Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Tekintsük adottságnak
  2012-09-15 21:48:59, szombat
 
  Tekintsük adottságnak

2012.09.15. 15:06

Ha jobban belegondolunk meglepő helyeken élnek emberek. Civilizáltnak mondható országokban is, ez azért fontos distinkció, mert egy etióp szerencsétlenen csodálkozni, hogy mi a francért él ott, ahol, kicsit izé lenne.

De élnek emberek szép számmal New Orleansban is. Időnként elkeni őket egy vihar, egy áradás, ez van, kitakarítanak és kezdik elölről. Ez egy ilyen hely, adottságnak tekintik, persze megpróbálnak tenni ellene, de mégiscsak elfogadják és élnek ott tovább, feltehetőleg időnként boldogan is. Hurrikánsújtotta övezet, mondják, tekintsük adottságnak, és maradnak.

Ugyanott, de valamivel arrébb pedig azt látni, hogy időnként jön egy olyan tölcséres izé, tornádó, felkapja a fél várost és tíz kilométerrel arrébb teszi le. Leborogatja a teherautókat a sztrádáról. A házakat már eleve papundekliből építik, ha szétszecskázza a szél utána könnyebb összesöpörni. Ez is egy ilyen hely, még olyan nagyon tenni se nagyon van mit ellene, persze ettől még megpróbálják, mint ahogyan boldogan élni is, ott. Tornádósújtotta övezet, mondják, tekintsük adottságnak, és maradnak.

Sorolhatnám még. Van, ahol szelídebbek a kihívások, például fél évig éjszaka van, és iszonyatosan hideg. Ebbe kicsit belehülyülnek időnként, de vállat vonnak, ez egy ilyen hely, adottságnak tekintik és inkább eurovíziós dalfesztivált rendeznek. És még hány ilyen szeglete van a világnak! Hideg-, meleg-, szél-, eső-, aszály-, stb. sújtotta övezet, mondják, tekintsük adottságnak, és maradnak.

Olvasom, hogy dr. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, helyettes államtitkár, gyakorló konzultációfüggő az alábbiakat fogalmazta úgy:

A most befejeződött gazdasági konzultációban a végleges adat szerint 698 ezer 780 kérdőív érkezett vissza. Havasi Bertalan úgy fogalmazott, hogy "ez európai összevetésben kiemelkedő siker".

Dr. Havasi Bertalan Magyarországon (lánykori neve: Magyar Köztársaság) a politikai elit tagja, jogvégzett ember, aki mielőtt rácuppant Orbán faszára hosszú ideig tisztes, kétkezi sajtómunkás volt, változatosabbnál változatosabb környezetben tanulta el a médiamunkálás csínját-bínját*, úgyismint: Magyar Nemzet, Duna Televízió, Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériuma (azért ez már bránerközeli, ezt lássuk be), Terror Háza Múzeum, Hír Televízió. Jogvégzett ember, tekintsük őt a magyar értelmiségi elit tagjának. Fülig Elit Bertalan. És most pont a köz kenyerét eszi, mert abból most van bőséggel.

Közben meg ilyeneket beszél, hogy európai összevetésben. És nem, kedves olvasó, nem pofozza ki senki a Miniszterelnökség fellegvárából egy párás hajnalon. Józanészhiány-sújtotta övezet, mondják, tekintsük adottságnak, és maradnak.

Gyurcsány a sajátos léböjtkúrája közben megörvendeztetett bennünket azzal az örömhírrel, hogy 2014-ben nem pályázza meg a miniszterelnöki pozíciót. Sújtotta, mondják, adottság, maradnak.

Kónya Péter egy olyan izében, asztal, szék, fejek, beszélés, szóval ott, azzal nyit, hogy ,,jövőképet kell felvázolni az embereknek!" Utána még tíz percig ugyanott gargarizál, de lószart se vázol fel, nem hogy jövőképet. Elmondja, hogy össze kéne fogni, mert a zembereknek ez lenne a hőn áhított. Persze azokkal a mocsadékokkal nem lehet, mert azok meg egyfeszt másként akarnak összefogni, de hát azok már csak ilyenek, pedig az emberek hogy óhajtják a gengbenget! Meg hogy az emberek nagyon akarnak valami demokratikus izéket, újabb két év átmenetet, ideiglenes izé, alkotmányozó nemzetgyűlés, blabla, blabla, blabla. Gondoljuk, hogy a tömegek ezt és ezt akarják. A tömegek pedig azt gondolják, hogy gondolja a fene. Politikusaspiráns-sújtotta övezet, mondják, tekintsük ezt is adottságnak és maradnak.

Magyarország egy ilyen hely. Viszonylag ritkák a hurrikánok, a tornádó se mindennapos, a hideg, a meleg körülbelül még elviselhető, sötétség is leginkább csak a fejekben van, egészen élhető hely, mondják. Persze ez is egy "sújtotta", konkrétan: elitsújtotta övezet, de hát ez egy adottság, ami ellen időnként azért mégiscsak megpróbálnak tenni, de jobbára csak legyintenek.

Ez van, adottságnak tekintjük, és maradunk.

http://orulunkvincent.blog.hu/2012/09/15/tekintsuk_adottsagnak#c17818125
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz 2012 - felkészülés az apokalipszisre
  2012-09-15 21:40:52, szombat
 
  2012.09.15. 11:31
Fidesz 2012 - felkészülés az apokalipszisre


Az utóbbi hetek törvényjavaslataiból furcsa világ tárul elénk: ,,különleges jogrend időszakában és egyéb válsághelyzetekben" -javaslat, ,,központi vagyon-visszaszerzési és lefoglalt dolgokat kezelő hivatal kialakítása és hatáskörének biztosítása"- javaslat, kötelező polgári védelmi szolgálat, és legújabban itt a gazdasági stabilitásról szóló törvény kiherélése is, amivel a saját alaptörvénybetonjukat törnék fel, és tennék lehetővé, hogy ezt az egyébként is elnapolt határidős törvényt figyelmen kívül hagyva rendkívüli kovász esetén mégis el lehessen adósítani az országot.

Nem úgy néznek ki, mintha a Pataky Attila Szabadegyetem - Így vittek el az ufók, láttam a legfrissebb maja naptárat! - szemináriumán szedtek volna össze valami csúnya vírusfertőzést?

Vagy tudnak valamit, amit mi nem - gondolhatja az egyszerű polgár, aki hisz még a mesékben. Mert könnyen jöhet egy akkora természeti csapás, ami indokolttá teheti ezt kiemelt különleges jogrendre és apokalipszisre készülődést. Lehet itt árvíz akkora, hogy a visegrádi fellegvár belecsúszik a Dunába, és akkor mihez kezdünk kötelezően önkéntes polgári védelmisek és a rohattnyugat vagy imádottkelet hitelei nélkül, he? Csak kéne valami, hogy ne a traktorbelsőbe szuszakolt Orbán menekülő képe legyen az utolsó amit ekkora vész esetén a királyi tévé közvetíteni tud.

fidesz apokalipszis.jpg

Mert az ugye elképzelhetetlen, hogy ennek bármi más olvasata is lehessen. Az Orbán kormány nem hibázik, a gazdaság ugyan recesszióban, de szárnyal, és a fikciós elméletek gyártása előtt szíveskedjen tudomásul venni mindenki, hogy eccerűen egy IMF hitelhez is túl jók vagyunk. A Füstbement Tervek hatására olyanok a gazdaság számai, hogy a hárombetűsnek kínos minket és a hitelt azonos mondatban szerepeltetni. Nem kell törődni a hitelességmorzsáit őrizgető utolsó fideszes gazdasági mohikán, Varga Mihály főtárgyaló szavaival, miszerint az IMF hitel nem elkerülhető, elég arra figyelni amit Girosz Bandika csillió danos nyelvcsapásmester felolvas a papírról. A különleges jogrendre készülődés gazdasági vonatkozásait meg tessék kérem kizárólag a természeti csapásokra felkészülésnek értelmezni.

Kedves Nép, ha eddig nem volt világos akkor most szólunk: Kusza Szem nem csak unortodox zseni, hanem a NerNostradamus is, értem?

http://varanus.blog.hu/2012/09/15/fidesz_2012_felkeszules_az_apokalipszisre
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Egy azeri olvasó levele:
  2012-09-15 21:37:51, szombat
 
 

"Egy azeri olvasó levele:

Ramil Safarov szabadon bocsájtásával kapcsolatban sok hamis információ terjedt el az örmény propaganda hatására. Magyarországon élő azeriként kötelességemnek érzem, hogy megvilágítsam a történtek nem, vagy csak alig ismert vonatkozásait, rácáfolva számos közkeletű tévhitre.

Ramil Safarovot nem dicsőítették hivatalos szinten Azerbajdzsánban - ellentétben olyan, korábban elítélt és szabadon engedett örmény terroristákkal, akiket ,,nemzeti hősöknek" kiáltottak ki Örményországban. Safarovot csupán kiadták és kegyelemben részesítették a nemzeti jogszabályok és a nemzetközi jogi egyezményeknek megfelelően. Mindkét kormány a jogállamiság keretein belül járt el.

Az azeriek 99 százaléka boldog, hogy Safirov hazatért, de a visszatérés és a család újraegyesítésének öröme még nem teszi őt hőssé. Ugyanakkor fontos megismernünk, hogy mi késztette az azeri tisztet arra, hogy megölje az őt durván provokáló örmény katonát.

Az azeri tiszt és Gurgen Margaryan örmény hadnagy Budapesten vettek részt egy NATO által szponzorált angol nyelvtanfolyamon. Ramil nyugodt, csendes ember volt. Amikor a háború elkezdődött 1992-ben, és Örményország megszállta Azerbajdzsán jó részét, örmény katonák a még gyermek Ramil szeme előtt ölték meg brutálisan két családtagját. A meggyilkolt rokonok egyszerű fegyvertelen parasztok voltak, akiknek soha sem volt a kezükben fegyver. Csak azért ölték meg őket, mert azeriek voltak. Az örmény katonák elfoglalták a szülőfaluját Karabahban, és porig égették a szülői házat. A falu ma már nincs a térképen, az örmény vandálok teljesen megsemmisítették. Az ellenség begurult a tankjaival, és az öreg temetőt, ahol Ramil őseinek a sírjai domborultak századokon át, a földdel tették egyenlővé. A fiú és halálra rémült testvérei egy rejtekhelyről nézték végig a vérfürdőt és a barbár pusztítást.

Ramil és a családja menekültként élt 12 évig. Kiásott földalatti üregekben a sztyeppe közepén, aztán sátrakba, majd marhavagonokba költöztek. Ramilnak volt ereje ahhoz, hogy tanuljon és tiszt legyen belőle. Az volt az álma, hogy felszabadítsa szülőfaluját és a többi megszállt azerbajdzsáni régiót, és segítsen a menekülteknek abban, hogy visszatérhessenek ősi földjükre.

A két örmény tiszttel, Gurgen Margaryannal és Ayk Makuchyannal Budapesten találkozott. Három hónapon át nyilvánosan megszégyenítették, megalázták, gúnyolták a fiatal azeri katonát. Hazáját ,,birkák országának", az azerbajdzsáni katonákat ,,birkanyájnak" és ,,gyáva lúzereknek" titulálták. A folyamatos provokációt az tetézte be, amikor 2004. február 19-én, a hodzsali népirtás 12. évfordulóján a két örmény tiszt elment egy étterembe, hogy cinikusan megünnepelje azt a napot, amely a gyász napja Azerbajdzsánban. A hodzsali mészárlás ,,Azerbajdzsán Srebrenicája" volt. Az örmény hadsereg 613 fegyvertelen civilt mészárolt le, többnyire nőket és gyermekeket.

A két örmény tiszt részegen tért vissza elődjeik ,,hősiességének" ünnepléséből. Újra cinikus megjegyzésekkel, nyilvánosan provokálták az azeri tiszteket, akik három hónap alatt soha sem válaszoltak, lenyelték a sértéseket.

,,Ma megünnepeltük a birkáid lemészárlásának évfordulóját" - mondta Margaryan Safarovnak. Majd elővett a zsebéből egy azerbajdzsáni zászlót, és letörölte vele a cipőjét, ami a muszlim világban a legnagyobb sértésnek számít. Az, hogy az azerbajdzsáni zászló ott volt bekészítve a zsebükben, azt bizonyítja, hogy előre készültek a provokációra.

Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Ramil nem tudta elviselni többé. Nem volt nála fegyver, ezért egy baltát kapott fel. Nem Margaryan volt az első számú célpontja, hanem Makuchyan, aki a legagresszívabb volt. Amikor Makuchyan látta, hogy Ramil baltával a kezében közeledik felé, a három hónapig tartó ,,bátorsága" rögtön elillant. Megijedt és bezárta magát a szobájába. Ramil nem tudta betörni. Elindult, hogy megölje a másik férfit, Gurgent, aki akkor éppen aludt. Ugyanakkor üres propagandafogás, hogy Ramil álmában ölte meg Gurgent. Hogy tudná egy alvó ember kinyitni az ajtót a látogatójának? A kollégiumban mindenhol mágneskártyás ajtók voltak, így azt csak belülről lehetett kinyitni. Miután megölte Gurgent, Ramil visszatért Ayk szobájához, hogy betörje az ajtót. Ekkor fogták el a biztonságiak.

Vajon mit tenne egy magyar katona, ha egy román tiszt nyilvánosan megszentségtelenítené a magyar zászlót és leköpné a Szent Koronát a szeme előtt? Főleg, ha olyan székely férfi lett volna a háború utáni időkben, akinek családját a Maniu-gárdisták mészárolták le a szeme láttára, és a zászlót gyalázó ember a megölt szerettei emlékét is bemocskolja.

Az amerikai külügyminisztérium határozott nyilatkozatot adott ki, melyben magyarázatot követelt Magyarországtól, és elítélte az azeri elnök kegyelmi döntését. Vajon miért hallgattak arról, hogy 2001-ben az ASALA örmény terrorszervezet tagját, Varoujan Garabediant kiengedték franciaországi börtönből, és hazaküldték Örményországba? Garabedian követte el 1983-ban a párizsi Orly repülőtéren azt a pokolgépes merényletet, amelyben nyolc ember halt meg, köztük négy francia, egy svéd, egy amerikai és két török állampolgár. Életfogytiglanra ítélték Franciaországban. Aztán hirtelen elengedték és kiadták Örményországnak. Érkezésekor a terrorista azonnal kegyelmet kapott Robert Kocharyan elnöktől, és nemzeti hősként dicsőítették.

Egy másik gyilkost, Gurgen Yanikiant, aki könyörtelenül megölte két török diplomata vendégét egy santa-barbarai ebéd során 1973-ban, és emiatt életfogytiglanra ítéltek az Egyesült Államokban, olyan szinten dicsőítették Örményországban, hogy az elnök elment a Nemzeti Operaházba, arra az előadásra, amelyet a gyilkos magasztalására írtak. Miért hallgatott akkor az USA külügyminisztériuma? Yanakian két ártatlan diplomatát ölt meg amerikai földön, tisztán gyűlöletből, Garabedian bombája pedig nyolc áldozatot, köztük egy amerikai állampolgárt is. Carl Bildt svéd külügyminiszter, aki szintén aggodalmát fejezte ki Ramil Safarov kegyelmi eljárásával kapcsolatban, vajon miért volt csendben 2001-ben, amikor Garabediant, aki egy svéd állampolgár haláláért volt felelős, szabadon engedték és Örményországban nemzeti hősként ünnepelték?

Anélkül, hogy bármilyen gyilkosságot helyeselnék, tény: Safarov egy olyan embert ölt meg, aki őt folyamatosan provokálta és megalázta, ellentétben Garabediannal aki válogatás nélkül, teljesen ártatlan embereket gyilkolt. Safarov egy ellenséges hadsereg tisztjét ölte meg, ellentétben Garabediannal, aki nőket és gyermekeket gyilkolt.

Az örmény propaganda szerint Ramil Safarov csak azért lett hős Azerbajdzsánban, mert megölt egy örményt a származása miatt. Ezzel a hazugsággal próbálnak olyan hamis benyomást kelteni, mintha Azerbajdzsán egy rasszista, intoleráns és barbár ország lenne, és emiatt a világnak nem szabadna megengednie, hogy az örmények által megszállt területek visszatérjenek Azerbajdzsánhoz. Miközben csak Bakuban húszezer örmény él biztonságban, Örményországban pedig egyetlen egy azeri sincs már - mindenkit erőszakkal deportáltak.

Az azeriak nem azért szeretik Ramilt mert megölt ,,egy örményt", amint azt Jerevánban állítják, hanem mert sok azerbajdzsáni úgy hiszi: tudatosan feláldozta a személyes szabadságát, életét és karrierjét a nemzet méltóságának a megvédése érdekében, a népirtás áldozatainak emlékéért.

Ramil Safarov életfogytig szóló börtönbüntetést kapott egy ember megöléséért, míg Anders Breivik 21 évet 77 ember meggyilkolásáért (99 napot minden egyes megölt emberért). Hol van Európa igazságossága? Ramil 8 és fél évet töltött börtönben. Miért nem mehet haza, hogy lássa az édesapját? (Az édesanyja meghalt, amíg ő a börtönben volt.) Mi ez a hisztéria az elnöki kegyelemmel kapcsolatban? Magyarország helyesen járt el, hogy hazaküldte, és Aliyev elnök szintén, amikor kegyelmet adott. Eleget szenvedett már.

Magyarországnak figyelmen kívül kellene hagynia ezt a hisztériát, és elutasítania bármiféle magyarázkodást. Mi csak megköszönhetjük kormányunknak a kiadatást, és Ilham Aliyev elnöknek, hogy megkegyelmezett az ország állampolgárának. Akik elmentek a Kossuth térre, sajnálatukat fejezve ki Örményország felé, azoktól kértek bocsánatot akik paradicsomot dobáltak és megszentségtelenítették a magyar zászlót Jerevánban. Micsoda szánalmas önostorozás!

Magyarországot eddig is szerettem, de most már tízszer jobban szeretem. Erősebben, mint azok a magyarok, akik még az ördöggel is lepaktálnak, ha esélyük van arra, hogy szidhassák és bírálhassák az országukat.

Köszönöm, Magyarország!"

Igazából ez nekem is szöget ütött a fejemben... A védője végül is nem tiltakozott, amikor az ATV-n a műsorvezetőnő azt mondta, hogy a baltát előző nap vette egy áruházban, de elméletileg lehetett egy tűzvédelmi balta is (de lehet ilyen csak az amerikai filmekben van). Nem akarok elfogult lenni, ez az egyetlen része a történetnek, ami nálam is sántít... Viszont a többit gond nélkül elhiszem látatlanba... Miért mondom ezt? Én 3 teljes évig éltem Azerbajdzsánban, tökéletesen beszélem a nyelvet és társszerzőként két könyvem jelent meg történelmi témában. (AZ ALÁBBI LEVELET VISZONT NEM ÉN ÍRTAM.) Nagyon sok örménnyel találkoztam Bakuban és reális képem van az egész helyzetről. Nem fogok most 10 oldalakat írni, mert 1 külön fejezetet szenteltem a témának az első könyvünkben. Így csak nagyon röviden mondom; gyakorlatilag a hazai és az eu-s médiapropagandából a helyi örmények a saját bűneiket olvassák az azeriekre, de olyan formában hogy az már vérlázító. Én mind a mai napig gyakorló katolikus vagyok (itt Angliában is), de Erdő Péter szolidaritásleve óta gyűlölöm a saját egyházamat... Az örményeknél az a legkevesebb, hogy a templomaikban a pap az azeriek legyilkolására szólítja fel a híveket. (Minderről film és hangfelvételek vannak, aki nem hiszi kérje el az azeri nagykövetségről...) Minden pont ellenkezőleg van ahogy a média nagyobbik része tálalja. Csak nézzétek meg a tényeket, hány terrorcselekményt hajtottak végre polgári személyek ellen (nem a spontán lincselésekről beszélek) Azerbajdzsánban és Örményországban...!!! Az utóbbiban egyetlen egyet sem, míg Azerbajdzsánban csak a metróban robbantottak vagy háromszor, de Pesty László mondja az állatságait az ECHO-n a "muszlim azeri mentalitásáról", mert ő azt úgy elképzeli magának.. Szerintetek miért nem adják le egyetlen tévében sem, hogy Hodzsaliban gúlában hevernek a kibelezett, megcsonkított meg részlegesen megnyúzott emberek...? (Nem a Barikád felvételeire gondolok, mert az a lightes változat egy kis babapiskóta a cenzúrázatlan változathoz képest...) Én megírtam a világpanorámás Szaniszlónak, hogy utoljára néztem meg a műsorát és miért, de csak mellébeszélt a válaszában.

Nyitray Szabolcs















 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tánczos ügy: ismeretlenek verték össze a grafológus szakteki
  2012-09-15 21:29:57, szombat
 
  Tánczos ügy: ismeretlenek verték össze a grafológus szaktekintélyt
2012. szeptember 15. 16:41
Hunhír.info

Veszélyes dolog Tánczos Gábor ártatlanságát hangoztatni? A férfi mellett kiálló nemzetközi hírű grafológus szaktekintélyt, dr. Lépold Józsefnét ismeretlenek verték össze - az asszony nem cáfolta értesülést.

Bár Tánczos Gábor 9 és fél évet ült a gyilkosságért, úgy tűnik, az ítélet sem tehetett pontot a história végére. Számos nyugtalanító történés kíséri a Tánczos-sztorit, a bors most arról értesült, hogy a férfi ártatlanságát hangoztató dr. Lépold Józsefnét korábban megverték.

- Nem szeretnék részletekbe belemenni, csak annyit mondhatok: hazudnék, ha cáfolnám az információjukat - reagált megkeresésükre a nemzetközi hírű grafológus szaktekintély.

Tánczos Gábor édesanyja, Gyöngyi azt mondta lapunknak: neki hasonló ,,élményben" volt része két alkalommal is. Gyöngyike szerint azért kapta a pofonokat, mert túl hevesen állt ki fia igazáért.

Tánczos ügyét a Vas Megyei Bíróság tárgyalta, lehetőségük csak nekik lett volna a titkosításra.

Dr. Hoós Tibor megbízott törvényszéki elnök közleményben tudatta a Borssal, hogy a Szombathelyi Törvényszék (előző nevén Vas Megyei Bíróság) nem titkosította a Tánczos aktát. Az ORFK tegnap szintén cáfolta a titkosítást, s egyben jogi lépéseket helyezett kilátásba Lépoldnéval szemben.

Bors


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=57519
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Merkel aberrációjukkal való kérkedésre buzdította a németors
  2012-09-15 21:28:11, szombat
 
  2012-09-14. 21:39
Merkel aberrációjukkal való kérkedésre buzdította a németországi buzi labdarúgókat

"Szexuális orientációjuk felvállalására" biztatta a németországi buzi labdarúgókat Angela Merkel kancellár és Uli Hoeness, a Bayern München elnöke.
"Akinek van elég bátorsága, annak a tudomására szeretném hozni, hogy olyan országban él, ahol nem kell félnie a kitárulkozástól. Ez a politikai üzenetem" - tárulkozott ki Angela Merkel Berlinben.
"Tudomásul kell vennünk, hogy ilyen esetekben az egyéni környezetből eredő félelmek továbbra is jelen vannak, mégis tudathatjuk az érintettekkel: nem kell félnetek." Hoeness szerint csak idő kérdése, hogy egy-egy profi labdarúgó nyilvánosan felvállalja köcsögségét, és azt szeretné, ha a német klubok felkészülnének erre.
"Előbb-utóbb bekövetkezik ez, és az egyesületek remélhetőleg jól reagálnak majd. Az első lépést a játékosnak kell megtennie, az idegenbeli meccseken várható következményekért ugyanakkor nem lehet előre vállalni a felelősséget" - jelezte egyszersmind a lehetséges "nehézségeket" is.
Egy névtelenségét megőrző rettegő homokos futballista a Fluter magazinban nemrég úgy nyilatkozott, hogy félelmében mindennap el kell titkolnia szexuális irányultságát, amely ha kiderülne, szegény többé nem érezné magát biztonságban.
(MTI korrigálva)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/101291/#ixzz26ZIblXdA
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csehek által legyilkolt szudétanémetekért mondtak misét - ők
  2012-09-15 21:25:11, szombat
 
  2012-09-15. 15:51
Csehek által legyilkolt szudétanémetekért mondtak misét - ők is a Benes-dekrétumok áldozatai

A csehek és a németek megbékélésére szólított fel Dieter Lang szudétanémet katolikus pap, amikor szombaton a délkelet-csehországi Jihlavában misét mutatott be azokért a szudétanémetekért, akiket a közeli Dobronín kisvárosban a helyi csehek gyilkoltak meg a II. világháború után.
A tömegsírt 2010-ben tárták fel, s a 17 áldozat közül eddig 12 helyi szudétanémet maradványait sikerült azonosítani. A testmaradványokat és a ruhafoszlányokat egy koporsóba tették, amelyet egyházi szertartás keretében a mise után a dobroníni temetőben kialakított emlékhelyen helyeznek el. Az áldozatok többségét az egykori helyi német gazdák tették ki, de meggyilkolták a helyi német rendőrt és a polgármestert is.
"A megbékélés jeléül adjunk kezet egymásnak a nyitott sír felett" - hívta fel a cseheket és a németeket németül elmondott beszédében Dieter Lang, aki maga is a régió szülötte, s társaival együtt a háború után volt kénytelen távozni Németországba. A búcsúszertartáson több száz, döntően Németországból érkezett személy vett részt.
A háború után az akkor Sicendorfnak nevezett kisvárosban lezajlott eseményeket Herma Kennel német írónő örökítette meg a BergersDorf című könyvében, saját állítása szerint tanúvallomások és kutatások alapján.
A tömegsírban talált csont- és ruhamaradványokat DNS-vizsgálatnak vetették alá, s az eredményt ezután összehasonlították a Németországban élő hozzátartozók DNS-ével. A városkában és környékén élő szudétanémeteket a Benes-dekrétumok alapján telepítették ki Csehszlovákiából.
Kennel könyvében azt írja, hogy a gyilkosságokat 1945. május 12. és 19. között követték el. Egyik este a helyi kocsmában a háború befejezését ünnepelték, s az italozók közül került ki az a néhány személy, akik a gyilkosságot elkövették. Az illetők - ásókkal, csákányokkal, lapátokkal felszerelkezve - először a helyi tűzoltóság épületéhez mentek, ahol bezárva tartották a kitelepítésre váró helyi és környékbeli szudétanémeteket. A németek egy csoportját a település szélére vezették, ahol sírásásra kényszerítették őket. Amikor elkészültek, a németeket agyonverték, illetve lelőtték őket, majd a gödörbe temették az áldozatokat.
A gyilkosság indítékai nem ismeretesek. A legvalószínűbbnek a különféle korábbi ügyekért való leszámolást tartják. Konkrét bizonyítékok nincsenek. Az sem kizárt, hogy valamilyen korabeli események tanúit tüntették el.
A település krónikájában, illetve levéltárában a tragédiának nincs nyoma. Az eseményről írásbeli információkat csak a kitelepített szudétanémetek szolgáltattak a hatóságoknak.
A II. világháború után a szudétanémeteket és a magyarokat háborús bűnösöknek nyilvánították Csehszlovákiában, megfosztották őket állampolgárságuktól, elvették vagyonukat. Mintegy hárommillió németet telepítettek ki az országból. A felvidéki magyarokat belső széttelepítéssel, kényszermunkával, úgynevezett reszlovakizációval és magyar-szlovák lakosságcsere kikényszerítésével próbálták megtörni, miután tömeges kitelepítésük tervét a potsdami konferencia nem hagyta jóvá.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/4/101342/#ixzz26ZHr3gyy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sajnos idő előtt fejezte be "éhségsztrájkját" a demokratikus
  2012-09-15 21:22:28, szombat
 
  2012-09-15. 20:44
Sajnos idő előtt fejezte be "éhségsztrájkját" a demokratikus komédiás



http://www.youtube.com/watch?v=B5z2l3b-Jw4&feature=player_embedded

További részletek: http://kuruc.info/r/34/101351/#ixzz26ZH2qVFW
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor súlyosan skizofrén beteg? (frissítve NIF kommen
  2012-09-15 21:18:55, szombat
 
  Orbán Viktor súlyosan skizofrén beteg? (frissítve NIF kommentárral)

Dátum: 2012. September 14. Friday, 11:00

Belföld
Miközben a nemzetközi sajtó szétszedi a magyar “kőbaltás" diplomáciai blamázst, információink szerint a FIDESZ válságstábot állított fel. Keresik Orbán Viktor utódját!!!! Rádöbbentek a vezetésben, hogy Orbán skizofréniája olyan stádiumba került, amely alkalmatlanná teszi immár a felelős döntések meghozatalára. Nem véletlen Lázár János karrierjének tudatos építgetése sem. Lehet Ő lesz Orbán utódja! Mindenesetre Orbánnak mindenképp vége, hiszen most bebizonyította az azeri gyilkos ügyével, nincs tisztában azzal, hogy eddig Ő volt az ország miniszterelnöke. Lehet betegsége egy más dimenzióba repítette, ahonnan már nincs visszaút!

(Érdemes elolvasni a belinkelt cikkeket is - NIF)



“A skizofrénia veszélyes a környezetre, a beteg tévesen érzékeli a külvilágot. Közérdekű kérdés, hogy a miniszterelnököt kezelik-e valamilyen betegséggel?"
Ami a betegségét felerősítette! Orbán rosszul viseli, ha nem szeretik, söt egyenesen gyűlölik. Kettős személyisége ezt nem tudja feldolgozni, egy orvos szakértő véleménye szerint. A tünetek egyértelműek. És a gyógyszerek hatása is látványos!

Budapest - Egy televíziós felvétel árulkodó módon mutatja azt, amiről Magyarországon már korábban is sokat beszéltek, de eddig csak rosszindulatú híresztelésnek hangzott: Orbán Viktor pszichiátriai kezelésre szorulhat, mások szerint pszichiátriai kezelés alatt áll. A felvételen látható szájmozdulatok erős pszichiátriai gyógyszerek mellékhatásaira is utalhatnak. Orbán Viktor az ATV híradójának felvételén a háttérben áll, és megdöbbentő szájmozdulatokat tesz, amilyeneket egészséges ember nem produkál...

Egy ígéretesen indult karrier látványos kudarcának oka is lehet az a betegség, amelynek tünetei immár letagadhatatlannak látszanak, és amelyek alkalmatlanná tehetik vezető pozíció betöltésére. A felvétel után tisztázni kell a helyzetet, Orbánnak nyilatkoznia kell, hogy kezelés alatt áll-e vagy sem, és ha igen, akkor milyen betegséggel kezelik.

Orbán nem beteg, csak sok sósat evett :-D :


http://www.youtube.com/watch?v=IKbFsmLi6TE&feature=player_embedded#!

A múlt hét végén kirobbant Safarov-ügy magyar forrásaival, vetületével foglalkozik több nyugat-európai lap is, köztük a Der Standard és a Frankfurter Allgemeine Zeitung. Előbbiben Paul Lendvai magyar származású ausztriai újságíró, az Orbán-kormány elszánt kritikusa azt írja: a magyar kabinet ,,otromba csapdába" esett.

Orbánt alkalmatlanná teszi a betegsége

Félbolondok, félhülyék, félgengszterek kormánya: speciáális érzékkel rombolják az országimázst már két éve! Thank you idiots! A skizofrénia nem terjed pedig vírusfertőzéssel. Ennek ellenére egymásra találtak a kedves betegek.

Teljes ATV adás:


Hadüzenet Orbánnak: ,,Az örmény nép ezt nem bocsátja meg"

Nem csoda, ha a külföldi sajtó is Orbán kapitális hibájától hangos

A Der Standard című osztrák lap Paul Lendvai vendégkommentárját közölte a Safarov-ügyről, melyben a publicista úgy fogalmazott: kétharmados parlamenti többsége és annak ellenére, hogy gyenge az ellenzék, Orbán Viktor meglepetésre egy ,,otromba csapdába" esett. Az azeri gyilkos átadásával a kormány ,,a nemzetközi kritika példátlan hullámát" váltotta ki, s ,,dilettáns és elhamarkodott" fellépésével szükségtelenül ártott a nemzet megítélésének - írta.

Most először még kormányközeli médiumok is kritizálják ,,a morális csődként" jellemzett kapitulációt Azerbajdzsán előtt - jegyezte meg. ,,Lehetséges, Navracsics igazságügyi miniszternek vagy Martonyi külügyminiszternek távoznia kell, hogy megszépítse Orbán súlyos következményekkel járó téves számítását" - vélekedett Paul Lendvai.

Németországban a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című konzervatív lap közölt beszámolót kedden az azeri kiadatási ügyről. Az újság nyomtatott változatában megjelent, Magyarország és Örményország vitázik című írás alcímében kiemelte, hogy ,,diplomáciai válság" alakult ki ,,egy gyilkos szabadon engedése" után. A szerző, Stephan Löwenstein bécsi tudósító az ügy hátterét ismertetve megjegyezte: a magyar kormány ,,megpróbálta mérsékelni a Safarov-ügyben Örményországgal keletkezett vita okozta károkat".

Orbán Viktor otromba csapdába esett

Forrás: Amerikai Népszava, Heti válasz, hungarianvirus

NIF kommentár:

Természetesen mindent, ami az Amerikai Népszava hazugság és gyalázkodó oldalain megjelenik, több mint erős fenntartással kell kezelnünk. Ugyanez vonatkozik a Paul Lendvai nevű cionista publikátorra, akinek a magyarság - olvasatunkban - az abszolút ellenség fogalmát jelenti. Az ATV-ről már nem is beszélve. A fenti anyagtól eltekintve azonban vannak elgondolkodtató történések.

Sajnos az a nyomás, amely Orbán Viktorra nehezedik óriási, amit ép ésszel valóban nem, vagy alig lehet elviselni. 1998 és 2002 között egy dinamikusan fejlődő gazdaságot produkáló Orbán-kormányt láttunk dolgozni. Majd 2002-ben az ország irányítását át kellett adnia Orbánnak. Ez egy hatalmas sokk volt a nemzet és az akkor fiatal 39 esztendős miniszterelnök számára is. Orbán Viktor ráadásul szabadkőműves, mely fogadalom egy életre szól, amit fiatal korában, tapasztalatlanul, az egyéni karrier felépítése érdekében egy tele energiával rendelkező emberként tett le, melynek következményét fel sem mérte és fel sem mérhette. Az aljasság, amit ellene elkövettek pontosan az volt, amit a szabadkőművesek elhitettek vele. Azonban a karriernél, a biztos megélhetésnél és egy tudatos jövő kialakításánál ez az eskü sokkal többet jelent. Nos, az erre való rádöbbenés terhét lehetetlen elviselnie egy a világ működésének összefüggéseit egyre inkább megértő fiatalembernek.

Emlékezzünk vissza! 2002-ben a nyári események idején az akkor 39 esztendős Orbán Viktor nem tartózkodott Magyarországon. A sokkos állapotban lévő, tehetetlen, megkötött kezű Orbán a foci vb-n próbált szellemileg regenerálódni. A szabadkőműves vezérlő kezek ezt engedték meg neki. Az új és egyébként törvénytelen szocionista kormányzások idején évekig meg sem szólalt a parlamentben és több hónapon keresztül elérhetetlen volt, szinte eltűnt a nemzete elől. Ez mindenképpen elgondolkodtató!

2010-ben látható volt a világhatalmi erőknek, hogy Orbán és népszerűsége kikerülhetetlen tényező Magyarországon, de csak akkor szabad hatalomra segíteni, ha a megfelelő cionista gyeplővel szabályozni, korlátozni és irányítani lehet. Ez történik ma, ennek áldozata a Nemzet és a Haza.

Meg nem erősített belső információink szerint Lázár János már az első ember a kormányban, ő az, aki olyan hatalmi potenciállal rendelkezik, amely megszabja a kormányzat működési irányvonalát. Jól tudjuk, kicsoda Lázár, azt is tudjuk, kit, kiket képvisel. Meggyőződésünk, hogy őt bízták meg Magyarország megszállásának utolsó felvonásában a legszükségesebb feladatok és irányítási tevékenységek elvégzésére. Az ország gyarmatosításának folyamata hamarosan befejeződik.

Nifadmin

Nemzeti InternetFigyelő

http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4836
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ángyán József: Az a baj, hogy igazam van
  2012-09-15 21:16:49, szombat
 
 
Ángyán József: Az a baj, hogy igazam van

Dátum: 2012. September 13. Thursday, 23:07

Belföld
Az állami földek bérleti pályázata Fejér megyében színjátékhoz hasonlítható, a Fideszhez közel álló érdekkör a területek 65 százalékát nyerte el, s pontosan lehet tudni, ki kinek a rokona és lekötelezettje.




Ángyán József egyetemi tanár, Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselő tegnap este Kajászón beszélt arról, hogy a csákvári állami gazdasági vezetők, akár Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester erősen megkérdőjelezhető körülmények között nyerték el a földek bérleti jogát, a helybéliek ugyanis számos településen, Kajászó mellett Bicskén, Bodajkon, Előszálláson, Isztimérben és másutt, ,,egy deka földhöz sem" jutottak. Ángyán, aki tavasszal mondott le az oligarchák által megnyert pályázatok miatt földművelésügyi államtitkári posztjáról, meglehetősen népes hallgatóság előtt számolt be arról, hogy az eddig bérbe adott 18 300 hektárból 10 300 hektár elemzésével végzett, s következtetéseit nyilvánosságra fogja hozni.

A vizsgálat tanulsága azonban egyetlen mondatban is összefoglalható: a kormány a közvélemény által vélelmezetten kormányközeli spekuláns tőkebefektető társaságokat részesíti előnyben az állami földek bérbeadásánál. A gond az, hogy a Nemzeti Földalap - talán nem véletlenül - nem készít követhető összesítéseket, sőt inkább csak nehezíti az átfogó tájékozódást.

- Fejér megyében az a legaggasztóbb - mondta Ángyán -, hogy 82 százalékban nem helyben lakó gazda nyert a pályázatokon, a földbérletek 68 százaléka Felcsútra, Csákvárra és Székesfehérvárra került. Van olyan budapesti idősotthonban lakó hölgy, aki közel 200 hektár művelésére kapott jogosultságot, máskor az is elég volt valakinek a befutáshoz, ha ,,nagyfiúk" szomszédja.

- A szekér rossz irányba megy - jegyezte meg a professzor, s kijelentette, hogy feltételezése szerint háttér-megállapodásokat kötöttek még a pályázatok kiírása előtt. A benyújtott anyagok tendenciája azt mutatja ugyanis, hogy a nagy nyertesek megegyeztek, s eleve a rendszerbe kódolták a korrupció lehetőségét. A szisztéma az ország más részein is ugyanaz. Borsodban vagy Kabán, Hajdú-Biharban is az történt, hogy ne nyerhessenek helybéliek a politikai és olykor offshore hátszéllel rendelkező győztesekkel szemben.

- Egyetértek azzal - szögezte le a fórumon az egyetemi tanár -, hogy vissza kell vonni a pályázatokat, s a helyiekkel együtt ki kell dolgozni a mindenki által átlátható rendszert. Ha a spekuláns tőke viszi el a helyi erőforrásokat, abból tragédia lesz.

Az eseményen az is szóba került, hogy a kormánypárti média elhallgatja a földdel kapcsolatos visszaélések részleteit, a miniszter pedig propagandaakciók során adja át a fiatal gazdáknak az öthektáros bérletről szóló szerződéseket.

- Érdekes módon egyetlen képkockát sem lehetett látni arról, hogy Mészáros Lőrinc felcsúti polgármester a nyilvánosság előtt kötött volna szerződést az államot képviselő agrárminiszterrel - mondta.

Ángyán József válaszolt arra a kérdésre, is, hogy miért tagja még mindig a Fidesz parlamenti frakciójának.

- Még mindig reménykedem abban, hogy a saját pártcsaládom meggyőzhető arról, hogy nem az oligarchákkal, hanem az emberekkel kell szövetséget kötni. Ha a jog nem az erkölcsön alapul, akkor nagyon nagy a baj. Minden megyében megvizsgálom a földpályázatokat, s közzéteszem a részleteket. A frakció tagjai nem vesznek rólam tudomást, amikor a nagyágyúk is jelen vannak a parlamentben. De meghallgatnak, ha nem kell attól tartaniuk, hogy lelepleződnek velem. Az a baj az általam elvégzett elemzésekkel, hogy igazak. A homályos pályázati keretekben érdekeltek nem számítottak rá, hogy összeáll a kép. A társadalom immunrendszere gyengült, de még nem omlott össze - jelentette ki.

A professzor kérdésre válaszolva azt is elmondta, hogy Orbán Viktorral lemondása óta sem sikerült találkoznia.


NOL


http://www.szmm.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4832
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megtorlások
  2012-09-15 21:14:24, szombat
 
 
VGB: Megtorlások

Amikor a győztesek felelősségre vonták a veszteseket 1945-46-ban, akkor ezzel a tevékenységükkel meghatározták az elkövetkező idők helyzetértelmezését . Utólagos törvényeket hoztak, amelyek által ítélték halálra a nemzeti szopcializmus, a fasizmus és a hungarista mozgalmak vezetőit . Rettegjetek vesztesek ! Olyan képtelenségek miatt ítélték halálra a hazafiak legjobbjait, amelyek addig nem szerepeltek egy ország jogrendjében . Hitler és vezérkara halálba menekült még mielőtt a kezüket reájuk tehették volna a szovjetek, ismerve a kommunista igazságszolgáltatás radikális módszereit . Nem ütköztettek ideológiákat, hanem egyszerűen lekaszabolták a másként gondolkozókat .



Némelyek megundorodtak a nürnbergi purimláz veszett ítélethozatalától, s ott hagyták az egészet, mint Francis Parker Jockey is tette . Félrevonult, és néhány hónap leforgása alatt megírta az Impérium című nagyszabású könyvét . Ebben a spengleri gondolatokat továbbszőve rámutatott a győztesek birodalomépítő gondolatára, a bosszú népének új hóbortjára, amit a nagybankárok támogatásával eszközölhettek ki napjainkra . Ulick Varange néven írta meg ezt a könyvet, amiért életével fizetett később, amikor hazájába, Amerikába visszatért . Letartóztatták és néhány nap múlva holtan találták a cellájában ezt a bátor embert .



Mennyien haltak már meg ennek a monstrumnak a kezeitől ? Ez a globális méretűre duzzadt gömböc nem kegyelmez senkinek, aki az útjába kerül . Menthetetlenül megsemmisít minden bizonyítékot . Ellenségének tekint minden ellene irányuló gondolatot . George Washingtontól John Kennedy-ig, több amerikai elnök végezte életét jóval korábban, a természet rendje előtt, akik megpróbáltak szembeszállni ezzel a láthatatlan erővel, ami árnyékot vet mindannyiunkra . Ez a lobbycsoport megszállta az USA elnökének döntéshozói körét . Elfoglalták a demokrácia intézményét, amelynek nevében bárki ellen háborút indíthatnak kedvük szerint . Napjaink háborúi is erről szólnak . Ellenség minden más vallású ember . Most a harcias muzulmánok vannak soron, majd következnek a kereszténység egyes ágazatai . Mindent felszalámizott már idejekorán ez a nagy pénzügyi erővel rendelkező magánvállalat .


Ők támogatták a kommunizmus létrejöttét, így felelősek több mint százmillió ember haláláért közvetve . Amerikából Trockíj és bandája jött százmilliókkal a zsebeiben felforgatni Oroszországot . Nyugat-Európából Lenint támogatták . Milliókkal a zsebükben, leplombált vagonokban mentek forradalmat csinálni a cionizmus lovagjai . Minden elő volt készítve . Segítségükre volt a minden városban jelenlévő zsidóság, akikkel vállvetve vették át a hatalmat a kommunizmus nevében, a cári család meggyilkolása után . Ez az ő módszerük ! Meggyilkolni mindazokat, akik valamikor ellenségeik lehetnek majd . Mindegy, hogy gyermekeket koncolnak fel az eszme érdekében . Megteszik mert fanatikus hitük egy utópikus álomban, hipnotizálja őket . Ezek a titkos társaságok láncolatával összezárt bitangok szó nélkül gyilkolnak . Belebolondulnak abba, hogy nem vonták eddig felelősségre őket . A gyilkos beleőrül annak a tudatába, hogy bűnt követett el, még ha nem is tartja bűnnek a tettét, lelkiismerete nem hagyja nyugodni többé . Ezek a megkínzott lelkű gyilkosok szenvednek halálos bűntől, hiába jutalmazzák meg őket minden földi jóval, nem élvezhetik soha .


Jó példa erre az a vérszomjas nácivadász, aki haláluk előtt álló véneket hurcol bíróság elé, megalapozatlan vádakat zúdít a fejükre, ahol bűnvád hiányában, ártatlanságuk bizonyítását követeli tőlük . Mindenki bűnös aki hasonlít valakire, akire egyszer ráfogták, hogy ezt csinálta, vagy azt tette . Bezzeg amikor a kommunista rendszer döntéshozóit faggatják, akkor azoknak háziőrizet, lakhelyelhagyási tilalom jár, nem úgy mint a vasravert képzelt náciknak . Egyetlen embert sem vontak felelősségre a 45 éves kommunista diktatúra működtetői közül ! Kiemelt nyugdíjukat sem vonták meg tőlük, pedig a régi rendszer számos pribékje ott lapul ma többszázezres nyugdíjával a zsebében, miközben áldozatuk, a magyar ember éhhalállal küszködik .


Saját lakásában fagy meg magyar ! Képtelenek fizetni az energiahordókért azok a nyugdíjasok, akiket megbélyegzett az a rendszer ! Csak azok mehettek továbbtanulni, akik kiemelt figyelembe részesültek párttagságuk miatt . Előrehaladásuk végett rengetegen léptek be a kommunisták magyarországi pártjába, amelynek utódpártja az MSZP, de a volt párttagok mindegyik frissen létesült pártot megszálltak a rendszerváltás hajnalán . Ez volt az ára a vérnélküli forradalomnak, a paktumos rendszerváltásnak ! Mi lett volna ha elengedik Hitlert is a csatlósaival egy paktum alapján a háború végén ? Sőt, ha Göbbels lenne ma a médiabirodalom élén ? Miként éreznék magukat egyesek, akiket kényszermunkára szedtek össze azok korábban ?


Rengeteg kérdés, de senki sem kérdezi, hogy miért szolgáltaták ki a vérszomjas pribékeknek hazánk utólsó kormányának a tagjait, akik menedéket kértek korábban az amerikaiaktól ? Sokkal több embert végeztek ki a kommunisták által megszállt Magyarországon, mint egész Németországban . Megismétlődött a negyedszáz évvel korábban történt trianoni szégyen, amikor az első világháborúban részt vett országok felelősségrevonásakor bennünket büntettek meg a legsúlyosabban, amit máig sem hevert ki hazánk . Trianon hatalmi döntése jogi alapon semmis, mert az egy háttérhatalmi diktátum volt, nem békeszerződés, ahol a felek együtt megegyeznek, s elfogadják a béke feltételeit .


Biszku esetében is kerülgetik a tényeket, mint kutya a forró kását . Valószínű azért nem mernek hozzányúlni, mert a Rózsadombi Paktum büntetlenséget igért a volt kommunistáknak, sőt az IMF 1982-es szerződése sem engedi büntetni a hazánkat kiáruló politikusok káros tevékenységét . Ez a paktumos rendszerváltás sokszorosan titkosított demokráciája, csak a hungarista testvéreinket büntette, egyetlen cionista birodalomépítő terroristát sem érintett . Idegenek magyarként randalíroznak az országban, megszállják bíróságainkat, az oktatásügyet ugyanúgy, mint a rendészet és titkosszolgálatok vezetését . Miként léphet előre így a magyar társadalom, ha ezek a kimondhatatlan bűnök nyomják társadalmunk lelkiismeretét ?


Rendet kell tenni az országban . Vizsgálni kellene, a volt pártfunkcionáriusok vagyoni helyzetét, nyugdíjuk összegét, paralellt vonni az általuk ellehetetlenített milliók nyugdíjának az összegeivel . Persze ! Magasabb kategóriába tartoztak azok, akik a rendszer kiszolgálói voltak, részesei a diktatúrának, mint az elnyomott többség némán vegetáló tagjai . Egységes nyugdíjat biztosítani mindenkinek Magyarországon, már aki egyáltalán dolgozott valaha . Ezzel igazságot szolgálhatnának mindannyiunknak, az ellenünk elkövetett súlyos bűneik miatt . Fizetésünk a negyedét sem teszi ki a Nyugaton alkalmazottak bérének . Ideje lenne azonos törvények szerint ítélni !



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2012.08 2012. Szeptember 2012.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 274 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1999
  • e Hét: 7731
  • e Hónap: 18842
  • e Év: 172338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.