Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
Leromboltatnák a Horthy-emlékműveket a zsidók - Martonyi: a
  2012-09-12 21:04:56, szerda
 
  2012-09-12. 17:17
Leromboltatnák a Horthy-emlékműveket a zsidók - Martonyi: a kormány küldetése a szélsőjobb elleni harc

Martonyi János szerint a kormánynak nem áll szándékában Horthy Miklós rehabilitálása, ehhez sem a szándék, sem az alap nincs meg; megfelelő történeti kutatásnak kell megmutatnia, milyen helyes vagy helytelen lépéseket tett, illetve hibákat követett el a kormányzó.

Martonyi izraeli kollégájával - vállvetve harcolnak ellenünk
A külügyminiszter az Amerikai Zsidó Bizottságnak írt levelében, amely szerdán jutott az MTI birtokába, azt is hangsúlyozta, hogy "a magyarok feltétel nélkül elkötelezettek a kisebbségek védelme mellett", a "gyűlölet-bűncselekmények" törvényi szabályozása a világon az egyik legszigorúbb, és a Velencei Bizottság nemrégiben állapította meg, hogy a kisebbségek jogairól rendelkező magyar jogszabály a lehető legteljesebb védelmet nyújtja, amelyet a nemzetközi szerződések előirányoznak.
Ezt az elkötelezettséget az is indokolja, hogy több mint kétmillió magyar él a "szomszédos országokban", és tőlük a 20. század nagyobb részében megtagadták az alapvető jogokat - emlékeztetett.
A Népszabadság hétfői számában számolt be arról, hogy az Amerikai Zsidó Bizottság, a B'nai B'rith szélsőségesen cionista zsidó szervezet és az Egyesült Államok Holokauszt Emlékmúzeumának Felsőfokú Holokausztkutató Központja korábban levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz, kifogásolva a magyarországi Horthy-emlékműveket. A levélre Martonyi János július 18-án válaszolt.
Úgy fogalmazott, a kisebbségek védelme a "holokauszt tanulságai" miatt is fontos minden magyar demokratikus erőnek. A szabadságszerető emberek, akik világszerte az elnyomás ellen küzdenek, számíthatnak a magyarok támogatására - hangsúlyozta. A Horthy-emlékművekkel kapcsolatban kiemelte, az egykor kormányzó megítéléséről ma sincs konszenzus. Az igazán alapos kutatások és a nyilvános viták Magyarország 20. századi történelméről csak a rendszerváltozás után indulhattak meg, ezért nem meglepő, hogy máig nincs egyetértés a történelmi személyiségekről - mutatott rá.
A külügyminiszter mindazonáltal hangsúlyozta: a kormánynak nem áll szándékában Horthy Miklós rehabilitálása. Kifejtette, azokban az országokban, amelyek nem tartoztak a szovjet blokkba, már évtizedekkel korábban elkezdődhettek a viták saját történelmükről, "ettől függetlenül a diszkrimináció és a rasszizmus minden formája elleni harcnak minden országban egyaránt fontosnak kell lennie".
Martonyi János szerint a kormány "történelmi küldetése a szélsőjobboldali mozgalmak megerősödésének megakadályozása, ami óriási feladat". "A szélsőségesek a közös ellenségeink" - emelte ki. Hozzátette: minden olyan állítás, amely szerint a kormány elnézi "a szélsőjobboldali pártok akcióit vagy valamilyen módon rehabilitálni akarja a vitatott történelmi alakokat, hamis, sőt rosszindulatú".
A kormány minden alkotmányos és törvényi eszközt igénybe vesz a "szélsőségek elleni harchoz". Ez hosszadalmas folyamat, de az első eredmények már láthatók: a Magyar Gárda eltűnt az utcákról - közölte. Megjegyezte, a kormány rendszeresen egyeztet a kisebbségekkel.
Paul Shapiro, az Egyesült Államok Holokauszt Emlékmúzeuma Felsőfokú Holokausztkutató Központjának igazgatója a Népszabadságnak úgy nyilatkozott, levelükben azt kérték, hogy a kormány állítsa le a Horthy-emlékmű avatásokat, ezzel kapcsolatban konkrét lépésekre várnak. A már felavatott emlékműveket el kell távolítani - jelentette ki. Hozzáfűzte, a kormánynak lehetősége lenne stabil parlamenti többségére építve törvényt elfogadtatni arról, hogy "a holokauszt időszakának gyilkosainak ne állíthassanak emlékművet".
Véleménye szerint a külügyminiszter válaszlevelének legaggasztóbb, egyben legreménykeltőbb része az, ahol Horthy Miklós ellentmondásos megítélésére utal. Ha ez valóban így van, akkor egy nemzetközi történészbizottságnak kellene megvizsgálnia a magyar holokauszt történetét - javasolta.
Az egykori kormányzóról azt mondta, "a náci Németország szövetségesévé tette Magyarországot, hogy területeket szerezzen vissza a szomszédos államoktól. Szerepet játszott Európa destabilizálásában, zsidók lemészárlásában 1941-1942-ben, még jóval Magyarország náci megszállását megelőzően" - közölte.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/101202/#ixzz26Hf9OfrQ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Ha egy zsidó hülye, az nagyon hülye”
  2012-09-12 19:51:38, szerda
 
  ,,Ha egy zsidó hülye, az nagyon hülye"
2012. szeptember 12. 08:17:49

Talán nem is írtam volna erről a témáról, ha a Délmagyarország című szegedi napilap megjelenteti azt a válaszlevelemet, amit a helyi zsidó hitközség vezetőjének kioktató levelére írtam, válaszként! Az a levél amely megjelenhetett a napilapban, hemzseg a bolsevik történelemhamisítás hamis fordulataitól. A kiigazítás azonban nem jelenhet meg! Akkor hol van itt a pártatlan és korrekt tájékoztatás?
,,Ha egy zsidó hülye, az nagyon hülye"

A félreértések elkerülése miatt írom le, hogy a fenti cím Schiff András zongorista-karmestertől való idézet, s azon személyekre is vonatkozik, akik hazánkba fektetnek be, vagy itt vásárolnak bármit. (?)

Bár abban van némi igazság, amit a Háárecben megjelent interjúban közöl a szerző, de közben simán lehülyézi az összes zsidót, amiért azok nem hagyják el azonnal az “antiszemita" Magyarországot. Látszik, hogy vagy nincs tisztában a tényekkel, vagy annyira gátlástalanuk hazudik, hogy az már fájdalmas. Ám bármelyik változat az igaz, csak azon felsőbbrendűségi érzése okán következhet be mindez, amit a belénevelt kiválasztottság tudata diktál neki!

Én csak Herzl Tivadar alábbi sorait ajánlanám neki olvasásra:

,,A zsidókérdés mindenütt megvan, ahol zsidók nagyobb számban élnek. Ahol nincs, oda magukkal hurcolják a bevándorló zsidók.

Mi természetszerűleg oda húzódunk, ahol nem üldöznek bennünket; megjelenésünk által azután jelentkezik az üldözés.

Ez igaz, igaznak kell maradnia mindenütt, még a magasan fejlett országokban is- példa rá Franciaország- amíg a zsidókérdés politikailag megoldva nincs.

A szegény zsidók most Angliába hurcolják be az antiszemitizmust, Amerikába már bevitték."

Schiff úr ugyanis alaposan megkritizálja az EU vezető garnitúráját, mert azok nem ítélik el a nem létező magyarországi antiszemitizmust. (Ha ugyanis létezne, akkor már régen leráztuk volna magunkról az egész bankárkasztot. Az más kérdés, hogy a globalista Európai Unió gyorsreagálású hada bevonulna-e baráti segítségként hozzánk?)

A zongorista azonban nem állt le, hanem Pestiesen beszólt a zsidó fajtársainak, illetve Orbán Viktor részére is. Bátor ember? Vagy Buta?

A Magyarország-Izrael labdarúgó-mérkőzésen bekiabáltakra reagálva adott interjút az izraeli napilapnak a magyarellenes indulatairól jól ismert zongorista-karmester. Aki egyébként ,,hiper-érzékeny", mert ha Ő hazai zsidó lenne - állítása szerint - azonnal elhagyná az országot.

No az ilyen gondolatok azok, amelyek jobb helyen is maradhattak volna, mert Én bizony megtapsolnám, ha nem lenne ott az a ,,ha" szócska, hiszen itt csak igazmondó, alaposan tájékozódó és tisztességes emberekre van szükség, handabandázókra nincs!

De miért van az, hogy rendszerint azok lódítanak ekkorákat, akinek esze ágában se lenne elmenni innen, ha letelepedett, olcsón bevásárolt és felismerte a magyar tolarenciát, ahol békében élhet?

Izraelben ezeket hiába is keresné valaki, mert arra felé nem ez divik!

No, nézzük hogyan is hangzik a konkrét idézet: ,,Az a tény, hogy a Magyarországon lakó zsidók nem távoznak onnan, jól érzékelteti az ismert mondás igazságát, amely úgy hangzik: Ha egy zsidó hülye, az nagyon hülye"!

Később megrótta az Európai Unió vezetőit, amiért azok nem emelik föl szavukat a ,,Magyarországon virágzó antiszemitizmus ellen".(sic)

A cikkben valóban megfogalmazódik valami, ami teljesen illogikus, hisz ha itt antiszemitizmus lenne, akkor innen valóban gyorsan menekülne a zsidóság. Antiszemitizmus persze nincs, de egy szűk és nagyon gátlástalan rétege a zsidó közép és felső osztálynak állandó, tervszerű és folyamatos antiszemitizmus gerjesztésben él világszerte és minden áron provokálnak bennünket, hátha rávehetők vagyunk egy zsidóverő pogromra.

Schiff András sem tesz mást mint uszít és provokál.

Kérdés, hogy átlát-e a magyar tömegember ezen a hamis szitán?

Mert nekünk sem ártana, ha Teodor Herzl írását olvasgatnánk néha:

,,A zsidókérdést nem tartom sem társadalmi, sem vallási kérdésnek, ha még olyan és más színezetűnek is látszik. Nemzeti kérdés ez és hogy megoldhassuk, mindenek előtt világkérdéssé kell azt tennünk,....."

A zsidóságnak tehát nemzeti fennmaradását kell biztosítani minden eszközzel! A holokauszt állandó sebfeltépő emlegetésével ugyanis a gyűlöletet is fenntartják magukban, s nem csak a nemzeti kérdést segítik, hanem sokszor rombolják is. Miközben diaszpórában élők mindenhová ,,behurcolják a zsidókérdést", Izraelben pedig gátlástalan megszállóként irtják az őslakosságot, önvédelmi harcukra hivatkozva. Ez pedig mesterséges akadálya a palesztinokkal való megbékélésnek. Mi ez, ha nem a nemzeti kérdés világkérdéssé tétele? Mi ez, ha nem egy álcázott nemzeti kérdés, amely egyik oldalon a terrort alkalmazza az őslakossággal szemben, s a másikon pedig - különböző, de hamis hivatkozásokkal- áldozatként akarja magát láttatni az egész világon, s ott keresi az antiszemitákat ahol nincsenek, s addig nem is lesznek, amíg nem lesz minden magyar zsidóvá!

Ám a szeretet népe nehezen alakul át a gyűlölet népévé, s így, nem jön be a terv! Tehát elszámították magukat, ahogy 1956-ban sem történt zsidó pogrom, úgy mostanában sem lesz! Sőt. Valószínű, hogy inkább majd mellénk állnak az új ,,Radnótik, Angyalpisták, Krassógyörgyök"!

Aki másnak vermet ás, maga esik bele?

Remélem: így lesz!

Dr. Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő

Forrás: internetfigyelo.wordpress.com

http://nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=104210
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Képzeljék: nem csak Blum és Hagyó, Biszku is ártatlan
  2012-09-12 19:42:32, szerda
 
 

Képzeljék: nem csak Blum és Hagyó, Biszku is ártatlan
2012. szeptember 12. 07:41:55

Biszku Béla azt hazudja, hogy 1956-ban semmiféle kapcsolata nem volt a karhatalommal, "se közvetve, se közvetlenül". Az MSZMP Ideiglenes Intéző Bizottságának egykori tagja a HírTV-nek kedden, rózsadombi lakásában adott interjút.

Biszku Bélát hétfőn az 1956-os eseményeket követő két sortűzzel összefüggésben több emberen elkövetett, emberöléssel megvalósított háborús bűntettel gyanúsították meg két, az 1956-os eseményeket követő sortűzzel, a budapesti Nyugati térivel és a salgótarjánival összefüggésben.

A bíróság Biszku Béla ügyében lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. A végzés nem jogerős, az ellen az ügyészség és Biszku is fellebbezett. Az ügyészség házi őrizet elrendelését kezdeményezte.

Biszku meggyanúsításával kapcsolatban kedden a HírTV-nek nyilatkozva kijelentette, "Salgótarjánban nem volt, így nem is adhatott parancsot, azt pedig nem is tudja, hogy a Nyugatinál volt-e sortűz". Biszku Béla azt mondta, volt egy felvonulás, a "baloldali erők" visszafoglalták a budapesti utcákat, utána volt egy gyűlés, de "nem tud arról, hogy ott lett volna lövöldözés".

A HírTV-ben elhangzott, hogy a Biszku Béla otthonában tartott házkutatás során lőszereket találtak. Azt egyelőre vizsgálják, hogy Biszku Bélának, aki a HírTV szerint "nagy vadász volt egykor", volt-e engedélye ezek tartására.

Ibolya Tibor megbízott fővárosi főügyész hétfőn azt mondta, az ügyészség szerint az MSZMP Ideiglenes Intéző Bizottsága - amelynek Biszku Béla döntési joggal rendelkező tagja volt - közvetlenül irányította a karhatalom operatív vezető testületét, a Katonai Tanácsot, feladatokat határozott meg és célokat tűzött ki neki, amelyeket a karhatalmi erők végrehajtottak. Biszku Béla ezzel a hatóság szerint rábírta a karhatalmi erőket a háborús bűntettek elkövetésére, valamint társaival ezekre a bűncselekményekre szövetkezett.

A főügyész azt mondta: ezért a bűncselekményért életfogytig tartó szabadságvesztés is kiszabható.

Zámbó Gyula, Biszku Béla ügyvédje az MTI-nek azt mondta, Biszku a fellebbezés mellett továbbra is kitart amellett, hogy nem követett el bűncselekményt, álláspontja szerint "a gyanúsítás, bármiféle kényszerintézkedés is felesleges és jogszerűtlen". Zámbó Gyula szerint a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján védencének ebben igaza is van.

A jogerős döntést, nagyjából egy héten belül, a Fővárosi Törvényszék mondja ki - tette hozzá az ügyvéd.

Gellért Ádám nemzetközi jogász, a lex-Biszkunak nevezett jogszabály kidolgozója a Duna Közbeszéd című műsorában hétfőn azt mondta: a nemzetközi egyezmények alapján már 1994-ben eljárást indíthattak volna Biszku Béla ellen az 1956-os salgótarjáni sortűz ügyében. Emlékeztetett arra, hogy Biszku Bélát a salgótarjáni sortűzperben már 1994-ben kihallgatták.

Véleménye szerint azóta az ügyészségnek hivatalból el kellett volna járnia ezekkel az ügyekkel kapcsolatban.

(MTI nyomán)

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=104207
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szeptember tizenegy
  2012-09-12 19:40:58, szerda
 
 


Szeptember tizenegy



Tizenegy éve annak, hogy megváltozott körülöttünk a világ . Kilenctizenegy ! Amerikában a segélyszolgálatokat hívják ezen a számon . Micsoda világ ! Azok okozzák legnagyobb bajainkat, akiktől segítséget várunk ! Az új évezred legelső éve segélynyújtás helyett kiszámított rombolást hozott a világra . Amerika ! Beleverték a köztudatba, hogy ez a földrész a szabadság országa . A világ megmentője . Minden amit a világról gondolunk . S egyszer csak ledőlnek azok az égigérő tornyok .



Az Új Világ alkotmányát 1789-ben alkották . Úgy látszik ebben az évben sok mindenről döntött a nagypolitika... Megszületett a szabadság, az egyenlőség, és a testvériség fogalma . Felemás jelszavak, melyeknek mindig az ellenkezője igaz . Az amerikai állam születése is erre az évre esett . Washington városát szabadkőműves jelképek alapján tervezték . A Capitólium és a Fehér Ház épülete háromszöget alkot a mögötte emelkedő obeliszk fehérségével . Birodalmi szervezés, óriási előkészület ez a paradicsomi állapotokra . Mégis ! Ez a paradicsom megbuggyant közben . Reánk rothadt . Erjesztő baktériumok rontották meg belűlről idő előtt .



Lehetett volna másként . Amerika már többször kiharcolta függetlenségét . Kétszer verte vissza a bankárok tolakodását, szüntette meg a központi magánbank intézményét . Végül, 1913-ban, Karácsony előtt egy nappal, amikor már mindenki hazautazott családjához, erőltették át csak a banktörvényt, amelyben lemondanak a pénznyomtatás jogáról, egy magánbirodalom javára, kik Európából terjeszkedtek Amerika felé . Ez a belső féreg rágja a jól megalapozott alkotmányosságot, térítette le eredeti rendeltetéséről ezt az országot, akik mára a gonosz szolgálatába álltak .



Két világháború után vagyunk, az új évezred kezdetén . Átrendeződött közben a világ egy pokoli terv szerint . Hatalmas birodalmak szüntek meg egy csapásra, sosemvolt országok keletkeztek a helyükbe . Még a győztesek is veszítettek ... Egyedül a férgek szaporodtak el az ország bensőjében . Mindegy ki hozza az ország törvényeit, ha egy magánvállalat kezébe kerül a pénznyomtatás joga ! Ez a pénzintézet gyarapodhat csak . Láthattuk a múlt század véget nem érő válságaiból, miként kerül át a tőke ezeknek a bankárcsaládoknak a birtokába . Hiába jelenik meg különböző néven ez a pénzügyi hatalmasság, könnyen ráismerni a megbízójára . Vörös pajzsosék irányítják háttérből a föld pénzügyeit . Övék az a feneketlen zsák, amit globális bankrendszernek hívunk . Ebből hiteleznek nekünk . Más megtakarításaiból teremtenek annyi pénzt, amennyit csak akarnak . Ez a globális lufi egyre csak növekszik, még sem gyarapodik senki más rajtuk kívül .



Kettőezeregy szeptember tizedikén faarccal bejelentette az USA védelmi minisztere, hogy a Pentagon költségvetéséből szőrén-szálán eltünt több mint kétmillió, millió dollár ! Nem elírás ! Kétezeregyszázmilliárd pontosan . Másnap ledőlnek a tornyok... Sokat gondolkodtam azon, hogy miként eshet le egy emelet az acélszerkezetes épületben . A liftegyüttes stabilitást ad, az acélgerendák rugalmasságot . Kétséget kizárhatóan megállapíthatjuk, hogy be voltak robbantózva azok a tornyok, amelyek összedűltek azon a szeptemberi napon . Nem olyan egyszerű egy épület tervezett megsemmisítése előtt elhelyezni robbantószereket a több mint százemeletes toronyban ! Heteket, hónapokat igényel ennek a munkának az előkészítése .



Még is, úgy dőltek le ezek az azbeszttel szennyezett tornyok, mint egy kártyavár . Jobb esetben a közelébe sem engednek egy rombolásra itélt épületnek . Itt mégis, negyvenezer ember dolgozott heteken, hónapokon keresztül az élő bombán, mielőtt megsemmisítették ezeket az épületeket . Egyenesen az emberek fejére robbantotta azokat a terrorcselekmény megszervezője . Csak beteg ember támadja meg önmagát más nevében . Ezek a betegek térítették el a közvéleményt . Védelem nélkül hagyták a világ egyik legnagyobb városát . Magukra hagyták az embereket Mannhattanban . Porrá robbantott mérgező anyag hullott rájuk . Legyen rendőr, tűzoltó, vagy egyszerű irodista leány, mindannyian ennek a pénzsóvár világnak az áldozatai lettek .



Néhányan terrortámadásra fogadtak aznap a tőzsdén az, másoknak eltünt az adósságuk bizonyítéka . A Pentagonba becsapódó ,,repülőgép", és az üldöző rakéta egy olyan szárnyba csapódott, amit pont renováltak akkor . Láthatta bárki azt a két lyukat, amit azok ütöttek az épületbe csapódásuk után közvetlenül, mielőtt leomlott volna a tetőzet . Egy kisebb motordarabot találtak csak, ami egy repülő bomba motorjának a méretével egyezik . Mindannyian láttuk, miként csapódnak bele a repülőgépek a tornyokba, itt nem ez történt . Furcsa dolgok ezek . Néhány százezer dollárt költöttek az igazság feltárására, ezzel szemben Clinton elnök hazugságának bizonyítására elpazaroltak negyven millió dollárt . Úgy látszik az fontosabb volt .



Tizenegy évvel a robbantások után sem kerültünk közelebb e rejtély megoldásához . Milliók haltak meg eközben a Közelkeleten, mert szaudi terroristák, és a CIA által létrehozott Alkaida követték el a merényletet . Érthetetlen okból Afganisztánt támadják először, majd Irakot és Pakisztánt . Napjainkban Irán ellen készülnek nagy erővel a béke, demokrácia és a szabadság nevében . Miféle őrületet ez kérem ? Nem értem ... Modern világunk globális méretűre duzzadt monopoliumai vettek részt ebben a disznóságban . Mi lesz, ha a központosított ellátó rendszert parancsra megállítják ? A tornyok alját bérlő Westfield árúházlánc tulajdonosa ugyanúgy benne van, mint a WTC együttest kibérlő üzletember, aki százhuszonöt millió dollárt fizetett csupán néhány hónappal korábban, mielőtt a tornyok leomlottak . Mégis, milliárdokat kapott a biztosítótól . Ő szólta el magát, amikor a hetes épület ,,lehozatalát" megbeszélte a tűzoltókkal .



Minden összefügg, szokta volt mondani egy furcsa kis ember az ECHOTV-ben . Igaza van . Ezek a disznóságok egy jól megtervezett programm keretében történnek . A Lusitania áldozatai, a Pearl Harbourban állomásozó tengerészek sorsa megegyezik kilenctizenegy terroristáinak az áldozataival . Mindannyiukat a történelem átformálása során áldozta fel a globális pénzbirodalom, akiknek az áldozatait százmilliós nagyságrendben mérik . Mindezeket az áldozat imperializmusa nevében követték el, miközben saját bűneiket az ellenségre hárítják .



Tizenegy év telt el azóta . Közben mégjobban felforgatták a világot . Arab tavasz . Kimustrált diktátorok testére tapodnak az olajkincsek birtoklásáért folyó harcban . Aranyfedezet nélkül mennek a dolgok 1973 óta . Közel százszorosára emelkedett közben a sárga fém ára, azaz értéktelenedett le annyival az amerikai dollár . Ebben a bizonytalanságban emelkedett hétbillióra az emberek száma, akiket sokmilliós nagyvárosokban tenyésztenek . Mit várhatunk ettől a helyzettől ? Hamarosan kiderül mit akartak ezzel a ,,nagyok", akik a világ dolgait igazítják .



VGB



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cigány hihető védekezése a bíróságon
  2012-09-12 07:29:48, szerda
 
  2009-10-25. 09:54
A cigány hihető védekezése a bíróságon

A cigány meséli: - Há' megyek á folyópárton, oszt látom, hogy ott fekszik egy árányhál. Gondútam, visszadobom, háthá teljesíti három kívánságomat. Visszadobom a hálát, á'mmeg aszongyá: ,,Te cigá! Há nágyon rendes vótá hozzám, teljesítem három kívánságodát!" Gondútám, jó lenne egy verdá! Há rágondulok, áztá ott egy Ferrári. Beülök, megyek házá. Nízem a házát. Jó lenne egy kastíly helette. Rágondulok, oszt ott egy kácsálábon forgó kástíly. Bemegyek, há látom áz ásszonyt. Rándá is, meg kövér is, jó lenne helette egy bombánő. Csák rágondulok, oszt mán ott is terem. Gondútám, visszamék az árányhálhoz, hogy meghálálom néki. Visszámegyek á folyópártrá, hogy: ,,Té árányhál! Hogy hálálhátnám ín ezt meg!" Áz árányhál gondúkodik, osztán aszongya: ,,Té cigá! Há tégy éngöm á mágádévá!" Há mikó csinálom, átváltozik egy nyócéves kislánnyá. Há' így törtínt ez, igen tisztelt bíróság...
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 5 
2012.08 2012. Szeptember 2012.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 274 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2497
  • e Hét: 5599
  • e Hónap: 16710
  • e Év: 170206
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.