánk nyomán
az ötösök.

Kívánjuk a húgocskáknak,
hogy vödrökkel
minket nyakon önthessenek
ötösökkel.

Ha szűkölködünk megszolgált
ötösökben,
a tanév nekik se könnyű,
de nekünk sem.

Ne mint az üres jászolba
Nincses ökre,
bámuljunk a meg nem szerzett
ötösökre.

Köszöntőnkben csökönyös rím
a sok ötös,
mert szándékunk jól tanulni
már örökös.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kosztolányi Dezső: Szeptember elején
  2012-09-01 13:46:21, szombat
 
  Kosztolányi Dezső: Szeptember elején

A hosszú, néma mozdulatlan ősz
Aranyköpenybe fekszik nyári, dús
játékai közt, megvert Dárius,
és nem reméli már, hogy újra győz.

Köröskörül bíbor gyümölcse ég,
s nem várja, hogy kedvét töltse még,
a csönd, a szél, a fázó-zöldes ég
fülébe súg, elég volt már, elég,
s ő bólogat, mert tudja-tudja rég,
hogy ez az élet, a kezdet a vég.

Nekem se fáj, hogy mindent, ami szép,
el kell veszítenem. A bölcsesség
nehéz aranymezébe öltözöm,
s minden szavam mosolygás és közöny.
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Juhász Gyula: Szeptember aranya
  2012-09-01 13:45:01, szombat
 
  Juhász Gyula: Szeptember aranya

Pirkad a lomb, nyaram elmúlt,
Elmúlt epedve nyaram,
A hold bőség-szarujában
Szeptember aranya van.

Ez a nyár volt a legszebb,
Mert legszomorúbb nekem.
Elmúlt. Most eldalolom majd
Szeptember éjjeleken.

Mert ez az én sorom, üdvöm,
Tűnőben szép nyaram,
Mikor a holdon, a szőkén
Szeptember aranya van.
 
 
0 komment , kategória:  Versek  
Szeretettel Neked!
  2012-09-01 13:30:56, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szerkesztéseim  
Kellemes délutánt mindenkinek
  2012-09-01 13:27:46, szombat
 
 

 
 
0 komment , kategória:  Szerkesztéseim  
Ildykó reggeli üdvözlete
  2012-09-01 13:24:18, szombat
 
 





Szia Drága Barátnőm!
Nagyon szép napot, hétvégét kívánok Neked és Szeretteidnek is!
Ölellek és puszillak szeretettel, Ildykó


 
 
0 komment , kategória:  Barátaimtól kaptam  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2012.08 2012. Szeptember 2012.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 246 db bejegyzés
e év: 2070 db bejegyzés
Összes: 128053 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3835
  • e Hét: 7135
  • e Hónap: 60807
  • e Év: 339032
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.