Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Orbán a kétirányba nyalás bajnoka
  2012-09-13 21:44:43, csütörtök
 
  Orbán a kétirányba nyalás bajnoka

Fénylő Csillagunkra rájár a rúd. Pedig ő csak egy szerény multitalentum, aki egyszerre olvas ki IMF levélből armageddont, és dönt egymaga mindenki ellenében a baltás azeri kiadásáról. Utóbbi ugyanis szerinte morális és erkölcsös eljárás, mert egy rasszista gyilkos mégse elítélt legyen, hanem hazájában előléptetett ünnepelt hős.

A fentiek tükrében kapott csulafürdő teljesen megérdemelt, a bukásra álló Kedves Vezetőnek nem nagyon maradt más választása, mint potenciális szövetségeseket keresni 2014-re. Ennek kivitelezése is olyan multitalentum Orbános: egyszerre kell nyalni az ördögbotosoknak és a radikálisoknak is. A megoldás egybites egyszerűségű: vegyük elő a potenciálisok egy-egy fő toposzát, és kezdjünk beszélni róla lehetőleg jó hangosan.

A regisztrációs törvény előre láthatóan sallerörvénybe kerül majd, finomítsuk az egészet azzal, hogy az LMP választási törvény koncepciójának megfelelően megszüntetjük a jelöltállításhoz szükséges cetligyűjtést. Sőt, ragadjunk ki még egy momentumot az irományból, és lengessük a jelölt-kaució megfontolásának lehetőségét is.

Aztán, mikor Jávor a maga ördögbotját forgatva arról beszél, hogy a Nemzeti Kisgömböc politikai és morális beszámíthatósága minimum véleményes, akkor szedjük elő a Jobbik kedvenc elméletét, miszerint: külföldahibás. Nem csak a gazdaságért, az eurózóna válságáért, a bankokért és az általános minden másért, hanem külön az LMP létezéséért is.

Ez a két irányba nyelvpörgetés érdekes vállalkozásnak ígérkezik, mikor ez egyik fartájék a beszámíthatatlanságról beszél, a másik meg azzal viccelődik, hogy annyira szarul élünk, hogy már Gyurcsány is sátorban lakik. Innen szép nyerni, Viktor.


http://varanus.blog.hu/2012/09/11/ornan_a_ketiranyba_nyalas_bajnoka
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Feri bácsi - ha nem tetszik, el lehet menni!
  2012-09-13 21:39:55, csütörtök
 
  Feri bácsi - ha nem tetszik, el lehet menni!

Mahgar, 2012, szeptember 13 - 21:32

Gyurcsány Ferencet, ha nem lenne, ki kellene találni. Ő, a globalista rendszer elszabadult rózsaszín bevonatú hajóágyúja, lékelte meg a III. Köztársaság hajóját, azzal, hogy 2006-os tabukat döntögető őszödi beszédben beszédében tájékoztatta a közvéleményt, gátlástalan pártjának, gátlástalan politikájáról. Kiszivárgott mondandója is bizonyította, hogy számára és pártja számára nem a magyar nemzet képviselete, hanem a hatalom megszerzése a mindenek feletti. Hála neki megismerhettük a pártpolitika valódi arcát, valódi szándékait.



Miniszterelnöki működésével tudatosan (az általa értelmezett "modern Magyarország" szellemiségében) a magyar államiság, a magyar nemzettudat, a magyar kultúra meggyengítését, a multikultúra térnyerését mozdította elő, aminek hatására - természetes önvédelemből - a nemzeti értékrendben gondolkodó társadalom szorosan összezárt.



A konfrontációt kereső, a feszültséget tudatosan szító Gyurcsány-politika 2006 szeptemberében társadalmi robbanást, októberben polgárháborús helyzetet idézett elő, amelyet csak a miniszterelnök által befolyásolt erőszakszervezetek beavatkozásával lehetett letörni. 2006 őszén Gyurcsány Ferenc (Rákosi Mátyáshoz hasonlóan) túlteljesített: Mátyás, Szálin legjobb tanítványaként lövette halomra a kommunizmust elutasító magyart, Ferenc, a globalizmus legjobb tanítványaként tette ugyan ezt napra pontosan 50 év múlva. (Hogy ,,csak" gumilövedékek és könnygáz gránátok záporoztak, az nem rajta múlt.) Miután a nemzeti érdekeket védő tüntetők (a Kossuth-tériek) mellett nem állt ki egyetlen politikai párt sem, így mi - nemzeti érzelmű civilek- megtudhattuk, hogy csak magunkra számíthatunk.



Ezt követően Ferenc tovább fejlesztve a demokráciát az ellene tüntetőket törvénytelen eszközökkel kiszoríttatta a Kossuth-térről, körbe kordonoztatta a parlamentet és törvénytelenül "műveleti területté" nyilvánítatta. Azóta tudjuk, hogy a pártpolitika hogyan is fordítja saját céljaira a ,,demokratikus intézményrendszert" a törvényhozás, végrehajtás, igazságszolgáltatás hármasát.



Eltelt hat év és nagy tanítónk Gyurcsány Ferenc immár ,,új demokrataként" felbukkant azon a téren, amelynek szellemisége egyenlő a magyar államiság megőrzésének, megvédésének szellemiségével. A Parlament nemzeti nagyjaink dicsőségét hirdeti, és a magyar államiság, a magyar nemzet összetartozásának szimbólumát a Szent Koronát őrzi. Szemben a Néprajzi Múzeum, mellette a nemzeti túlélésünk garanciáját adó mezőgazdaság minisztériuma. Kissé távolabb a Vértanúk tere, amely a Tanácsköztársaság által kivégzett mártírok emlékét őrzi (eredeti szándék szerint). Szemben az '56-os szervezetek székháza. A téren Rákóczi Ferenc és Kossuth Lajos szólít a haza védelmére, és a két szobor közötti terület
a népnek, a véleménynyilvánítás terének van szabadon hagyva.



Ferenc képmutató módon éppen azon a téren éhségsztrájkol, ahol eszme és párttársai 1956-ban halomra gyilkolták a magyart, ahol Ő maga is sárba tiporta a demokráciát, sőt amelynek még a földjét is lecseréltette a 2006-os tüntetéseket követően. Ő, az egykori internacionalistából lett globalista, a szemkilövető miniszterelnök, elhatározta, hogy ezen a helyen fog táborozni és diétázni egy hétig, sajátosan értelmezett ,,demokratikus értékrendjének" népszerűsítése érdekében.

De ettől még nem lesz Kossuth-téri. Sőt. Jelenléte a Kossuth téren jól rávilágít arra, hogy mitől, és kitől kell megvédeni jelenleg Magyarországot. Javaslom minden nemzeti érzelmű honfitársaimnak, ezen a hétvégén ne az állatkertbe vigye el a gyermekét, hanem a Kossuth térre. Mutassák meg a lurkónak a csodálatos történelmi környezetet, meséljenek a Parlamentről, az épületek, a szobrok történetéről, meséljenek a hazáról, és mutassák meg nekik Feri bácsit, aki mindezt tönkre akarta, és akarja tenni. Had tanuljanak ők is.



Tatár József

Rendszerváltó Fórum
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
9/11, a 2001. szeptemberi (ön)merénylet
  2012-09-13 21:39:17, csütörtök
 
 


9/11, a 2001. szeptemberi (ön)merénylet
2012. 09. 11. kedd. - 05:26

9/11, a 2001. szeptemberi (ön)merénylet

2001. szeptember. 11-ét soha nem feledjük. Nem feledjük az ártatlan áldozatokat, a borzasztó látványt, a magukba roskadó ikertornyokat (habár a zsidó-kapitalizmus szimbólikus jelentőségű tornyainak összeomlása önmagában gyönyörű látvány volt). Nem feledjük a Pentagont, amin valami lyukat ütött, s azokat az utasokat, akik a negyedik repülőgép eltérítőit lefegyverezve - talán nem túlzok - hősi halált haltak.

Azóta semmi sem a régi. Ha egy szemetes kigyullad, ha egy petárda robban, sokan összerezzennek, hogy bizonyára az arabok robbantanak, gyújtogatnak megint. Megint...?

Mert itt jön a kérdések és kétségek sorozata. Nagyon sok olyan, még laikusok számára is érdekes momentum van, ami teljesen jogos kérdéseket vet fel.

Erre hivatalos körök nyilvánvalóan azt mondják, hogy a szokásos összeesküvés-elmélet. Ez még valahol hihető is lenne, ám nagyon sok, alaposan felkészült és komoly rutinnal bíró szakember szinte ugyanazokat a kérdéseket teszi fel, megtoldva néhány olyan adattal, számítással, amely már önmagában is választ ad, cáfolva a hivatalos verziót.

Vannak bizonyos számmisztikai dolgok, hogy az amerikai segélyhívó szám 911, és a merénylet, vagy ,,merénylet" 09. 11.-én történt. Jónéhány, a 911-hez köthető egybeesés van, amelyek több, mint fatális véletlenek. Ezeket most nem bontanám ki, mindenesetre akárhogyan, akármerről is nézzük, valahol mindig egy zsidó számmisztikánál kötünk ki... De az egész eseménysorozatot figyelve, elemezve, valahogy mindig a zsidókhoz érünk!

Maradnék az ikertornyoknál, nem firtatva, hogy a Pentagonba történő becsapódás elég kisméretű volt egy akkora repülőgéphez, valamint a negyedik gép sorsát is csak inkább találgatni tudjuk, hogy hová szánták. Állítólag a Kongresszus épületébe, de ki tudja.

Az ikertornyok a tragédia előtt nem sokkal gazdát cseréltek. Megvette őket egy Silverstein nevű ember, származását nevében hordozza. Kötött rá biztosítást, nem is kis összegűt, terrorcselekmény ellen pedig még külön is. (Fajtajellemző, hogy a biztosítási összeg dupláját ítéltette meg magának bírósági úton, mert két becsapódás történt...).

Megválaszolatlan kérdés, hogy miért indult útnak négy olyan repülőgép, amely utaslétszám tekintetében nem volt kihasználva az előírt mértékben? Ilyenkor másik járat utasaival vonják össze őket. Az sem egyértelmű, hogy az úthoz a tartalékkal együtt szükséges üzemanyag mennyisége helyett miért tankolták a gépeket tele?

Hogyan lehetséges, hogy körözött személy a saját nevén léphetett a gép fedélzetére? Az iszonyatos romhalmazban semmit sem leltek, de az egyik állítólagos terrorista útlevelét, azt igen, méghozzá sértetlenül. A parkolóban hagyott autóban meg szinte mindent otthagytak, ami az elkövetésre vall - de a cselekményt órákon belül, ahogyan azt szokás, senki nem vállalta magára.

Kismillió, már-már közhelyszerű ilyen furcsaság, kérdés ismert, azóta is válasz nélkül hagyva. De ezeket körbe lehet magyarázni mindenfélével. Vannak azonban egzakt dolgok, amelyeket nem.

Az ikertornyok úgy lettek tervezve, hogy egy hatalmas utasszállító gép becsapódását kibírják. Ki is bírták, megremegtek, de nem dőltek össze. Eleve nem dőltek, hanem összeomlottak. A becsapódás okozta tűz nem olvaszthatta meg az acélszerkezetet. Rengeteg füstöt lehetett látni, ami tökéletlen égésre utal. A kerozin feltehetően önmagában nem égett olyan sokáig, mint amennyire az épület éghető, a kerozinnál sokkal tovább, de alacsonyabb hőmérsékleten égő anyagait lángra lobbantotta.

Egyetlen tűzoltó sem gondolta, hogy az épületbe reménytelen bemenni, senki sem hitte, hogy össze fognak omlani - és nem dőlni!

Mert ellentétben a hivatalos verzióval, amely szerint az acélszerkezetek megolvadtak és ezért omlottak össze a tornyok, a valóságban más történt. A tornyok acélszerkezetének asszimetrikusan, illetve különböző pontokon kellett volna olyan mértékben (több mint 1500 celsius foktól) megolvadni, hogy ne maradjon emiatt az épület állva. A valós hőmérséklet kb. maximum 650 celsius fok volt, amitől ennyi időn át még az acélszerkezet bírta volna.

Ez esetben a tornyok erre-arra dőltek volna, ráadásul nem biztos, hogy a földig lerombolva önmagukat. De amit láttunk, az egy ún. halmozódó összeomlás volt, ami azt jelenti, hogy a fentebbi épületszintek az alattuk lévőkre zuhannak, azok pedig a megnövekedett teher miatt függőlegesen összeomlanak, magukba roskadnak. A végeredmény ilyenkor egy egymáson álló, összelapult, szendvicsszerű romhalmaz, ami 110 emelet esetén úgy 15 emelet magas. De a valós végeredmény egy nagy lyuk volt...

A tornyok szó szerint mérnöki pontossággal omlottak össze, méghozzá a gravitáció sebességével, ami így elképzelhetetlen. Az egymásra zuhanó szinteket az alsóbbak ugyanis valamennyire fékezik, tehát nem folyamatos és főleg nem gyorsuló sebességgel történik az összeomlás - hacsak rá nem segítenek irányított robbantásokkal.

A romhalmazt - amely egy-egy lyuk volt tulajdonképpen - meglepő gyorsasággal takarították össze, a vizsgálathoz alig maradt valami értékelhető. Pedig egy ilyen merényletet elvileg akár hónapokig is vizsgálhatnak, minden roncsdarabot egyenként átnézve. De pont az ellenkezője történt.

Mondjuk ki bátran az igazat, ez egy önmerénylet volt. Valaki, illetve valakik mindezen személyesen is nagyon sokat kerestek, felszabadult Manhattanben egy igen értékes ingatlan, s mint ismeretes, ott minden talpalatnyi föld aranyat ér.

Önmerénylet volt. Barbár, kíméletlen, részvétlen. Hatalmas anyagi kár, több ezer emberélet (zsidó nem volt köztük, ha jól tudom...), ám megvolt az ok a háborúra! Mert az egész ördögi terv erről szólt, az arabok elleni uszításról, valamint Afganisztánban meg kellett dönteni a fennálló hatalmat. Azt a hatalmat, amelyik a saját természeti kincseket sajátként kívánta kezelni, amely tiltotta a kábítószer alapanyagainak termesztését. Utóbbiban Afganisztán az elsők között van, ha nem a legelső. A drog pedig fantasztikusan drága, bőven megérte a háttérhatalomnak egy önmerénylet, aztán minden, azóta sem létező bizonyíték nélkül odaküldeni más országok, még hazánk katonáit is.

A harcok azóta is tartanak, és soha nem fognak véget érni, mert az afgánokat nem lehet legyőzni. Őket soha, senki sem tudta úgy elfoglalni, hogy akár egy lépést is nyugodtan megtehetett volna, mindig rettegnie kellett a szabadságharcosoktól. Ez így volt, így is lesz mindig.

Ez viszont további ok a háború fenntartására, amin sokat keres a háttérhatalom. A drog alapanyagának újratermesztése meghozza a maga hasznát. Sokan szenvedtek és fognak szenvedni ártatlanul, miközben sokan számolatlanul teszik zsebre a szenvedés hasznát.

Ez a színtiszta igazság, ezért haltak meg aznap több ezren, ezért halnak meg, szenvednek azóta is ártatlanok ezrei, tízezrei. Mindez néhány tucat kivételesen gazdag és befolyásos, sok ezer és tízezer őket közvetve, vagy közvetlenül kiszolgáló és több millió mindebből hasznot húzó gazember miatt. A megtévesztett, tudatlanul velük egyetértők számát megbecsülni sem merem. Ám egyre többen érzik, látják a valóságot, az igazságot.

Nem csak nekünk, de az egész civilizált világnak kell mostmár felébredni, s az asztalra csapva azt mondani: ELÉG!

Ladányi Kálmán - Kitartas.hu

http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/911-a-2001-szeptemberi-onmerenylet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ötven évre titkosítva, hogy ki ölt Tánczos helyett Körmenden
  2012-09-13 21:18:38, csütörtök
 
 
Ötven évre titkosítva, hogy ki ölt Tánczos helyett Körmenden?
2012. szeptember 13. 07:52:07

Mindössze egy aláírásból képes kész profilt alkotni az emberről Lépold Józsefné grafológus. Isten adta tudásával évtizedek óta segíti a rendőrség, a bíróságok munkáját a bűncselekmények nyomozásakor, gyilkosok felkutatásakor, indítékainak tisztázásakor.

A papírra vetett mozgás

- Kik voltak az első grafológusok, mikor alakult ki és mi volt a mozgatórugója a grafológiának?

- A XVII. században a német grafológia már nagyon híres volt, a kézírás elemzését magas szinten űzte az úgynevezett Klagesi iskola. Még sokakat említhetnék, de ők felismerték, hogy az írás ugyanolyan kifejező mozgás, mint a gesztikuláció, a járás, a mutogatás. Ahogy én bemutatkoztam önnek, kezet fogtunk, valamit már biztosan leszűrt ebből, kialakult egy első kép arról, hogy milyen ez a Lépoldné. Ugyanígy kifejező mozgásra képes a szem, a száj, a kéztartás. A kézírás tehát gyakorlatilag papírra vetett mozgás.

- Múltat, jelent, jövőt, a jó grafológus mindent lát?

- A grafológus az írásból meg tudja állapítani, hogy az embernek milyen volt a gyermekkora, milyen a hangulata, sőt még az illető vágyképet is látja. Az íráskép az idegpályákon megy keresztül, ebben a kéz csak közvetítő szerepet tölt be. Minden, amit az életünkben megéltünk, a pillanatnyi hangulat és a vágykép is kivetítődik.

- Át lehet verni a grafológusokat azáltal, hogy szándékosan nem úgy írok, ahogyan egyébként szoktam?

- Ez így nem működik, hiába torzítanám el az írásomat, a grafológus egyből rájön a turpisságra, ugyanis a folyamatos írásnál idővel mindenképpen visszazökkenek a sajátomhoz. Ugyanígy van a gyilkosoknál is. Íratunk velük három mondatot, az elsőt még megpróbálja mesterkélten írni, de egyszer csak az egyik betűjével elvágólag visszatér a saját írásához, amiből már látjuk, hogy bizony embert ölt.

- Miből tud képet kialakítani egy grafológus?

- Számtalan apró jelből, például a nyomás erősségéből, abból, hogy az illető hol nyomta meg jobban, hol kevésbé az írószerszámot, hol vastagított, hol vékonyított. Ezek a jelek mind fontos és egyértelmű üzenetekként szolgálnak a szakavatott grafológusnak.

- A grafológia a bűnesetek felderítésében egy olyan eszköz, mint a hazugságvizsgáló gép?

- Annál pontosabb, mert a gép ugyan berezeg bizonyos hívószavak elhangzása után, de én egyéb részletek mellett például azt is pontosan megállapítom, hogy a vizsgált személynek feleségén kívül van-e más nő az életében vagy nincs. Ugyanakkor meg kell jegyeznem, hogy az igazságszolgáltatásnak végzett munkám során célirányosan csak azt mondom el, amire kíváncsiak, ami szorosan az ügyhöz tartozik. Például faxon kapok öt darab aláírást azzal az üzenettel, hogy vizsgáljam meg, hogy valamelyikük követett-e el valamit. Legutóbb egy ilyen esetben elmondtam, hogy a 3-as sorszámú gyilkolt, azzal a munkatársával végzett, akivel közös cége van. Fával dolgoznak, az áldozatot este odacsalta a munkahelyükre, majd egy vasrúddal agyonütötte. A rendőr nekem egy szót nem szólt, csak annyi történt, amit mondtam, hogy faxon kaptam öt aláírást. A tények: egy faüzemben holtan találtak egy embert, akit vasrúddal ütöttek agyon. Nyereségvágyból ölt, nem magyar az illető, hanem más országból jött ide. A vádlott viszont olyan ügyesen tagadott, hogy felmentette a bíróság. Rettenetes érzés volt látni, ahogy a gyilkos szabadon távozik, s akkor belegondolni abba, hogy emberek közé megy egy hidegvérű gyilkos. Több ilyen eset is volt már pályafutásom alatt, ám sokszor kiderült végül, hogy mégis nekem volt igazam. De maradtak elvarratlan szálak is, gyilkosok továbbra szabadon élnek. Az előbb említett ügyben úgy került végül mégis rács mögé az elkövető, hogy az áldozat édesanyja nem hagyta annyiban, perújrafelvételre került sor, a tettes pedig nem bírta már idegileg ezt a terhet és az új bíró előtt beismerő vallomást tett.

- Gyakran kapja meg a gyors ítéletet, hogy - már elnézést a kifejezésért - amit csinál, az ,,kamu"?

- Igen. Például 1992-ben volt egy nagyszabású grafológiakongresszus, 28 ország neves professzorai gyűltek össze, de ők nem tudták azt, amit én. Amikor előadást tartottam, összesúgtak-búgtak, hogy ilyen nem létezik. Ekkor nagyon bölcsen szünetet rendeltek el, sorba jöttek hozzám a professzorok, hogy bizonyítsák hitetlenségük igazát. Egyiküknek mondtam, hogy tachycardiális szorítása van, a nyelve alatt gyógyszer, gyermeke nem saját, hanem örökbefogadott. Nem értette hogyan, de nem tévedtem, igaz volt minden. Ekkor mondták el, hogy ez egyedülálló a világban, ilyennel még nem találkoztak.

Még soha nem tévedtem

- Felmerül a kérdés: ha az ön meggyőződése szerinti gyilkosok kerülhetnek ideig-óráig vagy akár végleg szabadlábra, egy bizonyítási eljárásban milyen súllyal esik latba a grafológus véleménye?

- A grafológus csak egy segédeszköz az igazságszolgáltatásban, a bíró nem köteles figyelembe venni a véleményét sem. Ez a bírótól függ teljes mértékben. Van, aki azt mondja, nem fogadja el, mert neki csak az létezik, ami megfogható, ami konkrét.

- Mondana egy konkrét esetet, amikor az ön segítségével jutott eredményre a nyomozó hatóság?

- Egy vidéki kisvárosban megöltek egy ügyvédet. Majdnem leültették a fiát, mert lezüllött és az apjához pénzért járt, így illett a képbe. Az áldozat 92 éves volt, de kiváló egészségnek, szellemi frissességnek örvendett, haláláig praktizált. Azt kértem, hogy küldjék el nekem az ügyvéd úr utolsó irományát, hiszen az irodájában végeztek vele, jó esély van rá, hogy éppen írt valamit, dolgozott valamin, amikor rátámadtak. Meg is kaptam, innen indultam ki, s végül ez vezetett eredményre. Ebből az írásból én azt láttam, hogy az áldozatnál egy külföldi hölgy hagyott ügyvédi letétbe nagy összeget. A kézírásból az derült ki, hogy a pénz leszámolása közben benyitott valaki, akitől az ügyvéd megrémült. Azt láttam az írásból, hogy olyan valaki volt, akinek az idős ügyvéd gyakran adott pénzt, valamint azt is, hogy büntetett előéletű. Segít neki a ház körül, elintéz neki dolgokat, postára megy, tesz-vesz a ház körül. Mivel az ügyvéd ismeri ezt az embert, az írásából kiderültek ezek az információk, ahogy korábban említettem, a kéz csak az agyból közvetít, én pedig annak a képét látom a papíron. A rendőrség ebből indult ki, hogy kire illik a kép az áldozat környezetéből. Leszűkült a kör, meglett az elkövető.

- Az Újbuda TV-ben röviden említést tett a Tánczos-ügyként elhíresült körmendi gyermekgyilkosságól is.

- Igen, és azt is elmondtam, hogy ezt az ügyet 50 évre titkosították.

- Mit látott Tánczos Gábor írásából?

- Azt, hogy ütések-verések közepette írta alá az áldozat családjának szóló bocsánatkérő levelét. Kínzások közepette írta meg a másik levelet, amiben elismerte, hogy ő gyilkolta meg H. Zsófiát. Majd visszavonta, fél nap múlva pedig újabb kínzás és újabb beismerés jött.
Olyan ember képe rajzolódott ki előttem, aki a légynek nem tudna ártani. Szó szerint! Ugyanis az írásából azt is láttam, hogy szeret horgászni a nagypapájával, de az élő csalival, annak horogra húzásával gondjai vannak, mert nem akar még a kukacnak sem fájdalmat okozni, mert sajnálja. Egy ilyen ember hogyan vágná el egy kislány nyakát? Arra pedig máig senki nem adott értelmes magyarázatot, hogy hogyan nem került egyetlen pici csepp vér sem a ruhájára?

- Tehát biztos abban, hogy Tánczos nem gyilkolt Körmenden?

- Először senkit nem tartóztattak le, ez a fiú bement a rendőrségre azzal, hogy látott valamit, majd szépen tanúból gyanúsított, később pedig elítélt lett.

- Tudja, hogy ki volt a gyilkos?

- Abban vagyok biztos, hogy nem Tánczos Gábor volt. Még soha nem tévedtem. Tudomásomra jutott, hogy miután Tánczos Gábor szabadult, több magánnyomozó, akik korábban magas rangú rendőrtisztek voltak, magánnyomozóként, mecénás segítségével nyomoztak az ügyben. Aztán rejtélyes körülmények között valamennyien felhagytak munkájukkal még a bt-jüket, vállalkozásukat is egyik-napról a másikra megszüntették. Remélem, egyszer felnyitható lesz akta, amelyet ötven évre titkosítottak.

- Nem értem, ha hivatalosan volt tettes, Tánczos Gábor, aki le is ülte az éveit, akkor miért kellett titkosítani az ügyet?

- Nem a szakértő dolga megítélni, hogy miért titkosítottak ötven évre egy gyilkossági ügyet, amelyért valakit megbüntettek. Szakértőként csak annyit tehetek, hogy tudomásul veszem a titkosításról szóló döntést. Az ügygazda határozott erről, neki van joga feloldani a titkosítást.

- Mennyi írott szövegre van szükség, hogy pontos leírást tudjon adni egy személyről, egy eseményről?

- Bőven elég az aláírása.

A lelki fejlődéshez is szükséges a kézírás

- Én azt hittem a grafológiáról, hogy oldalakat kell nagyítóval vizsgálni, és abból jön majd ki egy eredmény.

- Nem, legalábbis nálam nem erről van szó. Ránézek az aláírásra, az négy-öt napig szinte beleég az agyamba, és az alapján mondom el az ember lélektani tulajdonságait, félelmeit, vágyait.

- Van a családjában olyan, aki grafológiával foglalkozik?

- Igen a lányom pedagógus, de mellette ezzel is foglalkozik, nagyon büszke vagyok rá. De jól haladnak ezen a téren az unokáim is, akiknek született képességük van a grafológiához.

- Ön hogyan tekint arra a képességre, amivel rendelkezik?

- Ez egy adomány, amit a Jóistentől kaptam. Gyerekkoromban minden nyáron a Balatonnál nyaraltunk. Négyen voltunk testvérek, a keresztanyám egyenként vitt minket Zamárdiba. Olyan 6-7 éves lehettem, amikor édesanyámnak írt egy levelet, hogy két héttel később kezdődik a turnus, de semmi egyéb információt nem osztott meg. Elolvastam és mondtam, hogy a keresztanyám ugyanolyan betegségben szenved, ami nekem is volt: tüszős mandulagyulladás, magas láz. Édesanyám erre nem figyelt fel, csak amikor a következő levélben már megírta, hogy tüszős mandulagyulladása van, magas lázzal. Ekkor már anyukám elmondta a dolgot édesapámnak, aki építész volt, ennél fogva sokféle dokumentáció volt nála, amiken sok aláírás is volt. Még aznap behívtak szüleim a szobába, apám elém rakta a papírokat és megkért, hogy mondjam el, melyik embert milyennek látom az írása alapján. Én pedig belekezdtem: ez csúnyán beszél, ez nagyon szegény és sok gyereke van, ez lopós és így tovább. Mindegyik stimmelt. A szüleim nagyon bölcsek voltak, édesanyám azt mondta, hogy ezt minden gyerek tudja, de nem szabad alkalmazni, mert ezt csak a Jóisten teheti. Ezzel sok mindentől megkíméltek, hiszen biztos nem lett volna szerencsés, ha az iskolában nyíltan használom ezt a képességet. Persze, sokáig azért nem lehetett titkolni. Több évtized után már megszoktam, de akik először találkoznak velem, azoknak csoda, hogy egy aláírásból mi minden kiderül.

- Mióta segíti a hatóságok munkáját?

- 18 éves voltam, amikor a rendőrség hozzám fordult a palahegyi gyilkosság ügyében. Tehát én tulajdonképpen visszafelé tanultam meg a grafológiát, annak pszichológiáját, kialakulását a barlangrajzoktól kezdve, a különböző népek írásait és a szakkifejezéseket. Románné Goldziher Klára az Egyesült Államokba emigrált, miután az ötvenes években Magyarországon betiltották a grafológiát. Az ő könyveit tudomásom szerint szerte a világban 18 nyelvre fordították le. Én Rákosné Ács Klárától tanultam sokat a grafológiáról. Utóbbinak egyszer olyan levelet írtam, amiben valótlanságokat állítottam. Például, hogy két gyermek édesanyja vagyok és varrónőként dolgozom. Igazából a szomszédunk adatait írtam le. Jött a válasz: Ide figyelj, kislányom! Dehogy vagy te varrónő, még a leszakadt gombodat vagy a szoknyád alját is a férjed varrja fel, két gyereked sincs, büszke vagy a férjed nevére és akkora kincs van a birtokodban, hogy azonnal keressél fel! Kiderült, hogy ő meglátta az írásomból a képességemet. Elmentem hozzá, s idővel megtudtam, hogy én lettem az első, akit tanítványául fogadott.

- A grafológiából meg lehet élni?

- Negyven éve dolgozom az igazságszolgáltatásnak, 40 éve nem adtam díjjegyzéket. Ha valaki gyilkolt, én ezt megmondom vagy éppen az ellenkezőjét, ezért én grafológusként egyszerűen nem tudok pénzt kérni. Oktatok az egyetemen, ügyfeleket fogadok, ezért kérek pénzt, ez adja a megélhetést. Nagyon sokat jelent számomra, hogy fiatalokat taníthatok. Több egyetemen oktatok, nagyok sokat jelent számomra a velük való kapcsolat, az, hogy a hallgatóim körében például ismeretlen a kábítószer használata. Számomra ez azt jelenti, hogy számít az oktató személyisége, útmutatása a jövő generációjának. Sokan nincsenek magukkal tisztában, nekik próbálok a magam tudása szerint segíteni.

- Az USA államainak döntő többségében már nem oktatják a folyóírást. Ez a tendencia nem veszélyes? A hülyeség hamar átjön az óceánon.

- A lelki fejlődéshez, ahhoz, hogy többek legyünk, szükséges a kézírás. A szomorú tény, hogy egyre többen és többet írunk számítógéppel, ez bizony nagy hibája a korunknak. A diszlexia terjedése is ennek tudható be. Pedig a kézzel írás a lélekre is jól hat, úgy, mint az elmélkedés, vagy egy gyertya előtt otthon csendben fohászkodni.

Balczó Mátyás

Az interjú megjelent a Bar!kád hetilap 2012. szeptember 6-i számában.

barikad.hu



http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=104266
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fekete-Körös völgyi magyarellenes vérengzéseket ismernünk
  2012-09-13 21:14:02, csütörtök
 
  A Fekete-Körös völgyi magyarellenes vérengzéseket ismernünk kell

Nos, Kedveskéim, és nemkedveskéim (akik ugatnak, mint a kutyák, mert nem ismerik a történelmet, a mi történelmünket, vagy nem akarják ismerni), ezért kellett Horthy. Olvassátok! Már szabad! S aki nem él ezzel a lehetőséggel, az többet ne pofázzon.

Az ezeréves Magyarország területére 1918. november 12-én, Gyergyótölgyesnél lépett az első román katona. Prezan tábornok proklamációjában így fogalmazott: ,,Hadseregünk átlépte a Kárpátokat. Testvéri szeretettel lépdelve Erdély földjén, a román sereg a szent nemzeti és emberi jogok nevében jön, hogy teljes szabadságot biztosítson mindenkinek. Ezen gondolatoktól lelkesítve biztosítjuk a Tiszáig és a Dunáig terjedő román földnek minden lakosát." (ennek a ,,szent" jognak vagyunk szenvedői, immár 87 éve). A megszállókkal szemben a Székely Hadosztály és néhány alakulat veszi csak fel a harcot.
A Székely Hadosztályt, Székely Különítmény néven, Kratochwill Károly ezredes szervezte meg székely és erdélyi magyar menekült katonákból, de ide tartozott a korábbi kolozsvári 38. honvéd gyaloghadosztály maradványa és egy kárpátaljai rutén zászlóalj is. Az alakulat legnagyobb létszáma 649 tiszt, 12438 fő legénység, 68 löveg és egy repülőosztály volt. A Székely Hadosztály nevet 1919. január 20-án vették föl, amikor is feltartóztatni akarták a 26 ezer fővel támadó román alakulatokat. A Hadosztály felszerelése igen gyenge volt, lőszerutánpótlást nem kapott, mert a budapesti kormány félt a Hadosztály erejétől. Amikor 1919. március 21-én Budapesten, a nagyrészt bűnözőkből verbuválódott banda és a felbőszített csőcselék kikiáltotta a Magyarországi Tanácsköztársaságot, még jobban féltek tőlük, mert a legénység az előírt vörös szalag helyett széles nemzetiszínű szalagot varrt föl az egyenruha hajtókájára, majd föllázadt a szatmárnémeti kommunista hatóságok ellen.

A Székely Hadosztály példás hősiességgel harcolt a túlerővel szemben, és szép sikereket is elért. Hadadnál, Kocsordnál, Mátészalkánál is megfutamították az ellenséget. Sokáig reménykedtek abban, hogy majd Budapestről kapnak lőszert és utánpótlást. Budapest ,,urai" azonban magukra hagyták őket és lőszer helyett vörös csapatokat küldtek ellenük. A Hadosztály sorsát megpecsételte a lőszerhiány, az utánpótlás hiánya, és az, hogy lassan két tűz közzé kerültek. Egyik oldalról a kommunista alakulatok cserbenhagyták és támadták őket, másik oldalról a román túlerő támadta őket. Más kiút nem lévén, a Székely Hadosztály Demecsernél, a román sereg előtt, április 26-án letette a fegyvert. Kb. 400 tisztet és 4000 fő legénységet a románok Brassóba internáltak. Kratochwill Károly ezredest a románok haditörvényszék elé állították és bebörtönözték. 1920 októberében szabadult, később tábornok lett, majd altábornagy. A Trianoni tragédia után a revíziós mozgalom egyik legismertebb képviselője lett, 1946-ban hunyt el Budapesten.

A Székely Hadosztály harcainak tiszteletére, az utolsó harcok színhelyén Mátészalka és Kocsord között, a Kraszna partján emlékművet emeltek, ezt az 1950-es években lerombolták. Újbóli felavatására 1995. április 21-én került sor. A hét méter magas dombon álló emlékoszlophoz három székely kapu alatt elhaladva lehet feljutni. Az emlékoszlop versfelirata: ,,Elült a harc, világok harca, / De új harc lobban, csak a tietek. / Az ősi földért haltatok, / S a halálban örökké éltek."

Az ősi föld védelmében Köröstárkány mellett is kivették a részüket a Székely Hadosztály katonái. Koréh Endre, a Székely Hadosztály tábori lelkészének Erdélyért - A székely hadosztály és dandár története 1918-1919 című könyvében olvashatjuk: ,,Nehéz, véres harcok dúltak április 16-tól 18-án estig Belényes környékén. A harcot a nagyváradi honvéd hadapródiskola 17-18 éves tiszti növendékei, III. - IV. évfolyambeli derék fiúk vették fel. A hadapródok halálmegvetéssel, elszánt kitartással harcoltak az oláh túlerő ellen... A magyar erő a túlnyomó oláh elől lassan vonult vissza Köröstárkányig, ahol újra felvette a harcot." A hadapródok segítségére sietett a Werbőczy zászlóalj, a csendőr alakulat és a határrendőrök, mindannyian a Székely Hadosztály kötelékében. Olvassuk tovább Koréh Endre könyvét: ,,Április 18-án, nagypénteken elkeseredett harc folyt. A székelyek géppuskái oldalba kapták az oláhokat, s a tüzérségük is kitartott a végsőkig. A mérági-hegy észak-keleti lejtője volt a magyar tüzérségi állás. Ekkor tudták meg a székelyek, hogy a nagyváradi vörös csapatok egy lövés nélkül elfutottak. Emiatt minden siker dacára is tarthatatlan csapdává vált a köröstárkányi hadállás.
E küzdelemben Köröstárkány népe példátlan hősiességgel vett részt. Férfiak, asszonyok vállvetve harcoltak a székely rajvonalban a magyar szabadságért. De meg is szenvedtek érte úgy, mint 1848-49-ben az erdélyi magyarok. Mikor a székelyek visszavonultak, közérdekű hirdetés meghallgatására gyűjtötték össze a falu népét a községháza elé. Ez alatt Szakota, volt kristyóri jegyző géppuskákat rejtett el a szomszéd telkeken. Mikor már a lakosság együtt volt, megszólaltak a gépfegyverek. Percek alatt halomra lőtték a fegyvertelen lakosságot." A református templom előtti téren 93 magyar áldozata lett a tömegmészárlásnak. A szomszédos Kisnyégerfalván szintén kivégeztek 17 magyart. (Ma szomorúfűz jelzi a kisnyégerfalvi tömeggyilkosság helyét.)

A köröstárkányi öldöklés alatt és után, a román seregekkel vonuló rablásra éhes ú.n. ,,szabadcsapatok", és a szomszéd román falvak lakosai is megjelentek. Garázdálkodni, rabolni kezdtek a jómódú magyar faluban. A három napig tartó szabad rablás alatt teljesen kifosztották, majd felgyújtották a falut. Koréh Endre szerint a gyilkosok nem elégedtek meg a gépfegyverropogással, volt akinek élve kezét, lábát, nyakát is átvágták. Hiteles adatok szerint 204 magyar gyermek jutott árvaságra.

16 éves fiútól 80 évet élt idős emberig, férfiak, nők, leányok voltak az áldozatok között. Az elhunytakat a falu feletti temetődombon hantolták el, mindenkit a saját családja.
Beke György Itt egymásra találnak az emberek című könyvében Köröstárkányt is bemutatja. A faluban való gyűjtésekor kikötötték, mindenről írhat, csak 1919. április 19-ről nem. A kommunista időkben nem is jelenhetett meg az a beszélgetés, amit az író az egyik még élő szemtanúval folytatott. A szemtanú Gyulai Ferenc, 15 éves volt 1919-ben. Elmondása szerint úgy tudott megmenekülni, hogy fiatal fiú lévén átugrotta az egyik kerítést, utána lőttek, de nem találták el. A családjából hét áldozata volt a vérengzésnek. A szemtanú így fogalmazott: ,,Azóta a tárkányiak ereje felköltözött a temetődombra. Fáj valami, bosszant, mondanánk ezt vagy azt, mert érezzük, hogy igazunk van, de felnézünk a dombra, és belénk szakad a szó."

A gyalázatos gyilkosságokra évtizedekig nem volt szabad emlékezni, olyannyira nem, hogy a temetőben lévő sírkövekről a kommunista román hatalom lekapartatta az 1919. április 19-es dátumot, nehogy feltűnjön valakinek a sok sírkő ezzel a dátummal. Igyekeztek eltüntetni még az emlékét is gyáva gyilkosságaiknak. Az emlékezést azonban nem lehet elpusztítani. A helybeliek 1999. augusztusában leplezték le azt az emlékművet, amelyet az 1919-es a román öldöklés során, valamint az első és második világháborúban elhunyt Köröstárkányiak tiszteletére emeltek Azóta minden évben - nagypénteken - itt emlékeznek meg az áldozatokról.
A köröstárkányi vérengzés sajnos nem volt egyedi eset. Néhány hónap múlva - 1919. júniusában - a jelenlegi román-magyar határon lévő Apátfalván gyilkolnak le mintegy harminc magyart, rabolják ki a falut, becstelenítik meg a magyar nőket a félkatonai román bandák és a szomszéd falvak román lakosai.

A Fekete-Körös völgyében a II. világháborúban megismétlődött a vérengzés. 1944-ben Gyantán és Magyarremetén gyilkolták a beözönlő románok a magyarokat.

1944. szeptember 14-én, a Dél-Erdélyért folytatott harcok során, Gyantára is bevonulnak a magyar honvédség csapatai. Tíz nap múlva, amikor a honvédek Vaskóhig értek, hatalmas szovjet túlerővel találták szembe magukat, ezért kénytelenek voltak visszavonulni. A visszavonulás után a falvakat ellepték a román katonák. Bosszúszomjuk nem ismert határokat. Magyarremetén 41 magyar lakost gyilkoltak meg. Gyanta községben 47 magyar áldozat maradt a román vérengzés után. Hat gyantai magyart a szomszédos Kishalmágyon öltek meg. A gyantai református egyházközség jegyzőkönyve (felvétetett 1944. december 29-i ülésen) így eleveníti fel a történteket: ,,Szeptember hó 24-én vasárnap, a honvédcsapatok utóvédje egy századnyi erővel elhelyezkedett a község utcáin s néhány óráig fenntartotta a nyomukba törő 3. hegyivadász hadosztályt. Délután négy órakor visszavonultak, s a falura törő román hadsereg a békés lakosságon töltötte bosszúját. Legyilkoltak 41 személyt, nagyrészt egyházunk híveit, embereket megvertek, asszonyokat, leányokat megbecstelenítettek, gyújtogatták a kertek alját, féktelenül raboltak, romboltak, s a környékbeli falvak román lakosságával karöltve elvitték a lakosok ingóságait, szekereit, állatait. E napon gyújtották fel ref. egyházunk lelkészi lakását, mely 1800-ban épült... A papi lakásnak csak puszta falai roskadoznak. Elpusztult benne a lelkészi család minden ingósága... A szeptember 24-i gyásznap után sem szűntek meg zaklatni egyházunk híveit. Törvényes és törvénytelen eszközökkel vittek el főképpen sertéseket, szarvasmarhákat, a még megmaradt csekély szekeret hajtották kényszerfuvarokba, 18-50 éves férfiakat télvíz idején gyalog hajtották munkatáborokba, kényszermunkára. A magyar területről hazatért több száz főnyi tömeget Belényesbe, majd Temesvárra kísérték, s nagy részük ma is temesvári, aradi, lugosi börtönökben senyved."

A Fekete-Körös völgyi magyarellenes vérengzéseket ismernünk kell, hogy egészében lássuk a múltunkat. Emlékezzünk Köröstárkány, Gyanta, Magyarremete és a többi települések (Szárazajta, Csíkszentdomokos, stb.) halottaira, akik ,,ártatlan vérükkel öntözték a szent magyar földet. Életük áldozat lett a haza oltárán, és magvetése a diadalmas jövendőnek." - Koréh Endre

Nagy József Barna
Nagyvárad (Forrás: EMI, Nagyvárad)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Felvásároljuk Magyarországot!"
  2012-09-13 20:17:49, csütörtök
 
 
"Felvásároljuk Magyarországot!"

2012, szeptember 13 - 13:56


Szigetszentmiklós határában száz hektár, stratégiai jelentőségű, kiváló természeti adottságokkal és közlekedési kapcsolatokkal magyar termőföld került jogellenesen külföldi tulajdonba - mondta el mai sajtótájékoztatóján Hegedűs Lorántné.

HegedűsnéA Jobbik politikusa Simon Peresz öt évvel ezelőtti elhíresült kijelentésére emlékeztetve hangsúlyozta, a Szigetszentmiklós határában található csaknem százhektáros terület a privatizált vízművek tulajdonába került, amitől a cég 2006-ban megvált. A területet egy Campfield nevű vállalat tulajdonolja, amely a cégadatok tanúsága szerint két offshore cég birtokában van, egy Seychelle-szigeteki illetve egy delaware-i székhellyel.

A képviselő asszony által bemutatott adatok szerint a körülbelül 95 hektáros terület rét, túlnyomó részének aranykorona értéke van, vagyis a termőföld törvény hatálya alá esik. A tulajdoni lap egyértelműen mutatja a terület státuszát. Eszerint nem fizetett senki után termőföld védelmi járulékot, vagyis ez a terület rét besorolású. Eszerint jogellenes a szerződés, hiszen kizárólag magyar ember, önkormányzat, az állam, vagy épp közalapítvány lehet magyar föld tulajdonosa.

Jelen helyzetben még egy zsebszerződésnél is súlyosabb a helyzet, hiszen itt egyértelműen egy külföldi tulajdonú cég lett a terület tulajdonosa.

A párt az ügyészséghez fordult, ám a Pest megyei főügyész válaszában azt írja: ez kivett vízmű terület volt, ezért jogosan szerezte meg az offshore cég. A Jobbik politikusa szerint azonban ezt a tulajdoni lap cáfolja, ráadásul, még ha a tulajdonszerzés jogszerű, a tulajdonlás már biztosan nem az, hiszen az ellentétes a földtörvénnyel - tette hozzá.

Simon Peresznek igaza volt, felvásárolják Magyarországot. Úgy gondoljuk, hogy az ilyen stratégiai területre gondolhatott a volt izraeli miniszterelnök.

A képivselő asszony elmondta: a jövőben egy-egy ilyen ingatlan, vagy ingatlancsoport sorsát fogják bemutatni. Sajnos megdöbbentő az olyan területek száma, amelyekről már múlt időben beszélhetünk.

A magyar föld nem eladó, a magyar föld a magyaroké. A termőföld bármiféle kijátszása, külföldi kézbe juttatása hazaárulás. 93 ezer négyzetméter sorsa az ilyen száz hektárokon múlik - tette hozzá.

A napokban még egy ilyen döntés fog megszületni. Ezúttal a privatizált budapesti csatornázási művek lesz egy földterület tulajdonosa. A politikus szerint félő, hogy egy újabb terület jut hasonló sorsra, és kijátszásra kerül egy elérhetetlen, számonkérhetetlen offshore cég tulajdonába - zárta sajtótájékoztatóját Hegedűs Lorántné.

BB - barikad.hu

http://barikad.hu/felvasaroljuk_magyarorszagot-20120913
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Feri, jól csinálod: nem dolgozol, nem is eszel"
  2012-09-13 19:57:16, csütörtök
 
  "Feri, jól csinálod: nem dolgozol, nem is eszel"

2012, szeptember 13 - 18:17


A Jobbik szerint Gyurcsány Ferenc egyhetes Parlament előtti éhségsztrájkja álságos és képmutató - hangzott el a Jobbik ételosztásán, amelyet szintén a Kossuth téren tartottak.

Farkas Gergely, a párt országgyűlési képviselője elmondta: a csütörtöki akcióban 160 adagnyi meleg ételt osztanak szét a valóban rászoruló embereknek a Demokratikus Koalíció (DK) akciójának szomszédságában.

A jobbikos politikus szerint azért álságos és képmutató Gyurcsány Ferenc akciója, mert miniszterelnökként ő volt az egyik okozója annak, hogy manapság rengeteg ember nemcsak egy hétig, hanem hétről hétre éhezik, másrészt pedig a DK elnöke elsőként állapodna meg a Nemzetközi Valutalappal (IMF), amely megállapodás további megszorításokhoz, így sok ember szociális helyzetének romlásához vezetne.

Lengyel Gábor, az ételosztást szervező Jobbik Ifjúsági Tagozat (IT) egyik vezetője úgy fogalmazott: a szabad választásokért éhségsztrájkoló Gyurcsány Ferenc személyében olyan ember aggódik a demokráciáért, aki 2006-ban emberek szemét lövette ki és a választásokat hazugsággal nyerte meg. Hozzátette: szóbeszédek szerint többen látták Gyurcsány Ferencet éhségsztrájkja alatt étkezni, ezért azt javasolják a DK elnökének, hogy az akcióból hátralévő időt közjegyző jelenlétében folytassa le.

Farkas Gergely és Lengyel Gábor sajtótájékoztatója alatt a Jobbik IT tagjai transzparenseket tartottak a kezükben, egyebek között "Feri, alattad egy egész ország éhezett", "Feri, ne hagyd abba egy hét után", illetve "Feri, jól csinálod: nem dolgozol, nem is eszel" feliratokkal.

Gyurcsány Ferenc Molnár Csabával, Niedermüller Péter alelnökkel és Kolber Istvánnal, a párt országgyűlési képviselőjével közösen vasárnap este kezdett éhségsztrájkba Hét nap a szabad választásokért címmel a Kossuth téren. A politikusok a Kossuth Lajos szobor előtti téren felállított sátrakban laknak.


MTI - barikad.hu


http://barikad.hu/feri_jol_csinalod_nem_dolgozol_nem_is_eszel-20120913
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A holland választásokon vezet a "jobboldali" liberális VVD
  2012-09-13 09:42:18, csütörtök
 
  A holland választásokon vezet a "jobboldali" liberális VVD
2012, szeptember 12 - 21:50

Friss hírek
Külföld

A szerdai holland parlamenti választásokon az első exitpoll szerint vezet a "jobboldali" liberális VVD, az egyik jelenlegi kormánypárt.

Az NRC Handelsblad holland újság honlapja szerint 41 mandátummal vezet a Szabadságért és Demokráciért (VVD), amelyet 40 képviselői hellyel követi a szociáldemokrata Munkapárt (PvdA). A "szélsőjobboldalinak" mondott PVV a várakozásoknak megfelelően jelentős veszteséget könyvel el, a jelenlegi 24 mandátummal szemben most 13 helyet szerzett.

Az előrehozott választásokon a részvétel az eddigi adatok szerint a két esztendővel ezelőtti 75 százalék alatt maradt.

MTI - barikad.hu


http://www.barikad.hu/a_holland_valasztasokon_vezet_a_jobboldali_liberalis_vvd-20 120912

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hajdú Jánosnak távoznia kell a TEK éléről
  2012-09-13 09:35:48, csütörtök
 
  Hajdú Jánosnak távoznia kell a TEK éléről

2012, szeptember 12 - 17:52



Terrorelhárítási Központ mai fisakójával ismét bebizonyosodott, Orbán Viktor egykori főtestőre alkalmatlan vezetői feladata ellátására, az adófizetők pénzéből a TEK-nek juttatott tízmilliárdok pedig számolatlanul folynak el látszatfellépésekre - áll a Jobbik ma délutáni közleményében.

Hajdu János, aki a Jobbikot megoldandó, de kezelhető problémának nevezte, műegyetemi akciójával újabb bizonyítékát adta alkalmatlanságának, így ez csak megerősített minket abban, hogy távoznia kell a Terrorelhárítási Központ éléről.

A Jobbik Hajdu távozásáig is reméli, hogy a néhai Ostenburg-Moravek Gyulának írt levél után birodalmi rohamosztagosaival nem kívánja letartóztatni Luke Skywalkert, illetve a játékpisztoly elleni fellépés után nem a diákok ,,puskázása" miatt lesz a következő nagyszabású ,,terrorelhárítási" akciójuk - áll a Mirkóczi Ádám által jegyzett közleményben.

barikad.hu

http://www.barikad.hu/hajdu_janosna_tavoznia_kell_a_tek_elerol-20120912
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2012.08 2012. Szeptember 2012.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 274 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 229
  • e Hét: 3113
  • e Hónap: 19906
  • e Év: 152823
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.